Woody: Nagyon szépek a baba eredményei, gratulálok, csak így tovább!
Amikor anyu velem volt terhes, akkor a placenta rossz helyen, a méhszáj közelében alul volt, ezért lett veszélyeztetett terhes, én pedig fociztam vele, mikoris elöntötte mindig a vér. Megmaradtunk, csak feküdnie kellett. Biztos akkor kevésbé értem el a lábaimmal
. Mindenesetre 18 nappal a kiírt előtt születtem makk egészségesen. Azonban egyértelműen császár lett, hisz a placenta nem jöhet ki előbb, mint a baba. (Enélkül is császár lett volna.)
Bekri
Bújócskázik – aranyos!
Nálam is beváltak a homeopátiás szerek.
Melisch, neked is gratulálok a szép babaméretekhez. Ezek szerint eteted rendesen és szép nagyra növöget
. Uh-képekbe belerázódsz, ráadásul ahogy egyre nagyobb lesz, már egyértelmű, hogy mit látsz.
Tündi, gyógyulj meg hamar! 38 fölé ne szökjön a lázad! Mintha rajtad múlna, mi?
Első terhességemnél én is összeszedtem valami makacs lázas dolgot, kaptam rá antibiotikumot, persze olyat, ami nem árthat bébinek, nem is lett semmi baja. Érdekes mód, a második terhességemnél nem szedtem össze semmit, pedig a kicsi akkor a bölcsiből havi rendszerességgel kimaradt egy hetet, annyi nyavalyát összeszedett.
Lassagne-t ki fogom próbálni, imádjuk a tésztákat, köszi.
G-mailre majd én is rakok fel képeket még ma, csak be kell scannelnem.
Csillag, kend be valami jó zsíros krémmel a viszkető részt.
A lánnyal való terhesség nekem nagyon tönkrevágta pl. az arcom. A fiúnál meg egyszerűen gyönyörű volt a bőröm!
Szilvás, remélem, hogy nem kapod el bacikat. Végülis nem törvényszerű, főleg nem szkafanderben
.
Engem a Közös Kórházba Marketingesnek vegyetek fel és majd dől a pénz
Legalábbis remélem, hogy Magánkórházban gondolkodunk
Kikapcsoltam a hangszórót a gépen, nekem is az agyamra megy ez a mackó!
Nyilván kell a bevétel az üzemeltetéshez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.01.14 11:45-kor.