Potyka, féligmeddig arra irányult a kérdés, hogy vaj' meddig fér bele a vedretekbe Micimackó?
Judit18, pont akartam írni,hogy itt Svájcban 3
hónapot adnak alapból az anyának, majd esetleg fizunélkülire mehet pár hónapig ha rendes a cég! Egyik itteni anyuka, aki 3 héttel később szült mint én, szval ő decembertőlmegy vissza... és ez is kedvezményes volt neki....nem irigylem...
és én is azt akartam írni, hogy nem érdemes drágán venni csúszásgátlót, mert párszor bennefelejted és feketek lesz...
részegtengerésznek gratula!!!
no akkor megvan mit kérünk karácsonyra, ez az Anyatanitsengem jól hangzik!
Évi, köszi a képek, nagyon édes a kis Botond!!!
Kacika, ha bármit megtudsz Botiról, léggyszi +++
Mona, ++ kitartás, egyre jobb lesz
miért baj,ha belaszol a hajnali szopin ?
én is szoktam....
na azért a testvérszeretgetésért irigy vagyok.... alig várom már, hogy Máté szeretgesse a kis Fruzsit...
(( én sem vagyok normális, végre kezd kis időnk lenni egymásra a zurammal és ekkora mára következő hormontultengéses időszakot várom....
))
Eszterxx!!! az öröm kölcsönös,mármint hogy végre vagy gyakrabban! hiányoztál nagyon! ((télleg előnye is van enneka munkának
))
+++ az altatáshoz, de igen, a kisággyal óvatosan
de azért ez nem volt fair, vizuális típus vagyok, elképzeltem ahogy hangosan belefeledkezve örömködsz...
((((tudom, hogy nem kell,mert Te vállaltad, de én kicsit sajnállak, hogy így van melletted a párod. de persze a lényeg, hogy melletted van... ))))
na igen, már profin derivál, azza szoktam bealtatni esténként, hogy egy végtelenszer deriválható függvényt adok neki, hogy deriválja amig tudja
és várlak ám gombátölni
((mi talán elég messze lakunk, hogy ne halljuk Andrist? vagy a nagy hegyek visszaverik???
))
Szilvánusz, irigykedem a közös anyafia fotóért... minket olyan ritkán fotoznak, mert azuram nem szeret fényképezni. magunkat eg csak idétlenül tudom.... és szép lett az új frizkód!!
de nekem mégis punkos Marcié jobban tetszik
és irigy vagyok ám, hogy Kikóval meg Linoccsal gyakran találkoztok!
((én is voltam fodrásznál, egy fokkal jobb lett, mint tavasszal, de azért kicsit fiús... de nem vészes... hol van már a hosszúhajam....
meg akartam nüveszteni deazuram nem hagyja... meg azt mondta a dokinéni, hogy jobb a rövidhaj a hosszúval jobban kéne vigyázni.... ))
na szép, már másfél órája alszik, mikor elvben 12re mentünk volna át egy magyar anyukához, kaptam volna ebédet cserébe egy kislánnyal kell matekoznom... elsős vagy másodikos... igen, ált iskola... nem is tudom, deriválni tanítsam????
na mindegy, már felhivtam, hogy késünk, de még ebédelnie is kéne a kisfiamnak, de fel nem költöm....
megyek, zajolok valamit
megnézem a répát, összeturmixolom