Új privát üzeneted érkezett!

Szia Wera!

Ne hagyd magad felhúzni!!!!!

Az a kettőtök napja lesz, ne hagyj beleszólni senkit!

(már elnézést, de én úgy emlékszem, hogy a lagzit ti fizetitek.
márpedig aki fizet, az dirigál! :roll: )

Az ötletedet jónak tartom.
Nincs is jobb, mint apához bújva pihenni! Tedd ezt!

Köszönöm a gratulációt!

Nagyon örülök a fiúcskának! :lol: :lol:
Megnéztem a felvételt, és egyértelműen van ott valami....
El sem hiszem!
Vendég

A hasfájást kifelejtettem.
Teljesen természetes, hogy a medencéd fájdogál.
Nekem is szokott.

Tényleg pihenj!!

Nemcsak a baba növöget, hanem a te tested is hatalmas változáson megy keresztül. A csontok, és egyebek minden odébb vándorol.
Ez sajnos fáj.
Vendég

T Maria! Gratulálok a kisfickóhoz! Fiút szerettetek volna? Én kedden megyek dokihoz, lesz UH is. Remélem én is megtudom végre.

Kép
szly27

Sziasztok!

Nem tudtam mit is akarok, most pedig nagyon boldog vagyok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Már biztosan kiderül neked is!
Nálam még bizonytalan, de nehezen tudnám magyarázni mással azt a kis micsodát a lábai között.. :wink:

Két hét múlva ismét UH, ha akkor is látszik, akkor el is hiszem!
Vendég

T Maria! gratulálok, üdv a fiús csapatban :D

Wera: ne hagyd magad felidegesíteni!!!!!!!

Kismamarucikat találtam, szépek, nézzétek meg:
http://www.gportal.hu/portal/elenorkismamaruha/

jó éjszakát
manomama

manomama

Sziasztok!

Wera! Ennél jobbat tényleg nem tehetnél!
Mi is feküdtünk egész délután,aztán este még azért egy Mc-t útbaejtettünk,bár én annyira nem voltam rákattanva de azért egy szenya lecsúszott!
Ne idegeskedj,ez a ti napotok lesz!! :lol:
És minden szuper lesz!
A hasamat én elég sűrűn érzem,nem éppen fáj inkább nyom!
Azt mondta a barinőm mostantól mindig más fog fájni és a végén k....ra fog fájni!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maria! Hatalmas gratula a kispasihoz!
Nevetek van már?

Kép

Kép
ibm

Sziasztok,szép jó reggelt :D

Mária:gratula a fiucskához :lol:

Én majd legközelebb febr.4-én megyek a 18-20hetes uh-ra.Már nagyon várom.
Nem vagyok biztos benne,de minta a Picuri kopogna néha kifele.

Tegnap itt is nagyon randalíroztak a gyerkőcök-nagyon rossz hogy nem lehet velük kimenni.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Úgy tűnik, hogy most már én is végleg elbúcsúztam az állandó émelygéstől! Itt volt az ideje!

Tök jó, hogy már ilyen sokan tudjátok (sejtitek :D ), hogy kisfiú lesz vagy kislány! Én kis nagyon szeretném már tudni, 29-én megyek dokihoz, remélem megnézi!

Valahol régebben volt egy táblázatunk, hogy ki, mikor, hol fog szülni, az meg van még? Nem emlékszem, hogy ki csinálta!

Wera! Remélem Apához bújva hamar megnyugodtál! Ne idegeskedj nem éri meg!

Kép
Kép
patr

Szép reggelt mindenkinek!

Kike - visszatérve a juttatásokra, még mindig nem értem hogy lehet hogy nem jár semmi.... :( Nemtom, agyalok rajta én is hogy hogy lehetne ennek mégis valahogy utána járni, de nincs ötletem. A Szakbarbár válaszolt múltkor?
Sajna még én sem tudom hogy nekem hogy lesz, elvileg hétfőn kell felhívnom a cégnél a munkaügyis csajt. Kíváncsi vagyok... :?
Bizti már a picit érzed, a 16. héten én is úgy sejtettem már hogy mintha ő lenne. Aztán a 17-ediken beindult mint a gép! :lol: Emlékszel hogy az Kristit + Vercsit hanyadik héten kezdted el érezni?

Ami - Apának üzenem hogy most már aztán vigyen el valami rendes helyre vacsizni, ne mindig csak meki! :lol: Nincs is annál romantikusabb, mint egy kis vendéglőben gyertyafénynél összebújni és egymás tányérjából csipegetni... :wink:

Marcsi - én is pont azt vágtam apósom fejéhez, hogy a mi esküvőnk lesz úgyhogy had legyen már olyan amilyet mi akarunk. Azt már nem akartam megemlíteni, hogy a költségeket is mi álljuk mert ígyis megsértettem. Ő is engem. Hogy lehet már azt mondani valakinek hogy ti mindent olyan szarul csináltok!??? Az a helyzet hogy tavaly volt a lányának az esküvője, és mindig azzal példálózik, hogy csináljunk ezt meg azt, mert az nekik is volt és milyen jó volt. Erre már nem bírtam tovább és kibukott belőlem, hogy biztos nem lesz olyan fantasztikus mint a lányáé, de azért jó lesz ez is, higgye el! Szerinte ő sosem hasonlítaná össze a kettőt. De hát hónapok óta ezt hallgatom... :?
Már nem érdekel, azt mond amit akar, leszarom. Ez az én napom, tőlem fel is fordulhat! :twisted: Este gondolkoztam hogy ma bocsánatot kérek hogy kiabáltam vele, de aztán rájöttem hogy én semmi rosszat nem mondtam. Kíváncsi vagyok hogy ő fog-e mondani valamit...
Na mind1, ejtsük a témát!

Ma nincs kedvem főzni, asszem ráveszem Apát hogy kajcsizzunk étteremben! Hmmm, már tudom is mit fogok enni! :lol:

Van mégegy hálás feladatunk, most hogy kész vannak a meghívók, szét kell hordani őket. Megvan a program az elkövetkezendő hetekre... :roll:

Szép napot nektek!
Vendég

Patr - szerintem nekünk még nem volt táblázat, csak a júniusi topikban. De lehet hogy én emléxem rosszul.
Örülök hogy elbúcsúzott a rókakoma! Lassan mindenkié tovább áll remélhetőleg! Így már tényleg élvezhetővé válik a kismamiság! :lol:
Vendég

Nahát, alszanak a vonalzóim! Vasárnap ők is biztos sokáig lustiznak ahogy én szoktam (volt a terhesség előt... :? )
Vendég

T.maria :D
Gratulálok a fiúcskához!

Wera!
Sajnálom, hogy veszekedtettek apósoddal! Ilyenkor mindenki szeret tanácsot adni a másiknak! :wink:

Képzeljétek tegnap este, amikor lefeküdtem és felhúztam a pizsim, néztem a hasam, láttuk a férjecskémmel, hogy hol rúg a kislányunk! Annyira jó volt, éreztem is, hogy hol rúg, meg láttam is! :D :D Nagyon tetszett!

Kép
Kép
kisfóka

Jobb reggelt mindenkinek!

Wera! Ne idegeskedj! Tudod,le van szarva még a szar is!!!! :lol:
Apa elvinne étterembe,de nem rajongok érte,mindig a Mc volt a mindenem,de most azt sem különösebben!
És mit fogsz hammolni?
Nekünk ma Anyu főz husilevest,sült oldalast!
Áron baba ma nagyon formában van,jön megy mióta felkelltem!
Olyan jó,hogy így lehet már követni!

Kike! Örülök,hogy újra köztünk vagy!
Remélem hamarosan rendeződnek a dolgaid!
Biztos Picuri kopog szerintem!

Kép

Kép
ibm

A táblázatot Gabi csinálta,de neki sajnos hamar elkellett köszönnie tőlünk,ezért nincs már! :cry:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Wera! Ne is törődj apósoddal! Bár tudom, hogy egy ilyen után nem tudja az ember, hogy legközelebb hogy viselkedjen. Meg agyal rajta. Apa mit szólt hozzá? Beleszólt a vitába?

Kisfóka! Már én is várom, hogy láthassam kívülről ahogy mozog. Amikor Rolival voltam terhes, szegénykém szerintem félt a vízcsobogástól. Belefeküdtem egy kád vízbe és engedtem utána meleg vizet. Na akkor annyira beindult, majd kiugrott a hasamból. Dudorodott mindenütt.

Kép
szly27

A Kristi már nagyon korán éreztem-úgy a 13. héten,Vercsit jóval később.
Még nem kaptam választ a szakbarbártól.Tulajdonképpen azért nem kapok,mivel lizingre van az autó-és e miatt-mindenhol ezt nézik,de ,persze visszaadhatnánk az autót,de már annyit kifizettünk rá,most meg akkor dobjuk?És még elbliccelni se lehet hogy van az autó,mert utánanéznek.Valahogy nagyon nincs jól ez az egész.
Wera:szorítok hogy neked ne legyenek ilyen gondjaid.
Elmennék én dolgozni valahova,de ki vesz fel így már??Nem tudom mit tehetnék.

Kép
Kép
Kép
kike

Csajok nagyon bevagyok sz..va!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Voltam pisilni és a papíron felfedeztem 2 pötty barna valamit,azóta semmi!
Ha nem figyelnék ennyire szerintem észre sem vettem volna!
Nem görcsölök,nincs semmi ami eddig ne lettt volna,de mindjárt elájulok az idegességtől!
Asszem egész du. pihi lesz,Apa rámparancsolt!
ANNYIRA FÉLEK!!!
Szerintem nincs semmi,de a vetélés óta rettegek!
Bocsi,hogy ilyen negatív voltam,de nagy a para,próbálok nyugodt maradni,de rettegek!!! :oops:

Majd jelentkezem!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Szly - apa szerencsére teljesen mellettem állt a vitában és amikor tartottunk hazafelé, akkoris mondta hogy igazam volt.

Kike - egy hülye autó miatt??? Ez vicc! 2 gyerekkel már nagyon kell az autó és az is bőven kiadás, és ezért nem kap az ember támogatást?! Forduljak fel ha ezt értem, de tényleg!!! :(

Ami - régebben én se szerettem étterembe járni, de amióta találtunk 2 nagyon jó helyet, azóta imádok! Szerintem kipróbálhatnád! :wink: (Persze nem akarok erőszakos lenni vagy ilyesmi... :) )

Még mindig alszanak a vonalzóim :shock: ... mi lehet velük?! :lol:
Vendég

Ami! Tuti hogy belőled származott az a barna vmi???? Nem csak a papíron volt? Pihenj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És holnap menj el a dokidhoz. Vagy ha megint ilyen lesz inkább hívd fel! Tudod a számát?
Vendég

Wera! Akkor jó. Így neked is sokkal könnyebb, akkor ne is törődj vele!

Ibm! Csak nyugi. Figyeld magad, lehet tényleg csak a papíron volt. Ha megint lesz, akkor hívd az orvost. Emlékeztek, nekem az elején Roli alámöntötte a teát. Azt hittem hogy a magzatvíz hagyta a foltot. Én is beparáztam. Szóval hasonlítunk.

Kép
szly27

Próbáltam táblázatot gyártani, de elég macerás. Bár lehet hogy én bonyolítottam túl. Hogy kéne megcsinálni, tudja valaki?

Kép
szly27

Köszi a tippeket lányok!
Mostmár picit megnyugodtam,végül is bármi lehetett.
Tudom a doki számát,de még nem akarom felhívni!
Várom,hogy Áron baba is jelezzen,hogy jól van!
Ált. fél 11 körül és este nagyon aktív,de remélem azért jelentkezik!
Holnap nem rendel sajna a dokim,kedden kell úgyis mennem hozzá,ha addig minden ok. megvárom,ha meg gázosodik a helyzet akkor a kórházban van ügyelet!
De nem hinném,csak tudjátok én nagyon hamar beparázok!!!! :oops:

Kép

Kép
ibm

Ibm: Tényleg nyugi, bármi lehetett, akár a papíron is.
Nekem azt mondta az orvos, hogy akkor van gáz, ha fáj, görcsöl is.
De azért inkább pihenj ma!
Egyébként én is állandóan a papírt lesem, már tiszta fóbiás vagyok.
Egyszer kb. egy hónapja a sógornőméknél voltunk, elmentem wc-re és tiszta piros volt a papír! aztán megnéztem jobban és kiderült, hogy piros állatok vannak rányomtatva! De elsőre szívbajt kaptam! Aztán meg jól letoltam a sógornőmet, hogy minek vesz ilyen wc papírt :D

Kép
Kép
patr

Sziasztok Csajok!

Köszönöm mindenkinek a gratulát! Ünnepélyesen jelentem,h.végre tudok feltenni képet :lol:
Apának sikerült lementeni néhány klassz képet a videóból. Kár,h.nem látszik azért annyira jól, mint a videón :(
Kép

Meg ha már így benne vagyok, íme egy pocis kép is, életem első terhesgatyójával, amit tegnap sikerült venni :lol:

Kép

Azért mostmár határozottan látszik a pocim :lol:

Sziszka! Hatalmas gratula a kislánykához!!!

Wera, ne hagyd Magad felhúzni!! Ez a Ti esküvőtök lesz és ne érdekeljen,h.más mit dumál!!

Kike, üdv újra itt! Sajna az én védőnőm sem mondott semmi értelmeset a helyzetedről :(

Marcsi!! Neked is hatalmas gratula a kisfiúhoz!! Gondolom milyen boldog vagy, hát még Apa!!!! :lol:

IBM!! NYUGI!! Apának igaza van, tessék sokat pihenni és szerintem említsd meg a dokinak mindenképp. Ha meg újra jelentkezik, hívd fel szerintem nyugodtan.
sipiné

Sipiné!
Jó lett a fotó,szépen látni rajta Pocakmanót!
Mostmár tényleg látni a pocakodat is!
Gratula!
Köszönöm a bíztató szavakat mindenkinek!
Áron baba már egyszer bejelentkezett,remélem minden oké marad!
Már úgy ahogy megnyugodtam.
Ha orvos kell azt nyilván megérzem,de ha lesz valami felhívom a dokit!
De nem lesz!

További szép napot mindenkinek!
Asszem megyek hammolni,délben csak egy kis levest ettem,tiszta ideg voltam!
Most betolom a másodikat is! :lol:

Kép

Kép
ibm

A papínézegetés egyébként nekem is mániám!
Már már beteges! :oops:
Szerintem aki nem ilyen paramami mint én észre sem vette volna!
Na ejtsük a témát, nem lesz semmi gáz!
Megyek hammolni! :lol:

Kép

Kép
ibm

marti most jó irigy vagyok... :) remélem, holnap nekünk is megmutatja magát :)

ibm, szerintem a lényeg hogy ne ess kétségbe. lehet, hogy csak a wc papír volt foltos, nekem is volt már olyan... de ha megnyugtat hívd fel a dokidat hogy mit csinálj. (most olvastam tovább és látom hogy wera is ugynazt írta :)

apa két napja pelenkateszteket olvas meg néz... már kész vagyok... abból a szempontból jó, hogy így majd tudományos alapokra helyezve megmondja hogy melyiket vegyem mert különben tuti az lenne hogy minden nap hozna haza valami másmilyet hogy próbáljuk ki, hogy tuti a legjobbat kapja a gyerek... így legalább előre tájékozódik :)

na most azt hiszem megyek és elrángatom a gép elől egy sétára ha már ilyen hihetetlen gyönyörű tavaszi idő van :)

ja, és képzeljétek, tegnap itt voltak a barátaink és bizonyos okokból kifolyólag csak most ajándékoztuk meg egymást karira. Kaptam tőlük egy tök jó parfümöt, de a lényeg, hogy összerakott egy nagyon cuki kis dobozt, amiben volt egy fürdetőszivacs, egy kacsás vízhőmérő, hét kis body egy csomagban, meg egy külön, ami már egyel nagyobb, meg egy nagyon cuki kis gyürkésznivaló nemistudommicsoda. Szóval nagyon cuki! Úgy örültem neki. Gyorsan ki is kellett bontsam a bodykat és jól megnéztem őket egyesével. :)

Na most tényleg húzok. :) Remélem holnap minden oké lesz és megint láthatom a bébit :)

KépKép
muffin

a papírra én is mindig vetek egy pillantást, ráadásul nekem még rossz élményem sem volt korábban. sőt, ha érzem hogy egy "nagyobb adag" váladék távozik (már bocsánat...), akkormeg rémülten rohanok a wc-re, hogy megnézzem mi volt az.
azt mondta a doki, hogy ne aggódjak, ez "csupán" attól van, hogy terhes vagyok. akinek SEMMI tünete nincs, az azért aggódik, hogy miért nincs, akinek meg van, akkor azért, hgoy az a tünet épp normális-e. :)

mia_snow

KISÜTÖTT A NAP! DE EZERREL! :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Megmutatom nektek a legifjabb családtagunkat!

Íme:

Kép

Kép

hát Ő az.
Egész nap tudnám nézegetni!
Vendég

Képzeljétek!

Beteg a lányom.
Azt hiszem, influenzás. Nagyon magas láza van, és fáj a lába.
tipikus tünetek.
Nagyon parázom, hogy nehogy elkapjam tőle....
már benyomtam egy citromot, meg jó néhány narancsot, mást úgy érzem, nem tehetek. :evil:
Vendég

Ami - örülök hogy már jobbnak tűnik a helyzet!
Nekem is vannak új rögeszméim (az is kicsit nem illik ide, mert ez neked nem az volt) de inkább nem mondom senkinek mert tudom hogy csak megőrültem. :? :lol:
Nyugi, minden rendben lesz!!!! Puszi Áron babának!

[quote]E írta:gyébként én is állandóan a papírt lesem, már tiszta fóbiás vagyok.
:shock:
DETTÓ!!!!!!!!!!

Marcsi - nagyok jól sikerültek a fotók, gratulálok! Az influ miatt meg ne aggódj, most olvastam az Anyák lapjában hogy nem lehet baja tőle a picinek ha elkapod sem! Elmúlik magától, lázcsillapítónak meg lehet szedni algopyrint meg homeós bogyikat! :)

Muffin - édes a babócád és nagyon csini a pocakod is! A naciból nem sokat látok de a fölsőd irtó cuki. Azt hol vetted? :D
Vendég

wera, az sipiné volt :)

az előbb szépen megírtam egy hozzászólást, majd az egészet jól kitörölte... :evil:

a lényeg, hogy sétáltunk egy jót, aztán úgy döntöttünk, hogy ha már ilyen szép idő van, akkor lemossuk a kocsit. Nagyon szép lett, mintha új lenne. :) aztán bejöttünk, kaját csináltunk, most ettünk és innentől csak dögleni vagyok hajlandó. :)

Szorítsatok, hogy holnap bébimaki terpesszen. :)

mindenkinek szép estét!

KépKép
muffin

na csajok a férjem talált pár érdekességet.

egy cikk hogy egy csajszi hogyan szült anélkül, hogy bármikor fizetett volna vizsgálatért vagy a szülésért vagy bármiért. érdekes:
http://velvet.hu/poronty/2007/12/26/ing ... korhazban/

aztán van egy, ahol meg tudjátok nézni, hogy mi a valószínűsége a gyerek szemszínének a felmenők alapján
http://museum.thetech.org/ugenetics/eye ... _intro.swf

és a végére egy kis film, amit nézzetek meg. egy édi kisbaba, aki úgy nevet attól hogy valami papírt tépegetnek az apjával, hogy nekem is kicsordult a könnyem. :)

http://velvet.hu/poronty/2008/01/04/vis ... ag_a_baba/

KépKép
muffin

:shock: Jaj, bocsi Muffin! És Sipiné! (Még a tegnapi pink fölső hatása alatt lehettem!) :lol:
Vendég

Sziasztok!
Nekem is mindig papírparám van, mert a másodikkal véreztem az elején, de a doki megnyugtatott, h ez előfordulhat, és minél előrehaladottabb a terhesség, annál kisebb az esély, h vmi gáz legyen!!
szóval, ne aggódjunk fölöslegesen!!!!!!!!!

manomama

Sziasztok!

Köszi a vigasztalásokat csajok!
Örülök,hogy nem vagyok egyedül a papírnézegetéssel!
Most jöttünk meg vacsiból Anyóséktól és jelentem azóta minden oké!
Áron baba rettentően fickándozik,jelez Anyának,hogy nyugi!!!!
Jól vagyok!!!!
Picit túlreagáltam de nagyon megijedtem!

Maria! Nagyon jók a képek!

Húzok csobbani,aztán pupu!

Holnap tali!

Jó éjt és szép babás álmokat kismamik!!!

Kép

Kép
ibm

Lehet,hogy nem volt teljesen érthető!
Mármint azóta minden oké,hogy írtam nektek a parámról,szóval a 2 pötty óta semmi!!

Holnap tali

Kép

Kép
ibm

Alvás?? - az meg miiiiiiiiiiiiiiiiii?????

Ami - érthető volt, csak mi is paráztunk! :wink: Vigyázz magadra! :)
Ja! És hol is van az esküvős vonalzód :shock: ???? :twisted:

Ma reggel megyek vérvételre, ezért már nem ehetek és ihatok, pedig kopog a szemem az éhségtől és totál ki vagy tikkadva. :cry: Jobb lenne aludni, de hát azt meg hogy kell? Valaki ajánlotta a múltkor hogy vegyem lejjebb a fűtést (bocsi, de már nemtom ki volt) de sajna ez egy olyan szuper panel hogy nem lehet mert akkor az egész soron kizárom. Így marad a szellőztetés, amit meg Apa nem bír ki rinya nélkül. Ezért gyakorlatilag minden hajnalban a nappaliban kötök ki és ott folytatom a próbálkozást az elalvással. Hát ennyit a pillanatnyi panaszáradataimról! :twisted:

Olyan mókás hogy ahogy kinyitom a szemem, Lilu baba egyből beindul! De honnan tudja hogy felébredtem??!! A pulzusomból vagy mi? Az szívás lenne ha megszokná és ő is ilyen rossz alvó lenne, nem?!?? :shock: :lol: Reméljük ez nem történhet meg...

Ha tudjátok nézzétek meg a Férj és férj című filmet! Nagggyon jó dumák vannak benne! A héten már 2x láttam, de nem tudom megunni.

Na puszkó!
Vendég

Jó reggelt lányok! Szeretnék csatlakozni hozzátok :wink: Már egy ideje olvasgatom a topikot és tetszik.

Rólam annyit kell tudni, hogy nekem Clostyval jött össze a 2. hónapban a baba, akit már nagyon vártunk. És mondhatni elég jól viseltem az első harmadot. Egyszer volt rókakoma, mert az én kis Pöttyömnek (így hvjuk, mert még nem tudjuk a nemét) nem tetszett a gyömbérszörp.

Most itthon vagyok, mert kiírt a dokim. Röviden ennyi
magdolnam

Sziasztok!

magdolnam! Gratula a babához és üdv a acsapatban!
Gyere amilyen sűrűn csak tudsz!

Wera! Nemtudom honnan tudják,de nekem is rögtön bulizik ha felkelek!
Tegnap este annyira virgonc volt,hogy Apa végre elkapott egy boxot!! :lol:
Úgy örültünk neki!
Igaz a kisebbik fajtából sikerült,de érezte ő is ez a lényeg!
Tegnap eszembe jutottál!
Após nekünk azt akarta megmondani,hogy melyik étterembe menjünk a szertartás után és,hogy kik legyenek a keresztszülők!
Ilyenkor Anyós mindig közbeszól,hogy ez a mi dolgunk!
De azért finoman megmondtam,hogy még ráérünk eldönteni és,hogy az éttermet meg Apával majd körbenézünk és amelyik a legszimpibb az lesz!
Nem volt nagy harc,gondolom vette a lapot!
Az alvással nekem is gondjaim vannak!
Régen bárhol és bármilyen helyzetben képes voltam elaludni,terhesség előtt is!
Most éjfél előtt esélytelen és már 2:30-kor fenntvoltam,forgolódtam 7-ig,aztán meg úgy eltudok aludni!
Ma megpróbáltam legalább 8:30-kor felkellni,hátha este előbb eltudok aludni!
Nekem még az elején mondta a kolléganőm,hogy figyeljek rá,hogy hogy alszom,mert a gyerek is átveszi! :lol:
Királyság lesz!
Szerintem már túlpihentem magam!
Apa este ott röhögött(ő elég rossz alvó,képes 2-ig fenntlenni és 5-kor kelni),hogy mi van velem??
Kipattantak a szemeim és csak mondtam a magamét!
Tök kész volt már szegény,mert persze most álmos volt!
Aztán kikapcsoltuk a tv-t,becsuktam a szemem és próbálkoztam,hogy legalább ő tudjon aludni!

Kép

Kép
ibm

Wera! Már felébredt a vonalzód?
Az enyém is elaludt most,de csak a nőivonalas!
Milyen vérvételre kellett menned már megint?

Kép

Kép
ibm

SZia Magdi! (Hívhatunk így?) Örülök hogy Te is úgy döntöttél csatlakozol hozzánk és gratulálok a Pöttyödhöz! (Én is szoktam így hívni a lakómat! :) ) Hány éves vagy? Mivel foglalkozol? Első babátok lesz? Merre laksz? Ha van pocifotód vagy uh-os képed, azt is várjuk! :D Bocsi a faggatásért, de ezen túl kell esni! :lol: :wink:

Megvolt a vérvétel. 1 kerek órát ültem kb 30 ember között, akiknek legalább a fele influenzás volt. REMEK!! Imádom ezt. A mai nem volt az a kifejezetten jó tapasztalat... levették a vért, kijöttem és minden szék foglalt volt, nagyrészt idősekkel, de azért volt kivétel. Álldogáltam még úgy 3 percet, szorítottam a vattát a vénámra, eléggé vérzett. Minden tekintet rajtam volt végig, de senkinek nem jutott eszébe hogy átadja a helyét. (A pocakomat már nem lehet nem észrevenni!) Úgy éreztem páran frankón készenlétben voltak, hogy ha ájulok azért fölugranak, de addig tuti nem :shock: ! Eszméletlen :evil: ... Csak Lilu baba volt a helyzet magaslatán, izgett-mozgott, hogy boldoggá tegye anyát :D és sikerül is neki mindig!
Mellesleg isteni idő van, mindenkinek ajánlok egy nagy sétát, amíg tart. Estére már erősebb szelet ígérnek, holnapra pedig záporokat.

Szép napot Nektek! :D
Vendég

Ami - Megint egyszerre!! :D Ezt már szeretem! :lol:
Úgysem hagylak békén amíg nem csinálsz esküvős vonalzóóóóót!!! :lol: :lol:
Ha kell én tudok jó éttermet ajánlani! :D

A védőnő kérte hogy mire legközelebb megyek hozzá vigyek egy friss labort. Szerdára hívott be. Még csak 1x voltam mióta terhes vagyok (az AFP kivételével) így nem bánom.
Remélem lassan a cukorterhelést is megcsinálják, mert kicsit aggaszt hogy nem lettem-e cukorbeteg. Sajnos már régen sem ártott volna nekem ilyen vizsgálat, csak mindig húztam halasztottam, aztán nem lett belőle semmi. Most meg kicsit sok a magzatvizem is, ez is aggaszt egy picit... nehogy már nyugodt legyek egy pillanatra is! Vááá! :twisted:

Ez az alvás-dolog tényleg kikészít! Bezzeg nappal bármennyit tudok aludni én is, csakhát utálom az éjszakákat ébren tölteni, most hogy végre nem kell dolgoznom... Tényleg! Mindig arról álmodoztam, ami sokaknak természetes, hogy este 9-10 körül szunya, reggel kelés... és sokáig teljesen másképp éltem. Most meg megtehetném és tessék :shock: :roll:

Tényleg! Még mindig alszanak a vonalzóim!!! Igen, a nőivonalas, nekem mind2 az!
Vendég

Sziasztok!

Magdolnam! Üdv. köztünk!

Wera! Miért vettek most tőled vért? Tényleg szép idő van. Délután, ha Roli felkelt elmegyünk babakocsival sétálni.
Most fogom Rolit és kimegyünk autót mosni. Csak az a gáz, hogy az udvaron nem lehet, így az utcán kell. Rolit így beültetem a kocsiba, majd ott megvár. Nem lesz neki valami szórakoztató program, de ellesz.

Én (kop kop kop) jól alszok. Max. nagyon ritkán egyszer kelek fel WCre. A papírnézegetés nálam már alább hagyott, már ritkán nézem. De az elején én is mindig a Wc-n voltam.

Kép
szly27

a cukorterhelésest 24-26. hét között csinálják. Fain dolog, főleg az a "fincsi" édes szirup. Ja, és legalább 3 deci. Nekem Rolival kétszer kellett mert nem lett jó, persze a második is ugyanolyan rosz lett.

Kép
szly27

Ami! Ment privi! :wink:
Vendég

Szly - köszi az infót! Én is rettegek a cukros lötyitől, de vannak már olyan helyek, ahol csak egy kiflit + egy pohár tejet kell betolni, azért az sokkal barátibb! Majd megpróbálok olyan helyre kérni beutalót! Na, ez lett volna a következő kérdésem, hogy mi van akkor ha nem jó az eredménye ennek a szuper vizsgálatnak? Kellett szedned/csinálnod valamit???
Vendég

Wera! Látod nem is csinálok vonalzót úgyis megáll!
Majd megnézem a babafalván milyenek vannak!
Nekem holnap korán kell kellnem mert védőnőhöz és dokihoz is mennek kell!
A dokihoz már nem volt időpont úgyhogy nem lesz kellemes,de mind1.
Örülök ha mehetek,egyre közelebb a cél!
Éjjel azt mondta Apa mikor dumáltam,hogy :na hozd be akkor a mérőszalagot,mérj,rajzolj,tervezz! :lol: :lol: :lol:
Merthogy éppen babaszobát terveztem! :lol:

Nekem is iszonyat ahogy kinéz a kocsi,de Apa nem enged ilyeneket,azt mondta majd ő elviszi a mosóba!
Pedig úgy szeretek napsütésbe kocsit mosni!
De szótfogadok!
Szombaton akarta de mivel esett az eső lemaradt!

Köszi Wera az éttermet,de azért itt a közelben szeretnénk!

Megyek megnézem a vonalzó lehetőségeket!

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?