Új privát üzeneted érkezett!

Hátáról hasára még nem, de nem sok kell hozzá!

Kép
Kép
szeles4

Eszterke: nem!!! :lol: :lol: :lol: Csak ha a hordozójában van akkor adom oda neki. Nagyon tetszik Marcinak, ha csörög zörög valami. Olcsó játék.........

Ja és végre sikerült egy mosolygós képet csinálni róla. Annyira élvezi a fürdést, hogy tegnap pl. szerintem több víz állt a nappaliban, mint amennyi a kádban maradt! :lol: :lol: :lol: Meghallja hogy fürdés jö, jár a keze-lába és kacarászik!!!
Kép fürcsi előtt
Vendég

Eszterke: 2-től 3-ig van tanácsadás!!!
Vendég

boci:én is kiakadnék,ha már egyszer el van döntve hogy jön oltásra velünk,ne felejtse el!
És úgy ahogy mondod,a nyugdíjasoknak ingyen van az utazás,idejük mint a tenger és ráadásul egy kis mozgás sem árt nekik :twisted:

KépKép
lyndee

Sziasztok Csajok!

Basszus, végre be bírok lépni... :evil: Napok óta nem engedett be a rendszer, fogggalmam sincs miért.

Hétfőn túlestünk a 3 hós oltásokon, az elsőnél még csak el sem sírta magát, a Prevenarnál már kicsit nyekergett, de felvettem és már gügyögött is. Este meg ment a szokásos móka: lábvörösödés, de már időben elkaptam: borogatás, kúp és minden ok volt.

Tegnap Dévény tornáztunk ismét. Az első 20 percet végigvigyorogta, aztán az uccsó 10 percben keményen üvöltött szegény, de annyira, hogy a torna végén felvettem, az sem nyugtatta meg, beraktam a babakocsiba és már el is aludt, de álmában sokáig hüppögött a drága...

Aida!
Noel zabálnivalóan aranyos!!! Igazad van, most semmi más nem olyan fontos, mint a kisfiad! Ne hagyd, hogy megmérgezzék ezt a gyönyörű időszakot, élvezd, amennyire csak tudod!

Mush!
Üdv újra a fedélzeten!

Csajok körkérdés!!!
Néhány hete eszeveszetten hullik a hajam. Tudom, hogy ez normális, de nálam már félelmetes méreteket ölt... :-( Lehet ez ellen tenni??? Vitamin vagy ilyesmi? Vagy tényleg meg fog állni annál a mennyiségnél, ami terhesség előtt volt?

Kép
Kép
lbernuska

Lyndee: hát ez az!!!

Ibernuka: nekem is hullik, és sajna ott tartok lassan mint terhesség előtt!!! :cry: :cry: Amúgy én használom a Varga hajcseppet. Régen is segített és a fodrász szerint sok apró, új hajam van. Amúgy szerinte nem vészes hajhullásom, látott már durvábbat is terhesség után!

Megyek, mert Marci felkelt, megetetem!
Vendég

berni:nekem is hullik,de nekem a terhesség előtt is hullott.Most a Schwarzkopf-Activ-F nevű tonic-ját használom kb két hete,de még eddig semmi eredmény :roll:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Boci: Ez az anyós szállítás téma vicces, nálunk is létezik. Konkrétan nem hajlandó felülni a BKV-ra. Jó nem? Érte kell mindenhova menni kocsival és utána hazavinni. Tehát ha feljön pestre, el kell érte menni és vissza kell vinni. Vicc. Ja vonatra…..hahahahah. Soha, akkor inkább nem utazik.

Berni: Pont ma akartam írni a hajhullásról. Kééééééééééééééééész vagyok. Az volt az egyetlen pont, ami még a réginek tűnt.

Ja és jééééééééééééégeső esik.....frankó.

Kép
mannababoca

Lbernuska: nekem is piszokul hullik a hajam...
én is azt az Active izét akarom kipróbálni amit Lyndee irt, mert már nagyon zavar..

a héten én is készülök fodrászhoz, de ez sem megoldás mert akkor meg rövidebb hajszálak fognak hullani... :roll:

HUUU Manna anyósszállítás nem semmi... :shock:

Kép
eszterke24

Sziasztok!!!

Boci:zabálni való Marci mosolya,kis édes :lol: :lol: és az alufólia tényleg nyerő ötlet,már nálunk is bevált :lol: :lol:

Cili:azta mekkora hapsi Dani,hát tuti nem éhezik :lol: :lol: :lol:
És aztán tessék képet rakni a fodrászkodás után

Hajhullás:nekem is rettentően hullik a hajam,ha hajat mosok csomókban marad a kezemben,és az egész ház tele van az én hajammal,hiába porszívózók,stb....a ruháimról meg nem is beszélve...utálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itt is nagyon fúj a szél,annyira hogy szétkapta az udvaron a hintánkat :shock: :roll: :roll: Hát sohasem lesz már normális tavasz???????

solya051020
Káld

Manna:anyós,szó sincs rá,nekem ilyen gondom nincsen,egy éve már hogy nem láttuk :roll: :roll:

Laura:nagyon ügyi Hunor :D

solya051020
Káld

gabi.cili. en is csatlakozom a nem alvosokhoz. nappal csak setalas kozben es azonnal ebred amint nyitom az ajtot, vagy cicin a kezemben, amint leteszem felebred. marha jo radarja van.

nekem nem hullik a hajam. es rengeteg van. szivesen adok belole!!! :lol: :lol:

tegnap ejszaka ejfelig jarkaltunk vele, enekeltunk, paskoltunk semmi sem segitett, csak sirt es sirt. cicin mellettem 5 perc alatt elaludt esreggel 5-ig fel sem ebredt. higy pontos legyek ez nem csak mellettem alvas, hanem kifejezett test kontaktus kell neki. a cicimre teszi a fejet. probalok neha arrebb lavirozni, de nem megy. azonnal felebred es reklamal, hogy hol van a parnaja? a hatam mar nagyon kivan. 2 hetente jarok masziroztatni.

megyunk oltasra. :cry: remelem nem fog nagyon sirni.

zoldi. nincs takarnya, es Tony nem sokat segit max kiuriti a mosogato gepet.

KépKép
KépKép
mush589

boci. manna. anyos: :evil: :evil: :evil:

boci. akkor most egyedul kell vinned marcit? mit irtal az alufoliarol? lemaradtam...

en most fogok eloszor egyedul, kocsival menni valahova a kisasszonnyal. izgulok is rendesen. plane, hogy mindig sir az autos ulesben. nagyon kenyelmetlennek tunik.

na mennunk kell....

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Hajhullás: én az előző terhességeimből okulva, most szülés után el kezdtem szedni egy forever-es bogyót és nem hulott a hajam, sőt még dúsabb is lett.

Bocika! Marci kép nagyon jó!

Solya! Már akartam kérdezni, lehet, hogy írtad, akkor bocsi. Múltkor mesélted, hogy felhívtak, hogy valami ajándék kimaradt és személyesen viszik el. Mi volt az? Csak mert nálunk is volt ilyen és az Aegontól jött egy csaj.

Kép
Kép
Kép
erika26

Hát ez nem semmi! Szakad a hó! :twisted: :evil: :twisted:

Kép
Kép
szeles4

Erika:hoozánk is a Aegontól jött egy hapsi,és alőadta rendesen magát :roll: :roll: és ami kimaradt az egy Aegonos babanapló...és ti megkaptátok most?

Laura:nem mondod?márciusban hó?????????hát tényleg nem lesz tavasz :( :( csak el ne küldd felénk

solya051020
Káld

Szerencsére csak ijesztgetett, ahogy jött, úgy el is tűnt!
Közben Hunor már el is aludt kint, szélvédett helyen.

Kép
Kép
szeles4

sziasztok!

képzeljétek, életemben először vettem cuccot a tesz-veszen, ezeket vettem neki.

http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=579116194
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=579116220

gabi: megkérdeztem és elküldi postán,levélként.

cili:: sajnálom a cicid, mostanába én is azt vettem észre, hogy a bal mellem jobb széle keményebb marad, szopi után is és fejéssel se lesz puhább, de nem csómós csak úgy feszesebb marad.
tejcsatorna elzáródást nem látok, lehet, hogy csak én képzelődök.

most megyünk a 3 hós oltásra, szegény az 2 hósat is úgy megszenvedte. már bekészítettem a kúpot:)

KépKép

Kép
orsimorsi

hajhullás, hát lányok úton útfélén az én hajam van, még a gyerek pelenkájába is megtalálom időnként, sőt a naciba, szopi közben az ujjai között.
én szülés előtt elköszöntem a hajamtól, érzékeny búcsút vettünk egymástól, mert tudtam, hogy ki fog hullani....sajnos az a "szép zöld gyep" az hiányzik...... :D

erika: melyik foreveres bogyót eszed?

KépKép

Kép
orsimorsi

Solya! Mi is babanaplót kaptunk.

Orsi! A neve: A-Beta-Care
Szerintem sok jó dolguk van, csak sajnos itt nincs senki a közelben akitől tudnék rendelni.

Kép
Kép
Kép
erika26

Szeles: Vicces a hóesést hallani...kint ülök a hintaágyban és tűz a nap:)

Kép
mannababoca

Laura: nagyon ügyi Hunor :D

Berni: én is adok kölcsön hajat szívesen. Féltem, merrt mondták, hogy tutira hullani fog, de semmi, sőt!

Orsi: nagyon jókat vettél :D ezért is mondtam a levelet, mert legtöbbször olcsóbban kijön belőle az ember még ajánlva is, mint a csomiból, és ezt nem mindenki tudja...

Zöldi: cicid hogy van? Voltál vele dokinál?

Valakitől még akartam kérdezni valamit, csak kiment a fejemből :oops:

Szélvihar itt is van, az előbb begyűjtöttem az elkószált lábtörlőnket, és most bepróbálkozunk egy kis sétivel, hátha nem repülünk el :D

Kép

Kép
gabilany79

Apósom tologatja, én sütök, közben 5 percenként rohangálok megnézni... hőemelkedése van, már hívtam a doktornénit is , de azt mondta h nyugodjak már le.... tök normális.. hát remélem..

Kép
eszterke24

Orsi: szuper rucik!
Itt is szépen süt a nap, csak fúj a szél.. de az nagyon.

Tegnap engem is keresett két nő a Bababónusz programmal kapcsolatban,,, no kiderült h mindenáron hitelt akarnak rámdumálni.. a gyerek jövője érdekében... :roll: :evil:

Kép
eszterke24

cili:azt hiszem a hajadat rendezi a szél hazafelé :lol:

orsi:szépeket vettél :wink:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Megjöttem, már ettem és etettem.
Hát szél itt is van!

És amin nagyon kiakadtam, hogy Dani az apjával állati jól elvan! Velem sikít, mg visít (pl most éppen nem), de a párommal tök jól elvan!

Lyndee fogalmam sincs mennyit eszik egy nap, de múlt pénteken 7070 gramm volt és ma 7220, szóval 5 nap alatt 150 gramm...

Ja és a fiam alig akart megismerni! :shock: :shock:

Kép
nem lett nagyon gáz?

Kép

Kép
dcili81

Boci: :? :? :? :? :?
Most egyedül vitted Marcit?

Na rohanok mosogatni Dani elaludt (van fél órám!!!!)

Ja nekem sem hullik a hajam, sőt...
De most már nem tudok adni, fél év múlva jelentkezzetek! :wink:

Kép

Kép
dcili81

Délelőtt itt verőfényes napsütés volt, de baromira fújt a szél. Ebéd után kimentünk az udvarra, erre szakadt a hó. :evil: Két hózivatar között azért sikerült kicsit kertészkednem, Zsófi addig húzta a lóbőrt a babakocsiban.

Most meg a nappaliban felállított utazóágyában szunyál... Ma annyit alszik. Éjszaka tuti nem lesz túl nagy alvás, de nincs szívem felkelteni.

Úgy látom megoszlanak a tapasztalatok hajhullás ügyben. Nekem a fodrászom azt mondta, hogy baromira fog hullani, de csak az eredeti mennyiségre áll vissza. Remélem, mert nekem világ életemben baromi sok és erős hajam volt, nem akarok tőle megválni. Lehet ilyenkor Revalidot vagy hasonlót szedni?

Mush!
Sophie tényleg elég nyűgös kislány! Ha Zsófi úton van, meg sem nyekken a hordozóban. Lényeg, hogy mozogjon alatta az autó. Vagy nézeget, vagy alszik ilyenkor.

Cili!
Tök jó lett a frizkód! Igazi anyuka haj. :-D Nekem a hosszú loboncom Zsófi születése óta nem nagyon volt kiengedve, folyton húzkodja. Nekem is le kéne vágatnom.

Manna!
Anyósod nem semmi! Legalább az ország túlsó végén lakik?

Kép
Kép
lbernuska

megjöttünk az oltásról:)
jobban viselte mint a múltkorit, cicin szépen megnyugodott, kapott kúpot, bár csak egy fél órát aludt tőle, most meg fent van és magyaráz:)

köszönöm,hogy mindenkinek tetszik amit vettem:)

erika: olyan van itthon, majd beszedem:)
én tudok rendelni, mert van kártyám sőt a raktár is itt van 5 percre tőlünk, csak a mostani euro árak mellett nincs "kedvem" vásárolni:)

ja igen és a méreteink:)
6050gr szsúly :3900 hazahozatali 3610gr
63cm szcm:55cm volt
szóval nő mint a gomba a kis csaj:)

KépKép

Kép
orsimorsi

cili: szép lett a hajad! Férjednek hogy tetszik?
Múltkor engem is nagyon nézett Arni mikor hazajöttem a fodriból :lol:

orsi:szépen nől Réka!

az létezik hogy egy idő után lelassul a hízás?
eleinte Arni 400-300gr-ot hízott hetente,most már csak 150-200-at :?

KépKép
lyndee

Berni hát már nekem is húzkodta!
Most egy kicsit rövidebb, mint ahogy akartam, de nemsokára megnő!

Lyndee: a férjem nem tudom mit szólna hozzá, de a páromnak tetszett.... :D :wink:

Kép

Kép
dcili81

Cili: jó lett a hajad!!!
Ja nem mentem egyedül, jött apa is. Muszáj volt autóval menni, mert itt szélvihar van!! :twisted: :twisted: :twisted: Persze nem ment utána sehová, de kiment a kertbe, tett-vett. Úgy tett mintha őt sértették volna meg. Egy idő után szóltam neki, hogy ennyi erővel el is mehetett volna, mert ugyanúgy nem láttuk. :twisted: :twisted:

Amúgy Marci megint hősiesen viselte az oltás. Egy apró nyikkanás és ennyi volt. Többet sírt az öltözésnél, mert azt nagyon nem szereti!!! :lol: :lol: 6 kg és 59cm!

Lyndee: persze egy idő után lelassul. Számolj csak utána mekkora lenne ennyi heti hízással egy éves korára???!!!! :wink: :wink: Meg most már egyre többet mozognak és akkor ledolgozzák a kalóriákat!!! :lol: :lol:
Vendég

cili:bocsi eltévesztettem :oops:

bocika:tök jó hogy Marci ennyire jól viselte a szurit,Arni a legutóbbinál nagyon sírt és már előre félek hogy most is sírni fog.Velem együtt :cry:
Ja amúgy birom hogy még úgy csinálnak hogy nekik áll feljebb amiért a fiát vitte orvoshoz az anyja helyett :roll:

Mondjuk szerencsére az én anyósom ritka rendes asszonyka,ő még leülni sem mer nálunk annyira szerény.

KépKép
lyndee

Manna: akkor a te anyósod sem piskóta.

Mush: csak annyi volt az alufóliáról, hogy Marci tök jól el van egy darabkával.

Orsi: szép méretei vannak Rékának, és jók a rucik!!!

Eszterke: oltás miatt van hőemelkedése a gyerkőcnek???
Jó fej apósod lehet. Én megnézném, hogy az enyém mikor tologatná a seggét. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lyndee: akkor örülj, hogy ilyen jó fej. Az enyémről már nem is mondok semmit!!! :cry: :cry:
Vendég

elfelejtettem mondani, hogy tudjátok van a Dm-s pelenkázó alátét, és múltkor mondta zöldi, hogy olcsóbb a sima decubitus alátét, megkérdeztem a patikába egy dobozba 30 db van ez a 60x40-s és ez így kerül 51 forintba egy db, de a gyerekorvos felírhatja és így csak 10forint/db jön ki.
Vettem is egy dobozzal, most meg felírattam receptre.
Kérdezzétek meg ti is gyerekorvost hátha felírja, jobban jön ki az ember,mint a dm-s.
bár én imádom a dm-s cuccokat, de azén lányom nem költséghatékony mert mindig összevissza pisili, majd amikor kicserélem alatta akkor kakilja össze:)
így jobban járunk:)

KépKép

Kép
orsimorsi

jár vki babaúszásra aki Pesten lakik?

KépKép

Kép
orsimorsi

Gyors kérdés: Összeönthetek két mélyhűtött tejet?

Kép
mannababoca

Vera,
csudaszép kép Izáról. :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Délután kimentünk a szélviharba sétálni, azzal a hiú reménnyel, hogy hátha alszik kicsit. A majdnem egy órás séti alatt szinte szó szerint arcomra fagyott a vigyor a szélben, volt hó, aztán napsütés, az összes szabadon levő testnyílásom telement porral, mert itt faluhelyen még nem találták fel az aszfaltot :twisted: , de Manófalvi végig tágra nyílt szemekkel kacarászott, magyarázott vagy a textilpelusát gyömöszölte a szájába. Aztán miután rommá fagyva hazaértünk, hozzám bújt a kanapén, és egy órát szunyált...

Azután voltunk Ikeában és vettem mandulatortát itthonra. Nyami...

Cili: jó lett a hajad :) Engem már akkor ferde szemmel néz Kristóf, amikor reggel kibontott hajjal kómázok át hozzá. "A hangod ismerős, de kié ez a fej?????"

Berni: én se nagyon engedem ki a hajam, mert az elszabadult tincsekbe így is belekapaszkodik az én kis majmocskám, de nekem olyan golyófejem van, hogy hülyén néznék ki rövid hajjal. Egyébként szerintem apának jobban fáj, amikor a karján tépi a gyerek a szőrt, mégse epilál ezért :lol:

Boci: akartam kérdezni, hogy nem tömi az alufóliát a szájába?

Vera: gyönyörűséges Iza :)

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!!!

Cili:tök szupi lett a hajad,festetted is?

Vera:nagyon szép Iza

Orsi:tök jók a cuccok amiket lőttél

Nálunk:ma a meglepetések napja volt,Oli elfordult oldalra,és képzeljétek kinnt van a jobb alsó foga :lol: :lol: :lol:
és megjöttek a ruhák amit neten vettem :lol: :lol:

Ezek lennének azok:
Kép

Sütöttem ma sajtos kiflit is,a másikba felrakom a képet+receptet,ha vkit érdekel... :)

solya051020
Káld

Vera, nagyon szépek a klippek, be kell hogy valljam, én végigbőgtem őket... :oops:
Nagyon szép kis család vagytok!

Kép
Kép
zsiraf8

Vera,

a haspuszilós és fürdőkádas képek a kedvenceim :D
Köszönöm hogy megmutattad.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

[quote]z írta:oldi. mit kell neznem a 77-81. oldalon?

Musi! Már nem tudom pontosan, de amiket kérdeztél, arra a választ.

Én is "kopaszodom" :(

[quote]e írta:s Tony nem sokat segit max kiuriti a mosogato gepet.

Musi! Tony rossz fiu!!!! :twisted:

Gabi! Cocimen - és máshol is - múlik az az izé. Egy Biodermás kenőcstől.

[quote]a írta:z létezik hogy egy idő után lelassul a hízás?
eleinte Arni 400-300gr-ot hízott hetente,most már csak 150-200-at

Hajajj! Sőt! Le is kell lassulnis. Hanna kicsit nagyon lelessult, 100/hét.

[quote]G írta:yors kérdés: Összeönthetek két mélyhűtött tejet?

Lassu válasz: Manna! Igen.

[quote]A írta:zután voltunk Ikeában és vettem mandulatortát itthonra. Nyami...

Gabi! De úúúútállllllak!

Vera! Gyönyörűek vagytok mind egy szálog!
... egyik vaterás csajszinak - akitől vettem a fürdető dézsát - 4 fia van... most mentek UH-ra, hogy kiderüljön a 5. bébi nem :)

Kép
zölddisznó

Borostyános kérdésem?

Kép
zölddisznó

Good morning!

Hát, nem aludtam valami jól. Hunor 3/4 4-kor kelt, evett, vissza is aludt, de álmában többször is felsírt. A párom ma 6-ra ment dolgozni, úgyhogy 5.20-kor megint felébredtem, utána meg már nem is tudtam elaludni. Délután oktatásra megyek, úgyhogy a mai pihi elmarad.

A védőnénink mellett van egy gyakorlós, akinek kell önállóan látogatni, őt várom ezekben a percekben, persze Hunor alszik.

Utána piacra megyünk tojásért. Mai menü: paprikás csirke, nokedli.

Zöldi: én nem értek a borostyánhoz.

Vera: Iza gyönyörű! :lol:

Solya: nagyon jól néz ki a kiflid, ki fogom próbálni!

Kép
Kép
szeles4

Jó reggelt!

Vera! Csodaszép gyerekeid vannak! Látszik mennyire kiegyensúlyozottak és boldogok!

Gabi! Tegnapi sétával én is így jártam, de Gergő legalább aludt, egészen addig míg a házunk elé értünk. Nem értem hogy van ilyen érzékük.

Orsi! Kártya nekünk is van, csak annyi mindent nekem sincs "kedvem" vásárolni.

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Megjártuk a dokit. Dani megkapta a 3 hós oltását, szegény nagyon sírt. Apa bent volt a mérés alatt, de amikor a doki mondta, hogy akkor kéri az injekciós tűt, kiment....
Dani most kidőlt, apa elment bevásárolni, én meg nemsoká megyek dokihoz a hátammal.

Ma nem kell főznöm lencsefőzeléket, és sült oldalast csináltam tegnap.

Köszi a hajas dicsérteket. A színe eredeti, de május környékén szeretnék bele pár világosabb tincset.

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?