Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

katy örülök neki hogy minden ok. Mennyi idő alatt kaptad meg az smst? Én is nagyon várom, de hát én még csak most voltam tegnap, így gondolom majd csak január első hetében lesz meg.

Én is kb a 11. hét környékén kezdtem érezni a ficergést, nekem is olyan apró simogatás féle volt először, most már volt hogy erősebben is éreztem. Nagyon jó érzés újra átélni.

Mi ma moziban voltunk a gyerekekkel, megnéztük a cincin lovagot. Nagyon élvezték, szerintem is jó mese volt. Most meg az apjukkal monopolyznak, én meg betettem egy adag mosást.
Holnap meg délelőtt megyünk temetésre, aztán jövünk haza és sütünk fincsi malachúst.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Nem tudok visszaolvasni,épp nagy pakolásban vagyok...de este pótolni fogok mindent,apánk sörözni megy :lol: .
Végre sikerült az uh :) bébikém adatai:
Crl:6,65 cm

BPD:2,1 cm

Nt:0,19 cm

Remélem mindenki jól van,émelygések,rosszullétek múlóban(nálam sajna nem és iszonyú fejfájás kínoz egyfolytában :shock: :? )

Na akkor este,pussz

Kép

Kép
lidike

Sziasztok!

Gabi!
Én 18.án voltam a teszten és 27.én jött az sms!
Ha úgy nézzük akkor kb 10 nap!

Csajok!
Gratulálok mindenkinek aki érzi már a babót!
Igen én is a 11 hét körül éreztem elöször!
Most is éppen az elöbb éreztem,mindig amikor lepihenek vagy lefekszem akkor!
És minden nappal egyre erösebb lesz!
De ez már nagyon szuper érzés! Ugye? :D
Holnap töltöm a 14.hetet el sem hiszem,talán most már hogy belépek a második trimeszterbe,elmúlnak ezek a fránya rosszullétek!
Ma jutott el a tudatomig hogy jövö héten már kell orvoshoz is mennem, hogy elment ez a 4 hét?!

Niki!
Megnéztem az iwiwen a babádat nagyon édes ,és nagyon szép képet ad már a 12.héten a 4D!
Én január végén szeretnék menni,kicsit féltem hogy még korai lesz,de már látom hogy nem !
És remélem akkor már megtudom a nemét is!

Képzeljétek ma volt rajtam elöször a kismamafarmer amit a férjemtöl kaptam karácsonyra!
Hát nagyon szupi viselet!
Nekem ilyen gatyóim régebben nem voltak!

Most meg vendégeket várunk,de nem tudom miért nem jönnek mondtuk, hogy du 2re! :evil:
Nem is bánnam ha már nem jönnének! :twisted:
20140328174041

Breki!
Gratula a kisfiúhoz!

Lidike;Katy!
Nektek pedig a jó eredményekhez!

Anyagirl!
Üdv közöttünk!
Te nem akarsz vonalzót feltenni?
20140328174041

Moncsy!

Igen, nagyon szuper érzés a mocorgás! De amit levágott, mintha biciklizett volna, úgy rugdosott, meg boxolt a kezeivel felfele, Férjem csak ámult-bámult! Azért nem mondta 100%-ra a kuksit, de majd kíváncsi vagyok, mert megyünk magánba is nemsokára, ha az a csaj is azt mondja, akkor Neki elhiszem! De annyira nem izgat, csak minden rendben legyen Vele! Apa inkább azért húzna a Fiúhoz, hogy jobban tudna Vele játszani! Én meg úgy vagyok vele, hogy legyen 1 Fiúcska, de legyen 1 Kislány is. Ha 2 Fiam lesz, akkor tuti, hogy megpróbálunk egy 3. Babát is! Az egyik Barátnőm azt mondta, hogy nem úszhatom meg a Kiscsajt...egyszerűen szerinte nekem kötelező, hogy egy olyan nagyszájú csajszim is legyen, amilyen én is vagyok!
Remélem a többi Babucinál is ilyen erős tüneteim lesznek...annyira megnyugtatnak. Mondjuk ha napi róka koma lenne, attól kilennék, meg nem is tudom, hogy lennének akkor a cukraim! De ennyit igazán el tudok viselni a Babuciért!

A vérvételen ott volt a Marsi Anikó! Remélem rendben lesz minden Neki, valami problémát láttak a Babánál...nagyon ideges volt szegény! Szorítok Neki is!!!!

Puszi

Tickerplayground.com
breki76

Gabi!
Én 19-én voltam vérvételen és ma délután jött meg az eredmény. Kb. ahogy a Moncsynak, 11 nap volt.

Ti kenitek a hasatokat? Én most milupát használok, de nagyon nem szeretem, mert nehezen kenhető és nagyon zsíros. Ma vettem Lieracot, arról sok jót olvastam (meg nem volt Vichy a patikában).
Valakinek valamilyen krémes tapasztalata van?

Kép
katy76

Moncsy katy köszi, akkor ahogy gondoltam, majd kb 8.-a 9.-e között várhatom én is. A dokihoz meg 5.-én megyek. Már alig várom.
Végre láthatom rendesen uh-on.

Kép

gabi1

katy nekem sajna csak a milupás tapasztalatom van, de az nem volt jó. Most gondoltam kipróbálom a Vichyt. De még én sem vettem.

Kép

gabi1

Sziasztok!
Na, végre idejutottam, hogy írni is tudjak. Egész nap olvastam a hozzász-okat, de mindig közbejött valami.
El akartam újságolni, hogy tegnap láttam az én kis drágáimat! Tegnap kellett visszamennem kontrollra, reggel 8-tól 12-ig voltam a kórházban, és annyit sikerült elérnem, hogy leadtam egy újabb adag vizeletet, és megkaptam a védőnőm nevét, tel. számát. Kb. a 4. helyre küldtek, mire tudtak valamit mondani,hogy hova kell mennem, és mit kellene csinálnom, azt hittem felrobbanok. Aztán a végén bekerültem egy orvoshoz, aki megkérdezte, minek jöttem én ide. Odaadtam a múltkori zárójelentésemet,abban le volt írva minden. Azt mondta, nincs a gépben az előző vizelettenyésztés eredménye menjek be másnap 10-re. Hát mondom majd persze! Felhívtam a dokimat (miért is nem ezzel kezdtem???) aztán pont ott volt, találkoztunk, 10 perc alatt lebeszéltük, hogy mi hogy lesz. Megkérdezte, minden rendben-e, megvizsgáljon-e. Mondtam neki, hát ha uh-n megvizsgálna, annak nagyon örülnék. Kicsit húzta a száját, de aztán mondta, most várnak rá egy csomóan, de este 6 körül hívjam fel, és ott a kórházban megcsinálja. Aztán be is mentünk, és láttam a picikéimet mozogni, most először. szóval olyan boldogságot okozott nekem, hogy azt el se tudom mondani! Igaz, nem adott képet, de ahogy láttam őket,az kárpótolt mindenért. Annyira rendes a dokim!
Nikici! Hú, a Nemes?? sajnos én ismerem személyesen is, de nem mondok róla semmi rosszat, főleg, ha te meg voltál vele elégedve. Én a Tankóhoz, vagy a Bérczi Ildikóhoz akarok majd menni 4D-re. De az még odébb lesz. Annyira gáz nálunk (kméten), hogy senki nem mond semmit, hogy mi hogy lesz, hova kell mennem. A dokimat megkérdeztem elmondta, de nem akarom minden aprósággal zaklatni őt. Pl. azt se tudom, hogy lesz ez a 12. heti uh. Voltam a terhesgondozáson, elvileg fel kellett volna venniük, de hát nem csináltak semmit. VAgy a védőnő nevének kiadása azt jelenti? Én tök hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz.
De jó nektek, hogy már érzitek a picikéteket! Hú, én vajon hogy fogom? 4 lábacska fog majd rugdosni?? :shock: :lol:
Én is milupával kenem a hasam, de kérdezni akartam, tudtok-e jobbat? Tudom a Vichyt, de arról úgy hallottam, (meg gondolom is), hogy nagyon drága. És én a milupát is múlt héten vettem (23-án), de már lassan a fele el is fogy. Hát akkor aterhessség végéig vajon hány tubussal kellene vennem? Én meg pont azért szeretem, mert zsíros, és legalább van benne anyag. És azért be is szívódik ahhoz képest elég hamar. (kb. 4-5 perc)
Na, most megyek már pihenni, mert elég hulla vagyok.
Boo! Kitartást, már csak pár nap, és biztos enyhülni fog, én már egész jól vagyok! Csak nem akarom elkiabálni. De gondolj picikédre, miatta ki kell bírni. Na, és ne gondolj a rosszullétre, én pl. most elkezdtem róla írni, és rögtön elő is jött. :? :P

Kép
pagika

sziasztok!

Nekem a dm-es olaj(de csak az olaj)nagyon jó volt.A krém nehezen kenhető és nem is szívódik be könnyen :? .A Beba krémet is használtam D-vel,az is szupi volt,de drága egy picit :roll:

Kép

Kép
lidike

Sziasztok!

Krémek!
Én a Foreveres Kék krémet használom,nem a saját üzletemet akarom reklámozni de tényleg nagyon szupi!
Az elözö 2 terhességemnél, a milupát használtam,akkor drága volt,most nem tudom mennyibe kerül!
A kék krém ára:3600ft
20140328174041

krissy:
én sem bánom, hogy nem kell dolgoznom :D a bejgli azt mondják finom lett én nem ettem, inkább a savanyú dolgokat kívánom mindig, az édestől és hústól undorodom. reggel ahogy felkelt a párom azt reggelizett, szóval gondolom jól sikerült :D
Én még nem kaptam beutalót, mivel 9én megyek majd a védőnőmhöz, gondolom akkor ad. de 19én mennem kell, mert a 11 hetes vérvételről jött egy levél, hogy menjek be jan 19én újabb vérvételre, mert nem meghatározható hogy A-s Bs, vagy 0-s - e a vércsoportom, az Rh pozitív az megvan...hát nem tudom mi lehet a baj.az ellenanyagszűrés is minden ott van csak éppen az nem hogy AB0 közül melyik... gondolom nekem is tizenvalahanyadikán kell mennem a 16 hetesre. Te Szolnokon jársz vérvételre? Nekünk a 4D-n nem látták a nemét, direkt úgy fordult, hogy nehogy megláthassuk :D olyan cuki volt!

pagika:
nem a kedvességéről híres, abban biztos vagyok, ő is közölte magáról, hogy egy oroszlán, de valahogy velünk mégsem annyira mogorva, pedig el is késtünk, nem vagyunk arra járatosak, mindenhol behajtani tilos tábla volt közvetlenül a cél előtt, na meg forgalom az utakon..mi rosszat hallottál róla? nyugodtan mondhatod, én sem ismerem egyáltalán, és azt sem tudtam ki fog vizsgálni, csak bejelentkeztem, és ő volt ott..

Lidike:
Örülök, hogy voltatok uh-on, és hogy minden szupi volt. A fejfájás engem is gyötör néha, ha leesik a vérnyomásom, de olyankor egy bögre tea segít :)

moncsy:
köszi szépen :) mindenképpen menj el, nagyon látványos, és akkor már tuti meg tudják mondani a nemét, kivéve ha nem szégyenlős :D mi is megyünk majd 18-19 hét körül 4D-re, apa nagyon élvezte, és már ahogy kijöttünk a következőt várta :D

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánunk, és jó szórakozást az esti partykhoz!

:D

f.nikici

Sziasztok!

megint csak egy gyors bekukk! :wink:

Gratulálok mindenkinek a kombinált eredményekhez, és Gabi1, drukkolok, hogy neked is jó legyen. Gratula a babákhoz is, akik először látták, meg akiknek mostanság volt a 12, heti.

És irigykedem, akik már érzik (főleg Brekire, mert ő is első babás :lol: ) én még semmit nem érzek, pedig van amikor direkt rákoncentrálok, hogy nem kerüli e el semmiféle mozgásféle a figyelmemet, de nem... :roll:

Boo!

Ne haragudj, de olyan jót nevettem rajtad. No nem a problémáidon, hanem azon az őszinteségen, ahogy leírtad. :lol: A problémákat sajnálom, de a székrekedésre rengeteg praktika van. Párat én is tudok, de szerintem ha rákeresel a neten, akkor csomót kidob majd. Aszalt szilva, szilva lekvár, sok-sok gyümi, fhér kenyér helyett teljes kiőrlésű, de ha beméhy egy bioboltba, biztos ott is tudnak segíteni. No nem mindenféle bogyóval, de hátha van nekik olyan termékük, ami hatásos. Pl. tesómnak kivették az epehólyagját, azóta neki is oda kell figyelnie a kajálásra. Említett valami kekszet is, hogy sok benne a rost és neki bejöt, de azt most nem tudom megmondani mi a neve. Van akinek a baracklé is bejön. Próbálkozz!! Drukkolok.
A gombáról még nem hallottam, hogy lehet terhességi tünet, és azzal szerintem csak azt tudod csinálni, hogy bekened krémmel, vagy canestennel. Ha nem múlik akkor bőrdoki, bár lehet, hogy nem tud ő sem veled mit kezdeni, mert ha nagyon durva, körömre átterjed, akkor gyógyszert szoktak adni, azt most nekünk tuti nem lehet. Nekem egy szer egy rossz cipőtől jött ki, beázott és attól, sokáig szenvedtem vele, de dokihoz nem akartam menni, és elmúlt egyszer csak. Úgyhogy nem reménytelen akkor sem ha durván kijön. De ha csak enyhe, akkor tuti elmúlik egy kis krémtől, mondjuk egy hét után ha rendszeresen kened este és reggel.

Krissy!

Mi nem házibuliba mgyünk, hanem egy rendezvényre, táncos buliba. Férjemmel mentem el vásárolni rá felsőt (többet soha :x , kikészítettük egymást :lol: ) és legalább sikerült, mert én eddig szerettem ha kinn van a hasam, és csak rövid alkalmi felsőim vannak. De most vettünk egy jó hosszú pulcsit, nem is annyira durván alkalmi, de elegáns, kis kövek vannak az ujján, meg a nyakrészén. Otthon még találtam egy gatyát ami rámjön is illik hozzá :lol: , úgyhogy van mibe mennem. :lol:

Lidike!

Én is a dm es olajat használom, csak kicsit erős nekem az illata, bár szeretem a citromillatot. Nem használom rendszersen, mert még nem nőtt akkorát a hasam. Viszont szerintem az olaj jobban is hidratál (legalábbis még reggel is zsíros a bőröm) meg kevés kell belőle és így tovább tart talán. De lányok! Aki első babás! Azt hallottam, hogy nem csak a hasunkat kell kenni, hanem a csípőt, mellet, sőt a combot sem árt, mert ott is kialakulhat. Csak azért írom, nehogy valaki ne tudja és úgy járjon, hogy ott jön ki ahol nem várta volna, pedig oda is elfért volna egy kis krémezés. :wink:

Még egy kérdés és eldugulok! :lol:

valaki bejelölt az iwiwen, de nem jöttem rá, hogy ki lehet. Lencsi a beceneve... :oops: Kérem írjon egy üzit nekem, oda, vagy ide, hogy a nickneve alapján be tudjam azonosítani. :oops: Bocsi ha rájöhettem volna, csak én voltam béna, majd akkor máskor alaposabban körülnézek, de most kérek egy üzit, mert bénázok!

Mindenkinek boldog újévet kívánok, és jó bulizást, meg pihenést!!! :D

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

szép jó napot mindenkinek!

szia BOO! köszönöm az aggódást, vagyok, csak kint vagyunk luxemburgban a barátainknál. szerencsére jól vagyok, legalábbis remélem hogy minden ok. kari óta elmúlt abarnázásom, feketézésem azóta csak sárga.....
kegyetlen rosszullétjeim voltak minden nap: émelygés, szédüés, puffadás......de nagyon. most azon aggódok hogy ma nincs :lol:

Pagi: te sem vagy már annyira rosszul? mert épp azon gondolkodtam, hogy anno a fiammal is kb 10 hétttöl voltam jobban.

egyébként szombat este érünk haza ha az idöjárás is úgyakarja mert innen elindulunk péntek reggel, megyünk kávézni anémet feketeerdöbe egy rokonhoz aztán tovább Salzburgba. ott megszállunk egy panzioban és szombat reggel megyünk tovább magyarországra. igy egy nap csak 700 km-t kell megtenni. talán ennyit még kibirok. DE NAGYON AKAROK MÁR HAZAMENNI!!!!!!!!!!
ez olyan hülyén hangzik, mert itt minden nagyon szép és jó és én mégis hazavágyok! vágyok az ágyikómra, a kádra, a szüleimre.......
én most jó darabig nem vágyodok sehova.

ja és még azt akartam kérdezni töletek, hogy ti mindannyian éreztétek a méhszurkálásokat? mert én ezidáig semmit sem éreztem... :cry: remélem azért növöget az én kis bettinám/patrikom.... :oops:

rabbe1

és boo: én is minden nap inkább savanyútv ennék pedig iszonyatosan édesszáju vagyok.... most meg a citrom alegjobb barátom.... az sokat segít nekem a haspuffadásban/ émelygésben is

rabbe1

Sziasztok! :)

Remélem, mindenkinek legalább olyan jól sikerült a karácsony, mint ahogyan eltervezte! :wink: Aki bulizni megy este, az érezze jól magát és vigyázzon a bébire.

Érdekes, hogy van aki már érzi, hogy mozog a baba. Többedik babásoknak "jogos", hogy ilyen korán észre veszik, de első babásoknál csak a 17-20. hét környékén szokott jelentkezni általában. Anno 19. hetesen éreztem, mintha kis buborékok szállnának és pattanának szét a hasamban. Most még nem érzem, de nagy ritkán egy-egy megmozdulást érzek.
Ha nagyjából állandó időpontban -pl. lefekvéskor- vagy ismétlődő mozdulatokra -pl. kezetek a hasatokon- hasonló dolgokat észleltek, akkor az bizony a baba! :wink: Szokott olyan is lenni néha, mintha "rángatná" a köldökzsinórt. :lol: Később, amikor már nagyobb látni, ahogy hullámzik az ember hasa, amikor mozog. Tök jó! :lol: :lol: :lol:

boo!
Amit érzel az lehet a baba is, de akár bélmozgás is lehet. Nemsokára kicsit pontosabban is kiderül. :wink:
A gombával vigyázz. Mindig figyelj arra, hogy száraz legyen a bőr felület az ujjaid között, fürdés után alaposan szárítsd meg. (Törlésre érzékeny lehet) De a legjobban arra figyelj, hogy máshová ne használd a törülközőt, pláne ne az intim részeken! Kenheted Canestennel is.

Terhességi csíkok ellen nem használok semmit, mivel előző alkalommal meggyőztek róla, hogy ez genetikai dolog. Ráadásul többek között pont egy gyógyszerész mondta a patikában, amikor érdeklődtem, hogy mi kapható és mennyire hatékonyak... Arra mindenképpen jók a kencék, hogy a bőr általános állapotát javítsák/fenntartsák, de kiküszöbölni nem fogják a problémát. Ha az édesanyádnak volt, akkor így jártál, ha pedig nem, akkor szerencsés vagy.
Ha kenitek, akkor a leginkább érintett területek a combok, a csípő, a fenék, a has és a mellek. Magyarul minden, ami megnő. :lol:
Narancsbőrom annyi, mint állat, de stria nuku volt. Úgyhogy, most sem lesz. (Eldöntöttem. 8) )

Kép
Kép
200907?

Tabati én csak a hasam kentem és tényleg azon kívül mindenhol máshol csíkos lettem :cry: .Most kenem a csípőm,mellem,derekam.Remélem nem lesz durvább,bár szerencsére azért nem feltűnő nagyon:)

Kép

Kép
lidike

200907!

Most cáfolnom kell :oops: :oops:,ne hari .Anyukámnak nagyon,de nagyon csíkos maradt a bőre a terhesség után,nekem viszont (ahol kentem) nem repedt meg a bőröm.A hasamon lett egy pár repedés,mert a kh-ban nem kentem az utolsó pár napban :evil: :?

Kép

Kép
lidike

Megvan a megoldás! :idea: Csináljunk úgy, mint a reklámban. Tudjátok, ahol Judit haja korpás. Teszteljétek le, hogy mi van akkor, ha csak az egyik combotokat/melleteket kenitek. Milyen különbség lesz köztük? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

lidike! :)

Akkor pontosítok egy kicsit. A hajlam öröklődik.
Valószínűleg lesz vagy nem lesz. Attól tartok 4 csoportba lehet osztani a kismamákat. 1. Nem kente és nem lett csíkos. 2. Nem kente és csíkos lett. 3. Kente és nem lett csíkos. 4. Kente és csíkos lett. :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Én viszont egyet értek 200907?-tel, mert az egyik bnőm kb. az összes létező krémet használta egyszerre, annyira félt a repedéstől, és szegénykém mégis a térdétől a könyökééig full szétrepedt! :( Nyilván nem attól függ, hogy "anyu" repedt-e, hiszen "apu" bőrét is örökölhettük, de az tény, hogy genetika és hajlam kérdése kizárólag (kozmetikus nagynéném, és bőrgyógyász ismerősöm szerint is)!!! Viszont én úgy gondolom, hogy aki eleve hajlamos rá, az biztos tud vmennyit javítani a helyzeten azzal, hogy kenegeti.
A vichy és hasonló krémeket viszont teljesen felesleges megvenni, tökéltetes rá minden zsírosabb krém, pl. tégelyes Nivea, vagy Dove! A "menő" gyártóknál a nevet fizeted meg!

Pl. én sokféle cellulitisz elleni, méregdrága krémet kipróbáltam, és végül a sima, gyógyszertári koffeines, fahéjas (legolcsóbb) volt a legjobb. Aki pedig olajat használ, viccen kívül próbálja ki az oliva olajat, nincs annál jobb! Higgyetek nekem! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

200907?!

Lehet vmi a csoportosításban :wink: !
Kérdés persze, hogy a 2. csop kenéssel biztos elkerülte volna, ill. a 3. krém nélkül repedt volna?
Sztem van, aki reped, és van aki nem, csinálhat bármit, viszont mivel még nem voltam terhes nem tudom, hajlamos vagyok-e rá :twisted: !
(Bár én rövid idő alatt híztam több mint egy "terhességnyit" (inzulintól), és a combtövemen nagyítóval, fellelhető 1-2, de tök jelentéktelen.)

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Na, ezért jó ez a fórum! :lol:

A fene se tudja, mi lett volna, ha. Ártani semmi képpen nem árt, az biztos. Idővel úgyis kiderül, hogy kinél, mi a helyzet. (Feltételezem, hogy azért olyan "mellékes" tényezők is belejátszanak, mint az életkor [huszonegynehányévesen csak rugalmasabb az ember bőre, mint harmincközepe-negyven felé] vagy, hogy hány babát vár egyszerre. Azért egy hatosikrek nem ugyanaz, mint egy baba....)

Narancsbőr ellen koffein és fahéj tényleg jó (de a paprika is játszik). :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok csajok!
Hát minden nap olvastalak benneteket, de nem volt időm leülni, hogy írjak pár sort. Az ünnepek jól teltek, a ma estét pedig párom nélkül kell töltenem, mert ő dolgozik. Ettől függetlenül átmegyek a szomszédba egy kisebb házibuliba.

Örülök, hogy mindenki jó eredményeket kapott, remélem az új évben is csak csupa jó hírekkel tudunk szolgálni egymásnak.

Moncsy! Voltunk egerszegen, gondoltam is rátok!!! 2hónapja voltunk utoljára, akkor még nem volt decathlon és media markt. Teljesen meglepődtünk.
Sógornőmék ikrei nagyon aranyossak. Írtam már róluk, hogy 3-as ikrek. Képzeljétek el működik náluk az "egy bolond 100-at csinál" efektus. Egyik kitalálja, hogy leveszi a mellényét, akkor a másik 2 is. Próbáltuk visszakűzdeni rájuk a felsőt, de elkezdtek kacagni, és elrohantak előlünk. Nagyon nehéz velük. Délutáni alvásnál átmásznak egymás ágyába és nem hagyják aludni a másikat. Szóval rafinált kis srácok.

Irigykedek azokra akik már érzik a babájukat. Én akárhogy koncentrálok nem érzek semmit. :cry: E miatt ki is buktam kicsit, mert nagyon akartam érezni, de aztán semmi. :cry: Várom már a pillanatot!

Rosszullétim kicsit enyhültek, de ha nem eszem rendesen, akkor jön a hányinger.Szerencsére a fejfájásom ami múlt héten végig volt, az mára már elmúlt.Talán kezdek kicsit erősödni.
Ha mentek ma bulizni, érezzétek jól magatoka! :)

Kép
Vendég

Kép

Sziasztok Kismamik!

Most nem tudok visszaolvasni de láttom ti jó sokat irtatok majd jövök.

Puszi

Kép
Kép
minimano74

Már megint én. :oops:

A múltkori halas témához akartam még írni.
Nem alaptalan állítás, hogy "okosasabbak" azok a babák, akiknek a mamája soka halat evett a terhessége idején. A halolaj tehet róla. Erre épít az új kismama vitamin, a Femibion is.
Két féle kiszerlése van. Az egyik a fogantatás előttől fogva ajánlott a 12. hétig. Ennek dupla a folsav tartalma a másikhoz képest, hiszen a terhesség elején zajlik a gerincvelő kialakulása. A 12. hét után már nincs szükség akkora adagra. Viszont mindkettő tartalmaz (ha jól emlékszem) omega6-ot. Ennek az agy fejlődésében, a látás és a hallás terén tulajdonítanak nagy jelentőséget.
De régóta tudott az is, hogy azok körében, akik több halat esznek kevesebb az Alzheimer-kóros.
Szóval, mindenképpen egészséges. :wink:
(A japánok állítólag évente majd' 80 kiló halat esznek meg, ami azt jelenti, hogy hetente 3-4-szer. Belehalnék, olyan egyhangúnak tűnik....)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
A krémekkel kapcsolatban még annyit, hogy igen, biztos genetika, de talán valamennyit enyhít a jól hidratált bőr.
A nővérem vichy-t használt többnyire, és szegénynek a legutolsó héten jelent meg két-három csík.
Én azért is vettem végül most lieracot, mert arról jókat olvastam más fórumokon. Van abból ampullás kiszerelés is, ami tulajdonképpen egy kúra, és arról írták többen, hogy tényleg halványítja és vékonyítja a már kialakult csíkokat.
Egyébként én is minden hízásra hajlamos helyen kenem magam (az alkaromat pl. nem kenem be :D )

Boo! Neked akartam még írni, hogy ha a cukor és egyszerű szénhidrát fogyasztást csökkented, azzal is elősegíted a gomba eltűnését, mert a gomba a cukorral és széndhidráttal táplálkozik. Évekig küzdöttem sajnos candida gombával, és nekem (persze ez nőgyógyászati volt) csak a nagyon szigorú diéta vált be. A kúpok, kenőcsök, gyógyszerek csak a természetes flórát gyilkolták meg, és a candida mindig visszajött. Szóval a cukorszegény diétát mindenképp próbáld meg.

Mindenkinek jó szórakozást kívánok ma estére, és kívánok mindannyiunknak babavárásban és babázásban boldog új évet!

Kép
katy76

200907 :oops: ,remélem nem bántottalak meg :roll: ,a cáfolást idézőjelbe kellett volna tennem,nem gonoszból írtam :oops: .Az egy-egy oldali krémezés remek ötlet :mrgreen: :mrgreen: ! :lol:

Norka szia :)én D-t 20-21 hetesen éreztem először és még nem érzem ezt a babát sem :cry: .De azon gondolkodtam,hogy ahol a császár miatt egyébként is érzéketlen az 'elejem' akkor mikor fogom érezni a mocorgást? :cry:

Kép

Kép
lidike

Jesszus mennyi szóismétlés egy mondatomban :shock: :oops: :lol:

Kép

Kép
lidike

én a fiamat /elsö baba/ már a 14 héten éreztem. elsem akartam hinni. de az orvos uh-on nézte , én meg mondtam hogy ezt szoktam érezni. ő mondta ez bizony Ádika volt.... :-)
Krémezés: én kentem szépen rendszeresen a hasam egészen addig mig elnem kaptam valami virusos börbetegséget akkor nem szabadott semmit használnom a börgyógyász szerinte- na akkor 1 hét után meg is jelentek a csikok. én sok helyen szétrepedtem( mármint a böröm :-) ) amit most is utálok m agamon, de ez van. szerintem segitenek a krémek de nem kell a legdrágábbat megvenni és fontos a rendszeresség. ja és akkor még versenysportolo voltam elötte / napi 5-8 óra mozgás) mégis tiszta stria volt a combom. hát mostmár a hasam , a fenekem és mellem is. :-(
gondolom ez nem fog javulni a következö babától, de azért most kenni fogom én is...
de nekem mindegy milyen lesz, csak nöjön nagyra a baba
Hal: én mostanság majdnem mindennap eszem valamilyen formában, szinte csak azt kivánom. és femibiont is szedek... csak nem zsenim lesz? :-D
Mondtam már hogy BUÉK?

BUÉK!!!!!

rabbe1

lidike! :)

Ahhoz elég keményen kell tenni valakinek, hogy megbántson. :wink:
A mocorgás miatt se aggódj: érezni fogod te is, annak rendje és módja szerint. (Én néha a bordáim alatt vélek érezni valami rugdosás félét, de ott még azért nem tartunk, hogy akkora legyen... :o )

Kép
Kép
200907?

Én sajna nem szeretem a halat, és nem Femibion-t szedek, remélem így is okos baba lesz. :lol: Nyugtassatok meg!!! :(

Lidike! Akkor egy cipőben járunk. A 20-21. hét még messze... :cry: De szerintem te a 2. babónál előbb fogod érezni!!! Még, ha kicsit érzéketlenebb elől a pocid, mert tudod, hogy mit kell érezni.

Krémezés: Sajna én 17-18 éves koromban a sok fogyás és hízás miatt összeszedtem 1-2 striát a combomra és a fenekemre. :( Akkor nem kentem magam, de most, hogy megnyugtassam a lelkem kenem magam. Már régebben írtam, hogy Ilcsi féle terméket használok, egy olajat és egy krémet. A kozmetikusom ajánlotta, és csak természetes anyagokat tartalmaz. Majd júliusban beszámolok, hogy milyen hatása volt :lol: :wink: .
Vendég

Jaj, norka81, persze, hogy okos lesz! Jó, lehet, hogy nem lesz tudós vagy feltaláló, de biztos jó ritmusérzéke lesz és konyítani fog a zenéhez, meg a tánchoz. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok.
Csikosodás:
Én szerintem annak reped a böre,akinek száraz böre van.Én elég száraz börü vagyok,mert keveset iszom,sajnos nem birok többet inni,pedig kellene.10 éve szültem a fiam akkor is 49 kiloval kezdtem,10 kilot hiztam,de az mind a hasamban volt,kentem mindig magam vastagon,7-8 honapig nem is volt gond,de a 8-ik honapban az egész hasam végig repedt keresztbe ,hosszába :? Csak ott repedtem szét,sehol máshol,mondjuk nem is hiztam máshova semmit.Ugyhogy a szép kis csikjaim nekem már megvannak a hasamon,már csak a vörös szine hiányzik. :? Pár honap és az is meg lesz,a kenés nekem már szerintem felesleges.
De ti azért kenjétek megatokat :)

Pagika:
én a Tankónál születtem. :)

nikici:
én savanyus vagyok,nekem a savanyu káposzta a sláger.
Nekem A RH pozitiv a vércsoportom.Szolnokon járok vérvételre,igen.Jövöhéten remélem meglátja nekem az orvos,hogy milye van a bébinek :)
tabati:
én is szerettem a kihivo ruhákak,de mostmár én is bevásároltam hosszu pulcsikkal,a farmerokat meg ugy veszem fel,hogy a slicc lent van a gonbnál meg gumival huzatom össze,igaz hogy mindig huzgálom igy mert lecsuszik,de én nem akarok kismama nadrágot felvenni. :?

Mindenkinek boldog uj évet kivánok!
krissy3

Sziasztok, nagyon gyorsan beugrottam, és már rohanok is tovább!
Boldog új évet kívánok mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!

Kép
pagika

Sziasztok!

Csak bekukkantottam!
BUÉK MINDENKINEK!!!

Puszi! Sziasztok!
20140328174041

BUÉK MAMIKÁK ÉS BABÁCSKÁK!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Jön a tavasz, a nyár, s aztán a babák!!!
Én is így vagyok Femibionnal. Jan. 15-én töltöm a 12. hetet, és csak 5 szemem van. Kellene még 10. Vajon vegyek még ilyet, vagy az újabbat kezdjem el??? Boo, a legjobb az lenne, ha elfeleznénk egy levéllel! :lol: (Ja, nem is csak 9, mivel a mait már bevettem! )

Amikor be kellett feküdnöm a kórházba, megkérdezték, mi a vércsoportom. Én meg inkább azt mondtam, hogy nem tudom, mivel nem vagyok benne biztos. Aztán voltam 3 vérvételen is, mikor jöttek az orvosok vizitelni, és hozták az eredményeket, akkor megkérdeztem tőlük, hogy azt is megnézték legalább, hogy mi a vércsoportom, és nem. Szóval tök jó, hogy igazából nem is tudom. Anyu meg nem emlékszik rá biztosan (3 vagyunk testvérek, és csak 90%-ban biztos benne) Gondoltam ez alap lenne. Bár tudom, nekem is tudnom kellene, de még ezelőtt soha nem voltam kórházban. Háziorvoshoz is inkább csak igazolásokért mentem... :wink: :oops:

Vajon mi lehet Stikével? Ha olvasol, akkor nagyon boldog pocakos-babás új évet kívánok neked!
Tényleg a táblázatunkkal mi lesz/van?

Kép
pagika

Sziasztok! :)

Első körben gyors BÚÉK! :D , másodsorban pedig jövök vissza délután vagy este fele. Addig itt egy kis olvasnivaló a Femibionról:

http://www.merck.hu/uj/ (Pharma üzletág :arrow: Vény nélküli üzletág )

:wink:

(Éreztem, hogy valami nem stimmelt: omega6 helyett omega3 van a Femibionban :oops: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Krissy!

Miért nem akarsz kismamanadrágot hordani? Még nem, vagy egyáltalán nem? Volt egy lány aki nem talált a stílusának megfelelőt. De te tudsz magadnak varrni, vagy átalakítani régi nadrágokat nem? :wink:
Nekem még bírják a régi gatyák (már amelyik), viszont mindegyik csípő, szerintem azért jön rám, de csúszkál le, biztos a hasam nyomja le.

Amúgy csináltam én is pocakos fotót, majd délután felrakjuk. Nem túl jól sikerült, csak egy gyors fotó volt készülődés közben.

Boo!

Csináld az intimtornát, még idő sem kell hozzá, akár buszra várakozás közben, vagy a boltban amikor sorban állsz. :lol: Úgy hallottam sokat segít még a szülésben is. :wink: Gátvédelem hátha... egy lány a másik topicban 4 kilós első babát szült gátvédelemmel. :shock: :wink: Nem semmi!

Kép
Kép
tabati

Ja, és a tegnapi bulimról hagy írjak... :oops: Nem voltam nagy hős, 1ig bírtam, akkor ólmos fáradtság jött rám, de még a férjem kedvéért kínlódtam úgy negyed háromig, amikor is ő purcant ki, én viszont átbillentem a holtponton, úgyhogy összhangban voltunk. :lol: Fél hat körül feküdtünk le és nemrég keltünk délben, vagyis a férjem mondta, hogy ő már kel, de látja, hogy én nagyon kómás vagyok, de azért feltápászkodtam, mert nem volt kedvem egyedül tovább aludni. Majd még nemsokára biztos bedobom a szunyát. :lol:

nektek hogy alakult a tegnap estétek?

Kép
Kép
tabati

Kép

Kicsit kómásan...

Kép
Kép
tabati

Sziasztok

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK

Remélem mindenkinél jól telt a szilveszter. Mi sajnos délelőtt temetésen voltunk, és hát mit ne mondjak ez az egésznapra rátette a bélyeget. Baromi rossz kedve volt mindenkinek. Bulizni ugye mi most nem buliztunk. Család volt csak együtt. Sütöttünk malacot, főztem kocsonyát. sógorom csinált kókuszgolyót. És szinte egész este monopolyztunk. Aztán éjfélkor pezsgő, én csak szigorúan gyerekpezsgő, de amúgy se szoktam sose inni. Utána pedig volt egy jó nagy tüzijáték. gyerekek nagyon élvezték. Réka is fent volt 1 óráig, utána két perc alatt elaludt, mi meg fél 2-kor feküdtünk le, Betti is és Norbi is. Reggel fél 10-kor ébredtünk.

Éazt álmodtam hogy voltam uh-on és azt mondta a dokim hogy kislányunk születik megint. Hát nagyon kiváncsi vagyok.

Striák: Nekem vannak az előző terhességeimből, hiába kentem, lettek, ez van. Sajnos nem tudok velük mit csinálni, én már ezen akadok ki. Biztos most is lesznek. De ettől függetlenül vettem krémet. Most kipróbálom a Vichyt. Próba szerencse.

Én az elevitet szedtem mind 3 gyerekkel, és mondhatom így is baromi okos gyerekeim vannak. Most is azt szedem, de most már lecsökkentettem, mert székrekedésem van, így inkább egy héten 3x veszem be. Elég lesz az is. Úgy is tudom hogy nekem kell majd szednem a vasat is külön, mert minden terhességemnél vérszegény voltam, lehet hogy már most is, és azért fáj elég sűrűn a fejem.

Vizelet visszatartásra tényleg jó az intim torna, szülésre is és szülés utánra is nagyon jól fog jönni. Nekem inkább az a bajom hogy ha nem megyek el akkor pisilni amikor érzem hogy kell akkor pisilés után elkezd fájni a hasam.

És nekem is sokszor van az hogy szurkál a méhem, és elég erősen belenyilal. Gondolom így tágul a méh, meg húzódnak a méhszalagok. Én magne b6-ot szedek rá, és tök jól elmulassza.

Tabati szép a pocakod neked is:)

Lányok mi holnap megvesszük a babakocsit mert akciós lesz a brendonban elsejétől. 20 ezer ft-al lesz olcsóbb kuponnal, majd teszek fel róla képet. A hordozót is így vettük, az is akciós volt szintén brendonban 12 ezerrel. Mi 3 kereküt veszünk, nem igazán tetszettek először, de ez a bébé konfort ez nagyon tetszik. Nagy kerekű. Nekem a fontos hogy terepen jól menjen mert itt nincs aszfalt még. Kocsival közlekedünk mindenhova, és kertes házban lakunk, úgy hogy emelgetni nem kell. Még a mózes részét kell megvenni, de majd azt is megvárom, hátha akciós lesz valamikor.
És már bölcsőt is néztem ki, szintén brendonban, de azon még gondolkodom. az 36 ezer.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! :D

krissy: nálam is a savanyúkáposzta a menő, illetve a savanyú zöldség leves.

Gabi1: mi a neve pontosan a Vichy-nek? Nekem még mindig nem látszik a pocakom, de gondolom ezt a kenegetést nem lehet elég korán elkezdeni?! Vagy megvan mikor szokták, ha elkezd nőni pl.?

f.nikici

Sziasztok! BUÉK!

Boo! Én is seprűvénás vagyok, sőt néha egy-egy viszér is begyullad, főleg nyáron. Már most elkezdtek sajnos fájni. Én mindig vadgesztenye krémet használtam rá, és azt mondta a védőnő, hogy az nagyon jó választás, mert csak természetes anyagból van. Ha gondolod, próbáld ki.

Én képzeljétek, már 11-kor lefeküdtem, mert 10-kor a kanapén elaludtam, aztán inkább lefeküdtem aludni. Nem volt kedvem sehová se menni, még tegnap is dolgoztam, aztán átmentem anyukámhoz és nála aludtam. A páromat meg elküldtem egy "utolsó" bulira.
Ott aludt anyukámnál a nővérem kislánya is, 9 hónapos, tünemény volt. Tegnap este kezdett el járni, szegény tesóm pont nem volt ott. De azóta nem ül le, este már olyan hulla fáradt volt a nagy túráktól!
Kis gyakorlás soha sem árt...

Nekem már most vashiányom van, majd ha megyek a dokihoz, akkor ír fel vastablettát. Tini koromban is vészesen vashihányos és vérszegény voltam, injekciókat kaptam rá anno. Szóval várható volt, hogy hamarabb kiürülnek a tartalékaim. Pedig tök egészségesen eszem.
Meg sajnos a koleszterinem nagyon magas, én arra 10 éve szedek gyógyszert, de most már egy éve leálltam vele, pont a babaprojekt miatt. Sajnos meg is van az eredménye.
Olvastam, hogy összefüggést találtak kutatók a magas koleszterin és a koraszülés között. Hát, remélem, hogy nálam ez nem lesz.

Kép
katy76

tabati:
aranyos pocid van,nekem is hasonlo.Most még nem akarok felvenni kismamanadrágot,mert még jo rám egy pár csipőfarmer,igaz hogy én is huzgálom magamon,de ha a combom nem nagyon vastagodik,akkor azokat csinálom meg.Ugy akarom,hogy lebontom a derékrészt,de ugy hogy majd késöbb vissza is lehessen varrni,és passzé anyagot varrok a derekára.Egyébként nagyon szeretem a sima passzos gatyát,hosszu pulcsival,csizmával.Az jo rugalmas,meg divatos is.
Mi házibuliban voltunk,én is kb. 1-ig birtam,nem voltam álmos,csak nem találtam a helyem,hiányzott a puha ágy,de olyan 3-ig kihuztuk mi is.
gabi:
éni is az elevitet szedem,meg szedtem is régen,de nekem azt mondták,hogy attol nött meg olyan nagyra a baba,mert végig szedtem.Most néha azért elfelejtem bevenni,én is vérszegény vagyok ilyenkor,vashiányos.Anyu azt mondta,egyek céklát meg cseresznye beföttet.
Nekem is most már fájdogál rendesen a hasam,szerintem is azért mert nö.Meg ha nem megyek el pisilni akkor is,meg be is feszül.

Én már sokat érzem a bébit mocorogni. :)
krissy3

Rakok én is képet magamról.
krissy3

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?