Új privát üzeneted érkezett!

Hali,

igyekszem délután hosszabban jönni, reagálni, most csak egy gyors kérdés/kérés: lassan 2 hete, hogy Marci arca (szája körül, orra, pofija) piros kiütésekkel van tele (hol több, hol kevesebb), és olyan érdes lett a bőre (lásd fotó). szerintetek mi lehet ez? valami kajaallergia? nem vezettem be semmi újat, illetve megpróbáltuk a múlt héten a sajtot egyszer, de azóta sem. álljak le a tejről, hátha az? lehet, hogy eddig semmi nyoma nem volt, és most jön ki? ja, dokinéni szerint a nyáltól van. nemtom. kapott antibiotikumot is a múlt héten. esetleg ötlet arra, hogy mivel kenjem? nem is tudom, hogy van-e gyerek bőrgyógyász a városban (Mona, nem tudod?), de asszem az lesz a vége, mert nyugtalanít. Ja, amúgy más tünet nincs.
Kép

Kép
KépKép
nebula

az "álljak le a tejről"-t persze magamra értettem.

Kép
KépKép
nebula

Sziasztok!

Szépek a kiscsajok a fotókon! Egyesek nagyon előre rohantak a fejlődésben...Nimó nem mászik..., nem kúszik..., semmit sem csinál szinte. Pedig állandóan hason fekve emelgetem neki a kis hasát, fenekét. Mostmár néha négykézláb rugózik egyet-egyet...Még mindig köhög...

Kérdeztétek hogy állok a sulival. Szépen csinálgatom a terepgyakorlatot, meg a beadandó dogákat...szorít a hurok, de nagyon boldog vagyok, hogy Levinek sikerült a bölcsi. Anélkül képtelen lennék bármire is.

A kapott szakdogákat köszönöm, igaz a feladatnak most egyik sem felel meg, de sokat fog segíteni nekem a szerkezetük, az összefoglalójuk stb., amikor az enyémet csinálom.
Köszönöm mkinek. Van pár kérdőívem pl. mozgással, táplálkozással kapcsolatban. Esetleg valakinek lenne kedve, ideje válaszolni rá? Ez a terepgyakorlathoz kell...
E-mailben tudom küldeni...

Lusie!
Egyszer csináltattunk naptárat Leventével a DM-nél és nagyon silány minőség volt. Te pontosan hol is és mit csináltattál..?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit! Én szívesen töltögetek Neked! simkolivia@citromail.hu

Majd fog Nimike is mászni! Szerintem az elhúzódó betegsége is ok lehet, nem?

A Rossmann fotószerkesztőjével csináltam egy 34 oldalas, kb. A4-es méretű fotókönyvet, meg a férjemnek egy asztali fotós határidőnaptárt, ez 3e volt, a könyv 6e. Nem olcsó, de tökéletes!
Íme egy kis ízelítő:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Nebula: Én is látok ilyesmit egy hete Peti arcán, de csak jobb oldalon. Hol erősebb, hol gyengébb. Szerintem attól van, hogy sokféle és nagy mennyiségű kaját kap már. Ha a széklete rendben van, szerintem ne aggódj. Na meg az antibiotikum is lehet az oka, meg a hideg idő, meg a nyál, megamega....! Kencét nem tudok ajánlani, amikor az anyatej kicsapta az első hetekben, a dokinéni írt fel valamit, az jó volt rá. Ja! Ha eddig nem okozott gondot a te tejfogyasztásod, akkor most miért? Nem hiszem, hogy az a ludas.

Livi
Kép
Kép
lusie

Nebula!
Nekem se tűnik aggasztónak a pöttyeitek. Ha eddig nem volt gond a tej, akkor most biztos nem, hisz már egyre jobb az emésztőrendszerük. De azért, ha nyugodtabb vagy úgy akkor a gyerekorvosotokat kérdezd meg.. :wink: Ő majd eldönti kell e bőrgyógyász.

Lusie!
Ügyi vagy, még ilyenre is volt energiád, a mellgyulladás mellett. :shock: Egyébként, hogy áll a szopi?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Judit!
Én is szívesen töltögetek. :D

Judit (18)!
Veletek mindig vicces sztorik történnek. :lol:
Bár lehet, hogy neked ez most nem volt túl vicces. :roll: A fotók is mókásak, huncut lányzó lesz (vagy már az):wink: Én is nekiálltam egy DM-es naptárnak, pontosabban kettőnek... Remélem karira meglesz...

Melinda!
Szerintem, ha jól fejlődik Dóri ne aggódj a főzi miatt. Érdemes kísérletezni... Vannak fűszerek amit már lehet, hoszzátenni a zöldségekhez, hátha úgy zamatosabbak Dórinak.... Írj gyakrabban. :wink:

Fanetta!
jeeee!
Boldog hófordulót!
3/4 év komoly kor. :lol: :wink:

Monácska!
Csúcs ügyesek vagytok!
A varrást te csináltad?
Mi se mászunk, se nem állunk, de még nem is ülünk, de meglőtt katona módjára bárhová elkúszunk. :wink: Ti még alszotok kint a jó tágas kocsitokban?

Szombaton rendeltem egy gyapjú béléses bundazsákot a babakocsiba, és már reggel meg is hozták. :D Így azért nem bánom, hogy hosszan alszik Zsomb kint... Overáll, és a gyapjú zsák. :shock: Bent csak olyan rövidet alszik....
Alig látszik kis a gyerekből valami, de így gondolom pár mi9nusz fokot is bírni fogjunk...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.11.24 12:56-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nebula!

Gyerekbőrgyógyász nincsen ez tuti...... :(

Akik vannak sem ismerem, de egy próbát talán megérnének!

Biztosan valami kaja lesz, ezek a kiütések hólyagszerűnek tűnnek nekem..... Nem csak sima pörsenések véleményem szerint, no meg hát a képek alapján....

Vidd el a bőrgyogyihoz, ártani nem árt, hátha mondd valamit!
Vendég

Nebula!
Az egyik ismerősöm kisfián is ilyen pöttyök jelentek meg miután antibiotikumot szedett. Simán fenistil géllel kellett kenegetni és elmúlt. Szerintem biztos nem a tejterméktől, mert az nemsokkal utána már kijött volna.

Képzeljétek ma rendeltem meg az etetőszékünket. Már kiváncsian várom, hogy megjöjjön. Majd teszek fel képet, ha Kristóf benne fog ülni. Olyan fa etetőszék ami a gyerekkel együtt nő.
Cicuka

Kép
cicuka78

Pumperka! Köszi, jól állunk a szopival, még háromszor naponta. Nehéz volt átállni erre a mennyiségre, kb. egy hét kellett, mire feszülés nélkül leapadt ennyire. Pedig azt mondták a láz + antib. megoldja és elviszi a tejet. Szerencsére nem így lett. Jövőhéten kell elvileg átállnom két szoptatásra. Meglátjuk...

Rég tettem már fel Petyka-képet.

Csupaszem:
Kép
Csupafog:
Kép
Huncudék:
Kép

Róla: Inkább mászik már, mint kúszik. Mászásból felül. Sokat térdel, de főként áll. Már alul is, felül is védőrácsunk van a lépcsőnél, mert ahova lehet, felmászik.
Iszonyat sokat kajol. Napi egy gyümi sűrítve (kb. 2,5 dl), napi kettő főzi, kb. 220 g, (egy bébiételes üveggel kevés neki.) A kajcsikat kb. 80%-ban én kotyvasztom, a többi üveges. Nyomatja a zsömlét és a kölesgolyó is nagy kedvenc. Plusz a három szopi.
Alvókája még mindig tuti, nappal két felvonásban összesen öt óra, éjjel kb. 10 óra egyhuzamban. Ja, és most jön a kilencedik foga, felső szemfog. Ez furcsa, mert elvileg nyolc után az első rágók jönnek. Aztán lehet, hogy majd beelőzi a szemfogat.

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie!
:shock: :shock: :shock: :shock:
Ehhez képest Zsomb minden tekintetben tök baba...
Örülök, hogy maradt azért szopi. :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kép Mostanában így játszom:)
Kép Így szoktam levegőzni az erkélyen

Pumperka: Te honnan,milyen gyapjú béléses bundazsákot rendeltél és mennyiért ha nem titok? Jelenleg én is azt vadászok Kristófnak, mert ha a másik kocsit használjuk ami sportosabb és nem zárt a lábrésznél mindig lerúgja a takarót.

Kép
cicuka78

Lusie!
Jónak tűnik tényleg. Bár nem olcsó. Tudom hogy ennél nagyobb örömet nem lehet okozni a nagyszülőknek. Ment az e-mail.

Pumperka!
Nem tudom az e-mail címed. Elküldenéd?
A zsákot megnézhetnénk? Tedd fel légyszi a képét!

Nimó is pöttyös egy kicsit a nyáltól...jön a foga...

Az előbb jöttek a szobahintánkért, eladtam én is a teszveszen. Nem szerettük...

Ezt nemrég találtam:

Gyerek nevében
Beszélj velem úgy, mintha felnőtt lennék!
Játssz velem úgy, mintha gyerek lennél!
Bízz bennem! Adj nekem feladatot!
Majd meglátod, milyen ügyes vagyok!
Dícsérj meg, ha megérdemeltem!
Igazságtalanul ne büntess engem!
Ha úgy érzem, teher vagyok Neked,
boldogtalan leszek! Rossz gyerek!
Ha a bolt minden játékát elém rakod,
mit ér, ha önmagad helyett adod!
Játssz velem, mintha gyerek lennél!
Beszélj velem, mintha felnőtt lennék!
Ami nekem fontos, vedd komolyan!
Csak akkor szólj rám, ha komoly oka van!
Ne tiltsd meg, amit meg kell tennem!
A világot kell felfedeznem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juditkecskemet 2008.11.24 13:41-kor.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Lusie!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 9. fog. Nekünk még egy is alig látszik....
És bár Nimó is nagyevő, de hozzátok képest sehol sincs....Hihetetlen hogy egy idősek....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Lusie! Tök jó lett a könyv. Ezen felbuzdulva én is elkezdtem naptárt gyártani anyuéknak karira.
Könyvbe nem vágok bele, mert az nagyon melós lenne. Dorkáról egyáltalán, Petráról pedig csak 1 éves kora körültől vannak digitális képeink.

Hogy ez a Petike mekkora. Nem adtok kölcsön nekünk néhány fogat????? :shock: :shock: :shock: Borókának még mindig nincs egy sem.

Nebula! Nem igazán tudom, hogy mik lehetnek a pöttyök. Szerintem nem nyál, mert az összefüggő szokott lenni. Én is megmutatnám bőrdokinak.

Monácska! Tutkó lett a hinta. Nagyon ügyi a párod. Dícséret neki!

JuditK! Nekem is küldhetsz. Szívesen kitöltöm. szantopontjuditkukact-onlineponthu

Judit18! Hogy veletek mik nem történnek? Milyen tortát rendeltél Attilának? Én páromnak is szerdán lesz szülinapja. De ő nem nagyon tortás. Régen én is rendeltem innen, akkor még Horvát Cukrászdának hívták. De amilyen jól néztek ki, nekem nem ízlettek. Azóta Daubneresek lettünk. Csak sajna ott nem sok a figurás választék.
Éppen most kenődtem el, mert rendeltem Endinek parfümöt szülinapjára a kozmetikusomnál (ő olcsón tud szerezni eredeti parfümőket), de nem volt a nagykerben. Most agyalhatok valami máson. :evil:

Niki! Képzeld, csak ma sikerült összeraknom az IKEÁ-s szekrényt. De jó lett. Végre megszűntek a játékos papírdoboz halmok Petra szobájában. Kivi leszek mit szól hozzá, ha hazajön. :lol:

Rólunk: Az éjjeleink még mindig borzasztóak. Nem tudom mikor lesz ez jobb. Már nem is reménykedem. :cry: Nappal tündi-bündi a kiscsaj. Még szerencse. Én meg lassan hozzászokom a kevés alváshoz. :? Muszáj.
Evéssel jól állunk. Imádja a főzelékeket, gyakorlatilag bárit megeszik. Talán a paradicsom az egyetlen, amit annyira nem... Viszont gyümölcsöt egyáltalán nem eszik pépesítve. Így azt a délutáni tejpépbe szoktam csempészni. :lol: Na, meg szeret nyamnyogni a mandarin, alma gerezdeken.

Kép
Kép
Kép
petramama

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lusie, Pumperka, Monácska: köszi a gyors választ! Igazából én is ingadozom: egyik pillanatban úgy látom, semmiség, és elhiszem, amit a dokinénink mondott (hogy a nyáltól van), a másik pillanatban előjön paraanyu, és azonnal valami rémes betegségre gondolok, aminek ez csak az egyetlen látható tünete. Sajnos tartottam tőle, hogy gyermek-bőrgyógyász nincs Monoron, és igazából a bőr- és nemibeteg gondozóba nem szívesen vinném... Asszem várok még 1-2 napot, és legfeljebb utána elkúszunk a Heim Pálba.

Azért nem jöttem ám sokáig, mert 1, melóztam/melózom, mint a gép 2, sikerült benyalni egy/két csudás vírust (egyszerre gyomros és felsőlégúti). Ezúttal a férjem és én purcantunk ki, Flóra egyetlen hígabb kakival megúszta, Marcinak semmi. Ja, meg szegény anyum kapta el nagyon, akinek múlt szerdán névnapjára ezt vittük ajiba :shock:

Juditk: nekem küldhetsz kérdőívet: koskrisztakukacgmail.com

Lusie: tök jó a könyvecske! MI a dm-nél csináltattunk egy kisebb fajtát nem sokkal Marci születése után. nem volt panaszom a minőségre.
Tényleg, mi újs a szopival?

Mona: ez a hinta! baromi ügyesek vagytok!!!

Kép
KépKép
nebula

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bocsi, de csak kutyafuttában, mert Pankó még mindig egymerő takony :( :( szóval az alvásaink nappal még mindig nem igazán rendeződtek, éjszaka már alakul..koppkoppkopp

Pumperka,
engem is érdekel a zsák, most hogy hideg lett, feltettem a lábzsákot, de csak ülő helyzetben jó a kocsira :? lehet,hogy vmit én bénázok el!

Judit18,
Eszti olyan édííííí!!!!!!!!! Nagyon jó képek!
Mikor mentek wellnesszelni??

Lusie,
+++++++++
Azta, ennyi fogat!!!! Pankának még minding nincs, csak átlátszik az ínyén, de nem tört át (kb.2 hónapja)

Monácska,
nagyon köszi a leírást előre is!

Juditk,
töltögetek én is, ha gondolod...
Szupi az ötlet a talira Anitáékkal!!! Apropó, nem küldenéd át a számát priviben, mert nekem elveszett (nyáron 200 másik telszámmal együtt)

Nebula,
Panyó is pöttyös, doki szerint kimelegedett, leizzadt és ezért...háááát kétlem, mert az arcocskáján nem izzad, és ott is vannak. Mindenesetre adott rá kencét, gyógyszertári, de csak ritkán kenem be, ha már nagyon vészes, mert szteroidos :?

nem tudtam most többet visszaolvasni, legközelebb igyekszem... és egy kép a kis takonypócimról:
Kép

KépKép
kmanna

Cicuka: köszi, asszem kipróbálom a fenistilt. Nagyon édes Kristóf a babakocsison.

Lusie: mi is kérünk fogat!!!!!! Tündériek a képek!

Judit18: veletek mindig történik valami? :lol: Azért örülök, h végül minden jól alakult. Eszter egy nagy huncut!

Kép
KépKép
nebula

Pumperka!
Nagyon jó a zsák!

Kmanna!
Mi sem gyógyulunk. Hiába mondják hogy tiszta a tüdeje ha egyszer hörög...
Mikor Anitával taliztam utána jutott eszembe hogy nekem sincs meg a száma. Tudod mikor a vasúton elhagytam(ellopták) a telefonomat, eltűnt nekem is az összes szám. Ő mondta hogy neki megvan az enyém, úgyhogy arra hagyatkozok, hogy majd ő jelentkezik.

Mennem kell...bölcsi, teremdíszítés stb.

Majd még küldözgetem a feladatokat. A terepgyakhoz állítottam össze a kérdéssort, úgyhogy ne profi kérdésekre számítsatok, itt ott egy kis ismétlés, ez az.... :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

És Panka hatalmas szemei...

Kép
KépKép
nebula

JuditK, nekem is küldj tölteni valót, szívesen kitöltöm.
Cím megy priviben.

Lusie, én is meglepődtem mennyi foga van Petidnek, nálunk 2 van alul. De azzal nagyon édes :D

Nálunk Petra szépen mászik, ül, és áll. Sőt, néhány lépést kapaszkodva is megtett már.
Enni is elég jól eszik, gyümi is van, főzelék is. Van hogy 1-2 napig sokat eszik, akkor a következő 1-2 nap kevesebb van utána.

Nebula, ha recés, akkor ekcémás. Annak meg nincs köze az ételallergiához. Legalábbis olyan értelemben, hogy az ételallergia azonnal pár órán belül kijön, és sokszor egész testet beborító piros foltok. Szerintem semmiképpen nem tűnik kép alapján annak.

Nálunk is van az arcán két kisebb pirosabb recésebb folt, de nálunk Petinek is volt. Télen amikor nem szellőzik a bőr, az arra hajlamosaknál kijön, szerintem nem veszélyes.
Én sudokrémmel kenem. Illetve kamillával fürdéskor átmosom, ami bár szárít, de gyulladáscsökkentő, és utána kicsit bekenem.
Vendég

küldtem JuditK priviben a mailcímet!
Vendég

Kacika: köszi a választ neked is. Én úgy tudom, h ekcéma lehet pl. tejallergiától is, azért agyalok itt nagyokat. Majd pár nap múlva referálok, mire jutottam :lol:

Kép
KépKép
nebula

Csak egy nagyon gyors
Juditk
Küldheted nekem is padimano@freemail.hu
Átment akkor a szakdoga?

Puszi Mindenkinek!

Még annyi.. Lusie..PETIKÉNEK MENNYIRE TELE VAN A SZÁJA FOGAKKAL!!!!!!!!! Mi a kettőnél megálltunk. :D :D :D

Kép
Kép
tündérmanó27

Kép

Petrácska pancsizik Ballószögön:-)
Vendég

húúú ez nem sikerült, csak a kép bal sarkát kicsinyítette le, bakker
Vendég

Mni: hihihi, nem hoztam laptopot. Pedig egy pillanatra megfordult a fejemben :)

De azért, hogy le ne maradjon a régi, jó szokás - habár nevek nélkül (remélem nem haragszik meg senki):

Sok-sok boldog hófordulót az eheti Hófordulósoknak!!!!

(itt minden tuti, Fruzska nagyon élvezte a reggeli babaúszást, a kezdő csoportba mentünk, és a tantónéni azt mondta, hogy holnap már nyugodtan mehetünk a középhaladóba, mert annnnyira, de annyira ügyes a lány :) - persz ő volt a "legöregebb", hisz kezdő csoport, és emiatt a legficánkább is, úgyhogy a végén már a tantónéni kezében kötött ki)
linocs

Linocs,
most nagyon irííígy!!!!!!!!! Jó pancsizást a kis búvárkisasszonynak!!

Kacika,
pedig én kitartóan kerestem Petrust a képen, hátha vmi látszik :D

Pumperka,

nem teljesen értem, hogy lehet bekötni a gyerkőcöt ebbe a zsákba..elmeséled, ha kipróbáltad, hol lehet átfűzni a bizt.övet (csakmert anélkül Panyó simán kipottyan, annyira ficánka)

Juditk,
ez a hörgés nagyon ijesztő lehet, nem mutatod meg esetleg másik dokinak??? Akkor bízzunk abban, h Anita hív...ja most jut eszembe, apukája száma nekem megvan..majd tőle elkérem!

Pankalini 2óta alszik!!! Juppijeje!!! :D :D (pedig elfelejtettem leszívni az orrát elalvás előtt :roll: )

KépKép
kmanna

Hello!

Márk fiam az Országos Bajnokságon ezüst érems lett!!!Annyira ügyes volt és annyira büszkék vagyunk rá!!

Köszönöm Olika nevében is a névnapi köszöntéseket!! :wink:

Lusie!

Drukk h ne jöjjön ki újból a mellgyuszi!!++++++++++++++++

Én minden évben falinaptárt csináltatok(privát fotóssal) a nagyszülőknek a srácokról...megnéztem már a DM honlapját is,de megnézem a Rossamnat is ha te dícséred.

rólunk:Olika mászik mint a gép :wink: nálunk is zárni kell a lépcső alját és tetejét ajtóval mert képes lépcsőzni is :shock: :wink: szépen ül,egyedül felül fekvésből..állni még egyátalán nem akar,eddig csak feltérdelt és ennyi.Két fogacskája van alul ,de iszonyat nyálazik....10-15 előke a napi adag :shock:

Panni

Kép
Márk saját kezű rajzot adott Olikának névnapra:)

Kép

Ezt a FP játékot kapta tőlünk Olika.

Kép

Oli és az új szerzemény:)

Kép

Márk és az érem.

Kép
:)

Kép
Márk és a legjobb barát(ő aranyérmes lett a súlycsoportjában)

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Márknak hatalmas gratuláció! :wink: :D

Kmanna!
Vannak lukak, ahol át lehet bújtatni az övet. Az elejét teljesen le lehet venni a zsáknak, és akkor csak egy takaró a gyerek alá, majd fotózok gyerekkel együtt. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nálam is alakul a fotónaptár:

Kép

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!
Ugyanezt a típust csináltam Tomnak. Nagyon szép a Tiéd is!!! Tényleg így fog kinézni a végeredmény, mint a szerkesztőn!

Panny!
Országos ezüst! Nem semmi! Nagyon nagy gratula! Büszke lehet rá! Így érdemes sportolni! Olika is nagyon helyes! És Márk ajándéka nagyon megható lehetett. Szerintem a legkönnyfakasztóbb dolog nekünk Anyáknak, ahogy a nagyobb kimutatja szeretetét a Pici iránt! Olyan édesek!

Linocs! De jó Nektek! Pihizz sokat!

Kacika! A kép többi részét is várjuk ám! :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

Nebula, egy ismerősöm kislányának volt nyál-allergiája, ha sehogy nem múlik és úgy tűnik, hogy az akkor megkérdezem, végül valami homeos dologtól múlt el neki

Lusie, nagyon komoly Petike!!! ennyi fog ! :shock: nagyon édes. úgy irigyellek téged és a sokatalvós babák anyukáit...én nem is tudom mit csinálnék napi 5 óra "szabadidővel". tuti nem lenne takarítónőm, spórolnék egy csomó pénzt (én komolyan szeretek takarítani, csak időm nincs rá...), főznék, lehet, hogy még dolgoznék is valamit...

Petramama, én a "pöttyös ajándék" nevűt rendeltem Attilának, sajnos csak kicsi a képen, de ilyen volt. 6 szeletesnek írták, de volt vagy 10 szelet. Puncs ízű, kívül marcipán, szóval olyan volt mint egy óriás mignon, de szerintem nagyon finom volt.

Kép

én parfümöt az Asia Centerben szoktam venni, és 100% hogy igazi. Mondjuk én tesztert veszek, mert azt éri meg igazán. de valamelyik nap interneten nézegettem és találtam egy honlapot ahol gyanúsan olcsók a parfümök. Most vagy hamisítvány vagy olyan mint a kínaiaiknál... (mondjuk biztos illegális, mert tesztert is árulnak) www.parfumexpress.hu

Pumperka, tuti a zsák, én sem egészen értem a bekötést, majd mutasd már meg!

Panny, gratula Márknak, nagyon ügyes! Kitől örökölte? :)
Olinak bejönnek a kockák? Eszternek is van ilyen, de többnyire hidegen hagyja, néha rágcsálta őket, néha pörgette a hengert benne...ennyi

Kmanna, nálunk is kitart még a takony, de én már kezdek hozzászokni, lassan 2 hónapja folyamatosan szívjuk Eszter orrát...
Vasárnap indulunk a wellnessbe, de ha csak az orra folyik kicsit én már eltökélt vagyok akkor is megyünk...néha az az érzésem, hogy márciusig ki fog tartani...

KépKép
judit18

Judit18!

Köszi a parfüm ötletet, már meg is rendeltem. Elvileg szerdára itt lesz.

Kép
Kép
Kép
petramama

Halihó!

Melinda, Lilla szinte minden főzit szeret, kivéve amibe paradicsomot raktam... persze ott lehet valamit elbénáztam. :( Amúgy én szoktam kevés sót vagy vegetát rakni a főzibe vagy kaprot vagy szegfűszeget... attól függ mi illik bele. Szerintem nem szoktak rossz ízűek lenni. :D
Juditkecskemét, küldheted nekem is! :)
Lusie, nagyon-nagyon ügyes vagy! Anno az esküvői képeinkből elkezdtem ilyen albumot csinálni, de nem tudtam kiszelektálni a képeinket és meguntam. :( Azta, mekkora lett Petike! És az a rengeteg fog... tök nagyfiús! ;)
Cicuka, biztos nem fázik Kristóf, jól bebugyoláltad! ;)
Petramama, ügyes vagy, hogy összeraktad a szekrényt, mit szólt hozzá Petra? Sajnálom, az éjszakákat! :(
Pumperka, nagyon jó lábzsákot vettél és jó árban is. :) Én is vettem csütörtökön egy szupi lábzsákot. http://www.labzsak.hu/ ilyen Eckert márkájú, de nem tudom, hogy pontosan melyik az oldalról. Polár belül és nagyon szuper meleg. Majd holnap lefotózom, ha érdekel valakit. :)
Kacika, hol a jó kép???
Panny, hatalmas gratula az ország második legjobbjának!!! :) Nagyon jók a képek! A privát fotós naptár hogy néz ki? Odamegy egy fotós, csinál 12 képet és abból egy naptárt?

KépKép
KépKép
mni

Most én is kedvet kaptam a képfeltöltéshez. :)
Lilla és az építőkockák:
Kép
Itt látszik a két pici fogacskája:
Kép

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Tündériek a képek holnap bővebben reagálok de most nézzétek meg a családunkat! (hóból)
Miután Lizám elaludt nekiláttunk, nemrég lettünk kész Pepivel.

Kép

szép estét!

pepike

Kép

Kép
pepike

Nem tudok képet feltölteni!
:evil: :evil: :evil: :evil:

Pepike!
Hócsalád csúcs!

Niki!
Erről a törékeny kislányról meg nem mondanám, hogy akkora főzelékfaló! :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jó reggelt mindenkinek,
a Sugar Shop-hoz lenne egy megjegyzésem. Mi onnan rendeltük a tesómék esküvőjére a tortát. Mindent elcsesztek, amit csak lehet. Az lett a vége, hogy visszautalták az egész rendelés összegét (104.000 ft) és bevezettek vmi minőségvédelmi rendszert, legalábbis ezt mondták. Bővebben: http://homar.blog.hu/2008/10/30/bizarr_ ... ar_shoptol
Szóval mi is bedőltünk annak, hogy a honlapján mennyire jól néznek ki a sütik:(

Kép
marla singer

Az érdeklődőknek szemléltető ábrák:

Kép
Kép
Kép
Kép
közel nem ilyen fényes

Niki!
Én vacilláltam a poláros és a gyapjús között, de szerintem mindketten jól döntöttünk. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, nagyon tuti a zsák. Nekünk is van bundazsákunk, de nem köthető így be a babakocsiba.
Tiétek szuper! És édes Zsomb is benne.

Lusie, Mni, nem sikerült feltölteni a képet, mert ahol eddig kicsinyítettem, az az oldal napok óta nem enged be. Most próbálok mást, egyszer majdcsak sikerül.
Lilla nagyon aranyos a fogacskáival. Petrának is ennyi van:-)

Ti milyen programmal kicsinyítetek? Melyiket a legegyszerűbb használni? Netről lehet valamit letölteni?

Panny, Marknak hatalmas gratula, Olika meg kis helyes. Örült az ajándéknak?

Anna, nagyon kis szép, Panka! Igazi barna szemei vannak.

Pepike, ügyesek vagyok, szép hóemberek. Nálunk nem esett. Tegnap pár szem, de nem maradt meg, :(

JuditK , nekem még nem jött emil...
Vendég

Sziasztok,

Csak beugrottam, de rohannom kell, bocsi...

Nebula,

Az ilyen jellegű pöttyre nekünk gombát mondtak, Canestennel kellett kenegetni, szerintem az recept nélkül is kapható.

Sajna már majd' minden betegséget végigpróbáltuk, ezt épp miért is ne...

Most épp az asztmatikus hörghurutnál tartunk :lol:

na, rohanok, egyszer majd jövök!

Kép

KépKép
eszterxx

Panny!
Édesek a fiúk!
Nimi a névnapjára ugyanilyen mókakockákat kapott... :lol: Neki is most volt a névnapja nemrég csak nincs a naptárban. Ezért szinte senki nem köszöntötte, még a rokonok közül sem :cry:

Fanetta!
Ti mikor tartjátok Nimi névnapját. Van egy április 28-án, egy aug. 1-én, egy nov. 11-én. ?

Pumperka a zsák szuper, a fiad is édes. Bár én nem sokat vagyok kint Nimóval. Szinte mostanában csak addig míg elmegyünk a bölcsibe Leviért - autóval. Ma megyek teremdekorálásra.. :lol:

Eszterxx!
Sztem nekünk is aszmatikus hörghurutunk van. Mit tudsz erről? Mit kaptok rá? Hová vigyem (ha már a háziorvos le se sz@rja)?

Pepike!
Nagyon nagyon tetszik a hócsalád!!! Hihetetlen ügyesek vagytok (és kitartóak). Ilyen kevés hóból hogy csináltátok meg?

Kacika!
3 táplálkozásos, 3 mozgásos, 3 szabadidős feladatom van, de azokat már szétküldtem. A 4. a Bölcsi leírása mindenféle szempontból.
Az 5. feladatot feltenném ide ha nem bánjátok, mert abból 10 ember válasza kell és egyszerűbb ide feltenni, mint küldözgetni. E-mail címem: juditkecskemet@freemail.hu
Köszönöm előre is mkitől.

Gyűjtsön információt 10 embertől a terepgyakorlati helyén (munkatársaktól és kliensektől/ügyfelektől/vendégektől stb. egyaránt) és/ vagy a saját környezetében, hogy mit várnak el egy egészségfejlesztő-életmódtanácsadótól, mit gondolnak mi a tevékenységi köre egy ilyen szakembernek, miben tudna segíteni.
5-10 mondatot írjatok légyszi!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pumperka,
nagyon köszi az illusztrációt :D így már én is értem :D
egy baj van, hogy vidékre 1500ft-ért szállítanak, szóval még vacillálok..

Pepike,
nagyon jó a snowfamili!!!!!!!

Kacika,
én photoshoppal szoktam minden képet mahinálni, de az meg már évezredek óta rajta van a gépemen..talán van vmi ingyenes letölthető, szerintem keress rá a googleben..

KépKép
kmanna

Kacika, nagyon boldog névnapot kívánok Neked!
Kép

KépKép
KépKép
mni

Kacika, én egy ACDSee nevű programot használok képátméretezésre meg képnézegetésre, no meg a Photoshopot. Sajnos, ingyen programot nem tudok, de biztos van aki segít. :) Addig meg szívesen átméretezem Neked, ha átküldöd. :)
Eszterxx, szia!!! Írhatnál többször... :( Hiányzol ám Nekünk!

KépKép
KépKép
mni

Kacika!
Boldog névnapot!

Kmanna!
Itt 1500-zal olcsóbb, én ezt már buktam.

http://www.schnetkft.hu/symbiozis/kiege ... ikhoz.html,

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kacika!
Boldog Névnapot kívánok!

Csajok!
Még senki nem küldte vissza az anyagot. Várom...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kacika,
nagyon boldog névnapot kívánok!!

Juditk,
én nem kaptam mailt..

Pumperka,
gondolod, hogy ez uaz? CSak mert a képen nem látszik, h beköthető-e és nekem ez nagyon fontos lenne. És még egyszer nagyon-nagyon köszi!

KépKép
kmanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?