Na végre, úgy tűnik, nektek olyan jó gyerekeitek vannak, hogy alszanak délig és így ti is
Fanetta és a többi tapasztalt anyuka! Itthonra is bokatartó cipő kell rá? Csak mert andris egész nap áll (bár lehet, hogy már agyrázkódással alszik a babysitternél
) Én csak csúszásgátlós zoknit adtam rá eddig (abból is a 23-24-t... mi lesz ebből a gyerekből...)
Mni, de jó, hogy te is irsz! Mindig úgy megörülök!! A Pati eltúlozza, semennyit nem fogytam sajna, kicsit elkezdtem visszaalakulni, de a kilok nem mennek. Pedig én azt fogadtam meg, hogy akkor jöhet kistesó, ha visszafogytam legalább a szülés előttire...
gyereket akarok!!!!!
Sajna anyukám messze lakik, igy kerestem egy babysittert, aki 2 utcányira lakik, ott van nála Andris 8-16ig. Ha itt lennének, én nem tudnék mellette dolgozni...szerintem jól választottam, Andris imádja... buta, mint a macskánk egyébként, de keveset kér és kb. egy szinten van szellemileg Andrissal... csak szófogadóbb, amit mondok neki, megcsinálja... csak el ne felejtsem mondani, mert akkor neki tuti nem jut eszébe! De tényleg jól elszórakoznak, elbabusgatja és neki most erre van a legnagyobb szüksége.
Panny, egyáltalán nem vagy elfogult, hihetetlen jól sikerült kis krapekok! Meg nem mondanám Olikáról, hogy 7 hónapos, mekkora és hány kilo ő most?
jaj, tényleg Lusienak is akartam irni, csak kimaradt! Peti hol tart most? Édes az a pisilős kép, ilyet mi is csinálunk (mármint Andris
)
Biribon, kutya szájon nyalás a legjobb családban is előfordul (én, khmmmm, most nem lennék talán a legjobb példa a szájpenésszel
... eldugulok...de nálunk is van ilyen... illetve Andris eteti a kutyát, aztán úgy kell visszafognom, hogy nem, amit odaadtál előrágott kenyeret, azt nem esszük ki a kutya szájából )
Tápszereket én sem értem, nem hiszem, hogy csak egy ilyen lenne, de a doki tényleg végignézte és mindben van tejfehérje
)
Ezt a szivacsos könyvet én is néztem... kicsit visszafogom magam, aztán majd újra lendületbe jövök vásárlás terén...
Ma jöttek meg a FP csomagok... elmo németül énekelve balfogás volt, hihhhhetetlen idegesítő. Asszem visszateszem a Vaterára... avagy ha esetleg valakit nem zavar, hogy németül dalol, akkor ELADÓÓÓÓ!
A rudat, amire a csillagokat kell tenni, csak ajánlani tudom, nagyon édes!
A 3.ban pedig nincs elem, igy azt nem tudom,milyen...
Biribon, én a sittertől tanultam, hogy ő felkötött egy lufit a pelenkázó fölé, az az egyetlen, ami leköti Andrist (többé-kevésbé). Amúgy nálunk is állandóan pörög és ráadásul nagyon tud hisztizni az öltözködésre!!!