Új privát üzeneted érkezett!

Reni: jók az új avatar képeid! :wink:

mné zsuzsi: neked is jó a vonid,és az avatar képed!!Nagyon édi rajta Gréti!!

bea88: te írtál már ide?Nekem nem rémlik úgyhogy üdv neked!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!
Csak egy gyors köszönés és már ,megyek is! Szerencsére ma jó idő volt és egész nap sétáltunk, de most jönnek az itthoni teendők! :)
Megyek is, mert soha nem végzek!
Remélem jól van minden baba és kismama! Csak átfutottam az üzeneteken! :? :oops:

Bea88: Gondolom az a 88 az a születési év! :wink: Én is 88-as vagyok és én is Bea! :wink: :wink:

Na mennem kell!

Sziasztok!

Kép

Kép
kbeya

Timi! Köszi, gondoltam újítok :D , mert régebbiek voltak a képek. Bár ugyebár ennyi idős korban már nem változnak annyit, mint az elején.

Bea! Jól tettétek, hogy sétáltatok egész nap, tényleg nagyon jó idő volt, mi is lent voltunk délelőtt. :)

Reni
Kép
Kép
rennye

Köszi Csajok!
Aranyosak vagytok!
Nagyon nehéz most nekem itt lenni.
Mindíg páromat küldöm le kajáért vagy ha kell
valami, hogy még csak beszélnünk se kelljen.
Írígylem azokatt akiknek nincs problémájuk az
anyósukkal.Tegyék össze a két kezüket!!!
Egy kis ízelítő hogy nagyjából körvonalazzam milyen:
Múlthéten be kellett mennem a városba a bankba,
párom felhívott hogy valahogy menjek be elintézni a dolgainkat.
Ő épp délelőttös volt.
Megláttam hogy a szomszéd srác áll ki a garázsból,
és gyorsan felhívtam hogy bevinne-e engem.
El is vitt, szóltam sógornőmnek bevigyük-e suliba,
mondta nem.Elintéztem amit kellett, gondoltam ha már
bent vagyok bemegyek keresztanyukámhoz akinek két iker
kisfia van.(Egyébként Anyósom testvérének a felesége)Úgy is tettem...Ez volt reggel fél kilenc körül...
Délben csöngettek keresztanyunál, és sógornőm volt az :shock:
Mondta megyek-e vele haza busszal, mondom nem mert párom
jön értem úgy beszéltük meg.Fél kettőkor le is lépett...
Estére hazamentünk, Anyós lent volt a konyhában, köszöntünk,
stb...Mondja párom vasárnap mennie kell éjszakára túlórázni.
Én meg mondtam hogy nem örülök, mert nem szeretek egyedül aludni.Erre az anyja:" Szóljál akkor Zsoltinak aludjon veled!"
(Ő a szomszéd srác aki bevitt a városba, és mellesleg párom rokona is). :shock: :shock: :shock:
Ebből ugye az jön le hogy:
Sógornőm utánam jött ellenőrizni hol vagyok,(rámküldte az anyja)
és 5 hónapos terhesen nagyhassal azt hiszi félre b.....!
Ezek után csodálkozik miért nem szólok hozzá. :evil:
Párom meg azt mondja ő nem szól bele.Úgyhogy...
Keresztanyummal ugyanezt csinálta Anyósom anyja,
halkan megjegyzem.
Bocs a kissebb regényért!

Üdv:Évi

Kép
eve3htv

Még annyit hogy:
Sógornőm 16 éves múlt novemberben.
Anyuci szemefénye, templombajáró tisztességes kislány.
Közben meg cigizik, nála sokkal idősebb pasikkal fekszik össze,
és iszik mint a gödény.Itthon meg kislány, Anyucizik, elhordja a barátnőit minden alkoholista ringyónak.
Az én dolgaimat meg gátlástalanul használja,
és arra is volt példa hogy lopott tőlem.
Szóval nem velem kéne foglalkozni, hanem a kicsi lányával.

Kép
eve3htv

Évi: :cry: :cry: :cry: hihetetlen mit kell kiállnod! :cry: Igazából szerintem párodnak kellene téged megvédeni az ilyen durva támadásoktól.Tudom írtad hogy tiszteli az anyukáját,na de könyörgöm!!Legalább téged erősítene meg abban,hogy elhiszi hogy nem csalod meg. :cry: :cry: Mert azt írtad neki csak annyi volt a hozzászólása hogy nem szól bele.Pedig szerintem neki igenis hogy bele kéne. :cry: Nem tudok tanácsot adni,azt tudom hogy jobb volna neked onnan minél hamarabb elmenni!!!!!!

Kép

Kép
mezsó

Annyira ismerős a helyzet, meg az amit Mezsó írt.. Terhességem alatt ha panaszkodtam itt az anyósomra (hasonló durva vagy durvább esetek miatt) akkor ugyanezeket írták nekem. Mert párom szintén tiszteli anyuját és nem igazán állt mellém azokban a dolgokban amikben az anyja engem szidott, bántott, megalázott... :?

Nagyon sajnálom Évi hogy neked is ilyen a helyzeted. :( Nagyon megértelek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Engem terhesség alatt ki akart rakni anyósom a lakásból ahol lakunk. Mert hogy ez az ő nevén van. Azért mert kitalálta hogy én nem engedem oda hozzá a fiát és hogy tönkreteszem a családját (de mivel?). Meg hasonló jóságokat mondott nekem. Meg egyáltalán nem érdekelte a baba, se én. Rettenetesen durva volt az egész! :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nahát, azért ez durva! Anyósod.....nem is tudok megfelelő jelzőt találni rá. :evil: :evil:
Pároddal meg jó lenne, ha beszélnél. Azért ennél több kommentet várnék el a páromtól. Igaz, hogy most kiszolgáltatott helyzetben vagytok (anyagilag, abból következtetve, amit írtál, hogy miért nem tudtok hazaköltözni), de azért ez már több a soknál!! :evil: :x Ezt nem engedheti meg magának senki fia! Tök mérges lettem! Drukkolok, hogy minél hamarabb haza tudjatok menni! Gondolj arra, hogy ez nem tart örökké!! Gondol a babádra, és sz@rni bele!
Kitartást!! Küldök sok-sok pozitív energiát:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Reni
Kép
Kép
rennye

aida: mit írtam én ami neked ismerős??Hogy Évi párjának ki kellene álljon mellette,de nem teszi?És a te párod sem állt ki melletted? :cry: Jajjj ezek olyan kemény dolgok. :cry:

Kép

Kép
mezsó

Mindig olyanokat mondott hogy tönkreteszem a fiát, szétszedem a családját, adósságba hajszoltam a párom (mert hitelre vettünk kocsit) meg annyi durvaságot. :( Olyan rossz most hallani hogy másoknak is vannak gondjai. Ahogy visszagondolok sírni támad kedvem és ilyenkor annyira tudom őt utálni. :cry: Pedig mostanában már tényleg egészen más a helyzet. Bár a gyereknevelésbe mindenáron bele akar szólni (amit meg is tesz a fián keresztül), de legalább nem bánt ilyen kegyetlenül.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! És minden csak azután lett szép meg jó, miután megszületett Noli? De vajon miért? Én ezt nem értem, hogy lehetnek képesek ilyenre emberek, akik szintén anyák, és voltak kismamák!?!?

Reni
Kép
Kép
rennye

Mezsó, így amit leírtál. Meg igen ezek a szavak, hogy "az egy dolog hogy tiszteli de ki kéne állnia melletted". Én is mindig ezeket hallgattam végig.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Reni, így van. Talán a terhességem legvégén is kezdett már rendeződni a dolog, de igazán utána lett elviselhető. Anyósommal az amúgy a legnagyobb gond hogy elvesztette a férjét és nagyon ragaszkodik a fiaihoz. Soha nem tudta elfogadni hogy a fia "kiszállt" és felnőtt habár a fiacskája már lassan 28 éves.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aha. És gondolom az párod fejét is telebeszélte minden "jóval", hogy szétszakítson titeket....!? Biztos borzasztó, hogy meghalt a férje, de attól még nem kell senkit sem tönkretenni. Főleg nem a fiát. Mert ezzel őt is bántja......

Reni
Kép
Kép
rennye

szarni bele=leszarom tabletta :lol: :lol: Naponta 3x1!!!Ajánlom Évi figyelmedbe! :wink:

aida: az se semmi amit írtál,hogy anyósod terhesen ki akart tenni a lakásotokból? :shock: :shock: Mondjuk ha már ennyire a morbid sztorizgatásoknál tartunk...saját anyámról mondok rosszakat,de már megpendítettem hogy ő is hogy állt eleinte a terhességemhez.Na 9hetes terhesen mondtuk el,mikor megtudta a Petit lehordta mindennek,hogy tönkretesz engem,meg vele sehová nem jutok az életben,meg éhezni fogok én is,és Blanka is,nem képes családot fenntartani,és akkor ott ki akarta rúgni ő is a lakásból,de úgy hogy én maradjak,és csak azért csillapodott le,és ez nem történt meg,mert én közéjük csaptam,és elkezdtem ott akkor igen erőteljesen görcsölni,és megijedt/anyu/.Szóval voltak nálunk is sztorik!De én Évi ezt azért írom le,hogy lásd!!!Élünk virulunk mindentől függetlenül,külön szülőktől és nagyon boldogok vagyunk.Blanka mindjárt 11hós baba,és tényleg semmi nem látszik meg abból rajta amin a pocakban átment.

Kép

Kép
mezsó

Ó. Egyből írtam, hogy meghalt, de gondolom az elvesztette azt jelenti? :oops:

Reni
Kép
Kép
rennye

Na Timi, a Te anyukád se semmi. Biztos jóindulatból mondta (?), de ezeket a dolgokat szerintem nem így kéne kezelni. De biztos én gondolom rosszul :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rennye 2009.01.30 21:52-kor.

Reni
Kép
Kép
rennye

Ja,anyu nem vesztett el senkit,csak már én voltam még otthon velük,mert nővérem már ugye régebb óta férjezett így különél,és azzal hogy terhes lettem,lehet ő is átélte akkor hogy kirepülök a családi fészekből,és nem tud rám úgy vigyázni??Felügyelni?Ki tudja miért viselkedett így...De érdekes mert megszületett Blanka azóta nála is lehúzták a rolót,és minden szép,és jó.Pedig ha tudná Blanka,hogy még pocakban volt addig a mamája meg akarta ölni...Ezt SOHA nem felejtem el anyunak!!

Kép

Kép
mezsó

Reni, így van. Mindig ugyanígy látom én is. De ezt hiába látjuk mi így, ha ő ezt nem gondolja végig. Most már tényleg sokkal jobb. Bár azt elvárja a fiától hogy min. heti 1szer elmenjen hozzá mert különben megint balhé van.

Durva sztorizgatások vannak valóban.. :? Mezsó, hát nem semmi az sem amit te leírtál.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Azt még Aidának küldött válaszom kommentjeként írtam.....

Reni
Kép
Kép
rennye

[quote="mezsó"]J írta:mezsóa,anyu nem vesztett el senkit,csak már én voltam még otthon velük,mert nővérem már ugye régebb óta férjezett így különél,és azzal hogy terhes lettem,lehet ő is átélte akkor hogy kirepülök a családi fészekből,és nem tud rám úgy vigyázni??Felügyelni?Ki tudja miért viselkedett így...De érdekes mert megszületett Blanka azóta nála is lehúzták a rolót,és minden szép,és jó.Pedig ha tudná Blanka,hogy még pocakban volt addig a mamája meg akarta ölni...Ezt SOHA nem felejtem el anyunak!!

Én ugyanígy vagyok vele, csak anyósommal. Soha nem felejtem el neki!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Reni, igen. Párom apukája meghalt már 20 éve sajnos.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="Mezsó"]P írta:Mezsóedig ha tudná Blanka,hogy még pocakban volt addig a mamája meg akarta ölni...

Talán jobb, ha sosem tudja meg......

Reni
Kép
Kép
rennye

Egyébként én nagyon örülök,hogy anno terhes lettem,és megtartottuk,mert nem terveztük.De utána nővérem is nem sokkal ugye terhes lett,ő fia most lesz 7hós.Nővéremmel míg egyikünknek sem volt kisbabája nem volt túl felhőtlen kapcsolatunk,alig alig beszéltünk meg bármit egymással.De mióta neki is kisbabája van,nagyon jóba kerültünk egymással.Eljárunk baba-mama klubba,majd megyünk Ringató foglalkozásra is.Volt nem egyszer hogy msn-en csak úgy dumáltunk,sűrűn hív telcsin is.Szóval egészen átalakult a kapcsolatunk,és pozitív irányba. :wink: Én nem értem,hogy ehhez miért volt szükségünk Blankára,és Ábelre?? :wink: Nélkülük miért nem ment :?:

Kép

Kép
mezsó

Végre valami jó sztori :wink: :D

Reni
Kép
Kép
rennye

Lányok, én elteszem magam holnapra, nem tudom, milyen éjszakánk lesz, mert ugyan Norbi mára virradó éjjel egész jól aludt, Levi viszont elkezdett még csúnyábban köhögni, és mintha lázas lett volna lefekvéskor :( Nemtom mi lesz így velünk?? :cry:

Reni
Kép
Kép
rennye

Szerintem biztosan megfogja tudni,hogy mit gondolt a mamája míg pocakban volt...Tudom,hogy úgy volna a jó,ha nem tudná meg,de nem hiszem hogy egy életet le lehetne úgy élni,hogy valakiből ez a történet ne bukna ki.Ugyanis ez az egész akkor ott baromi nagy ordibálás volt,mint egy brazil szappanopera,mindenki ordított mindenkivel.Szóval maradandó dolog.Szerintem valakiből tuti ki fog bukni.Én próbálom eltitkolni előle azért.

Kép

Kép
mezsó

Reni: én lemaradtam??Azt hittem "csak" Norbi beteg?? :cry: Levi is? :cry: Jajj...Gyógyuljatok hamar hamar!!!Szorítok! :roll: Akkor nyugodalmas jó éjszakát nektek!/pedig tök jó volt ennyire on-line lenni :wink: ilyen még nem volt hogy így dumálgassunk. :wink: /

Kép

Kép
mezsó

Eddig nem is volt vele gond! Tegnap, amikor visszavittem Norbit kontrollra, őt is megnézte dokinéni, mert hurutosan kezdett ő is köhögni. Azt mondta, piros a torka (vírusos torok :? ), és kapja antibiotikum, és Spiropent kivételével, amit Norbi. De így is rosszabb lett a köhögése, igazából most délután. És fura volt, hogy 20.30-kor amikor letettem őket, egyből becsukta a szemét, hogy fáradt. Ő szokott később elaludni, Norbi nagyon hamar. És akkor éreztem, hogy elég meleg a buksija, meg a nyaka, ahogy belepusziltam. :(

Reni
Kép
Kép
rennye

[quote="Mezsó"]p írta:Mezsóedig tök jó volt ennyire on-line lenni ilyen még nem volt hogy így dumálgassunk. /

Ne hari, de szétesik a fejem, már alig látom a monitort :oops:

Reni
Kép
Kép
rennye

Reni, jobbulást a fiúknak!

Mezsó, nagy ordibálós szappanoperás dolog nálunk is volt. :( Jaj de csúnya volt. Ráadásul akkor lehet mondtam csúnya dolgokat anyósnak amit azért nem kellett volna.. :?

Kicsit más - Noel baba videó :D

http://www.youtube.com/watch?v=mcGRmF5reDY

Az elején még kis mosolygás is van. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Reni, jó pihenést! Jobbulást a buksidnak is.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Naggyon édes!! Hihetetlen milyen figyelmes már!! Olyan édesek ilyen picinek (is)
Azért a mellékszereplő is jó volt :lol: :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye

Köszi :D
További jó on-lánykodást!
Jó éjt!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Reni: dehogy van harag!!Csak kívántam megjegyezni milyen jót beszélgettünk aida,te és én. :wink: Ennyi!!Természetes hogy menjél pihenni,és jobbulást kívánok én is a fiúknak és a buksidnak is. :wink:

aida: nagyon édes Noel!!Hogy nyitotta a száját a bagolynak tényleg!! :wink: Gondolom mondta is a magát a kis nyelvén! :wink: Na megfejtem majd én is hogy hogy is kell feltölteni videót a youtube-ra mert van ám Blankáról is 1-2 igazán cuki amit szívesen megmutiznék :wink:

Kép

Kép
mezsó

Igen mondta a magáét. :) Csak közben én is az meg olyan buta így inkább zene lett a háttér. :D

Egyszerű, kell egy regisztráció aztán a my video alatt van az upload video. :)

Lassan én is mennék már pihenni, de Noel nem hajlandó már jó ideje aludni. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Na megyek én is van egy kis csönd. :D Még a végén elalszik a babakocsiban. Jóéjt!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida: köszi majd megnézem holnap,aztán elárasztalak titeket a videóimmal! :wink: Jó éjt nektek is! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok Csajok!

Sajnálom hogy így kiborítottam a bilit, de már nem bírtam magamban tartani.Én sem fogom soha elfelejteni ezeket a durva dolgokat amiket művelt(ek) velem!Sőt én biztos elmondom majd a gyerekemnek had tudja meg ki hízeleg majd neki a csokival meg a játékkal.Megyek innen amint tudok, de 10-e még nekem nagyon messzinek tűnik.De ki kell bírnom értünk!Sajnos tényleg az anyagi dolog miatt nem tudunk most azonnal elmenni.
Páromról meg annyit hogy halvérű nagyon, és elbeszélgettem vele
még tegnap, hogy vagy marad Anyuci kisfia, vagy felnől a "MI"családunkhoz és nekünk felel meg.Mondtam neki hogy maradhat itt ha neki az a jó, de én megyek!Mert ne az legyen majd hogy Ő itt akart maradni és én miattam jött el.Döntse el mit akar!
Mondta hogy Ő azt akarja ami nekem meg a babának jó.

És köszi mégegyszer az együttérzést!Sokat segít!

Üdv:Évi

Kép
eve3htv

Évi: szerintem másképp fogod majd látni a dolgokat ha a pici babád megszületett.Én is nagyon durva dolgokat éltem át.Szívem szerint majd elmondanám Blankának hogy a kedves mamája mit is gondolt róla míg ő a pocakban volt,de ugyanakkor bennem van az is,hogy nem akarok neki fájdalmat okozni/Blankának/és inkább örökre elhallgatom.De ezek olyan súlyos dolgok,hogy ha én nem,más úgyis elmondja majd...

Kép

Kép
mezsó

aida: ezt írja ki a youtube ha fejre állok is!!-->Sorry, that username has already been taken. Mit jelent???Én elvileg angolul tanultam,de nem bírok eligazodni ezen az oldalon.Próbálom beregelni magam,és a jelszavamat nem fogadja el,és fent ez jelenik meg.Segítesz majd ha erre jársz?Köszi

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!!

Átaludtuk az éjszakát!! De úgy, hogy reggel 7.19-kor nyitottam ki a szememet először :lol: :lol: Jipííííííí!!!!!

Remélem, nektek sem volt sok felkeléssel tarkított az éjjel!

Timi! Valami olyasmi, hogy ez a felhasználónév már alkalmazásban van. Vagyis kéne másik felhasználónevet választanod. Vagy nagyon ostobaságot írtam??? Angol nyelvtudásom megakadt egy szinten :oops: :oops:

Évi! Inkább itt dühöng ki magad, mint hogy feszültség legyen párod és Te közted, mert akkor anyósod elérte célját!! Beszélni is csak finoman beszélj pároddal, kelts benne lelkiismeretfurdalást pl. Hogy menniyre rossz neked, hogy így bánnak veled, és nem érzed magad olyan felhőtlenül boldog kismamának, mint kéne. Talán attól megenyhül, és melléd áll! De ez csak egy ötlet.
Ezek szerint február 10-ig maradtok? Ohh... Az tényleg messzinek tűnhet. De úgy szalad az idő!! Csak pozitívan!

Én ma egész nap egyedül vagyok a fiúkkal, most megyünk boltba, aztán takarítunk, holnap jön a család, ez lesz Levi szülinapjának az első felvonása :D Holnap sütöm a tortáját, kíváncsi leszek, hogy sikerül majd két gyerekkel a fenekemben :wink: (Laci holnap délelőtt is dolgozik).

Szép napot lányok!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Reni: na tök jó,hogy átaludtátok az éjjelt!!Azt hiszem mi is. :wink: Volt egyszer felsírás de aludt tovább.És többre én sem emlékszem!! 8) :lol: Csak arra hogy reggel van,és áll a kiságyba,és reklamál hogy én még miért fekszem? :? :lol: Viszont elkezdett szörtyögni ma reggelre... :? Frankó!!Kedden kapta volna a Prevenar 2.részét.Már ezen a héten kellett volna hogy kapja de nem volt oltóanyag.Tegnap megjött a dokihoz a szuri,de ha most Blanka beteg lesz,akkor cseszhetjük.Angol tudásod ne zavarjon.Elvileg nekem alapfokú nyelvvizsgám van angolból,de nem bírok kiigazodni a youtube-on! :roll: :oops: 8) :lol: E van!!Jó sütkérezést mára neked! :wink:
Amúgy anno mikor első szülinapjukat ültétek a srácoknak,akkor mivel és hogy ünnepeltetek?Blankának is ugye mindjárt itt az első szülinapja és igyekszem ötleteket meríteni innen onnan...Mégiscsak különlegesnek kell hogy legyen!!!Nem minden nap 1 éves az ember lánya! :wink:

Kép

Kép
mezsó

[quote="mezsó"][ írta:mezsób]aida: ezt írja ki a youtube ha fejre állok is!!-->Sorry, that username has already been taken. Mit jelent???Én elvileg angolul tanultam,de nem bírok eligazodni ezen az oldalon.Próbálom beregelni magam,és a jelszavamat nem fogadja el,és fent ez jelenik meg.Segítesz majd ha erre jársz?Köszi

A username amit választottál már foglalt. Válassz másikat! ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok szép napot nektek!!
Eve anyós baj menteset :lol: (szegénykém)

Betegeknek jobbulást

Kép
kriszpiri

Timi! Semmi extra nem volt az első szülinapon. Összehívtuk a családot, voltunk jó sokan. Volt sok pici lufi, meg nagy lufi, csokitorta (ez a legtutibb szerintem gyereknek :lol: ), tűzijáték. És ajándékok. Neki így is jó volt, hiszen még csak 1 éves volt. Persze a 3. szülijén már több buli volt, akkor kisbarátokkal is ünnepeltünk. Mint most.
Előre is bocsi :oops:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Reni
Kép
Kép
rennye

Rennye jaj de édes a kis szülinapos :D
Látom a tüzijáték az nagyon bejött neki

Kép
kriszpiri

Köszi :)
Igen :lol: Nagyon tetszik nekik minden évben :lol:
Hihetetlen, hogy már a negyediket tartjuk :shock: Még csak most született.....

Reni
Kép
Kép
rennye

Ja, és természetesen mindig délután tartjuk, szigorúan alvás után. Különben leshetem, mikor alszanak el, aztán csak nyűg lenne az egész délután.
Szóval ezt ajánlom mindenkinek! Torta, ajándékok: délután!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?