Sziasztok!
Köszönjük a dícséreteket
Bizony,nőnek gyorsan,bár azért a kép csalóka,itt tényleg hatalmasnak tűnnek az ölemben
Törpi,hát a csajok gyönyörűek
Micsoda vigyorok
Én még nem tudok vigyorgós képet csinálni,mert ahogy meglátják a gépet egyből nagy komolysággal nézik,mi is az
Miben ülnek a csajok?
Sajnálom az éjszakákat,talán tényleg a foguk lehet
Nálunk most Noémi nyüglődik sokat,megtanult morogni,mint egy kiskutya,és úgy mérgelődik,sokszor sehogyse jó neki.Sírni nem igazán sír,csak feszítgati magát
Rana,nahát,ez nagyon jó hír,hogy nincs hasfájás
kopogd azért le!Remélem így is marad.
A játszószőnyeget még csak 2 hete kapták kb,de ideig óráig elvannak rajta,egyre inkább.Szerintem úgy 2-3 hónapos kor között kezdtek el valamikor nyitni a világ felé,akkor volt az első nagy vigyor is,úgy 2 hónaposan,aztán napról-napra egyre jobban érdekli őket minden lelógó állatka.3 hónapos korban kezdtek el jobban könyökölni,de ez is úgy volt,hogy többször hasra tettük őket pár percre,de eléggé bepipultak,aztán a védőnő mondta,hogy sokkal többet hagyjuk őket hason,és 2 nap alatt Balázs nagyon szépen elkezdett könyökölni.Most már sokáig elvan úgy,Noémi még nem mindig.Nekünk a járókában is van egy játékhíd,meg egy zenélő körforgó,sokáig Balázst nem is lehetett betenni,mert rögtön sírt,de már elvan ő is,kb 2-3 hete.
Tigriske,jobbulást a kutyinak!Nagyon sajnálom,remélem hamar rendbe jön!Nagy a seb?
Kata,már nagyon kiváncsi vagyok,mikor lesz történés
Ne siettesd a dolgot,még agyban sem,én szombat este szültem,és szerda reggel már itthon voltunk,hidd el,nagyon nem vágytam volna több kórházasdira,bár gondolom senki sem,nagyon sokat számít még pár nap!Persze nagy gond már nem lehet,ha jönnek
Timi,igen,ez a baj,ha vendégként jönnek,és nem segítségként.Nekem anyósom mikor itt van,akkor gyorsan mosogatok,ruhákat pakolokmeg ilyenek,mert akkor legalább nem kell abbahagynom,ha megy a nyüszizés.
Móni,nekem is Balázs volt a nagyon aktív,most meg alszik egész nap
ellenben Noémi,na ő az ellenkezője,pedig nagyon nyugis volt a pociban
Én az első két hétben délig egyedül voltam velük,aztán jött haza apa,de én nem főzök,mert anyósom főz ránk.Ez nagy segítség.Azóta változó,mior hogy van munkájuk,de sokszor hiába nem dolgozik,ha csak ide elugrik,meg oda,meg ezt megcsinálja a kertben,meg azt a ház körül,persze mégse olyan,mintha egyedül lennék...
...na most ennyire futotta,megyek mert Noémi megeszi a kezét.