Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

mi is betegek vagyunk...egyenlőre nátha. Nagyon folyik az orra és köhögünk...így veszélybe került a tali :roll:

majd meglátjuk most mindent bevetek!!!!!!!!

Azt elfelejtettem hogy mi is forgunk már vagy 3 hete és már hasról is visszafordult egy párszor hátra is.

puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Zsuzsi
JOBBULÁST!!
...és Gratula a forgáshoz!

Holnapra minden Anyának:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Elhavazva, de majd jelentkezem.
Réka ündéri.
Cicus sajnálom.
Zsuzsi jobbulást.
Mondtam, hogy otthon fülbevalós lett?
Pár kép:
Kép Fülbevalós
Kép Kép Kép

dhbetty

Minden anyukának sok-sok boldogságot!
Vendég

Betty
Panna nagyon cuki!
Hogy feláll a haja :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Na igen, nekünk nem kell hajat vágni még.. :lol: :lol:

Boldog anyák napját!!

dhbetty

Kép 1. anyák napja

dhbetty

Cicus sajnálom! Szegény hörcsög! Nagyidnak vigyél céklalevet és akkor nem kell vért kapnia. Attól piszok rosszul van egy makk egészséges ember is.
Zsuzsi! Gyógyuljatok meg! Remélem addigra jól lesztek!
Betti szép anyák napi virág.
Én nem kaptam semmit. Majd jövőre. :D Mindenki kapott?
hosszú hétvége jól telt? Nálunk nagyon tartalmas volt. Bogrács, Szentendre, Majális, Adiliget Anyukámnál! Kisasszony még mindíg szunyál...

Kép
nyafi

Betty
Tényleg szép virág!

Nyafi
Én csak puszit és nyalogatást kaptam :lol:

Na és a legjobb ajándék, hogy HASRA FORDULT TELJESEN :lol: :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Na Lafead mi történt veled?
Végleg törölted magad?
Remélem minden ok veletek!:)

Kia és Niki
:utólag is nagyon Boldog hónapfordulót Nektek! :D
Vendég

na jó...tisztára megzakkantam! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Szóval nem nektek hanem a babáknak kívánok boldogot!
Vendég

Én egy hatalmas orgona csokrot kaptam amit apával szedett nekem.
Kia, Niki mi is nagyon boldog hófordulót kívánunk a picuroknak!!

Itt van néhány kép a hosszú hétvégei kirándulásról.

Kép
Anya mindene!
Kép
Kis kék szemű hercegem!
Kép
Mi kis családunk.

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07

vagyok-vagyok, csak más néven! :lol:
1.felismertek és ez gáz...
2.így könnyebb mert ahonnan és amiért eljöttem, nem írok, nem is akarok azon a néven, így tiszta lap csak egy-kát másik topikba nem írok!!

Nyafi, talin még agyalok, a tanulásomtól függ, meg a gyerek nátháján!

Boganna, szépek vagytok!Én is olyan kék szemet akarok Huncinak!
Vendég

egy óra máj. 9 kinek jó? cím kell valakinek?

Kép
nyafi

Sziasztok!

Bence még mindig náthás :( állandóan porszívozni kell at orrát, így nem hiszem hogy tudunk pénteken menni. Addigra biztosan jobban lesz, de nem akarom még véletlenül sem hogy esetleg valaki elkapja.

pusz:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Zsuzsi! Tessék meggyógyulni! Akkor majd legközelebb! Többiek????

Kép
nyafi

Sziasztok!

Ki mikortól kezd áttérni a 2-es tápszerre?
Vendég

Mi is tápszert szeretnénk váltani mert megint sokat bukik, lehet hogy a foga miatt mert eddig simán evett kanálból mostmeg nem nagyon akar.
Szerintetek mitől van ez??
Az őszibaracktól meg pöttyös lett, a répát utálja. Maradt az alma banán, sütőtök, krumpli.:-(
Valaki kipróbálta már a tejbedarát? Talán az bejönne neki, mert ezt a tápot már úgy utálom ettől bukik annyit, volt olyan étkezés amikor csak kajcsit meg almalét adtam neki, és akkor nem is bukott.
Kingii, Betty, Kia nektek mennyi idő volt míg elkészítették az egyedi vonalzótokat?
Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07

Myafi mi megyünk a cím megvan. Zuzmara akkor ott a benzínkútnál találkozunk?

Anna, Levi baba
Kép
boganna07

Sziasztok!
A dokinő azt mondta, hogy ha rendesen fejlődik az 1-től, akkor ne váltsunk, mert a 2-ben több a szénhidrát és nagyon meg fog hízni tőle.
Mi bebát használunk és szereti.
Ja..és már nincs több tejem, ennyi volt. :cry: :cry:
Én adok tejpépet neki (ugyancsak beba) és nagyon szereti. Gyümölcsös, megkóstoltam tényleg finom.
Igazából csak ezt eszi.
A gyümölcsöt, amit eddig olyan szépen evett kiköpi, a zöldségtől meg hidegrázása van..MIÉRT????
Eddig ette, kb 1 hete nem..
Próbáltam 2 étkezés között, következő etetésként, stb..

Zsuzsi jobbulást.
Cicus, hogy vagytok?
Linus?

Meséltem, hogy kb másfél hete a saját szobájában alszik? Magától alszik el és kb 1x kel, akkor kap cumit, vagy pár korts teát és 6-7kor kel fel enni.
Olyan ügyes, milyen büszke vagyok..
:lol: :lol:
Remélem így marad. (kopkopkop)

dhbetty

Vonalzó: kb 1 nap után küldték a linket.

dhbetty

Sziasztok!!!

Megint sokat írtatok! :)

Anna,Kingii én is akarok tápszert váltani de egyenlőre 6 hónapos koráig ezt kell ennie mert csak akkor válthat 2-esre...de állítólag az is ugyanilyen sz...r ízű...mert ugye mi HA eszünk...bár erősen gondolkozom hogy majd kipróbáljuk a nem HA-sat mert ezt nem annyira szereti.

Nekünk is mostanában rengeteget bukik Réka....és olyan gyomorsavat amit már a múltkor is említettem....:(
Hogy a foggal van-e összefüggésben nem tudom....de nekünk kibújt az első fogacska és nyomában a második....annyira szenvedünk...hogy alig eszik...ébren egyáltalán nem hajlandó enni....ha leülök vele már ordít és megfeszíti magát...kész szenvedés...annyit sírtam már az utóbbi napokban hogy csak naaa.....annnyira sajnálom...pedig halál éhes szegénykém...én hallom hogy korog a gyomra....és olyan kis őzike szemekkel tud rámnézni...ÁÁÁÁ...nagyon rossz érzés....mintha azt mondaná anyaaa segítss!!!Annyira rossz......!!! :(
Úgyhogy 3-4 napja úgy eszünk hogy be kell altatni előtte akkor nyugodtabb és eszik úgyahogy :roll:

Ma megyünk tanácsadásra...remélem nem fogyott szegénykém...és mindig azon aggódom ki ne száradjon....mert alig fogad el valamit :(

És én nagyon úgy veszem észre hogy egyszerre jön a két fogacska...pár nap különbséggel!!

Na megyek lefoglalom szegénykét mert olyan kis elesett :(

Majd még megpróbálok jönni!

Puszi

Niki és Réka baba
Vendég

Betty ugyan ez van nálunk eddig szépen evett és most meg sztrájkol?
Segítsetek miért van ez???
A vonalzóhoz csak képet küldtetek meg egy szöveget ugye?
Pannának meg gratula a külön alváshoz.:-)))

Myafi=Nyafi Bocsi!

Kép
boganna07

Ja és Levi amikor leülünk enni megfeszítí magát, olyan mintha fel akarna ülni teljesen, meg állandóan állni akar, de nem hagyom mert még nem szabad.
Segítsetek.!
Kép
boganna07

sziasztok,

Nyafi, még nem tudom...szarul állok sajna...

evéssztrájk:majd elmúlik, nálunk is volt ilyen és havi egyszer 3 napra mindig visszatér, én olyankor becsapom, kapja kanállal és a cumisüveg gumijával visszatolom és azt hiszi cumizni fog, de nem...

2-es táp én nem váltok, ő az 1-est sem eszi általában nem akar tápot enni szóval tök mindegy, 1 v 2...neki a tejpép vagy dara kell meg a főzik, gyümik.de csak amiket én csinálok.a bolti nem jó.

ha-s táp:nem kell ilyen idősen ha-s ha nem akarjátok, mert ha kiütéses lesz, úgy is tudod, hogy attól lesz, akkor visszaváltás ha viszont nem, akkor meg sokkal jobb ízű, nyalják még a szájuk végét is :lol: a ha-s szar, keserű, a nem ha-s kicsit édesebb, de ilyen idősen már a DM-es tejpépet is ki lehet próbálin van gyümis és vaníliás, 4 hós kortól lehet, ha nem csinálod túl szilárdra akkor cumiból is iható, de kanállal is, nagyon finom, még én is szeretem :oops:
Vendég

HUNORNAK utólag is Boldog hónapfodulót! :D :D :D :D :D
Vendég

Betty:Nekünk 2 nap múlva küldték a linket.

Niki:kitartás-kitartás-kitartás.

Alvás:gyerkőc még mindig velünk alszik egy szobában,nem is tudom hogyan fogom megszokni nélküle.... :? :? :?
Én este 8-kor lefektetem és reggel 6 körül arra ébredek,hogy nyüszít,mert a lábai beszorultak a rácsok közé.... :shock: :shock: :shock: olyan vicces :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Anna: :lol: én valamit nagyon félreértettem a múltkor. Én azt hittem, hogy a babaúszáshoz nem találtok oda.... :lol:
Pontosan még nem néztem meg, hogy hol lakik Nyafi, de a címe már megvan. Ti honnan jöttök? Mert ha jól emlékszem a Szentmihályi útról kell lefordulni valahol! Szóval a Pólusnál van egy McDonald's akár ott is találkozhatnánk... vagy nem tudom...
Szerinted?

Kaja: Patrik egyenlőre csak a sütőtököt eszi, meg persze anyatejet és kiegészítésnek tápszert, szintén a HA-t. Nem mondom, hogy imádja, de ha éhes akkor nagyon nyeli :)
Még a héten sütőtököztetem aztán újra megpróbálom az almát. Ha nem megy, jön a s.répa.

Viszont ami nagyon durva, hogy Patrik is mindenáron fel akar ülni! Fekszik a hátán és emelgeti a fejét, de nagyon. Mint amikor én hasizomra gyúrtam :lol: Ha meg készülök felvenni megfeszíti magát és emeli a fejét. Jaj, és hétfőn este 2-szer is hasról a hátára fordult. Annyira cuki volt, úgy örült neki... :lol:
De amint nem viselek jól az az, hogy mindent balkézzel csinál :( Azzal nyúl a csörgöért, azzal rázza stb... Nem szeretném ha balkezes lenne, de erőltetni meg nem szeretném, hogy jobb kezes legyen és nem is szabad!!! Mondjuk én is balkezes lettem volna, de mindíg áttették a jobb kezembe a jétékot, ceruzát és végül is jobbkezes lettem, de tanultam, hogy ezt nem szabad...
Mindegy ez van...
Megyek, mert már tiszta nyál szegénykém álla, folyton a nyálbubikat fújja. Mostanában ez a legjobb elfoglaltsága :lol: ha éppen nem a szájába töm különböző játékokat, pelenkát... :)

Kép
zuzmara08

Anna! Mi nutrilon prémiumot használunk és király… Ha tejbepapit akarsz, irass fel a dokival sinlacot, abban nincs tej. Spenót, sóska, brokkoli, saláta, szilva, körte…mire ezeket végigeszi lesz 5 és fél hós,akkor meg már mást is lehet.
Ha a Pólustól jöttök akkor lesz egy OMV benzinkút, azzal szemben van az utcánk. Tovább kell menni a köv. lámpáig, csak ott lehet sajna befordulni.
Zuzi én balkezes vok, semmi bajom vele. Mi baja lehetne? Mondjuk nem tudok varrni. De ezért van a férjem.
Gratula az átalváshoz az éjszakához és a saját szobához Betty!
Niki! Most ez így elég gáz, de azért gondolj bele, hogy akkor most utána elég hosszú szünet jön!!!

Kép
nyafi

Zuzmara Levi is balkezes lesz, és szerintem nincs vele semmi gond, régen is nagyon sok balkezes baba született, csak az volt a szokás hogy jobb kézre szoktatták őket, ami szerintem nem jó.
Elküldöm priviben a címemet, de szerintem a pólusnál a Mc-ig eltalálok, úgyhogy ott is jó.:-)
Nyafi végül hányan leszünk? Mit vigyünk?

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07

Sziasztok!

Anna, hány órakor találkozzunk?
És jogos a kérdés, Nyafi mit vigyünk? :D

Kép
zuzmara08

Csak amit a multkor! Magatoknak üditőt, rágcsát! Jön Cicus, Zuzmara, Anna, meg gyere már Lafead te is. Én is vizsgáztam ma és jövő hét is megyek. Mond azt magadnak, hogy ez a sétátok... :D Ja, meg lehet az Ancsa! Domin nem jön, mert náthás a prüntyő. Tényleg Zsuzsi hogy vagytok?

Kép
nyafi

Egy óra jó?

Kép
nyafi

Szerintem ha egyre megyünk akkor legyen fél egy? Mire megtaláljuk egymást meg ilyesmi. Rólam gondolom láttál már képet, én is néztem direkt találtam is egy babaúszós képet rólatok. Szóval csak nem megyek oda egy idegenhez. :shock: :D :lol:

Nyafi???

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07

Sziasztok!

Nekünk jó az 1 óra, főleg azért mert sajnos nem is tudunk sokáig maradni mert este elutazunk és még pakolnom kell....

Kép
zuzmara08

Anna!

A számodat elmentettem, és fél 1-re ott leszünk a Mc-nél :)

Kép
zuzmara08

Nyafi, mi mehetünk végre babaúszni, meggyógyultunk, mondta a doki!!!!Így utána bekukkantunk majd, de nem ramdunk sokáig!kb fél1-3/4 1-re érünk oda...

(ui:kicsit csapzott leszek ha nem baj, mert a fejemen az a borzadvány kicsit elnyomja a frizut... a baba meg aludni fog mert ki lesz készülve a sporttól, tiszta anyja!)
Vendég

Sziasztok!

Anna
Nekem is 2 nap után küldték a "vonalzót".

Nagyon szépek vagytok.... és nagyon szép a szeme a kis Levidnek! :wink:

Manó is fel akar ülni állandóan.. A hasra fordulásnál jobban tetszik az ülés :lol:

Betty
Sajnálom, hogy nincs több tej :(
De a lényeg, hogy volt! ...és kapott Panna.

Éjjel Manó 8 órát aludt egyfolytában.
:lol:
Ez olyan jó esett nekem - aludtam... :lol:

Levi:
Kép

Érezzétek jól magatokat a talin! :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Köszönjük Kia!Sajnálom, hogy nem jössz. Sajna írta Ancsa, hogy a férje dolgozik ma, és ő meg diósdi, így nem tudna ide kommandózni. Cicust meg képtelen vagyok elérni! Ki van kapcsolva a telefonja. De nem adom fel...Tudja, hogy ma lesz, csak a végleges időpontot nem. Azért még hívom, meg küldök rá üzit is. Király Lafead, hogy mégis tudtok jönni!E!!!

Kép
nyafi

Kia Levike írtó helyes kis baba!!!!

Lányok szurkoljatok hogy megjöjjön, mert már egy hónapja semmi.
Ma este megyünk egy kicsit bulizni, lazítani, már nem is tudom mikor voltunk így együtt bulizni, mivel nálunk a társaságban mindenki most szült.

Már nagyon várjuk a baba-mama talit, kár hogy nem tud mindenki jönni, tényleg fényképezőt most berakom.:-)

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07

Sziasztok!

mi még mindig gyógyulgatunk.....

sajnálom hogy nem tudunk menni....olyan jó lett volna :(

puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Sziasztok!

Akik mennek:

Érezzétek nagyon jol magatokat a talin,és képeket most is kérünk ám! :D

Kép
aniko...

őőőőőőőőőőőh nem készültek fotók.
Remélem jól éreztétek magatokat! Maradt itt egy napszemcsi, köv. talinál elviszem annak akié. (Felpróbáltam nagyon király) :D

Kép
nyafi

Hát Nyafi az enyém, mindig elhagyom.
Fényképező gépet vittem csak nem csináltunk, annyira belemerültünk a fincsi muffinba.:-))))

Igen nagyon jó éreztük magunkat, köszönjük a meghívást!!!
Abigél kész tünemény, Patrik kis vigyori, Hunor meg cukipofa!!!
Nyafi úgy elaltattad Levikét, hogy hazáig aludt. Ha nem akar aludni átugrunk.:D :lol:

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07

Nyafi, sajnálom, hogy ilyen hamar eljöttünk, de köszönöm, hogy meghívtál és a fini muffin nyammmmmmmmmmm, és jó, hogy megin talizhattam veletek!!!!!!!!!!!!!

Levit bezabáltam, az a pofi!!!!!!!!!!!Abigél kész nagylány Patrik kis misimosi mosolygós!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük Nyafi, hogy lehetővé tetted a talit, jó volt újra látni benneteket és beszélgetni és az is jó volt, hogy végre megismerhettem Annát :lol:
Hiányoztak azért a többiek is, remélem a következő talira el tud jönni mindenki és nem lesznek betegek a babák!

A muffin isteni volt és Nyafi kutyus is tündéri! Persze a 3 baba is (Abigél, Levi, Hunor) gyönyörűen szépségesen szépek és husimusik (persze csakis a legjobb értelemben) :lol:

Mindenkinek nagyon jó pihenést kívánok a hétvégére! :D

Kép
zuzmara08

Örülök, hogy mindenkinek tetszett, csak az a baj, hogy ilyen gyorsan vége lett. Legközelebb nem péntekre teszem. És Anna! Gyere nyugodtan. Szívesen altatom a kis sózsákot. :D

Kép
nyafi

Ha valakinek már elapadt a teje megmondaná, hogy utána neki is csomós volt egy kicsit? Ha igen meddig?
10-20 ml volt már csak egész nap, amit már nem fogadott el Panka, mert az is alig jött és idegesítette, hogy nem jön semmi.
Fejéssel meg semmit nem érek, szóval abbahagytam pár napja.
De picit csomós. Nem fáj, csak idegesít.

dhbetty

Betty, erre azért oda kell figyelni, mert a csomósodás a mirigyekben van és nehogy begyulladjon!Mert az kegyetlen tud lenni....
Vendég

Betty amikor nekem is elapadt a tejem ( aza pici is). Nekem is még napi 10 20 ml jött volna, és én is egy kicsit csomosnak éreztem. Masszírozgattam és adtam magamnak egy hetet higy elmúljon, és el is múlt.
Pénteki buli nagyon jól sikerült, így tegnap eléggé másnaposak voltunk, pedig nem is ittam sokat, csak túl fáradt voltam, így a babauszi is elmaradt, SAJNA!!!!!!!!!!!!!!!!:-((((

Puszi!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?