Neeeem, de az azért ösztönöz kicsit!
Köszi Kmanna neked is a ránk gondolást!
Nem sok energiám, türelmem van irogatni. Apa nélkül voltak/vannak jobb és rosszabb napjaim. Apa is mindig fáradt, se msn-en, se telefonon nem lehet vele rendesen kommunikálni...
Ma este ez eléggé lelombozott. Ha hazajön, muszáj egy kicsit lendítenünk a magánéletünkön.
Xien! Azt hiszem, elég sokan vannak hasonló cipőben, mint ti. Ma pl. édesanyám már nem először tett utalást arra, hogy talán nem kellene másodikon gondolkozni... Alig várja, hogy Lucából összeszedjük magunkat. És ráadásul a "még" szót sem tette hozzá.
Ez is lelombozott. Pedig mindig nagy családra vágytam, csak látja, hogy eddig mennyit kínlódtam Lucával és, hogy szét vagyok/vagyunk esve még mindig... Tesó is jobbára csak szűznemzésből lenne. Persze ölelés, csók van, de annál többre sem időnk, se energiánk (sőt se libidó
) egyelőre. Na, ezen nagyon kellene változtani, akkor is, ha ezzel késni fog a tesóprojekt. Tényleg nem szabad arról lemondani!
Fanetta! Az ajándékozás nagyon jó ötlet! A tortával kapcsolatban nem tudom, hogy sok kicsi vagy 1 naaagy kellene? A páros játékot megnézem, bár férj nem egy játékos típus. Főleg nem ilyen típusú játékban... Én az lennék. Imádok játszani!
Kmanna! Pankalini már megint nagyon ééédes! Gratula a felálláshoz, most már nem lesz nyugtod!
Pankának milyen könyvet rendeltél? Én amióta éjjelre rendesen besötétítek (pár naoja, nem is merem mondani, de az éjjeli fejéssel csak így bírom egyedül), de 10-ig alszunk...
Tízórainak esetleg szőlő, vagy a többit még gesztenyével kombinálni? Vagy kis répával, sütőtökkel?
Betegeskedőknek jobbulást!
Névnaposoknak boldog névnapot!
Pepike! Mi nem nagyon szoktuk tartani a névnapokat. A családban lévő névnapokat sem tudom, meg a legjobb barátnőmét sem...
Szóval bennem is csalódhatnál. Pedig attól még nagyon fontosak nekem! Neked meg Boldog Szülinapot! Alizkával együtt páros, virtuális fülcingálás! Még 8 hós is lett ma. (Bár mire elküldöm már tegnap.) Neki is milyen hosszú haja van! Annyira furcsa a kis kopaszkám mellett.
Pété! Ismerős érzés, én is feltettem párszor ezt a kérdést...
Ne bántódj meg! Vannak ilyen napok... Lassan már nem foglalkozom ilyesmikkel. Edződöm. Ilyen a fórum. Attól még örülnek a többiek (velem együtt), ha jössz és írsz.
Panni! Gratula Olika mászásához, üléséhez! Jó, hogy ennyit programozol! Mindannyiunkra ráférne ez.
Melindáéknak a kúszáshoz gratula!
Beuska! Nagyon ügyes a lányod, hogy nemzetközi versenye volt! Hogy sikerült? Iskolatáskát, hogy hagyta el a fiad?
Mona! Ti hogy vagytok? Megy újra a fejés? Mennyit tudsz fejni? Mennyit eszik Nóri? Én most hogy lassan 2 hete egyedül vagyok, már nem tudok annyit fejni. Fáradt is vagyok, nem is eszem rendesen és kevesebbet is fejek. Azért próbálom vhogy kisakkozni a ht-sal, hogy elég legyen. Vajon mennyi tejet kell kapjon ennyi idősen? (Kinek tej, kinek táp...)
Lucával voltunk orvosnál (neurológusnál), mert a fején van egy pukli, a homloka feletti részen, a kutacs előtt, beutaltak minket röntgenre (majd vmikor elmegyünk), de azt mondták, valószínűleg nincs jelentősége a dudornak, valószínűleg majd elsimul. Még szemészetre is el akarok vele menni.
Egyelőre még csak a neurológusnak és a védőnőnek mutattam. A neurológus azt mondta, hogy úgy látja, nincs vele probléma és azt mondta, hogy kb. 2 éves korra rendeződik teljesen a szem. A védőnő is kb. ezt mondta, illetve az orrnyereg növekedését is említette, hogy annak növekedésével is eltűnnek az ilyen asszimetriák.
Juditkmét! De jó, hogy hordja Levi a szemüveget!
Kitartást a sulihoz és a betegeskedésekhez!
Petramama! Tali szempontjából nekünk is jobb Buda. Pestre nem nagyon vagyok hajlandó bemenni... Csak nekem meg a du. jobb a fejés miatt. Igaz, most Luca egyetlen! (amióta egyedül vagyok, már csak 1x alszik
) napközbeni alvása meg du. van. Szóval macerásak vagyunk...
Szilvánusz! Te hogyhogy csak "felületeskedsz"?
Niki! Te is kevesebbet vagy mostanában...
Na, ennyire tellett most. Ez sem kevés. Bocsánat azoktól akiknek nem reagáltam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2008.11.16 11:35-kor.