Új privát üzeneted érkezett!

A grapefruit az étvágyat is meghozza, csak tuszkolj le egyetlen gerezdet. :-) :lol:

A tonic is jó, de azért óvatosan a kinines cuccokkal!
:shock:

szilvás76

Na igen...én is csak egy pohárkára gondoltam :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csajok sokat fáj a forgóm és a derekam...szerintetek mitől???????????? :? :? :? :? :? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

senki nix????? :o :o :o :o

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szia Dia!!!! utólag is boldog szülinapot Bencének!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

na letoltam 2 vajaskiflit... csajok ez a vaaaaaaj!!!! :arrow: "Lurpak" valami isteni! ismeritek? őrült baromságot követtem el, amikor megkóstoltam!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

sajnos se tonic, se grapefruit nincs itthon.... majd holnap kipróbálom.. :)

Kép
gtunde75

én itten vagyok... csak közben tömtem a fejem... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Csillag én nem tudom mitől lehet. Dokit nem kérdezted?

Tündi köszönöm szépen a nevében is. Remélem hamar meggyógyulsz.

Szilvás Vácon laknak barátaink :D

királylány

egészségedre!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hűha, igaza volt Melischnek. Ez a topic tényleg pörög!:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára királylány 2010.01.15 11:03-kor.

királylány

Kinin

A tonic-nál felhasznált keserítőanyag. A kinin -mint erős plazmaméreg - hatásos mikróbaölő (emiatt "vetették be" koncentrált formában a malária ellen). Emellett tartósító hatása is van. Fehér színű üvegben csakhamar bomlani kezd: ennek egészségügyi vonzata még tisztázatlan. Látási zavarokat, allergiát okozhat és megfigyeltek -a megszokott - gyógyszerekkel való nemkívánatos reakciókat is. Terheseknek nem ajánlott a fogyasztása.

szilvás76

:( én a lányomnál ittam...mondjuk a cola sem igen ajánlott :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hátfájás...majd kiderül...nem kérdeztem dokit :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kriszti.
Hát sajna lehet a túlsúly is, de a hormonok is bejátszanak. A "végén" egyre brutálabb lesz, ahogy rendeződnek a dolgok bent. (lazul minden, hogy majd tudj tágulni, a szalagog, az izületek, minden) szóval attól is fájhat.
Egyénfüggő sztem, hogy kinek mikor kezdődik, és mennyire viseli meg, gyanítom , hogy az életmód is egy jó nagy lapáttal tesz rá!

Én, ha a doki engedi, valami light-os mozgásba kezdek. Jó lenne szni , vagy vmi spec tornát. Vácon van is kismamatorna, ingyen a koriban. Asszem, csak orvosi javaslat kell hozzá.

szilvás76

Jó, gondolom, a tonic nem tömény kinin, meg azért ezeket a dolgokat el kell osztani kettővel, de azért csak óvatosan.

Én csak emlékeztem rá, hogy anno a dokim mondta, hogy ne. Bár nekem a szénsavas dolgokra is azt mondta, hogy inkább ne. Nem tiltotta, de ha lehet, kerüljem ki őket.
Most meg ne ijedj! :-)

szilvás76

Sziiiija Királylány jó, hogy itt vagy :wink: Diát lassan 1 éve ismerem és nekem is csak a héten árulta el a jó hírt, aminek szívből nagyon 9rültem, mert sokat támogattuk egymást az elmúlt sikertelen hónapokban. Igy kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy egyszerre lettünk babásak.

Na vissza a témákra, ma nem volt kedvem dolgozni menni. Most keltem csak fel, nagy úr a lustaság :oops:
Vitamint nekem nem ajánlott a dokim, csak egészséges étkezést. Ő is azt mondta csak felfújom velük a babát és inkább csak reklám az egész. Bár én egy ideig szedtem a folsavat, aztán mindig elfelejtettem, mostanában megint szedem. Elevitet is vettem, de királyi gondjaim nekem is vannak is már majdnem 1 hónapja nem szedem. Én eleven sok Elevitet, folsavat és C vitamint ettem az elmúlt 1 éveben, remélem van kis tartalék még bennem. Próbálok változatosan enni, amennyire sikerül. Mi nagyon keveset és össze vissza ettünk, de manapság minden nap eszünk főt kaját, ez már haladás :wink:

Királyi gondokra nekem sem segít semmi :oops: :evil: csak 2-3 naponta van valami, régen ez nem volt a kávé olyan szépen tette a dolgát de rá sem birok most nézni :evil: pedig imádtam a kávét.

Munka nem szégyen csak azokat nem szeretem akik nem végzik el tisztességesen. Én szívesen vagyok a munkásokkal is sőt inkább velük mint hozzánk hasonló pozícióban levőkkel :oops: valahogy az egyszerű emberek sokkal egyesebbek és barátságosabbak. A magasabb szinten "tartózkodók", meg sokszor kétszínűek áskálódok és rosszmájúak. Csak azt nézik milyen márkás cuccod van, hány csillagos hotelben nyaraltál és mennyi pénzt hagysz a plázában. Mindig az embert kell nézni nem azt mivel foglalkozik.

Na mindjárt visszajövök megyek készítek valami reggelit, ja ebédet nálunk már 12 mult

Kép
Kép
melisch

Szia Királylány, Üdv itt. Megint lemaradtam 2 témával a nagy pötyögésben. :-)

Bővül a csapat!
Gyere, nem győzöl majd olvasni! Jó sok nagydumás csaj van itt, de tök jó (én is :-) )

Gyarmat? Föööööldiiii :-) A Gyarmati kórházban fogsz szülni, vagy jössz Vácra. Vagy Salgótarjánban?:wink:

szilvás76

lehet a gerincsérvem sem bírja már most a kiképzést :( remélem nem az a baj? vetélésnél is fájhat? :oops: :o

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

a vetélést csak kíváncsiságból....
mindegyik vetélésem más volt :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

melisc...ez nagyon tetszett...jó fej spiné vagy csájé :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag jáááááááááááájjjj! ezt sűrgőssen verd ki a fejedből!!!! még kíváncsiságból se!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
gtunde75

na eszek a tegnapi parasztvacsiból egy szendót :D vannak ízkavalkádok mi?????? :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Melisch szia! De jó, hogy írtál te is. Tegnap nem tudtam válaszolni a mail-re, bocsánat, de a gép állandóan kidobált. Köszönöm a képet. Majd meglátod legközelebbre mekkorát fog nőlni a baba.

Csillag neked akartam még írni, hogy én imádok takarítani! Legszívesebben azt csinálnám egész nap. Szerintem egyáltalán nem szégyellni való, mert ez egy bizalmi állás.

Szilvás itt szeretnék szülni ha lehet. Már átadták az új részleget, szép, tiszta csak egy kicsit elbacták a tervezést. Nem nagyon láttam még a kórtermeket csak hallomásból tudom. Ha itt nem szülhetek - mert Bence is Pesten született az I. klinikán - akkor oda mennék vissza. Persze ez majd a genetikai uh után derül ki. Semmi gond nincs, csak Bencének magzati korban vették észre, hogy tágabb az egyik coronariusa és biztos ami biztos alapon átirányítottak Pestre. Az itteni dokom nagyon aranyos, rendes és segítőkész volt. - Dr Birtha András - Most is előre borítékolta nekem a genetikai uh-t. Azt mondta mindenképpen elküld.
A számmal nekem sincs gond. Van jó nagy. Dumálni is imádok. :lol:

királylány

Értettem Tündérem :D Csak mert rémeket látok álmomban is...félek,de nagyon... :? :? :?
Szimpla kíváncsiság volt :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvás te idevalósi vagy?

Hmmm. Nem ártana dolgoznom sem ma. Ma még nem sok mindent csináltam :roll:

királylány

királylány...pláne itt a helyed!!! :D imádom a nagyszájú spinéket :D
nekem kicsi a szám az arcomon...de ha kinyitom :D
ezt is jól megaszondtam :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag: :lol: értelek ám :lol:

királylány

na ennek végképp örülök!!! félszavakból is....szuper!!! :D
Na megyek lealázok valakit honfoglalón aztán visszajövök megnézni miket írtatok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag tudom, hogy félsz!!! én is félek!!! de minden nap többször elmondom magamnak, hogy minden rendben lesz!!! amikor jönnek a hülye gondolatok, akkor hagosan elmondom, hogy "gyönyörű egészséges babánk fog születni augusztusban és minden rendben lesz!!!" ha kell többször is egymás után!!! :arrow: önszugerálás... tényleg segít!!!

Kép
gtunde75

Az jó játék. Nálunk apa szokott. S ha nem tud valamit akkor tőlem kérdez :lol:

királylány

kipróbálom!!! Köszi Tünde

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag.
NEM!!!!!!!
Irgumburgum!

Dia.
Nem vagyok odavalósi. :-) Anyósom Érsekvadkerti, barátaink Karancslapujtőiek, Szécsényben voltam gyakorlaton anno, és most Vácon lakom. :-)
Ja, és Keresztapámék rétságiak. :-)
Jó kis összefonódások. Csak az irány (Nógrád) miatt írtam, hogy földi. Baranya megyéből van a legtöbb topictársunk, végre erről-felől is leszünk páran. :-)

szilvás76

Dia semmi gond ha nem írtál este főzés és alvás + tv-zés volt a program nem a net. Tegnap dolgozni voltam, ma nem megyek :lol: de van mit csináljak itthon a laptopon is nem csak bent, aztán mosogatás kis krumplileves vacsira és tuti este lesz megint.

Csillag verd ki a vetélést a fejedből már 9 hetes vagy egyre kisebb az esélye, megértetted no para.
Derékfájásra mondjuk nincs tippem.

A fejfájás azonban nagyon jellemző kb a 11. hétre a magas hormonok miatt. Hogy megelőzd egyél rendszeresen, igyál sok folyadékot, aludj és pihenj sokat és próbáld kerülni a streszt. Ha azonban gyakran fáj a fejed és ez lázzal, látási gondokkal vagy bedagad a kezed keresd fel az orvosod. Na ezt a kisokos könyvemből szedtem ki :wink:

Kép
Kép
melisch

Mikor Bencével voltam várandós akkor nem paráztam én sem ennyire. Igaz nem is volt internetünk, mit sem tudtam mennyi szörnyű dolog történik, történhet. Bezzeg most. Szerdán voltam uh-n, hallani lehetett, hogy leesik a nagy kő a szívemről mikor megláttam a baba szívének pulzálását.

királylány

azért ide-ide kuksizok közben :D
lesz egy kopim :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

wow...második lettem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kriszti. Én is a hormonokra tippelek. Ja. És ha oldalt fekszel, ne keresztezd egymás elé a lábad, hanem vagy egymáson legyenek, vagy tekerj egy nagypárnát magad elé, és a fölső lábadat arra tedd.
Ettől is fájhat a forgód.
Nekem van szopis-párnám még Bende-kori, és hát "aranyat" ér ilyen szempontból. :-)

szilvás76

Dia én is így vagyok láttam a picim szívét pulzálni és mozogni a kezét tudtam jól van meg is nyugodtam. Ha nem is teszi a szívhangot akkor sem parázok olyan szépen láttam a szívét le fel mozogni, hogy tudtam jól van. Ez egy nagyon makacs baba lesz, már előre félünk, hogy hogy fog terrorizálni minket :lol:

Kép
Kép
melisch

Szilvás értem :lol: Akkor mostmár van gyarmati kötődésed is :lol:
Nekünk a legjobb barátaink laknak Vácon. Szoktunk hozzájuk járni.

Melisch oké, megnyugodtam. Maradj csak otthon, főleg ha otthonról is tudsz dolgozni. Én örülök, hogy jöhetek. Az ünnepek alatt 2 hétig voltam otthon. Mondtam, még egy nap otthon és fejen lövöm magam. Hűha. Nagyon rossz volt. Nem éreztem jól magam. Semmihez nem volt kedvem. Nekem jobb, hogy napközben lekötöm magam a munkával - vagy inkább veletek, mert a munkával nem haladok :lol: 8)

királylány

olyan jók vagytok csajok!!!jó hogy valaki(k) önti belém a lelket...csak tudjátok az a baj hogy az első "rossz" történetem 11 hetesen derült ki és már 2 hete nem volt semmim.... :S úgyhogy ezért a félsz....
de ígérem pozitív leszek!!!!Minden rendben van babócával (párom nagyf...ú fiával :D ) és egészségesen fog a világra jönni 2009 augusztusában...vagy legkésőbb szeptemberében :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Melisch: :lol: az tuti! Csibészek onnantól kezde, hogy megszülettek. Csatasorba állítanak mindenkit. Nekem Bence nagyon jó baba volt. Evett - aludt. Hát most félek, hogy mi lesz. Mert másodjára tuti nem lesz ekkora szerencsém.

királylány

[quote="szilvás76"]K írta:szilvás76riszti. Én is a hormonokra tippelek. Ja. És ha oldalt fekszel, ne keresztezd egymás elé a lábad, hanem vagy egymáson legyenek, vagy tekerj egy nagypárnát magad elé, és a fölső lábadat arra tedd.
Ettől is fájhat a forgód.
Nekem van szopis-párnám még Bende-kori, és hát "aranyat" ér ilyen szempontból. :-)

na ezt jó tudni!!!! orvoslom a bibát ma estétől!!!! Köszönöm a tanácsot!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag 2010. Hehe. Pesze, hogy nem lesz baj. De tudom, hogy nagyon nehéz nem gondolni a rosszra. Majd mi szuggeráljuk beléd a pozitív gondolatokat.

Na megyek összedobom a zacskós krémlevest, mert már éhes vagyok.

királylány

nekem a leányzóm volt nyugis baba...fiam iszonyat "rossz" volt...3 hónapos korától 6 éves koráig velünk aludt... :( szenvedtem vele rendesen.... de ahogy a leányzómat úgy babócát is rögtön külön teszem...mármint külön szobába!!! és csak az ágyában alhat majd :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia.
Te már genetikai UH-n voltál szerdán?
Én rántott cukkinit eszem sült krumplival.
Nem rossz. :-)

szilvás76

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Csillag 2010. Hehe. Pesze, hogy nem lesz baj. De tudom, hogy nagyon nehéz nem gondolni a rosszra. Majd mi szuggeráljuk beléd a pozitív gondolatokat.

Na megyek összedobom a zacskós krémlevest, mert már éhes vagyok. [/color]

igen...2010...ezt muszály volt kihangsúlyoznom...eddig mindig rosszúl kívántam az istentől...(ebben hiszek...többször is bejött) mindig azt kívántam hogy terhes legyek végre....ezt megkaptam...legutóbb azt kívántam már hogy Páromnak egészséges babát szüljek! Remélem bejön!!!! Nanááááááááááá hogy bejön...különben nem lennék itt! Jaaaaaaaj...ez még sajna 4 hét...de akkorra már tuti nyugodt leszek! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én is áldom az eget, hogy módom volt külön kisányba és szobába szoktatni. Mondjuk én sosem mertem magam megllett altatni, mindig attól paráztam, hogy ráfekszem. Nem is volt baj az alvással. Bár biztos, a táp is "segített", hogy hamar átaludta az éjszakát...

szilvás76

Dia én is jól érzem a munkába magam, bár semmi haladásom, nagyon lassan haladok, de nincs semmi bajom. itthon állandóan álmos vagyok, fáj a pocim meg nem találom a helyem. De ma nem volt kedvem bemenni, az út odáig 35 perc haza ismét, na meg az ágy nem dobott ki. Jó étvágyat én is kínlódok az evéssel, de muszáj enni.

Csillag ne gondolj ilyesmire szerintem lenne már valami jele ha a baba ne élne, csütörtökön meg mész uh-ra és ok lesz meglásd minden. Vannak tüneteid, nem? Na akkor meg no fölösleges para!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Szilvás nem. Csak említette a doki, hogy az előzmények ismeretében mindenképpen elküld Pestre a 18-20 hét környékén. Jövő héten, 21-én megyek a 12 heti szűrővizsgálatokra, meg uh-ra

Az finom. Én bolognait hoztam. Csak eszem egy instant levest mert már éhes vagyok.

királylány

Na egy kicsit ledőlök...reggel óta itt nyomom az ipart és nem hagyok kibontakozni másokat...had érvényesüljön más is!!! Addig én pihizek és babóra gondolok...mint mindig :D...majd jelentkezem.Pusszantás addig is

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[[/color][/quote]
ez még sajna 4 hét...de akkorra már tuti nyugodt leszek! :)[/quote]

Ááá, nehogy azt hidd, akkor majd jönnek az újabb "parák" :-) De majd túlleszünk minden ilyen para-dolgon, és lesz egy gyönyörű pici babája Mindenkinek!!! :-)

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?