Én is itt avgyok.
Éva, hogy mondhatod azt, hogy mindent megtettél. És mi van az Aviva tornéval????????? Én 100% biztos vagyok benne, hogy nem az segített. Ha nem is volt peteérésem, de legalább elértem vm hasonlót. Vagy te még észre se vetted a 8 dpo-mat?????? (Különben eddig valószínüleg azért nem jelölte, mert tegnao vettem észre, hogy a tegnapi hüvelyváladékhoz wateryt írtam, pedig az se tudom, hogy az milyen. kijavítottam creamyre, nem mintha azt tudnám és bejött a piros kereszt) Szóval Éva, visszatérve hozzád, A torna egyáltalán nem nehéz, állítólag elég hetente 2*, de én minden másnap tornáztam, biztos ami biztos. Az elején tényleg tovább tartott, mint fél óra, de a 3. már annyi volt és most már kívülről tudom. Szóval, ha most kiderül, hogy nincs baba és megjön, akkor a 2. vagy a 3. naptól elkezded csinálni hetente 3* (lehet úgy, hogy egyszer a félórást egyszer a 15 percest), amikor már érzed, hogy közelben a pé, akkor áttérsz a hormonális müködést szintentartó gyakorlatokra (ilyen csak 7 van, kb 12 perc). Amikor nekem elkezdett páfrányosodni, ezt minden nap megcsináltam. Ezt utána bármeddig lehet, mert nem okoz vetélést akkor sem, ha terhes vagy, csak szinten tart. Szóval kérlek próbáld ki!
Egy kérdés. Tudom, már többször volt róla szó, de hogy alakul a hüvelyváladék pé után? Akkor ha terhes vk és akkor ha nem. Mikor kell elkezdenie leesni a hőnek?
Zora! biztos nem akkor volt a pé, mert az orvosom azt mondta, hogy szerinte napokon belül meg fog jönni. Ja és azt is mondta, hogy ő megbízik az én mikroszkópomban, még talán jobban is, mint a hőmben. De. még semmit nem jelzett a ferti, de ő azt mondta, hogy szerinte túl vagyok egy peteérésen és hátha igaza volt. Szóval a mikroszkópom eredményét, a görcsölést és a vérzést figyelembe véve, szerintem 3 nappak korábban volt pé-m, mint azt a ferti jelöli, csak lassabban változotta hő,a mi nálam úgye nem teljesen megbízható. De hogy lásd, mennyire adok a szavadra, megvárom húsvét hétfőt, amikor szerinted telik le a 14 nap és csak akkor tesztelek, ha addig nem lesz semmi. Bár ez szinte kizárt, mert kicsit görcsöl a hasam, bár ez se jelent semmit, mert beninél is görcsölt.
Ja különbenm a vizsgám nem sikerült, de nem is nagyon tudtam tanulni, mindig elaludtam. Nem sikerülhet minden, úgyhogy nem bánom.