Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vera: Nagyon szépek a gyerekek!

Cili: csini lett a frizurád!

Solya: Oli nagyon ügyes! és szupi cuccok!

Boci: igen elég jó "fej" apósom.. sokat segít (ene) , tegnap hagytam neki.. :lol:
Manócskámnak az oltás miatt volt hőemelkedése, szerencsére elmúlt.
Remélem ti megúsztátok..

Mai menüm: gyümölcsleves , máj , rizibizivel.

Laura: nagyon fincsi lett a süti ( hólabda) , bár közel sem lettek olyan formásak mint a tiéd... :roll: , Apa útszéli kupacnak nevezte el... :roll: :( :lol:
próbálj azért kicsit pihenni..

Kép
eszterke24

Halihó!

Ezerágra süt a nap, remélem, délutánig így marad. Megjártuk a postát, gyerkőc alszik a pelenkázón :D

A csomót sikerült eltávolítani deformciciből, de sajna nem a régi. :cry: Ma reggel lottyadt mazsolának tűnt a másik lufi mellett :cry: . Remélem, hogy sikerül némi életet lehelni bele, megint szedem az urticát, hátha. A többi tejserkentő az folyton van. :cry: Szar érzés még úgy is, hogy igazán sose volt az igazi, és mondjuk pár hete úgy gondoltam, hogy még az is ajándék, ha 4 hós koráig tudom szopiztatni Koboldot. :oops: Mindegy, remélem azért valamit sikerül vele kezdenem.

Zöldi: höhö... tudom. :wink:
Én sem vagyok jó borostyánból, erről így még sosem hallottam.

Erika: lövésem sincs, de én már lassan úgy próbálok beosonni vele, mint valami kommandós... :lol: És az a vicc, hogy felénk tök rossz az út, még a lelket is kirázza belőle néha, és arra meg sem rezzen útközben...

Cili: mesélj majd, mi volt a hátaddal.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!
Gyors bekukk. Este Marcinak lett egy kis hőemelkedése, így adtam neki kúpot. Nagyon nyűgös volt, alig tudtuk elaltatni, aztán 1/2 10 felé sikerült. Mondtam apának, hogy inkább bevállalok egy húzós éjszakát, de én nem keltem fel álometetni. Hát az Úrfi így is 3-kor kelt, aztán reggel nyolckor. Evett és még mindig durmol a mi ágyunkban. Ennyit nem szokott! Biztos még a szuri, meg a gyógyszer miatt van.

Vera: Iza még mindig tündér. Még jó hogy ennyi pasi van a családban, így tudnak rá vigyázni! :lol: :lol:

Ja nem tömi Marci az alufóliát a szájába, inkább csak markolássza. Egyedül a Tigrisét rakja oda néha, de azt sem sűrűn. Inkább a kezét harapdálja, de van hogy egyszerre mind a kettőt. :lol: :lol:

Zöldi: jó az új avatarod. Nekem az egyik barátnőm használt ilyen láncot, nekik bevált. Bár én nem tudom mi a lényege.
Kéró hogy áll? Mikor költöztök? Nem dobsz fel képet róla? Kíváncsi vagyok.

Erika: neked is jó az avatarod, először nem is ismertem meg hogy ki ír!!!

Solya: jó cuccokat lőttél.

Eszterke: megyek hozzátok enni!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bocika! Én nem merném Hunornak odaadni a fóliát, mert ő azt az időszakát éli, hogy ami a keze ügyébe akad, azt már viszi is a szájába, legyen az pelus, játék, morzsolgatókendő, bármi. Sőt, a ruhájába is belekapaszkodik és azt is rágja, időnként tiszta nyál az egész gyerek.

Kép
Kép
szeles4

Laura: Kristóf dettó. Ami a látóterébe kerül, az a kezébe és aztán a szájába is. Ezért is kérdeztem, hogy Bociéknál hogy megy ez :oops: :)

Kép

Kép
gabilany79

Szeles: alufóliát csak akkor kapja meg ha ott vagyok mellette. Ül a hordozójában és markolássza a papírt. Még egyszer sem emelte fel. Vagy néha én rázogatom neki és az nagyon tetszik. Mihelyst a szájához emelné már el is veszem tőle, de most még nagyon tetszik neki. :lol: :lol:
Vendég

jo reggelt.
nalunk nagyon nagy siras volt oltaskor! sirtam vele en is. :oops: :oops:
aztan tanacsadasra is menni kellett. 6220g Sophie. itt nem merik a hosszat de amikor en legutobb probalkoztam akkor kb 62cm volt. szep hosszu.
ezutan a kocsiban megetettem, ettol megnyugodott. ezen felbuzdulva elmentunk babamasszazs tanfolyamra. ugyanazt a dvd-t hasznaljak , ami nekem is megvan, de azert megyunk majd, mert jo vegre mas kisbabas anyukakkal talizni! amugy en nem sokat masziroztam a kiscsajt, mert nyugi volt es foleg a cicimen logot, de nezni is jo volt. es este gyakoroltunk is egy kicsit.

boci. es osszegyurod neki vagy csak egy darabot odaadsz neki ugy ahogy van?

KépKép
KépKép
mush589

Mush: egy picit meggyűröm neki, de utána ő rendesen összegyűri. Szerintem az tetszik neki, hogy markolássza és ad ki hangot is. Szép mérete van Sophienak. :lol: :lol: :lol: Hajrá tanfolyam!!!
Vendég

Szeles! Megbocsátom, hogy nem értesz a borostyánhoz. ;)

[quote]Z írta:öldi: jó az új avatarod. Nekem az egyik barátnőm használt ilyen láncot, nekik bevált. Bár én nem tudom mi a lényege.
Kéró hogy áll? Mikor költöztök? Nem dobsz fel képet róla? Kíváncsi vagyok.

Boci! Köszi :)
Kéró? Papapapapapapapapa...
Télen állt, tegnap kezdte el egy dógozó kihordani a sittet az udvarról. Tegnap este csőtörés volt az utcában. Ázunk. Apa éjjel ment vissza fotózni, mert az önkormányzat letagadna mindent, (utcai cső tört el)és leshetnénk, hogy a biztosító fizessen.

Nincs valakinek fölöd DM pöttye?

Kép
zölddisznó

Zöldi: 5 van! Elküldjem???!! Írj címet!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.19 11:10-kor.
Vendég

Még mindig alszik! Normális ez???!!! :?: :?:
Vendég

Boci: gyere, a gyümileves már kész! :lol:
Sajnálom h Marcinak is hőemelkedése lett.. Danimnak még tegnap este is volt.. de mára már semmi szerencsére!
Biztos az oltás meg a kúp miatt aludt igy, nekem is többet aludt.

Mush: sajnálom h ilyen sírós lett az oltásotok.. remélem Sophie nem lázasodik be tőle..
Szép méretek! :D
Hogy aludtatok? Veled aludt a nagylány?

Én sem merném neki odaadni mert minden azonnal a szájában köt ki.. sokszor könyékig nyálas.. főleg ha elmerül a játékban.. :lol:

Kép
eszterke24

Eszterke: megyek, csak egy kicsit messze laktok!!! Reggel már normális volt a hőmérséklete. Örülök hogy Daninak lement a hője.
Felkelt!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hú, Boci! Igeeeeeen! ...és akkor már csak egy kell, és betankolhatok a kedvenc pelenkámból. Jeeeeee!
Konkoly-Tálos Györgyi, Bp. 1136 Hegedűs Gy. u. 36. fszt. 7.

Kép
zölddisznó

Zöldi: belenéztem a pénztárcámba, és van 14 pont benne. Köll? Kolléganőmnek szok gyűjtögetni, de mostanság kisesélyes, hogy odaadjam neki...

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi: Ok elküldöm. Elugrasztom ma apát vele a postára, és holnap v. holnap után megkapod. Nekem amúgy betelt a füzetem és szombaton megyek vásárolni, de ezek már nem kellenek. :lol: :lol:
Vendég

Meddig van még a pontgyűjtő akció? a hónap végéig? mert még van 2 tele pontgyűjtőm..
nekem is van pontom..( 7 db. ) kinek kell?
Danim nekem még mindig alszik..

Zöldi: én is néztem, jó az uj avatarod.. olyan mintha egy szelet fonott kalácson ülne.. vagy nem csak olyan? :roll: :lol:

Boci: hát messze,, de mire ideérnél, tuti kihűl a leves.. :wink: az meg csak hidegen jó!

Kép
eszterke24

Eszterke: igen, e hónap végéig!!! Hát tényleg hidegen jó a gyümileves!!!! :lol: :lol:

Átvert, nem kelt fel!!! :lol: :lol:
Vendég

Boci: akkor ugyanazt játszák a fiaink.. én is megyek be h felkelt, átfordult a másik oldalára és alszik :roll: tovább...

Kép
eszterke24

Eszterke: dettó!!!! :lol: :lol:
Vendég

cili. tok jo lett a hajad.

zoldi. hat en nem tudom, hogy mit kellett neznem. sebaj.

holnap jon a baratnom dublinbol a baratjaval. ok hetfo delutan mennek. anyukam meg a nagymamam meg hetfo este jonnek.ok penteken mennek. mar megint nagy a forgalom nalunk :lol: :lol:

kepzeljetek. tegnap este hintaztattam Sophiet a kezemben (majd csinalok rola kepet a masszazson mutattak), aztan ratettem az apja hasara, orral elore bukott, de apa felultette, es ez az egesz annyira tetszett neki, hogy hangosan rohogott. mi is. nekem meg a konnyem is kicsordult.

eszterke. mi nem lettunk lazasak, de biztos, ami biztos en adtam neki gyogyszert furdes utan.
egy oranyi probalkozas utan sikerult elaltatni a mozesban f11-kor, f2-ig aludt. aztan a hintaszekben etettem, de ott el is aludtunk reggel hn6-ig. :oops: :oops: :oops: letettem a mozesba ott aludt hn orat. majd velem f10-ig. szoval vegyes volt. :lol:

zoldi. nekem is van pottyom, ha jol emlekszem. elkudje anyu??? cim megvan...
ja akartam kerdezni, hogy a babylove is biopelenka?

felrobbanok. rendeltem 2-es meretu biopelust es mire ideert kinott belole a gyerek.gonosz. :twisted:
sebaj tony alkalmazottja megkapja a 40 darab pelust! jol jarnak. marcius 29-re van kiirva a csajszi.

KépKép
KépKép
mush589

ez a pontgyujto akcio lejar valamikor? mert ha igen, akkor szivesen elkuldetetm a pontokat, en mar augusztusban ugy sem tudom hasznalni.

erika. gergo meggyogyult mar rendesen? elvitted vegul dokihoz?

rohanok zuhanyozni.

KépKép
KépKép
mush589

jelentem mi is betegen, Bence tegnap lázas volt, ma pisimintát kellett leadnunk, du. megyek az eredményért.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: jobbulást!! Remélem hamar rendbe jön Bence!!!
Vendég

Mágnes: szegény Bence...gyógyuljatok meg hamar!

Kép
eszterke24

Boci: Marcid ? mi már jóllakottan dumálunk egy kispárnának.. :lol: :lol:

Kép
eszterke24

ja és most irta a keresztlányom anyukája, h a pontok csak március végéig gyűjthetők, de beváltani áprilisban is lehet még.

Kép
eszterke24

Eszterke: délben kelt fel, megyünk enni!!!! :lol: :lol:
Vendég

Eszretke! Tényleg fonott kalács. Mazsolás kalács! :)

Gabi! Kéne még 1 pont Bocién kívül. Cupp!

Musi! Majd megnézem, de most megyünk nyúzóhoz.
Köszi, de már jó sok pöttyöm lesz.
A Baby Love nem az.

Bencusnak gyógypuszik!

Kép
zölddisznó

Vera - nagyon tutik a fotós videóid!

Mi is túl vagyunk a 3 hós oltáson, és legnagyobb meglepetésemre, semmi sírás nem volt, mintha észre se vette volna, hogy megdöfik.

Mi most indiai babamasszázst tanulunk, egy indiai nő jön 4x, ma volt a 2. alkalom. Alapjába véve nagyon tetszik neki, csak a hátmasszázzsal van gond, mert ahhoz ugye hason kell lennie...:( De remélem, ahogy erősödik, ill megszokja, majd az is jó lesz.
Egyébként már régebben valaki feltette ide ennek a nőnek a linkjét, de már nem emlékszem ki volt, érdekelne, hogy végül mi volt a tapasztalat.

Ja és szerintem mi vagyunk itt a legkisebbek: Panka a 61 cm-eréhez csak 5 kiló. :(

Kép
trombibébi

Na megjöttem a dokitól ettem, kitakarítottam, Dani kint alszik a teraszon. Egy adag megy a szárítóban, nemsokára lejár, mosom a következőt. Elmosogatok, aztán mint aki jól végezte dolgát hátradőlök és várom, hogy törpöm felkeljen...

Ja már csak hétfőn megyek kezelésre, azt mondta a doki egyenlőre elég lesz. Meglátjuk, remélem használ majd neki. A derekam pl már abszolút nem fáj, csak hirtelen mozdulatra.

Jaj mindenki beteg? Gyógyuljatok meg hamar!!!!!!
Dani kapott egy kúpot, miután hazaértünk, semmi baja már vigyorgott ezerrel. Olyan aranyos volt!

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!!!

Mi is megjártuk a tanácsadást,miért is ne a legnagyobb hóesésben :? ,drága cseppem sírt mint akinek annyira fáj,de sztem csak hiszti volt,mert mikor vizsgálta a dokinő akkor kezdett neki a sírásnak,pedig az nem is fáj neki.6300g,és 62cm.Megint meg lettünk dícsérve milyen szépen fejlődik,és a forgolászásért is :D
Réka megint papázik,én meg gyorsan összepakolom a lakást,és utána hozom haza kisasszonyt.

Mági:jobbulást Bencének,remélem minden ok lesz a vizelet mintával

solya051020
Káld

Cili:tök jó h már nem fáj a hátad,akkor hatásos kezelés?

Egyébként mindenki szépen gyarapodik :lol: :lol:
Ma nem lesz babamasszázs,mert oltás után nem lehet,így át tettük jövő csütörtökre

Trombi:milyen az az indiai masszázs?Sokkal másabb mint a "rendes" masszázs?

solya051020
Káld

Solya igen. Bevált. Már nem sírok, ha Danit fel kell emelnem és éjszaka sem kell apát riasztanom, ha etetni kell.
Másról ne is beszéljünk... :oops: :oops: :oops: 8) 8)

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok Csajok!

Csak egy gyors körkérdés:
Zsófi egyik szeme csipás. Szerintetek mi a jó gyógymód rá? Kamillás vattával lehet tisztítani???

Kép
Kép
lbernuska

Berni, nem tudom, de ez a kamillás vatta jól hangzik, szerintem rosszat nem tehetsz vele.

Solya - már amennyire én ismerem a "rendes" masszázst, nem sokban különbözik.

Kép
trombibébi

Ibernuska: anyatej. Két-háromszor egy-két csepp és csodákra képes. Marcinál bevált. :lol: :lol:

Cili: ez jó hír.

Trombi: majd megnő Panka is. Nem egyformák a gyerekek és nem is fejlődnek egyformán. Mi súlyra gyúrunk, hosszra nem igazán!!! :lol:

Solya: szép paraméterek!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Berni:Boci a számból vette ki a szót anyatej sztem mindennél jobb :D

Cili:tök jóóóó,éljen a kezelés :lol: :lol: gondolom akkor apa is örül :wink: :lol:

Bocika:köszi:)

solya051020
Káld

Danim 10-kor evett utoljára, és déltől alszik..... :D :D
Néha felsírt, szegénykém, biztos újraéli a szurit....

Berni szerintem mehet a kamilla.

Hát igen nagyon örülünk, hogy a hátam rendbe jött....

Trombi ne izgulj! Lehet Panka pont akkor fog hirtelen megnőni, mikor a többiek kicsit lelassulnak! :D :D

Kép

Kép
dcili81

sziasztok.

köszike a szépeket :lol: :lol: :lol:

meg vagyok zavarodva. ha maradt fölös pont ami nem kell senkinek én nekem kellenének.

plíííííííz

amúgy május végéig lehet beváltani.

én regiztem a felicitason és még nem kaptam semmit sem:(((
hippes rossmanos minta. abba mi van? Holnap megyek vagy szombaton kiváltanom

harivera
Budapest XXI. kerület

Akik írták még a hajhullást, mit tesznek ellene? Eddig két tipp hangzott el.

Ja és képzeljétek, szombaton végre eljutok fodrászhoz!!!! JUPI JUPI!!! :-D Kivi leszek, mit szól a hulláshoz.

Solya, Boci, Cili, Trombi!
Köszi a tippet! Anyatejet csak úgy cseppentsem bele a szemébe?

DM-es pöttyök:
Nekem 1 db kéne. Ha valaki ezért képes egy levelet feladni, akkor hálás köszönetem. :-D Címet írok priviben. Tök jó, hogy nem rég kattantunk rá erre az akcióra, most meg vége is. :-(

Vera!
Kicsiny családod nagggyon szép! Igazán büszke lehetsz rájuk! :-D

Zöldi!
Csőtörés... basszus! Mint púp a hátatokra... :evil:

Kép
Kép
lbernuska

Vera csodálatosak a gyerekeitek! Minden elismerésem a tietek, hogy ilyen szépen tudjátok őket nevelni!
Pont: Nekem egy megkezdett füzetem van, 4 pont van benne. Szivesen elküldöm, ha adsz egy címet!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Berni nekem úgy nem megy, Dani nagyon mocorog hozzá! Én veszek egy cseppentőt, és kicsit szétnyitom a szemét, majd hirtelen belecsöppentem!

Még mindig alszik... :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

mi ma voltunk masszázson, nagyon élvezte a csöppem, csak nem értem miért kell szolidaritást vállalni, ha vki elkezd sírni:)
annyira tetszik ahogy görbíti a száját lefelé, és közben látszik, hogy gondolkodik sírjak vagy ne sírjak?
aztán rám néz és elkezd vigyorogni, ja jó anya itt van akkor nem sírok:)

vajon a lányom mikor fog rájönni, hogy két ökölbe szorított keze sehogyan se fér bele a szájába akárhogy is tömi :D :D :D :D

szóval délbe volt vége, volt egy kis jutalomcici, addig elmentem anyósékhoz ebédelni,fincsi hagymaleves volt spenót tükörtojással, nyami:)
meg még készen nem lévő kókuszkocka sütijéből a szélét hazafelé elrágcsáltam, de a lényeg, hogy a drága még mindig alszik:)

azért örülök, hogy pár hét kínlódás és sírás végén csak visszajött a tejem:)
bár már az urtica meg a ricinus nem hatott, kaptam vmi mást a homeos drnőtől:)
az sokat segített:)
ja meg az, hogy elhagytam a mérlegelést és végre megpróbálok bízni magamba és a lányom jelzéseibe:)
talán itt volt az ideje :D

trombi: a neten találtátok a masszázsos csajt?
ő az?
http://www.sangita.hu/masszazs.html
apósom találta és mondták, hogy kifizetik nekünk, de épp akkor szólt a védőnő, hogy indul nálunk is, kevesen vagyunk és kellemes a hangulat is.
meg én nem mertem bevállalni, hogy mondjak neki fix időpontot, mert mostanában nálunk csúszik a du-i programunk.

KépKép

Kép
orsimorsi

csajok, ti kinek adjátok a második 1%-ot?

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi, igen ő az, nagyon aranyos. Akkor ezek szerint te írtál róla korábban. Nálunk sajna nem szerveznek babamasszázst a védősök, pedig tuti lenne rá igény itt.

Én a Nemzeti Tehetség programnak küldöm a 2. 1%-ot (eddig a parlagfűs programra küldtem, de asszem az nincs az idén)

Kép
trombibébi

Erről jut eszembe - egy újabb körkérdés:

Ti megkeresztelitek a gyerkőcöket?

Kép
trombibébi

Trombi! Mi megkereszteltetjük. Egyben fogjuk tartami az egyházi esküvőnkkel.

Kép
zölddisznó

Berni! És maszírpozd a szemzugban a könnycsatorna kivezető nyílása felé.

Vera! Március végéog!!!

Solya!
[quote]E írta:gyébként mindenki szépen gyarapodik

Hanna nem, alig 400-at hízott előző 4 héten összesen. :(

Kép
zölddisznó

Mi is megkereszteltetjük. Annát fél évesen kereszteltük, Bencéét el kell halasztanunk 1 évvel, mert keresztmaminak fontos szülnivalója lesz a nyáron :lol: Nem venném a lelkemre, ha a templomban babázna le..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?