Új privát üzeneted érkezett!

Magunkról..

Alizkának nem múlik a hasmenése, jóformán már 2 hete nagyon híg a széklete minden nap. A pneomoco.... sem kaphatta még meg.
Nem tudom mik a rotavírus tünetei de már gyanakszom arra.
Viszont semmi más tünet, csak a hasmenés.

Kérdeztétek(már nem tudom ki :oops: ) A fogd a pénzt és fussra jelentkeztem, beválogattak, 2 felvétel lesz, egyik csütörtökön a másik még nem tudom mikor. Már annyira nem tetszik ez a játék, és bulvárban sem vagyok naprakész, de mostmár mindegy. Megpróbálom, hátha szerencsém lesz.
Na megyek mert kivan már Lizám.

puszi

pepike

Kép

Kép
pepike

Boldog Erzsébet névnapot az illetékeseknek! :D

Pepike, sok szerencsét! Nekem sem igazán tetszik az a játék, mert több benne a hülye duma, mint a játék, de szerintem simán lehet nyerni, mert nagyon könnyű kérdések vannak. Ha a
Pókerarcban szuper voltál, akkor itt a kisujjadból...
Vendég

Judit18!

Nem bizti h jó Eszterkének a hidegpárásítás.Tudod azért vok ebben most profi mert Olika is így kezdte h álandó köhögés ami nem múlt és taknyozás..szal ebből alalult ki az Obstruktív Bronchitis és annak kifejezetten nem jó a hideg pára.Én is józan paraszti ésszel párásítottam neki éjjelente (feltűnt h egyre jobban köhög éjjel)mire a pulmonológus felvilágosított h azonnal felejtsem el a hideg párát mert az ennek nem tesz jó,sőt.Az csak krupp-ra jó. :shock:

Én egy icipicit túlzásnak érzem ezt a bevásárló kocsis cuccot :shock: ...főleg az ára durva ....az igaz h sok baci lehet rajta, de én már két gyerekkel végigcsináltam ezt alkalmanként 1 db törlőkendővel...egy idő után pl. az én srácaim a kiskocsiba akartak ülni..nekem fölösleges kiadásnak tűnik :shock:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Judit18: én is pont ezt akartam írni, hogy légúti megbetegedésekre inkább a melegpárásítót ajánlják. Mindjárt megkeresem a cikket.

Pepike: Nem lehet, hogy a hozzátáplálással kapcsolatos a hasmenés? ügyes légy a játékon!!!

Pumperka: lehet, hogy engem is érdekelne ez a bevásárlókocsis dolog, ajándékba jó lesz karácsonyra.

Tündérmanó: sok-sok Boldog Névnapot kívánok Neked!!!!!
linocs

Judit18: már egy párszor akartam írni, hogy nem értelek: csinálsz egy piszok finom sütit a múltkor is- a brownies-re gondolok- aztán meg szabadkozol miatta. De mért???? :shock: :shock: :shock: Nem tom miból csináltad, és nem is fontos, mint ahogy az sem, hogy mennyi idő alatt lett meg, a lényeg az, hogy nadzson-nadzson jó lett. És én nem hiszem, hogy tudnád annyira keményre csinálni, hogy ne egyem meg!!!! :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Tündérmanó!
Boldog Névnapot kívánok!

Kép

Többiektől bocs, de rohanok!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Panka beteg, szal nem tudok most jönni, olvasni sem :cry:
Kacika, akkor jövő7! Remélem addig meggyógyulnak a csajaink!
Jövök, ha jobban leszünk!

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Szomorúan olvasom, hogy megint sok a kis beteg. :cry:
Gyors gyógyulást Nekik!!!

Nagyon szépen köszönöm Lányok az együttérző szavakat!
Panny! Neked pedig a részleteket. Olyan aranyos vagy, hogy már harmadszorra is ilyen lelekesen segítesz! Nem semmi, amin átmentél. Szerencsére nálam nem ilyen vészes a helyzet!

SŐT!!! Mostmár rózsásabban látom a helyzetet, kérdés meddig.

Történetem folyt.köv:

Ott hagytam abba, hogy magas láz, nuku segítség, saját felelősségemre (ezt alá is iratták a Baross u. nőgy.ügyeletén!) Aktil duo szedése, mindez szombat du.
Vasárnap reggel még mindig lázas voltam, 38,6. Algopyrint vettem be és szomorkodtam, és könnyekkel borogatva Peti fejét adagoltam neki a tejpép-mintát. (Pedig esküszöm kb. egy hónapja majdnem postáztam + két tápszer mintával Fanettának, csak mindig időhiányom volt becsomagolni!) Na és fejtem a szétrobbanó cicikból (ekkora már a másik is fájt, hiszen azt mondták csak icipicit fejjek, hogy ne termelődjön újra) a csomó-csomó tejből annyit, hogy kevésbé fájjon.
A jobb mellemből a csomó estére sem szünt meg, így nekiestem úgy emberesen, mert eldöntöttem, hogy hétfőn ha törik, ha szakad felkeresem a nődokimat, bárhol is legyen (mobilszáma nincs meg).
Na és akkor a nagy gyaszatolástól a csomó elkezdett ürülni. További részletektől megkíméllek Benneteket!
Éjszakára sokkal jobban lettem, lázam nem volt, borogattam, keveset ittam másnap is, hátha kevesebb lesz a tej. Petikét reggel, este szoptattam a nem fájós ciciből. Felhívtam a védőnőt, mondta irat tápszert, ne aggódjak.
Kutattam a dokimat, kórházban közölték vasárnap éjszakás volt, így hétfőn nincs.
Mivel jobban voltam, maradt a keddi kórház látogatás.
Tegnap így bementem hozzá. Nagyon rendes volt szerencsére. Megnézett és pikk-pakk szétbazirgálta a csomót, kinyomta a fölösleges dolgokat. Mindent elmondtam neki, az előző láztalan négy mellgyuszit a hólyag pukkasztással, tejkiömléssel együtt. Nézett értetlenül, hogy ő még ilyet nem hallot, ebben az esetben azok nem mellgyulladások voltak, hanem kicsi tejcsat. elzáródás, de még az sem, ha olyan fent, hólyagpukkasztással kinyílt.

A végeredmény: Szoptassak napi háromszor, de csak annyit, amennyit muszáj, ne ürítse ki a Pici. Kb. két hét múlva vigyem le kettőre a szopik számát. Szedjem be a felírt Aktil Duot és meglátjuk.
Ha visszajön a gyulladás akkor tényleg fejezzük be a szopit, mert akkor, ahogy Panny is írta a baci nem tud eltünni a szervezetemből.

Szóval most ezerrel imádkozom, hogy ne jöjjön újra elő!!!
Ja és még annyit kell tennem, hogy alaposan be kell kenegetni a mellbimbót GArmastannal, hogy nehogy a repedésken (hólyagpukkasztásnál igencsak keletkezett) bemenjenek a bacik. Lehet, itt csesztem el.... Pumperka! Vigyázz Te is nagyon!!!!!

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok a hsz-aitokra, de önző dög módon, most nagyon magammal voltam elfoglalva.

Pusza! És mégegyszer nagyon köszi a drukkokat!

Livi
Kép
Kép
lusie

Panny, köszi az infot! én meg voltam győződve róla, hogy jó köhögésre. de a meleg kamillatea gőzőlés az jó akkor remélem

megkérdeztem a bevásárlókocsiborító cuccosokat és adnának kedvezményt de előbb mondjuk meg hány darab lenne.
szóval akit érdekel az írja meg

eddig Niki, Pumperka, Linocs, én

egyébként vacilálok én is, Pannynak is igaza van, csak most nagyon beijedtem a sok betegség miatt...

KépKép
judit18

Most csak gyorsan reagálok a bevásárlókocsis babavédőre. Nekünk is nagyon hasznos lenne. Lucát eddig egyszer raktuk rá a bevásárlókocsira, hát folyton nyalta a fogantyút és egy óvatlan pillanatban még a kocsikat összekötő láncvégi csattot is elkezdte cuppogtatni... :? :?
Engem egy sima letörölgetés nem nyugtatna meg. Úgy is rosszul esne, ha nyalogatná a bevásárló kocsit.

Persze jobban tetszett volna, ha mondanak vmit, mint pl. hogy 5emberre 500Ft kedvezmény, 10-re 1000Ft. ÉS akkor arra számítunk és "toborozzuk" az embereket.

biribon

Szziasztok,

míg a mese tart

Lusie, nagyon drukkolok Neked. Nem tudnlk okosat mondnai, de szörnyű nehz lehe. Meg fájdalmas.

KJudit, remélem nem komoly a baj, mi lett az eredmény? KicsiDani is folyamatosan szörcsög (Panni, gyerekorvos tök egészségesnek nyilvánította, de én nem engedtem beoltani, bár mintha javulan, de bizonytalan vagyok, még adtam egy hetet a dolognak, többi kölyök kis göthös, köszi a mailt).

Sztem ha torta, legyen egységes, de a muffin plusz gyertya is bőségesen elég, az első szülinapra azért elég sok rokon szokott tortát hozni.

Bevásárlókocsi téma khm. Szerintetek meddig kell ilyen huzat? Én nem hasznltam soha, igaz nem is vagyok egy élbevásárló, és azért betegséget főleg oviból, nem boltból hoztak. Ill. le lehet törölni fertőtlenítő kendővel. Vagy akkor varrjatok egy tépőzáras hurkát az adott rsézre. Mndjuk a gyártónak is meg kell vmiből élni, ez tény.

Kölyök, ha erre jársz, Dani még mindig befér a vederbe. :) Sztem míg nem szorul, abban fürdik, addigra meg csak megtanul ülni, és mehet a kádba a többihez. Sokszor eszembe juttok, jól vagytok?

Na ennyi a ma esti mese, megyek diát befűzni.
Szép napokat Mindnekinek.

potyka

Lányok
Köszönöm szépen mégegyszer a köszöntéseket. Nagyon nagyon jólestek!!!!!

Juditk
Elküldtem a dogát, végre megtaláltam.

Nebula
Édes az az odabújós kép!
Akkor majd szeretettel várunk hozzánk, ha erre jártok!

Pepike
Lehet írtad már, csak én nem olvastam, de mit eszik Alízka?

Kmanna
Pankának is jobbulást

Cicuka
Kicsi fiad is milyen ügyesen ül a bevásárlókocsiban. Meddig bírja így?

Fanetta
Kire ütött ez a két kis gyerkőc? Hm.....szerintem nem estek messze az allmák a fájuktól!!!

Linocs
Nálatok is vannak már azok a tipikus Fruzska mozzanatok! Annnnyira szeretem ezt a kiscsajt!

Szilvánusz
Jöjjön már vissza a Te kedved is írogatni! Úgy hiányzol. Látod milyen aktív lettem én is az utóbbi napokban! :wink: :D

Judit18
:D Azért a jó munkához idő kell...a lényeg, hogy kibogoztad

Egész nap fájt a fejem sajna, még most sem az igazi....
puszi nektek....

Kép
Kép
tündérmanó27

Tényleg varrni kellene. Nagyon drágák. Basszus miért nem tudok varrni? :(
Van ilyen egyszerűbb is: http://www.tutijatek.hu/hu_termek_egy.p ... szint_id=3
Ezt aztán tényleg meg lehetne varrni.

Milyen fertőtlentős kendők vannak? Mert a domestos kendő az beugratós, mert az nem fertőtlenít úgy tudom... Vagy orvosi, alkoholos fertőtlenítő kendőkre gondoltok?

Majd igyekszem visszamenően reagálni is.

biribon

Végülis egy pelusból, polár takaróból tekert hurkával, tépőzárakkal és a babakocsi tolókarjára rakható tépőzáras játékunkkal akár meg is oldhatnám a dolgot. :)

Kép

biribon

[quote="judit18"]
írta:
judit18
egyébként vacilálok én is, Pannynak is igaza van, csak most nagyon beijedtem a sok betegség miatt...

Belőlem is azért lehetne most meggazdagodni, mert annyira aggaszt Zsombnak az elhúzódó betegsége. Ilyenkor tényleg máshogy látja az ember a dolgokat....

Bevallom, nekem valahogy a hangulata miatt is tetszik ez a kocsitakaró...Abban a csupa fém kocsiban egy színes puhaság.... :D Ja, hogy annak ottvan a gyerek?! :roll: :roll:
Valószínűleg én pénzt nem szeretnék érte adni különösebben, de, ha lesz kedvem lehet, hogy varrogatok valami ilyesmit.... :roll:

Betegeskedőknek még mindig jobbulást, anyuciknak kitartást....

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Biribon
Igen..kreativitás határtalan.. :D :D :D
NEm te voltál véletlenül, aki írt régebben a befelénézésről? Nálunk is van és a doktornő mondta, hogy azáért nézessük meg a kancsalgondozóban. Ti voltatok valahol vele?

Cicukáéknál is láttam a képen, hogy a pici fia is befelénéz.

Tegnap elfelejtettem írni, hogy voltunk kedden tanácsadáson és nagy hirtelen megkapta Réka a prevenart is. Azt az ordítást!!!!!! De minden gyerek ordít a doktornőnél, pedig imádja őket! Rékának a váróban feltűnt, hogy ez az a rossz hely, ahol szurkálni szokták a fehérköpenyesek és nagyon meg volt szeppenve.
Odabenn alig volt hajlandó elengedni, csak mászott rám és onnan sandított mindenkire.
Szegényt úgy sajnáltuk. 8800g és 70 cm a kisasszony.

Kép
Kép
tündérmanó27

Fanetta!
Valami jó puzzle?

Niki!
Köszi a vonalzódícséretet, már ideje volt a nyári pancsolósaktól megválni. :lol: :lol:ez most farsangig jó lesz :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Mi van itt ma??? :shock: :shock: :shock:

Mindenki kihasználja még az utolsó jó időt?

Mi is nagyot hintáztunk a kertben. Azt hiszem lassan kell keresni valami helyet a lakásban, ahová fel tudjuk fúrni a hintát.

Nagyon tetszik a bevásárlókocsi-védő, de elég drága, na meg tényleg egy kicsit luxusnak érzem. Végülis 2 gyerekem már felnőtt enélkül. :roll:
Szerintem bőven elég domestosos, vagy akár popsitörlővel áttörölni a fogantyút. A láncot meg úgy emlékszem a rövidsége miatt nem tudták bekapni. :lol: De a nagyoknál én még azt sem tettem, és még mindig élnek. :lol: Sőt szerintem betegebbek sem voltak többet, mint más gyerek.

A takonykórt meg sajnos nálunk a nagyok simán hazahozzák a suliból, oviból, na meg apa is a melóból. Ez kivédhetetlen.

Betegeknek gyógyulást!

Erzsébeteknek pedig egy kicsit megkésve, de annál boldogabb névnapot kívánok!

Kép
Kép
Kép
petramama

És egy mai hintázós kép (a minőség nem a legjobb, mert telefonnal készült):

Kép

Kép
Kép
Kép
petramama

Nahát, tényleg, mi van itt ma? Vagyis hát mi nincs? ;) Mindenki eltűnt!!!!
Viszont mi meg holnaptól egy hétig tényleg eltűnünk: megyünk Zalaegerszegre főiskolás évfolyamtalálkozóra, aztán egy kicsit a szüleimhez Szombathelyre, aztán 5 napot pedig Alsópáhokra. Már nagyon-nagyon-nagyon várom. Olyan jó lesz egy kicsit együtt lenni, kicsit kikapcsolódni, jó nagyokat sétálni, pancsikolni...
Szóval lányok, nehogy itt jól eltűnjetek!!! Szeretnék jó sokat visszaolvasni jövő hétvégén!!! Ha mást nem akkor sok-sok képet rakjatok fel, azokat mindig jó nézegetni!!!
linocs

Linocs! Nagyon jó pihenést és jó szórakozást kívánok! (Szánkót visztek? :lol: )

Kép
Kép
Kép
petramama

A tegnapi méretzkedés eredménye:
7260 g és 74 cm. Mikor meglátta a védőnő nagyon csodálkozott, hogy milyen hosszúra nőtt, mivel már 3 hónapja nem látta.
Ma voltunk a neurológusnál - a születéskori kis súly + lustaság miatti - kontrolon és azt mondta minden teljesen rendben van.
Eddig sem a házidoki, sem ő nem említette, hogy el kellene vinni Kristófot kancsalságvizsgálatra.

Tündérmanó most elültetted a fülembe a bogarat. :D Születésétől fogva elég sok vizsgálaton voltunk (neurológus,gyógytornász,Uh,csípővizsgálat,korai fejlesztő,Dévényes, konduktor) az az egy vizsgálat már nem igazán nem osztana. Legközelebb, ha megyünk a gyerekdokihoz megkérdezem. Bár a szemészeten nálunk több hónap a várakozási idő az előjegyzésben.

Cicuka

Kép
cicuka78

Cicuka
Nem akartalak egyáltalán megijeszteni!!!!!! Ne haragudj. Ettől félek, hogy nálunk is sok a várakozási idő. Csípőszűrésre is két hónap volt.

Linocs
De jó nektek!!!!! Érezzétek jól magatopkat!!!!!!

Hol vannak a többiek?

Kép
Kép
tündérmanó27

Petramama
Úgy látom élvezte Boróka a hintázást.
Nálunk nem volt napsütés..sőt nagyon kellemetlen volt az idő.

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!

Pepike,
utólag én is köszöntelek szülinapod alkalmából!
Szerintem majd mászni is fog Dóri, mert az egyik lábát térdelésbe húzza, mikor kúszik. Ebből gondolok arra, hogy majd ebből fog mászni, aztán majd meglátjuk. :) Mindenesetre nagyon édi, ahogy rámoccan mindenre! :)
Írjál majd, mikor láthatunk a tv-ben! Szorítottam ma!

Juditkecskeméti,
Nimónak gratula a fogacskához! Remélem most már kiderül, hogy mi okozza ezt a csúnya köhögést nála! Jobbulást Neki!

Pumperka,
sajnálom, hogy Zsombi is már ennyi ideje beteg. Gyógyulást Neki is!

Biribon,
én Dóri fél éves korától adok Neki húsos főzeléket úgy 2-3 naponta. De annyira nincs oda értük. Én is napközben szoktam Neki kotyvasztani főzeléket, amit másnap vagy ha annyi jön össze, harmadnap is megeszik. 50-50%-ban adok házi illetve bolti főzit. De inkább gyümölcsös Dóri.

Lusie,
mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!
Dóri reggelire 180 ml, a tízórai gyümi után 120-150 ml, a főzelék után 150 ml és a maradék 2 étkezésre is 150-180 ml tápszert eszik meg.

Judit18,
ez a horgos sztori nem volt semmi, szinte látlak Titeket, ahogy be vagytok tekeredve. :( :)
Jobbulást Eszterkének is!

Beuska,
örülök, hogy jelentkeztél!
Marci táskáját sajnálom. :( Lili 5. helyezéséhez gratulálok! :)
Mikor jöttök legközelebb Újvárosba? Talizhatnánk! Most hétvégén nem leszünk itthon, de egyszer csak össze tudjuk hozni!

Linocs,
ügyes vagy, hogy megkerested a nem sűrűn olvasó topiktársainkat és írtál Nekik levelet!
Szép időt, jó kikapcsolódást Nektek!

Zsu,
örülök, hogy írtál! :)

Fanetta,
ennek a sütis történetnek nem semmi csattanója volt. Hirtelen nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek...

Cicuka,
én is gondban vagyok, hogy mit adjak rá Dórira ebben a hidegben. Már elővettem a téli bundazsákját. Alá hosszú ujjú body-t, harisnyát, egy rugdalódzót adok. Miután beraktam a kocsiba, betakarom és rárakom a kocsi lábzsákját. Meg egy kötött téli sapi van rajta. Így nem szokott fázni, legalábbis nem szokott így hideg lenni a keze. Így szoktam leellenőrizni.

Mimi,
örülök, hogy Linocs megkeresése után újból tudtál jelentkezni. :)

Csuda aranyos minden baba! Én is teszek majd Dóriról képet!

Jó éjszakát!

Melinda

Kép
melinda80

Én is köszöntöm az Erzsébeteket!

Minden kis és nagy betegnek gyors gyógyulást kívánok!!!

Melinda

Kép
melinda80

Tényleg le vagytok lassulva Csajok!
Tudtalak Benneteket követni!

Köszi a jókívánságokat, homeos tanácsokat! Úgy tűnik a tervem eddig működik, három szopival kibirom a napot, bár eléggé feszülgetek még a mennyiségtől!

De jó Nektek Linocs! Pihenj nagyon nagyon jól!!! És sokat!
A mi programunk hétvégére: vidéki disznyóótoros.

Fanetta! Az almássüti haláli! Liszt nélkül diétásabb, ja, és gluténmentes!

Melinda! Nem semmi Dóri tápszer adagja! Nekem azt mondta a dokink, hogy elég kétszer adnom. De egy szopis baba is lazán nyom még 5-6 szopizást, így biztos a tápszerrel is így van. Tegnap már kevertem a gyümibe natúr D.Activiát, szerencsére nem csapta ki, lassan próbálkozom főzibe egy kis sajttal, túróval, ezzel próbálom a fehérjét pótolni.

Az öltöztetésedbe nem akarok beleszólni, de szerintem kicsit sokat adsz rá!!! Én mindig azt nézem, hogy én (aki elég fázós vagyok) hogy nem fáznék egy kocsiban ülve. Nálunk most egy bélelt kantáros gatya megy egy r.ujjú bodyra és egy vékony hossszúújjú pulcsira. Erre egy kabát, sapka, kesztyű (ötujjas!!!! nagyon édi :lol: ) bundás kiscipő és kész.
Gondolj bele, hogy -5 C-ig javasolt kint lenni a babával. Akkor mit adnál rá??? De persze ezt neked kell látnod, tudnod. Bocs, hogy beleszóltam!

Az ajándékötleteitek nagyon jók!

Olcsinak megvettük a Hunyor major mese farmházát a három figurával. Gulliverben voltunk, kész merénylet oda elmenni. Egy játékkal nem lehet kijönni. És képzeljétek kaptam babillont, úgy örülök neki! Remélem ő is fog. Na meg hoz még a télapó egy 20-as fapuzzle-t. Azt nagyon komálja, de a 9dbost már nagyon unja. Petikének villogó, sípoló kis darus autót hoz, karácsonyra meg ilyen golyóvezetgetős, bedugdosós, lecsúszós ügyességi fajátékot vettünk. Tök nagy élmény nekik vásárolni.

A nagyszülőknek kreáltam a Rossmann fotószerkesztőjével egy nagy, 36 oldalas fotókönyvet, ált. a gyerekek hasonló korú képeivel. Szerintem nagyon király lett, ma megyek érte. Nagyon izgulok, hogy élőben is jó legyen. Nem volt occsó játék, 7e Ft egy.
A férjemnek meg ugyanitt kreáltam egy asztali fényképes határidő naptárt, ez talán még tutibb. Ezt is ma veszem át. Húúú de izgulok...

Mindenkinek szép napot!!

Livi
Kép
Kép
lusie

Niki!

Elkészült a hinta!!!!
Köszönjük a mérési lehetőséget.......
A madzagokat még ne nézzétek, mert állítgattuk mikor fotóztam már......
Nóri úgy tűnik szereti, tök sokat el van benne egyedül!

Kép Ilyen álmosra hintázta magát a szentem.... Tisztára bebólintott.

Kép Ilyen gyerek nélkül!

Kép
Ezt meg csak úúúgy, mert imádom!
Vendég

Mona: nagyon ügyes a férjed!!! Nagyon szép lett a hinta, és még a kis Nóri is élvezi!!! Szuper!
Kedved? Csak mert a múltkor írtad, hogy nem annyira...
linocs

Akit érdekel így karácson előtt:

Lafuma és Millet kiárusítás

Ismét kiárusítást tart a Lafuma, Millet és Oxbow márkák képviselete a budaörsi Trend 2 épületében. Különféle túraöltözetek, síruhák, túrabakancsok, futócipők, szandálok, hátizsákok és fürdőruhák mintadarabjai között lehet válogatni az alábbi időpontokban: december 11., 14., 18., 21; 10:00-18:00 óra között. Cím: Budaörs, Gyár u. 2. Az árengedmény ezúttal minimum 50%.
linocs

Kép

Kép

Linocs!
Be is aludt benne most délben!!! Annyira édes, kb. 5 perc alatt elszunyizott. Tényleg szereti na.... Én meg ezeréve vágytam rá, hogy ezt is megláthassam.....

Kedvem???
Munka nincs, kedvem nem túl jó, a met miatt már csak reggel tudok szoptatni, szóval elvagyok....
Majd megoldódik.

Ahogy Patti szokta volt mondani, Egészség legyen, ........

Most szaladok!
De majd jövök még!
Vendég

http://www.youtube.com/watch?v=WtxSKquAGbA

Csak a szokásos Nóri ügyeskedés......
Vendég

Panny! Olivérnek nagyon boldog névnapot kívánok! (már reggel óta írni akartam, de eddig nem jutottam ide a gépemhez.)

Kép
Kép
Kép
petramama

Panny, én is Nagyon boldog névnapot kívánok Olikának!
Kép

KépKép
KépKép
mni

Olivérnek én is boldog névnapot kívánok!
Vendég

Panny
Olikának nagyon boldog első névnapot!!!!!

Monácska
Nagyon ügyesek vagytok!!!! Én is nagyon szeretnék egy ilyet! Anyagiakban mennyiből hoztátok ki? Nóri nem akar kimászni belőle?

Megyek odateszem végre a kajcsit. Megint csak hárman vagyunk :( Este még Ádi is elmegy itthonról.....nem szeretem az ilyen hétvégéket.

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok.

Már tegnap irni kezdtem ide, de Máté keresztül húzta a számitásomat :( Kezd javulni az állapota, már csak a köhögés és nátha van már.De talán már a nehezén túl vagyunk legalábbis reménykedem benne.

Tündérmanó:Utólag is Boldog Név Napot Kívánok.

Pepike: Remélem nem rota virust kapta el Alizka :( Utólag Boldog Szüli Napot.

Kmanna : remélem jobban van már Panka.Jobbulást neki.

lusie: nem semmi miken mész keresztül, jó lenne ha meggyógyulnál és még tudnád szoptatni a kicsit, de már ez is szép eredmény.Jobbulást neked is.

Petramama: látszik nálatok még jó idővolt tegnap előtt, sajna nálunk már nem egész nap hideg szél fújt. :) :( jó lett a kép Borókáról, látszik élvezi a hintát. :D :D

linocs: jó pihenést nektek.Nálatok nincs az Fruzsinál, hogy idegen helyen van?és nem találja a helyét? Mi nálunk ,Máté iszonyat nyűgös volt mikor anyukáméknál voltunk több mint egy hétig.Sehol nem találta a helyét. :roll:

Pumperka: jobbulást Zsombinak

Juditkecskemét: jobbulást Nimónak, remélem jobban van már.

Fonetta: finom volt a süti? :wink: :D Nagyon jó egy sztori :D :D Jót nevettem.

judit18: jobbulást Eszterkének.

Monácska: tök jó ez a hinta, és hogy még el is alszik benne az csúcs :D :D :D megnéztem a videót, nagyon aranyosan kúszik és nagyon ügyesen ül Nórika.Máté még nem hajlandó ülni egyedül, a földön, csak a kocsiban és a hordozóban húzza ki a hátát. :D :D

Panny: Olinak Boldog Név Napot így utólag. :D

Nálunk csak annyi, hogy Máté kapaszkodva az ágy mellett próbál elindulni :D :D Sajna ettől még jobban kell rá vigyázni.Tegnap egyfolytában esett- bukott :( :( Minden összejött neki sajnos, és ráadásul még nyügös is volt, de ma már egy kicsit ügyesebb volt és nem esett még eddig :D :D :D Nem tudom minek köszönhetöen ,de tegnap végig aludta az éjszakát, igaz nem is aludt el korán fél 10 kor volt hajlandó elaludni és 7 ig aludt mint a bunda, csak felsirt álmában, talán a foga miatt.Igy legalább megoldottam a problémáinkat ezzel, mert tudni fogom, hogy ha korán alszik el akkor felkel enni .ha késön akkor talán végig alussza az éjszakát. :D :D :D
Ha valakit kihagytam bocsi, majd igyekszem pótolni az elmaradottakat.

mimi80

Kép
mimi80

Sziasztok,

már pár napja tervezem az írást, de mindig valami másra fordítom az időmet. Nálatok is havazott? Itt vagy 1 centi esett, de minden hófehér. Az út, a fű és a háztetők is. :)
Tegnap este megnéztük DVD-n a Mamma mia!-t, aki még nem látta nézze meg (jó kis esti program), nagyon aranyos volt, de főleg a zenéje szuper! :)

Pepike, kíváncsi vagyok nagyon, hogy mi volt a forgatáson! Alizka hogy van? Jobbulást Neki!
Lusie, kirázott a hideg a mellgyulladásos történetedtől, szörnyű lehetett. Milyen lett a karácsonyi ajándék? Nagyon ügyes vagy, hogy már megcsináltad!
Mona, szuper lett a hinta, nagyon ügyes T.! Gratulálok Neki! Aranyosak a képek, főleg ahol Nóri elaludt benne. :) Aranyos a videó!
Mimi, örülök, hogy Máté végigaludta az éjszakát, ez volt az első?
Melinda, nem semmi mennyiséget eszik Dóri! Hány kg? Mennyi főzit eszik délben?
Cicuka, szuper, hogy minden rendben volt a neurológusnál! :)
Petramama, cuki a vigyori kép, nagyon jó pillanatban sikerült lekapnod! ;)
Linocs, ahogy ismerlek vittétek a laptopot... persze azért jó szórakozást, remélem már felrakattad a téli gummákat!

KépKép
KépKép
mni

Mimi!
Látod, Nóri ugyan szépen ül, de nem hajlandó felállni és nem hajlandó mászni, csak kúszik, mint a meglőtt katona!!! Nem baj, mindennek el jön az ideje!!!!!

Tündérmanó!
Nem tud belőle kimászni, mert alapvetően kicsit hátfekvésben ül, és a lába ki van lógatva. Kb. 5-6 ezer közt állt meg, a faanyag volt a legdrágább, bár Zuram iszonyat eldobta a sulykot, ásónyelet vett. Basszus szerintem a Big Bent rá lehetne kötni olyan vastag...... Leszakadni nem fog, az tutker!!! :):):):):):):) PASI!!!

Ma volt a Babavilágban a hintáról szó, nézzétek meg az adást!
Vendég

Niki!

Átadom!

Köszi!!
Vendég

Sziasztok! szokás szerint nincs időm... :( Nimónak a doki szerint tiszta a tüdeje. Nem tudom mit gondoljak mert tisztára hörög még mindig. Most lándzsás útifüvet adok neki, meg orrsprayt, orrcseppet, zirtec cseppet. Már aggódok hogy valami asztma lesz a vége. Néha szopizni sem tud mert nem kap levegőt. Amúgy jó a kedélye. Sajnos több írásra nincs energiám, állandóan a gép előtt vagyok a dogák és a terepgyakorlat miatt. Ha tudok jövök.

Ja, Kmanna!
Találkoztam Falusi Anitával...Beszélgettünk, ő is talizna majd velünk. Mondta hogy nemsokára nyit a cukijuk, ír sms-t ha megnyílt. Talán talán összehozunk vmi talit. Természetesen Kacika sem hiányozhat ha összejön.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemét, szegény Nimi! Most már aztán gyorsan meggyógyulhatna, jobbulást Neki! Ezek szerint tudsz haladni a tanulással? Egyszer már csak vége lesz annak a fránya sulinak, kitartást és sok erőt hozzá! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Lusie,
nem gond, hogy beleszóltál az öltöztetésbe, hiszen nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Még kísérleteznem kell, hogy mennyi ruha elég rá.

Monácska,
nagyon ügyesek vagytok, jól néz ki a hinta, örülök, hogy úgy szereti Nóri, hogy el is aludt benne. :)
Profin ül Nóri, tényleg úgy kúszik, mint a katonák. :) Nagyon édi!

Panny,
Olikának én is nagyon boldog névnapot kívánok!

Niki,
Dóri nagyon kevés főzeléket eszik, csak pár kanállal. A paradicsomos krumplit azt szereti magában, de a többi zöldséghez almát kell tennem, hogy édesítse, különben nem eszi meg. Nagyon édesszájú Dóri. Ezért annyi az utána lévő tápszer mennyiség. De a főzelék+tápszer után van, hogy csak egy étkezés jön. Gyümiből se eszik meg sokat Dóri, azért ennyi a tápszer adagja.

Juditkecskeméti,
az jó hír, hogy tiszta Nimi tüdeje! Jó lenne, ha hatnának azok a szerek, amiket adsz Neki! Jobbulást!!!

Képzeljétek, tegnap egy babanetes talin voltunk a férjemmel, a barátnőmmel meg a 14 hónapos kislányával. A barátnőm is itt fórumozik a babaneten (anno még Ő invitált engem ide). A párja nem tudta elvinni, így minket kért meg. Egy magán bölcsi-oviban volt a tali, szép, rendezett környezetben, rengeteg játékkal. Nagyon aranyosak voltak a babák, jó volt nézni, ahogy eljátszottak. Dóri talált magának játékot, egy helikoptert meg egy terepjárót tanulmányozott. :)
Hazafelé bementünk a budaörsi Ikeába, nézelődtünk.
Már várom a mi talinkat! :)

Melinda

Kép
melinda80

JuditK, jaj de jó hogy nincs tüdőgyulladása Nimónak. Az az ért elég komoly...
Szóljatok ha tali van :)
Vendég

9 hónaposak vagyunk!!!!!!! Pár óra múlva már belépünk a tízedikbe!!!! nem hiszem eeeeeeeeeeeeeeeeeel!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

ó minő pangás...
na sebaj...

Monácska, na itt a tuti biznisz - 10esért eladjátok és még így is olcsóbb mint a gyártónál! nagyon szupi lett

kis önzőzés, bár nálunk semmi extra- fogkezdemény tegnap először érezhető úgy néz ki mégis lesz fogunk!!

elmúlt napokban igen sokat munkálkodtam Attila szülinapján de minden elcsesződött
dmes fényképfüzetkéről persze kiderült, hogy 10 nap a gyártás így hiába vesződtem vele napokig majd karácsonyra talán jó lesz.
így gyorsan összedobtam egy kis posztert képekből Eszterről ahol szülinapos kalapban van (ld. lent) - csináltam vagy 50 ilyen képet mindegyiken cukimókus. (felraknám az egészet de 8MB)

na és majd pénteken reggel - bár tudom, hogy szülinapja 21én van, de szent meggyőződésem megdől, hogy az szombaton van amikor anyósom köszönti....még mondom is, hogy nézdmár nem tudja mikor van szülinapja ....majd felismerés ....elég ciki.

ezért még aznap elrohanok a rendelt szupertortáért (www.sugarshop.hu ha valakit érdekel, eszméletlen tortáik vannak...) Újpestre nyűgi Eszterel aholis kiderül, hogy pénztárca nuku, Üröm ugyemeg igen messze pláne mégegyszer megjárni nyűgigyerekkel. szerencsére papám felmentőserege megérkezik hamarosan amíg dekkoltunk a cukrászda játszóházában (mázli, de ilyen is van ott...)...

na mindegy a hányattatások ellenére minden szupin sikerült, néhány memento ill. az első hóról....

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
judit18

hurrá, Nimi !!! :) :) Isten éltesse!!

KépKép
judit18

Melinda, akkor nekem szerencsém van, mert Lilla falja a főzelékeket, délben és este is kap, majdnem 150-200g közötti mennyiséget eszik meg egyszerre. :)
Judit, Boldog szülinapot Attilának! Jajj, láttam már a sugarshop oldalát, nagyon szép tortáik vannak, onnan szoktam tortaképeket csenni. :D Cuki-muki Eszter azzal a sapival, a fotókönyv meg szuper lesz karácsonyra is! :)
Fanetta, boldog hónapfordulót Niminek!

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Rohan az idő-ő-ő-ő-őőő.... Boldog hófordulót Niminek! :)

Judit18,
ezt a kalandos szülinapi szervezkedést! Jó ötlet volt a poszter! Nagyon édi Eszterke a szülinapi kalapban! Meg az összes képen! :wink: :)

Niki,
tényleg nagy szerencséd van, hogy Lilla ennyire szereti a főzelékeket, irigy-irigy! :)
Milyen főziket szeret?

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok Anyócák!

Nagyon édik a képek! És tényleg hogy rohan az idő. Kilenc hónap! Azta mindenit! Most születtek! Plusz még ugyanennyi a pocakban is! Már másfél éve velünk vannak! De jó nekünk!

Vége az antibiotikum kúrámnak, most kell a sok-sok +, hogy ne jöjjön vissza a gyulladás!

Judit! örülök, hogy Nimikének tiszta a tüdeje, de akkor mitől lehet ez? Az asztmát már tuti kiszúrták volna, annak azért elég egyértelmű jelei vannak. Ne izgulj! A lándzsás útifű nekünk segíteni szokott, hátha bejön Nálatok is!

Niki: Nagyon tuti lett a fotókönyv! Szombaton vettem át, még én is bőgtem rajta, hát majd a nagyszülők, na meg Apa a naptáron!!!! Mindenkinek ajánlom, akinek még nincs ötlete, szerintem fantasztikus ajándék és nagyon jó a minősége is! Megéri az árát.

Monácska: Tuti a hinta, ügyesek vagytok!

Fogacskáknak üzenem, hogy csak gyorsan kifelé! Hadd aludjon Anyuci!
Betegecskéknek pedig villám gyógyulást! Hátha most a fagy kiírtja a bacikat! Ideje lenne már!

Szép havas, nyugis téli napot Mindenkinek!

Livi
Kép
Kép
lusie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?