Új privát üzeneted érkezett!

Szilvánusz!
Szépek vagytok nagyon, neked aztán ne legyen semmiféle önértékelési problémád... (esetleg nekem, ha téged nézlek, de semmi komoly nyugi :D )
A hajad is tuti.
:wink:
Holnap megyek fodrászhoz, valamit nekem is újítani kéne, de fogalmam sincs mit... Az én pöndörödő hajam mindig ugyanaz... :( A kiszárítás, vasalás, meg macera 3-4 naponta, mert csak az igazát akarja mindig az én hajam... :D )

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Ja, és a 7 hónapőosoknak szóló feladatok nekünk is magasak..... Talán én megbírkózom még velük. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mona!
A holnap nekem továbbra is ok. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Potyka, féligmeddig arra irányult a kérdés, hogy vaj' meddig fér bele a vedretekbe Micimackó? ;)

Judit18, pont akartam írni,hogy itt Svájcban 3 :!: :!: hónapot adnak alapból az anyának, majd esetleg fizunélkülire mehet pár hónapig ha rendes a cég! Egyik itteni anyuka, aki 3 héttel később szült mint én, szval ő decembertőlmegy vissza... és ez is kedvezményes volt neki....nem irigylem...
és én is azt akartam írni, hogy nem érdemes drágán venni csúszásgátlót, mert párszor bennefelejted és feketek lesz...
:lol: részegtengerésznek gratula!!! :lol:

no akkor megvan mit kérünk karácsonyra, ez az Anyatanitsengem jól hangzik!

Évi, köszi a képek, nagyon édes a kis Botond!!! :)

Kacika, ha bármit megtudsz Botiról, léggyszi +++

Mona, ++ kitartás, egyre jobb lesz :) miért baj,ha belaszol a hajnali szopin ? :oops: :oops: én is szoktam.... :oops: :oops:
na azért a testvérszeretgetésért irigy vagyok.... alig várom már, hogy Máté szeretgesse a kis Fruzsit... ;) (( én sem vagyok normális, végre kezd kis időnk lenni egymásra a zurammal és ekkora mára következő hormontultengéses időszakot várom.... :oops: :oops: ))

Eszterxx!!! az öröm kölcsönös,mármint hogy végre vagy gyakrabban! hiányoztál nagyon! ((télleg előnye is van enneka munkának :) ))
+++ az altatáshoz, de igen, a kisággyal óvatosan ;)
de azért ez nem volt fair, vizuális típus vagyok, elképzeltem ahogy hangosan belefeledkezve örömködsz... ;)
((((tudom, hogy nem kell,mert Te vállaltad, de én kicsit sajnállak, hogy így van melletted a párod. de persze a lényeg, hogy melletted van... ))))
na igen, már profin derivál, azza szoktam bealtatni esténként, hogy egy végtelenszer deriválható függvényt adok neki, hogy deriválja amig tudja ;)
és várlak ám gombátölni :lol: :lol:
((mi talán elég messze lakunk, hogy ne halljuk Andrist? vagy a nagy hegyek visszaverik??? :) ))

Szilvánusz, irigykedem a közös anyafia fotóért... minket olyan ritkán fotoznak, mert azuram nem szeret fényképezni. magunkat eg csak idétlenül tudom.... és szép lett az új frizkód!!
de nekem mégis punkos Marcié jobban tetszik :)
és irigy vagyok ám, hogy Kikóval meg Linoccsal gyakran találkoztok!

((én is voltam fodrásznál, egy fokkal jobb lett, mint tavasszal, de azért kicsit fiús... de nem vészes... hol van már a hosszúhajam.... :roll: meg akartam nüveszteni deazuram nem hagyja... meg azt mondta a dokinéni, hogy jobb a rövidhaj a hosszúval jobban kéne vigyázni.... ))

na szép, már másfél órája alszik, mikor elvben 12re mentünk volna át egy magyar anyukához, kaptam volna ebédet cserébe egy kislánnyal kell matekoznom... elsős vagy másodikos... igen, ált iskola... nem is tudom, deriválni tanítsam????
na mindegy, már felhivtam, hogy késünk, de még ebédelnie is kéne a kisfiamnak, de fel nem költöm.... ;)

megyek, zajolok valamit :) megnézem a répát, összeturmixolom :)

Kép

Kép
kolyok28

Judit18, jövő hét is jó lehet, vagy kedden, vagy csütörtökön lesz autóm. Majd még egyeztessünk! A csütörtök mostanában nem jó ezek szerint?

Mni, kár, hogy nem jössz. A Moszkvától már csak egy jármű... Naaaaaaa???:wink: Kicsit túl sok lett a sötétbarna a nappaliban (parketta, konyhabútor, étkezőgarnitúra, ajtó, polcok, stb.) most nézek valami narancsos dekoranyagot, ami feldobná a helyet.
Nekünk is megvan a könyv. Tényleg jó, bár szerintem spontán is kb. ilyeneket játszanánk velük. Ha komolyan veszed a leírtakat, akkor mást sem csinálsz egész nap, mint a felsorolt játékokat játszod a Picúrral, és aggódsz, hogy ez miért nem érdekli/nem megy még neki.Úgyhogy én arra haszbálom, hogy megnézzem, hogy bizonyos korosztályt kb. mi érdekelheti már.

Kölyök, ááá, ez nem igazi bábozás (azt a büdöskölökEriknek szoktam, ha nem hajlandó enni), csak csörgetek előtte valamit, hogy ahhoz nyúlkáljon, és elfelejtse, hogy épp evés van. Ekkor nyitogatja a száját rendesen, egyébként fintorog és alig lehet a szájába tuszkolni az ételt. Gratula a felüléshez! Tessék szépen dokumentálni, aztán kérjük róla a képeket!!! :wink:

Potyka, minden elismerésem, de komolyan! :D Én néha két gyerek mellett sem tudom koordinálni a dolgokat :(, pedig a munkámban nagyon jó szervező vagyok. Öt gyerek mellett lehetetlenség lenne dolgozni is, szerintem. Igazából nem is értem, hogy hogy tudod ellátni a háztartást is, mindenkinek enni adni, altatni, mosni, főzni rájuk, vinni őket ide-oda, plusz még vásárolni is, no meg ugye takarítani. Van valami segítséged?

Kép

Kép
mzx

Évi, mi nem a Gekkoba járunk, hanem ide:
http://www.kindyroo.hu/

de kíváncsi vagyok a Gekkora, majd írd le milyen volt!

mai első önálló produkciónk:

Kép

mire jó még a porszívó az orrszíváson kívül ?

KépKép
judit18

hihi Mzx, ez a büdöskölök jelző az enyém volt otthon, no nem ilyen kis koromban, hanem 16évesen kaptam :)
((röviden: apukám viccesen le büdöskölközött a suli igazgatónő előtt, aki amúgy ismerte valamennyire a családunkat, mire az igazgatónő azt mondta, hogy azért talán nem büdöskölök... :lol: :lol: szval után én lettem otthon a büdöskölökmiértnemtanul :lol: ))

remélem összejön jó sokan lesztekaz árkádos talin. szivesen mennék én is ;)

Mátét nem hatotta meg a turmixgép, lassan két órája alszik... ingyenebéd ugrott... de nincs más itthon mint paradicsomos babkonzerv... vásárolni is kéne menni.... ;)
((meg persze jó sok keksz és süti de azt azért mégsemkéne.... mert még végül Pati sem fog olyan finoman fogalmazni, hogy megasszonyosodtam.... :roll: amúgy rájöttem, a cicim teszi... kérem vissza a Ckosaras cicieim!!!! nem akarom az F-et, Ct akarok!!!!! ))

Kép

Kép
kolyok28

Judit18, ide is küldheted Esztert porszívózni ha már otthon végzett vele!!! :)
(csudaédes!)

Kép

Kép
kolyok28

Judit18, mi ültetőkarikát vettünk, Eriknél is nagyon bejött. Nem kell ott görnyedni és tartani egyfolytában. Egyébként nekünk gagyi ikeás csúszásgátlónk van, de a Minimanóban majdnem ugyanolyan van 1000 ft-tól. Krémszínű, tök egyszerű, de mintha világoskék is lett volna belőle. Ez az átlátszó fajta is volt a múltkor nekik. Hihetetlen, hogy már álldogál! Állítólag nem jó, ha kihyanak egy-egy lépést a mozgásfejlődésben, na de mit tudunk tenni??? :roll:

Fanetta, debreceni vagyok, de az ősök az ország mostani és régi területéről mindenhonnan jöttek. Állítólag (de szerintem ez csak olyan családi legenda) apai ágon olasz felmenőim is vannak. Szerintem csak a fekete haj-fekete szem-kreol bőr kombinációt próbálták így magyarázni (tesóm kiskorában lesülve, koszosan úgy nézett ki mint egy kis cigánygyerek, nem is akarták elhinni, hogy tesók vagyunk). Mellesleg zsidó vezetékneve volt az apai ág egyik felének, de visszamenőleg több generációra sem volt már zsidó vallású a családban (vagy jól leplezték, amikor erre szükség volt, ki tudja már...).

Évi, Boti nagyon édes!!! :)

Szilvánusz, egytértek azzal, amit írtál a könyvről! :)
Nagyon szépek vagytok, a hajad nagyon csini, bár a Te arcformádhoz szerintem minden jól áll.
Az önértékelési probléma nálam is jelentkezik, sajna. Főleg, amikor a párom ártatlanul kérdezi, amikor hazajön, és csatateret talál, hogy hogyhogy nem tudtam ezt vagy azt megcsinálni, MÁS ANYUKÁK HOGYAN OLDJÁK EZT MEG, SŐT, MÉG TANULNAK IS A KÉT GYEREK MELLETT??? Na, akkor kiakadok, mint a taxióra, aztán kap a fejére :x :oops: . Mellesleg a tartós alváshiány meglátszik a bőrömön is rendesen, szóval most éppen elég lepukkantnak is látom magam.

Jajj, elvesztettem a fonalat, hogy ki kérdezte, hogy Laurának milyen az ekcémája. Úgy tűnik jelentősen javult a dolog, ki tudja mitől...Remélem nem esik vissza. :?

Kép

Kép
mzx

Kölyök, nálunk is szeretetből megy a büdöskölöközés! :) Valamit huncutkodik, erre mondjuk neki, hogy "Büdös kölök, elkaplak!", erre Erik boldogan kacagva, visongva rohangál előlünk össze-vissza a lakásban. Sejtésem szerint az alattunk lakó komolyan gondolja ilyenkor a büdöskölök jelzőt... :oops: :wink:

Kép

Kép
mzx

időjárásjelentés:
havazik.

Kép

Kép
kolyok28

ezen az ültetőkarikán én is gondolkodom ám.... majd megnézem itt hol mennyiért lehet kapni ;)

ja, végre szopizunk ;)

Kép

Kép
kolyok28

Mzx, én meg a te véleményeddel értek egyet a könyvről, szerintem a nagyja amúgy is eszébe jut az embernek. nekem csak az nem tetszik benne, hogy túl katonás, hogy feladatsor... meg ha valami nem megy akkor ismételgessük ...szóval inkább ötletadónak jó

amúgy Eszternek nem kell bunkert építeni kedvence, hogy az ebédlőasztal alatt a széklábak között bujócskázik, mindél kisebb réseket talál annál jobb... aztán állandóan beszorul...

Jövő hét ok, csütörtökön most decemberig járunk a játszóházba délelőtt, szóval inkább a kedd

Kölyök, én a redőnyt húzom fel ilyenkor a szobájában, az általában bejön...turmixgépre simán alszik ő is

KépKép
judit18

Nyah!!

Akkor Pumperka és Mzx!
Holnap Árkád??? Süti??? 10 körül??? Az én buszom 10.30-körül ér be az Örsre, szóval én bizti kések. Esetleg ha apácska is jön, akkor leszek csak pontos!

ÉS MINDENKI, AKI RÁÉR!!!!
Gyertek már na!
Vendég

Mni, ja azt nem tudtam, akkor viszont nem rossz 4500.-ért. :)

Mzx, büdöskölök nálunk is volt, anno. És most meg már mi is elkezdtük Botkának mondogatni. Jókat derül rajta. :lol: Nagyon tecc Erik és Laura! Szerintem nem igazán hasonlítanak. :?

Kölyök, nekünk is ültetőkarika van. Mondjuk, mi együtt fürdünk. Esik a hó??? De szép lehet, bár ide még nem kívánom annyira. :oops:
Lehet, hogy az idén már nem jutunk el Svájcba, mert sok azűr meg a zavar, pedig én annyira, de annyira szeretnék! :roll:

Judit18, mindenképpen megírom a tapasztalataimat. A kindyrooról is hallottam sok jót! :D Éljen-éljen a felálló Eszterke! :D

Szilvánusz! Csini az új frizkód, de a kis hasonmásé nekem jobban bejön! :wink: :lol:

Fanetta! Gratulálok az állampolgársághoz! :)

Lányok! Várom a Vida meg Mni dokijának elérhetőségeit!

Eszterxx! Én tanusítom, hogy nem kicsi AndriskaUbulka kukija! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rólunk egy kicsit...
Botitarkának kicsike a kukija, de általában addig piszkálja magának, amíg szép nagyra megnő neki. :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként mászik, bújócskázik az asztal alatt, tapsol, pápát int, áll, kapaszkodva lépeget, imádja a babaúszást. Jön a 3. foga, ezzel együtt fosik meg taknyik szegény. :? :roll: :(
Anyukájának a felső légúti bajokból, gondolom a "sok" pihenés miatt tüdőgyulája lett egy hete, de már jobban van, két napja újra pörög is ezerrel. :roll: :lol:
Nagyapja otthon lábadozik, de, hogy ne legyen egyszerű az élet, úgy engedték haza, hogy bennmaradt egy öltés a nyakán, ami begyulladt, és tályog keletkezett, amit szikével megnyitottak és tágítottak egy héten át. Tegnap pedig elkezték a sugárkezelést.

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Kölyök: Köszi az idézetet! (nem tudtam... :oops: ), ez a havazás komoly. Olcsi hogy örülne, alig várja, hogy tél legyen, mindig kérdezi, hányat kell még aludni.

Juditkmét: Remélem hamar meggyógyultok! És persze nem lesz gond Nimike pisijével. A hely jól néz ki, ahol voltatok, de ennyi lóvét... Remélem azért kipihented kicsit a derékbecsípődésedet! Bár két gyerekkel nem két nap!

Judit:
én a 100-as boltban vettem tök jó csúszásgátlót, még fejpárna is volt hozzá, amit mi használunk. 1400,- volt. De láttam a piacon is jót 1800,- ért.

Pumperka: Ne szégyenkezz amiatt, hogy végre lazítasz. Naná, hogy jól esik! Pihenj sokat! Allergiát kizárták Petinél, tök jó lett az eredmény hála Istennek. Most gyorsan le is kopogom, jól van mindkét gyerkőc. Porszívó eldugva, remélem sokáig!

Eszter:
Én is megértelek! Egy rosszalvó baba tényleg kikészíti az ember idegeit és igenis előbb-utóbb mindenkinek sok a gügyörészés!
Én két évig bírtam Olcsinál, utána pocakosan dolgoztam fél évet, mert már azt hittem megzápul az agyam. Bárhol voltam csigabigák, cini-cini muzsikák zümmögtek a fejemben, még éjszaka is. Kegyetlen tud lenni, mert nem tudsz kikapcsolni. Ezért is irigylem azokat, akik el tudnak menni néha napján szórakozni. Nagyon rámférne, olyan türelmetlen, ingerült vagyok és sajnos ezt elsősorban a gyerkőcök szívják meg. Ma is ordítottam Olcsival :oops: , pedig "csak" csokit kért, mikor izzadva, rohanva igyekeztem befejezni a felmosást, mert Peti felébredt és visított.

Újabban ahogy felébred feláll a kiságyban és nem tud utána leülni, így nem sokáig bírja. Újabb tanulnivaló.
Jelentem kétszer már ő is elesett, de szerencsére csak megijedt, baj nem lett belőle.
Féltem, hogy Linocs álltal beharangozott jóidő elszállt. De úgy látom egyre szebben kezd sütni a napocska. Remélem nem kiabáltam el!

Livi
Kép
Kép
lusie

Szia Évi!

Még egy kukifogdosós a csapatban! Ezek a fiúk már csak ilyenek :lol:

A tüdőgyuszi azért nem vicces, jó, hogy ilyen hamar kiláballtál belőle!

Szegény Apukád! Lelkileg hogy van???

Livi
Kép
Kép
lusie

Komolyan vettem ám, hétvégén is csak egyszer voltam a kolbászfesztiválon! :lol:

Lelkileg szerintem egész jól van. Leköti magát. Sokat dolgozik otthon, mert kertes házban van meló rendesen. Kert téliesítése, favágás meg ilyenek. Szerencsére otthon nincs ideje elhagyni magát. :oops: :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Évi, jó, hogy fizikailag ilyen jól van. A kemo biztos nagyon kemény lesz.. :(

ÁRKÁD TALI, Monácska, Pumperka: Akkor holnap 10 körül a legfelső szinten, középen. Asszem Gelatti a hely neve. Ok?
Pétét nem tudja valaki elérni?

Kép

Kép
mzx

Mzx!
Küldök neki sömit, remélem jönni fog ő is!!!!

Akkor holnap!

Akkora sütit eszek, hogy a hátamon is ki lehet majd tapintatni!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Monácska, csatlakozom hozzád, holnap dőzsölünk, juhéjjjjj! :lol: :wink: (Csak bírjak dönteni, hogy melyik finomságot eszem... Vagy kérünk többfajtát, és osztozunk! :wink: )

Kép

Kép
mzx

Árkádos tali:már én is úgy elmennék mert közel van de holnap 3 gyerekkel vok egyedül(fránya oviszünet :? :wink: )és az inhaláló gépet is holnap hozzák házhoz,egész nap azt várjuk itthon mert persze pontos időpontot nem tudnak mondnani... :x

Eszter!

Csak még annyit :wink:...hogy én a két gyerkőc mellett diplomáztam le,nagyon nem unatkoztam,,szal én direkt vártam már h legyen egy olyan igazi kismamaságom gügyörészéssel stb...
És igen..azért a 3 gyerek menedzselése már kicsit nagyobb feladat mint egy...én úgy érzem h így kiteljesedett az életem,a srácokkal...ahogy írtam van torna,úszás,angolozás...Olika 7 éves koráig akarok csak itthon maradni utána(addig is akarok valami bizniszt majd..terveim már vannak:) 4 vagy 6 órában azért szeretnék dolgozni ha már tanultam érte :wink: ..legalábbis ez a terv...
Ja és anyagilag egyátalán nem vagyunk eleresztev,sőt..a sok hitel meg minden..szal nem azért mert megtehetjük vagyok itthon .....

Judit!

Azért azzal vitatkoznék h más országokban csak fél évig maradhatnak az anyák a gyerjkkel otthon...ez így is van, de ez nem jelenti azt h ez jó is a gyereknek...sőt bizton állíthatom h nem jó!!És h régen dajkák nevelték a gyrekekt...sajnos ez volt de az sem volt jó.Azért mert valamilyen rendszer létezik az nem bizti h jó...bocs,nem akartam vitázni csak ez a gyengém :wink:
Sztem és a szkértők szerint is minél tovább az anya mellett egy gyereknek a helye, természetesen ha megoldható...

Mi az a Müller??Bocs de gőzöm sincs :oops:..tudjátok vidéki lyány vok :wink:

Szilvánusz!

Na ne csináld h neked vannak önértékelési gondjaid??Nagyon csinos vagy és Marci is...az a bezselézett haj :wink:én is szoktam a srácoknak..sőt a Márknak úgy van levágva a haja mint anno David Beckhemnek(középen egy vastag csík meghagyva hosszabbra)szal nagyon tuti a nagycsávóm :wink:
Amúgy meg miért keresne mást a férjed ha te csak otthon akarnál gyereket nevelni?Nem hinném h azt szereti benned h tárgyalásra jársz és minden nap kiskosztümben vagy..vagy igen? :wink:

Azért ezt ne úgy képzeljétek el h én vagy a Potyka minden nap csak melegítőben vagyunk és semmi fontos dolgunk nincs....legalábbis nálam ez nem így van...mindig van mit intézni,angolra járok és oda is kiöltözöm és szórakozni is járok barinővel vagy apával..... vége a litániámnak
:wink: :wink:

És mi az az ültetőkarika,Én ezt se tudom mi?? :roll: :oops: :roll: :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!

Hogy te milyen tudatlan vagy. :lol: :lol:
Müller drogéria
karika fürdető..... :lol: :lol:
Most teljesen megvilágosodtál.
Jól gondolom? :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.10.29 16:57-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Aha :wink: mostmár tiszta :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Köszi Pumperka! :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kép

csak úgy :oops: :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nagyon helyes kölök!! :wink:

Én is csak úgy...

Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

na akkor én is csak úgy, bocs ha ma már sok volt, de ma töltöttem le a képeket végre ....

Olcsinak milyen színű a szeme? mintha hasonlítanának Zsombival ők is kicsit...

Kép

Kép

KépKép
judit18

Eszter is egy kis kópé!!! :wink:

Olikának barnás-zöld a szeme....Márknak szép kék,Krizsinek mélybarna,Olikának meg maradt a köztes :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szép jó estét Mindnekinek!

Kellett nekem elégedettnek lenni: az álomgyár becsődölt. A gyermek már harmadik napja kel hajnalban itthon, és a négynaposból is hármat. Ez utóbbiakat az utazóágynak tudtam be. Mert zörög. Minden fordulásra. Aztán az itthoni elsőt a környezetváltozásnak. A másodikat, hogy még mindig a környezetváltozás. De a ma hajnali félnégyest már nem tudom mivel magyarázni.
Aztán az édesapám "kedves" hozzáállása a Kedveshez meghozta gyümölcsét: megvolt az ilyenkor aktuális összeveszésünk, amiből már ki is lábaltunk (természetesen egy hihetetlen apróságon tudunk ilyenkor halálosan összeveszni). Az a bajom, hogy nem vagyok az az összeveszős fajta, ezidáig életemben csak a hozzám közelálló férfiakkal sikerült, úgyhogy engem többszörösen megvisel egy ilyen...
És most emiatt (is) le vagyok teljesen amortizálódva (csak erről a szóról ne az a fránya számvitel jutna eszembe...)
De azért ma voltunk a szépdekoltázsúnál, ahol az én "csendes" gyermekem felsikítozta a szép szőke herceget, aki szegény így elég nyűgös volt a búcsúzásnál.
A csudamosolyú Eszter pedig úgy kommandózik, hogycsakna :) , és tényleg a kedvenc elfoglaltsága az asztal alatt, a széklábak, asztallábak közötti szlalomozás.

S ami eszemben van: munka vs gyermek. Én olyan rohadt sokat dolgoztam az utóbbi 2 évben (múlt évben 384 napot dolgoztam - és ez nem elírás), hogy eszembe nem jut visszamenni dolgozni egy darabig. Másrészt meg nagyon élvezem a gyermekkel való létet. Direkt nem írtam itthonlétet, mert sokfelé járunk.
Viszont engem ez most kielégít. Nem tudom meddig, de egyelőre jó. És elhiszem, ha valakit nem elégít ki. Szóval egy besavanyodott anyánál, nőnél kevés rossz van (na jó, van egy-kettő, de azért...)

És hogy tele legyen az én önzőzésemmel az oldal egy kép. Ez is anya és gyermeke, csak kicsit másképp, mint Szilvánusz:
Kép
linocs

Halihó!

Hazaértünk a moziból, csajos film volt, fiúk nélkül nézzétek meg! A filmről nem írok semmit, mert én sem szeretem, ha elkotyogják mi volt benne. ;)
Lilla a mai távollétet evés terén nem viselte túl jól, a mélyhűtőből kivett tejet egyáltalán nem ette meg, még szerencse, hogy volt délről fözi, így azt adta neki Anyu. Most álmában szopizott, még a szemét sem nyitotta ki. :)

Köszi a véleményeket a könyvről! Tegnap kinéztem az Alexandránál, erre ma már nincs belőle. :( :cry: De találtam máshol is... :)
Szilvánusz, nagyon jó lett a hajad! És MArcifiú haja is szuper... meg ahogy vigyorog. :)
Judit18, gartula Eszter felállásához!
Pumperka, Panny édesek a fiúk, kicsit hasonlítanak egymásra.

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Most sikerült elolvasnom az utóbbi napok terméseit, de reagálásra már nem fussa. :?

Vasárnap volt a gyerekek keresztelője, előtte készülődés, utána romeltakarítás, ma végeztem vele.
Pénteken Alexa lázas volt, szombaton Szilvi húgom hányt és hasmenése volt, vasárnap Gabi hányt, szóval volt minden. A keresztelőn Alexa irtó hiszis volt, már otthon is, a templomban én tartottam végig, majd' megszakadtam alatta. Pedig Szilvi volt a keresztanya, pont azért, mert őt szereti a legjobban, mégsem ment oda hozzá. Vikóé Gabi lett, de ő meg Szilvinél volt, őt nem eresztette el. De túl vagyunk rajta, az a lényeg. :D

Néhány kép, és tényleg bocsi, hogy most önzőzök, de nincs nagyon időm a gép elé ülni, mert Vikó egész nap a nyomomban van, semmire nem érek rá.

Kép
Kép
Kép

Az ajándék biciklin
Kép

Szobahintát is kaptak
Kép
Kép
Vendég

Linocs!

Akkor talán már egy picit regenerálódtál.... :?
Jövőhéten kedd? :?: :wink:

Zsu!
Nem lehetettkönnyű a keresztelő lebonyolítása, de te mindig jól állod a sarat. A képek meg bizonyítják, hogy megéri :wink: :wink:

Judit!
Most már kép is bizonyítja, hogy eszik Eszter. Vagy legalábbis időnként van köze kajához. :wink:

Kmanna merre jár vajon?

Nekem meg tutkóra a napokban megjön a menzeszem, fáj a hasam, Zsomb ma alig szopizik. :cry: :cry:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka: ne is ragozzuk tovább! jövő hét kedd: randi a nyuszival!

Nem ismertem ezt a hajas oldalt. De néztem, göndör hajban nem valami fantáziadúsak az ötletek.

(csak panaszkodnom kellett, és a lány átaludta az éjszakát!!!!!!!!!!!!!)
linocs

És tényleg, hol van kmanna?
linocs

Pumperka, tök jó ez az oldal, Te kipróbáltad? Én feltöltöttem egy képet és nagyon vicces... :)
Kiszazsu, de rég jártál erre! Jók a képek, gratula a keresztelőhöz! :)
Linocs, édes a hintás kép! Tegnap mi is voltunk játszótéren, hogy kipróbáljuk a hintát, de mire odaértünk elaludt Lilla.
Judit, mit etettél ESzterrel??? Nagyon beszédült tőle... :lol:

KépKép
KépKép
mni

Zsu: hogy vagytok? Hogy van Vikó? végül vettél holdkompot? vagy hogy oldod meg a fiatalúr "korlátozását" ?
Jók a képek! Tüneményesen vigyorog a lánykád! Kár, hogy nem látni rszg pocakját.
linocs

Kép

:?: :?: :?: :?: :?:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szerintem nem rossz! :) Hasonló haja volt a tegnapi filmben a csajnak és az nekem nagyon tetszett. :)

KépKép
KépKép
mni

Panny: nem tudom, lehet, hogy ez az én hülyeségem, de én úgy érzem legbelül, hogy hiába tudom, milyen jódolog és nehéz feladat az anyaság, mégsem érezném én se magam teljesértékűnek, hát akkor hogy várjam el a páromtól. Biztos azért, mert hozzászoktam, hogy mindig a mam ura vagyok és bármi van megállok egyedül is a lábamon, vagy nem tom, egyszerűen úgy érezném nem lennék szellemi partnere. És nem is a kiskosztümön múlik, hanem hogy legyenek nekem is sikereim és eredményeim a munkámban, sztem ez neki is kell - de lehet, hogy tévedek.
Linocs: na látod, akkor talán mostmár ki is tudtad pinehhi magad. Ellentétben velem, Marci fél 1-től majdnem 2-ig nem aludt. Nagyon zaklatott volt, nem tom mi történt vele, aztán sok-sok cicizés után végül visszaaludt.
Pumperka: tök jól áll, tiszta nőcis lett tőle a fejed. Ha Linocs kedden megy nyuszit simizni, akkor sajnos én nem tudok vele tartani, mertmár elígérkeztem egy másik barátnőmhöz aznapra.

Dejó mennyi kép lett itt hirtelen az oldalon.

Tényleg hol van Kmanna és hol van Melinda, és hol van PATIIIIIII!!!!????????

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Pumper: hogy másoltad át ide a képet?

Kép Kép Kép
fanetta

Szilvánusz, cseréld le az avatarod az új frizkós képre lécci!
Pati biztos azért nem ír, mert mostanában senki nem ajánlott fel neki pizzát, se sütit, se ingyen ebédet... ;)

KépKép
KépKép
mni

Szijjaaa Fanettaaaa!!!Te is online nyomulsz? Hogy van László Nimród????

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Mni, hagyjál már, még ezt se én tömörítettem le ekkorába, hanem a Linocs, nekem nem ment hónapokig... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Niki, igen, rég voltam, és nem is sűrűn leszek, mert ahogy nőnek a gyerekek, nőnek a gondok is és fogy a szabadidőm. :( Most is úgy írok, hogy Vikó cicin alszik. :D

Linocs, köszi, jól vagyunk, Vikó is, már a vérömleny is visszahúzódott. :lol:
Végül komp ügyben a nem mellett döntöttem. Ha dolgom van, beteszem a hintába, vagy az etetőszékben is egész jól elüldögél egy kis kenyérhéjjal. :wink: :D

Pumperka, tényleg jó az a haj!!!
Vendég

Az "ikreim" 7 hónaposan
Kép

Kép Kép Kép
fanetta

Szilvánusz: Kép

Linocs, rszg pocakja azért nem látszik, mert a fényképezőgép mögött áll. :D :wink: :wink: :wink:
Vendég

És akkor most elárulok nektek egy titkot!!!
Egy ideje már, töröm a fejem és keresgélek.
Kölkeink lassan 1 évesek lesznek, és arra gondoltam, MIT SZÓLNÁTOK HA 40 KÖLÖK EGYSZERRE (is) TARTANÁ A SZÜLINAPI BULJÁT:?: :?: :?: :?: :?:
Mivel tudom (bőrőmön is tapasztalom :lol: :lol: ), hogy a kismamaság egy alapvetően jól fizető biznisz, :lol: :lol: :lol: ezért megpróbáltam felkutatni a legmegfelelőbb helyet.

Íme az ajánlatom, amit pár hónapi keresgélés, töprengés után találtam: a Király utca Deák térhez közelebb eső részén van egy un. Passage. Itt találtam egy benti termet: középen táncparket (hogy tudjanak majd táncraperdülni a kölkök :lol: , ha akarnak), fél oldalt fotelek, másik oldalt asztalok székkel. A táncparket 2 lépcsővel lejebb szinten van a többinél , és ezt a részt kinéztem játszóparketnek, amit a kérésünkre akár ki is szivacsoznak. Gondoltam, az etetőszékét elhozhatná mindenki, hogy tudjuk félkörbe ültetni a kölköket egymás mellé, a tortájuk elé.

És most a piszkos anyagiak: Lenne innivaló (non alkoholosak), saláta és kölkönként egy egy torta. Az összes fejenként 2000-3000 forintba kerülne. Terembér+ parkolás ingyér van.

Azon is törtem a fejem, hogy valami kis apróságot is kellene a tortán kívül a kölköknek, ha már szülinapozunk, de ennek kivitelezésére nincs ötletem.

ÉS MOST VÁROM A MEGLÁTÁSOKAT, HOZZÁSZÓLÁSOKAT! Ha bárkinek van bármi más ötlete, ne fojtsa magába!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?