Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekem most az a problémám, hogy nagyon fáj a hasamalja, elmentem a dokihoz mondom neki, és ő nem reagált rá csak azt mondta hogy oké gondolom, hogy nő a baba az lehet az oka. Ti szoktatok ilyesmit érezni? Azért egy kicsit félek? Ti mire szediktek a Magne B6-ot.

Előre is köszi a válaszotokat.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

Jeneik!
Fáj vagy görcsöl? Mert, ha "csak" fáj, akkor nő a baba! De ha görcsöl, akkor az nem jó. A Magne B6-t elsősorban görcsökre van, de próbáld ki, hátha segít! Reméljük javulni fog! :wink:

Kép
Kép
kisfóka

én meg ittragadtam. férjem még el sem indult. :evil: Ezek szerint még legalább fél órát itt kell ülnöm, pedig már itt várok több mint három órája... Ja, és vácra sem megyünk, pedig most lett volna kedvem egy kicsit autózni, mert olyankor legalább a férjem is csak rám figyel... Ha hazamegyünk, gép elő és férj megszűnik... na mindegy, így jártam...

KépKép
muffin

Köszi Kisfóka a válaszodat, csak fáj nem görcsöl, úgyhogy kicsit megnyugtattál, neked is előfordult már?

Kép
jeneik

Igen, de nekem görcseim vannak, mostmár nem annyi, mint volt, de még vannak! Ha fáj, akkor nincs gond, nyúlnak a szalagok. A görcs rosszabb, a Magne B6ot azért szedhezed, mert nem árt sem Neked, sem a babának! :)

Kép
Kép
kisfóka

Kisfóka, köszönöm a gyors válaszodat ezért szeretem ezt a fórumot.

Kép
jeneik

Ibm! :)
Jelöltelek! :D

Kép
Kép
kisfóka

Kisfóka! A nevem Vadainé Kovács Szilvia.

Megkapta Roli az oltást, remélem nem fog belázasodni!
Most összedobom a konyhát, aztán pihi. Ez a rohangálás már nem nekem való.

Kép
szly27

Sziasztok!

Kisfóka: Szmatona Gáborhoz járnak, és csak jót mondanak róla, nagyon lelkiismeretesnek tartják, de most feladják, mert ennyit támogat a TB drukkolok nekik, mert sok olyat hallottam, h feladták és utána mégis összejött (nekik külön-külön minden eredményük jó lett, d vhogy sose jött a bébi :(

Jeneik: nekem a két fiúval 20 héttől voltak görcsök/keményedések, és a dokim azt mondta, hogy többet kell pihizni, mert stressz is okozhatja, és persze én is szedtem kilószám a Magne B6ot. Babócával épp a napokban kezdtem érezni köldöktáji keményedést, remélem nem komoly, mert most nem tudok annyit pihizni mint régen

Muffin: nálunk is gépfüggő Apa :cry: de már nem merem szóvátenni, hogy ne érezze úgy, h folyton nyaggatom, hiszen a jó feleség türelmes :? mondja anyukám
ne idegeskedj, az most nem tesz jót

sipiné: örülök, h jók az eredmények, lehet, h a köv alkalommal megmutatja magát, addig meg izgis várakozást
köszi a biztatást, jólestett, de szerencsére Apa is elnézést kért
köszi az oktatós ötletet, remélem elvállal egy pocakos újrakezdőt :)

csillala: gratulálok a szép eredményekhez

felébredt a Dávid és szegény nagyon köhög, de a doki azt mondta, nem influenza :)
üdv mindenkinek
manomama

manomama

szly 27: én estére biztonság kedvéért adtam egy kúpot oltik után

manomama

Kisfóka - engem megtalálsz sz Ibm ismerősei között: Szabó Veronika. Azért ott keress mert van belőlem több ezer különböző változat, de ott találod az igazit! :wink:

A Jeans Club-os fölsők rám sem jók soha. Általában M a méretem, de ott mindegyik M-es a köldököm felett 10 centivel ér véget. A nagyobb méretek meg már bővek. Szóval már vagy 1 éve be se mentem.
Én New Yorker és Aboriginal függő vagyok, általában ki sem jövök 2-3 fölső nélkül. Bár mostanában igencsak megnőtt az egy főre jutó halálfejek aránya, de azért ki lehet fogni jókat.
Ha valaki talál jó szabású halász- vagy térdnacikat (persze szigorúan mamis kivitelben!) akkor feltétlenül szóljon! :)

Jeneik - hasfájásra nálam általában pihi a megoldás. Ma is fájdogált sajna egy kicsit, de ahogy lefekszem, rögtön jobb! Reméljük tényleg csak növögetünk!

Sipiné - örülök hogy minden ok volt az uh-on és gratula!!! :D

Ma megint jegyes-fejtágítás... semmi kedvem hozzá. Ráadásul egyedül :? megyek, mert Apa dolgozik és nem engedik el, pedig megígérte a főnöke még a múlt héten hogy megoldják hogy mindegyiken ott lehessen. Ahhhhaaa... :(

Ma nem valami aktív Lili bébi. Remélem ő is csak fáradt. Mondjuk Az elmúlt 2 napban amennyit produkálta magát, nem is csodálom! :lol:
Vendég

Wera, Szly!
Jelöltelek benneteket! :-)

Manomama!
Igen, ismerem Szmatonát, nekem nem ő volt a dokim, de egyszer csinált nekem uh-t! Nagyon rendes volt! Nagyon szorítok Nekik, hogy összejöjjön spontán! :) Hátha lenyugszanak, mert azért a lombik lelkileg is megterhelő, és akkor fog összejönni! :) Az esély mindig meg van! :wink:

Kép
Kép
kisfóka

Kisfóka! Visszaigazoltalak! Azt megkérdezhetem, hogy egy ilyen lombikprogram mennyibe kerül! CSak kíváncsi vagyok, ha nem akarsz ne válaszolj!

Kép
szly27

Sziasztok!

Ma voltam genetikai uh-n és ha minden igaz, KISLÁNYunk lesz! :D Bár ugyanígy örültem volna, ha azt mondják, hogy fiú. De nem merte biztosra mondani a doki, szóval egyelőre még marad Nokedli. :wink:
Minden rendben van és nagyon aktív! :lol:

Kisfióka, üdv itt!!! :D

Sipiné, gratula a jó eredményhez!!!! :lol:

Ibm, az vérnyomás leesés volt. Nekem elég sokszor volt már. És jó tanácsokat kaptál a csajsziktól! :wink:

Kép
sziszka82

Szly! :)
Persze, hogy megkérdezheted!
5 alkalmat finanszíroz a Tb, ha van biztosításod. Tehát maga az eljárás az ingyen van, csak vizitdíjat kell fizetned.
Az első alkalommal, amikor találkozol a dokival, akkor kell konzultációs díjat fizetni, ami 12.000ft, és az első ultrahangért kell még fizetni 7500Ft. Utánna a konzultációk, uh-k ingyen vannak.
A gyógyszerek azok változóak, az attól függ, hogy valaki mennyire stimulálható. Nekünk a lombik gyógyszerek kijöttek 65.000 Ft-ból, és ez nagyon jó, mert viszonylag "olcsón" megúsztuk!
De ha valaki nehezen stimulálható, akkor ez többe is kerülhet, van akinek kétszeresébe! Ez tényleg egyénfüggő!
Nekem az volt a "szerencsém", hogy volt 2 inszeminációnk és a dokim tudta, hogy reagálok a stimulációra!
Annyira jól eltalálta, hogy 17 petesejt lett a végeredmény, amiből másnapra 9 termékenyült meg. 2 db-ot kaptam vissza blasztocita állapotban, ami a legideálisabb állapot a beültetésre, és 5 db-ot tudtak lefagyasztani. A fagyasztásért is fizetni kell, egy évre 20.000ft-ot. Ezt minden évben megújíthatod, maximum 5 évig tárolják őket!
A Kaáliban minden orvos és nővér nagyon aranyos és barátságos, mindenkinek drukkolnak, hogy sikerüljön akár a lombik, akár az inszemináció!

Kép
Kép
kisfóka

Kisfóka! Én nem tudom miért, de sokkal többre gondoltam. Amikor Rolit szültem, volt egy szobatársam, akinek szintén lombikbébije született. Ő azt mondta, hogy kb 800000-t költöttek rá. Lehet hogy nekik sokadikra sikerült.
Akkor gondolom 5 éven belül szeretnétek még babát?!
Akár ikreid is lehettek volna. Majd a következő
:lol:

Kép
szly27

T Maria! Te jelöltél meg iwiwen? Visszaigazoltalak! Csak azért kérdezem, mert nem vagyok benne 100 %-ig biztos. De nagyon gyanús! :lol:

Kép
szly27

Szly!

Igen, ha nincs biztosításod, vagy már az 5 finanszírozást túllépted, akkor van még lehetőséged! Ki kell fizetni az egész eljárást, leszívást, beültetést! Mi is kaptunk elszámoló papírt, amin az állt, hogy leszívás, beültetés, táptalaj, amiben,vannak a sejtek, 346.000 Ft. Tehát, ennyit kellett volna fizetnünk, ha nincs biztosítás, vagy 6. alkalommal próbálkozunk!
Nem olcsó az tény, de a statisztikák szerint a párok 90%-ának sikerül az 5ből a baba.
De hihetetlen, hogy mennyien járnak a Kaáliba, rengeteg meddő pár van!
Nagyon drukkolok mindenkinek, aki lombik előtt áll, hogy sikerüljön és ne legyen gond!

Persze,mindenképp szeretnénk majd kistesót! Hiszen 5-en még sítáborba vannak, és még lehetőségünk is van! :)

Csak a kislányunk szülessen meg először egészségesen! :)

Kép
Kép
kisfóka

Sziasztok!

Igen Szly, én voltam! 8)

Bocsi, hogy nem jeleztem!
Látom, már vissza is igazoltál! :lol:

[/quote]
Vendég

Sziasztok lányok!
Jó sokat termeltetek, tényleg nehéz néha követni, de a lényeg, hogy főleg jó dolgok történnek!
Wera és Sziszka, nagy gratula a kiscsajokhoz! Mi jelenlegi megérzéseink szrint a fiús oldalt erősítjük, mikor a héten voltunk UH-n és kijöttünk, a férjem tök határozottan közölte, hogy fiú. Teljesen azt hittem, h látott kukit , mert olyan biztosnak tűnt a dolgában, aztán mondta, hogy úgy mozgott, hogy így csak 1 fiú mozozoghat. Nekem is ilyen érzésem van, aztán majd meglátjuk.

Sipiné, neked is gratula a jó UH-hoz!

Manomama, hasonló cipőban járunk, csak te bátrabb vagy, 10 éve van nekem is jogsim, utána 1szer vezettem, aztán évekig nem, férjem párszor rávett utóbbi években, de szerintem mára feladta. Viszont tényleg annyira jó lenne, ha tudnék időnkétn 1edül is közlekedni, főleg ha itt a baba, úgyh lehet tavasszal kimegyek férjemmel, meg pár órát én is mindenkiépp akarok oktatóval menni.

Kisfóka, pihenj tényleg sokat és vigyázz magatokra. Jó, hogy a 21. században élünk, néha fel se bírom felfogni, hogy miket tud már az orvostudomány!

Én a 7en voltam nődokinál is, és végre én is elkzdtem abbahagyni a Duphastont!!! Persze szép fokozatosan, remélem, simán megy majd. Néha olyan távolinak tűnt ez a pillanat.
Közölta a doki azt is, hogy vszínű egész júliusban szabin lsz, úgyh kezdhetek keresni másikat, pedig vele nagyon elégedett vagyok. Bár most persze azért elkezdte a magzatvízvizsgálatot pedzegetni, de mondjuk ezt is vártam.

Kép
teó

Kisfóka! Ez a sítábor nagyon ari. Hogy fogjátok hívni a kiscsajt? Mi még nem találtunk ki semmilyen nevet, nem egyszerű.

Teó! Miért kéne neked magzatvíz vizsgálat? A korod miatt?

Lassan megyek kakót gyártani. Most fürdenek a fiúk. Lehet adok Rolinak egy kúpot éjszakára, mert mintha melegedne a homloka.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
szly27

kakót=kakaót

Kép
szly27

Szly :)
A kislányunk neve Gréta lesz, ezt apukája választotta, de persze nekem is tetszik, de megegyeztünk, hogy 2 keresztneve lesz és a másodikat én fogom választani, persze csak olyat, ami mindkettőnknek tetszeni fog, mint a Gréta! :D

Teo :)
Pihenek sokat! Én utrogestant használtam, nem szájon át szedhetőt... :wink: ,én a 12. héten kezdtem el csökkenteni 3x2-ről és a 15. héten már csak 1 db-ot dugdostam! Amikor már nem kellett használni, már "hiányzott", hogy nem kellett az órát figyelni! :D

Kép
Kép
kisfóka

Halihó!

A meghívókat már nem lehet kijavítani úgyhogy így marad, az 1 hiányzót meg pótolják. Végülis átnézhettük a piszkozatot és nem vettük észre a hibát, vagyis mi is tehetünk róla hogy benne maradt, csak bosszant azért egy picit. Na mind1. Egyébként nagyon szépecske, azt a kis lemaradt n betűt meg reméljük nem fogják észrevenni a meghívottak (sem).

Sziszka - gratula a kiscsajszihoz!! Egyre többen vagyunk! Hurrá! :lol:

Apa csinált vacsit úgyhogy mennem kell, fini háziszenyát hamizunk! Jóéjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Csak jó éjszakát kívánni jöttem!
Gondoljatok rám holnap!!

Este jövök!

Addíg is mindenki vigyázzon magára!
Jó éjt!
Vendég

mindenkinek jó éjszakát

kisfóka: ha lányunk lenne mi is Grétának neveznénk :)
de most gondban vagyunk, mert kifogytunk a fiúnevekből :(

manomama

Sziasztok Kismamik!

Ma nem sokat voltam,mert csavarogtam,aztán jött Apa és megbeszéltük,hogy tényleg ne a számítógépről szóljon már az élet!
Tévéztünk,pihentünk,voltunk sétálni,jókat nevettünk,tök szupi volt!
Nem azt mondom,hogy ne üljünk ide,arról szó sincs,de már kicsit túlzásba vittük!

Sziszka! Gratula az uh-hoz,örülök,hogy minden rendben van!
A kiscsajszihoz halk gratula,hátha még kinő a kukija! :lol:

Teó! Ne izgulj nem lesz semmi gáz a Duphaston elhagyásánál,én is tartottam tőle egy kicsit,de minden simán ment! :D

Wera! :cry: Sajnálom a meghívókat,de ez legyen a legnagyobb baj!
Mi is fincsi háziszenyát ettünk!
És képzeld az előbb megnéztem a számlámat és ma RÁUTALTAK 95000 FORINTOT!
Azt nemtudom,hogy mennyi időre szól de úgylátszik célbaért a levelem! :lol:
Jaj! Nagyon örülök már neki!
Ma nekem sem olyan mozgékony Áron baba,de azért néha jelez!
Tegnap nagyon aktív volt!
Ma voltam barinőzni,kaptam kádállványt és mostmár egyre többet megyek majd,hogy jobban vagyok és akkor átválogatjuk a ruhákat is!
Annyi ruhája lesz,hogy el sem fog férni!
Kis drága!
Úgy várom már,hogy itt legyen!

Jó éjt mindenkinek és szép babaás álmokat!![/color]

Kép

Kép
ibm

Morning!

Ma sem sikerült sokat aludnom, de azt legalább jól. Nemtom mi volt velem az éjjel, eltűntettem majdnem egy egész flakon ásványvizet! Folyton szomjas voltam! Mondjuk tényleg jó meleg van a lakásban (25 fok), de én így szeretem. Utálok fázni.

Apának lehet hogy nem kell bemennie ma dolgozni! Drukkoljatok hogy rossz idő legyen (esős)!

Nem gondoltam volna hogy mi is öröklünk bébiholmit, mert van ugyan 3 pöttöm csaj is a családban/ismerősi körben (1 éves, fél éves és 1 hetes) de mindenki akar 2. gyereket is, ezért gondoltam hogy nem fogják osztogatni a cuccokat. De uncsitesóm mondta hogy Adri már nem használja a kiskádat úgyhogy megkapjuk ha kérjük meg a picuri cuccokból is passzol le. Tökjó! :D

Marcsi - megy a drukk az uh-ra, de bizti minden rendben lesz!! Várunk este! GYere ahogy tudsz!

Ami - kircsi hogy Apával ilyen jól telnek a napjaitok mostanában! Nem is baj, hogy nem gépeztek annyit! Azért minket el ne felejts! :wink:
Úgy látszik tegnap nem volt aktív kedvük a babákoknak, azért Lilcsa estére már magához tért kicsit. De most is nagyon mocizik!! Olyan édi ilyenkor! Imádom! Lehet hogy Áron baba is élénkebb lesz ma! :D
Lehet hogy nekem is levelet kellene írnom az oep-nek?! Te pontosan hová/kinek címezted? Tegnap megkérdeztem a cégnél és azt mondták hogy ők tuti továbbküldték a táppénzes papírjaimat, tehát mindenképp ott lehet a gond az én pénzemmel is :?.

Kisfóka - Nekem is tetszik a Gréta név, de az apáéval kimondva már nyelvtörőnek is rossz. (Már a vezetéknév önmagában is az :lol: , így valami rendkívül egyszerű keresztnevet kellett keresni.)

Esküvő. Már minden fontos dolgot lebeszéltem, zenész is van, úgyhogy kicsi kő lessett nagy szívről. Azért még bőven van mit intézni, de a lényeg hogy mindenhol tudnak rólunk, már csak pontosítani kell. Január 29-én hazautazom pár napra virágdekorációt, menyecskeruhát, ékszert, fodrászt, videóst, fotóst és díszítést intézni, írásba foglalni a szóbeli szerződéseket és adni 1 kis pénzmagot. Azután már csak febr. 20-án megyünk le még az utsó simításokra (Apa onnantól már szabin lesz) és végül márc. 5-én már leköltözünk hogy minden rendben legyen 8-ára. Őszintén szólva nem bánnám már ha túllennénk az egészen, de azért várom is hogy milyen lesz! :)

Köszi hogy ilyen jól bírjátok a zsibbasztó eszmefuttatásaimat! :lol:
Vendég

49 nap :?: :?: :!: :?: :?: :!: :?: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jóreggelt mindenkinek!

Wera, nálunk szakadt reggel, úgyh esélyes lehetett nálatok is az óhajtott rossz idő.
Szly, igen, 35 múltam és ezért erőltetné ezt a vizsgálatot, de én úgy vagyok vele, ha minden eredményem olyan, mint egy 20 évesé, akkor inkább kihagyom. Persze, bármi rossz eredmény jött volna vagy jönne ki, az más lenne.
Nekem az is fura,hogy találtam egy ilyen általános nőgyógyászati protokollt a neten és veszélyeztettek közé tartoznak alapjáraton a 35 éven felüli terhesek, pedig ma már nagyon sokan szülnek még később is.

Marcsi, megy a drukk és várunk!

Muffin, nincs hír arról, hogy mi okozta a suliban azt a sok megbetegedést?

Tudtok nekem abban segíteni, hogy hogy is van ez a 18-21. heti genetikai UH? Ezt kórházban kell csináltatni, vagy olyan 4D-s babamoziban is lehet,ahol adnak 1 szakvéleményt?

Ja és végre nemcsak a mellem, hanem a pocakom is nő!!

Kép
teó

Sziasztok!

Wera, itt esik az eső! :D Remélem nálatok is! Nagyon közel van már az esküvő!!! Tök jó!!! :wink:

Ibm, végre utaltak!!! :lol: Hihetetlen, hogy ilyen nyögvenyelősen mennek ezek a dolgok! :twisted:

T.Maria, drukk!!!!! Várjuk a beszámolót!!!!!!!! :lol:

Teó, igaz 4D-n sokkal alaposabban és tovább nézik a csöppséget, de ezt nem fogadják el kötelező genetikai uh-nak. Nem tudom miért, gondolom ahhoz is valamilyen külön engedély kellene. Szóval ezt kórházban kell csináltatni.
De én is elvoltam kenődve tegnap a genetikain, mert annyira vártam már, hogy lássam Nokedlit, és az egész olyan gyorsan lezajlott. :cry:

Kép
sziszka82

sziasztok!

Tegnap este már nem volt energiám jönni mert kicsit későn értünk haza unokatesóméktól. Képzeljétek, amint írtam odaadtam neki még régebben két olyan gatyát amit nagyon szerettem, és azt mondta, hogy majd átalakítja. Erre tegnap mentem, aztán azt mondja inkább varrtam egy új gatyát mert éppen vizsgaidőszak van és rengeteget kell tanulni és ez most gyorsabb volt. :) édes, mi? Szóval egy rámöntött gatyám lesz és iszonyat profin megcsinálja. Aztán azt mondja vett még másik anyagot is, úgyhogy akkor csinál egy szoknyát is nekem. :) Pont szoknyában voltam azt mondja vegyem le, gyorsan leveszi a szabásmintát... Kb. két perc volt és ha minden igaz, holnapra kész van. Meg én is kész vagyok tőle. :) Nem egyszerű a csaj, mi?
És vettem egy felsőt is. Mexx és 10.000 helyett 2.700 volt és totál kismami felső. Ha a westendben jártok nézzetek be, mert ennyiért semelyik kismama boltban nem találtok. Mindjárt teszek fel róla képet is, szerintem nagyon állat. :)
Na most azt hiszem ennyi mert fincsi melegszendvicset csinálunk és farkaséhes vagyok!
Majd jövök. pusz

KépKép
muffin

Sziasztok!

Wera! Kerestem,de nem találom most a címet,legkésőbb hétfőn elküldöm neked!
Örülök,hogy már ilyen jól álltok a szervezéssel,biztos minden nagyon jó lesz!
Irigyellek ám! :wink:
Este megint elég szarul voltam,hányinger,majdnem kiugrott a szívem,nemtudom mi volt,izgultam Áron baba miatt is,hogy nem mocorgott annyit,kiszáradt a torkom!
Gyorsan le is feküdtem!
És Áron baba jelzett Anyának,hogy nyugi jól vagyok!!! :lol: :lol:
Mire Apa bejött már el is aludtam!
Nálunk is zuhog az eső,nemtudom mi lesz a mai program!
Én már úgy mennék nézelődni babacuccok ügyében!
Majd meglátjuk!

Teó! A genetikai uh-ra megmondja a dokid,hogy ő hová szeretné,hogy menj,a 4d-s nem helyettesíti de ad szakvéleményt!
Az istenhegyiről majd Wera tud mesélni,asszem ott egyszerre csinálják mindkettőt,de ezt majd ő!
Megyek kicsit hasznossá teszem magam!

Szép napot mindenkinek ebben a szutyok időben!

Áron baba megint bejelentkezett,meg is dícsértem!
Néha jelezzen Anyának,hogy jól van! :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

[quote]i írta:gaz 4D-n sokkal alaposabban és tovább nézik a csöppséget, de ezt nem fogadják el kötelező genetikai uh-nak

Amit az Istenhegyi Géndiagnosztikán csinálnak, az megfelel 18. heti genetikai uh-nak. Engem kifejezetten oda küldött a dokim, sőt, még azt is mondta hogy a Hajdu Krisztinához menjek mert ő a legjobb genetikus szakorvos. (kedden és csütörtökön van) Kb negyed órás volt a kukucska, mindenét megszámolták, leméregették, és az egészet megkaptuk dvd-n + 4 fekete-fehér + 1 színes fotót. Mindez 14ezer Ft-ba került, de szerintem megérte! Ha valaki kedvet kapott, itt a tel ahol be lehet jelentkezni: 06/1/224-5442

Hurrá, esik az eső, Apa itthon maradhatott! :D Viszont nekem fáj a fejem és már megint befordultam. :cry: Szegény, csoda hogy el bír még viselni!! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Én nem örülök annyira, hogy ilyen ramaty idő van, de megértelek Wera! Nálunk sajna apa dolgozik, de csak délig.

Most paradicsomos húsgombócot főzök. Még sosem csináltam, de úgy megkívántam, remélem ehető lesz.
Tegnap nálunk sem nagyon aktivizálta magát a picuri, de ma már jelezte, hogy jól van.

Muffin! Tök jó hogy neked van a családodban olyan, aki tud varrni. Nálunk nincs. Max. a gatyák szárát tudja anyu levágni. Várjuk a képet!

Kép
szly27

na megkajcsiztunk most éppen ki akarok durranni :)
aztán meg kéne kezdeni már a takarítást is, de semmi kedvem. és utána is millió dolgom van. mondjuk egy jó dolog lesz még ma, jönnek át a barátaink, a feleség süt kuglófot, mi meg kakaóval készülünk. nem nagy kaja, de már előre csorog a nyálam. :)

na itt a kép a felsőről. nem annyira látszik a képen, de húzva van mell alatt is meg pocinál is. tuti hogy végig jó lesz. :)
ja és van ebben a színben meg vajszínűben. lehet, hogy még egy olyat is veszek majd. :)
Kép

KépKép
muffin

igen. szerencsére mivel nagy a család, akad minden. 29-en vagyunk unokatesók és abból mindenféle foglalkozás. Mérnök, kozmetikus, számítástechnikus, pék, orvos, közgazdász, virágkötő, divattervező, belsőépítész stb. :) Úgyhogy szinte mindent meg lehet oldani családon belül. pl. a kiságyunkat is az egyik asztalos unokatesóm fogja csinálni, mert nálunk nem fér be egy szabvány ágy... úgyhogy jó a nagy család. :)

KépKép
muffin

Teó!
Ahogy a lányok is írják, a 4D-s vizsgálat nem felel meg a kötelező genetikai uh-nak, viszont ott is mindent megnéznek és, ha baj van, vagy rendellenességet találnak, akkor szólnak azonnal!
Mi múlthét szombaton voltunk Pesten a 4D Genesisben, csak ajánlani tudom mindenkinek! Csuda aranyos szonográfust fogtunk ki, aki nagyon aranyos volt. A gerincét, a koponyát,az agyát, a szívének a 4 kamráját, a szívbillentyűt, szóval mindent megnézett alaposan! A gerincéről még 4D-s felvételt is mutatott, hogy az alja teljesen zárt és az a lényeg! A gyomrában volt "kaja", a húgyhólyagra meg azt mondta, hogy mindjárt pisilni fog! :D
Bár azt nem tudom, hogy a kórházi genetikain mit néznek még!

Wera!
Mindjárt itt az esküvőtök, az ember életlnek egyik legszebb napja, amikor mindenki a párt ünnepli! Annyira csodálatos az a nap! :D Élvezd ki minden pillanatát, mert amilyen sokat készül rá az ember, sajnos olyan gyorsan vége lesz!

Szly!
Kisfiad nem lázasodott be a szuritól?

Muffin!
Nagyon csinos felsőt vettél! Nagyon tetszik, a színe is! :)

Kép
Kép
kisfóka

Sziasztok,ismét itt :D majd visszaolvasok,amit tehetem,nem volt jó a monitorunk,most van egy ideiglenes-ez jó. :D Már hiányoztatok ám :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kisfóka! Szerencsére nem lett lázas és remélem nem is lesz. Nagyon jól aludt, de ez nála szuri után mindig így van, szerencsére.

Kép
szly27

Kisfóka - szerintem ez attól függ hogy ki csinálja. Ha genetikus szakorvos, akkor ő tud adni szakvéleményt, ha pedig más orvos, akkor gondolom nem. Ezért jó az Istenhegyi szerintem.

Kike - örülök hogy visszatértél! Már hiányoztál nekünk! Hogy vannak a gyerkőcök? És Te? :)

Muffin - tényleg jó az új fölsőd, jövő7en asszem én is benézek abba az üzletbe. Meg az Árkádba is jó lenne eljutni szétnézni.

Furi hogy mennyire eltérően nőnek ezek a pocik! :D Pedig nekem még a magzatvíz is sok egy picit... :?
Vendég

Wera!
Persze, értem én! Ráadásul a Hajdú Krisztina az ország egyik legjobb genetikusa! Én is hozzá szerettem volna menni, csak nem tudtak úgy hozzá időpontot adni, hogy nekünk jó legyen!
Mivel Szegedről mentünk, ezért csak hétvége volt most jó, mert még péntekre se tudott az uram szabit kérni a munkahelyéről! :wink:

Kép
Kép
kisfóka

Újaknak üdv!

Gyerkőcök rosszak,mint az ördögök :) Vercsi hétfőn megy oviba,Kristinek már jó lessz,mert minden nap egy kínszenvedés volt őt elvinni az oviba.És hát amennyit én is idegeskedek,pocinak nem jó.állandóan bekeményedik,de ezt már legalább egy hónapja csinálja.
És ti hogy vagytok?
Segély ügyben még mindig semmi jó nincs-pedig fél év az fél év pénz nélkül,sajna nem tudok mit tenni :? :(
Kedden teszünk még egy próbát,utolsót,és kész-nagyon nagyon minimális az esélye hogy valamit is kapnék.
Amit viszont előre mondanék tanácsot mindenkinek:mint utólag megtudtam,gyes alatt is érdemes tartani a kapcsolatot a munkanélküli hivatallal,mert ilyen esetben,mint mondták,sok múlik azon hogy tartottuk-e a kapcsolatot a hivatallal,mert van hogy ezen múlik a segély sikeressége.Megszívlelendő tanács!!Ha tudtam volna-de nem tudtam-akkor most nem lennék én sem gondban.

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok!

genetikai/4d... nekem a 19. héten azt mondta a dokim az uh-nál, hogy a legközelebbi uh kb 4 hét múlva lenne esedékes, de ha akkoriban tervezzük, hogy 4d-re menjünk, akkor azt is elfogadja, ne legyen agyon-uh-zva a gyerkőc.

amúgy mi is a 4d genesist néztük ki, mindenki nagyon dícséri. :)

mia_snow

kész vagyok mindennel, mindjárt megyünk el itthonról. gondoltam, előtte még gyorsan benézek. köszi a dicséretet a felsőre, nekem is nagyon tetszik, ennyiért meg pláne. :) 29-én megyünk az operaház fantomjára és eldöntöttem, hogy abban megyek. :)
amúgy mi is a 4d genesis-ben voltunk. Mi is meg voltunk velük elégedve, de szerintem legközelebb az istenhegyire megyünk. Fő a változatosság. :)
most megyek. mindenkinek szép napot :)

KépKép
muffin

Sziasztok!
Jó sokáig nem voltam, nem nagyon volt időm gépezni.
Mocorgásról: Tegnap Manó nekem is lusta volt, egy kicsit ideges is voltam miatta. De ma már jelzett, úgyhogy megnyugodtam.
Kisfióka!Üdv. itt! Nekem is endometriózisom van, 3inszem és egy lombik után sponán érkezett Manó. Örülök, hogy sikerült elsőre. Egyébként nekem sem a lombik volt sok, hanem az inszem, mivel a kaáliban nem támogatja a tb. Nekünk összesen ment el 500.000ft. De nem bántam meg semmit egy percig sem. Vagyis mégis. A fél éves kezelést kihagytam volna, ugyanis semmi értelmét nm láttam, ráadásul 10kg-al lettem több, amit nem sikerült leadni. persze most már mindegy, majd szülés után megpróbálom visszanyerni a majdnem eredeti alakomat.

Gratulálok az uh-oknak, örülök, hogy a neme is kiderült.
Már várom, hogy nekünk is megmondják, de az csak febr. 1-én lesz, feltéve, ha megmutatja.

További jó pihizést és hétvégét mindenkinek!

sz.andi

Ja, és képzeléjétek!
Tegnapelőtt volt nálunk a koleganőm és mondta, hogy a kiságyukat nekünk adják, mert nekik már nem kell. Tök jó, valamikor még a hónapban el is hozzák. Olyan boldog vagyok, mert tudom, hogy semmi baja és nagyon jól néz ki. Pelenkázóval. Plussz összeszed addigra egy csomó babaruhát, hátha jó lesz belőle nekünk is. Már teljesen azt hittem, senkitől nem tudunk örökölni. Rájuk nem is gondoltam.
Most boldog vagyok!!! Jó lenne már a szobát is csinálni. De ami késik, nem múlik.

sz.andi

Sziasztok!
csak gyors beköszönés, amíg a fiúk kézimeccset néznek

húúúúú ez az idő nagyon nyomaszt, mert, ha nem tudnak kint rohangálni a fiúk szétszedik a házat :shock: és szó szerint
mai mérleg: 2 törött tányér és egy bögre :(
dejólenneegykislány :lol:

wera: jó készülődést az esküvőre már csak pár hét, nagy lagzi lesz?
régen én is mindig meleget szerettem ( panellakásban laktunk anyuékkal 28fok volt általában), de mióta saját fűtésünk van nappal 23fok van, este meg 20-21, és jobban alszunk
mondjuk iszonyú nehéz volt megszokni, de amióta két éve Dani kruppos rohamot kapott a doki megtiltotta az éjszakai fűtést, három napot volt kórházban 15fokos szobában!!!!! azóta nem volt ilyen rohama szerencsére
esetleg próbáld ki 1fokkal csökkenteni a hőmérsékletet, hátha jobban alszol tőle

ibm: mi is megbeszéltük a dolgot, remélem hatásos lesz :)

teó: a dokid nem mondta hova menj genetikaira? mi a Schöpf méreiben voltunk 4d uhn, és ott van genetikai is
az orvosi protokollt nem aktualizálták még sztem, nekem minden ismerősöm ilyen korban szült, és nem volt semmi gond a babókkal én meg 21 voltam az elsőnél, és az első dokim rá akart beszélni h ne tartsam meg (na rögtön váltottam orvost!)

muffin:irigylem a családodat, én is ilyen nagyot szeretnék (nekem nincs uncsitesóm 1 se sajna :cry:
a feső tökjóóóóóóóó, a színe is szuper, csak nekem még nincs mit beletenni :(

na a gyors beköszönés ilyen hosszúra sikeredett, most megyek vacsit csinálni, aztán fürdés-mese-fektetés, nekem meg "izgis" vezetéselmélet tanulás (pénteken vizsga :(
üdv mindenkinek
manomama

manomama

sziasztok!

Megjöttünk.

Jól kicsavarogtam magam.
Nagyon elfáradtam.

Kisfiú!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon boldog vagyok.
még nem hiszem el, mert csak 70%-ra mondta, de én is láttam.
kb negyed órás felvételünk is van, meg képek.

amint megkapom őket, feltöltöm. (a sógornőm szkennelte be.)
Végig kalimpált, és szopta az ujját!!
minden rendben van vele.
korának megfelelő.
Vendég

Marcsi - Gratulálok!!!!!!! :D :D

Nekem ma elég hasfájós napom van. Nem tudom mi a fene ez, eddig még sosem fájt, inkább csak olyan feszítő érzés volt néha amikor fáradt voltam, mint amikor meg akar jönni. Szóval kicsit aggaszt a dolog, de remélem tényleg csak növögetünk. :? Kedden megyek dokihoz, már alig várom hogy megnézze a méhszájamat és megnyugtasson.

Hab a tortán hogy átmentünk Apósékhoz és jól összebalhéztunk vele. Nem tehetek róla, fikázta az esküvői előkészületeket, pedig nem igazán tud róla semmit. Na mindegy, megint csak felhúzom magam... :(

Remélem nektek jobban telik a hétvége. Asszem én most beteszek egy filmet, odabújok Apához és ki sem kelek reggelig az ágyból.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?