Sziasztok!
megint csak egy gyors bekukk!
Gratulálok mindenkinek a kombinált eredményekhez, és Gabi1, drukkolok, hogy neked is jó legyen. Gratula a babákhoz is, akik először látták, meg akiknek mostanság volt a 12, heti.
És irigykedem, akik már érzik (főleg Brekire, mert ő is első babás
) én még semmit nem érzek, pedig van amikor direkt rákoncentrálok, hogy nem kerüli e el semmiféle mozgásféle a figyelmemet, de nem...
Boo!
Ne haragudj, de olyan jót nevettem rajtad. No nem a problémáidon, hanem azon az őszinteségen, ahogy leírtad.
A problémákat sajnálom, de a székrekedésre rengeteg praktika van. Párat én is tudok, de szerintem ha rákeresel a neten, akkor csomót kidob majd. Aszalt szilva, szilva lekvár, sok-sok gyümi, fhér kenyér helyett teljes kiőrlésű, de ha beméhy egy bioboltba, biztos ott is tudnak segíteni. No nem mindenféle bogyóval, de hátha van nekik olyan termékük, ami hatásos. Pl. tesómnak kivették az epehólyagját, azóta neki is oda kell figyelnie a kajálásra. Említett valami kekszet is, hogy sok benne a rost és neki bejöt, de azt most nem tudom megmondani mi a neve. Van akinek a baracklé is bejön. Próbálkozz!! Drukkolok.
A gombáról még nem hallottam, hogy lehet terhességi tünet, és azzal szerintem csak azt tudod csinálni, hogy bekened krémmel, vagy canestennel. Ha nem múlik akkor bőrdoki, bár lehet, hogy nem tud ő sem veled mit kezdeni, mert ha nagyon durva, körömre átterjed, akkor gyógyszert szoktak adni, azt most nekünk tuti nem lehet. Nekem egy szer egy rossz cipőtől jött ki, beázott és attól, sokáig szenvedtem vele, de dokihoz nem akartam menni, és elmúlt egyszer csak. Úgyhogy nem reménytelen akkor sem ha durván kijön. De ha csak enyhe, akkor tuti elmúlik egy kis krémtől, mondjuk egy hét után ha rendszeresen kened este és reggel.
Krissy!
Mi nem házibuliba mgyünk, hanem egy rendezvényre, táncos buliba. Férjemmel mentem el vásárolni rá felsőt (többet soha
, kikészítettük egymást
) és legalább sikerült, mert én eddig szerettem ha kinn van a hasam, és csak rövid alkalmi felsőim vannak. De most vettünk egy jó hosszú pulcsit, nem is annyira durván alkalmi, de elegáns, kis kövek vannak az ujján, meg a nyakrészén. Otthon még találtam egy gatyát ami rámjön is illik hozzá
, úgyhogy van mibe mennem.
Lidike!
Én is a dm es olajat használom, csak kicsit erős nekem az illata, bár szeretem a citromillatot. Nem használom rendszersen, mert még nem nőtt akkorát a hasam. Viszont szerintem az olaj jobban is hidratál (legalábbis még reggel is zsíros a bőröm) meg kevés kell belőle és így tovább tart talán. De lányok! Aki első babás! Azt hallottam, hogy nem csak a hasunkat kell kenni, hanem a csípőt, mellet, sőt a combot sem árt, mert ott is kialakulhat. Csak azért írom, nehogy valaki ne tudja és úgy járjon, hogy ott jön ki ahol nem várta volna, pedig oda is elfért volna egy kis krémezés.
Még egy kérdés és eldugulok!
valaki bejelölt az iwiwen, de nem jöttem rá, hogy ki lehet. Lencsi a beceneve...
Kérem írjon egy üzit nekem, oda, vagy ide, hogy a nickneve alapján be tudjam azonosítani.
Bocsi ha rájöhettem volna, csak én voltam béna, majd akkor máskor alaposabban körülnézek, de most kérek egy üzit, mert bénázok!
Mindenkinek boldog újévet kívánok, és jó bulizást, meg pihenést!!!