Kriszpiri! Csodálkoztam is, hogy a Te babád is Pozsgai lesz, mint Nyuszitappancs.
De mivel Vincze-ből is akad kettő.....
Édes Noel!
Timi! Hurrá! Csak össze ne törje magát
Éljenek a boldog babák!!!
Nekem szerencsém volt, mert mindenki boldogsággal várta a babákat a családban! Levi volt az első unoka anyuéknál, és anyósomnál is. Úgyhogy volt öröm
Levinek azért lett két neve, mert nálunk Bohusnak "kellett" lennie a fiúnak, viszont a Levente nevet imádjuk. Így lett Bohus Levente.
Jaj, ez így biztos nem nagyon érthető. Szóval nálunk mindkét fiúnak kapcsolódik valamihez a neve. Egy emlékhez. Bohus egy film főszereplőjének a neve. Furcsa film, nem a karakter személyéhez kötjük a nevet. Amikor megismertem Lacit, akkor mutatta meg ezt a filmet, és hosszú ideig mindenkit, aki kedves volt számára Bohuskám-nak hívott. Engem is évekig. Ezért mindenképpen a számunkra legkedvesebb embernek ezt a nevet kellett adnunk. Így lett Levi első neve Bohus.
Norbi először Barnabás volt, toplistás nevünk volt. Aztán kihúztuk, egy ismerős kisfia Barnabás lett.... Utána pár hétig Dominik volt. De mielőtt elmentünk 4d-re (már belül mindketten tudtuk, hogy kisfiú), el akartuk dönteni a végleges nevét. Nagyon tetszett a Sámuel, de nem akartam Samu-t. Fura egy nőszemély vagyok
Első nyaralásunk alkalmával egy apartmanban velünk lakott egy kisbaba, Norbi. És Laci amikor megnevettetett, mindig poénból rámszólt, hogy: "maradj csöndben, mert felkel Norbika!".
1-2 nappal a 4d előtt, megint elkezdtem röhögni, és ugyanígy rámszólt, Levire értve Norbikát. Akkor dönöttük el, hogy Norbi lesz.
Neki azért lett két neve, mert ha Levinek is kettő van.....tudom, kicsit hülyeség
Hát bocsi, hogy ilyen hosszan.