Új privát üzeneted érkezett!

visszajöttem!!!!
Szét robbannak a melleim...főleg a bal ami eleve 1 mérettel nagyobb mint a jobb :(
úristen...mekkora tőgyeim lesznek :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

nem mentem ma se dolgozni, mert 37,6-al indítottam a napot... inkább nem kockáztatok, tegnap is ennyi volt reggel...
szóval ágyban maradok és pihizek...óránként mérem a lázam...tegnap is délutánra ment fel...

apukám hozott reggelit, újságot, gyógyszert, aggodalmaskodott egy sort... olyan éééédes!

:lol: :lol: :lol:

jelentkezhetek a kórházba? lehetnék a gazdasági ügyek felelőse és munkaügyis! csibusz meg kezelné a pénzügyeket... :lol: :lol: :lol:

kilók: hm... én 62 voltam, amikor zebrásat pisiltem, aztán ünnepek előtt ledobtam 2 kg-ot...ünnepek alatt viszont visszajött 3...szóval most 63 vagyok... sajnos nem tudom egyenlőre visszafogni magam, mert farkaséhség jellemzi a napjaimat... remélem kinövöm! :lol: :lol: :lol: :lol:

csillag majd néha becsatlakozok az Árkádozásba!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde...gyere...addig sem unatkozunk :D
Kedd-Csütörtök...15:30tól bent vagyok igazság szerint...17ig...a leány a légszeszgyárba jár edzésre :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kettecskén hamarabb megy az idő :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Árkádba én is én is!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

kicsit oda bújok apa mellé :D :D :D
tegnap nagyon adarakta magát!!!! szép volt tőle :D ma hoztam neki kávét amikor felkelt...nagyon örült neki...(mondjuk mi mindig kiszolgáljuk egymást-kedveskedünk a másiknak...és segítünk bármiben a másiknak)
IMÁDOM

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tündi te olyan szép vékony vagy irigyellek :oops:
Jobbulást neked,mérd a hőd,ne engedd felszökni...
Megyek porszívózni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jól van Évi!!!!
Megbeszéljük és összeruccanunk :D
Már alig várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Én is bevállalom a munkaügy-munkajog -HR feladatokat...

Gyermek, Apa beteg (köhögés-torokfájás-hőemelkedés), gyerekorvos Apa lelkére kötötte, hogy vigyázzanak Rám, semmi puszi, evés-ivás egymás után stb... :-)

szilvás76

na feltettem a képeket végre :)

csillagfeny1976 : tessék pihenni és meggyógyulni :)
Vendég

Tündi---pihenés...sok tea...és hőmérőzés...ha felmegy doki-Ígérd meg!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvás akkor te is vigyázz magadra...
csak nem újra a járvány???

evilany

Értettem Vanilla!!!! :)
Szótfogadok ígérem :D
Szilvi....jobbulást nekik...te meg vigyázz magadra!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek kicsit bújcsizni apához....megszeretgetem....(nem félre érteni) :D nálunk aztat nem szabad :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vanilla nagyon szép a pocid nem semmi hogy ennyire látszik már!! Tudom többedik terhességnél egyre inkább.
Alig várom hogy az enyém is nőjön már.

Barbi tényleg Te is teszel képet a családodról majd?

evilany

na jó a mai napomról ennyit ismét egy bolond nap félre írom a neveket bocsi érte :oops: pedig olvasni tudok :)
Vendég

Csillag,nem szabad? :( az nem jó

evilany

Viszont napok óta NAGYON fáradt/álmos vagyok. Folyton aludnék, vagy legalább feküdnék.
Tegnap a közérzetem is nagyon rossz lett estére. A hasam nagyon feszült, kényelmetlen volt, nyűglődtem. Este már 9-kor ágyban voltam. Apa bevállalta a gyermek - ügyeletet, így ha bármi kellett éjjel a "kisbetegnek", ő ugrott.

Vigyáznak rám. :-)
Én meg aludhattam, biztonságban tudtam Mindenkit. :-)

szilvás76

Jövő kedd jó nekem! Árkádozni.

evilany

nekem a jövő hét nem jó, de utána igen!

a doki sajnos szabin van a héten! :( persze mikor máskor :arrow: 5 évente 1X vagyok beteg!!! :(

na megyek én is pihizni!

puszi!

Kép
gtunde75

Sziasztok,

ha nem gond csatlakoznék hozzátok :D.
Ha minden jól megy augusztus közepe-20.-a körül 4-en leszünk :) .

Sajnos van egy bevérzésem ami miatt pihire vagyok ítélve a 12. hétig és utrot kapok, napi 3x1-et. Mellett még bromót is szedek, mert korábban volt egy microadenomám is, így nem unatkozom. Amúgy 33 éves vagyok, második babánk lesz, és már van egy majd 6.6 éves kislányunk, aki tündéri.

Igyekszem felvenni veletek a ritmust!

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Akarom mondani, 6,5 éves, és csak lesz februárban :). Amúgy az időzítéssel jók vagyunk, a kislányunk augusztus 20-án született, így szinte biztos, hogy együtt fognak szülinapozni egy ideig :wink:, csak legyen minden rendben.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szia, Üdv a Csapatban.

Ilyenkor kicsit "pangunk", mert az otthoni lánykák
-főznek/sütnek
-takarítanak :lol:

a még dolgozók
-dolgoznak :wink:
-néha beugranak :lol:

No de majd délután!
:wink:

szilvás76

Sucer,isten hozott
Kép

kiporszívóztam,most 1 óra pihi,fürdés,doki....

evilany

sucer üdv itt!

Kép

a kalkulátor szerint nekem is augusztus 20 a várható idő :arrow: tüszőrepedéshez igazítva!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Szép szülinap lesz mindig lesz nekik tüzijáték:)

evilany

Évi. Hányra mész?
És mit csinálnak? :-) Kuksi? :-) Vagy csak ismerkedtek?
Bocsi, de szita au agyam, lehet, hogy már írtad...
:oops:

szilvás76

Woody: Nagyon szépek a baba eredményei, gratulálok, csak így tovább!
Amikor anyu velem volt terhes, akkor a placenta rossz helyen, a méhszáj közelében alul volt, ezért lett veszélyeztetett terhes, én pedig fociztam vele, mikoris elöntötte mindig a vér. Megmaradtunk, csak feküdnie kellett. Biztos akkor kevésbé értem el a lábaimmal :lol: . Mindenesetre 18 nappal a kiírt előtt születtem makk egészségesen. Azonban egyértelműen császár lett, hisz a placenta nem jöhet ki előbb, mint a baba. (Enélkül is császár lett volna.)

Bekri
Bújócskázik – aranyos! :mrgreen:
Nálam is beváltak a homeopátiás szerek.

Melisch, neked is gratulálok a szép babaméretekhez. Ezek szerint eteted rendesen és szép nagyra növöget :). Uh-képekbe belerázódsz, ráadásul ahogy egyre nagyobb lesz, már egyértelmű, hogy mit látsz.

Tündi, gyógyulj meg hamar! 38 fölé ne szökjön a lázad! Mintha rajtad múlna, mi?
Első terhességemnél én is összeszedtem valami makacs lázas dolgot, kaptam rá antibiotikumot, persze olyat, ami nem árthat bébinek, nem is lett semmi baja. Érdekes mód, a második terhességemnél nem szedtem össze semmit, pedig a kicsi akkor a bölcsiből havi rendszerességgel kimaradt egy hetet, annyi nyavalyát összeszedett.
Lassagne-t ki fogom próbálni, imádjuk a tésztákat, köszi.

G-mailre majd én is rakok fel képeket még ma, csak be kell scannelnem.

Csillag, kend be valami jó zsíros krémmel a viszkető részt.
A lánnyal való terhesség nekem nagyon tönkrevágta pl. az arcom. A fiúnál meg egyszerűen gyönyörű volt a bőröm!

Szilvás, remélem, hogy nem kapod el bacikat. Végülis nem törvényszerű, főleg nem szkafanderben :mrgreen: .

Engem a Közös Kórházba Marketingesnek vegyetek fel és majd dől a pénz :) Legalábbis remélem, hogy Magánkórházban gondolkodunk :)

Kikapcsoltam a hangszórót a gépen, nekem is az agyamra megy ez a mackó! :twisted: Nyilván kell a bevétel az üzemeltetéshez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.01.14 11:45-kor.

maccs01

Fél egyre a védőnőhöz,1re a dokinénihez. Vizsgálat lesz,gondolom...UH nem,az majd 27-én.

evilany

Nem is kérhetsz uh-t? Akkor minek a dokihoz menni? Ez érdekes. Én ahányszor nőgyógyászhoz mentem, megnézte a babát ultrahanggal.

maccs01

Méhszájat vizsgál?

maccs01

Hát ő a terhesgondozást végzi,nem UH-s doki...az UH másik rendelőben van,és előjegyzésre működik.Gondolom csak megvizsgál és ad beutalót a 12.heti Uh-ra.Ehh.

evilany

Ja,gondolom méhszájat.

evilany

Sucer!
Üdv a csapatban :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Most csináltam tojcikrémet és behammoltam majdnem az összeset :D
Jóllaktam!!!!!!
:D
Évi!!!
a kedd megbeszélve...illetve egyeztetünk :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,recept???

Ok,megbeszéljük.

evilany

Nem igazán értem. A terhesgondozást végző doki is tud UH-ot csinálni. Legfeljebb nincs "jogosítványa" genetikaira (hivatalosan) de azért egy babát tud lesni. Hátha :lol: :wink:

szilvás76

Szilvás, én is így gondolom, persze nem babamozi volt nálunk sem, csak ellenőrizte a doki a szívhangot, méreteket, fényképet sem kaptunk, de azért megnyugtató volt. Gondolom, hogy ennél a dokinál más a rendszer.

Évi, akkor most ez végzi a terhesgondozást akár egész végig, vagy választasz szülészorvost, most ez hogy van? Kezdem elveszteni a fonalat...

Sucer, üdvözlet a csapatban! Kitartás!

maccs01

Ezt Nektek hoztam.
Olyan sokszor akartam már ezt megfogalmazni. És ma találtam ezt az idézetet.
Van egy nagyon jó barátnőm, akit a Szülők nem engednek el. Lélekben.
A lány már közel a negyvenhez. Úgy nevelték, hogy engedelmes, szófogadó, "szolgalélek" legyen. És túl jól sikerült. Amikor egy kapcsolata komolyabbra fordult, a kedves Mama mindig megtalálta a fogást. Lelki terror magas fokon.
Ezt ma a Lánynak is elküldöm.

'A gyerekeitek nem a ti gyerekeitek,
ők az önmaga után vágyódó Élet fiai és leányai
Általatok jöttek létre, de nem titőletek,
és bár veletek vannak, nem a tiéitek!
Szeretetet adhattok nékik, de nem a gondolataitokat,
mivelhogy saját gondolataik vannak.
Istápolhatjátok testüket, de s lelküket nem,
mert az ő lelkük a holnap házában lakozik,
ahova ti nem látogathattok el, még álmaitokban sem.
Igyekezzetek, hogy olyanok legyetek, mint ők,
de ne akarjátok őket olyanokká tenni, amilyenek ti vagytok,
Mert az élet nem halad visszafelé és nem maradoz el a tegnapnál.'

(Kahlil Gibran)

szilvás76

Tegnap beadattam a H1N1-et, a B-t (szezonális influenza elleni oltás) pedig ki kell váltanom, és körzeti szabija után mehetek vissza arra. Megváltozott a körzetiről véleményem, míg a férjemet körülrajongták és minden orvosi dolgát kiszolgálták, addig én mostohagyerek lettem... wazze! Féltékeny vagy mi van? Dokit fogok váltani!
Amúgy az oltásnak nem tapasztaltam semmiféle mellékhatását, mindezek ellenére sem adattam volna be terhesen - persze ez az én magánügyem.

Ircsi, ez a nő azt állította, hogy amennyiben a cukrom rossz, csak akkor küld el IR-re, mert annyira összefügg, hogy a vérképből látnia kell, ha szükséges. Most szólj hozzá! Csak mert szívesen letámadom vele szabija után. Most mitől féljek? Megharap?
Ráadásul hozzátette, hogy egy vetélés után nem szokták, majd a sokadik után - milyen hozzáállás már? Ő is nőből van vagy mi?! Nálam nem lesz sokadik! A prevenció a lényeg - szerintem! Attól függően, hogy mit mondasz, elmegyek fizetősre magánba.

maccs01

Szilvás, ez szép volt!
Mondjuk én istápolom a lelküket :)

maccs01

:-) Nem az ilyen Kicsikékre gondoltam, hanem "hosszú-távon". :wink:

Van még egy, de azt sajna nem tudom idézni, csak úgy kábé: A gyermekeinket nem birtokolhatjuk, hiszen csak ajándékba kaptuk Öket. Vagy vmi ilyesmi. Jó lenne arra az idézetre is ráakadni vhol.

A dokid egy balf@sz.
Sztem.
Én most készülök váltani, mert a régi Pesten van, én meg nem tudok hajnalba berohangálni hozzá pl vérvételre... :shock:

szilvás76

Szilvás
Csak bemész az újhoz, elmondod, hogy hol van a kartonod, hivatalból átkéri és ennyi. Fel sem kell keresned a régit.
Én valószínűleg valami palit keresek orvosnak :) Az sem baj, ha jóképű :):):)

Dokimnak mindig szoktunk csengetni zsetont, ennek ellenére ilyen .i..a!

maccs01

Egyébként, mikor babakocsival kelek át zebrán, akkor is a fickók az előzékeny sofőrök, akik át is engednek; mikor terhesen álltam a metrón hatalmas pocakkal, akkor is ők pattantak fel, meg az idős nénikék. Komolyan szégyen! Engem ebből a szempontból nagyon jól neveltek.

maccs01

A régit kedveltem, mert egy végtelenül laza, belevaló csaj. És évente-kétévente ha találkoztunk. Vagyis nem volt sok nyűgje velem. :-)
De most már írtó macerás... :roll:

szilvás76

Szilvi, tök érthető. De most már nem lesz mindegy a távolság.

Ez a "gyermekeinket nem birtokolhatjuk" nagyon igaz, és szerintem igazán pályaválasztásnál lesz szerintem nagyon ütős első körben. Én gondolok neki valamit, amit ő nem akar, én látom, hogy amit én akarok, abból lehet jobban megélni, míg ő mondjuk festő lenne... De ez még odébb van, aztán lehet, hogy szerencsésen egyfelé húz majd az agyunk! A többiről nem is beszélve, de az még a jövő zenéje, addig szeretném okosan nevelni, hogy ne féljek a döntéseitől és bízzak benne, hogy ő tudja, és tényleg tudja mit akar és hogyan érje el!

Na, megyek, rengeteg a dolgom, puszik

maccs01

Olyan volt, hogy amikor Bendével várandós voltam, ő szólt, hogy ha a munkahelyem nagyon gáz, jelezzem, felvesz TP-re.
Persze nem kellett, de a lehetőség megvolt rá.

Most a védőnőt kértem meg, hogy mondjon már pár dokit, aki jó Vácon, akihez bepróbálkozhatok. :wink:

szilvás76

Jó a forrásod :) Nálunk is Ő nem ajánlotta a körzeti gyermekorvosunkat :):):) - mellette dolgozik!

Az én előző dokim is ugyanígy állt táppénzhez. Mondjuk nála órákat vártam, még bejelentkezéssel is nagyon sokat, ráadásul 3hetes full várólistája volt. Szóval a férjem ajnározta ezt a nőt, én eddig csak receptekért futkostam hozzá neki. Ja, intézett nekem egy hasi uh-t, amikor a férjem is ment rá. Üsse kő, átjelentkeztem, aztán jól pofára is ejtett, mikor meló is lett volna velem. Erről ennyit, majd körülnézek itt a környéken.

Most már tényleg tipli, este jövök!

maccs01

jááááj, lányok! olyan sokat írtok, hogy képtelen vagyok lépést tartani... pedig szerettem volna bejelentkezni nálatok, de azért képbe is lennék :S

de gyorsan a lényeg! Maccsnak és Tinának hála, nagyon jól ment a keddig nap, már amennyire jó lehet egy ilyen műszeres befejezés... :S

hamar megvoltam, a párom végig velem volt, aztán este mentünk a Manóért anyóshoz!

jól viseltem. doki megerősített abban, hogy kell a beavatkozás, mert előfordulhat, hogy marad bent valami törmelék, és az begyulladhat, és nagyon sok gondot okozhat a jövőre nézve... pl. akár gyerekem sem lehet többet :( szóval belementünk a műtétbe, de nagyon rendes volt a doki! most 3 hét szexmentes övezet, meg Benit is próbálom nem emelni egy ideig, eddig nagyon jól viseljük mind a ketten. és 3 hónap múlva lehet újra próbálkozni. remélem, hogy hamar összejön a tesó, és nem is lesz semmi komplikáció többé...

tényleg megpróbálok visszarázódni, de nem egyszerű, mert olyan iramban haladtok, hogy csak na... :) próbáljátok visszafogni magatokat most már! köszi! :D

sophie27

Szia Zsófi!
Örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagy... :wink:
Mondott amúgy vmit a dokid a miértekről? Én nem tudom, ilyenkor mi a protokoll... Vagy ez a 12. hétig benne van a pakliban, és különösebben nem is foglalkoznak (nem tudnak) vele?

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?