Új privát üzeneted érkezett!

csibe 83: nem semmi mit izgulhattál, mikor a levelet olvastad! de a lényeg hogy megoldodott és nincs semmi baj. én is azzal értek egyet, hogy a legszebb vallomás, hogy a párod azt szeretné hogy te legyél gyermeke/i anyja :-)

rabbe1

Sziasztok Lányok!

Köszönöm, hogy aggódtok, Pagika külön neked, aranyos vagy...

Breki, elküldtem a használati utasítást! Nem nagy ügy, ha más csinálja annak is szívesen segítek... :wink:

Ugyan neked már megirtam priviben, de akkor azért nektek is "elmondom", hogy a rosszban volt annyi jó, hogy 21-én megindult a vetélés magától és nem kellett arra várni, amit a dokim mondott, hogy 1 hét múlva, ami Karácsonyra esett, kontroll UH után tudnak vele bármit is csinálni... így sikerült az ünnepek alatt kicsit helyre rázódnom, és mivel elutaztunk, kizökkennem a hétköznapokból... még sok a kérdőjel és várom azt is, hogy mit lehet ilyenkor csinálni, milyen vizsgálatokat érdemes elvégezni, hogy még egyszer ne kelljen ebbe a helyzetbe kerülnöm. Ha egyáltalán lehet bármit is... Egy év alatt kétszer eléggé megrázó élmény...

Szóval nem adjuk fel, még van egy kis időnk, ha meg nem lehet, akkor a párommal együtt így is boldogan fogjuk tudni leélni az életünket. De azért jobb lenne hármasban... :roll:

Boldog Babavárós Évet Nektek! És csak pozitívan tessék a dolgokhoz állni... :wink:
stike

Stike!

Köszi! Írtam privit is! A második FONTOS!!! Hátha segít a vizsgálatok kapcsán!!!! Sok sikert!!!
Puszi

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Stike! Örülök, hogy hallhattunk Rólad! Jó, hogy ki tudtatok zökkeni... Nagyszerű, hogy ilyen erős vagy!

Bocsi, más :oops:
Csináltam ma újabb pocakfotót:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe!
Nem semmi, min mehettél keresztül, de lényeg, hogy most már minden tisztázódott.

Képzeljétek, most jöttem a védőnőtől, egy tündéri hölgy, töviről hegyire elmondott mindent, megbeszéltük azt is, hogy szerinte és szerintem sem érdemes orvost választani. Itt a 11.kerben nagyon jó a szülészet és azt mondja, hogy csak fölösleges pénzkidobás az egész orvosválasztás. A magándokiknak már legtöbbször több betegük van, mint egy sima sztk-s dokinak és azt sem tudják, hogy ki kicsoda, ha csak nincs/nem volt valami extra problémája. Elmesélte, hogy egy kolléganője tavaly szült a Szt. Imrében. Az sztk-ba járt egy nődokihoz terhesgondozásra és az ügyeletesnél szült, akinek a nevére sem emlékszik. Arra viszont emlékszik, hogy tök rendes volt vele, első szülése volt, nem kis baba, és nem kellett gátmetszés sem. Tudom, ez akár lehet kirívó eset is, de én is így vélekedek erről az egészről. Az ügyeletesnek is kötelessége mindent megtenni értünk és a babáért.
A védőnő amellett, hogy elmagyarázott mindent, vérnyomást mért, súlyt ( jó volt a mérlege ), kiskönyvöt töltött és valami ezer éves kis készülékkel szívhangot halgattunk. No meg mondta, hogy melyik házidokihoz érdemes mennünk ( most költöztünk ide ), lényeg a lényeg, nagyon szimpatikus volt, örülök, hogy hozzá kerültem.

Kép
gumilany

Stike!

De örülök hogy jelentkeztél!
Erös vagy az biztos,van egy idézet amit én nagyon szeretek:"Bármit elérhetsz az életben csak akarnod kell!"
És ez így is van!
Drukkolok Nektek! Vigyázz Magadra!
Majd azért még jelentkezz!

Van mai pocakfotóm nekem is!

Kép Kép

Kicsidodi!
A Tiéd nagyon kis édes poci!
Hát az enyém sokkal nagyobb! :oops:
20140328174041

Késöbb még rakok majd a gyerekekről is de most még van egy kis dolgom!
20140328174041

Bizony Moncsy, én még mindig kancsó formájú vagyok, csak az alja nő :D ! A tied már igazi terhes pocak :wink: , az enyémről csak az nem hiszi, hogy "karácsonyi ajándék" aki tudja, hogy babát rejt :twisted: !
Fura, de nekem komolyan a fenekem, és a csípőm nő inkább. (Mondjuk eddig is latinos-típus voltam :P ). Már terhesség előtt mondták az "öregek", hogy én a "csípőmben" fogom kihordani, nem "gyomorban", hát meglátjuk.
A harmadiknál, már bizti nekem is ilyen pocóm lesz :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok Lányok !
Ma voltam a védőbe,meg lett a kiskönyvem! A vizeletemben sajnos a legmagasabb cukorot mutatták ki.Nagy a valószinűsége,hogy a hajnalban megivott Cappy üditő miatt,nagyon remélem,hogy -a miatt lett magas. Azért egy kicsit megilyedtem,erre a hirre fel ment a vérnyomásom egyből.

Kép
anyagirl

Szép jó estét Kismamák!

Naggyon jól telt a mai első munkanap, élveztem rögtön sikerült belerázódnom, és akinek tudtam meséltem mi van velem. :D Holnap a közvetlen főnökömnek is elmondom, úgyhogy drukkoljatok. Hát nem fog kiugrani a bőréből (bár már számít rá), de csak azért nem, mert nézhet új kolléga után. Amúgy jóban vagyunk és megpróbál majd örülni neki a gondterhessége mellett. :lol:

Krissy!

Vonattal járok. Azt meg, hogy mit tanítok, megnézheted az iwiwen, ha már egyszer megcsináltad a klubunkat, legyen valami haszna! :lol: :wink:

Moncsy!

Szép nagy poci! :D Ez már kismamanadrág?

Kicsidodi!

A kolléganőm nekem is azt mondta, hogy nem látszik még a babó. De ami késik nem múlik! :wink:

Gumilány!

Nekem sem lesz a szülésnél fogadott dokim, persze egy valakihez járok terhesgondozásra, de nem kérem fel a szülésre. Viszont szülésznőt fogadok az tuti.

Stike!

Én is örülök, hogy írtál és remélem megoldódik minden! Ne is add fel, nem szabad. Babában gazdag boldog újévet kívánik neked is!

Rabbe!

Ne ez szép!!! Szabin vagyok, de a magánrendelésemre jöhetsz 8000ért! Jó kis móka! :evil:

Csibe!

Remélem hamar elfelejtitek ezt a kis közjátékot. Gázosak ezek a volt barátnők. Páromat egyszer meg is verték egy lány miatt, pedig nem balhés, csak a csaj pasija (akiről párom nem tudott) a balhés. De megszívták, mert férjem már akkor ügyvédnek készült és ő nem hagyta annyiban a dolgot, a pasi meg hülye volt, mert ráadásul valami hivatásos katona volt. Szóval katonai bíróság stb., meg nem is volt nehéz megtalálni, mert a lány meg besz@rt, úgyhogy szép kis ügy volt. Mindez akkor amikor már nem voltak együtt a lánnyal és a lány szerete volna, azért köpte be a pasijánál. Még így is örülhetett, hogy ő megúszta, mert párom megsajnálta és nem mártotta be. De ezek után még ő jelölte be férjemet az iwiwen. Ő meg viccesen megkérdezte, hogy ha visszaigazollak, akkor melyik hadsereget küldöd rám? :lol: Szóval ilyen pofátlan emberek vannak.

Kép
Kép
tabati

Ja, és képzeljétek, szombaton nézünk egy babakocsit. Apukám kollégája adja el nekünk (már ha tetszik és meg vagyok vele elégedve) Állítólag 100 felett volt, alig használt hiper szuper és odaadja 20ért. Ha szerencsém van és tényleg minden oké vele, akkor megvesszük. Bár nem akartam ilyen mindentudó babakocsit, de ha ilyen olcsó, akkor jöhet. :D

Kép
Kép
tabati

Szegény Áron! :( Mi a baja? :shock: Védőnő ráér, biztos megérti, de szerintem fel is hívhatnád, ilyenkor lehet, hogy házhoz jönne, nem?

Kép
Kép
tabati

Sziasztok kismamik!

Hazaertunk vegre!Nem igazan sikerult ideernem elobb,sok-sok levelre valaszoltam hirtelen,es meg igy sem ertem a vegere...
Nagyjabol vegig olvastam a forumot,de tenyleg csak futolag...
Ezert most nem is hiszem hogy reagalni tudnek nev szerint,de lassan visszarazodom a hetkoznapokba.
Orulok hogy mindenki jol van,eltekintve nehany rosszullevos kismamitol,de az is nemsokara rendezodik remelem.
Anyagirl:orulok hogy irtal magatokrol,talan konnyebb atveszelni majd a rossz hangulatot koztunk.Sajnalom a cukrot,de biztosan csak az uditotol volt,ne aggodj emiatt.A dokinak mondtad hogy ittal Cappyt?

Velunk minden rendben van,csodalatos helyen voltunk,4 napig aramszunet volt a kidolt fak miatt,rengetegen maradtak aram nelkul...de gyertyaztunk,aztan agregatoroztunk,es eppen 31-en visszajott az aram.-25 fokokat is mertunk idonkent,vegre kiprobalhattam a snowboardozast is,persze csak ovatosan...es koriztam is a befagyott tavon,lattunk javorszarvast,es masok farkasokat is.Igazan jo volt,de azert jo volt hazaerni vegre.Cicokak jol viselkedtek itthon,a karacsonyfa egyben maradt:)pedig egereszhettek volna rendesen a hazikoban...
Mar csak kettot kell aludnom,es megyunk vegre orvoshoz!Most mar nekem is lesz uh-m vegre!Kivancsi vagyok mar eppen elegge,mivel az elso vizsgalatom lesz...

Most csatolok par kepet,ha nem gaz,kuldok havas-teli hangulatot:) Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
ancsurti

Tabati!

Örülök hogy jól telt az "elsö" napod!
Igen ez már kismama nadrág most kaptam a férjemtől karácsonyra!
Nagyon kényelmes!
Az szuper lenne ha ennyiért tudnátok babakocsit venni!

Jimbone!
Jobbulást Áronnak!

Rabbe!
Na ez jó hogy magánba mehetsz jó kis pénzért!
Na de mit tud az ember tenni elmegy!
Lényeg hogy rendben van már nálad minden!

Nikici!
Mégegy link amit elfelejtettem,vannak rajt jó dolgok!
Ismerösöm innét rendelte a babakocsit és nagyon szuper!

http://www.arzuhanas.com/Babakocsik-Kat1025.html

A képeket a csajokról majd holnap felrakom ma már nem!
Most megyek esti mesét olvasni!
Jóéjt Sziasztok!
20140328174041

Sziasztok

MEgjöttünk a dokitól, hát 3/4 óráig voltunk bent. Megvizsgált. És csinált uh-ot is. Minden tövire hegyire végig mutatott. Még az ujjait is megszámoltuk. Láttuk a gyomrát, hogy nyitva volt a szája és még a nyelve is látszódott. Annyira édes volt. Egyfolytában mozgott, kapirgált az ujjaival. A nemére annyit mondott hogy talán fiú, de annyira nem látszódott jól, hogy azt mondta ezt inkább ne vegyem készpénznek. CRL 10 cm. De a combcsont hossza szerint és a fejkörfogata szerint már 16 hetes mérete van. A szerint a szülés június 24 és 27. De minden maradt a régiben, nem változtattunk semmit. AFP-re 15-én kell mennem. A genetikai uh-ra pedig 5-én megyek. Úgy döntöttem hogy 4 D uh-ra pedig még a genetikai előtt elmegyek.

stike örülök hogy jól vagy, és hogy kitudtatok egy kicsit kapcsolódni. Arról pedig ne gonsolkozz hogy nem lesznek babáid, mert neked is lesznek ez tuti. Hogy milyen vizsgálatokra érdemes elmenni? Hát szerintem elsőkörben egy alapos hormonvizsgálat ami a ciklus első és második felében van mindenképpen érdemes. Aztán esetleg a párodnak egy kiskatona vizsgálat, ahol nem csak a darabszámot nézik hanem a minőségét gyorsaságát stb.., nincs e valami genetikai probléma. aztán vannak olyan vérvételeg haematológián ahol minden re kiterjedő vizsgálatok vannak, hormon, vérzékenység, meg minden olyan egyéb amit egyébként nem néznek.

Moncsy neked is szép nagy pocakod van már, enyém is ilyen. Ma még nem csináltam képet mert nem volt időm.

tabati neked is aranyos pocakod van:) És remélem tetszeni fog a babakocsi ha jó akkor mindenképpen megérné.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ja még a doki választásra akartam írni hogy én mindenképpen magánhoz jártam és járni is fogk, mert az elsőt siekrült egy ügyeletesnél megszülnöm. Ha valakit érdekel a történet akkor elolvashatja a Társalgóban a szülészetek/kórházak - Bajcsy kórház topikban, épp a minap írtam le. Az biztos hogy én az életben többet nem szülnék ügyeletesnél.

Egyébként nem tudom, de nekem a dokim olyan hogy az első perctől kezdve tudja ki vagyok hány gyerekem van, mi volt a szüléseknél. Sőt ha csak telefonon hívom akkor is tudja ki vagyok. Tesóm és anyu is hozzá jár és ha külön külön mennek akkor is össze rakja a családot hogy ki kinek a testvére, és anyja. Most is hogy ma voltam, rögtön az első kérdése azután hogy én hogy vagyok, az volt hogy anyuék és tesómék hogy vannak, oda költöztek e már, és hogy milyen volt a karácsony így együtt nagy családosan. De ezt nem csak nálam tudja hanem az összes betegéről. És ugyan ilyen volt akkor is amikor még csak az sztkba jártam hozzá, és nem volt magán rendelője. Úgyhogy szerintem ez nem attól függ hogy magán valaki vagy nem, hanem hogy mennyire érdekli a saját betege. Pedig neki aztán van rendesen.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi1!

Én 16án megyek afpre! :lol:
A dokit meg embere válogatja szerintem. Ahogy a szüléseket is. Valószínűleg akinek problémás szülése volt ügyeletesnél, a következő babánál már választ orvost, de akinek nem, az örül, hogy lám, így is lehet. De hallottam már olyat is, akinek a választott doki volt gáz, mert mondjuk nem jött be stb. és az ügyeletes rendes volt. Majd meglátjuk kinek mi jön be. Én pl. nem zárkózom el egyiktől sem, most így lesz (ha nem lesz komplikáció a várandósságom alatt), de lehet, hogy a második babánál másképp.
Amúgy meg egy tanárnak is ezer növendéke lehet és mindegyikről tudja, hogy mik a családi körülményei, stb. ahogy én gondolom a dokiknál is így lehet valahogy... mármint a lelkiismeretesebbeknél.

Ancsurti!

gyönyörű helyen voltatok, és az a ház nagyon romantikus, főleg gyertyafénynél tuti az volt! :wink: Ti is szépek vagytok! Az a végén ugye nem egy elesős kép!! :shock:

Jaj, már a babakocsival úgy vagyok, hogy beleéltem magam, most meg azt érzem, hogy túl szép, hogy igaz legyen. :roll: Messze még a szombat, nagyon kíváncsi vagyok.

Kép
Kép
tabati

Moncsy!

Képzeld, az előbb a semmiből a fejembe ötlött egy név (nem is agyaltam rajta, és a kocsiban ültünk, szóval tényleg Isteni sugallat :D):
ZELKÓ FANNI

Annyira nagyon jóóó! Képzeld csak el, ahogy felolvassa, az ovónéni, vagy azt mondják az X versenyen: 1. helyezett: Zelkó Fanni... :mrgreen: :mrgreen:

Ez most éppúgy belém nyilalt, mint mikor egy ismerősöm megemlítette, hogy neki tetszik a Szofi név. A vezetéknevük Böhmer, és abba is beleszerettem, sztem tökéletes: Böhmer Szofi!!!
Szerintetek? Vagy csak megzakkantam?
Persze magunknak nem találok ilyet :? !
A vezetéknevünk Sarkadi, szóval ha lenne efféle sugallatotok , szóljatok :wink: !
A férjem szerint a Szofi-s az gáz, de a Zelkó Fanni szte is nagyon jó, meg ő javasolta az Edinát, de lehűtöttem, hogy Jázmin és Réka után nem fogtok Edinát adni... :) !

KépKép

KépKép
kicsidodi

:lol: :lol: Ez aranyos volt!! :lol: :lol: Moncsy biztos örül neki! :lol:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok Kismamik! :lol: :D :lol:

Jó Reggelt :D

Stike!

Örülök, hogy jelentkeztél és jó volt olvasni, hogy egy kicsit ki tudtatok kapcsolódni :wink: Majd azért jelentkezzzzz :lol: ha tudsz.
Puszika :wink:

Kép
Kép
minimano74

Kicsidodi, Moncsy :lol:

Nagyon szépek a pocik, Kisdodi szerintem azért a tieden is látszik, hogy az ott egy bébi :wink:

Kép
Kép
minimano74

Ancsurti!

Nagyon szép helyen voltatok (ilyenkor mindig irigykedem egy kicsit :cry: :wink: ) és jók a képek :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok.
kicsidodi:az én kedvenc nevem,a Nadin és a Lara.
krissy3

Jó reggelt!

Persz én is úgy gondolnám nem kell semmi, és tudják a jogaikat. Kérdés csak az, mikor pl. kirúgnak(ami nem valószínű) én hiába mondanám dehogy én mondtam, s véd a törvény..bla, bla. Felteheti a kezét, dehogy ő nem tudott róla. A szó elszáll......

Persze lehet én éltem meg sok mindent (in)korrektség terén, valahogy mára már sokkal bizalmatlanabb vagyok..

de majd írok pá sort.

KépKép

KépKép
ronmay

Jó reggelt!

Persz én is úgy gondolnám nem kell semmi, és tudják a jogaikat. Kérdés csak az, mikor pl. kirúgnak(ami nem valószínű) én hiába mondanám dehogy én mondtam, s véd a törvény..bla, bla. Felteheti a kezét, dehogy ő nem tudott róla. A szó elszáll......

Persze lehet én éltem meg sok mindent (in)korrektség terén, valahogy mára már sokkal bizalmatlanabb vagyok..

de majd írok pá sort.

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,
szerintem ilyet nem mondhat hogy nem tudott róla, hiszem ha esetleg ki akarna rúgni te orvosilag tudod igazolni hogy terhes vagy és akkor is már terhes voltál :wink:

Kép
Kép
minimano74

Ronmay!

Én megértem a félelmeidet, nehéz manapság, az emberenek minden témában toppon kell lennie, hogy ne vágják át. Viszont azt értsd meg, hogy ha mégis ki akarnak rúgni, akkor nem az számít, hogy szóltál e, (végül is van aki csak akkor jön rá, hogy babás, amikor mozog a baba, legalábbis hallottam már ilyenről) abban sem vagyok biztos, hogy kötelességed e szólni, vagy hogy meg van e szabva, hogy mikor szólsz. Nem hinném... Úgy működik, hogy ha eléd tolják a papírt, hogy ki vagy rúgva, akkor nem írod alá és utána kell bizonyítani, hogy babát vársz. Az meg nem okoz gondot már. Hidd el, ez tuti biztos. Nemrég utánanéztünk, mert egy másik topicban a lányt kirúgták, de akkor még nem is volt dokinál és nem szabadott aláírni a papírt, majd az orvos adott egy igazolást, hogy élő embrió. Az a lényeg, hogy amikor eléd tolják a papírt már babás legyél. Úgyhogy valószínűleg azt nem fogadják el, ha a mensid után két héttel volt a kirúgás, és utána nem jött meg a következő, mert azt ugye nem lehet bizonyítani, hogy mikor fogant a bébi. De egy 13 hetes várandósságnál már nincsenek ilyen problémák, úgyhogy tényleg NE AGGÓDJ!!!!! :wink:

Kép
Kép
tabati

Ez annyira nem tartozik ránk, de (Isten ne adja) még tartozhat, csak a témához kapcsolódóan:

Aki bármiféle meddőségi kezelésben részesül már azt sem rúghatják ki. Utánanéztünk, hogy ez alatt mit kell pontosan érteni, de nem részletezik, úgyhogy arra jutottunk, hogy ez nem csak az inszemre vonatkozik, meg a lombikra, hanem ha már mondjuk az inszemre való előkészületekre is pl. hsg stb. Gondolom itt is a dokinak kell írnia egy papírt, hogy meddőségi kezelésben részesülsz. Úgyhogy meg vannak ezek a dolgok támogatva manapság szerencsére! :wink:

Kép
Kép
tabati

szép jó reggelt kismamik!
De jó stike,hogy hírt adtál magadról és tényleg nagyon erős vagy.
a kivizsgálások jó ötlet és ha majd megtudtátok mi a baj,akkor hozzátok is biztos ellátogat újra a kis angyal és maradni is fog...
sok sikert és kitartás és ennek a gyümölcse biztos megtérül.

Kicsidodi!
szerintem jól kitaláltad a Fanni nevet,nekem tetszik.jól hangzik így.
pocid is már szép kismamás.

moncsy neked is szép a pocakod!

Ancsurti nagyon szép helyen voltatok.

az én szappanoperám tegnap teljesen lezárult.egy félreértés volt.
a srác bocsánatot is kért.

Kép
Kép
csibe83

Ronmay!

A Kiskönyved alapján és az első papír alapján igazolt a terhesség, és onnantól kezdve le vagy védve. Mondhat bármit a főnököd, neked papírod van ról. És benne van az utolsó mensi időpontja, onnantól van védettséged.
Vendég

Csibe!

Szép, szép, de először gondolkozhatott volna, mielőtt össze-vissza irogat... :roll: :lol: Nagyobb galibát is okozhatott volna!

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Már napok óta készülök írni, de mindig elmegy az olvasással az idő, meg amennyit "termeltek"...
Plusz készülök a pénteki szigorlatra is :roll:

Krissy!
A Nadin az én listámon is rajta van, de sztem nem lesz befutó. Most egyre inkább hajlok én is a Jázmin felé, csak már itt a topikban is van belőle 3. Meg, hogy lehet becézni? Mi mindkét gyerkőcöt becézzük és azért olyan nevet szeretnénk, amit szintén jól lehet.

Kicsidodi!
A Szofi meg egyszerűen csodaszép, csak nálunk sajnos a Szonja mellé már nem adható. Férjednek alapból nem tetszik v. ahhoz a vezetéknévhez gáz szerinte?

Gabi!
Akkor csendben gratula a "talán fiúcskához". Jó, hogy sikerült ilyen dokit kifognod. Hogy én miért csak hallomásból találkozok ilyenekkel? Mondjuk a mostani dokim jó fej, meg aranyos, de eddig még soha nem tudta, hogy mit beszéltünk meg és miért vagyok ott (persze lehet, hogy azért mert eddig még csak háromszor találkoztunk).
A kocsitok szuper, Bebe Confort ugye? Bár asszem korábban már kiveséztük ezt a márkát. Nekünk is volt, csak nem ez a típus, annak is jó kerekei voltak és szerettem.

Ancsurti!
De jó volt nektek...
Macsekok egerészés híján mit ettek? Megbíztatok vkit, hogy etesse?

Jimbone!
Áronnak jobbulást, de tényleg mi van vele?

Stike!
Örülök én is, hogy jöttél. És csodálom a hozzáállásod. Én már tuti kikészültem volna. Nagyon szorítok, hogy sikerüljön végre.

Dokiválasztás: én biztos nem szülnék ügyeletesnél, de a minimum, hogy szülésznőt válasszak. Amikor Marcival bent kellett lennem pár napot, volt szerencsém a vajúdóban tölteni egy éjszakát. Hát volt ott egy csajszi, akinek se dokija, se szülésznője, nem részletezem, hogy mennyire leszarták, hogy mi van vele. Ráadásul elég fiatal is volt, láttam rajta, hogy tökre meg van rémülve, azt sem tudja, hogy mi folyik körülötte, jó lett volna pár segítő és kedves szó.

Csibe!
Hogy pont most kell ilyen hülyeségnek történnie...még jó, hogy már rendeződött minden. Nem is értem, hogy még ha igaz is lenne, akkor annak a baromnak ez mire volt jó?

Kicsit rólunk: 31-én voltunk a 12 hetes uh-on, épp egy bokszbemutatónak lehettünk tanui az uhnak köszönhetően (a végén meg cumizta az ujját).
Tarkóredő 1,8mm (kicsit megijedtem amikor kimondta a számot, mert a fiamnak csak 1,3 volt, de aztán hozzátette, hogy 3-ig teljesen normális). CRL: 7cm
Tegnap sikerült eljutnom a kombinált vérvételre is, azt mondták, hogy két hét múlva lesz eredmény, de bízom benne, hogy nekem is sms-eznek majd, mint a többieknek.

Én szeretnék kb. 2 hét múlva eljutni egy 4d-re, hátha akkor már látszik a neme, mert az én oldalam már majd' kilukad.

A stria elleni kencékből ami sztem nagyon jó az az Avent terméke, jó az állaga és az illata is fincsi. Csak nem lehet mindenhol kapni.

Biztos voltak még dolgok, amikhez hozzá akartam szólni, de mindegy, így is sok lett belőlem.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ronmay!
Emiatt ne aggódj, mert már babás vagy, van róla papírod. Neked nem kell bizonyítanod semmit. Nálunk egyszer volt egy alkalmazott, aki kb. egy évig dolgozott nálunk, abból 3/4 évet volt betegszabadságon, mikor mi miatt. EGyszer visszajött dolgozni - egy pár napra - amikor mondtuk neki, hogy nekünk erre nincs szükségünk, hogy állandóan táppénzen van, és így két ember után kell fizetnünk, mert hát kell aki helyettesítse. Így mondtuk neki, hogy türelem ennyi volt, vagy visszajön normális dolgozni, vagy akkor menjen el. Erre még neki állt feljebb (ja, azt hozzáteszem, hogy nem volt neki semmi baja, csak talált egy dokit, aki kiírta, mikor mivel.) Aztán jól összevesztünk, ki is akartuk rúgni, de még jó, hogy a könyvelőnk utánanézett, mert újra kiíratta magát táppénzre. Akkor meg nem lehet kirúgni, és minket büntettek volna meg. Szóval alapból az alkalmazott van védve.
Stike! Örülök, hogy írtál. És csak csodállak, milyen erős vagy! De ezt csak így lehet, kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön! És hidd el vár rátok egy kisbaba, akit a kezetekbe foghattok hamarosan! Minden rendben lesz! Ezeket a kivizsgálásokat, amiket Gabi is írt, szerintem is csináltassátok meg. Sok sikert kívánok! És kitartást!
Ancsurti! Gyönyörű szép helyen voltatok, irigykedem is! Hú, itt csak -5-10 fokok vannak, de nekem már az is nagyon hideg!!!
Tabati, biztos szép lesz az a babakocsi! És ne aggódj, ha már megígérték, biztos meglesz szombatig.
Csajok, nekem hasmenésem van. Tegnap este óta. Meg hányingerem. Nem tudom, mitől lehet. Ugye, a babáimnak nem lehet baja tőle? Holnap megyek védőnőhöz, bár még most találkozok vele először, majd mondom neki. A dokim meg nem tudom, itthon van-e, mert említette, hgoy elutazik. Este óta 3-szor voltam wc-n, először hasmenéses, aztán normálisabb a széklet. De amit az utóbbi napokban ettem, abból a párom is evett, és neki nincs semmi baja. Persze más más a szervezetünk. Meg a magnesB6-ot is két napja kezdtem szedni, de attól gondolom nem lehet.

Kép
pagika

Minimanó! Már akartam kérdezni, hogy a lányodnak tényleg ilyen gyönyörű hosszú haja van? Nagyon szép! Múltkor néztem iwiw-en, és teljesen ledöbbentem! Volt már egyáltalán vágva belőle?
Meg azt akartam még írni, hogy én a dokimmal nagyon meg vagyok elégedve, és hasonlóan Gabi1-hoz, engem is ismer, és szerintem minden betegét, hisz amikor behív minket a rendelőbe, mindig mondja a nevet, de már int is annak, akit hív. És az is nagyon szimpatikus benne, hogy tud mosolyogni, és ha kérdezem, nyugodtan, türelmesen válaszol. és még viccelődni is szokott. Nekem ez nagoyn sokat számít, és persze jó szakember is. Ami még fontosabb. Már csak az a lényeg, hgoy ne akkor menjen nyaralni, amikor én meg szülni megyek. :D

Kép
pagika

Tabati!
A terhességről egyébként én is szívesen beszélgetek. Meg hát büszke is vagyok, és nagyon nagy örömmel tölt el, hgoy terhes vagyok. Én csak azt írtam, hogy a "jó" = azaz a kiokosító tanácsokat utálom. És persze nagyon sokan adnak ilyeneket. És ez általában mind negatív példa. Hogy majd milyen rossz lesz, egyszerre két baba fog sírni, kettőt kell etetni, és hogy ki fogok készülni idegileg, olyan leszek mint egy zombi. Én nem tudom, de felénk sok ilyen ember van. És főként azért nem tudom ezeket elfogadni, mert akinek egy gyereke van, az ne akarjon már tanácsokat adni, még rosszabb, akinek nincs is gyereke, de már rögtön elképzeli. Amúgy ha valaki normális tanácsokat ad, azt nagyon szívesen veszem. VAgy ha valaki kérdezget, akkor szívesen válaszolok. Bár azt a kérdést már én is kezdem utálni, hogy na, és mi lesz a nemük? VAgy még a másik, hgoy mi lesz a nevük.
Na, msot megyek, mert egyre szarabbul érzem magam. Hihetetlen, egy-két hét tök normálisan telt, most újra visszajön???
Boo, te hogy vagy?

Kép
pagika

Pagika!

Nem tudom már milyen képek vannak az iwiwen de igen ilyen hosszú haja volt és egy évben egyszer vágatuk nyáron (feneke alá ért) de most már egy éve kb. csak a háta közepéig ér :cry: mert megunta és igy könnyebb egy kicsit a fejének is :wink:
ezen a képem még hosszú: Kép most meg eddig ér a haja Kép

Kép
Kép
minimano74

Tabati teljesen igazad van és hál istennek már vége és remélem
nem is lesz több ilyen gubanc.Minimanó tényleg nagyon gyönyörű a
lányod.régen nekem is ilyen hosszú volt a hajam és én is levágattam.

Moncsy és kicsidodi nagyon szépen látszik már a pocitok.
Kicsidodi szerintem is hangzatos a Fanni név.kiváncsi vagyok,hogy
Moncsy és a családja mit szól hozzá.mondjuk lehet,hogy én elfogult vagyok,mert nekem mindig is tetszett a Fanni név csak a párom leszavazta.

Kép
Kép
csibe83

minimano:
de gyönyörü a lányod,na meg a haja,mindig ilyen hosszu hajra vágytam,nekem ragasztva van 50 cm-es haj,de ez nem olyan mint az igazi.Kb. 70.000ft-ért lehet ilyen hosszu hajat venni.
krissy3

gabi:
akkor neked jókat mondott a doki,szépen gyarapszik a bébi,holnap én is megyek a dokimhoz,kiváncsi vagyok miket mond majd,ö ad kisképet is.
krissy3

Sziasztok!

Kicsidodi!
Köszönöm a tippet,nem hiszed el éppen pár napja mondtam apának hogy milyen jól hangzana hogy Zelkó Fanni!
Csak egy bibi van vele sajnos nem magyar név!
Ezért apa kizárta!
A csajoknak tetszett! Na de magunkat ismerve semmi nincs eldöntve még az utolsó héten is változhat a dolog!
Most a Luca és a Zsombor vezeti a listát!
Na és nálatok?

Szonibaba!
A Jázmin gyönyörü név!(nem is tudom miért írom) :D
Én egyáltalán nem bántam meg és olyan szép amikor az oviban is mondják hogy Jázmin!
Mondjuk mi nem becézzük,de van akit hallottam már,mondjuk:Jázminka,Mina Minus!

Manó!
Nagyon szép haja van a lányodnak!
Nálunk sajnos most a rövidebb haj megy a csajoknak,de annyiból nem bánom hogy az uszi után hamarabb megszárad!
20140328174041

Orvos téma!

Én is holnap megyek du 4re!
Már 12 éve ide járok magánba!
Ugyanolyan tapasztalataim vannak mint Gabinak!
Ha már telefonon hívtam ugye félévente egyszer egyböl a név alapján tudta ki vagyok!
Ezen kivül teljesen képben van gyerekeket illetöen,sőt anyukámat is mindig megkérdezi,hogy mi van vele!Ő is hozzá jár!
Azt mondom szerintem embere válogatja hogy milyen az orvos!
Én is hallotam már olyat hogy valaki magánba otthagyott egy csomó pénzt aztán még sem úgy állt hozzá az orvos ahogy kellett volna!
20140328174041

Moncsy!

Hát őszintén szólva sehogy sem állunk a nevekkel :? !Annyira mondjuk nem is hajt a tatár, várom, hogy a Sarkadihoz is beugorjon vmi. Nekem a Szonja az egyik favorit, a másik a
Dorottya. A Szonja apának nem jön be sajnos, a Dorottya neki is tetszik, én is az vagyok :wink: .
Fiú nevünk nem nagyon van. Neki tetszik a Szabolcs (tesója is az), és sztem is szép név, de én hiszek a "nomen est omen"-dologban, és a Szabolcsok nem kimondottan a szerencse fiai. Meg tetszik az Áron pl., de hozzánk nem illik egy Áron nevű kisfiú :? !

Szóval nem tudom.... :?

Írtátok a Nadint, az nekem is tetzsik a de a Sarkadi Nadin nagyon erőltetett sztem. Ez egy egyszerű név, nem cifrázhatjuk túl a nevet :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

na megjöttem, de sajna nem jó hirrel: megint elhalt. ez már a 4. angyalkánk volt akkor. én is láthattam, hogy a petezsákban alig láttam valamit. még mindig csak 6 mm és nincs szivhang. 3 hete volt 3mm és akkor láttuk a lüktetést. na ennyit a védelmi rosszullétröl. még most is volt hányingerem, tegnap meg hánytam is….. mindezt a semmiért!!!!!!!
na holnap megyek a dokihoz, kiváncsi vagyok mit mond. ja és hogy a rosszhír közléséért is elkéri e a 8000 ft-t.
és ki csinálja meg az elvételt ha ö szabin van ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

rabbe1

Kicsidodi!

Szonja :D ,Dorottya :D,mindkettö nagyon szép!
De egyszer majd úgyis beugrik valami és az lesz igazi!
Van még idö :D

Krissy!
Lara :D nagyon szép!
20140328174041

annyira sajnálom rabbe :( :( :( :evil: :evil: !sok-sok erőt és kitartást nektek!

Kép
Kép
csibe83

moncsi:
gondolom te is kiváncsi vagy,hogy punis vagy kukis? :lol: Te is lányra vágysz,mert én igen.Persze hogy egészséges legyen,de azért legbelül én kislányra vágyom,igazábol fiu néven még nem is gondolkodtam,csak lány neveken,és az elsö helyezett a Lara.A Nadin azért nem jo annyira mert elég egyszerü a család név,Csizmás,és a Csizmás Lara az szerintem jobb mint a Nadin.
krissy3

köszi csibe! nektek mindannyiotoknak problámamentes terhességet és gyönyörü, egészséges kisbabákat kivánok nyárra. puszi mindenkinek legyetek jók! :-)

rabbe1

Rabbe!

Most olvasom,nagyon sajnálom!:( :( :(
Ne add fel!
20140328174041

Rabbe :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nagyon-nagyon sajnálom, légy erős :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ez szörnnyűűűűűű :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
minimano74

az a baj, hogy nem is miattam vagyok szomorú( mármint a babáért) hanem a fiam már annyira várja kistesót. és ezt nem tudom neki most sem megadni! sajnos tud róla mert elég sokszor kellett kórházba szaladnom, na meg otthon voltam feküdtem, vigyázni kell a pocimra stb -igy hamar levágta a babadolgot. annyira várja már szegény. dehát most is mondtuk neki, hogy nem biztos hogy velünk marad, ne élje bele magát még. hát majd a holnapi vizsgálat után elmeséljük neki. de sírni fog ezt már tudom....

rabbe1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?