Sziasztok!
Megjöttünk mi is, tegnap este 7 után értünk haza, ma mosómasát játszom
Nagyon jól éreztük magunkat, nagyot pihentünk - tengerpartoztunk, várost néztünk, kirándultunk, szóval volt minden. Volt olyan nap, hogy kb 10-12 km mentünk és tök jól bírtam. Barni ilyenkor elernyedt és a ringatózástól elaludt, majd amikor megálltunk, azonnal jelzett, hogy tovább, tovább
Úgy tűnik aktív gyerekre számíthatunk
Sokat nőtt a pocim is, mindjárt teszek képeket a gmailre.
Visszaolvastalak ám már benneteket, de most csak néhány gondolat - bocs, akit kihagyok.
Julcsi: tök jól néz ki a szekrénysor, megjött már?
Bogi: remélem Csani jobban van és le tudod őt kötni
Cedis: köszi a bókot, jól esett ám
Cicus: szuperek a képek, megmutattam apának is, ő is odáig volt
Kriszta: a ti fotótok is gyönyörű
Bei: aggódva olvastam, amit a párodról írtál, remélem előbb-utóbb rendbe jönnek a dolgaitok- ne add fel, szorgalmazd csak gyakran, hogy mi jó neked, nektek. Ha nem pedig nem vevő rá, hát akkor le kell vonni a következtetéseket. De azért nagyon szurkolok, hogy a Te embered is magára találjon végre.
Annus: szép a pocid, gratula Iza fogacskájához
Moncsi: a Balázs nekem is nagyon tetszett, nálunk is benne volt a top 4-ben
Zsani: mi újság cukor ügyben, mit mondott az eredményre a dokid?
Hadedit: sajnálom a bacit, de ez majdnem, hogy természetes ilyenkor, és is gombáztam már, félek a bacit sem úszom meg
Menion: sajnálom a munkahelyi problémádat, fő, hogy már okés a helyzet. Igazából bírni még én is bírom a melót, de már lelkileg nincs kedevm mások ügyes bajos dolgával foglalkozni, leginkább csak Barnira akarok koncentrálni.
Nenu: igazad volt Garda sokkal szebb
Na egyelőre ennyi, mert újabb adag mosásom lett kész, még teszek fel képeket, a többit majd holnaptól.
Ja, holnap du megyünk doki bácsihoz, szerdán 17 órára meg 3D!!!! Már izgibe vagyunk
Jó éjt mindenkinek,
C