Nebula, egy ismerősöm kislányának volt nyál-allergiája, ha sehogy nem múlik és úgy tűnik, hogy az akkor megkérdezem, végül valami homeos dologtól múlt el neki
Lusie, nagyon komoly Petike!!! ennyi fog !
nagyon édes. úgy irigyellek téged és a sokatalvós babák anyukáit...én nem is tudom mit csinálnék napi 5 óra "szabadidővel". tuti nem lenne takarítónőm, spórolnék egy csomó pénzt (én komolyan szeretek takarítani, csak időm nincs rá...), főznék, lehet, hogy még dolgoznék is valamit...
Petramama, én a "pöttyös ajándék" nevűt rendeltem Attilának, sajnos csak kicsi a képen, de ilyen volt. 6 szeletesnek írták, de volt vagy 10 szelet. Puncs ízű, kívül marcipán, szóval olyan volt mint egy óriás mignon, de szerintem nagyon finom volt.
én parfümöt az Asia Centerben szoktam venni, és 100% hogy igazi. Mondjuk én tesztert veszek, mert azt éri meg igazán. de valamelyik nap interneten nézegettem és találtam egy honlapot ahol gyanúsan olcsók a parfümök. Most vagy hamisítvány vagy olyan mint a kínaiaiknál... (mondjuk biztos illegális, mert tesztert is árulnak)
www.parfumexpress.hu
Pumperka, tuti a zsák, én sem egészen értem a bekötést, majd mutasd már meg!
Panny, gratula Márknak, nagyon ügyes! Kitől örökölte?
Olinak bejönnek a kockák? Eszternek is van ilyen, de többnyire hidegen hagyja, néha rágcsálta őket, néha pörgette a hengert benne...ennyi
Kmanna, nálunk is kitart még a takony, de én már kezdek hozzászokni, lassan 2 hónapja folyamatosan szívjuk Eszter orrát...
Vasárnap indulunk a wellnessbe, de ha csak az orra folyik kicsit én már eltökélt vagyok akkor is megyünk...néha az az érzésem, hogy márciusig ki fog tartani...