Új privát üzeneted érkezett!

Éva,
Csak a hőmérő miatt mondod hogy nem volt repedés? Mert az azért nem olyan megbízható...
Vendég

Na ma senki nem jön?

Pandácska! Hogy vagy?

Ha valakit esetleg érdekel majd, én így állok:

Kép
Vendég

Krisztinka!
Mi érdekelne, ha nem ez???
13. DPO! Mikor akarsz tesztelni? Ugye nem az ötvenedik napon, mert addigra a késembe dőlök!!!

Pandácska!
Bár érteném! Görcsöl a hasam és folyamatosan pisilnem kell.
A hőm nem ment feljebb és semmilyen tünetem nem utalt tüszőrepedésre! Vagy igen? :shock: Vagy nem tudom! :shock:
Azt hiszem egy nagyobb fajta görccsé kezdek átalakulni!
Én esküszöm, hogy ennél többet már nem lehet tenni azért, hogy babás legyek! (Én úgy tudom, hogy lényegében egészségesek vagyunk)
Valaki mondja már meg nekem miért pont velem sz@rakodik a természet!

Éva

Kép
balimama

Éva,
Szerintem kukába a hőmérővel és próbálj meg lazítani mert ez így nem lesz jó.
Vendég

Jaj! Éva nem venném a lelkemre, ha egyik este azt hallanánm a híradóba, hogy xy. Éva budapesti lakos egyik napsütéses délelőtt főzés közben a késébe dőlt . Hagyott egy levelet is, melyben társalkodó bartánőjére keni a dolgot, hogy nem volt hajlandó tesztelni az 50. nap előtt.

Egyébként a dm kuponfüzetben az egyik kupon pont egy terhességi teszt. Úgyhogy venni fogok majd egyet, de még legalább 1 hetet várunk. Jó???????

Egyébként tényleg próbáld meg egy kicsit lazábban venni a dolgot. Tudom nehéz és könnyebb mondani, de hidd el jobb lenne.

Millió puszika neked, olyan felvidítós fajta!
Vendég

Én is itt avgyok.
Éva, hogy mondhatod azt, hogy mindent megtettél. És mi van az Aviva tornéval????????? Én 100% biztos vagyok benne, hogy nem az segített. Ha nem is volt peteérésem, de legalább elértem vm hasonlót. Vagy te még észre se vetted a 8 dpo-mat?????? (Különben eddig valószínüleg azért nem jelölte, mert tegnao vettem észre, hogy a tegnapi hüvelyváladékhoz wateryt írtam, pedig az se tudom, hogy az milyen. kijavítottam creamyre, nem mintha azt tudnám és bejött a piros kereszt) Szóval Éva, visszatérve hozzád, A torna egyáltalán nem nehéz, állítólag elég hetente 2*, de én minden másnap tornáztam, biztos ami biztos. Az elején tényleg tovább tartott, mint fél óra, de a 3. már annyi volt és most már kívülről tudom. Szóval, ha most kiderül, hogy nincs baba és megjön, akkor a 2. vagy a 3. naptól elkezded csinálni hetente 3* (lehet úgy, hogy egyszer a félórást egyszer a 15 percest), amikor már érzed, hogy közelben a pé, akkor áttérsz a hormonális müködést szintentartó gyakorlatokra (ilyen csak 7 van, kb 12 perc). Amikor nekem elkezdett páfrányosodni, ezt minden nap megcsináltam. Ezt utána bármeddig lehet, mert nem okoz vetélést akkor sem, ha terhes vagy, csak szinten tart. Szóval kérlek próbáld ki! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Egy kérdés. Tudom, már többször volt róla szó, de hogy alakul a hüvelyváladék pé után? Akkor ha terhes vk és akkor ha nem. Mikor kell elkezdenie leesni a hőnek?

Zora! biztos nem akkor volt a pé, mert az orvosom azt mondta, hogy szerinte napokon belül meg fog jönni. Ja és azt is mondta, hogy ő megbízik az én mikroszkópomban, még talán jobban is, mint a hőmben. De. még semmit nem jelzett a ferti, de ő azt mondta, hogy szerinte túl vagyok egy peteérésen és hátha igaza volt. Szóval a mikroszkópom eredményét, a görcsölést és a vérzést figyelembe véve, szerintem 3 nappak korábban volt pé-m, mint azt a ferti jelöli, csak lassabban változotta hő,a mi nálam úgye nem teljesen megbízható. De hogy lásd, mennyire adok a szavadra, megvárom húsvét hétfőt, amikor szerinted telik le a 14 nap és csak akkor tesztelek, ha addig nem lesz semmi. Bár ez szinte kizárt, mert kicsit görcsöl a hasam, bár ez se jelent semmit, mert beninél is görcsölt.

Ja különbenm a vizsgám nem sikerült, de nem is nagyon tudtam tanulni, mindig elaludtam. Nem sikerülhet minden, úgyhogy nem bánom.

KépKép

KépKép
lnd

Annyira kedvesek vagytok Lányok!
Képzeljétek, visszaolvatam magam és rájöttem, hogy nálam a tüszőrepedést a legjobban az jelzi, hogy elfogy a lelkesedésem! Egyébként is nagyon rosszul viselem, amikor várakozni kell, mert ugye a ciklus eső felében az ember aktívan tud tenni a cél érdekében, ilyenkor viszont már csak várakozom ölbetett kézel! :twisted:
Ind!
Nálam a hüvelyváladék a tüszőrepedést követően, szinte azonnal tapadós (szinte hintőporszerű), 1-2 nappal később creamy (vagyis kicsit "krémesebb"), amikor terhes voltam ez egy kicsit még tovább higult és nagyobb mennyiségű volt.
A várható mensi környékén ilyenkor már nagyon szépen felpuhult a méhszáj és teljesen zárt. szinte nem is lehet igazán tapintani a méhnyakat csak olyan nagy puhaságot!
Bocs, ha kicsit naturalista voltam! :oops:
Az Aviva tornát még tényleg nem próbáltam! A következő ciklusban (ami remélem nem lesz) neki kezdek!

Méghogy nem vettem észre a DPO-t! 8) Jókat kuncogtam magamban, amíg a többiek találgattak! Ez nagyon szuper!!!!

Vizsga le van ejtve! Majd legközelebb! Ettől Te még ugyanaz a szeretnivaló emberke vagy!

Éva

Kép
balimama

És a hő mikor esik le? Eddig arról volt szó, hogy szárazság van mensi előtt. MOst akkor mégsem? És szerinted mikor volt a pé?

KépKép

KépKép
lnd

Nem mindenkinél esik le a hő. Erre Radványi azt írta valahol, hogy a hő emelkedése is jelentheti a a tüszőrepedést. Tüszőrepedéskor esik a hő, de mivel csak 12 órán keresztül mérhető ez az esés, lehet hogy csak a tüszőrepedés utáni emelkedést veszed észre, akkor előtte valamikor volt a tüszőrepedés. Akkor még időben vagy.
Persze akkora eltérések vannak!
Zora például esküszik a 48 óra mulva emelkedésre. Nekem volt olyan hónapom, amikor már csak az emelkedést tudtam mérni.
Hát ez a váladék dolog! :oops: Azt hiszem még gondolkodnom kell, hogy is van ez nálam pontosan. A görbémet hiába nézem vissza, mert nem kis gyakorlatot igényel a különböző formák felismerése, különösen, ha akció is volt előtte! :oops: :lol:

Éva

Kép
balimama

Ja!
Szerintem jókor jelölte a ferti a tüszőrepedésed!

Éva

Kép
balimama

de azért nem kizárt a 3 nappal korábbi sem, úgye (figyelembe véve a görcsölést, vérzést, meg páfrányokat), végülis az én hőm nem 100%os. Nem arra a visszaesésre gondoltam, hanem a mensi előttire.

KépKép

KépKép
lnd

Tulajdonképpen nem lehetetlen, hogy korábban volt.
A mensi előtt nekem a 12. napon már elkezd lefelé kúszni a hőm, de csak 1-1 tizeddel. Viszont sokan vannak, akiknek csak aznap esik, amikor megjön.
Reméljük nem tudod meg! :lol: Ha mégis, legalább meglesz a saját tapasztalatod! Én azért nagyon drukkolok!

Éva

Kép
balimama

Hiába pr óbálok variálni, nem tesz át a tüszőrepedés napját, pedig nagyon kiváncsi vagyok, hogy akkor milyen lenne.

KépKép

KépKép
lnd

Én nem értem, hogy egyes emberek, például Krisz te, hogy bírják így halasztgatni a tesztelést. :shock: :shock: Erre légysz reagálj, ha jösz!

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok Lányok!
Csak elbúcsúzom, mert legközelebb vasárnap jövök!

Én tesztelés ügyben erősen lapítok, mert képes vagyok 5 tesztet csinálni még azelőtt, hogy várnám a mensit! :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi!
Jó pihenést! Pandácska én annyira erősen gondolok Rád!

Krisztinka!
Könyörgöm!!!!! :wink:

Éva

Kép
balimama

HÁt úgy, hogy erős vagyok!!! :lol:
Egyébként azért , mert novemberben én is csináltam kettőt is negatívat és másnap megjött.
Na szóval hamar nem akarok kudarcot és mivel Manó az 50. napon vol kétcsíkos, ezért megfogadtam azért ki kell bírnom!
Szóval nem nyaggatni!!! Világos!!!
Egyébként én is irtó kíváncsi leszek, de szerintema hétvégén megjön.
Én valószínű hétfőn leszek legközelebb, de ha tudok akkor bekukk!

Puszi Mindenkinek!!!
Vendég

Egyébként már most úgy járok pisilni, hogy árgus szemekkel figyelem a wcpapírt, mi a helyzet.
Vendég

Sziasztok, pusza mindenkinek, megjöttem!

Zora
Kép
zora7

Nem vagy semmi Krisz! Lévén , ha holnapután nem jön meg és a hő is marad, biztos a baba. Mondjuk igaz, teszt nélkül is. Nálad az 50.napon már nem teszt kell, hanem szívhang! Nagyon drukkolok!

Zora
Kép
zora7

Egyébként hót beteg vagyok, torok, takony meg minden, de az a legrosszabb, ami még sosem volt nekem, hogy a 9. napon tegnap óta iszonyúan, elviselhetetlenül fáj a mellem. Na ez mi??????? Kezdem megszokni, hogy csupa fura dolog van bennem, pl. mindig hó elején mensiztem, és 19-e körül petéztem,erre a vetélés után felcserélődött teljesen. Komolyan a végén azt sem tudom majd, hogyan és mikor lettem terhes! Bár ez számomra cseppet sem lenne terhes! :lol:
Panda????????,,
Krisz??????????Mit éreztek, mi a helyzet a megérzések szintjén? Még mindig szkepticizmus?
Ind! Egyébként legyen igazad, így előbb lesz pozitív teszted, vagy mensid, hisz mindkettő áldás lenne jelenleg. A vizsga nem számít, legközelebb sikerül.

Zora
Kép
zora7

Zora! Akkor neked a hétvége jó lesz a gyógyulásra.
Egyébként átnevezhetnénk a topikot Fura dolgokat művel a testem, vagy megzavarodott jelekkel teli nők ketrece vagy valami ilyesmi.

Hát én azt éreztem ma hogy olyan, hogy meg akar jönni. De majd meglátjuk a vak is ezt mondta.

Ind! Én tök sokat szívtama fősulin. Remélem azért a kövtkező sikerül. Tudod nem elég a könyvön aludni. Sajna úgy még nem megy át a tudás a buksiba.

na pusza
Vendég

Sziasztok Lányok! Tegnap bogarat ültettetek a fülembe, és ma a munkahelyen nekifogtam a hőmmel "játszadozni"... és nem lettem okosabb, sőt teljesen elbizonytalanított ez az egész.
Képzeljétek! A fertiben ha magasabb értékeket pötyögök, akkor a tegnapi és a mai napokra rakja a nagy piros keresztet. Tiszta ideg lettem: tegnap elmaradt az akció, ma meg nem is találkozunk a férjemmel, mert nem jön haza. :cry:
Én már nem tudok semmit. Iszonyú ez a várakozás és bizonytalanság.
Mit szóltok?? Segítsetek! Nézzétek a hőmet! Mit láttok?

Kép
Vendég

Kezdek összezavarodni. Akkor kell akciózni, amikor lent van ez a fránya hő??? Akkor miért teszi 2-3 nappal mellé a keresztet??
Segítsetek! :shock: :shock:
Vendég

Bocsássatok meg, hogy csak a nyöszörgéssemmel vagyok elfoglalva, de elegem lett a fertiből. :cry: :cry:
Vendég

Mo! Ha holnap emelkedik meredekebben, csak akkor tűnik tüszőrepinek, ha nem , akkor ez még nem az. Viszont mégegyszer mondom, hátha elhiszitek, a szájban mért hő semmire sem jó. Én ma direkt megmértem szájban:36.3, aztán hüvelyben:37.3. Hiszen a lázmérőkre is rá van írva, hogy csak a rektális hő pontos, és egy ilyen esetben ez nagyon fontos!

Zora
Kép
zora7

Ind! Éva! Sorstársak vagyunk! Ritka sz@r ez a mai nap!!! Egy harakirit most én is bevállalok! Éva szólj, hogy mikor csinálod! Ha a közös babásodás nem lehet, akkor legalább egy közös kardbadőlést vállaljunk be! :wink: :lol:
Sajnálom a vizsgát. :cry: Ez nem a mi napunk....
Vendég

Zora! Magyarul mondd! Ez nem volt repedés??? Talán majd csak most lesz????? :shock: :shock: :shock: Na, ezt hogy adom be a férjemnek.... mi meg lövöldöztünk ezerrel.......
Vendég

Szerintem egyáltalán nem lenne olyan cikkcakkos és reménytelenül alacsony sokszor, ha egy lukkal lejjebb költöznétek! :lol: :lol: :oops: :oops:

Zora
Kép
zora7

Ráadásul már a PreMenssel is leálltam. Szedhettem volna akkor azt is tovább..... :cry:
Vendég

Mo! Szerintem nem tűnik annak, mivel a ciklus első felében magasabb és éppen most kéne felé emelkednie, de egyenlőre nem teszi. Szerintem egyébként a mérés módja miatt. Éva is ettől szenved, totál zavarosak a hői. Mérj egyet Mo a kedvemért odalent most légyszi, és írd meg! Várok!

Zora
Kép
zora7

A másik lehetőség, hogy felreped ugyan, de a progi kevés és ettől emelkedik gyatrán. Mondjuk, ha baba fogant, akkor ő még termelhet eleget. Látod most kéne uh-on megnézni, mi van odabent. De tudom, neked ilyet nem lehet mondani.

Zora
Kép
zora7

ÁÁÁáááá, ezt nem bírom idegekkel. 50 gyerek nem akaszt ki a munkahelyemen ennyire, mint ez a sz@r ferti, meg hőmérő, meg kapszula, meg görcsölés.... meg, meg ..... minden.
Vendég

Addig is megmutatom az enyémet: Ma van egy kis hőemelkedésem a torkom miatt. Kép

Zora
Kép
zora7

Most látom, hogy te is beteg vagy. Úgy rossz ez a nap, ahogy van. :cry: :cry:
Kár volt felkelnünk!!!!!!
Mindjárt mérek és mondom. Bár, ez az esti hő semmit nem ér, szerintem. :(
Vendég

Mo! hahó! Ne légy már a béka segge alatt! Itt a hétvége, klassz pasid van és mindjárt itt a nyár! Csak a vitamin lesz több bennünk, ahogy telnek a hónapok és Te még csak 4 hónapja próbálkozol! Ebből még csak egy jó hormonális hónapod volt. Fel a fejjel, most ugrik a macska a húsdarálóba!

Zora
Kép
zora7

Lent: 36.8
Fent: 36.6
Vendég

Megfigyeltem, hogy igenis ér. Kb annyi, mint reggel. Szájban is mérd, ez most egy kisérlet, két értéket kérek! A sorrend nem számít! :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7

A macska én vagyok ...:cry: :cry: :cry:
Vendég

Oké. Reggel mindenképp írd meg, mennyi, kíváncsi vagyok, hogy alakul. Mindenesetre tetszik, hogy ilyen laza vagy! Először lent, aztán fent! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zora
Kép
zora7

Egyébként volt váladék meg minden? Rossz, hogy nem látszik a táblázatban.

Zora
Kép
zora7

upsz. Tényleg ez volt a sorrend, de azért egy kicsit megtörölgettem :oops: :lol:
Vendég

Hát az igazán profik a váladék ízét is elemzik, pé táján sós, ettől lesznek a páfrányok is, utána savanyú. Nem olyan nagy áldozat végülis! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azt hiszem, többen dobnak most egy hátast!

Zora
Kép
zora7

Na, ez az. Váladék hétfőn volt. Startoltam haza, mint a vadállat. Derékfájás meg szombaton. Tisztára örültem, hogy milyen klassz csaj vagyok és mennyire jól működök már megint.... és tessék. Ha van a nagy nap, holnap estig már tuti lekésem ...és bukott a ciklus.
Vendég

Mo! Most egy picit mennem kell, mert a lányaim lökdösnek el a gép elöl.

Zora
Kép
zora7

Akkor pedig elekednie kell holnap, egyszerűen muszáj neki, és kész! Írd meg, meg fogom nézni!

Zora
Kép
zora7

Rosszul írtam. Szóval, ha ma van a nagy nap vagy esetleg tegnap volt, akkor tuti bukott a ciklus.
Miért nem ezzel kezdted Zora! Ezentúl meg is kóstolom!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Mo! Nekem a tegnapi után ma csakis jó nap következhetett, avizsga egyáltalán nem érdekel, csak az, hogy ennek a hónapnak tutti lesz valami vége.

Zora! Te is írnál vmt. a pé.t követő váladékváltozásra a mensiig bezárolag ill. hogy miben különbözik terhesség idején?

KépKép

KépKép
lnd

Az, hogy most legyen, kizárt, ne aggódj!

Zora
Kép
zora7

Nekem mensiig kevés morzsalékos fehér. Ha baba van akkor sok fehér.

Zora
Kép
zora7

Köszönöm a gyors segítségedet!! Holnap jövök a hőmmel. Remélem többet mérek, mint ma....
Jobbulást kívánok! Gyógyulgass!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?