Sziasztok!
Bee!
Veled örülök a kislánynak! Szuper, hogy összejött, amit mindig is szerettél volna. Szerdán nálunk is kiderült, hogy valószínűleg kislány lesz, de én ettől még ugyanúgy érzem magam, mint eddig. Mert annak ellenére, hogy mi valószínűleg 2 gyereknél megállunk, nem bántam volna azt sem, ha fiú
Biztosan szép kislányod lesz, a fiúk is nagyon jóképűek...
Times!
Gergőd annyira helyes kiskölyök!
És van huncutság a tekintetében bőven...
Mirosz!
Szólj ám, ha kiderült ki lakik a pocidban!
Drukkolok, hogy kislány legyen, de ha mégsem, akkor majd a következő... Egy fiú is annyira aranyos tud lenni...
Talán a lányok kicsivel nyugisabb babák, de ez sem törvényszerű. Bár én reménykedem benne. Szerintetek?
Betsy!
Benusnak is nagyon bejött az új ágyikó. Azóta a mi ágyunkra fel sem mászik.
Sokan panaszkodnak, hogy a velük alvó gyereket még 7 éves korára sem tudták "kirakni" az ágyukból, nekünk egyenlőre összejött. Bár számítok némi visszaesésre a tesó érkeztével...
Többgyermekes anyukák!
Nálatok a nagyobbik mennyire fogadta rosszul a pici érkezését?
Én igyekszem felkészíteni Benit a tesóra, de úgy érzem eléggé zokon fogja venni a dolgot...
Félek, hogy esetleg nagyon megváltozik és le lesz törve, amiért vele nem törődöm annyit. Hogyan lehet ezt jól csinálni?
Most még szereti, puszilgatja a hasamat, ad a tesónak játékokat, sőt kaját is, de pl. tegnap elkezdte ütögetni a tesót (a pocit), s igazából nem tudom miért, de nem is akartam nagyon leszúrni érte, talán ez is hozzátartozik és ki kell élnie az agresszivebb érzéseit is... Aki tud, segítsen majd egy kicsit....
Új ágyikós kép: