Sziasztok!
Már napok óta készülök írni, de mindig elmegy az olvasással az idő, meg amennyit "termeltek"...
Plusz készülök a pénteki szigorlatra is
Krissy!
A Nadin az én listámon is rajta van, de sztem nem lesz befutó. Most egyre inkább hajlok én is a Jázmin felé, csak már itt a topikban is van belőle 3. Meg, hogy lehet becézni? Mi mindkét gyerkőcöt becézzük és azért olyan nevet szeretnénk, amit szintén jól lehet.
Kicsidodi!
A Szofi meg egyszerűen csodaszép, csak nálunk sajnos a Szonja mellé már nem adható. Férjednek alapból nem tetszik v. ahhoz a vezetéknévhez gáz szerinte?
Gabi!
Akkor csendben gratula a "talán fiúcskához". Jó, hogy sikerült ilyen dokit kifognod. Hogy én miért csak hallomásból találkozok ilyenekkel? Mondjuk a mostani dokim jó fej, meg aranyos, de eddig még soha nem tudta, hogy mit beszéltünk meg és miért vagyok ott (persze lehet, hogy azért mert eddig még csak háromszor találkoztunk).
A kocsitok szuper, Bebe Confort ugye? Bár asszem korábban már kiveséztük ezt a márkát. Nekünk is volt, csak nem ez a típus, annak is jó kerekei voltak és szerettem.
Ancsurti!
De jó volt nektek...
Macsekok egerészés híján mit ettek? Megbíztatok vkit, hogy etesse?
Jimbone!
Áronnak jobbulást, de tényleg mi van vele?
Stike!
Örülök én is, hogy jöttél. És csodálom a hozzáállásod. Én már tuti kikészültem volna. Nagyon szorítok, hogy sikerüljön végre.
Dokiválasztás: én biztos nem szülnék ügyeletesnél, de a minimum, hogy szülésznőt válasszak. Amikor Marcival bent kellett lennem pár napot, volt szerencsém a vajúdóban tölteni egy éjszakát. Hát volt ott egy csajszi, akinek se dokija, se szülésznője, nem részletezem, hogy mennyire leszarták, hogy mi van vele. Ráadásul elég fiatal is volt, láttam rajta, hogy tökre meg van rémülve, azt sem tudja, hogy mi folyik körülötte, jó lett volna pár segítő és kedves szó.
Csibe!
Hogy pont most kell ilyen hülyeségnek történnie...még jó, hogy már rendeződött minden. Nem is értem, hogy még ha igaz is lenne, akkor annak a baromnak ez mire volt jó?
Kicsit rólunk: 31-én voltunk a 12 hetes uh-on, épp egy bokszbemutatónak lehettünk tanui az uhnak köszönhetően (a végén meg cumizta az ujját).
Tarkóredő 1,8mm (kicsit megijedtem amikor kimondta a számot, mert a fiamnak csak 1,3 volt, de aztán hozzátette, hogy 3-ig teljesen normális). CRL: 7cm
Tegnap sikerült eljutnom a kombinált vérvételre is, azt mondták, hogy két hét múlva lesz eredmény, de bízom benne, hogy nekem is sms-eznek majd, mint a többieknek.
Én szeretnék kb. 2 hét múlva eljutni egy 4d-re, hátha akkor már látszik a neme, mert az én oldalam már majd' kilukad.
A stria elleni kencékből ami sztem nagyon jó az az Avent terméke, jó az állaga és az illata is fincsi. Csak nem lehet mindenhol kapni.
Biztos voltak még dolgok, amikhez hozzá akartam szólni, de mindegy, így is sok lett belőlem.