Micsoda hírek!
Praszlera: Nagyon sok szeretettel gratulálok szépnevű fiaidhoz! Biztos minden rendben lesz velük, már elég jó súlyban vannak. A családunkban 1 ikerpár van, ők is a 33. héten születtek anno és idén érettségiztek

Ha van erőd gyere mesélni, hátha tudunk bíztatni kicsit!!!!
Csatlakozom a nyűgösökhöz. Írtam tegnap, hogy éjjel fájásaim voltak, amik csak nem akartak elmúlni igazán délelőtt sem. Végül felhívtam a dokim asszisztensét, hogy mi a helyzet. Behívtak azonnal CTG-re és hüvelyi UH-val megnézte a dokim a méhszájat is. A jelek szerint zárt a méhszáj, úgyhogy doki azt modta felkészülhetek rá, hogy az elkövetkező hetek ilyenek lesznek.
Mondtam neki, hogy ez kiváló. Egész délelőtt hányok mostanában ( pont mint az elején) a gyomorsav miatt, délután amíg a gyerek alszik akkor jól vagyok, de este mire a férjem lefekteti a fiunk már egyfolytában keményedik a hasam és éjjelente görcsölget is. Kicsit hisztiztem a dokinak, hogy milyen car nekem. Erre elkezdett röhögni és megkérdezte a férjem, hogy nehéz-e velem együttélni? Mire a férjem közölte, hogy csak ha terhes vagyok, de akkor nagyon

Ezen aztán kedélyesen elnevetgéltek.
A hasmenésről én is úgy tudom, hogy ilyenkor már akár a beinduló szülés jele is lehet. Egyik ismerősünk azzal ment be a kórházba, hogy szabályos 10 percenként kell a WC-re rohannia, pár óra múlva meg is lett a baba, beöntésre már nem volt szükség
Szilda: örülök, hogy hazaengedtek és minden rendben!
Dodi: Én kilógok a sorból, de nem kérném a szülinapomra a szülést. Nyilván ha magától indul meg akkor más a helyzet, de programozottnál biztos nem kérném. Az unokatesóm született egy napon a nagymamánkkal és egész gyerekkorában ki volt akadva, hogy egyszerre ünneplik őket és nincs egy nap ami csak az övé. Egyébként most a fiammal pont erre a napra vagyok kiírva
Nekem is neki kellene már állni a kórházi csomagnak, de abban a táskában akarom vinni a cuccot amivel strandra járunk és hétvégére még jó időt mondanak tehát kellhet

.Egyébként sincs még se betétem, se eldobhatós bugyim, a hálóingeket se kotortam elő. El vagyok maradva,na. Úgy látszik igaz a mondás, hogy a második gyereknél már sokkal lazább az ember. Remélem ha már kibújik is így lesz