Új privát üzeneted érkezett!

Alvós Lilla túra a Kopaszi gáton:

Kép

:D

Kép

Kép

Kép

Kép

feri (mni)

Húú, lányok, annyi beteg baba van, összetehetem a kezeim, hogy az én lányzóm csak egy két napos enyhe náthát szedett össze eddig.

Jobbulást minden beteg babucinak!!!

Ekcéma: nálunk a Sudocrem nem jött be rá, a gyógyszertári hidratáló sem sokat ér.

Másnak nincs valami tippje???

Asszem ma Laurával alszom, bár annyit ficereg, hogy mellette sem tudok aludni, de legalább a derekamat kímélem egy kicsit. A Cfélóránkénti ébredése már teljesen zombit csinált belőlem, tegnap aludtam vagy 3 órát. Asszem hamarosan eljön az az idő, amikor a cumiutálatom ellenére ezt az eszközt is kipróbáljuk. Fél éjszaka elcumizgat rajtam, már sajognak a melleim.

Eszterxxel mélyen egyetértek: "ALUDNIIIIIIIIIIII AKAROK!"

Pati, vannak homeos bogyók nemalvásra vagy ekcémára? Egyébként: húdesokatírtatok, hogyvanerreidőtök, aligbírtamelolvasni, bla-bla-bla :wink: .

Cicuka, szerintem a foga jöhet, az orrfolyás is lehet attól.

Kép

Kép
mzx

Ekcémára van homeos krém is... Mondjuk ami ér is vmit, de csak vész esetén az a szteroid... Mivel a dolog tök tüneti, igazából a kiváltó okot kéne megtalálni, mi szívtunk három éven át, mire a gyerek kapott tavaly ilyenkor három szem mókusmogyorót, majd tőle brutál allergiás rohamot. Nem röhögtem, a doki mondta, ha fulladna irány a kórház, mert feldagadt mindene, járni sem tudott, a talpa, tenyere is. Szóval azóta amin szerepel, hogy nyomokban mogyorót, azt nem kap, és a bőre is rendben van, de éveken át azért aludtam mellette, hogy álmában elkapjam a mancsát, mielőtt véresre kaparja magát.

Ja, és néha, ha eltalált, bejöhet az alkati szer is.

potyka

ekcémára culevit! részletesebben majd jövök! Sudocream nem jó, mert szárít

Kép

KépKép
eszterxx

Csak gyorsban!

Linocs!
Köszönjük a köszöntést holnapra. :D

Niki!
Szeretjük az etetőszéket, már most kihasználjuk az állítható magasságát, mert van ugye egy ügyes nagylányom, aki szeret babát etetni és neki alacsonyabban kényelmes. :D
A legolcsóbban mi itt találtuk meg:
http://elefani.eu/shop_artdet.php?shop_ ... mek_815129
A narancssárga virágos nagyon csajos volt. :wink:

Puszi minden babának és mamának. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.10.20 21:14-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Potyka, az ekcémára konkrétan a legjobb az alkati szer, de annak kiválasztása szakember dolga és nem mindenki jut el képzett homeopata orvoshoz!

Tök jó volt az Ügynöknőnél!! Télleg bazi nagy a házuk és látszik, hogy rengeteget dolgoznak(tak) rajta. Nem lehet egyszerű ennyi pasi mellett (+munka, gyerek,....) rendben tartani! És már jó volt látni a búráját! És a rohadék olyan sokat fogyott, hogy majdnem úgy néz ki, mint az az aljas Szilvánusz 8) 8)

18+:

Érdemes megnézni a szextársasos linket! Brutális :lol: :lol: :lol: Rég röhögtem ennyit! Kedvcsinálónak: "Halyózás a níluson" (hejesírási gyöngyszem) mint pozitúra, de van még "Mély hátrafelé" "A rák" (enné ki...) "Gazella és csődör" (honosítva nálunk inkább vizilólány és csődör) meg "Fára mászás póz" is. Van olyan póz, amit egy kerekesszékkel kell kivitelezni. Mármint irodaival, de a mutatvány vége valószínűleg egy másik fajta kerekesszék.... :shock:
A feladatok is elgondolkodtatóak: "Oldjátok meg: a férfinak csak a lába érintheti a földet, a nőnek a keze" "Itt az idő hogy orálisan izgasson a partnered de legyél guggolva" (már csak három, és kettő, és egy, még bírod, és nyolc, és hét és hat ez az ne hagyd abba még bíííííírod) "Bárki bármelyik mezőre lép, franciázzatok". A játékszabályban a következő hangzik el: "A játék menetéhez hozzátartozik az orgazmus is. A játék célja, hogy mindketten kielégüljetek, de csak akkor, ha mindketten a célterület három mező valamelyikében vagytok! Ha valamelyikőtök hamarabb kielégülne, álljatok ismét a rajt mezőre." (Anyád!)
A végére pedig kicsit elnagyolt (szó szerint idézek, nem elírás részemről:) A leálló mezőt szaggatott vonalas négyzettel van összejelölve. Nagy a valószínűsége, hogy az egymezőn állás, ennek megfelelően járjatok el." :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Már letöltöttem. :oops: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Voltam ma Gordonnal táncórán. Először az ovist nézte meg, majd ugyanott a következő iskolás foglalkozást is. A sulis szerencsére jobban tetszett neki (az ovisnak a 90%-a azzal telt, hogy "Jolánka álljál oda ahova mondtam" meg "Gézuka gyere le a függönyről" meg "Rolandocskám futás közben ne taknyáljál el mert akkor keresztülesik rajtad 5 másik gyerek" kiakasztó volt!!!) A csaj, aki tartja, szakmailag 10 pontos, de nekem eléggé irritáló volt a stílusa, olyan "mosolygós gyilkos". Sok köze nincs a gyerekekhez :roll: .
Holnap megyünk ugyanoda egy másik tánciskola oktatója tart, azt is megnézzük. Mondjuk ez a telefonban is szimpibb volt. Sőt, tartanak Érden heti 1x salsát csajoknak, és közvetlenül előtte hastánc van. Égi jel, annnnnnnnnnnnnnnnnnyira vágyom már táncolni, lassan 2 éve. Halvány segédfogalmam sincs, hogyan oldom meg a gyerekeket, de ez nekem egyszerűen KELL!!!

Kép
Kép

mpatr

http://www.youtube.com/watch?v=5fOjtYAlifQ

Ha már szex!!!!! Érdemes a lányom nyelvmozgását szemrevételezni alaposan!!!!!!
Vendég

Gyerekek, ez a gyümölcsös ápdét csipsz iszonyat jó :shock: :D
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG A ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR TRALLLLALAAAAAAAAAAAAAA!!

Kép
Kép

mpatr

azért ha valamelyikőtök kipróbálja az említett játékot, referáljatok már. Mi megállapítotuk a Kedvessel, hogy nem fogjuk.... :roll:

Kép
Kép

mpatr

Mi kipróbáljuk, ahogy Andris külön alszik és nem arra vágyunk, hogy gyorsan-gyorsan, van még fél óránk, míg ébred...

Ennek reményében tegnap átpateroltam a kiságyba, de csak fél 9-től fél 11ig volt hajlandó ott aludni. Utána át közénk... mi meg annyira hullák vagyunk, hogy megmozdulni sem bírtunk ebben a két órában... én szimplán csak élveztem, hogy végre nem szorongunk az ágyban és széttett lábbal fekhetek :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

De tündéri Nóri!!!!!!!!! kis kommandóslány, a szájmozgására no comment... én az eddiginél is jobban félteném a helyedben...

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="mpatr"] És a rohadék olyan sokat fogyott, hogy majdnem úgy néz ki, mint az az aljas Szilvánusz 8) 8)
[color=red][b]
[quote]

jelentem a rohadékot már csak az a harminc kilo választja el Szilvánusztól... és naponta járok edzeni is, de egy deka nem mozdult... és aki azt mondja, hogy az izom nehezebb, mint a zsir, jelentem, tudom, de Arnold Schwarzeneggernek kellene lennem már a súlyom alapján...

Pati, bocs a férjedtől a kutyaszarért... ugyanis szegényeket megkináltam fügével, de alatta tele volt kutyaszarral...és pont sikerült is...de legalább reméljük, szerencsétek lesz!!!

Még egy off-topic: tudom, hogy kell a vadszőlőt sarjaztatni

Kép

KépKép
eszterxx

Még egyet elfelejtettem:

Képzeljétek, az Alexandra könyvesboltban van olyan könyv, ami agytorna kicsiknek, 4 kis könyvecske 2500 Ft.
Vannak számok, színek, formák és első szavaim.

Mindegyikben kihajtós fülecskék vannak, pl. van 2 lufi meg egy nagy 2-es szám, azt lehet kihajtani. Alatta van egy harmadik lufi, meg a 3-as szám.

Andris is nagyon élvezi és látom a barátnőm kislányán, hogy ő meg 2 hónappal nagyobb, olyan tündéri, ahogy kérdezed, hogy hol a harmadik lufi és vigyorogva felnyitja...

Alexandra nem tud eladni, mert a 4 könyv diszdobozban van és vaktában lehet csak megvenni, mindebből semmi nem látszik, a neten is érdekes a leírásuk...

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... astDays=20

Ja, és az ize is remek lehet, mert Andris rögtön félig szétrágta... és persze melyiket, a kis mama kedvence? persze, hogy a számosat, tuti, hogy adótanácsadó lesz a drágám!!!

Kép

KépKép
eszterxx

És amit elfelejtettem leírni: Andris ma átesett a tűzkeresztségen, leesett az ágyról... kb. olyan 80 centi lehetett... én épp wc-n, apjára bíztam... aki elment felöltözni, mondván, ennyit csak eljátszik ott...áhhhh.... nem is mondok semmit... nem tudjuk, mi történt, mert ő is háttal állt, nagy csattanás volt, ami reméljük, a tenyere és aztán koppanás majd sírás!!! Piros dudor a homlokon, alig várom, hogy mehessek a babysitterhez, mi lett belőle...

Na, megyek az excel táblámmal beszélgetni tovább...

Mi van, ma senkinek nem megy a net? Ahhh, megvan, Pati, mindenkit elüldöztünk!!! :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Helló Eszterxx!

Én olvasgatlak csak gondoltam hagylak érvényesülni! :lol: :lol:

Hát ez a leesés dolog sajna mi már túl vagyunk rajta, sőt Alizom bele is jött, már minden családtagnál sikerült neki :roll:
Remélem nálatok is csak az ijedség volt nagy!

pepike

Kép

Kép
pepike

)
[quote="eszterxx"]M írta:eszterxxi van, ma senkinek nem megy a net? Ahhh, megvan, Pati, mindenkit elüldöztünk!!! :lol: :lol:

MEGMONDTAM! :wink:

Ma voltam a Decathlonban. Láttam olyan bébicipőt, ami szinte súlytalan (könnyű), és olyan, mintha mezítláb járna a gyerek. Valami díjnyeretes találmány, 3500 Ft. Én fogok venni, csak enyémcsirke még nem jár és családilag mini a lába (nálunk a nyagy kuki és az apró láb apai ágon öröklődik :oops: :oops: :lol: :lol: )
A másik, hogy van szárított gyümölcsszelet, nagyon bevált az autóban, amikor éhes és nem tudok megállni, azt elcsócsálgatja.
Mondjuk nem ezért mentem be, hanem Gordonnak tánccipőt venni.

Ügynöknő, te ekszelezzél, ne babanetezzél.... 8) én is eldugulok, adok helyet a csendesebb lakóknak.

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ hova lett mindenkiiiiiiiiiiii?????

Kép
Kép

mpatr

Nagy kukit én is tanusithatom, na jó, apáét nem teszteltem, csak Nortiét láttam :o :o :o

Baszki, ha Gordoné is ilyen, akkor 13 év múlva elcsábíthatom??? :lol:

Vagy lehet, hogy nem is nagy, csak én nem láttam rég? És Nortinál rajtam volt a szemüveg is... :lol:

Pepike, azért jó érzés, hogy valaki legalább olvas!!

Kép

KépKép
eszterxx

Köszi a köszöntéseket!
Amúgy 32 éves lettem én,meglepetés e költemény neked s nekem...(asszem valahogy így van a vers) :wink:

Mondhatnám Krisztusi korba léptem...úgyhogy 76-os generáció vok :wink:

Panni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panny 2008.10.21 12:37-kor.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Eszterxx, tényleg aranyos nagyon ez a könyv. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmünket. :) Szegény Andris, remélem nem történt semmi komolyabb baja. Ilyenkor ki vigyázz a picire? Anyukád a babysitter? Tényleg, mennyit fogytál már?
Mona, nagyon cuki Nóri, ahogy kommandózik előre. :) Nagyon hasonlít Sógornődre. ;) Megvan már az új masina?
Cicuka, majd írjál, hogy mi volt ez Nálad!
Pumperka, köszi az etetőszék linket! :)
Pati, sajnos ilyen szép tortákat nem tudok sütni, de másfajta finom tortát szívesen sütök Neked, ha erre jársz! ;)
Lusie, jobbulás Nektek! Peti meg már olyan nagy és ügyes, mint egy 1 éves! ;)

KépKép
KépKép
mni

Csak h dicsekedjem :wink:
Tudom h elfogult vok de annyira szépek!!

Kép

Kép

Kép

Kép :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panny 2008.10.21 12:41-kor.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Patti, Eszterxx olvasunk, olvasunk!
Csak mire lefekszik mind a kettő, az nem kis idő, és én csak ilyenkor tudok jönni hosszabban.

Eszterxx, nálunk is volt már esés... nálunk én hagytam az ágyon, nem hittem hogy átmászik a barikádon, amit köré építettem nagy gonddal. Hát átmászott. Kb 40-50 cm-t esett.
Üvöltött...
De nem lett különösebb baja.

Most viszont az enyém fosik...és a franc tudja mitől, ez a legrosszabb.
A túrótól nem hiszem, mert amikor először kapott nem lett baja, a hétvégén megint kapott, tehát időben lehetne attől, de akkor először is lett volna tőle.
Mi számít súlyos fosásnak? Mi már vagy a 4. pelenkánál tartunk, és hol van még az este. Bár mindegyikben csak kevés van, de van. Büdi, és kicsit nyúlós. :( :o
Vendég

Panny, édes!! Márkot is az csinálta aki a két kisebbet?? :shock: :D :lol: :lol:
Mert utóbbi kettő nagyon hasonlít egymásra, de a Márknak nagyon nem olyan a fizimiskája :P
Vendég

Sziasztok!

Mona! Nóri édes! De írtam már a youtube-on is. :)

Eszterxx! Hm. Azt hittem egy gyógytáp kifejezetten allergiás, érzékeny babáknak talán nektek is jó lehet. Furcsa.
Jók a FP játékok! Én is meg vagyok őrülve most értük, de csak egy tanuló kutyusunk van és egy sima rágókás csörgőnk. Elég drágák. De neked úgy tűnik, egész olcsón sikerült hozzájutni. :) Én is szoktam nézegetni teszveszen, vaterán.

Pati! Hát, én még elég parázós vagyok. (Ez csak újabban, gyerek mellett :oops:. De csak elméletben, gyakorlatban nem, mert kb. hetente mosok fel. :oops: ) Gondolatban mindig végigkövetem a kórokozók útját. Akármilyen óvatosak vagyunk, hát mindenhova juthat kis iszonyú veszélyes baci... :roll: (Pl. ha le is vesszük a cipőt, ott felvesszük a papucsot, mégiscsak a levett cipő mellől sétálunk be a szobába, tehát annak a talpára is ragad a kutyasz@r, tbc-s köpet, majd, ha a zoknival a papucs mellé lépek egyszer, akkor már a zoknin is van, azt meg bevisszük a szőnyegre, habtapira amin a gyerek van... :? :roll: Szóval jobb nem végig gondolni...) De hát hadd erősödjön a kölök immunrendszere... Legújabb parám, hogy mintha a múltkor arcon/szájon nyalta volna a kutya Lucát. :?
A puha cipőcskéről jut eszembe. E-bay-en iszonyú jó cipőcskét lehet rendelni! Én ilyet rendeltem:
Kép Tutyi :D

Itt lehet rendelni és megnézni, mik vannak: http://stores.ebay.com/The-Baby-Foot

Nagyon szeretjük. Jó puha, tiszta bőr, nem csúszik a talpa, nem jön le a gyerek lábáról. És nagyon ééédiii! :D És nagyon sok jó cipőcske van. (Persze ez nem kinti cipő.) Én még szeretnék magamnak rendelni, de gondolkozom azon, hogy unokaöccsnek és a barátnőm kislányának is rendelek ajándékba. Ha többet rendelünk, akkor a pk. is egy idő után kevesebb lesz cipőnként.

Decathlonban meg marha jó polár pulcsit és vastag kordbársony gatyót vettünk Lucának.

Az én legújabb könyv szerzeményeim, amik nagyon tetszenek.
A Napraforgó könyvkiadó Tanuljunk könyvecskéi:
http://www.napraforgokiado.hu/modules.p ... 259&cid=61
http://www.napraforgokiado.hu/modules.p ... 260&cid=61

És ez a szivacsos lapozó. A lapok közé szivacs (habtapi szerű) van ragasztva, oldalt, körbe mindenhol kilóg, tehát jól lehet rágcsálni is. És a könyvből szivacsos hátlapú állatfigurák emelhetők ki.
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... DRA_KIADO#

Kép

Na, hirtelen ennyi mert csak emlékezetből reagáltam, majd megnézem, mire is akartam még...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2008.10.21 13:04-kor.

biribon

Kacika!

:lol: :wink: :lol: :wink:
Teljesen igazad van...Márk tiszta apja,Krizsi meg Olika meg az én génjeim eredményei(vagyis injább az én apukámé)
Szoktam is mondani az apjuknak h Márk egy kósza eltévedt Menyhárt génből van,de Krizsinél meg Olikánál győzőtt a Kozák gén :wink: :lol: :wink: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csajok: vigyázzatok a cipőcskéknél, mert ha a nem áll fel a kölök, akkor bármilyen kis édi-médi ráadható, de ha feláll (természetesen a kölök!!!), akkor nagyon nagyon tanácsos bokatartó cipellőt, (pici sarokkal) húzni rájuk, különben szívás lehet. :?

Kép Kép Kép
fanetta

Panny! Boldog szülinapot! Én is 76-os vagyok, de én azért a 77-esek generációjának tartom magam, mert velük jártam egy osztályba. Én csak decemberi vagyok.
Igen, én is néztem, hogy a nagyobbik tiszta apja. :D Szépek a fiaid! És nem semmi, hogy majdnem egyidősek vagyunk és te már 3 gyermekes anya vagy, én meg még csak most kezdtem... :oops:

biribon

Hát, ez a cipőcske majdnem olyan,mint egy zokni. Én nem terveztem a gyerekre rendes cipőt adni még, viszont ez melegíti a lábát, nem csúszik és szép.
Vagy most azonnal bokafogó merevebb cipőt kellene vásárolnom neki? Mivel állandóan áll.

biribon

Ja és 2000 alatt jött ki az ára postaköltséggel is. :) Szerintem megéri. Bár most nem tudom, hogy hol tart a Ft és most mennyiből jönne ki. Én hónap elején rendeltem.

biribon

Hah, megnéztem, először az 5. oldalon csatlakoztam hozzátok, úristen de rég volt....és mindenki hányingerrel küzdött :lol:

Biribon, cuki a cipő is, meg Luca is :lol:

Panny, akkor jól láttam, mindenesetre, szépséges mind a három!

Bakker felsírt Petra, nem szokott ilyen hamar kelni.... :?
Vendég

Lehet egyébként ringatóra, vagy babás hastáncra menni közösen. Én még egyiken sem voltam.

Ágyról leesőket sajnálom. :( Nekünk a hanyatvágódás megy. :( Vagy az ágyunk fejtámlájába kapaszkodik a kicsi és abba veregeti a fejét. Már tiszta kék-zöld a gyerek homloka, mintha vernénk... :roll:

Feri! Megint szépek a képek! Lillára a kis bozontja nélkül rá sem ismernék. :D

És Mona! Mi az, hogy egy hónapig nem teszel fel képet? :x Csajok! Itt csak havonta lehet képet feltenni? :roll: Világosítsatok már fel! Mert akkor én is visszafogom magam! :wink:

Na, jól telepetézem az oldalt... :roll: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2008.10.21 13:14-kor.

biribon

[quote="kacika"]H írta:kacikaah, megnéztem, először az 5. oldalon csatlakoztam hozzátok, úristen de rég volt....és mindenki hányingerrel küzdött :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Biribon, íme egy kiscipő link: http://www.plateauproducts.hu/index.php

KépKép
KépKép
mni

Köszi Niki! Erre én is rátaláltam a borostyánlánc keresgélése közben. De ez elég drága. És nem is tűnnek olyan szépeknek. Bár biotutyik. :D

biribon

Biribon!

Én is a 77-ekkel jártam együtt...
És hányadikai vagy?Férjem is decemberi..ő 20.-án született de 79-ben :oops: :wink:

Sztem teljesen jó még ez a cipőcske Lucának...gondolom azért nem egész nap áll??Vagy igen?
Amúgy nagyon igaza van Fanettának...bokatartós cipőcske kell ha már sokat,vagy szinte egész nap álldogálnak.

A Rossmann-ban most olyan zokni van akcióban h az egész talpa csúszásgátlós..sztem nagyon szupi az esések megelőzése végett.Én vettem...3db 1000ft.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Luca néha (nem is olyan néha...) teljesen felbosszant.
Képtelenség pelenkázni, öltöztetni. Pörög-forog, mint a ringlispíl (hm ezt hogy is írjam le), ha meg megpróbálom kicsit egy helyben tartani, akkor meg éktelen sírásba kezd. :S
Utána meg hüppög hosszasan.
Most már hason, négykézláb meg állva pelenkázom, öltöztetem... :evil:
Másnál hogy van ez? Hogy bírkóztok meg velük? Én próbálom szórakoztatni, érdekes dolgokat a kezébe adni, hogy lefoglalja, de általában hatástalan...

biribon

Biribon, Norton a pelenkázó felett lévő lámpa zsinórját vadássza állandóan, hasonló eredménnyel. Elég kiakasztó.
Vigasztaljon, hogy hamarosan szaladni is fog :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

A természet nem úgy csinálja meg a gyereket, hogy ne kelljen mesterségesen fixálgatni a bokáját? :o

Én december 8-i vagyok. Panny jól csinálod a 79-es pasival. :D :wink: Én 73-as pasiról 71-esre váltottam... :roll:

biribon

Nem válaszoltatok, a múltkori kérdésemre, h a lábbal lökős autó (motor) mikortól aktuális???
Emlékszik valaki???
Ezen kívül léééééééééécccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiii karácsonyi ajándék ötleteket is dobjatok fel, nagyokét is!!
Köszi!

Kép
Kép

mpatr

Nézzétek meg Boti baba blog linkjét a mai napnál!! :wink:

Kép
Kép

mpatr

Ezt néztem ki Mikulásra Gordonnak:

http://www.legoaruhaz.hu/index.php?cont ... t=termekek

Kép
Kép

mpatr

Na végre, úgy tűnik, nektek olyan jó gyerekeitek vannak, hogy alszanak délig és így ti is :lol: :lol:

Fanetta és a többi tapasztalt anyuka! Itthonra is bokatartó cipő kell rá? Csak mert andris egész nap áll (bár lehet, hogy már agyrázkódással alszik a babysitternél :cry: :cry: ) Én csak csúszásgátlós zoknit adtam rá eddig (abból is a 23-24-t... mi lesz ebből a gyerekből...)

Mni, de jó, hogy te is irsz! Mindig úgy megörülök!! A Pati eltúlozza, semennyit nem fogytam sajna, kicsit elkezdtem visszaalakulni, de a kilok nem mennek. Pedig én azt fogadtam meg, hogy akkor jöhet kistesó, ha visszafogytam legalább a szülés előttire... :cry: :cry: :cry: gyereket akarok!!!!!

Sajna anyukám messze lakik, igy kerestem egy babysittert, aki 2 utcányira lakik, ott van nála Andris 8-16ig. Ha itt lennének, én nem tudnék mellette dolgozni...szerintem jól választottam, Andris imádja... buta, mint a macskánk egyébként, de keveset kér és kb. egy szinten van szellemileg Andrissal... csak szófogadóbb, amit mondok neki, megcsinálja... csak el ne felejtsem mondani, mert akkor neki tuti nem jut eszébe! De tényleg jól elszórakoznak, elbabusgatja és neki most erre van a legnagyobb szüksége.

Panny, egyáltalán nem vagy elfogult, hihetetlen jól sikerült kis krapekok! Meg nem mondanám Olikáról, hogy 7 hónapos, mekkora és hány kilo ő most?

jaj, tényleg Lusienak is akartam irni, csak kimaradt! Peti hol tart most? Édes az a pisilős kép, ilyet mi is csinálunk (mármint Andris :lol: )

Biribon, kutya szájon nyalás a legjobb családban is előfordul (én, khmmmm, most nem lennék talán a legjobb példa a szájpenésszel :lol: ... eldugulok...de nálunk is van ilyen... illetve Andris eteti a kutyát, aztán úgy kell visszafognom, hogy nem, amit odaadtál előrágott kenyeret, azt nem esszük ki a kutya szájából )

Tápszereket én sem értem, nem hiszem, hogy csak egy ilyen lenne, de a doki tényleg végignézte és mindben van tejfehérje :cry: )

Ezt a szivacsos könyvet én is néztem... kicsit visszafogom magam, aztán majd újra lendületbe jövök vásárlás terén...

Ma jöttek meg a FP csomagok... elmo németül énekelve balfogás volt, hihhhhetetlen idegesítő. Asszem visszateszem a Vaterára... avagy ha esetleg valakit nem zavar, hogy németül dalol, akkor ELADÓÓÓÓ!

A rudat, amire a csillagokat kell tenni, csak ajánlani tudom, nagyon édes!

A 3.ban pedig nincs elem, igy azt nem tudom,milyen...

Biribon, én a sittertől tanultam, hogy ő felkötött egy lufit a pelenkázó fölé, az az egyetlen, ami leköti Andrist (többé-kevésbé). Amúgy nálunk is állandóan pörög és ráadásul nagyon tud hisztizni az öltözködésre!!!

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="mpatr"]N írta:mpatrem válaszoltatok, a múltkori kérdésemre, h a lábbal lökős autó (motor) mikortól aktuális???
Emlékszik valaki???

Én úgy 76 táján használtam, emlékeim szerint :lol: :lol: :lol: de lehet, hogy 75 ősze volt???? De nehezet tudsz kérdezni!!!

Kép

KépKép
eszterxx

baszki, ez az adventi lego nagyon aranyos... csak kár, hogy összekevertem megint Nortont és Gordont és néztem bután, hogy Norti már ilyennel játszik???

Kép

KépKép
eszterxx

Pati!

Nálunk is a srácok előbb ültek a baba-autón,kismotoron mint h menni-járni tudtak volna..szal ahogy tud biztosan ülni a kölök sztem jó móka rátenni..aztán szép lassan rájön h hogy kell lökni is magát...

Eszter!

Olika 10kg körül mozog :wink: és 78cm...hát tényleg nem 7 hósnak néz ki :wink: ..a srácaim egy éves korukban hordott ruháit hordja :lol:
Jók amiket a sitterről írsz :lol: ...én is voltam Angliában másfél évig bébi csősz :wink:

Biribon!

Tudok élni,mi??79-es pasi :wink: :oops: :wink: :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

[quote] írta:n úgy 76 táján használtam, emlékeim szerint de lehet, hogy 75 ősze volt???? De nehezet tudsz kérdezni!!!

bakke Te ilyen vén vagy?????????? :shock: :shock: :shock:

"A Pati eltúlozza, semennyit nem fogytam sajna, kicsit elkezdtem visszaalakulni, de a kilok nem mennek."

és hazudós is!! :P

CIPŐ!:
http://www.salus.hu/belindex.php?item=t ... gyerekcipo

:!: Annyit tudjatok, hogy hamarposan szembesültök azzal, hogy MINIMUM két tábor van a gyerekcipőket illetően: az egyik EMELI a boltozatnál, a másik DÖNTI, hogy ne legyen lúdtalpas a gyerek. Az első a Siesta, a másik pl. a Salus. A párom nagyon mániás ezen a téren, és jól utánanézett, elvileg több előny szól a döntés mellett. A Salus cipők gyakorlatilag ortopéd cipők (gyártanak speckó lúdtalpcipőt is, méretre), megeőzésre.
Abban mindenki egyetért, hogy a lapos talpúak (VIGYÁZZATOK A NIKE, STB SPORTCIPŐKKEL A KICSIKNÉL!!!) nem jók, kivéve, ha teljesen puha a talp, mint egy zokni, és abban is, hogy a hátsó része merev legyen (sziontén óvatosan pont emiatt a kínai boltos, illetve teszkós, osanos cipikékkel, ha már jár a ded)
Gordon évek óta Salust hord, nagyon meg vagyok vele elégedve!
Az unokatesóját évekig márkás, kurtadrága sportcipőkben járatták, most ő is Salust hord, csak méretre :roll: :twisted: :twisted:

és még egy LEGO:

http://www.legoaruhaz.hu/index.php?cont ... nti%20Naptár%202008,%20Castle&list=kep_kiir
[/quote]

Kép
Kép

mpatr

Mi rendkívül ötletesen bevásároltunk minden nagyszülőnek ilyen talplenyomatos fényképtartót.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
És a dédszülőknek meg hasonlót, csak kisebbet.
Ilyet: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Nekünk is nagyon kellene gondolkozni az ajándékötleteken, mert István alig lesz itthon, nem nagyon fogunk tudni angyalkodni.
Édesapámnak lehet, hogy a decathlonból íjjász céltáblát veszünk, szalmából, vagy miből. Mert beszerzett 2 komoly ijjat. De nem tudja rendesen sehol sem használni. (Van ezzel kapcsolatban történetem, de nem akarom itt a neten rontani a renoméját. :lol: :roll: .)

biribon

És megcsíptem a laptetőőőőőőőt! :D :lol: :) :P :wink:

biribon

Ja, asszem Kacika, te kérdezted: majdnem 80 :shock:

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?