sziasztok!
megint itt, alszik a csemete
még egy csomó mindent akartam amúgy írni, pl hogy milyen
"vontatott" hétvégén volt...
itt voltak a szüleim meg a tesóm... elindultunk szombaton, azt ígérték tök szép idő lesz, igy egy magasabb hegyet vettünk célba,
épp 120szal repesztettünk az autópályán mikor vmi eszméletlen furcsa hangot adott az autó és villogot minden lámpa, hogy olaj meg aku meg miafranc. szerencsére szép lassan leálltunk a megállósávba majd a másik mázli hogy apukámék mögöttünk jöttek, leálltak ők is. szval leesett az ékszij, de nem lehetett visszarakni, vmi ottani kütyü gumija elöregedett és az dobta le. nem az ékszij volt a hibás, az augusztusban lett cserélve a szerviz során... brrr. 50kmre otthonról.... szerencsére apáék el tudtak vontatni... csakhogy trükkösen kellett menni mert ne akartunk nagy lejtőn lefelé mert úgy naggyon nehéz... szval első kocsiban apa, anya, én Mátéval második kocsiban Öcsém és Marci és így mentünk kisebb fel-le helyeken.... közben a kötél persze egyre rövidebb lett mert néha elszakadt
így ugrott a szép kirándulás és a kocsi újra szerelőnél... de öröm az ürömben hogy semmi bajunk nem lett és hogy a szüleim ott voltak és nem akkor történt amikor én egyedül mentem Mátéval...
Fanetta, milyen volt Braco?? éreztél vmit?
és gratula az állampolgársághoz!
Monácska, Eszterxx mindenki aki ma éjjel költöztet
+++++ nemsoká mi is költözünk ki a szobából. mondjuk Máté a saját ágyában alszik, de azért az csaknemugyanaz... ha megnyertük a háborút a penész ellen már költözünk is a szobába át
a mi menünk, az almakrumpli, barackkrumpli, most már sütőtök, ezeket mid nyakalta. Én is meglepődtem, hogy napi 2szer hát kb 200mlnyi pépet megeszik. Ma adtam neki sárgarépát magában, de sajna nem az édesebbik fajta volt, így a felét ette csak a drága, de majd délután megkapja almával
szval nekemnincs okom panaszra, eszik rendesen. Cicizés már csak hajnalban és reggel 1 óra
a többinél mindig van vlmi érdekes ami eltereli a figyelmét és olyankor ha visszaadom neki a cicit ráharap... brrr....
de Mona, szerintem ne aggódj az evés miatt, van még ideje enni rendesen
Linocs, naggyon édes a kis Fruzsi!!! jó ahogy rötyög a kamera
Én is mindenkinek boldog hófordulót akit érint
Pumperka: yeeeeesssssss végre.... Te egy hős vagy, hogy alig lehetett hallani hangod anyóspajtásról....!!!!
jaja, télleg nem olcsóak ezek a tök jó cuccok a kidoh.ch-n ... de asszem egykét dolgot rendelek majd...
Lusie, annyiszor akartam már írni, hogy ugye tudod kitől van az idézet a vonalzódon? a mi szeszélyeséssajnoslelépett Jimmorrisonunk névrokonyától. Érdekes. én asszem a harmadik pillanatban ismertem meg az idézetet:
"Hét Pillanat
Az elsõ pillanat, mikor megszületsz, társunkká szegõdsz egy idegen világban.
A második pillanatban lassan felcseperedsz, s tágra nyitott szemekkel rácsodálkozol a világra.
A harmadik pillanatban még túl fiatal vagy, hamis álmokban hiszel és rossz utakra kalauzolnak.
A negyedik pillanatban magányos leszel, mint egy kõ, társat választasz magadnak, mindörökké szeretni.
Az ötödik pillanatban küzdesz, ezer ellenében, s bár nem egyedül vagy, segítségre mégsem számíthatsz.
A hatodik pillanatban a tested láthatatlan sereg kínozza, gyötri, tiporja, megmarkol az idõ vaskeze.
A hetedik pillanatban meghalsz.
Mi elfelejtünk"
Petramama, nagggyontutik a képek!!! jó ez az uszóbigyó amiben Boróka ül!!!
Panny, holnapra ++++
ez a lutzmansburg tök jól néz ki, megnéztem
kár hogy nem mentünk arra nyáron... bár akkor még kicsi volt Máté...
ja az pancsolásról jut eszembe.... múlt hét csütörtöki babaúszáson volt egy olyan "játék" hogy körben álltunk és középre benyújtottuk a babákat egymáshoz közel, és mi némán figyeltük, hogy mit reagálnak, beszélnek... mondanom sem kell, Máté szóval tartotta az egész társaságot, sőt, alig bírtam ki nevetés nélkül, mert a többiek némán de érdeklődve hallgatták. Vajon mit mondhatott??
(nemhiszem hogy függvényvizsgálatot magyarázott nekik...., remélem legalábbis
)
Linocs, 3 órát?? Te a nevetéssel ennyire kifárasztod??? vagy titokban sört adsz nekiattól alszik ilyen jól???
(nem panaszkodom, most is alszik már több mint félórája... )
((épp kérdezni akartam, milyen volt otthon Apukáddal... egyedül voltál Fruzsival párod nélkül? )
Eszterxx, beszarás.... Te CDvel etetted a gyermeked?? nem mondom, így is lehet infot beletömni a fejecskéjébe.....
nagggyon aranyos... naggyonnagggyonnaggyon meggyömöszölném ezt az óriásbébit!!!!