Új privát üzeneted érkezett!

Fanetta: utánanéztem ennek a Braco dolognak. Soha nem hallottam róla ugyanis! Milyen volt? Hogy tudtatok róla? Mennyien voltak? És érzel valamit?
linocs

Mona!
Féltem, fétem őket, hogy a fenébe ne, de egyszerűen tiltani se tilthatom őket olyan dolgoktól amiben jók, egészséges, értelmes szórakozás! Nem csodálkoznék, ha valamelyik extrém sportnál kötne ki... :roll:

Judit!
Szerintem még változhat még Eszter szeme, bár már csak kismértékben árnyalatokat. :wink: A szürkéskékesbarna pedig pont jó alap ehhez! :lol: :lol:

Fanetta!
Nagyon örülök. :D

Kölyök!
Csuda klassz dolgok vannak azon az oldalon. Kár, hogy frankban mérik... :?
Tényleg a legifjabbnak, hogy ízlenek az ízek?

Linocs!
Új perspektíva nyílt a nyuszisimogatásra. :D
Családi kacarászás csúcs! :D

Alvás: Nálunk néha csak fél óra egész nap, máskor egyszer 3 óra. 3 alvásról átállás kettőre??? Mi az?
A 3-ból Zsomb a legrendszertelenebbűl alvó csemetém. :?
Áronnál Csengénél megvoltak ezek a klasszikus 3-ról 2-re, aztán 1-re való átállások.. Most mi van csak talány számomra, de nem harcolok ellene, és így könnyebb...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Aki még szeretne egy jót kirándulni, remek előrejelzés van a hét közepétől: http://velvet.hu/sztori/mel081027/
linocs

Jaj de jó hír ez a meleg, Linocs!
A videót sajnos nagyon nehezem tudtam csak megnézni, de haláli! Főleg, a Te hahotád :lol: :lol: :lol:

Panny: Jobban van Olika? Mit mondtak a kórházban, gondolom azért ott alaposabban megvizsgálták, mint az ügyeleten. Egyébként ezt a betegséget most több csecsemő esetében hallottam, olyanoknál is, akiknél nincs családi "hagyománya". Hátha tényleg csak egyszeri volt! Nagyon remélem!!!

Pumperka: Nem semmi volt ez a "villámlátogatás" anyósodtól. De le a kalappal előtted, semmi panasz nem érkezett! Hogy csinálod??? A srácaid fantasztikusak! Szerintem is felkötheted a gatyád az extrém sportok eshetőségét illetően. Szerintem tök biztos, hogy ott kötnek ki. Egy kis ejtőernyőzés búvárkodással... A legrosszabb az, hogy az ember szívesen kinyitná a kapukat, hiszen hadd élvezze az életet a gyerkőc. DE! A sportok többségéhez igencsak ki kell nyitni a pénztárcát. Előre félek, hogy korlátokba fog ütközni a gyerkőc emiatt.
Emlékszem én nagyon szerettem volna versenytáncra járni, de sajnos anyuék nem tudtak benne támogatni, azóta is fájlalom.

Niki: nagyon jók a képek! Irigyellek én is, hogy ilyen sokszor ki tudtok ruccani kettecskén is! Úgy vágyom egy egyszerű kettesben töltött vacsira, de sajnos megoldhatatlan. Ha jól számolom, utoljára Olcsival terhesen voltunk étteremben, moziban. Egészen pontosan 2005. júniusában! Több mint három éve, csoda hogy vágyom rá?

Fanetta: nem semmi a papírgyömösz sztori. Szívből gratulálok az állampolgárságodhoz!!! Emlékszem, mikor Apa megkapta, micsoda ünneplés volt. Szivatták eleget előtte. Ő kettős állampolgár volt. Kárpátaljai, a röhej, hogy a testvérei magyarként születtek, ő már orosz csecsemő volt, aztán mindnyájat ukránok lettek.

A megasztárt én az elején nem láttam és így már nem nagyon követem, mondjuk nehéz is lenne, mert nálunk Olcsi uralom van a tévé terén, vagy minimax, vagy semmi. Nagyon nem is bánom. Egy vélemény azért. Névrokonom (Lüszike :lol: ) szereplése megdöbbentő. Nagyon ügyes, tényleg, de egy 13 éves kislánynak ez lelkileg kegyetlenség! A szüleinek nem szabadna engedni ezt! Szerintem.

Sajnos vége a nyugodalmas perceimnek, Petike minden percben feláll, eddig még nem volt komoly esés, remélem nem is lesz, de ehhez ott kell lennem mindig mellette. A takonykórt túléltük, csupán négy hétig tartott. Már vizeletmintát is vizsgáltak, hogy allergia-e, mert semmi mást nem találtak indoknak. Háát ez a pisilevétel, katasztrófális volt! Mit össze bénáztam, de szerencsére sikerült és nincs semmi gond. Porszívót nagyon mélyen eldugtam, pedig eredeti funkcióját tekintve, ideje lenne előkaparnom.

Minden Kicsinek és Nagynak jóóóóóó EGÉSZSÉGET és szép napot kívánok!

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!

Mi is újra itthon, de csak egy napra , mert holnap megyünk Prágába. :lol:

Majd írok még, most teszek fel pár képet, aztán este majd még jövök.

Hétvégén Sopronban, ill. Ausztriában jártunk. Sok gyerekkel voltunk, így elmentünk a Maerchenland-ba és voltunk fürdeni Lutzmansburgban. Boróka mindkettőt élvezte. A meseparkban a hangját sem hallottuk, vsak nézelődött, meg aludt a kocsiban. Az usziban pedig szerencsére nagyon élvezte a fürdést.

Kép

Kép

Kép

Kép Malacvasút

Kép Traktorozás

Kép Petra

Kép Ez már itthon - segítek anyának teregetni

Kép
Kép
Kép
petramama

És előző hétvégén mi is voltunk a Kopaszi gáton. :lol:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
petramama

Mona!

Hogy értetted hogy az első külön töltött éjjel?Mármint Nóri nem aludt otthon vagy ti?Vagy csak a külön szoba miatt írtad?
És hogy sikerült?

Nem a párologtatót lehet feliratni...biztos hülyén írtam,bocs.....szal az inhaláló gépet lehet felíratni, meg azt a másik műanyag kütyüt amivel a gyógyszert porlasztava lehet adagolni a szájába.

Holnap megyünk a Kistarcsai Kórházba a gyermek pulmológiára...a doktornő előtte a Sváb hegyi tüdőgyógyászaton dolgozott(amit bezártak ezek a kö.....ögök:())szal nagyon -nagyon jó szakember azt mondják.

Amúgy a drágám még mindig fulladozva,ugatva köhög ha vízszintbe kerül...a levegőn jókat alszik nagyon és szinte alig köhög.A Spiropenttől meg izgága lett és nehezen alszik el:(

Fanetta!

Grat!!És remélem h tényleg leszavazod velünk együtt...

Én bírom a megsztárt,mert sztem sok olyan tehetséges kerül ki(meg persze sokan maradnak a homályban igazságtalanul)aki amúgy elkallódna...és a 13 éves kiscsaj szereplésével én sem értek egyet..szegény annyira koravént csinálnak így belőle...nem jó ez így!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Petramama(Jutek:))!

Klassz képek!!!Látszik h jól éreztek magukat a gyerkőcök!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Próbáltam az elején még mindenkire irni, aztán elszállt+nagyon hosszú lett, feladom... :twisted: :twisted: :twisted:

Kölyök, Kikó, jó, hogy legalább olvastok, imádunk!!!!

Monácska, mi is együtt alszunk Andrissal, mióta kiköltöztünk, a kiságyat most ha csak meglátja, üvölt...
Nálunk is ma lesz az első külön töltött éjszaka, úgyhogy együtt fogok érezni veled!!!!

Asszem nagy bőgések lesznek ebből, de én kemény vagyok, mint a vídia, nem adom magam!

Baromian elegem van, hogy nincs egy szabad percem sem, 6tól már nyűgös, 7-fél nyolckor kezdődik a fürdetés, utána altatás, majd nem lehet a nagyágyon egyedül hagyni, igy gyakorlatilag szobafogságban vagyok...

Ha üvölt, üvölt, én akkor is átviszem és kész...

Brrrrr..... de keményen hangzott......tegnap is majdnem elkezdtük már, de aztán annyira telezabálta magát, hogy a végén hányt is kicsit, igy nem mertem, mert attól féltem volna, hogy a hasfájás miatt sir :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Petramama: mikor voltatok Lutzmansburgban? Mert mi pénteken! :) Kép
linocs

Mi és milyen hely ez a Lutzmansburg??

Ha már ennyien oda jártok, felkeltettétek a figyelmem rá :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kép Ez a legérdekesebb játék

Kép
kikó70

Eszterxx!

Ha már itt vagy kb 15 percre tőlünk, akkor egyszer összeereszthetnénk ezt a két rossz alvót. Bár nekem Zsomb talán annyira nem kritikus. Este jól elalszik. Nappal gáz, meg néha az éjszaka közepén. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

linocs

[quote="eszterxx"]
írta:
eszterxxAsszem nagy bőgések lesznek ebből, de én kemény vagyok, mint a vídia, nem adom magam!

Ahhhha, kb. két hónapja mondtam ugyanezt....... Azóta is naggggyon kemény vagyok, mint a vidia kb.
Minden kifogást megtalálok, hogy ne kelljen kitenni. :(

Bírom két estét, aztán feladom, mert a harmadikon is 15-25x kel egy éjjel, és én sírva könyörgöm, hogy ne kelljen megint végig csinálni....................
Annyira fáradt vagyok már, hogy nem is igaz...... Ráadásul Nóri ugye szopik, így megérzi a tejszagot és vége is, semmivel sem lehet megnyugtani...... Jajjjj Eszter, nem tom................ Majd mesélek holnap!

Eddig a kifogás a bébiőr volt, hogy annyira fog sírni, hogy nem hallom meg, ma megjött a bébiőr is, szóval nincs tovább.
Igaz ugyan, hogy szart se ér, mert a fém"ketrec", ami a gipszkartont tartja totál leárnyékol, így lehet, hogy nem is teszem sosem külön a gyerkemet, élete végéig mellettünk fog aludni!
És ez csak félig vicc....... :shock: :? :roll: :wink:

Igaziból fagalmam sincs mitökömet csináljak...............................

Panny!
Ma először kellene nekünk az új szobában, Nórinak az eddigiben, d enélkülünk aludnia............. Lásd fentiek! :)
Vendég

Pumperka!
Megyünk mi is!!!!!!!! :)
Bár Nóri jó alvó, akkor is beengedtek?

Anyóshoz csendben drukkkkkkkkkkkkkkk! És gratula!!!!! Végre......
Vendég

Kikó!
Ezen a képen úgy hasonlít Zalán Zsombra. De lehet, hogy mind a kettő csak kék szemű és 9,5 kiló. :roll: :roll: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mona!
Persze jó alvásszakértőkre is mindig szükség van. De ezt már Fruzskának is mondtam. :D :D

Azért majd egy kis anyósstory gyűjteményt kaptok majd. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, igen, azt hiszem Zsomb ihletett meg, vagyis szerintem azért raktam fel én is ezt a képet.

Kép
kikó70

Na, Pumperka, akkor mikor tartson Fruzska alvásbemutatót? (csak halkan, és csöndben árulom el, hogy ma kb. 3 órát volt ébren a lány...)
linocs

Szóval azt akartam kinyögni, hogy szerintem is hasonlítanak!

Kép
kikó70

Linocs, szerintem ilyeneket nekünk ne is írjál :lol:

Kép
kikó70

Kikó, Pumperka: milyen stramm két kissrác! és micsoda igéző szemek!!!! (bocs, hogy így együtt, de tényleg annyira hasonlítanak...)
linocs

Kikó: jó, jó, de a hétvégén a szüleimnél voltunk, és úgy látszik kicsit kifáradt a lány a sok élménytől (meg az utazóágyat nem nagyon komálja a lány, ébredt is éjjel egyszer két éjszaka a háromból :( )
linocs

Nekem meg most ejtette meg a második 20 perces alvását, már fenn is van. :? :?

Csütörtök, péntek? Jövőhét? :wink:

Nah gyorsan kimentem az ágy fogságából ezt a pernahajdert.... :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="linocs"] írta:linocsébredt is éjjel egyszer két éjszaka a háromból :( )

elég érthető voltam :roll: :roll: :roll:
linocs

Kikó, hurrrrááááááá!!!!!!!mekkora Zalán is!!!!

Pumperka, de, abszolút össze kellene ereszteni a két rosszcsontot, sőt többet, csak előbb nekünk még a nem-papír szájpenészből is ki kellene valahogy lábalni, immár véglegesen :lol:

Mona, nekem kezdetektől van bébiőr... asszem igy fogom továbbadni, ahogy vettem... :lol:

Kitartás az éjszakához, próbáljunk meg egyszerre kemények lenni mindketten!

Egyébként nálatok a párodnak kellene kelni hozzá, mert te a tejszaggal nem fogod tudni elválasztani...

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="linocs"]N írta:linocsa, Pumperka, akkor mikor tartson Fruzska alvásbemutatót? (csak halkan, és csöndben árulom el, hogy ma kb. 3 órát volt ébren a lány...)

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
kb annyit aludt eddig a liba!!!! Pffffffffffffffffffffffffffffff
Vendég

Pumperka: legyen a jövő hét, csütörtök kivételével bármikor (a héten nem szervezek annyi programot, hogy a lány visszaszokjon az itthonlétbe a négy nap távollét után)
linocs

Kikó!

Csak azt nem értem, hogy mitől ilyen kis masszívak, ha egész nap alig alszanak, jár kezük, lábuk.... Hát nem a natúr zöldségpürétől, meg az egy kocka husitól... :wink:
Zalán is sokszor szopizik még?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kép
Milyen ize lehet vajon a cédének??

Kép

Hello!!

Kép

Segitség!! Kicsaptak a kőre játszani!!!!!! És csak egy fadarabot kaptam!!!!!! Hallooooooo!!!! Szólna valaki a gyivinek?????

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="eszterxx"]
írta:
eszterxx
Egyébként nálatok a párodnak kellene kelni hozzá, mert te a tejszaggal nem fogod tudni elválasztani...

Vagy Nórika szobáját, ágyát, maciját, nyamiját kell tejszagúvá varázsolni....
Mona!
Estig adott a feladat. :lol: :lol: :lol:

Esztexx!
Látom nálatok is minden játékszer... Hagyd azt a Fisher Price-t :lol:
Nálunk most az üvegmatrica festékes flakonokkal van el. Mindenféle színnel. Remélem mindnek jól van a tetején a kupak, mert a mi szájpadlásunk lehet, hogy lila lesz. :roll: :roll: Remlem kilábaltok a szájpenészből hamarosan, annyira rossz lehet... Nincs valami nem hagyományos gyógymód rá?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.10.27 16:32-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szia Eszter!

Úgy sajnálom a kisfiadat, amikor írtad, hogy milyen bajságai vannak, el is pityeredtem. Én nem is tudom, mit csinálnék...
Annyira szeretem Zalánt, hogy belehalnék, ha ennyi mindenen kellene keresztül mennie ilyen picikén. Ne legyél Vele nagyon szigorú, nagyon kell Neki anya, csak dédelgessed, úgysincs mostanában sok időd Rá a munka miatt. Ne haragudj, hogy belepofázok :oops: :oops: :oops:

Puszillak

Kép
kikó70

Linocs, ez nem igazság!!!!!! Pffffffffff!!!!!! Irigy-irigy :oops: :oops: :oops:

Veled mindig csak jók történnek és a jányod is alszik...

Ha eléred Szilvánusz testtömegindexét, onnantól soha többet nem állok veled szóba, előre szóltam!!!! :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

eszterxx: mennyi idős a kisfiad??? mert itt bőven kinéz másfél, két évesnek!!! nagyon helyes!!! és az az esdeklő tekintet a harmadik képen!!!
linocs

Pumperka, igen, sokat szopizik még mindig. A többi kaja nem igazán csúszik. Talán kétféle főzelékből már megevett egyszerre fél üvegnyit, de általában nem ez a jellemző. A szopi viszont éjjel nappal bármikor :lol: .

Kép
kikó70

eszterxx: a Szilvánusz-féle testtömegindexem nekem utoljára 16 évesen volt, de akkor csak jóindulattal, ha lefelé kerekítettem. Az bizony 20 éve. És így 40 felé már nem olyan könnyű olyan karcsúnak, és ruganyosnak lenni. ;)
linocs

Ja, és valahogy vagyok olyan botor, hogy próbálom a dolgok pozitív oldalát nézni - pedig nem mindig történnek csak jó dolgok - velem se :)
linocs

Pumperka! Itt ülök és röhögök, elképzelem Monát, ahogy megy és jelöl a hátra levő 4 órában... :lol: :lol:

Kikó, szólj csak nyugodtan és főleg gyakrabban!!! az a baj, hogy Andrisnak is érdeke lenne, hogy ne a tévé előtt aludjon, ne a beszélgetéseink közepette...és hogy egyszer végre gyakorolhassuk a kistesó gyártást és rögtön kisimultabb szülei lennének! :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="linocs"]J írta:linocsa, és valahogy vagyok olyan botor, hogy próbálom a dolgok pozitív oldalát nézni - pedig nem mindig történnek csak jó dolgok - velem se :)

Nem-e??? Akkor jó a PR, mert én biza azt gondolom!!!!!!

Gyermeket szerintem félreszámolták, avagy... megvan...az elefánt vemhessége 2 év, azért néz ő igy ki!!!!!!
(csak akkor vajon ki lehet az apja, mert a páromat novemberben lesz két éve, hogy megismertem... elgondolkodtató... :shock:

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="eszterxx"] írta:eszterxx
[quote="linocs"]J írta:linocsa, és valahogy vagyok olyan botor, hogy próbálom a dolgok pozitív oldalát nézni - pedig nem mindig történnek csak jó dolgok - velem se :)

Nem-e??? Akkor jó a PR, mert én biza azt gondolom!!!!!!

közben rájöttem, hogy hülye duma volt... az tényleg igaz, hogy a kiscsajjal nagyon szerencsések vagyunk (volt az a 3 hónapos nemevős időszak, de ki emlékszik már rá... ;) )
Azért ma csokit zabáltam, hogy elsimítsam a lelkem az apámmal töltött 4 nap után...
linocs

Fruzska felébredt, és mosolyogva nézi Ágoston Andris Ubult :)
linocs

Eszter!

Lehet, hogy Andris attól tart túl jól sikerülne a gyakorolás..... :roll: :roll:
Nézd te is a dolgok pozítív oldalát. Optimális családtervezés meg ilyenek...

Jól itt ragadtam...,de sebaj, mosógép mos, kenyérsütő süt, gyerek szopik,(zöld festék kifogyott) nagyok kézművestáborban.... Működik a rendszer. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Te Pumperka, festéket szopik a gyerek?????????? És akkor mi van, most lilát kap??????

Linocs, a kis problémák csak azért vannak, hogy tudjuk, emberből vagy :lol:

Ubul pedig Fruzsiról vett példát, alszik az ölemben :lol: :lol: (tudjátok, mint a vídia... ha lerakom, felébred, az lenne a nevelés, de akkor meg hogy netezek???)

Kép

KépKép
eszterxx

Enyém is elaludt az ölemben. Letenni? Eszembe se jut már. Még cicit elcsomagolni se....
SOS a számítógép fogja vagyok. :shock: :shock:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

sziasztok!
megint itt, alszik a csemete ;)

még egy csomó mindent akartam amúgy írni, pl hogy milyen

"vontatott" hétvégén volt...
itt voltak a szüleim meg a tesóm... elindultunk szombaton, azt ígérték tök szép idő lesz, igy egy magasabb hegyet vettünk célba,
épp 120szal repesztettünk az autópályán mikor vmi eszméletlen furcsa hangot adott az autó és villogot minden lámpa, hogy olaj meg aku meg miafranc. szerencsére szép lassan leálltunk a megállósávba majd a másik mázli hogy apukámék mögöttünk jöttek, leálltak ők is. szval leesett az ékszij, de nem lehetett visszarakni, vmi ottani kütyü gumija elöregedett és az dobta le. nem az ékszij volt a hibás, az augusztusban lett cserélve a szerviz során... brrr. 50kmre otthonról.... szerencsére apáék el tudtak vontatni... csakhogy trükkösen kellett menni mert ne akartunk nagy lejtőn lefelé mert úgy naggyon nehéz... szval első kocsiban apa, anya, én Mátéval második kocsiban Öcsém és Marci és így mentünk kisebb fel-le helyeken.... közben a kötél persze egyre rövidebb lett mert néha elszakadt :roll:
így ugrott a szép kirándulás és a kocsi újra szerelőnél... de öröm az ürömben hogy semmi bajunk nem lett és hogy a szüleim ott voltak és nem akkor történt amikor én egyedül mentem Mátéval... :)

Fanetta, milyen volt Braco?? éreztél vmit?
és gratula az állampolgársághoz! ;)

Monácska, Eszterxx mindenki aki ma éjjel költöztet ;) +++++ nemsoká mi is költözünk ki a szobából. mondjuk Máté a saját ágyában alszik, de azért az csaknemugyanaz... ha megnyertük a háborút a penész ellen már költözünk is a szobába át ;)

a mi menünk, az almakrumpli, barackkrumpli, most már sütőtök, ezeket mid nyakalta. Én is meglepődtem, hogy napi 2szer hát kb 200mlnyi pépet megeszik. Ma adtam neki sárgarépát magában, de sajna nem az édesebbik fajta volt, így a felét ette csak a drága, de majd délután megkapja almával :) szval nekemnincs okom panaszra, eszik rendesen. Cicizés már csak hajnalban és reggel 1 óra :) a többinél mindig van vlmi érdekes ami eltereli a figyelmét és olyankor ha visszaadom neki a cicit ráharap... brrr....

de Mona, szerintem ne aggódj az evés miatt, van még ideje enni rendesen ;)

Linocs, naggyon édes a kis Fruzsi!!! jó ahogy rötyög a kamera :lol:

Én is mindenkinek boldog hófordulót akit érint ;)

Pumperka: yeeeeesssssss végre.... Te egy hős vagy, hogy alig lehetett hallani hangod anyóspajtásról....!!!!
jaja, télleg nem olcsóak ezek a tök jó cuccok a kidoh.ch-n ... de asszem egykét dolgot rendelek majd... ;)

Lusie, annyiszor akartam már írni, hogy ugye tudod kitől van az idézet a vonalzódon? a mi szeszélyeséssajnoslelépett Jimmorrisonunk névrokonyától. Érdekes. én asszem a harmadik pillanatban ismertem meg az idézetet:
"Hét Pillanat

Az elsõ pillanat, mikor megszületsz, társunkká szegõdsz egy idegen világban.
A második pillanatban lassan felcseperedsz, s tágra nyitott szemekkel rácsodálkozol a világra.
A harmadik pillanatban még túl fiatal vagy, hamis álmokban hiszel és rossz utakra kalauzolnak.
A negyedik pillanatban magányos leszel, mint egy kõ, társat választasz magadnak, mindörökké szeretni.
Az ötödik pillanatban küzdesz, ezer ellenében, s bár nem egyedül vagy, segítségre mégsem számíthatsz.
A hatodik pillanatban a tested láthatatlan sereg kínozza, gyötri, tiporja, megmarkol az idõ vaskeze.
A hetedik pillanatban meghalsz.

Mi elfelejtünk"

Petramama, nagggyontutik a képek!!! jó ez az uszóbigyó amiben Boróka ül!!!

Panny, holnapra ++++

ez a lutzmansburg tök jól néz ki, megnéztem ;) kár hogy nem mentünk arra nyáron... bár akkor még kicsi volt Máté...

ja az pancsolásról jut eszembe.... múlt hét csütörtöki babaúszáson volt egy olyan "játék" hogy körben álltunk és középre benyújtottuk a babákat egymáshoz közel, és mi némán figyeltük, hogy mit reagálnak, beszélnek... mondanom sem kell, Máté szóval tartotta az egész társaságot, sőt, alig bírtam ki nevetés nélkül, mert a többiek némán de érdeklődve hallgatták. Vajon mit mondhatott??
:lol: :lol: (nemhiszem hogy függvényvizsgálatot magyarázott nekik...., remélem legalábbis :roll: )

Linocs, 3 órát?? Te a nevetéssel ennyire kifárasztod??? vagy titokban sört adsz nekiattól alszik ilyen jól???
(nem panaszkodom, most is alszik már több mint félórája... )
((épp kérdezni akartam, milyen volt otthon Apukáddal... egyedül voltál Fruzsival párod nélkül? )

Eszterxx, beszarás.... Te CDvel etetted a gyermeked?? nem mondom, így is lehet infot beletömni a fejecskéjébe.....
nagggyon aranyos... naggyonnagggyonnaggyon meggyömöszölném ezt az óriásbébit!!!!

Kép

Kép
kolyok28

a számítógép fogság ismerős... nekem most az a szerencsém hogy a kiságyban alszik...
a konyha meg a kisszoba meg néhány penészes cucc rám vár, hogy megtisztítsam, de nehéz titeket itt hagyni...
végre beértem magam

Kép

Kép
kolyok28

azaz titeket :lol:
fránya babanet nem enged rövid időn belül sokat hozzászólni

Kép

Kép
kolyok28

http://www.weborvos.hu/adat/files/emeltcsp.doc

Én is fogoly lettem... közben találtam a fenti linket, mely szerint emelt összegű csp. jár a bronchitisre, tejallergiára és egy csomó mindenre...

én mindenesetre bepróbálkozom...

Kép

KépKép
eszterxx

hajrá Eszter, ++++

Kép

Kép
kolyok28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?