Új privát üzeneted érkezett!

Pumperka és Szilvánusz!

Nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép
Kép
Kép
petramama

Én is találtam egy tortareceptet, amit még olyanok is élvezhetnek, akik esetleg akkor majd liszt-, tej-, stb. érzékenyek lesznek (adja az ég, hogy ne, de ha véletlenül...):

Torta: Babatorta egyéves szülinapra
Hozzávalók:
• kb. 10 dkg natúr zabpehely
• bio rizsital
• 1 db banán
• 3 szem alma
Elkészítés: A zabpelyhet fél-egy órára beáztatom annyi rizsitalba (vagy vízbe), amennyi jól ellepi, azután megfőzöm (pár percig kell főzni, amíg nyálkás és puha lesz). Botmixerrel összeturmixolom a banánt és a meghámozott almákat, majd a gyümölcspépet a megfőzött zabpehelyhez keverem. A keveréket 18 cm átmérőjű tortaformába öntöm, tetejét gyümölccsel díszítem, és 200 fokon, hozzávetőleg háromnegyed óráig sütöm.
linocs

Ja, és voltunk Fanettával a hordozós megnyitón. Vagyis hát mi már csak a divatbemutatóra értünk oda. Hatalmas tömeg volt, tele kisbabával, akik nem nagyon bírták a gyűrődést........... Meleg volt. És a tömeghez kicsi volt a hely.
Szóval kb. fél óra után eljöttünk.
Majd a Kossuth klubban, ott több hely lesz, talán...
linocs

Sziasztok!

Ikeás tali jó volt, csak rövid, nem könnyű össze egyeztetni már a napirendeket, de nagyon jó volt veletek találkozni!!

Nebula!
Sajnálom hogy betegek lettetek mielőbbi gyógyulást!!!!

Pété!

Sajnálom hogy nem jöttél a jövő héten is mennem kell, mert vásárolni már nem jutott időm. Ha gondolod küld el a számod és szólok mikor megyünk.

Pumperka, Szilvánusz!

Nagyon boldog névnapot nektek!!

Alizkámnak névnapjára kilövettük a fülét. Az elsőt elég jól viselte de a másodiknál már nagyon sírt. A lényeg túl estünk hamar rajta és nagyon édi lett.
Remélem látszik a képeken!
Kép Kép

Patti, jó ötletét követve, adnék én is ötletet karácsonyi ajcsihoz. Az auchanba van (biztos máshol is)a fisher pricének egy fürdős játéka, de nem csak fürdésnél lehet használni. Mivel nálunk gond a féltékenység ez nagyon jó ajándék annak is akinek tesója van mert ezt együtt kaphatják, nálunk nagyon jót játszottak vele kettesbe a kádba.

lefotóztam most gyorsan de a háttért ne nézzétek :oops: :lol:
Kép

pepike

Kép

Kép
pepike

Ez lemaradt! Kép

pepike

Kép

Kép
pepike

Szupiiiiiiiiiiiii! Mindenki beindult!!!! Már van 2 tortaötletünk is!!!!! Összegyűjtjük, és majd megszavazzuk!!!!

Kedves Linocs: mint háttérmunkás, nem az annyira látványos, ám mindenképpen piszokul fontos részét vállaltad magadra, szóval ne tessék szabadkozni.

És nekem is van egy ötletem, az ajándékolásra: "belépődíj" gyanánt hoz mindenki magával egy pl. 1000 foritnyi (+-100 ft.) összegbe kerülő, szépen becsomagolt, játékot, amit kisfiú és kislány egyformán tud rágni, födhöz verni, stb... :lol: . Ezt belépéskor összegyűjtjük egy dobozba. Majd a torták mellé, húz mindegyik gyerek egy-egy ajándékot a dobozból, és hurráááááááá!!! Előnye ennek a módszernek, hogy senki nem marad ajándék nélkül és mégsem kell mindenki mindenkinek ezer apró ajándékot vegyen. Mit szóltok????
És utána verseny: ki találja meg hamarabb, hogy az ő játéka kinek a "hozadéka".
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.11.13 23:05-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

Juditkecskemét: nemrégiben ezt írtad:
[quote="juditkecskemet"]B írta:juditkecskemetiribon!
Még csak tegnapelőtt hoztuk el a szemüvegét, akkor felvette egy pár órára de azóta nem akarja! :( Csak mondogatja, hogy neki rossz a szeme és akkor majd meggyógyul ha felveszi...

[quote]F írta:anetta!
Levit nem kellett győzködni szemüveg ügyben, mihelyst hazahoztuk büszkén hordta.

:shock: :shock: :shock:
Egy kicsit túlhajtottad magad Judit!!!! De persze a lényeg, hogy megoldódott.

És hogy a kapcsolatokról is szóljak, mi ezt játszodtuk pár napja Lacival:
Kép Kép

Kép Kép Kép
fanetta

És ami azt a hordozós bulit illeti: hááááát jobb lett vóna, a Ligetbe mennünk, úgy ahogy Fanni akarta!!!! Végighajtottam a városon szegény Fannit is, a semmiért. Közben ígértem neki fűt, fát (azaz játszósarkot, játékot a többi gyerekkel) Hát valami játszósarokféle volt is a tömegben, de oda max. markológéppel lehetett volna felülről újabb kölköket pottyantani, annnyian voltak. Na de mindegy: végül is, minden, ahová eljutunk, nem lehet csúcsszuper.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.11.13 23:26-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

Még egy fontos esemény: a fiam megijed a beígért protkótól, és FOGAT NÖVESZTETT!!!!!!! :P :P :P Tegnap törte át szűz ínyét, az első icipici fogacska, azaz még csak annak, a dárdaként felfele meredő, picinyke kis csúcsa észlelhetőőőőőőőőőőőőőő.

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta!

Nagyon tetszik az ötleted az ajcsira, nagyon nehéz lett volna másképp megoldani de ez így szuuuuuppppppiiiiiiiiiii!

Gratula a fogacskához!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Pété, dehogy vagy észrevétlen! :) A jövő héten nekem nem hiszem, hogy jó lesz, de az azutáni hétre megbeszélhetnénk valamit.
Autósülés: nálunk Laura megörökli az Erikét, úgyhogy én már a 15-36 kilós üléseket néztem.

Szülinap: ez az ajándékozás jó ötlet, de a nagyobb tesóknak vinni kell egy kis apróságot, szerintem. Legalábbis Erik még nem nagyon díjazná, ha kimarardna a meglepi osztásból.

Kép

Kép
mzx

mzx: erre sem gondoltam, de jó ötlet!!! és így lesz szupeeeeer, hogy mindenki belead egy kicsit!!!!.
Akkor adalék: a zünnepelni jövő tesók szülei is hozzanak ilyen unisex jándékot(ahány tesó jön, annyit), és azokat is gyűjtsük egy külön dobozba, és ők is húzzanak? És mondjuk nekik kb. 500 ft.-os mütyűröket vegyünk??? de tudjátok mit???? vannak azok a pet shop (nem tom így írják-e) kis figurák -a tescoban láttam - mi lenne, ha nem variálnánk, és ilyeneket vennénk, minden tesókának???????? Mágnesesek, és nagyon édik. És kisebbeknek, nagyobbaknak egyaránt jó szerintem. Naaaaaaaaaaa????

Biribon, megint eltűntél!!!! Ugye nem azért, hogy hiányoljunk :?: :lol: :lol: :lol: :lol: És Mpatr úrhölgy sem dugja ide nagyon gyakran az orrát mostanság!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.11.14 09:35-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

BRÉKING NYÚZ! 2008. november 13-án, délután 17 órakor végre eredményt hozott a folytonos tolatás: Molnár Márton Balázs felült! Igen kérem, ez a nap is eljött. Most már a csillagos ég a határ :wink:

Kép
KépKép
nebula

Pété: én örültem, hogy írtál, sőt, még egy újabb ikeázásban is benne vagyok a jövő héten (könnyű Katát táncba vinni -- főleg, ha pénzt lehet költeni...)

Fanetta: jó az ötlet, és szerintem is legyen a nagyoknak is valami apróság. Éljen a fog! Mártonom nem az az ijedős, pedig én is fenyegetem a protkóval.
Te, én ezeket a négyszemköztös mondatokat nem tudom elolvasni, pedig így :shock: meresztem a szemem.

Pepike: nagyon cuki a fülbevaló, és tetszik az ajándékötlet is.

Marci amúgy ma már láztalanul ébredt, jó a kedve. Jó lenne, ha ez így maradna...

Aki pedig eltűnt, az írjon, jóvan?

Kép
KépKép
nebula

Nebula: úgy látom, ez a nagy át- és feltörések hete!!! :D :lol: :D :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

És akkor most újra az a "páros játék"(Négyszemközt a kapcsolatról), csak ezúttal olvasható formában. 1226657027.6815.doc

Figyelitek az utolsó két kérdést????? szerintetek mire akar ösztönözni????? :lol: :D :lol: :D Na, ezért a "játékidő" másfél óra!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De hosszabbra is nyúlhat!!! :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Xien: szimpi a lendületességed, teccik, ahogyan egy témához állsz!
A tegnap beszélgettünk gyermekeim apjával a témáról, pontosabban elmondtam neki, hogy milyen labda van feldobva (többek között) itt, a neten, és elmondtam, hogy le is írom neketek a zokoskodásom.
Szóval: a pasiknak legalább annyira hiányzik az ungabunga, mint a nőknek, - bár az én teóriám szerint még jobban. Csak szerintem ők "megoldják". Sokkal hamarabb, és sokkal könnyebben, mint a nők. Hogy ez miért van így??? Hát ezt én sem tudom. És azért kell a nőknek olykor kicsinosítania magát, megszervezni és alkalmat keríteni, hogy társas játék legyen a dologból, vagy legalább is ez legyen a tendencia.
[quote]L írta:ehet-e élni érintés, ölelés, puszi, csók nélkül?

(valószínűleg) lehet. De (szerintem) nem érdemes. És azt az életmódot remeteségnek hívják.

És problémák, gondok, ott is adódnak, ahol csak egy ember van. Hát még ha kettő, vagy több egy helyen!!! :lol: :lol: :lol: Aki mást mond, hazudik-hihihihi........

Na eldugulok, mert lassan magammal van tele az egész oldal.

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta!
mentetiem :D :D

Szülinap szupi lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.mamami.hu/cikkek/neveles/24- ... oblemakra/

még betegesen :( :( :( :(

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="pumperka"]F írta:pumperkaanetta!
mentetiem :D :D

tessééééééééék????????????

Kép Kép Kép
fanetta

mentettem a párkapcsolati izét:wink:

gyerekkel az ölemben csak ilyen blődségeket írok :oops: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka: jó csel!! Én is a gyerekre fognám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

MZX!

Corába tegnap vettünk 9-36kg-ig ülést utána néztem, minden szabványnak megfelel, és most 8990ft, és amit én fontosnak tartok 5pontos öv van benne.

csak egy ötlet.....

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!

Alizkának boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kép
Kép
Kép
petramama

Pepike, köszi! Igazából 3 ülés kellene, mert a nagyszülőknek is van egy-egy vaterán vett használt ülése, úgyhogy megnézem majd!

Boldog névnapot a Szilviknek és Alizkának! (Tök égő, a leendő sógornőm is Szilvi, őt is elfelejtettem tegnap megköszönteni... :( )

Itt vannak az asztalosok, előszobabútort és fürdőszobaszekrényeket raknak össze éppen, Szerintem itt is alszanak :roll: , mert még sehol nem tartanak és herendiek....Háát kérem, aki 3-ra ér ide, az haza is későn fog kerülni. Vacsit már kaptak, úgyhogy a teljes ellátáshoz már csak a szállás hiányzik :wink: .

Kép

Kép
mzx

Fanetta,
köszi ezt a párkapcsolati-beszélgetős-társas izét :D tökjó!!!

Pumperka,
Neked meg köszi az alvós cikket, a nappali besötétítés eddig nem is jutott eszembe! Na majd holnap, ma úgyis negatív alvásrekordokat döntögettünk, szóval veszíteni valónk nincs :roll:

Mni,
rendeltem én is az alexandra-ról, Pankának mindenféle könyvet, plusz a gyerekorvosunknak karácsonyi ajándékot, szóval kösz a tippet!

Na ez a köszönömök hozzászólása!!!!!!!! :D :D

Kacika,
jövő7en nekem kedd kivételével bármikor jó egyelőre, megkíséreltek idetalálni hozzánk, vagy Jákózzunk egyet?

Juditk,
sajnálom, hogy nem nagyon van időd, max. megértem, én gyerek nélkül is úsztam ilyenkor az egyetemen, szóval semmi gond. Ha véletlen mégis ráérnél, vagy szeretnél kikapcsolni, akkor csatlakozz hozzánk jövőhéten!

Szilviknek utólag boldog névnapot!
És Alizkának is! Cuki az új fülönfüggő!

Nincs vmi ötletetek tízóraira friss gyümölcsből? Az alma, körte, banán, szilva kombinációt szerintem már kicsit unja a leányzó, nagyon mást meg nem találok frissen...vagy mit lehet még adni a lurkóknak tízóraira????

Igaz néha nem alszik, de azért nagyon jó kislány ám az én Pankalinim, így segített kipakolni a mosogatógépből (nagy büszkén jegyzem meg, ez volt az első önálló felállása):
Kép

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Így utólag isten éltessen minden SZILVIT és ALIZKÁT.

Pepike!
Én is most készülök kilövetni Alexa fülét.

Képek aranyosak a gyerkőcökről.

Fanetta!
Jó ötlet a játék.
De még váratnom kell vele mivel drága uram hetek óta éjszaka jön haza és reggel korán megy.

Torta recepteket jó ötletnek tartom, de eddig az én babám, aki 7,5 hónapos még mindig csak cicizik.

Gyors jelentést:
Fiam tegnap elhagyta az iskolatáskáját, eddig nem jelentkeztek. Szóval valszeg nem lesz meg.
Lilinek holnap lesz élete első tornaversenye, ami ráadásul Nemzetközi és azt mondták az edzők, hogy iszonyú sokan jöttek. Dánok, Izraeliek, Szlovákok, Ukránok ........................ Majd beszámolok még, hogy kik csak hülyeséget nem akarok írni.

Íme két kép a jövő évi naptárukról a Liliéknek:

Kép
Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Első képen bal oldalról rózsaszín fehér és fekete mezben az 5.
A második képen bal oldalról 2. kék labdán csücsül feszítve hátul.

Jó éjt mindenkinek és szép hétvégét!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Én is előkerülök.

Köszönöm szépen mindenkinek a pneumo oltással kapcsolatos válaszokat. Megkapta Dóri is. Nem volt semmi gond utána, még nyűgös se volt szerencsére.

Minden betegeskedőnek mihamarabbi gyógyulást kívánok!!!

Alízkának pedig utólagosan boldog névnapot!
Szép fülbevalót kapott. :)

Jó ötletnek tartom a közös szülinapi ajándékot! A tortákkal mi legyen a helyzet? Mindenki süt egy kisebbet? Vagy adjunk össze pénzt és rendeljünk?

Azt hiszem Panny írta, hogy nem áll és nem mászik még Olika. Dóri az utóbbi egy hétben kezdte tökéletesre fejleszteni a kúszását. Már féloldalasan is csinálja, hogy az egyik térdét maga alá húzza. Napról napra ügyesebb. Ülni meg állni se próbált még. De nem aggódom. Azt figyeltem meg Nála, hogy mindent csinál, de nem sieti el a dolgokat, mindent a maga idejében. Megfontolva halad. :)

Melinda

Kép
melinda80

Alízkának Boldog névnapot!

Beuska, de ügyes Lili!!

Anna, akkor legyen előreláthatólag szerda, és jó a Jakó, valami nagggyon csokis :P 8) :lol:
Vendég

Nálunk is nagy dolog történt..csütörtökön elkezdett Olika mászni,tegnap meg felült egyedül és azóta is egyfolytában ülve játszik vagy mászik :wink: Úgy látszik csak reklámálnom kellett és meghallotta a drágám :lol:

Voltam kedden Soma előadáson a megváltozott női-férfi szerepekről..nagyon jó volt.Kicsit előítélettel voltam ezzel a nővel szemben..de pozitívan csalódtam benne.Dec.17.-én meg a Csernus tart itt Gödöllőn előadást :Veszedelmes Viszonyok címmel..arra is megyünk a barinőmmel,sztem nagyon jó lesz az is.Ja és tegnap meg a Vígszínházban voltunk a barinőmmel a Sylvia című darabon(Eszenyi Enikővel)szuper volt!!

Autósülést mi is a nagyoktól örököltett használjuk(nekem Olika már majdnem 2 hónapja abban ül a kocsiban,már nem bírtam cipelni a hordozóban)

Kedden Oli is megkapta a pneumo ellenit..nem volt semmi mellékhatása hál'istennek.3 részből áll,februárban kapja a 2.-at és májusban a 3.-at.

Jövő szombaton Márknak is megint versenye lesz,most országos,szal mi is készülünk már ezerrel.

Beus!

Lilinek sok sikert!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny,
na! Gratula Olika üléséhez, mászásához! :)
Én akkor voltam tiszta para, mikor Dóri nem akart forogni. Folyton azon görcsöltem, hogy jaj, mikor akar már. Aztán a barátnőmmel átbeszéltük, hogy teljesen felesleges a görcsölés, elfogadom, hogy Dorka mindent csináljon a maga tempójában. Ezt letisztáztam magamban és pár napra rá már pörgött-forgott. :)
Nem lehetett Nálad is valami ilyesmi?

Mennyi program! Jó, hogy így ki tudsz kapcsolódni! :)

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket, NAGYON JÓ ÉRZÉS volt hogy gondoltatok Alizkámra!

Ismét csalódtam sokakban. De talán túl érzékeny vagyok ha elvárom a nagyon közeli barátainktól és a családtagoktól (nem az én családom, Attiláé)hogy a gyerekeim névnapját észrevegyék???!!!
Tudom rohanó világ meg minden de egy smsre szerintem akad idő. :roll: :roll: És ez még a naptárban is benne van.

Én megint egy évvel öregebb lettem ma de bölcsebb nem. Ezt nem baj ha nem veszik észre, sőt ennek már örülök. :lol: :lol:

Beuska!

Nagyon szép a kislányod, és nem semmi hol tart!!!
Kérjük a beszámolót mi volt a versenyen!!

Kmanna!
Gratula Pankának, ügyi, mostmár lesz segítséged!! :lol: :lol:
Bár én sokszor inkább egyedül lennék a konyhában. Alizom kimászik turbó sebességgel, megkapaszkodik a nacimba, és feláll, én meg mozdulni se tudok, és így elég nehéz főzni hogy csüng rajtam.

Melinda80!

Az én Pepikém sosem mászott, 9 hónaposan ült csak fel, és 11 hónaposan már ment. Szerintem Dóri így tervezi. Fárasztó lehet a mászás. :lol: :lol:

Panny!
De jó hogy ki tudtál kapcsolódni!! Imádom Eszenyit, én is megszeretném nézni a Sylviát.
Gratula Olika új produkcióihoz!

Jelentkeztem megint egy játékra, hétfőn megyek az RTLbe. Jó lenne kari előtt megint egy kis zsozso.

Szép estét nektek!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

[quote="fanetta"][ írta:fanettab]Biribon, megint eltűntél!!!! Ugye nem azért, hogy hiányoljunk :?: :lol: :lol: :lol: :lol:]

Neeeem, de az azért ösztönöz kicsit! :D :D :wink: :roll: Köszi Kmanna neked is a ránk gondolást!
Nem sok energiám, türelmem van irogatni. Apa nélkül voltak/vannak jobb és rosszabb napjaim. Apa is mindig fáradt, se msn-en, se telefonon nem lehet vele rendesen kommunikálni... :( Ma este ez eléggé lelombozott. Ha hazajön, muszáj egy kicsit lendítenünk a magánéletünkön.

Xien! Azt hiszem, elég sokan vannak hasonló cipőben, mint ti. Ma pl. édesanyám már nem először tett utalást arra, hogy talán nem kellene másodikon gondolkozni... Alig várja, hogy Lucából összeszedjük magunkat. És ráadásul a "még" szót sem tette hozzá. :( Ez is lelombozott. Pedig mindig nagy családra vágytam, csak látja, hogy eddig mennyit kínlódtam Lucával és, hogy szét vagyok/vagyunk esve még mindig... Tesó is jobbára csak szűznemzésből lenne. Persze ölelés, csók van, de annál többre sem időnk, se energiánk (sőt se libidó :() egyelőre. Na, ezen nagyon kellene változtani, akkor is, ha ezzel késni fog a tesóprojekt. Tényleg nem szabad arról lemondani!

Fanetta! Az ajándékozás nagyon jó ötlet! A tortával kapcsolatban nem tudom, hogy sok kicsi vagy 1 naaagy kellene? A páros játékot megnézem, bár férj nem egy játékos típus. Főleg nem ilyen típusú játékban... Én az lennék. Imádok játszani!

Kmanna! Pankalini már megint nagyon ééédes! Gratula a felálláshoz, most már nem lesz nyugtod! :D Pankának milyen könyvet rendeltél? Én amióta éjjelre rendesen besötétítek (pár naoja, nem is merem mondani, de az éjjeli fejéssel csak így bírom egyedül), de 10-ig alszunk... :oops: :oops: Tízórainak esetleg szőlő, vagy a többit még gesztenyével kombinálni? Vagy kis répával, sütőtökkel?

Betegeskedőknek jobbulást!
Névnaposoknak boldog névnapot!

Pepike! Mi nem nagyon szoktuk tartani a névnapokat. A családban lévő névnapokat sem tudom, meg a legjobb barátnőmét sem... :oops: :oops: Szóval bennem is csalódhatnál. Pedig attól még nagyon fontosak nekem! Neked meg Boldog Szülinapot! Alizkával együtt páros, virtuális fülcingálás! Még 8 hós is lett ma. (Bár mire elküldöm már tegnap.) Neki is milyen hosszú haja van! Annyira furcsa a kis kopaszkám mellett.

Pété! Ismerős érzés, én is feltettem párszor ezt a kérdést... :oops: :roll: Ne bántódj meg! Vannak ilyen napok... Lassan már nem foglalkozom ilyesmikkel. Edződöm. Ilyen a fórum. Attól még örülnek a többiek (velem együtt), ha jössz és írsz.

Panni! Gratula Olika mászásához, üléséhez! Jó, hogy ennyit programozol! Mindannyiunkra ráférne ez.

Melindáéknak a kúszáshoz gratula! :)

Beuska! Nagyon ügyes a lányod, hogy nemzetközi versenye volt! Hogy sikerült? Iskolatáskát, hogy hagyta el a fiad? :o :shock:

Mona! Ti hogy vagytok? Megy újra a fejés? Mennyit tudsz fejni? Mennyit eszik Nóri? Én most hogy lassan 2 hete egyedül vagyok, már nem tudok annyit fejni. Fáradt is vagyok, nem is eszem rendesen és kevesebbet is fejek. Azért próbálom vhogy kisakkozni a ht-sal, hogy elég legyen. Vajon mennyi tejet kell kapjon ennyi idősen? (Kinek tej, kinek táp...)

Lucával voltunk orvosnál (neurológusnál), mert a fején van egy pukli, a homloka feletti részen, a kutacs előtt, beutaltak minket röntgenre (majd vmikor elmegyünk), de azt mondták, valószínűleg nincs jelentősége a dudornak, valószínűleg majd elsimul. Még szemészetre is el akarok vele menni.
Egyelőre még csak a neurológusnak és a védőnőnek mutattam. A neurológus azt mondta, hogy úgy látja, nincs vele probléma és azt mondta, hogy kb. 2 éves korra rendeződik teljesen a szem. A védőnő is kb. ezt mondta, illetve az orrnyereg növekedését is említette, hogy annak növekedésével is eltűnnek az ilyen asszimetriák.

Juditkmét! De jó, hogy hordja Levi a szemüveget! :) Kitartást a sulihoz és a betegeskedésekhez!

Petramama! Tali szempontjából nekünk is jobb Buda. Pestre nem nagyon vagyok hajlandó bemenni... Csak nekem meg a du. jobb a fejés miatt. Igaz, most Luca egyetlen! (amióta egyedül vagyok, már csak 1x alszik :? ) napközbeni alvása meg du. van. Szóval macerásak vagyunk... :(

Szilvánusz! Te hogyhogy csak "felületeskedsz"? :?:

Niki! Te is kevesebbet vagy mostanában...

Na, ennyire tellett most. Ez sem kevés. Bocsánat azoktól akiknek nem reagáltam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2008.11.16 11:35-kor.

biribon

Niki! Ti milyen könyveket rendeltetek?
Miket érdemes először beszerezni a gyerkőcöknek?

Ja és a zenés kérdésemre senki nem reagált, hogy vajon a hegedűs és egyéb vonós hangszeres klasszkusok nyugtalaníthatják-e a babákat? Ezért sok babazenét le is butítanak. Én régen utáltam a hegedű hangját, ma már imádom. Lehet Luca is utálná még? :roll:

biribon

Sziasztok!
Utólag is szeretettel köszöntöm a Szilviákat, Alízkát, Pepikét! Remélem nem hagytam ki senkit. :oops:

Fanetta!
Te meg a másik véglet vagy! Nagyon ráérsz! :lol: :lol: Értsd jól!
A mihelystbe belefér 1-2 nap. Már tényleg nem tudom hogy harmadnap vagy másnap, de le sem lehet róla venni. Még néha el kell terelni a figyelmét ha levesszük róla és ő nem akarja. Pl. utazáskor, mikor tudjuk hogy el fog aludni.
Tényleg nem tudom hol áll a fejem és ezt szó szerint kell érteni. Megdobtak még egy pár beadandóval, ideadták a 61 államvizsgatételt (ami kb. ennek az 5-szöröse minimum, ugyanis egy-egy tételbe most összefogtak 3-8 tételt) :evil: :cry: Mellesleg a terepgyakorlat letöltendő 36 óráját meg sem kezdtem (terepnapló, interjúk, esettanulmány stb. az ezen felül), 21 tárgy vizsgájára készülök, eddig kb. 8-10 beadandóm van, és a szakdolgozatról még nem is beszélve, hogy el sem kezdtem, holott az egyik tárgyból (szakdolgozatkészítés módszertana) be kellene adnom egy 4 oldalas összefoglalást a szakdolgozatomról, 30 irodalommal, és + hogy hogy találtam ezekre az irodalmakra.
És most mindenkit kérek aki már írt szakdogát: nincs vkinek a sajátjáról összefoglalója???Másét is beadhatnám. Esetleg amit a védéshez írtatok magatoknak? Emberfeletti a követelmény, kérlek segítsetek!!!

A fotók aranyosak mint mindig.
Ja Nimónak kibújt az első foga, még mindig beteg, köhög, hörög. Levi jól van, imádja a bölcsit.
Talira sajnos nem érek rá, 2 szabad percem sincs.
Majd később..egyszer..ha megérem..

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit!

Megpróbálom előkotorni a gépről az én összefoglalóm és szívesen elküldöm háha segít valamit.
Nagyon átérzem a problámád mert pont 2 éve pont ugyanezeken menetem át(Márk félnapos volt az oviban,Krizsi akkor volt másfél éves és én akkor államvizsgáztam,szal totálisan megértelek)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!
Köszi!
A doga is kéne, hogy az irodalmakat leszedjem róla. Mi volt a témád?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Én is csak elég felületesen olvasgattam a napokban... :oops:
Zsomb most is lázas, és a karomban van. Már reggel 39 fokos lázzal indítottunk... :cry: :cry:

Pepike!
Boldog névnapot Alízkának!
Szerintem még 8 napon belül vagyunk.... :oops:

Panny, Nebula!
Gratulálok a kis felülőknek, mászóknak. :wink:

Panny!
Nagyfiadnak drukkolunk az országoshoz! Jó programjaid voltak. Én eddig másfél órát voltam távol Zsombortól eddig. Kb 4-5 ször...

Kmanna! Nálunk is teper Zsomb a mosogatógéphez.
Sajnos most nem. :(

Beuska! Drukkolok Lilinek! Iskolatáska, sulicucc, hogy lesz megoldva?

Judit!
Nagyon ügyes vagy, hogy ezt így bírod. :wink: Drukkolok, hogy minden az elképzeléseid szerint menyjen. :wink:
A szemüvegnek, meg különösen örülök....

Biribon!
Kitartást a mindennapokhoz. Mennyi tej jön össze Lucának?
Annyira mindent megteszel azért a pici lányért, ami segítség van fogadd el, és néha mgadra is gondolj.
szerintem soha nem korai a klasszkus zene, hogy milyen hangszerelések jönnek be a babáknak csak a tapasztalat mondja meg...
Áronnal én is eléggé kivoltam, és most 3 szép gyermekem van, és boldog vagyok. Szóval abból, ahogy most érzed magad, vagy látnak mások, nem vonnék le semmiféle következtetést. :wink:

A hordozós programot sajnálom, hogy nem volt az igazi.

Szülinapon szerintem sokkal látványosabb (és fotózhatóbb), ha minden gyerkőc előtt ég egy gyertya....Szerintem mindenki hozzon a babájának egy olyan fajta és méretű tortát amit gondol, az egyévesek még nem irigykednek, hogy az övé miért nem Barbis... :lol: :lol: Legfeljebb a szomszédéból is kóstolgatunk :roll: , mert azért mint tudjuk a szomszéd kertje mindig zöldebb. :lol: Az ajándék meg legyen tényleg ilyen zsákbamacska szerű...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.11.16 11:19-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Immáron másfél órája szopizik a kis betegem. :roll: Szerencsére leckék készen, ebéd megoldottan.... :)

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

JuditKmét!

Nagyon együttérzek veled én még gondolkozom, hogy mikortól kellene a sulit bevállaljam. Talán tavasztól, de úgy is nagyon nehéz lesz szerintem! Kitartást!

Panni! Versennyel mi a helyzet?

Pumperka! Jobbulást nektek! 39 fokos láz az elég sok. :? Szerencsére a betegségeket mi még megúsztuk, de hát, egyedüli gyerek.
Én mostanában olyan 7 deci körül tudok fejni, azt issza meg általában 3 részletben és 1-2x adok neki babakaját még.

biribon

Biribon!

Köszi az érdeklődést :wink: csak jövő szombaton lesz a verseny,de én már most izgulok miatta :shock: :wink: .

És igaza van Paumperkának,semmit nem jelent h most mi a szitu...én is szét voltam csúszva az első gyerekkel hisz ez normális az új helyzet,adódó problámák miatt...ráadásul nekem is gondjaim voltak szopi terén-ezt írtam is-és nézd meg már 3 fiam van és egyre jobban veszem az akadályokat,az ember hozzászokik a terheléshez.Veletek is így lesz!!!

Pumperka!

Szegény Zsombi:(de az jó ha legalább sokat szopizik,főleg lázasan.

Judit!

Ok, küldök mindent,csak a Lap-topon van(az meg apánál és épp melózik)
Amúgy ez volt a témám:Diplomások elhelyezkedési esélyei napjainkban Gödöllőn és vonzáskörztében.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!
Köszi akkor ne fáradj!
Nagyon aranyos vagy de az a téma sehogysem kapcsolódik az egészséghez...Mégegyszer nagyon nagyon köszi hogy segíteni próbáltál...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Biribon!
7 dl szuper 2 szilárd étkezés mellé. :D :D :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Judit!

Hát igen,mint Makó Jeruzsálemtől... :lol: :lol: :lol:

Ez van....de remélem sikerül szerezned témában illőt.
Én egyébként a sulink könyvtárából(ahol az összes előző szakdoga meg van)szal onnan csentem,írtam ki egy csomó szakirodalmat,címeket,tartalomjegyzéket stb...talán neked is ez kéne,legalább így lenne egy kis fogózdkodó és nem a tök semmiből kéne építkezned.Nálunk mindenki így csinálta,és ez nem is illegális,szabadon bele lehet nézni az előző dogákba és jegyzetelni belőlük.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Beuska!

Nálatok hogyhogy még csak cici van?

Pumperka!
Hát, a 2 szilárd étkezés sokszor csak 1,5 és kap még egy kis tejecskét is mellé. De olyankor nehezen jövök ki ebből a tejmennyiségből. A sok apró torta a kicsik előtt tényleg jópofán nézhet majd ki. Vizuális típus vagyok, hirtelen a HP roxforti évnyitók jutottak eszembe a sok-sok gyertyával a levegőben. :) :lol:

Panni, akkor drukk a jövő hétre! Én emiatt kérdeztem, mert ezt írtad:
[quote]L írta:ilinek holnap lesz élete első tornaversenye, ami ráadásul Nemzetközi és azt mondták az edzők, hogy iszonyú sokan jöttek.

biribon

Ja, az esküvői vacsimon is hasonló hangulat volt, minden egyes asztalon, minden személyre volt 1-1 égő gyertya. Kb. 80 gyertya égett. Ja és + a kaják mellett is volt. Így kb. 100 égő gyertya lehetett. :) Szerintem nagyon jól nézett ki. :wink:

Na, nem bírom ki, hogy ne tegyek be 2 képet róla. :oops:

Kép

Kép

biribon

Sziasztok!

Pumperka, Juditkmét, köszi a köszöntőt.

Pumperka!
Zsombornak jobbulást, majd a tejecske meggyógyítja!!

Biribon!

Mindenkinél más a szokás mi erre odafigyelünk a családba. És én is csak a közvetlen legjobb barátnőimtől és családtagoktól várom el de ez kölcsönös!!
Jó neked hogy Luca ilyen jókat alszik, gondolom így sokkal kiegyensúlyozottabb napközben is.
Az esküvői vacsid nagyon szép lehetett, sajna nekünk annak idején csak polgári volt a többire nem futotta. Azóta is sajnálom hogy ez kimaradt az életemből... De sebaj majd a lányaimnak országos lagzija lesz!
:lol: :lol: :wink: :wink:

Juditkmét!

Már sokszor írtam hogy átküldöm neked szívesen csak még nem küldtél mail címet!!
Várom és küldöm!!
Átérzem a helyzeted, nyáron rám is vár a védés és az államvizsga!
Nimikének jobbulást! Örülök hogy Levinek teteszik a bölcsi, legalább ennyi gonddal kevesebb.

pusszantás mindenkinek!

pepike

Kép

Kép
pepike

Biribon, Beuskának van Lilije, Pannynak Mark-ja. Bocs :oops: :P
Viszont, nagyon klasszak a képek az esküvőtökről!
És iszonyú ügyes vagy a fejéssel. Nem is hittem volna hogy csak fejéssel ennyi ideig lehet anyatejet adni egy babának!

JuditK, nekem agrárintegrációval kapcsolatos volt a szakdogám címe....szintén Gödöllő, mint Pannynak. Ez sem hiszem hogy jó :?
Vendég

Persze! Persze! A versenyekkel vhogy összekavartam a dolgokat... :oops: :oops:
Panni egyértelműen női kisebbségben lévő fiús anya! :D

Szóval Panni egy hét múlva esedékes versenyére is kíváncsi vagyok és Beuska lányának tegnapi versenyére is!

biribon

Biribon!
De szép a dekoráció!!!

Kacika!
Köszi.

Pepike!
Hiszen már leveleztünk e-mailben. Nekem megvan a Tiéd. Azért ide teszem fel, hátha más sem tudja.
juditkecskemet@freemail.hu

(túl nagy fantáziám nem volt) :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?