Sziasztok!
Anna:
én valamit nagyon félreértettem a múltkor. Én azt hittem, hogy a babaúszáshoz nem találtok oda....
Pontosan még nem néztem meg, hogy hol lakik Nyafi, de a címe már megvan. Ti honnan jöttök? Mert ha jól emlékszem a Szentmihályi útról kell lefordulni valahol! Szóval a Pólusnál van egy McDonald's akár ott is találkozhatnánk... vagy nem tudom...
Szerinted?
Kaja: Patrik egyenlőre csak a sütőtököt eszi, meg persze anyatejet és kiegészítésnek tápszert, szintén a HA-t. Nem mondom, hogy imádja, de ha éhes akkor nagyon nyeli
Még a héten sütőtököztetem aztán újra megpróbálom az almát. Ha nem megy, jön a s.répa.
Viszont ami nagyon durva, hogy Patrik is mindenáron fel akar ülni! Fekszik a hátán és emelgeti a fejét, de nagyon. Mint amikor én hasizomra gyúrtam
Ha meg készülök felvenni megfeszíti magát és emeli a fejét. Jaj, és hétfőn este 2-szer is hasról a hátára fordult. Annyira cuki volt, úgy örült neki...
De amint nem viselek jól az az, hogy mindent balkézzel csinál
Azzal nyúl a csörgöért, azzal rázza stb... Nem szeretném ha balkezes lenne, de erőltetni meg nem szeretném, hogy jobb kezes legyen és nem is szabad!!! Mondjuk én is balkezes lettem volna, de mindíg áttették a jobb kezembe a jétékot, ceruzát és végül is jobbkezes lettem, de tanultam, hogy ezt nem szabad...
Mindegy ez van...
Megyek, mert már tiszta nyál szegénykém álla, folyton a nyálbubikat fújja. Mostanában ez a legjobb elfoglaltsága
ha éppen nem a szájába töm különböző játékokat, pelenkát...