Új privát üzeneted érkezett!

Végülis ráérsz szülés után is megvenni, de ez tényleg megéri, és ha esetleg mégsem lesz tejed még mindig el tudnád adni....

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nem voltál bántó köszönöm aranyosak vagytok!
hazamegyek megbeszélem a "kasszással" otthonm aztán ha sikerül rálicitálok :)

Kép
menion
Budapest

mkriszta!
örülök, hogy túl vagy a víruson :)
a csajszid meg egyszerűen gyönyörű!!! (már alig várom, hogy mi is menjünk 4d-re :))

a lepény nekem si már elkezdett öregedni GII-es... de a dokim szerint rendben van... én elhiszem.
6,5nél valóban indokolt lehet a diéta (ha nem is szigorúan... de azért odafigyelve, hogy mit eszel)... 7,2nél nálunk már be is fektetnek, mert akkor már a doki állítja be a diétát.

mi a mellszívót úgy beszéltük, hogy nővérem kölcsönadja az övét, meg még innen-onnan kölcsön kérünk 1-2 fajtát... hogy mire jövök haza a kórházból, tudjam, milyen kell. tesómnak pl az avent nem jött be, míg a barátnője csak azzal boldogult.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kriszta!
Örülök h végül minden oké,és Petra gyönyörű!!!!!!Én is alig várom h láthassam!!!!

Moncsi!
A Balázs tök szép,nekem is nagyon tetszik!!

Menion!
Szerintem megveheted a mellszívót!Mert ha sok a tejed akkor azért kell fejned,ha meg kevés lenne akkor azért!Szaporításra is tök jó,,ha meg feszül mert annyi van akkor tényleg jobb picit "lazítani" vele.És a mellgyulladást is el tudod így kerülni.ha meg végképp nem kell,tényleg el tudod adni! :wink: Én is azt hittem h nem kell,aztán a kórházból telefonáltam tesómnak h hozzák már el mégis :oops: :lol:

Katinka!
Sajnálom h apátlan voltál,én is.Nemrég jött haza!Egész nap takarítottam,nagyon elfáradtam...de mikro csináltam tök elememben voltam,gondoltam kihasználom a lehetőséget és megcsinálok egy csomó mindent!

Na megyk,fürdetjük Izust,aztán remélem alszik...ha nem,akkor majd az apja szórakoztatja,én meg ledőlök!

Ja és Iza 6 fogú!4 foga jött ki 1 héten belül!Miközben taknyos is volt...igazi hős :wink: :lol: én meg nem hiába vagyok fáradt :wink: 8)

annus11

annus gratula a fogacskákhoz Izának ! :)

Kriszta neked nem is írtam hogy Petra milyen szép :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Megjöttünk mi is, tegnap este 7 után értünk haza, ma mosómasát játszom :D
Nagyon jól éreztük magunkat, nagyot pihentünk - tengerpartoztunk, várost néztünk, kirándultunk, szóval volt minden. Volt olyan nap, hogy kb 10-12 km mentünk és tök jól bírtam. Barni ilyenkor elernyedt és a ringatózástól elaludt, majd amikor megálltunk, azonnal jelzett, hogy tovább, tovább :lol: Úgy tűnik aktív gyerekre számíthatunk :wink:
Sokat nőtt a pocim is, mindjárt teszek képeket a gmailre.

Visszaolvastalak ám már benneteket, de most csak néhány gondolat - bocs, akit kihagyok.

Julcsi: tök jól néz ki a szekrénysor, megjött már?

Bogi: remélem Csani jobban van és le tudod őt kötni

Cedis: köszi a bókot, jól esett ám :oops:

Cicus: szuperek a képek, megmutattam apának is, ő is odáig volt

Kriszta: a ti fotótok is gyönyörű

Bei: aggódva olvastam, amit a párodról írtál, remélem előbb-utóbb rendbe jönnek a dolgaitok- ne add fel, szorgalmazd csak gyakran, hogy mi jó neked, nektek. Ha nem pedig nem vevő rá, hát akkor le kell vonni a következtetéseket. De azért nagyon szurkolok, hogy a Te embered is magára találjon végre.

Annus: szép a pocid, gratula Iza fogacskájához

Moncsi: a Balázs nekem is nagyon tetszett, nálunk is benne volt a top 4-ben

Zsani: mi újság cukor ügyben, mit mondott az eredményre a dokid?

Hadedit: sajnálom a bacit, de ez majdnem, hogy természetes ilyenkor, és is gombáztam már, félek a bacit sem úszom meg

Menion: sajnálom a munkahelyi problémádat, fő, hogy már okés a helyzet. Igazából bírni még én is bírom a melót, de már lelkileg nincs kedevm mások ügyes bajos dolgával foglalkozni, leginkább csak Barnira akarok koncentrálni.

Nenu: igazad volt Garda sokkal szebb

Na egyelőre ennyi, mert újabb adag mosásom lett kész, még teszek fel képeket, a többit majd holnaptól.

Ja, holnap du megyünk doki bácsihoz, szerdán 17 órára meg 3D!!!! Már izgibe vagyunk :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek,
C

cicóka

Sziasztok!

Katinka: én szeretek bababoltban vásárolgatni, Brendonban pl nagyon jó minőségű ruhácskák, lepedők stb vannak. A kisebb bababoltokkal az a baj, hogy hasznot tesznek rá és úgy árulják tovább, így viszont már drága, inkább elmegyek a nagyobb áruházakba. Viszont vettem már turiban cimkás vadiúj rucit is szóval ez kiszámíthatatlan.

Kriszta nekem a 0 perces 4,7 a 120 perces 6.0 volt, ami a doki szerint tökéletes. (cukros lötyivel és nem zsemle tejjel!) Nagyon szép a babód!!!!!!!

Moncsi: nagyon szép név a Balázs, kellemes, meleg hangzású (nem félreérteni, arra gondolok, hogy nem rideg és kemény név)

A mellszívóval én is bajban vagyok, nem tudom milyet vegyek, sokan az aventet ajánlják, de még gondolkodom én is.

Annus: gratu Izának a fogacskákhoz és neked a takarításhoz. nekem ma tessék-lássék módon volt csak kedvem takarítani :lol:
Uhh, Annus remélem egy kórterembe kerülünk és sokat tanulhatok majd Tőled...

Lehet, hogy hülye kérdés, de szerintetek magnéziumot és a vasat be lehet venni tejjel? Valahol azt olvastam, legalábbis úgy rémlik, hogy csak az antibiotikumot nem szabad tejjel bevenni.

Cicóka: biztos nagyon super lehetett, ide is teszel fel képeket, hogy én is meg tudjam nézni? :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok,

nagyon köszi a bókokat :-)

A cukorral kapcsolatban, pedig odafigyelek, nem igazán eszem cukrosat, fűszereset és a szénhidrátra is odafigyelek. Egyébként azt olvastam, hogy a terhelés 7,8-ig jó.

youlcsi: Neked mit mondtak a lepényre? nem kell diétáznod? Nálam I-II fokozatú a meszesedés , de a keringés az ok és a doki szerint ez a fontos.

menion: Sűrűbb kontroll kell, de azt mondta, hogy simán kihordhatom végig. Igaz azt is hozzátette, hogy III szintnél kórház :-(
Azt nem lehet tudni, hogy mitől meszesedik, arra tippeltek,hogy magas a cukrom, de talán a 6,5 nem olyan vészes....megoszlanak a vélemények...

sannah: látom Pest megyében laksz! Merre? én Leányfalun lakom. Hol fogsz szülni? akár egymás kezét is foghatnánk :-)

ÜDv

Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sannah: magnéziumot nem szabad tejjel bevenni, mert csökkenti a felszívódást, legalább 1 órának el kell telnie a kettő között. Én a vas és a magnézium között is szünetet tartok...lassan egész napra be vagyok táblázva gyógyszerügyileg.

Magzatvédő vitamint szed valaki?

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

jó reggelt!

cicóka!
örülök, hogy jól éreztétek magatokat :D

a szekrénysort már másnap kiszállították (a franciaággyal együtt :))... tegnap a baba-szoba már majdnem kész lett. még apukám csinál egy pelenkázó állványt, ami éppen csak akkora lesz, mint a pelenkázó lap, kicsit magasabb, mint a kiságy, alatta polcokkal... hasonló mint az ikeás óccsó :lol:
aztán még kell az ágybavaló (szivacs, ágynemű) meg a kád... és a szoba kész van.

sannah!
sztem ha valamit nem lehet tejjel bevenni, akkor a tájékoztatóján rajta van... én simán be szoktam venni bármivel, amit éppen iszom.
(arra emlékszem, hogy a szteroidokat nem szabadott grapefruittal, narancslével és hasonlókkal bevenni)

mkriszta!
én 2 napot végigsírtam a lepényöregedés miatt (nekem ugye II-es). a terhesgondozóban a doki ránézett a papírra, és közölte, hogy ááá, az biztos nem annyi. ezen csak még jobban felhúztam magam. aztán elmentem a dokimhoz, aki szerint ez teljesen jó, és ne parázzak... amúgy is van nagyobb gond (keményedések, vizesedés, nyíló méhszáj).
szóval tk semmi különöset nem mondott rá senki, csak annyit, hogy nem kell vele foglalkozni, amíg az uh-n amúgy minden más rendben van.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi!
Nagyon szép lesz a babaszoba!Képet azonnal dobj ha minden a helyén!!!

Kriszta!
Az én lepényem meg I-es.Majd most megyek a dokihoz szerdán,kíváncsi vagyok ő mit mond.De nem hiszem h riogatna..elég akkor aggódni ha baj van.Előtte tök felesleges! :wink: Szóval nyugi,teljesen jó az érték!Ez akár a végéig is ennyi maradhat!
A cukor meg tényleg nem vészes annyira!Picit odafigyelsz és kész!
Amúgy nem csak a cukor számít,a vérnyomás és egyéb tényezők miatt is mondhatja h diéta! :wink:

Sannah!
Kedves vagy ,köszi :lol: Bár nem tudom mit lehetne tőlem tanulni :wink: :lol: Én csak azt tudom amit Iza mellett "tanultam",de neked is hamar lesz ám tapasztalatod! :wink: Jön majd minden zsigerből!

Cicóka!
örülök h jól telt a nászút,hogy is lehetett volna másképp!Ugye kapunk képet??És jó mosást!!

annus11

Sziasztok!

mkriszta: Nagyon szép a kislányod! Gratulálok!

moncsi: A Balázs név nekem tetszik!

Cicóka: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Mindjárt megnézem a fotókat is! Milyen időtök volt? Pesten egyfolytában esett az eső!
Mi csütörtökön megyünk a Balatonra!!!

Cedis: Mi van a vérnyomásoddal, jobb lett?

A méhlepényt mikor nézik? Nekem utoljára 20 hetesen volt uh-om, nem emlékszem, hogy azon lett volna ilyen!
Mit lehet csinálni ha öregszik????

Kép
eper74

Sziasztok Lányok!

Sajnos nem tudok mindenre írni,mert most sietek. Dolgozok. :(

Szóval Kriszta! Én még ilyen szép képet nem láttam babáról. Szép tiszta és olyan szééééppppp . :D

Moncsi! Balázs név tényleg nagyon jó választás! :)

Cicóka! Úgy néz ki helyre tette kicsit a múltkori veszekedésünk és a sírásom. Most egész normális. Bár ki tudja meddig. Reménykedek én is. :) Biztos nagyon jó volt a nászút. Elég jól bírod a gyaloglást!!! Gratulálok! Te aztán tényleg nem hagyod el magad! :) Szorítok
3D-re . MAjd tegyél fel képet!!! :)

Rólam: Azt hiszem felfáztam. Ma reggelre fájdalmas volt a pisilés és sürüen kell mennem. Most ittam kamilla teát. Holnap megyek vérvételre,meg vizeletet is kell adnom. Aztán csütörtökön kell mennem Uh-ra. De ha addig nem birom, mert mondjuk továbbra is fáj, akkor szerdán elmegyek dokihoz. Amúgy minden okés. Réka sokat mocorog. Már nem rúg,inkább azt érzem,ahogy mozog. Már biztos kicsi a hely a rugdosásra. :)

Szombaton megvettük a babkocsit. Fekete -zöld 3 funkciós. Mózessel + hordozóval és sport üléssel . Majd csinálok képeket és rakok fel. A kiságyat is betettük a helyére, és nem sokára a pelenkázót is. Falra kellene valami dekoráció. De itt a környéken nem tudom hol lehet kapni. Valaki egyszer mondta, hoyg hungarocelból tud fali dekorációt. Még képet is rakott fel. Ki volt az?

Kép
bei

Sziasztok!

Megint nem voltam pár napot,de a hétvége a gyerekeké és sok programot szerveztünk nekik! Pl. tegnap voltunk a BNV-n,a G pavilonban minden csak a gyerkőcökről szólt! És természetesen ők mindent ki is próbáltak,annak rendje és módja szerint! :D Volt ott "élő társasjátékozás",óriás Fifi lufi, trambulinozás, teniszeztek,
motoroztak,a cica-nyuszi kiállításon abajgatták a kisállatokat,koncerten voltunk,finiket kajcsiztunk...stb.stb. Niki még egy óriás zsiráfot is nyert,ami majdnem akkora,mint ő! (Pedig már 9 éves!) Szóval remekül telt ez a nap,csak aztán megint én mentem rá... :( Hazajöttünk és már éreztem,h. nincsenek rendben a dolgok! :evil: Sztem még Regitől,(mert előző nap már elkezdődött és ő hozta haza) de elkaptam egy annyira ronda megfázást,vírust,vagy torokgyuszit,nem tudom mi lehet ez... Levegőt nem kapok,a torkom ég,enni nem tudok,hányingerem van,orrom bedugulva totál,fejem szaggat... Bocs a nyavalygásért,csak nem szoktam meg az ilyesmit,10évente ha 1x beteg vagyok... most meg már hanyadik nyavalyát szedem össze! :evil: Nincs is rosszabb a betegségnél,mert tök gyenge az ember és nem tehetsz ez ellen semmit... :( Na jó,téma lezárva, remélem Zsófi jól van... :roll:

M Kriszta: fantasztikus ez a kép,nagyon szép tiszta! Gratulálok a kiscsajhoz!!! :)

Cicóka: megnéztem a képeket Olaszországról,nagyon szépek és Te nagyon szép és csinos kismami vagy!!! A pocid is szép nagy már!!! Szuper,hogy ilyen jól sikerült a nászút!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Moncsi: gratulálok a kisfiatok nevéhez,igazán szép név és örülök hogy végre sikerült megegyeznetek benne!!! :)

Annus: Nektek pedig Iza végre előbukkant fogacskáihoz gratula! :lol: Szegényke,sokat szenvedett velük? 4 fog 1 hét alatt? Ügyes a kiscsaj,nem semmi! :lol:

Na pihizek tovább... :x

Cicus

Kép
cicus78

Bei!

Zandra volt asszem,de ő mostanában nem jön... annyi kismami "eltűnt"... Henne, Árvalány... Titokbaba és Tyche legalább adnak néha életjelet! :) Jó lenne midenkiről tudni,hogy jól vannak!!!!!!!!!!!!!
Jobbulást kívánok Neked!!!!!!!!!!!!!! Azért a munka mellett próbálj pihizni is ,ha tudsz... komolyan minden tiszteletem azoké a kismamiké,akik még ebben a terhességi időszakban dolgoznak! Én már nem bírnám... :roll:

Cicus

Kép
cicus78

cicus78:

jobbulást!!!! én most kezdek kilábalni a baciból, úgyhogy maximálisan átérzem amit írtál. a bókot pedig köszönjük :-)

Bei:

neked is köszi a bókot! Vigyázz magadra, a felfázás komoly ilyenkor, úgyhogy jobbulást!!! Remélem, mielőbb rendeződnek a dolgaitok, mi is túl vagyunk hasonlón, csakhogy nálunk már van két gyerek....szóval kiegyensúlyozott várandósságra lenne szükségünk, kívánom, hogy neked ezentúl az legyen!!!!

eper74: a 30. heti ultrahangon fogják nézni, nekem azért derült most ki, mert voltam 4D-n és ott vették észre, azután beszéltem a dokimmal. sajnos nem sokat lehet tenni ellene, ..visszafordítani nem lehet, csak lassítani a folyamatot,....no stressz, pihenés, diéta....lényeg, hogy keringési probléma ne legyen a köldökzsinórban...nem tudom miért, de olyan érzésem van, hogy még túl is fogom hordani :-)

annus11: köszönöm a megnyugtató szavakat!!! sokat segített!!! nagyon én sem izgulok, de nyilván oda kell rá figyelni :-)

youlcsi: vigyázz magadra !!! magatokra :-) szerintem a legrosszabb ilyenkor, ha stresszelünk!!!

Puszi Nektek:

Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

jaaaj lányok :cry: :cry: :cry:

nem tudom megvenni azt a mellszívót mert most azt írta ki a gép hogy utalni kell 100 ft-ot hogy érvényesítsék a regisztrációmat és az 3-4 munkanap...ez a hirdetés meg lejár fél óra múlva.... :cry:

Kép
menion
Budapest

annyira jó hogy ingyenes a regisztráció és az is jó hogy ilyen villám gyors.... :evil: 3-4 munkanap szuper!!!!!

Kép
menion
Budapest

Menion: írd meg gyorsba,hol van ez az aukció! Ha Teszvesz,v. Vatera,én regisztrálva vagyok és licitálok Neked!

Cicus

Kép
cicus78

sannah most kezdtem szedni a vasat és a papírján rajta van hogy a vas felszívódását gátolja a tej szóval nem lehet!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Lányok, én nem tudom, hogy vonzom a bajt vagy mi van. Ma reggel autóbalesetünk volt.
Balázst vittem oviba, álltam egy elsőbbségadás kötelezős táblás kereszteződésben, mert a főúton forgalom volt, egyszer csak velem szemből jött egy autó, ami nem állt meg a táblánál, és a főúton közlekedő autónak nekiment, majd aztán nekem is ott álló helyzetemben nekem ütközött.

Nagyon megijedtem, fáj is azóta a pocakom, derekam, bár úgy egyébként bajunk nem lett. Szerencsére Balázs hátul semmit nem vett észre belőle, illetve érezte meg látta, de nem ijedt meg. Az okozó mindent elismert, kitöltöttük a papírokat, de most nem tudom meddig nem lesz autóm, és az ovi messze van busszal.

Ráadásul tíz évvel ezelőtt ugyanitt ugyanígy nem adott elsőbbséget, és akkor is balesetezett. Én nem is értem, hogy hogyan gondolta, hogy nem néz be a kereszteződésbe. Még most is a történtek hatása alatt vagyok. Kocsit ott kellett hagynom, mert elfolyt a hűtővize, intézhettem a hazavontatást, mert férjem meg Győrben van. Szuper!

Na de hogy másról is beszéljek:

Eper: vérnyomásom úgy néz ki kezd a normális tartományba visszaállni, most két napja 127/62 körüli értékeket mérek. Ez azért már sokkal jobb.

Cicóka: de jó, hogy megjöttél!:) Örülök, hogy minden jól alakult. A Gardát én is nagyon megnézném már.

Annus: 4 fogacska egy hét alatt? Ez aztán tényleg nem semmi. Mindketten hősök vagytok Izával.

Cicus: lázas nem vagy? házi praktikák nekem a múltkori megfázásnál sokat segítettek. sós langyos vízzel gargalizálás nagyon jó volt a torkfájásomra, és megettem pár gerezd fokhagymát csak úgy magában, hogy ölje a bacikat, meg vedeltem a mézes teát liter számra.

Bei: van a DM-ben valami gyógynövényes cucc felfázásra, a múltkor írta valaki, hogy mi az, azt szerintem kipróbálhatnád.
Én a Brendonban vettem dekormatricát kb. 50-60 darab van benne 4000 Ft volt, és ezt bárhová fel tudod ragasztani (csempe, fal, tapéta) és utána nyom nélkül le is lehet szedni. Nagyon édik voltak belőle. Nálunk ez lesz a kiságy köré ragasztgatva.

Mkriszta: én hébe-hóba ha eszembe jut bekapok egy Elevitet, mert még van egy levéllel megmaradva, de egyébként nem szedem, dokim is azt mondta felesleges a nyáron, de majd azért most rákérdezek, hogy most is így van-e továbbra is.

Én azt tudom, hogy a magnéziumot és a vasat nem tanácsos egymás után bevenni mondjuk 1-2 óra eltéréssel vagy együtt mert egyik a másik felszívódását akadályozza.

Kép
cedis

mkriszta igazad van!!! a magnézium mellé se lehet mást szedni szóval mikor nekem 3x1000mg-ot kellett szedni a kórházban akkor tényleg az egész napom arról szólt hogy szinte óránként be volt osztva mikor mit kell bevenni...az agyamra is ment nagyon! aztán hál'isten már el lehett hagyni mikor nem voltak görcsök és vérzés...most már csak este szedek a lábgörcs miatt a vasat meg most kezdtem és a femibionnal veszem be egyszerre

bei nagyon drukkolok hogy a párod maradjon "normális" remélem nem csinál veled ilyet többet! ....a felfázást ne halogasd mert nagyon gyorsan felkúszik a vesére a fertőzés és az nagyon rossz tud lenni...az ügyeletünkre sokszor jönnek hólyaghuruttal és fél nap alatt simán elhatalmasodik valakin úgy hogy véres a pisi...

-j- látod nem szabad olyan komolyan venni a "szakértőket" mert akkor rettegés lesz az egész terhesség...az egyik ilyesztget a másik bagatelizál te meg idegbeteggé válsz tőlük :?

Kép
menion
Budapest

óóóóóóóóóóóóóó
cicus a teszveszen van de már csak pár perc!!!! én meg nem láttam a kiírásodat
megtennéd????teszvesz -babamama-mellszívó-Avent mellszívó sterilező cumisüveg ....10000ért van hirdetve fix ár 12000

Kép
menion
Budapest

Cedis: Te jó ég! A vér meghűl ilyenkor az ember ereiben... Szerencse,hogy nem történt komolyabb bajotok! Vigyázz nagyon pocaklakódra,ne is gondolj a rosszra (tudom,könnyű ezt mondani) és pihenj,amennyit csak tudsz!!! Pláne ezek után!
Köszönöm a tanácsokat,kell is,mert nem szeretnék ezzel orvoshoz menni és nem tudom nagyon,mik a "házi praktikák". Nem azért,mert buta vagyok,hanem mert nem szoktam beteg lenni. :lol: A gyerekbetegségekhez viszont sajnos nagyon jól értek már 10éve,náluk mindig tudom,milyen gyógyszert fognak kapni... :roll: Nem,nem vagyok lázas szerencsére,csak ez a gyengeség és torokégés készít ki a legjobban. Utálok "dögrováson" lenni és csak feküdni,de nem is hagyom magam,megyek mosni,rendet rakni,ruhát hajtogatni és kész! Majd utána pihenek.

Puszi mindenkinek!

Cicus

Kép
cicus78

Menion: most olvaslak...jajj... azért utánanézek,hátha nem vitték el...! Elkerültük egymást! :oops:

Cicus

Kép
cicus78

cicus szörnyű lehet terhesen taknyoskodni mert nekem az a halálom még egészségesen is...az annyira kimerít és élni sincs kedvem olyankor és teljesen kivagyok hogy nem érzek ízeket szagokat stb...nagyon félek hogy én is összeszedek valamit és gondolom így babásan még rosszabbul kinlódnám végig...jaj pedig tegnap is szinte egész nap jöttek a torokfájós taknyosok vagy a hányós hasmenésesek az ügyeletre...zugló úgylátszik ezzel van tele...

cedis hát ez borzalom!!! nem csoda hogy nem tértél még napirendre...én kb 2 éve törtem össze a kocsit és tudom hogy autó nélkül iszonyat mindent végig csinálni...nekem sajnos totálkárra tört és azóta sincs kocsi...de akkor nem voltam terhes sajnos akkor voltam a vetélésem után épp a zárómért mentem sztem nem is voltam teljesen 100as és ezért nem figyeltem és én hibáztam...aztán hónapokig kinlódva tanultam meg kocsi nélkül élni...volt hogy zokogva mentem haza mert sokszor elkeveredtem a városban vagy rossz buszra szálltam meg ilyenek...persze dolgozni is szar volt hisz betegekhez mászkálni mindenhova időre stb nem volt egyszerű...remélem hamar megcsinálják az autódat! nem mész el dokihoz hogy tényleg nem történt-e baja a pocakodnak?vagy nem ütötted meg magad?

Kép
menion
Budapest

Menion: megtaláltam nagy nehezen a befejezett aukciók közt... de nem vitte el senki! :D Ha újraindítja,licitáljak rá Neked,vagy esetleg licit nélkül is megéri Neked,mert akkor megírom neki,h. érdekel a dolog. Csak tudod mennyi licittel és anélkül...

Cicus

Kép
cicus78

nem baj cicus nagyon KÖSZÖNÖM!!!! nagyon rendes vagy!!!
nem licitált rá senki remélem meghirdeti még1x
és addigra remélem sikerül a regisztrácio

annyit kérhetek hogy az eladónak írj egy sort hogy megvenném csak így jártam? látom lehet írni az eladónak gabcsi1982 a neve

a fene egye meg a teszveszt hogy így megbonyolítja a regisztrálást....
gondolom a link emberek miatt csinálják csak sajnos így most én se tudtam vásárolni....

Kép
menion
Budapest

nem tudom? licit nélkül drágább?
vagy úgy érted hogy akkor 12 és nem 10000? nyilván örülnék ha odaadná 10ért de ha nem hirdeti meg újra akkor 12ért is jó lenne...
mindenki azt javasolta hogy vegyem meg szóval jó lenne!

Kép
menion
Budapest

Menion: most néztem és nagy szerencséd van! A csaj újraindította az aukciót,de most levitte az árat,még jobban is jártál így!!! :lol: 9000Ft és licit nélkül 10000Ft! Licitáljak,úgy még 6nap,vagy lecsapjak rá 10-ért?

Cicus

Kép
cicus78

Sziasztok!

Cedis ez szörnyű biztos megijedtél. :cry: De szerintem is menj el dokihoz nézzék meg a pocit,sose lehet tudni sajnos.

Cicus elég rossz lehet most neked is,én is félek most az ősztől ilyenkor Kinga is összeszed mindent neki gyenge az immunrendszere :cry:,de jó hogy azért jó kis hétvégétek volt. :lol:

Annus nem semmi ez a sok fogacska,Kingának 3-4havonta jönnek a fogacskái de egyet sem vettem észre nem fáj neki hl istennek.

Bei vigyázz magadra,szerintem menj el dokihoz a felfázással.Örülök hogy rendesebb lett apa. :lol:

Cicóka gratulálok a nászuthoz hogy jól sikerült.Nagyon cép nagy a

pocid is és nagyon csinos kismami vagy.

Kriszta én az elevitet szedem.De azt hallottam hogy az utolsó hónapba nem szabad szedni az elevitet tudtok erről valamit ?

t katinka

cicus igeeen!!! kérlek szépen!!! nagyon köszönöm!!!

megadom a számom hogy megírd neki vagy inkább te add meg ha megkapod az övét mert nyilván ne neki legyen költsége...
júúúúj olyan izgatott vagyok hogy már most mennék érte :oops:

Kép
menion
Budapest

tkatinka én femibiont szedek ugan de nagyon alaposan körüljártam anno a témát még terhesség elött...már a babára készülve is ettem vitamint és egy dobozzal megettem az elevitből is...nem emlékszem hogy ilyet olvastam volna bárhol is hogy utolsó időben nem szedhető...a magnéziumról tudom mert hogy nem jó ha ellazítja az izmokat (kinyílhat a méhszáj idő elött)illetve a görcsöket ha indul a baba csillapítja...
de az elevitet még szülés után szoptatás idejére is javasolják

Kép
menion
Budapest

Ok,csajszi,megvan! :D Privibe megírom a számát,személyesen is át tudod venni és így megúszod a postaköltséget is! :lol:

Cicus

Kép
cicus78

jaj de jóóóó!!!! iszonyatosan hálás vagyok neked!!!

Kép
menion
Budapest

Menion: Isten ments,hogy hálálkodj,azért vagyunk egymásnak,hogy segítsünk!!! :D Írtam privit,ott van minden adat!!!
ja és örülök,hogy örülsz és hogy tudtam segíteni! :lol:

Cicus

Kép
cicus78

cicus de nagyon hálás vagyok mert 33 évesen lassan saját káromon megtanulom hogy nem mindenki olyan mint ahogy hiszem ezért jó ha ilyenekkel is találkozok mint te aki saját nevedben igéretet tettél egy vásárlásra egy olyan valakiért akit nem is ismersz(én) szóval van miért hálásnak lennem!!!!
nem csak mert segítettél hanem azért is mert megerősítessz abban hogy van még az emberekben jóindulat és segítőkészség!!!

felhívtam és még ma este találkozok az örsön az eladóval!

boldog vagyok nagyon!!! :lol:

AnnaFlóra is nagyon bökdös gondolom megérezte hogy mit érzek :D

Kép
menion
Budapest

megyek enni valamit a nagy izgalomra :lol:
eddig eszembe se jutott a kaja és már 2 óra van :?

még1x köszönöm cicus remélem én is tudom majd viszonozni!!!

Kép
menion
Budapest

Cicus! Menon! Olyan aranyosak vagytok! :D Cicus tényleg ritka az olyan ember,mint te. Menion itt mi már nem vagyunk idegenek egymásnak, segítünk,ahol csak tudunk. Olyan jó! :) Szerintem leszünk páran,akik szülés után is tartani fogjuk a kapcsolatot. Akkor majd már a babával kapcsolatban adjuk egymásnak a tanácsokat, meg majd írjuk, hogy mekkorát nőtt,meg mikor ül fel stb..... :)

Cedis! Azért ez a baleset tényleg megviselhetett! Nem lennék a helyedben. :( Én is már régebben írtam, hogy a terhesség alatt sokkal jobban megijedek, ha autóban ülök és baleset veszély alakul ki. Olyankor nekem is belenyilal egy nagyot a pocimba. Hát akkor mi lenne , ha ütköznék is. El tudom képzelni, hogy milyen rossz lehet neked. Azért remélem tényleg nem lesz baj az ilyedségen kívül.

Már jobb a helyzet. Nem fáj a pisilés,amióta megittam 2 pohár kamilla teát. Érdekes. :roll:

Kép
bei

Sziasztok!
Bocsánat a zavarásért! Akit esetleg érdekel: Eladó egy AVENT mikrós sterilizálós mellszívó (Használt) 6000 forintért.
Adok hozzá: 2 db 125 ml üveget, 2 db AVENT-es gyüjtő poharat és (új) 1-es cumit és 2-es cumit (üvegre)
Ha esetleg valakit érdekel privit irjon.
Boldog babavárást mindenkinek!

Kép
Kép
bgyöngyi

eper!
a lepényt mindig nézik, de egészen addig nem írnak róla, amíg nem kezd öregedni... mert minek? :) szóval az, hogy nincs infó róla az uh-leleten, azt jelenti, hogy továbbra is tökéletes 0-s a lepény :)

bei! cicus!
jobbulást!

cedis!
örülök, hogy nem lett komoly bajotok!
tudom, hogy az autó nagy kár... de azért még mindig inkább az törjön, mint ti.

tegnap itt volt a 20hós unokahugim.
közölte, hogy ő dotto néni lesz, olyan, akinek nics szujija és dejekek lábiját meg kezecskéjét gyógyítja úgy, hogy simizi és kémezgeti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi: igen igazad van, inkább a kocsi, mint mi, csak az bosszant a dologban, hogy mostanában annyira rám jár a rúd. Miért pont akkor, pont ott és pont nekünk kellett ott lenni?

Dokihoz nem mentem, mert az autónak éppen a jobb elejét érte el az okozó autó, benn az utastérben igazából meg sem éreztük az ütközést és be is voltunk kötve természetesen.

Nagyon édi az unokahugid. :D Sikeres dokinő lesz a gyereke körében. :lol:

Kép
cedis

Hello hello!

Itt vagyok,csak időközben végeztem a dolgomat kimerülésig... :?

Menion: tényleg nagyon szívesen,nagyon örülök hogy segíthettem! Remélem jó lesz a csomag,amit kapsz este,majd írd meg,sztem is jó kis vétel!!! :)

Bei: köszi! :) Próbálok ebben a világban olyan jó ember maradni,amilyennek neveltek és segíteni,ahol csak tudok,de ez csak természetes!!! :wink:

Julcsi: köszi,gyógyulgatok... az unokahugid tényleg nagyon édes lehet!!! Megkérdezhetem,náluk fiú v. lány lesz-e a 2. baba? Testvéred mikorra van kiírva? Tök jó lehet így együtt babát várni!!! :)

Megyek csajok,sütök egy kis palacsintát! :P

Cicus

Kép
cicus78

Cicus nyám-nyám palacsinta elég régóta kivánom :) az almás a kedvencem.Nagyon jó ember vagy.

Julcsi aranyos az unokahugi az én Kingám is sokat játszik doktornéniste.nagyon aranyosak :D :D

t katinka

cicus!
tesómék nem tudják a baba nemét. Ajsinál sem akarták tudni, és most is meglepetés lesz. bár legutóbb tesóm már meggondolta volna magát... de erre közölte az orvos, hogy ha eddig nem akarta tudni, akkor most már juszt sem mondja meg neki :D
egyébként január 3ra van kiírva... esélyes első babának a városba... hacsak nem érkezik még ő is decemberben :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Katinka: köszi,nagyon jólesik! :) A palacsinta nagyon fini lett,bár nem almás... az tényleg nagyon jó! :D

Julcsi: nem semmi,irigylem ezt a kitartását tesódnak! Én negyedszerre próbálom "nem tudni" a baba nemét,de sosem bírtam ki! :lol: Mindig ez volt a legelső kérdésem a dokinál... :D
De tényleg tök jó,hogy szinte egyszerre szültök!!!

Megyek Lányok,jóéjt mindenkinek!!!

Cicus

Kép
cicus78

Nem tudom, emlékeztek-e még rám, jó régen nem tudtam jönni, de sokat gondoltam Rátok! Elég sűrűre sikerült az elmúlt pár hónapom, és alig volt időm.... Visszaolvasnom reménytelen. Remélem mindenki jól van, és szépen kerekednek a pocik!!!!!! Igyekszem újra bekapcsolódni.

Akinek öregszik a méhlepénye: kaptok erre bármilyen gyógyszert? Nálam az első terhességnél feltehetően ez volt a gond ezért Bálintnál is és most is 3 féle gyógyszert szedek a lepényi keringés javítására (bár most még semmi jele a lepény öregedésének).
blúmi

szia cicus megvettem és ki is próbáltuk a tesómmal a hasához nyomta hogy van-e benne váqum és nagyot cuppant :lol:
aztán vannak olyan alkatrészek amit nem tudunk hova tenni...mire való de különben a lényeg megvan és ép

elötte pedig elmentem a háda turiba és képzeljétek vettem
4 hosszú újjú rugit, 2 rövid újjú rugit,3 kiskabátot,2 sapkát,7 db pólót,13db hosszú újjú pólót,2 nadrágot,2 kardigánt különböző méretekben
mindezt 5000ft-ért és van amelyik vadi új még cimkés...

a listán már csak 1-2 tétel hiányzik : cipő harisnya és nem tudom mi az a BODY??? de még az kell ja és egy fürdetőkád...

ezen kívül már csak a gyógyszerek kellenek és a pelenkák és akkor minden megvan ami kell...onnantól csak már az van hátra ami nem szükséges de kellhet...az expón már csak nézelődni fogunk :D

Kép
menion
Budapest

blúmi mit kell szedned? milyen gyógyszereket? és hány hetes terhes vagy?

Kép
menion
Budapest

menion!
body = kombidressz :lol:

tegnap én is turiztam. 1 kötött pulcsi, 1 kis pamut felső, 1 kockás ing, 2 pamut nadrág, 1 rendes bélelt "utcai" nadrág... 490ért :)

én még zoknikat kell majd vegyek, mert kevés rugit vettem... inkább nadrágot meg felsőt külön... tesómék ugyanis nem győzték a rugik lábfejét levagdosni, olyan gyorsan nőtt a csajszi hosszú lába :)

ma délelőtt nagymosás lesz... fehérek, színesek, pelusok, kifogó, türcsi, bundazsák, stb... sztem 3-4 adagot simán kell majd mosnom :shock: de aztán ha a helyükre kerülnek, akkor már nincs vele gond... ki tudja, mi lesz a következő kontrollon? mit talál ki a dokim... oda már úgy megyek, hogy a pakkom össze lesz rámolva.

blúmi!
én semmit nem szedek a lepényre. csak az elevitet szedem, magnéziumot, pipolphent és a céklatabit... utóbbival olyan szintű eredményeket értünk el a vérképem terén, hogy majdnem dobtam egy hátast, amikor megláttam :o baba nélkül nem volt soha ilyen jó a vérképem :o :shock: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2010.09.14 06:16-kor.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?