Sziasztok!
Szomorúan olvasom, hogy megint sok a kis beteg.
Gyors gyógyulást Nekik!!!
Nagyon szépen köszönöm Lányok az együttérző szavakat!
Panny! Neked pedig a részleteket. Olyan aranyos vagy, hogy már harmadszorra is ilyen lelekesen segítesz! Nem semmi, amin átmentél. Szerencsére nálam nem ilyen vészes a helyzet!
SŐT!!! Mostmár rózsásabban látom a helyzetet, kérdés meddig.
Történetem folyt.köv:
Ott hagytam abba, hogy magas láz, nuku segítség, saját felelősségemre (ezt alá is iratták a Baross u. nőgy.ügyeletén!) Aktil duo szedése, mindez szombat du.
Vasárnap reggel még mindig lázas voltam, 38,6. Algopyrint vettem be és szomorkodtam, és könnyekkel borogatva Peti fejét adagoltam neki a tejpép-mintát. (Pedig esküszöm kb. egy hónapja majdnem postáztam + két tápszer mintával Fanettának, csak mindig időhiányom volt becsomagolni!) Na és fejtem a szétrobbanó cicikból (ekkora már a másik is fájt, hiszen azt mondták csak icipicit fejjek, hogy ne termelődjön újra) a csomó-csomó tejből annyit, hogy kevésbé fájjon.
A jobb mellemből a csomó estére sem szünt meg, így nekiestem úgy emberesen, mert eldöntöttem, hogy hétfőn ha törik, ha szakad felkeresem a nődokimat, bárhol is legyen (mobilszáma nincs meg).
Na és akkor a nagy gyaszatolástól a csomó elkezdett ürülni. További részletektől megkíméllek Benneteket!
Éjszakára sokkal jobban lettem, lázam nem volt, borogattam, keveset ittam másnap is, hátha kevesebb lesz a tej. Petikét reggel, este szoptattam a nem fájós ciciből. Felhívtam a védőnőt, mondta irat tápszert, ne aggódjak.
Kutattam a dokimat, kórházban közölték vasárnap éjszakás volt, így hétfőn nincs.
Mivel jobban voltam, maradt a keddi kórház látogatás.
Tegnap így bementem hozzá. Nagyon rendes volt szerencsére. Megnézett és pikk-pakk szétbazirgálta a csomót, kinyomta a fölösleges dolgokat. Mindent elmondtam neki, az előző láztalan négy mellgyuszit a hólyag pukkasztással, tejkiömléssel együtt. Nézett értetlenül, hogy ő még ilyet nem hallot, ebben az esetben azok nem mellgyulladások voltak, hanem kicsi tejcsat. elzáródás, de még az sem, ha olyan fent, hólyagpukkasztással kinyílt.
A végeredmény: Szoptassak napi háromszor, de csak annyit, amennyit muszáj, ne ürítse ki a Pici. Kb. két hét múlva vigyem le kettőre a szopik számát. Szedjem be a felírt Aktil Duot és meglátjuk.
Ha visszajön a gyulladás akkor tényleg fejezzük be a szopit, mert akkor, ahogy Panny is írta a baci nem tud eltünni a szervezetemből.
Szóval most ezerrel imádkozom, hogy ne jöjjön újra elő!!!
Ja és még annyit kell tennem, hogy alaposan be kell kenegetni a mellbimbót GArmastannal, hogy nehogy a repedésken (hólyagpukkasztásnál igencsak keletkezett) bemenjenek a bacik. Lehet, itt csesztem el.... Pumperka! Vigyázz Te is nagyon!!!!!
Ne haragudjatok, hogy nem reagálok a hsz-aitokra, de önző dög módon, most nagyon magammal voltam elfoglalva.
Pusza! És mégegyszer nagyon köszi a drukkokat!