Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi - Hűha! És mikor lesz a nagy esemény?

Kép
trombibébi

hahó!

nem tudom ma mi van a levegőben,Arni egész nap aludna és ha fent van egyszerűen nem birok vele,sokat sír és nyűgös.Remélem nem lesz beteg.....vagy csak ettől a kutya időtől? :shock:
Már a hó is esett nagy pelyhekben,fasza hogy Sándor -József -Benedek zsákban hozzák a meleget :lol:

Mági:Szegény kis Bence,kívánom hogy mielőbb gyógyuljon meg!

Puszi a szurisoknak,nagyon bátor kismanók!

Vera:Tényleg csodaszépek a gyerekeid,és Iza az ékkő úgy tündököl a sok pasi között! :wink:

Trombi:mi még nem tudjuk,szeretnénk megkeresztelni de még azt sem tudjuk ki legyen a keresztszülő a családi béke fenntartása érdekében.

KépKép
lyndee

Gabi:örülök hogy végre kijött a fránya csomó.És van már tej benne?

KépKép
lyndee

Trombi! Nagy esemény lesz, de kis "felhajtás". 5-en leszünk összesen :)

[quote] írta:s ha fent van egyszerűen nem birok vele,sokat sír és nyűgös.

Dettó. 5 napja. Asszem indul a fogzás.

Kép
zölddisznó

Az alábbi megjegyzéssel kaptam ezt a levelet:

"Nekem nagyon tetszett. Ilyen felvételt még nem láttam, pedig a gatyám már
régen két águ. A nyilakkal tessék dolgozni és csodálatos panoráma lesz."

http://www.gillesvidal.com/sziget2008/b ... hateau.htm

KépKép
KépKép
mush589

zöldi: Szerinted már a fogzás lenne?Kell már látni valamit az ínyén?mert én figyelgetem de eddig semmi különöset nem tapasztaltam.nyáladzás meg már régebben is volt... :?

KépKép
lyndee

zoldi. mi az elso ket hetben fogytunk, de aztan a tapi miatt szedett fel egy kicsit.280gr-t hizott 3 het alatt osszesen.
sajnalom, hogy Hanna se hizott sokat. mi lehet az oka?

jobbulast bencenek

nalunk nevado unnepseg lesz osszel. mi nem vagyunk vllasosak, igy kepmutatas lenne. a "keresztanya" az a baratnom, aki most jon hetvegen, de nem tudtuk osszehozni erre az idopontra.

KépKép
KépKép
mush589

A felső ínyén ahol a mi szemfogunk van ott van két piros gumó.Az normális vagy az lesz fogacska?De először a metszőfogak jönnek,nem? :oops:

KépKép
lyndee

Trombi:mi már túl vagyunk a keresztelőn februárban volt :lol: :lol: :lol:

Zöldi:jaj de jóóóó,irigy vagyok nagyon az esküvő miatt,és előre is nagy nagy gratula :D :D
És mitől van hogy Hannus nem gyarapodott?Akkor lehet hogy a foga miatt nem?Nem evett annyit,mint szokott?

solya051020
Káld

Lyndee:fogzás, lehet hogy az már az,nem minden gyereknek jön ki ugyan az a foga,mint ahogyan papíron van.....

solya051020
Káld

Mi is megkereszteltetjük Domit. Tavasszal, Tihanyban... :D

Ma egész nap alvás van....meg sok duma ha fent van. Főznöm kellene de nincs kedvem. És tegnap éjszaka kint hagytam a levest és megromlott....brühüühühü...elment a kedvem.

Vagy mégis csinálok egy túrós-mazsolás muffint:)

Bencének jobbulást!

Kép
mannababoca

Trombi: mi is szeretnénk megkeresztelni. Valamikor májusban. Az egyik nagybátyám pap, szeretném, ha ő keresztelné.
Azt pölö tudtátok, hogy a Mátyás templomban ingyé keresztelnek? 8)

Zöldi: Verának van igaza, május végéig váltják be a pöttyöket, múltkor kérdeztem dm-ben. Március végéig adják. Holnap küldöm :)
[quote]H írta:anna nem, alig 400-at hízott előző 4 héten összesen.

Az nagy baj? Mit tudsz vele tenni? :(

Lyndee: hát, nem annyira :( viszont úgy tűnik, a másik cici egyelőre szerencsére kompenzál :)

Manna: múltkor nem csináltál? Receptjére kivi lennék.

Mági: mielőbbi gyógyulást Bencének.

Cili: örülök, hogy jobban van a hátad.

Kép

Kép
gabilany79

[quote]A írta:zt pölö tudtátok, hogy a Mátyás templomban ingyé keresztelnek? Cool

Nem mindenütt? Úgy tudtam, "illik adni az egyház javára", de nem kötelező - legalábbis mifelénk a keleti végeken így dívik.

Nekem azért dilemma, mert a vallási része engem sem izgatna (férjemet meg pláne), de maga a "keresztmamiság intézménye" meg nagyon szimpi. A másik pedig, ha szívem szerint választanék keresztszülőt, akkor nálunk is probléma lenne a családi békével... olyan nehéz. :roll:

Kép
trombibébi

gabi. mi volt a baj a ciciddel?

KépKép
KépKép
mush589

Trombi: lehet, hogy igazad van :oops: csak Gödöllőn az a "divat", hogy akkor 3 hónap hitoktatás, és ugyan fizessék már be az egyházadót "háromgenerációravisszamenőleg". Így gondoltam az "ingyenest".

Mush: csak a szokásos :( Jól becsomósodott, és 3 nap kellett kicsomósítani, csak most kicsit jobban megviselte, mint eddig, és még nem annyira akar termelődni benne a tej.

Kép

Kép
gabilany79

Azt hiszem megoldódott a nyűgösség oka.Szopi után teletette a pelust és azóta játszik a kezével,egy hangja sincs :lol:

KépKép
lyndee

Lyndee!
1. kicsit duzzadtabb az ínye
2. fehéren látszanak a fogak az ínyben
3. állandóan rág (nem cumizik, hanem rág)
4. nyűgös
5. álmában fel-felsír
6. nyálzik

...szerintem így kezdődik a fogzás.

Musi! Nem tom, miért nem dagisodik, de végülis 6200 nem rossz majd 4 hónaposan.

Solya! Már egy ideje kevesebbet eszik, többet mozog és szerintem a fogzás indulása miatt is. De még nem aggódunk.

Manna! Tihanban ki kereszteli? Őket ismerem.

Értem Gabi! És köszi, ha küldöd!

[quote]N írta:ekem azért dilemma, mert a vallási része engem sem izgatna (férjemet meg pláne), de maga a "keresztmamiság intézménye" meg nagyon szimpi.

Trombi! Akkor miért nem tartotok "névadót"? Ha nem vagytok hívők, akkor ott "hazudozni" kell, hogy megkereszteljék.

Kép
zölddisznó

zöldi ebből a 3 és a 6 pontok érvényesek csak.A többit még nem észleltem! Hannánál vannak már jelek a fogzásra a nyűgin kívül?

KépKép
lyndee

Zöldi! Hát remélem Korzenszky, de még el kellene intézni...

Gabi! A muffin: http://www.hoxa.hu/?p1=recept&p2=14211
egyelőre még lusta voltam megcsinálni...:)

Kép
mannababoca

Amúgy Domi még mindig nincs 6 kiló... :( Pedig már 63 centi...

Kép
mannababoca

Jó estét!

Megvolt a fejtágítás, jó sokáig tartott. Hazajöttem nekiláttam kenyérlángost sütni, mert már 3 napja készültem. Elég ronda lett, az illata is elég bizarr, és hát az íze... Örüljetek, hogy nem kell belőle ennetek! Én 2 szelet után kénytelen vagyok hideg sörrel leöblíteni. :wink: :wink: :wink: Kép
Ha azért valakinek megtetszik, írok ám receptet! :lol:

A betegeknek jobbulást!

Ma tanácsot kapott anyukák! Nagyon szépen fejlődnek a babócák!

Keresztelő: mi sem vagyunk megkeresztelve, a gyerekek sem lesznek.

Szép estét! Laura

Kép
Kép
szeles4

Vera - miért?

Laura - szerintem tedd fel azt a receptet....

Zöldi - Névadó sincs kizárva. (Bár apa semmilyen hepajt nem támogat) És egyébként olyankor is szoktak keresztszülőt választani? Az már nem olyan "igazi". Vagy hülyeség?

Kép
trombibébi

Zöldi: apa feladta, nem tudom mikor ér oda.

Keresztelő: hát én szeretnék. Mindketten meg vagyunk keresztelve. Apa katolikus, én református és volt református egyházi esküvőnk. Tavaly májusban meg keresztszülők lettünk. Viszont a férjemet annyira kiakasztotta a pap, mind az esküvőnk, mind a keresztelő alkalmával, hogy azt mondta nem tartunk keresztelőt. Azért még puhítom. Nálunk a férjem tesójáék lesznek a keresztszülők, már ha lesz!!! :lol: :lol:

Vera: mi történt???!!!!!

Fogzás: nekünk a doki mondta, hogy szerezzük be a Dentinox gélt, mert az nagyon jó. Vettünk, de még nem használtuk. Igaz nálunk a Zöldi féle pontokból majdnem mind teljesül,
Vendég

Vera:miért kell menned?

Laura:tessék csak feltenni azt a receptet,és még sört is iszol ilyen csúnya kaja mellé......hát.....nem irigyellek(nem,mi???????) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zöldi:akkor a fogzás lesz a ludas.Bár nem vagyok szakértő :)

Olivér meg lázas lett az oltástól,meg sztem a foga is rátett egy lapáttal,már kapott kúpot,de még nem tudott elaludni,még most is nyöszörög :? :?
Ha jól emlékszem akkor a 2 és 3 hónapos oltás az egyforma?Vagy most hülyeséget írtam???Csak mert a 2hóstól nem volt láz,ettől meg van :roll: :?

solya051020
Káld

Ja és ma szépen leszúrtam a keresztapámat (Sándor), apukámat és a bátyámat (Józsefek), hogy merre hagyták a meleget!!!!???!!! :lol: :lol: :lol: Apukám azt mondta hogy Afrikában!!! :lol: :lol: :lol:
Igaz a gólya sem jelent még meg. Tavaly március 16-án reggel itt csücsült!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Solya: igen, egyforma. Nálunk is az elsőnél semmi gond nem volt, most meg hőemelkedése. Tegnap kapta, este nagyon nyűgös volt, kapott kúpot, ma meg szinte végig aludta a napot!!!
Jobbulást Olinak.
Vendég

Lyndee! Ez a 6 mind vonatkozik Hancsira.

Manna! Ricsi bácsi? Ő volt az igazgató, amikor apu a Pannonhalmi Bencés Gimiban testnevelt.

Trombi! Névadó-ügyben nem vagyok jó, de szerintem azt keresztelő helyett szokták csinálni nemvallásosék.

Bocika! Nagyon köszi!

Solya! Általában az első oltások után nem szokott lenni lázasodás, a többinél jellemzőbb.

Vera! Miért?

Kép
zölddisznó

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Köszi csajok,akkor bízok abban hogy nálunk a holnapi nap nyugis lesz.

Most jut eszembe akik bejelenkeztek mint zugolvasók azóta sem írtak,merre jártok????
És többiek:Andy,Aida,Csaki,Sina,BKati,és még akik nem jutnka most eszembe ugye minden ok veletek??????
Életjelet kérünk!!!!!

solya051020
Káld

Na én is megyek még nyugi van,jó éjt mindenkinek

solya051020
Káld

Jó reggelt, na ma én vagyok az első :D

Vera, én meg mammografra megyek nemsoka :shock: Én minden évben járok, terhesség miatt tavaly csak UH volt, szoval most mindenképp fogok..

Hétfőn jön a cicinyúzó néni, hátha tud tejcsit fakasztani..meglátjuk :shock:
Mági, már akartam kérdezni, Te most is szeded a Bromocriptint? Ez a néni azt mondta nekem a telefonon, hogy az hogy terhesség előtt szedtem az nem számit, mert a terhességgel lenullázódik minden, és beáll a normálisra.. szóval van remény :D

Musi, tök jó hogy vagy megint :D Az ágyban alvásról akartam Neked irni, hogy nálunk hogy volt: Mi is ott altattuk magink között, mindketten imádjuk ha velünk van. Aztán mindenki jött, hogy odaszokik, stb, igy rákészültünk, hogy na, akkor szombattol megint elaltatjuk a nagyágyban, és utána transzport a kicsibe. (Korábban azért is került a nagyágyba, mert nem volt hajlandó fél óránál többet aludni a kiságyban). Tehát szombaton már rápihentem előre, hogy milyen éjszakánk lesz, és láss csodát, betettem a kiságyba, és végigaludta az éjszakát egyből. :D
Annyit csináltam, hogy a kiságyat odahuztam a mi ágyunk mellé, és ha felébredt, benyultam a rácson, megfogtam a kezét és aludt tovább.
Most ugy működünk,hogy néha elalszunk apával, és ő is köztünk marad éjszakára, de a következő este sincs gond a kisággyal ujra :D
Én ebből 2 tanulságot vontam le,
1. változnak a bébik, pár hete szó sem lehetett kiságyról, most meg simán alszik ott (csak éjjel)
2. nem mindegy az ágy holléte sem, lehet valami zavarja ott ahol most van. Én arrébb is huztam és meg is fordittam, és 6-9 órákat alszik..

na, nem akartam okoskodni, egy kis reménysugárnak szántam :oops:

Andy, merre vagy?

És a többiek? Csaki, Sarmi,Sina.....

BB klassz hogy irtál, már Téged is hiányoltalak :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsiraf8 2009.03.20 07:14-kor.

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok!

Ma jó korán keltem.. ilyenkor én még aludni szoktam.. :roll:
Apa hajnalban jött haza helyszínről, megcsináltam neki a reggelit, Dánielem elaludt én meg nekiálltam pakolni, mert jönnek ma riasztót szerelni , ( rendőr Apa legujabb dilije ) és amit lehet elrakok az útjukból.

Vera: miért kell menned?

keresztelőt mi is akarunk, de még nincs időpont.

DM pont: aki kéri ( 7 db . ) irjon címet priviben, ma délután járok a posta felé, fel is adom!

Laura: hááátt én el tudnék sörözgetni a "rondaság" mellett !!! :wink: :lol: :lol:

Solya : reméljük ma már nem lesz gond az oltás után.
Mondta védőnéni, h mivel a második oltás volt,, igy már benne van a szervezetükben az ellenanyag, és hevesebben reagálhatnak rá..

Boci : amint a topik is a bizonyíték, bizony itt volt a gólya márciusban!!! :lol:

Kép
eszterke24

Az eltűntek nem nagyon adnak hírt magukról! :(
Jelentkezzetek!

Zsiráf: milyen az a cicinyúzó néni ? "meg kell rendelni" ? én is akaroooookkk! hátha jobb lenne a helyzet!
Majd mesélj!

Kiságyban alvásra most nekünk nagyon bevált a szomszédasszonyom ajándéka.. mióta megkapta, azzal alszik, egy hang nélkül, egyedül.. :lol:
így- Kép
és 5 perccel később... Kép

Kép
eszterke24

Sziasztok!

ha mindenkinek megvan a dm-s pontja én is jelentkeznék a maradékért:)
Kolozsy Orsolya
1191. Lehel u.7 IX.27.
megyek mert felébredt:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Pálinkásjóreggelt! :lol:

Amint a mellékelt ábra mutatja, kuki mindegy, hogy hogy rakom le gyerekemet este, majd ő azt tudja, hogy kényelmes neki a szunya :lol: :lol: :lol:
Kép

Ja, és olyan mélyen alszik, hogy ennek örömére a légzésfigyelő is beriasztott az előbb. Ötletem sincs, hogy kéne elhelyezni a lapokat ehhez a sajtkukachoz.

Kép

Kép
gabilany79

Még mindig alszik :? Unatkozom... :oops: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Jó reggelt!

Vegyes éjszakám volt. Este apával összekaptunk, aztán duzzogva bevonultam aludni 9-kor, pedig valami jó filmet kinéztem.
Dani 11-kor, 4-kor kelt, de olyan nyűgös volt, alig akart visszaaludni! Nem tudom, én még nem látok semmit, ami a fogzásra jellemző lenne, azon kívül, hogy ömlik a nyála, és mindent a szájába akar venni...., remélem azért túl leszünk rajta...

Várom a postást, hogy meghozza a teszveszen vett ruhákat, aztán sétálunk egyet. Bár süt a nap, reggelre fagyott, már annyira igénylem a meleg tavaszias időt!!!!

Gaby én tegnap voltam így, Dani délelőtt 10-kor evett, délben elaludt, és csak 4-kor ébredt! Én meg szokásomhoz híven rohantam mindennel, hogy időben meglegyen, aztán volt 2 felesleges órám, amit hirtelen nem is tudtam kihasználni! Rég pihentem ennyit egyszerre napközben!

És most mér értem miről is beszélsz:
Kép

Hála istennek éjszaka mindig a kiságyában alszik a fiam, bár volt egy-két alkalom, amikor közöttünk volt, hát én semmit nem aludtam akkor, minden kis szusszanására felébredtem! Arról nem is beszélve, hogy totál elgémberedett az egész testem!

Kép

Kép
dcili81

Jó reggelt!

Este még fürdés után sírt egy sort majd bealudt és már 5kor követelte a cicit!
Nálunk is a kiságyban van alvás.Én már a kórházban eldöntöttem amikor odavettem magam mellé,hogy soha többet,ugyanis szó szerint semmit nem aludtam még egy percet sem.mindig azt néztem ráfekszem e és alapból is forgolódós vagyok,nem tudok egy helyben aludni.
Így aztán Arni nem is tudja milyen az anyával,apával aludni.

Gabi:Annyira édes Kiskobold! :D

Vera:mi a baj?

Mi jövőhéten megyünk oltásra.Lenne egy kérdésem.Az előzőnél azt mondta a védőnő hogy oltás előtt fél órával adjak neki germicid c-t,majd 6 óránként is egyet.Most nem mondta,szerintetek van értelme előre adni neki,vagy elég ha már lázas vagy hőemelkedése van?
Ti mit használtok lázcsillapításra?
Úgy tudom 3 hós kortól már lehet adni vmi szirupot is....

KépKép
lyndee

zöldi:nálatok minden bizonnyal megindult a fogzás.Hogy birod?

KépKép
lyndee

Lyndee, én Daninak utána adtam egyet, és semmi baja nem lett. Este már nem is kellett neki adni, abszolút nem volt lázas.
Nurofen szuszpenziót lehet kapni, és adni ilyen pici babáknak, de szerintem inkább kérdezz rá a dokinál!

Kép

Kép
dcili81

Gabi - mindig olyan jól szórakozom a kis vándorlós Kiskoboldon.:) Meg látom, Cili Danija is megirigyelte:). Panka egyáltalán nem mozgolódik álmában, szinte mindig ugyanúgy találom, mint ahogy este otthagytam - csak a fejét forgatja. Na és nagyon mélyen alszik, még mindig be-besippant a légzésfigyi, és még mindig nem tudtuk visszatenni a kókuszmatracát emiatt.
Egyébként olvastam a leírásban, hogy ha oldalt fekszik, könnyebben beriaszt, lehet emiatt volt most riasztás Kiskoboldnál, nem?

Lyndee - nekünk ugyanazt mondta a doktornéni az oltásnál, hogy ha hazaértünk 1 kúp, aztán estefelé még egy. Ill én még mindig csak felet adtam, nem lázasodott be.

Kép
trombibébi

Én is Germicid kúpot adtam neki, akkor mikor hazaértünk, és borogattam neki. Én felet adtam , és éjszakára is felet.
Másnapra lett hőemelkedése.
A Nurofent lehet 3 hónapos kortól adni, én amiatt hozattam mert a kúpot erősnek mondják, és annyi mellékhatást ír.. hát a Nurofen is.. :?

Úgy be van borulva, mintha hajnal 5 lenne.. olyan sötét van.. :(
Kész vagyok mindennel, az ebéd is kész, Ananászos csirkemell,meg még maradt gyümölcsleves .. Manócskám bealudt a nagyágy közepén, úgyhogy megyek mellé egy könyvvel.. :wink: :lol:

Gaby: nem semmi Kristófod! :lol: nekem sem közlekedik ennyire, max. rátapad a rácsvédőre..

Kép
eszterke24

kösz csajok,akkor maradok a germicidnél :wink:

eszterke:nagyon édi Dani ahogy a macival alszik.Arni egy textil pelussal alszik de kicsit félek negyogy magára húzza és ne kapjon levegőt.én is gondolkodom vmi plüssön.... :roll:

KépKép
lyndee

...ja, és Trombi, még nem tudjuk, mikor lesz. Amikor Hanna belenő a 74-es keresztelőruhácskájába. ;)

Musi! Sajna most nem tudom megnézni a könyvben, hogy mire gondoltam, mert kölcsönadtam. Bocsi, elfelejtettem.

Zsiráf! Hová jársz mammográfiára? Szoptatás miatt ilyenkor nem ad fals eredményt?
Ja, voltam anyajegyszűrésen, és hál'istennek minden oké.Köszi a tippet!
Örülök a cicinyúzós nemfeladásodnak!

Eszterke! Hannának is van olyan holdas-felhős csörgője, mint Danidnak. :)

Gabi! Nomen est omen - Colombus is nagy utazó volt. ;)
Hány lapod van? Nekem a 3 beteríti a kiságyat (60*120-as)

[quote]s írta:zerintetek van értelme előre adni neki,

Lyndee! Nincs! És felesleges is. Kell 2-3 óra, amíg reagál a szervezet az oltásra, elég akkor. De szerintem csak ha lázas, vagy nyűgös.
De nyűgösségre jó a Voburcol is (Benne van egy reklámoldal a kölkök "szervízkönyvében")
Fogzási tünetek nem vészesek még, csak többet kell foglalkozni a bébivel - az meg tök jó!

[quote] írta:gy be van borulva, mintha hajnal 5 lenne.. olyan sötét van..

Eszterke! Hihi, én már azt sem tudom, milyen sötét van hajnal 5-kor. 10-kor már tök világos van! :)

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Vera: Miiiii van?

Domi tegnap konkrétan egész nap aludt, szerintem 5-6 órát....féltem is az éjszakától, erre fél10-től 5-ig húzta a lóbőrt. :D

Zöldi: Ha ilyen Ricsi-bácsis a viszony, megkérdezem, szerinted, hogy lehetne megkérni egy keresztelőre?

Gabi: Olyan édes, ahogy össze-vissza alszik, Domi meg sem mozdul. Egy hete viszont be nem áll a szája. Egész nap dumál...lent van a játszószőnyegen, teregetek a lakás másik végében és csak azt hallom ahogy mondjamonjdamondja...

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Eszterke! Hozzám is járt cicinyúzó néni az első hetekben, és egész jó eredményt értünk el!
Nagyon édes Dani a kis plüss valamivel :) .

Gaby: Kis sajtkukacod is nagyon édes :) !

Keresztelő: Én meg vagyok keresztelve, párom nem, mi megkereszteljük Manócskát, bár nem nagyon vagyunk vallásosak, de nekem ez valahogy természetes. Én a névadót tartom furcsának, mert ha már nincs keresztelő, akkor minek? De ezt mindenki maga dönti el.

Tegnap voltak itt babanéző munkatársak 6-an. Szabi nagyon jól viselte, hogy kézről-kézre járt :) . Sütöttem rigójancsit és görög citromos sütit, csak elfelejtettem lefényképezni :oops:

Tegnap megérkezett a babakocsi, nagyon klassz!!! Mostmár nagyon kirándulhatnékom van, csak jöjjön már a tavasz! Nálunk reggelre megint hó esett :( .

zsebi_baba

Hát, igen, minden reggel úgy nézünk be hozzá, hogy akkor most épp mit produkált :D Szerencsére főleg hajnalban-reggel közlekedik, mert van olyan, hogy apa benéz hozzá, mielőtt munkába megy, és olyankor még csak "félúton" tart :lol:

Trombi: lehet, hogy tényleg amiatt riasztott, mert az oldalán feküdt. Meg ahogy nézem, a fele gyerek a takarón volt...

Zöldi: három lapom van, most csak kettő üzemel, de már beszéltük apával, hogy a harmadikat is betesszük (60x130-as a kiságy). Bár valószínű Trombinak van igaza a riasztással kapcsolatban.

Eszterke: milyen édesen öleli Danid a plüssjószágot :D

Cili: üdv a klubban! A te Danid se semmi, és ez majd csak fokozódik :lol:

Kúp az oltás után: megkérdeztem dokinénit múltkor, szerinte csak akkor, ha tényleg lázas, preventíve ne. :? Még jó, hogy ebben is minden doki egyetért :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Mi nem kereszteljük meg Rékát, az uram pogány én református, nem hiszek az egyház intézményébe, majd ha felnő eldönti akar-e egyáltalán egyházhoz tartozni, lehet a végén taoizmus híve lesz:)

Gabi: Réka nekem nem mozgolódik, max oldaláról a hátára fordul,kicsit aggódtam, hogy Kiskobold ennyit mozog az én Csöppem meg nem,de rájöttem, hogy 3 héttel idősebbek vagytok.:)

Nekünk csak hőemelkedésünk volt tegnap az oltástól
én úgy szoktam csinálni, hogy rögtön oltás után fél kúpot adok, mivel van benne némi nyugtató hatóanyag is, így megnyugszik és elalszik, 8 óra múlva kap még egy felet. Most nem adtam, mert du-án fél 4kor kapta az első kúpot, a következő esedékesnél meg aludt mint a bunda.:)

szóval én ma nagytakarítást végeztem, kipucoltam a wct, a fürdőszobát,kidobáltam az elszáradt virágokat, felporszívóztam,felmostam.
már csak a husit kell bepácolni,holnapra:)
fincsi sindlinges tejfölös pác:)

Amúgy visszatérve az ismerkedős sztorikhoz, látom sokan jártatok a Tátrába kirándulni, Balázs is nagy túrázó, meg is kérdezte a képek alapján, hogy mi miért nem voltunk a Tátrába?
mondom mert 30 hetes terhes voltam, amikor arra jártunk, valahogy akkor már nem lett volna kedvem kirándulni.

Amúgy Balázs családja nagy teljesítmény túrázó, apósom, sógorom és a 9 éves fiúk is az,mondtam ha Réka érez rá hajlandóságot, vihetik majd magukkal:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Manna! Már nincs viszony, csak régen volt. Már meg sem ismerne.
Miért pont őt akarod?

Kizárólag anyatejesek! Méri még valaki, hogy mennyit eszik a kölke egy nap?

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?