Sziasztok!
Most volt egy kis időm olvasgatni.
Kérdeztétek többen: igen, hárman voltunk Prágában. Jó volt ez így. Legalább tudtam valamit pihenni, meg apával lenni.
Mert igen szükségem van, de neki is ezekre a lopott együttlétekre.
Elég nehéz időt szakítanunk egymásra a 3 gyerek és a rengeteg meló mellett.
Xien kérdésére: Mi 15 és fél éve vagyunk együtt. A kezdeti szenvedély nálunk nagyon erős szerelemmé, szeretetté változott. Nekem ez sokkal mélyebb érzelmet jelent, mint a kezdeti szenvedélyes időszak, ami hamar múlandó. Köztünk a mai napig nagyon erős kötődés van egymás iránt. Persze az együttlétek mennyisége csökkent, de a milyenségére nekem nincs panaszom.
Voltak/vannak és lesznek is hullám völgyek és hegyek az életünkben. Folymatosan csiszolódtunk egymás mellett és mára el tudjuk fogadni a másikat olyannak, amilyen. (Jó, ez néha nehéz, pl: a mai napig nem értem miért kell minden cuccot széjjel hagyni.
) Mostanság én nagyon kivagyok Boróka éjszakázásai miatt, szerencsére ő tolerálja. És ezért is mentünk csak 3-asban Prágába, mert így sokkal többet tudtunk együtt lenni. Egyébként mi rendszeresen meg szoktunk lépni 4-5 napra a gyerekek mellől. Ez most még nem megy, de amint abba maradt a szopi, tuti újra megyünk.
Ezek a kiruccanások adnak nekünk erőt a következő időkre a mindennapokhoz.
Mona! Ezek a grimaszok!
Édes lánykád van! Hogy vagytok ti éjjelente? Vigasztalj meg, hogy múlandó az állandó ébredés.
Te tényleg nem szoptatsz???Reggel én is úgy keltem, hogy elegem van a szoptatásból és hamarosan elválnak útjaink Borókával. Éjjel megint 100-szor kelt. Mondjuk egy kicsit taknyos, de tuti nem az zavarta, mert alig szörcsög.
Inkább: ő is elkezdett nem hason aludni és amikor oldalra fordul, illetve inkább amikor onnan vissza fordulna álmában, akkor ébred meg. Kb. 1 hónapja többen írták, hogy az addig hason alvós gyerek nem akar úgy aludni.
Kéretik segíteni tanácsokkal, hogy mi a bánatot csináljak. Nekem a nagyok mindig hason alvóósak voltak!
Pumperka! Az a szerencsém, hogy a nagyok napközben nincsenek itthon, így csak 1 gyerekre kell figyelnem. Dorka egyébként is teljesen önálló már, néha kell csak neki segítenem a tanulásban. Petrával meg Borókával pedig esténként együtt próbálunk játszani. Én meg lassan kénytelen vagyok hozzászokni a kevés alváshoz. Hol van már, hogy 8-10 órát is aludtam.
A kanalazás egyre jobban megy. Főziből már üvegnyi mennyiséget is megeszik. A gyümölcsöket visziont ki nem állhatja pépesítve. Addig jó, míg darabosan adom neki. Ki érti ezt? Viszont nem hajlandó inni semmiből sem. Ti mit adtok a gyerkőcöknek főzelék után inni?
Tök jó ez a babanetes babázás Csengénél. Mutattam Petrának, egyből azt nézte, hogy milyen babák vannak a képen.
Egyébként én annyira utáltam a Barbie-kat, hogy Dorkának egyet sem vettem. Persze innen-onnan mindig kapott. Petra viszont annyira oda volt értük, hogy ott már nem tudtam következetes anya maradni. Ő képes mindent "kisírni" magának. Most a littlest pet shop állatkák a fan-ek nálunk.
Panny! Addig örülj, míg Olika nem mozog be nagy tereket. Nálunk két napja kezdett Boróka mindenfelé eljutni.
És ő csak 8250 gramm.
Linocs! Nem semmi ez az epekő. De legalább megvan a kiváltó ok. Csak azt nem értem a lazactól miért jött elő????
Úgy megkívántam, hétévégre venni is fogok.
Fanetta! Félek, hogy hamarosan Boróka is ilyen tetteket fog elkövetni ellenem.
Bár nálunk az uborkás üveg a spájzban van, zárt ajtó mögöttt.
Ne aggódj Borókának sincs még foga!
Beuska! Milyen cuki Alexa is.
A szopi nálunk is zűrős, ha nincs nyugi és/vagy sötét. Akkor csak annyit eszik, amennyi éppen az éhség csillapításához elég, de jól nem lakik.
JuditK! Hogy mennyire nagy már Nimi. És az arca, mint a tiéd.
Judit18! Jónak tűnik a kocsi! A miénknek van karfája. Tedd bele ám Esztert mielőtt megveszed! Te direkt választasz mindig sötét színt?
Niki! Szép az etetőszék!
Köszi az Alexandrás ötletet. Fogok is rendelni. Sajnos nekem simán összejön 10 ezer Ft-nyi könyv.
Csajok! Most már én is úgy mennék talizni. Nem akar valaki a budai oldalon is szervezni valamit? Itt is van ám IKEA.
Nekem olyan messze van az Őrs vezér tér! Tegnap ráadásul liba napi felvonulás volt az oviban. Emiatt sem tudtam, volna menni. Dorkáék pedig esti kirándulásra mentek, 9-kor jött haza. Még szerebcse, hogy az egyik kísérő tanárnő pátyi volt és hazahozta autóval. Előtte még haza kellett hoznom a suliból, hog tanulni is tudjon.