Új privát üzeneted érkezett!

hát wera, nagyon vicces, az én lelőhelyem a pince volt. egy csomó cuccomat felhoztam, amiket azelőtt már nem akartam hordani, mondván hogy dagadt vagyok, nagy a hasam... most nem akarom takargatni. :) Úgyhogy elővettem egy pár dolgot. :)

KépKép
muffin

ja, és még egy tipp. Vegyél egy bandázst, és azt bármelyik felső alá fel tudod venni és akkor nincs ki a hasad. Nekem nagyon bejött!

KépKép
muffin

Muffin!

Nagyon csini vagy abban a ruhában!

Kisfiú, vagy kislány? :wink:
Mindegy.

Apa van oda egy fiúcskáért.
Én pedig, majdcsak megoldanám valahogy.. :roll: :wink:
Vendég

A bandázs nagyon jó, vettem már 2-t is, de nem minden gatyámhoz / felsőmhöz megy színben (feketét meg nem hordok - bár tudom az menne mindenhez). + amúgyis szeretem a hosszú, majdnem passzos pólókat, mondjuk V nyakkal, hogy csini is legyen. Tavaly nyáron kezdtem el ilyeneket hordani, de még nincs elég! :lol:

Egyébként a fiú-vagy-lány kérdés tényleg olyan mindegy! Én is amennyire fiúra számítottam, most annyira örülök a lánynak! Ha ő jött hozzánk, akkor annak oka van és nagyon-nagyon fogjuk imádni őt! Sőt, már most is! :lol: :wink:
Egyébként vicces, mert a párom családjában is és nálunk is az első szülött mindig lány, aztán jön a fiú. Úgy látszik mi sem szakítjuk meg a sort! :)

Ami - jó lett a hajad tegnap? És mi a helyzet a megfázással? Remélem most már tényleg túlvagy rajta! Hogy tetszik az új, csajos vonalzóm?! :lol:
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Henka! Örülök,hogy ilyen szupi a meló és persze a vérnyomid is!
És annak mégjobban,hogy sokat jössz ide hozzánk!
Lelked hogy van?
Hömpölyke????????? Nem is tudom mikor és honnan jött!
Már régi szerzemény! :lol:

Wera! Jó lett a hajam,most csak szőke melírt raktunk bele,vagyis a fodrász!
Fufrumba pár sötétbarnát és vágattam is!
Ma már elég gázos,mert a sok habtól ilyenkor hamar mosni kell!
De majd holnap!
Végre emberibbb fejem van!
A vonalzódat rögtön kiszúrtam,nagyon cuki!
Nekem Áron baba ma annyit fickándozik,este akkorát rúgott a tenyerembe úgy meglepődtem!
Apa is próbálta,de nem érezte,azt mondta persze csak Anyának csinálja! :lol:
Mondtam,hogy türelmesen kell várni,nem úgy van hogy csak ráteszi a kezét Áron baba meg nekilendül és szétrúgja! :lol:
Du. nagyon szomorú voltam és sokat sírtam! :cry:
Biztos a hormonjaim is,de Apa úgy felhúzott egy apró dologgal,hogy egy pilanat alatt elegem lett mindenből!
Csak arra gondoltam,hogy nemsokára lesz egy gyönyörű kisfiam!
Mostmár megbékéltünk,de nagyon rossz volt! :cry:
Na jól kipanaszkodtam magam!

Uh-oknak megy a drukk és várjuk a beszámolókat!
Én is megyek pupuzni mert holnap korán kelek,megyek babázni,meg pletyizni!

Jó éjt mindenkinek és tudjátok:

Szép babás álmokat!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Ami - sajnálom hogy Apa így megbőgetett! Mellesleg ezt mi is eljátszottuk tegnap... :( De tényleg lesz egy édibédi kisbabánk úgyhogy igazán nincs miért szomorkodni! :D

Sipiné - nem jöttél, pedig nagyon vártunk! Most már én is lefexem, hulla vagyok! REmélem azért minden okés volt!

Jóóóóóóóóóéééééééééjt-ding-ding-ding-ding...... :lol:
Vendég

Orsitigris: Te vagy az?????

Manomama: Ezt a kérdést nem értem!!!!!! :?: :?: :?: :?: :?:

Wera!!!!!

NAAAA,ugye megmondtaaaaaaaaaaaaaammm?????????
Gratulálok Lili babához!!!!

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Légyszi segítsetek ki néhány infóval! Azokat kérdezem, akik szintén táppénzen vannak. Szerintetek minimálbér után mennyi járna? A másik kérdés hogy Ti kb a hónap melyik napján szoktátok megkapni a pénzt? Azért kérdezem, mert én november 1-től vagyok táppénzen. Decemberben kaptam 25 ezret a munkahelyemtől és azóta semmit! Már kellett volna hogy a TB is utaljon, nem? Vagy le kellett volna adnom nekik is valami papírt?? Mert én eddig a melóhelyemre vittem a táppénzes papírjaimat, mert azt mondták oda kell. És vajon hol lehet a TB-nek az irodája/központja ahol személyesen lehet ügyet intézni? Mert - lehet hogy én vagyok a béna - de itt a neten akárhogy keresem, nem találok címet, honlapot, ilyesmit.

Előre is köszi a helpet!
Vendég

Orsi - igen, nagyon rászóltál!!! :lol: Köszi a gratut (és a többieknek is!! :wink: )
Vendég

Sziasztok!

Na úgy látszik mindenkinek bőgős estéje volt. Három hete vezetünk Apával (ugyanis 10 éves jogsim van, de soha! nem vezettem), és hát tök béna vagyok, és Apa nem volt türelmes, nálam meg eltört a mécses, mondjuk utólag belátom, h igaza volt (átmentem a piroson, és a szembe sávba mentem vagy 20 métert, mire észbekaptam....) na jó de este 10 után volt, autó meg sehol és hát a sávok is halványan vannak felfestve :( én meg tényleg iszonyú ügyetlen vagyok. Csak az a baj, h 3 gyerekkel nem fogok tudni buszozni, úgyhogy kénytelen vagyok belejönni.....

muffin: tökjó a ruci, én is előszedtem a nyári tunikákat, és egy vékony hosszúujjúra veszem rá őket, így nem látszik majd, ha a nadrág lelső gombját már nem tudom begombolni...

wera: én kihagytam a terhes boltokat, mert sokkal drágábbak, inkább egy mérettel nagyobb ruhákat vettem pl Jeans Clubban, Orsayban. De a 2in1ban tegnap 1500ért volt bandázs! (lövőház u. mammut mellett)
cuki a vonalzód!!!, ja és balhézz a meghívók miatt!!!!

henka76: neked is szia
na megyek mert a kicsi türelme elfogyott, reggel szegény hányt (persze a kanapé közepére!!), úgyhogy meglátogatjuk dokibát
:( , de remélem csak a szokásos bölcsis takonykór
jaj emlékszem a naggyal is ez volt, ahogy elkezdte, két hét bölcsi 1otthon ez ment egy évig, de utána nem volt beteg, reménykedem, hogy a pici is ilyen lesz!!!
üdv mindenkinek
manomama

manomama

Wera! Én is a melóhelyre adom le a papírt és ők továbbítják!
És természetesen én sem kaptam még egy forintot sem,de már írtam levelet nekik!
oep.hu
Telefonon lehetetlen elérni őket,fax. ,email cím nincs megadva!
Személyesen? Kígyózó sor tutira,én ezért választottam a levelet!
Meglátjukm mi lesz belőle!
Sokan azt mondják,hogy kb. 3 hónap után rendezik és onnan már folyamatos,hát ez lassan letellik!
Teve utca 1. a cím ez a fővárosi és pestmegyei egészségbiztosító!

Képzeljétek úgy megijedtem az előbb!
Voltam vásárolni és bementem a takarékba is,kellett várnom ott a melegben kb. 10 percet!
Mire sorra kerültem egy pillanat alatt levert a víz,de úgy hogy a homlokomat törölgettem,bedugult a fülem,iszonytos hányinger,székelési inger :oops: és így kezdett megszűnni körülöttem a világ!
Csak annyit tudtam mondani a csajnak,hogy ne haragudj de ki kell mennem!
Kimentem a levegőre és ott úgy ahogy rendeződött!
Ha nem megyek ki tuti dobok egy hátast!
Soha nem ájulta még el csak majdnem,de éreztem,hogy itt egy haajszálon múlik!
Úgy beparáztam!

Kép

Kép
ibm

Ibm!

Biztosan leesett a vérnyomásod! Próbáld kerülni az olyan helyeket,ahol sokan vannak és meleg van. Velem is sajna nem egyszer előfordult már!
Vigyázz magadra!!! :roll:

Kép
orsitigris

Orsitigris: ne haragudj, azt hittem egy régi ismerősöm vagy (tegnap írt emilt, h "lebuktam", mert felismerte a fiúkat, és én meg azt hittem, h Te vagy ő) bocs még1x :oops:

manomama

Köszi Orsi!

Nagyon durva volt!
Mostmár jó csak még a hatása alatt vagyok!
Most lépek mert lassan megyek barinőzni meg babázni!

Du. jövök!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Csatlakozhatnék hozzátok? Már nagyon régóta olvasgatlak benneteket, szinte mindenkiről tudok minden infót!

Magamról: Első babánk lesz, lombikkal sikerült, kislány! Most sokat kell feküdnöm és pihennem, mert elég sokat görcsöl a hasam. Kaptam rá gyógyszert, és beültetés óta szedek magnéziumot!

Wera!
Én is táppénzen vagyok. Nekem az elején voltak vele gondjaim, de aztán ÉN oldottam meg, mert valami iszonyat, milyen béna könyvelőnk van! Szóval, ha a munkahelyed nem jogos táppénzt kifizetni, -ami aztjelenti , hogy beviszed a papírt és ők utalják a pénzed,- akkor a területileg illetékes Egészségbiztosítási Pénztár fizet, ahová pedig jobban jársz, ha TE viszed be személyesen a papírt, és egy pár napon belül utalják a pénzt! Én most a decemberi papíromat múlthétcsütörtökön adtam fel postán elsőbségivel, és tegnap már megkaptam a pénzt.
Ha 2 éve vagy a munkahelyeden, akkor a 70%-át kapod a fizudnak, ha nincs 2 éve, hogy ott dolgozol, akkor 60%-át kapod!
Remélem érthető voltam! :oops: Ha nem, akkor kérdezz nyugodtan!:-)

Van közötettek szegedi is, ha jól emlékszem, ugye?

Kép
Kép
kisfóka

Ami - köszi!! Szegénykém, jól megijedhettél! Nekem sajna már elég sokszor volt ilyen! Van 1-2 praktika amit érdemes betartani, de van mikor semmi sem segít. Én pl akárhová megyek mindig van nálam egy fél L mentes víz és ha picit is kiszárad a torkom vagy melegem van, rögtön kortyolok. Néhány szem keksz sem árt ha lapul a tásában. A másik hogy mindig vedd le a kabátod ha bemész valahova, mert a hirtelen meleg is csinálhat ilyet, főleg terhesen! Én a buszon is egyből kigombolgozok, bár tudom Te autóval jársz.
Vendég

wera :táppénz a fizu 70%a, nekem minden hó 10e körül utalták, és én a is a munkáltatónak vittem a papírt, az OEP központja a Váci útnál van, Teve u ha jól emlékszem (ahol a rendőrpalota van), de hívd fel őket, mielőtt odamész

manomama

Sziasztok!

Kisfóka! Üdv. itt! Gondololm akkor most nagyon örültök a kislánynak. Hanyadik beültetés sikerült?

Ma megyünk Rolival a dokihoz. szurit kap. Viszem tesómat is, mert Rolkót egy szimpla vizsgálatnál is úgy kell lefogni. Rúg, vág.

Most kezd el beszélni. Olyan édes. Mindent próbál utánozni. Tegnap a kuka volt a sláger szó. Nagyon szépen tisztán mondta. Ma meg a TV-t nézte és van egy chipses reklám ami után mondta hogy "léjsz kérsz?".

Kép
szly27

Szia Fóka!

Én nem szegedi vagyok,de Szegeden fogok szülni,meg hát sok minden Szegedhez köt!!!!
Nekem is lányom lesz! Pihengessél sokat,és szedd a magnéziumot,az jó nagyon! :D

Kép
orsitigris

Szly!

Első beültetés sikerült :D , előtte volt 2 inszemináció, ami sikertelen volt! Lett 5 fagyibabánk is, akikért majd egyszer visszamegyünk! :D

Kép
Kép
kisfóka

Fagyibaba,ez jó!! :D Megkérdezhetem a korodat?

Kép
orsitigris

Fóka - köszi az infót! Érthető volt! Sajna csak 6 hónapos volt a szerződésem, ebből 3-at dolgoztam, most pedig le is fog járni. Sajnos az is baj hogy fogalmam sincs hol van a területileg illetékes eü.bizt.rohadvány.pénztár!! :? :lol:
Üdv köztünk! Ideje volt már írnod, ha rég olvasgatsz minket!! :wink: Gratulálunk a kisasszonyhoz, örülök hogy Te is erősíted a táborunkat! Elsőre sikerült a beültetés vagy több próbálkozásotok is volt? Megkérdezhetem hogy miért volt szükség rá? Ha nem akarsz ne válaszolj, csak kíváncsiskodom!! :oops: Várjuk az UH-os fotódat is ha van, esetleg pocakképet... :D :wink: Pihizz sokat és biztos minden rendben lesz! :)
Vendég

Wera! Most épp gyalog voltam,ha nem kell messzire menni inkább sétálok egyet!
Azért nem volt nálam semmi mert 5 percre van a háztól minden,de ha ásványvíz lett volna asszem a fejemre öntöttem volna!
Hazajöttem gyorsan mértem egy vérnyomit,az addigra rendeződött 110-re,pulzusom felugrott majdnem 100-ra,dehát ez érthető!
Egyébként mostanában itthon sem bírom a meleget,mindig lejjebb teszem a fűtést,régen meg mindig feltekertem!

Kisfóka! Üdv köztünk és gratula a babóhoz,nagyon vigyázz magatokra!
Fagyibaba :lol:
Ez tényleg jó!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket!

Szia Kisfóka! Jó, hogy jöttél!

Jeneik, gratulálok a kislányhoz!
Apukád miatt pedig utólag is részvétem.

Ibm, jó, hogy jól vagy! Szörnyű érzés lehetett!
Én egyszer egy véradás után ájultam el a 4-6-os villamoson, a Blaha környékén, de előtte még szóltam a páromnak, hogy el fogok ájulni, és jöjjön elém az Oktogonhoz. Szerencsére egy nagyon kedves lány segített nekem, mondta, hogy feküdjek le az ülésekre, és rakjam fel a lábam. Erre fölszállt egy öreg mamika (ja igen, itt egy negatív tapasztalat velük), és elkezdett kiabálni velem, hogy merészelem a lábam felrakni, és két ülést elfoglalni. Na, amit a többi utastól kapott, azt nem tette zsebre... Szerencsére az Oktogonnál fölkanalazott a párom, és hazavitt.

Wera, neked is gratulálok Lilihez! Úgy tűnik, a kislány diktálja az ízlésedet. Ő szoktat rá végül a mekire? :wink:
Ugye, milyen könnyen át lehet programozni magunkat egyik nemről a másikra? :wink:

Nem tudom, most ki fogom-e bírni, hogy ne menjek-e el 4D-s genetikaira a félidőben, és meg bírom-e várni, amíg a rendes uh is megmutatja a nemét...

Manomama, a Jeans Clubban meg a többi általad említett helyen tényleg kényelmesek a felsők? Mert eddig még az XL-eseket sem mertem ott felpróbálni, mert azok is elég szűknek tűntek. De lehet, hogy elmerészkedem majd megint, mert épp ősz elején pakoltam ki a lelakott nagyobb felsőket, gondolva, hogy ha terhes leszek is, tavaszig mindenképp kihúzom a szűkebbekkel, akkor meg jöhetnek a tavasz-nyári cuccok. Aztán a pocakméretem mást akart... :shock:
Most kb. akkora, mint Ottóval félidőben. Hova fog ez még nőni??? :o

Apák szerintem nagyon segítőkészek, csak ők is csodálkoznak azon, mi minden megy végbe bennünk testileg-hormonálisan-lelkileg. Szeressétek őket, amikor épp tudjátok, mert iszonyű nagy szükség van/lesz rájuk!

Kép
Kép
bondi

Csillala, Isten éltesse Toncsit!

Kép
Kép
bondi

Lányok!

Köszi az üdvözlést, nagyon aranyosak vagytok!

Wera!
www.oep.hu-n, szerintem meg tudod nézni, hogy hol van a területileg illetékes eü.bizt.! Az első és legfontosabb, hogy a munkahelyeden kell megtudnod, hogy egyáltalán ők kifizető helyek e, mert ha nem akkor ki kell nyomozni, hogy hol van a területileg illetékes eü. bizt., és a táppénzes papírokkal elmenni, mert személyesen jobban tudnak segíteni és mindent elmagyaráznak, hogy mit hogy kell! Azt is elmondják, hogy mi van akkor, ha lejár a szerződés, mert valamennyi táppénz akkor is jár. Hanyadik kerületben laksz?
Első beültetés sikerült, előtte volt két inszem! Lett 5 fagyibaba is!
Tavaly endometriózisom volt, amit megműtöttek, kaptam féléves hormon kúrát, aztán mentünk a pesti Kaáliba. Doki tanácsára megpróbáltuk az inszemet, de 2 után úgy döntöttünk, hogy belevágunk a lombikba! :)
Neked is lombikod volt ugye? Vagy nem, akkor keverlek valakivel! Bocsi! :oops:

Ibm!
Igen, fagyibaba! Az intézetbe azt is szokták mondani, hogy sítáborba mentek a gyerekek! :-)

Rakok fel 2 uh-s képet! Szombaton készültek!

Pocakos kép nincs fennt a gépen még, de este csinálunk és felrakom. Látszik már valamennyire, de a magam 183 cm-éhez annyira nem nagy!

Kép Kép

Kép
Kép
kisfóka

Lányok!

Köszi az üdvözlést, nagyon aranyosak vagytok!

Wera!
www.oep.hu-n, szerintem meg tudod nézni, hogy hol van a területileg illetékes eü.bizt.! Az első és legfontosabb, hogy a munkahelyeden kell megtudnod, hogy egyáltalán ők kifizető helyek e, mert ha nem akkor ki kell nyomozni, hogy hol van a területileg illetékes eü. bizt., és a táppénzes papírokkal elmenni, mert személyesen jobban tudnak segíteni és mindent elmagyaráznak, hogy mit hogy kell! Azt is elmondják, hogy mi van akkor, ha lejár a szerződés, mert valamennyi táppénz akkor is jár. Hanyadik kerületben laksz?
Első beültetés sikerült, előtte volt két inszem! Lett 5 fagyibaba is!
Tavaly endometriózisom volt, amit megműtöttek, kaptam féléves hormon kúrát, aztán mentünk a pesti Kaáliba. Doki tanácsára megpróbáltuk az inszemet, de 2 után úgy döntöttünk, hogy belevágunk a lombikba! :)
Neked is lombikod volt ugye? Vagy nem, akkor keverlek valakivel! Bocsi! :oops:

Ibm!
Igen, fagyibaba! Az intézetbe azt is szokták mondani, hogy sítáborba mentek a gyerekek! :-)

Rakok fel 2 uh-s képet! Szombaton készültek!

Pocakos kép nincs fennt a gépen még, de este csinálunk és felrakom. Látszik már valamennyire, de a magam 183 cm-éhez annyira nem nagy!

Kép Kép

Kép
Kép
kisfóka

Bocsi, ez kétszer ment el! :oops:

Kép
Kép
kisfóka

Sziasztok!

Üdv. itt Kisfóka!
Örülök neked!

Nagyon aranyos a kiscsajszi!

Még én sem kaptam táppénzt. Igaz, én csak dec. 12-től vagyok táppénzen. hát, egyszer majdcsak ideér...

Sajnálom Ibm a rosszullétedet, de igaza van Werának, még a szomszédba se menj víz nélkül.
A múltkor én is rosszul lettem, de velem szerencsére ott volt a párom, és adott inni, meg leültetett.
Sajna ez van, hozzá kell szoknunk.
(DE mi lesz nyáron?!)
Eddíg én csak kora tavasszal szültem... :wink:
Vendég

Jaaaaajdeeeejóóóóó, mégegy zsiráááááááf! :lol: :lol: Fóki- nehogy megharagudj, engem hívtak így a kollégáim, mert én 181 cm vagyok! (Mellesleg azóta a kedvenc állatom!) Ja! És a gyerkőceink is egyidősek! Ha minden igaz 1 nap van köztük! :D Nem én voltam a lombikos akire emléxel. A hagyományos módszerrel készült, egy vetélés után első próbálkozásra. :) Asszem szerencsések vagyunk!
Köszi a honlapcímet, sose találtam volna meg! :? :D
Vendég

Ennyit a tanulásrlól....
üdv Kisfóka, és gratula a lombikhoz, ügyesek vagytok! Irigyellek a kislányért (és mindenkit akinek lány lesz:)
Sajnos egyik barátnőméknekl 5 után sem jött össze :cry:, ők is kaálisok voltak...

Bondi: nekem jók voltak a felsők, de az én hasam kb a 19-22 héttől kezdett nőni igazán, ezért nem is tudtam igazi kismama ruhákat hordani, viszont szerintem most mindenhol leárazások vannak...
de egy próbát mindenképp megér, mert 1000-3000 ft között láttam felsőket a JC ban

Ibm: örülök, hogy jobban vagy, ilyen vérnyomi leesés nekem is soxor volt, főleg tömött buszon, csak a levegő+leülés+harapnivaló+víz segített
megyek kisbeteget ápolni :(
üdv
manomama

manomama

Sipiné!
Merre vagy???????
az előbb láttalak bejelentkezve, de mégsem írtál.
Ugye minden rendben van?!
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Bocsánat, hogy nem jöttem tegnap este, eléggé későn értünk haza, mert megünnepeltük a jó UH eredményt :lol: Minden rendben, szép nagy, egészséges baba, azt mondta az ultrahangos orvos :D Méret alapján 15 hetes! Nagyon kis édes volt, ahogy ficánkolt össze-vissza, folyton el akart bújni, és majdnem végig a hátát mutatta :lol: A nemét még nem tudták megállapítani, a kis szégyenlős :lol: Olyan furi volt látni, hogy rugdosott, meg taperált össze-vissza én meg semmit nem érzek belőle.. :roll: még! :wink:
Sajnos "csak" egy videót kaptunk(13 perc), képeket külön nem, de megígérte az Uram, h. ment le belőle képeket. Remélem sikerül neki és akkor tudok ide is feltenni.
Köszi, h. izgultatok értem! Na, most visszaolvasok részletesebben :lol:
sipiné

Marcsi, köszi az aggódást :lol: Most elvileg dolgozom, azért nem írtam, csak olvasgattam néhány hozzászólást. Sajnos munka közben nem megy olyan gyorsan :wink:
sipiné

Szia Sipiné!

Nagyon örülök, hogy minden rendben ment.
már én is úgy izgulok!!
Holnap ilyenkor sokkal okosabb leszek.
11 40-re megyek, de szerintem utána csak este tudok jönni.

Mellesleg én nagyon ritkán, akkor is inkább csak ha lefekszem, érzek valamit...
Olyan, mintha egy kis pillangó repkedne odabenn.
Reménykedem, hogy az én kis picurkámat érzem! :wink:
Vendég

Üdv, Kisfóka, nagyon jók a képek a babódról! Gratula Hozzá, pihenjél sokat, nehogy gond legyen!
sipiné

Ibm, képzelem, hogy megijedtél! Nekem ilyen nyáron, a zsúfolt, metrón, villamoson fordul elő néha. Néhány korty víz segít + ha leülsz egy kicsit. Vigyázz Magadra, el ne vágódj!

Manomama, persze, hogy bele kell jönni a vezetésbe, ne keseredj el. Ha valami kihalt részen gyakorolsz, biztosan Apa sem fog kiakadni, ha valamit nem jól csinálsz. De egyébként jogsival is lehet néhány órát venni oktatótól, csak hogy felfrissítsd a tudásod és akkor tutira nem fognak veled kiabálni :wink:
sipiné

Wera, nagyon klassz az új vonalzód! :D Biztos voltam benne, h. a kislányt is ugyanúgy imádod majd, mintha fiú lett volna :wink:

Muffin, klassz a pocid! Tényleg jó ötlet a régi nyári ruhákat elővenni, most h. így mondod :lol: Utána is nézek én is a készletnek :wink:

Amúgy hétvégén már tényleg muszáj lesz új gatyó után néznem, ugyanis a régebbi (nagyobb méretű) gatyák is szorosnak kezdenek bizonyulni... Meg szeretnék néhány "tipikus" kismama felsőt is, h. végre mások is lássák :wink:

Ha jól emlékszem itt valaki írta, h. Pesten, az Ázsia Centerben klassz, relatív olcsó kismama bolt van. Ha valaki tudja, tudna kicsit bővebb infóval szolgálni? Pl. hol van, mert azért az Ázsia Center is eléggé nagy :lol:
sipiné

Henka, klassz, hogy jól érzed Magad az új munkahelyen! Remélem jó sokáig így marad ez! :wink:
Sajnos nem derült ki,h.ki lakik a pociba, csak az,h. egy egészséges, szép nagy baba :lol:

Wera, ne idegeskedj a meghívók miatt, remélem elismerik,h. ők hibáztak! Majd írd meg mi volt! Mégegyszer bocsi,h. tegnap már néztem be :oops:

Marcsi, azt mondták nekem,h. a nemét a 18. hét előtt nem tudják megmondani... sajna. Persze hallottam már olyanról, h. volt akinek látták és az is lett, amit jósóltak!
Remélem jobban van a kislányod!
sipiné

Marcsi, drukkolok, h. hatalmasat terpesszen Neked a kisbabó és meg tudják mondani,h. kissrác vagy kiscsaj :lol: Nagyon drukkolok és várom az eredményt!!! Te mit szeretnék jobban? Azt tudom,h. Apa (mint általában az Apák) fiút... :lol:
sipiné

Hát, nem tudnék rábökni, hogy fiút vagy lányt.

Csak egy egészséges kisbabát.

Ezért is megyek ilyen korán.
hogy megnyugodjak.
Vendég

Igen, persze, nálunk is az a lényeg, h. egészséges legyen!
Ne aggódj, biztosan nem lesz semmi baj! A 12. heti UH-n is minden rendben volt, nem?
sipiné

Sziasztok. Épp végeztem a suliban és várom hogy a férjem is végezzen aztán kiderül, hogy megyünk-e vácra vagy sem. (valami dolga van ott) Aztán este meg megyünk unokatesómhoz, akinek kb. másfél hónapja odaadtam két régi kedvenc nacimat hogy alakítsa át. Aztán ma este mehetek próbálni. :) Nagyon kíváncsi vagyok.
A fiú-lány kérdésről... én világ életemben fiút akartam (akkor lennék a legboldogabb, ha mind a három az lenne) és nekem nagyon nehéz lenne feldolgozni hogy lányom lesz. Van a családban olyan nagyon gázos betegség ami csak lány oldalon öröklődik és én pl. nem kaptam meg, de örökítő vagyok, és nem élném túl ha azért lenne beteg a gyerekem mert lány... Úgyhogy szorítsatok a kis pöcsösnek. :)
És képzeljétek, hogy tegnap végre megérkezett az elem a mérlegbe. Amióta terhes vagyok nem tudtam magam megmérni. Tudom, hogy a nyár végén mennyi voltam, de azóta semmi... Persze a védőnő megmért ruhában cipőben, de azért az nem ugyanaz... Úgyhogy ma reggel végre meg tudtam magam mérni, és büszke vagyok magamra, mert még csak 3,5 kilónál járok, ami a könyvem szerint sok, de én meg azt hittem hogy már vagy öt kiló feljött... Úgyhogy örültem magamnak. :)
azt hiszem most ennyi.
Kisfóka üdv neked! :) Jó, hogy jöttél.
Ja és a jeans clubról meg csak annyit, hogy én sem találok ott soha semmit, mert az xl is kicsi nekem is. pedig nem vagyok annyira nagy darab, de néha mégis annak kell érezzem magam mert nem találok ruhát...

A nagy szerencsénk, hogy most alapból a kismamis felsők a divat és én szinte bármelyik boltba bemegyek, találok valami jó kis felsőt. pl. springfieldben 1.400 volt egy felső.

Na most tényleg ennyi. Mindenkinek további szép napot. majd ha hazaérek talán este még benézek. :)

KépKép
muffin

Igen, a tarkóredő akkor 1,5 mm volt.
És kapálózott ezerrel!

Olyan aranyos volt.
Sokáig tudtam volna nézegetni...
Vendég

Még egy dolgot el akartam mesélni... Aztán eldugulok. :)

Ma válaszoltak a bankból és éppen most írtam vissza mert jól felhúztak... A lényeg az, hogy kb. hülyének nézett az ember és lépésről lépésre leírta hogy hogy kell belépni... erre visszaírtam neki, hogy évek óta sikeresen használjuk, nem azzal van a gond hogy én vagyok a béna úgyhogy legyen szíves nézzen utána a problémának... Úgy kiakasztott, hogy a múltkor még elnézést is kértek és mondták, hogy tudják, hogy problémák vannak a rendszerrel meg voltak is decemberben, de hogy mostmár rendeződtek. Erre ez meg ír egy emailt hogy én vagyok a hülye... wááááááá
na mindegy szépen visszaírtam neki és finoman megfogalmaztam, hogy rosszul esik hogy az én képességeimet vonja kétségbe, mikor ő is tudja hogy folyamatosan akadozott a rendszer...
na mindegy, csak muszáj volt leírnom... :)

KépKép
muffin

Muffin, egyáltalán ne "dugj el" :wink: :lol: Nem csoda,h. a bankban felhúztak, engem is egy pillanat alat képesek.... Ezért már inkább az Uramra hagyom.. veszekedjen velük ő :lol:

Marcsi, igen... Órákig képesek lennénk szerintem nézegetni a picurt :lol:
sipiné

sziasztok, gyors leszek... meló. :D

rosszullét: én nem bírok ki fél órát folyadék nélkül, ez most a legújabb. ezért jó savanyú és enyhén cukros limonádét hurcolok magammal egy félliteres üvegben.

sírós: néha én is kiakadok, meg rosszul esnek dolgok a zuramtól, valamelyik nap én is elbőgtem magam. ez van, érzékenyebbek vagyunk, illetve én nem mindig, inkább azt mondhatnám, hogy hullámzó a hangulatom, mert van amikor meg mindent olyan könnyedén és poénra veszek, olyan dolgokat is, amiktől korábban inkább ideges lettem. nem csoda, hogy a férjem meg nem tud rajtam kiigazodni - néha nekem sem sikerül saját magamon. :)

kismamarucik: én bécsben vettem 4 felsőt még decemberben, 2-t a h&m-ben, és 2-t a mangoban, akciós volt, 1-2000 ft volt darabja. kismamagatyót is a h&m-ben vettem. lehet, hogy itthon is lehet kapni ugyanezekben a boltokban, csak szerintem kisebb a választék. még a zarában szoktak lenni jó áron egész jó felsők, oda is érdemes benézni, az akciós cuccok 2-3-4000 ft körül vannak. sőt, múltkor vettem a váci utcai zarában egy "zara kids" felsőt, azt hiszem 14-16 évesre valót, hosszú ujjú, pamut, leér csípőig, és kettőezer valamennyi volt. a jeans clubos cuccok nekem nem jók, az L-es és XL-es is néha kicsi, vagy olyan fura a szabása. a c&a-ban viszont nagyon jó dolgokat lehet kifogni, és az sem túl drága.

kisfóka: üdv itt. :)

mia_snow

Sziasztok!

Én is ma kaptam meg a 12. heti Down-kór szűrés eredményét. Azt mondták hiper-szupi, bár nincs mihez viszonyítani.
A nyaki redő 1.1 mm (0.62 MoM), szabad béta-hcg 21.03 ng/ml (0.63 MoM), PAPP-A 10.49 IU/ml (0.66 MoM).
Nektek is hasonló értékek voltak? Remélem :roll: .

Köszönöm a köszöntéseket Toncsi nevében.
Uh-hoz szorítok.

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Wera!
Dehogy sértődtem meg, engem gimiben az az egy vígasztalt, hogy az osztály fele olyan magas volt, mint én. Kamasz koromban persze zavart nagyon a magasságom. Mostmár nem, főleg a majdnem 2 m-es unokaöcsém mellett. Persze a férjem is magasabb nálam, 1-2 cm-rel!

Sipiné!
Gratulálok az uh-hoz, biztos tudtok lementeni képeket a dvd-ről! Mi a viedókból részleteket szoktunk felrakni a netre. Meg tudjátok nézni a www.potsdamstudio.extra.hu címen, be kell lépni a babázóba! A filmek megjelenésére az internet sebességétől függően várni kell!
Orsitigris!
Akkor te Szeged környékén laksz? Ki az orvosod? Elég csak a monogrammja!

Manomama!
Igen, sajnos nekünk is van olyan ismerősünk, akinek nem sikerült az 5. lombik sem ( A 3.nál vetélés volt a 8. héten). Nekik is a pesti Kaálit ajánlottuk! A te ismerősödék hova járnak?

Ibm!
Keksz legyen nálad mindig, egy pár falat jól esik, ha rosszul vagy! :wink:

Kép
Kép
kisfóka

Még valami! Ki van fennt az iwiwen? Szeretnék jelölgetni!!!! :D Privátba küldjétek el a neveteket! 8)

Kép
Kép
kisfóka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?