hahoooooo! Jo reggelt mindenkinek! Kulon udvozlom azokat, akik ujonnan cstlakoztak
:):)
Olga! megneztem, jol hangzik ez a lancocska, meg en sem hallottam rola.
A zenerol: en kulonosebben nem allhatom a klasszikust, de a babaknak osszevalogatottak valahogy kulonosen tetszenek. vettem mar komolyzenei cd-ket, van tobb giganyi letoltesem, de az agyamra megy. En azt csinaltam, hogy a boltban belehallgattam, es kiirtam a nekem tetszo szamok cimeit, aztan letoltottem netrol. Ugyanezt eljatszottam az alexandra konyvesbolt honlapjaval, mert ott nehany baba cd-t ha megnyitsz, leirja a cd-n levo szamokat, aztan azokat letoltottem. En is hallgatok naponta, bar ez az uj, hasra csatolos megiscsak jobb valasztas, me akkor is, ha hatasaban ugyanaz lehet, de azert megiscsak egy tovabbfejlesztett valtozat, es tenyleg barmikor racsatolhatom, akkor is, ha en nem akarom hallgatni. Nme lehet rossz. En meg ugy is hallgatok zenet, hogy fulhallgaton keresztul, ezt is regota dicserik, mert igy a babahoz nem csak maga a zene jut el fizikai hangkent, hanem az en erzelmeimmel egyutt regisztralja oket...vagyis a zenet rajtam keresztul hallja.
Egyetertek azokkal, akik nem csinaltatjak meg a felesleges vizsgalatokat, bar aki nem vallalna a babat betegseggel egyutt, az nyilvan mas helyzet. En azert havonta megyek dokihoz, mar csak az UH miatt is, meg elviszem mindig a havi vrveteles leleteket...mindig mindenre kiterjedot csinalok, raadasul itt a referenciaerteket terhesekre, sot, kifejezetten az adott honapra ervenyes ertekekkel adjak meg, tehat en magam is latnam, ha valami asvanyi anyag pl hianyzik (HA-HA-HA), de azert megiscsak megyek, bar nogyogy vizsgalatot meg sosem csinalt. Majd most csinaltatok egy ilyet is, de egyszeruen minden annyira hihetetlenul mesesen alakul, hogy sosem latta okat....ami persze nem jelenti azt, hogy minden valoban ok, a kontroll kell, igy most jovo heten sort is keritunk ra. nekem meg vernyomas sem volt merve, meg semmi ilyesmi. Bar valoban csucsformaban vagyok, soha nem ereztem magam ilyen jol...a novekvo pocin kivul egyszeruen SEMMI, megcsak szurkalasok, kemenyedes sem. Kilom meg mindig 3, de szerintem a pocaknak mar vagy 5-t kene nyomnia
:) Most mar en is egyertelmuen erzem a babat, erosen, bar csak akkor, ha nyugalomban vagyok es rateszek valamit a pocira. De belulrol erzem, mert akkor is, ha a parom keze (o meg nem erzi), vagy egy konyv van rajta...csak valaminek nyomnia kell. Meg vissza kell tartanom a lelegzetem, vagy csak piciket lelegezni, es odafigyelni ra...ilyenkor hatarozottan erzem, egyebkent nem. Tegnap voltam UH-n...nem a dokinal, csak ugy barati alapon...ketszer negyed orat neztuk, halali volt a kis huncutka, hihetetlen dolgokat muvelt, egyetlen pillanatra sem allt le
:) Bukfencezett, nyujtozkodott, meg a nyelvet is kinyujtotta
:):) Latni lehetett az arcat, meg a pupillajat is
:) egyedul a labait hagyta termeszetesen keresztben, bar egyszer egy pillanatra lekaptuk oldalrol, es egyertelmuen vilagit egy feher nyilegyenes kis pocok a megfelelo reszen, de az Uh-s no (aki nem nodoki, "csak" szonografus) nem merte egyertelmuen mondnai, hogy fiu...midnenesetre keszulunk Matteora
:) Sima 2D-s UH volt, de valami szuper modern gep, nagyot felnagyitott mindent, tok tiszta volt a kep...a tokeletesen zarodo gerincoszlopot is latni lehetett, meg a kezdodo szemoldokot
Szombaton hazahozza a gepet es ujra bekukkantunk,aztan jovo heten a dokinal...ha meg nem akarja megmutatni, az sem baj
:) Mindig azt olvasom, hogy ha nyugodt a terhesseg, a baba is egeszen nyugis lesz...haaaaaaaaat...ez erosen megdolt
:) mondta a maca, hogy az max az idegekre vonatkozik, de a szemelyiseg sokkal erosebb dolog
:) Szerintem nalam nyugodtabb kismama a vilagon nem letezik, bar az is fura lenne, ha a baba tul nyugis lenne...barmelyikunk tulajdonsagait is orokolje nagyobb reszt
Nna jo, lelovom magam, ugyis mostanaban elfoglalat vagyok...marmint a babaval, meg a ferjemmel
:) Szep napot midnenkinek, majd kesobb jovok