Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gabi!
Húú, mennyi ajándékotok volt.
Én is ilyen "szigetes" konyhára vágyom, de a mostani konyhánk mérete ezt nem teszi lehetővé.

Nelli!
Ha kisebbek a babáid mint a többieké, az sztem csak amiatt van, mert az ikrek amúgy is kisebb súllyal, centivel szoktak születni.
A mustáros ubi ugye nem komoly?

Minimanó!
Milyen szépen haladtok ti is a lakással. Lánykád imádja a szobáját, ugyi?

Timi!
Te babód is milyen szépen kivehető.

Merion!
Ezt már akartam máskor is kérdezni, hogy a vonalzón MIlán van. Tudod, hogy fiú lesz v. reméled v. még nincs lánynevetek, vagy?
Egyébként meg gratula a szép uh eredményhez.

Pagika!
Hányingert leszámítva jól vagytok?

További szép karácsonyozást mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok,jó reggelt!

Csak bekukkantok,mindenkinek szép napot. :)

Kép

Kép
lidike

Sziasztok,

Szonibaba!
Köszi a gratulációt! A kínai fogamzásnaptár szerint nagy valószínűséggel kisfiú lesz, ezért van a vonalzón Milán. :lol: Viszont már többször is álmodtam kisbabával, kisgyerekkel az utóbbi időben, és mindig kislány volt benne...így majd meglátjuk. Egyébként már lánynevünk is van: Míra.

Nekem a 9. hét környékén múltak el a nagyon kellemetlen tünetek. Ebben is biztosan nagyon egyéniek vagyunk, de aki még szenved ezektől, azoknak kitartást...biztosan enyhülni fognak.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Szonibaba!
Azt leszámítva egész jól. De nem tudom eldönteni, mikor is van/lesz hányingerem. Evés előtt, után,közben... :? Szóval van amikor segít, hogy eszek egy pár falatot, van amikor az a baj. Próbálok nem foglalkozni vele. Leginkább most az a bajom, hogy türelmetlen vagyok. Nagyon várom már, hogy 12. hetes legyek. Hétfőn megyek a kórházba vizeleteredmény miatt, ill. újabb vizeletvizsgálatra. Meg megyek terhesgondozásra is, vagy a védőnőhöz, még nem nagyon tudom, hogy van ez. De olyan jó lenne, ha valaki elküldene uh-ra is. Megpróbálom megkérni a dokit, hogy adjon beutalót oda is. Hátha...
Ti hogy vagytok? Hogy telt a karácsony?

Kép
pagika

Sziasztok!

Nálunk a helyzet: a folyamatos émelygés úgy tűnik a múlté :mrgreen: , viszont ha nem eszek 3 óránként annyira hirtelen tör rám a hányinger, hogy azon nyomban ennem kell, különben taccs.... De az első falat után elmúlik :D ! Ha a porontyom később is ilyen óramű pontossággal fok működni, nem lesz vele sok gond :wink: ! A cicim úgy nyilal időnként, hogy röhögök rajta kínomban, mert baromi fura :) . mondjuk menszi előtt is csinálta, csak sokkal lightosabban.

Kari: Megkaptam a férjemtől a LIPS karaoke játékot, hát azóta nem lehet kivenni a mikrofont a kezünkből :mrgreen: ! Szegény gyerek - mondtam is apának- a legintenzívebb hang, amit hall, apa és anya kornyikálása! Remélem nem lesz tőle baja :lol: :oops: :lol: !
Ja, és annyi halat ettem (még ma is azt fogok), hogy csoda, ha a picúrnak nem nő kopolgyúja :mrgreen: ! Eleve imádom, ráadásul egyszer mondta valaki, hogy a "halevő" nők okosabb gyereket szülnek :D ! Hát, ha ez nincs is teljesen így, ezt találtam:
"Amerikai kutatók kimutatták, hogy azok a babák, akiknek az anyukája a várandósság alatt rendszeresen, legalább heti két alkalommal halat fogyasztott, sokkal gyorsabban fejlődtek több területen.
Elsősorban a látásuk fejlődött gyorsabban, de a mozgás- és a beszédfejlődésben is gyorsabb tempót tapasztaltak a kutatók.
Egy brit kutatócsoport pedig azt figyelte meg, hogy a halevő kismamák babái jóval kiegyensúlyozottabbak voltak, mint a többi csecsemő." Szóval rajtam ne múljék :wink: !

Nellike!

A babáid a táblázat szerint pont megfelelő méretűek. Max. 1-2 nappal "kisebbek", de az tudjuk, hogy nem jelent semmit! Szóval minden oké, ne izgulj! :D A lényeg, hogy "működjenek", kalimpáljanak :wink: !
Én nemrég voltam 9 hetes UH-n, és 4 mm-el kisebb volt, mint vártam, én is kiakadtam, de mondta a doki, hogy lehet, hogy úgy fekszik, vagy később fogant 2 nappal...Ez teljesen oké, és amit 9 hetesen elvárunk egy babától az a szívdobogás, meg a ficergés, és az megvolt :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kicsidodi! Köszi az bíztatást, már amúgy a férjem agyára megyek ezzel. :roll:

A kalimpálással nem volt gond, inkább hiperaktívak voltak. Mondta is a doktor bácsi nekik, hogy "na gyerekek! Most már tessék rám figyelni!" és ráfigyeltek. :)

Milyen táblázat? Hol lehet ezt megnézni?

Egyébként a tánc és az éneklés is fejleszti a babák muzikalitását, igaz, hogy kicsit később, de addig is gyakoroljatok szépen!
nellike

Sziasztok csajszik!

Csak gyorsan bekoszonok,remelem mindenki jol van,rendben telt a karacsony...!

Kitartast a hanyingerhez,turelmesen varjatok a vizsgalatokat,es pihenjetek sokat!!!

Most elutazunk,ezuton szeretnek mindenkinek nagyon szep 2009-es esztendot kivanni!!!Szoval B.U.E.K.!!!!
(es januar 1-en vegre 12 hetes leszek :lol: jupppijjjeeee!!!!!)

puszi Nektek!

Anita

Kép
Kép
ancsurti

Kicsidodi! Remélem, igazad lesz! Apósoméknak halászcsárdájuk van... :lol:
Hú, pont most voltunk kinn a kis családdal egy nagyon finom vegyes lét főztünk, házi tésztával. Hmmm. Utána meg palacsintatortát, mama módra, azaz szilvalekvárral és mákkal töltve, tetején jó sok csokival!
Tényleg, valahol azt olvastam, hogy fagyit nem lehet enni, miért nem? Egyébként ezeket a dolgokat honnan lehet megtudni, hgoy mit lehet, és mit nem. Mert neten keresgéltem én, de hát biztos, hogy nem mindent találtam meg.
Ancsurti, jó utat! És boldog új évet kívánok! Vigyázzatok magatokra! Majd csinálj képeket, és tedd fel ide, légyszi! Olyan gyönyörű lehet a táj ott, ahova mentek!

Kép
pagika

Pagika!

Én még azt nem hallottam, hogy fagyit ne lehetne :shock: ! Anyukám a tesómmal állandóan csokifagyit evett, és mindig le is ette magát, ezért ez "szállóige" maradt a családban. :D :D
Ráadásul én is nagyon nagy fagyiimádó vagyok, tehát megviselne, ha le kéne mondanom róla!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Ismét egy kis időt kihagyva itt vagyok, de most olyan sűrű volt az elmúlt két hónap, februárban pedig államvizsga! :D Gabi1 hogy vagytok, babanet.chatre is be-be kukkolok, de nem látlak :( . Hogy telt karácsony, mi 22én voltunk 4D-n nagyon nagy élmény volt!! :)

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket! :)

f.nikici

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk tőlem is így a nagy programok közepette. :lol:

Remélem mindenkinek jól sikerült a karácsony, pihentetek is a sok készülődés után! Mi már túl vagyunk a családi látogatásokon, de még van bőven hova menni, meg hozzánk is jönnek, de azért pihenni is tudunk szerencsére. :)

Képzeljétek, a család valahogy előbb megtudta a babánkat, így már kaptunk ruhácskákat, meg egy kiscipőt is ajándékba. Annyira pici ruhák, el sem hittük, hirtelen valami tudatosodott bennünk amikor kicsomagoltuk. Nagyon furi volt és megható.

Szépek a képek, húú Gabi1, mindig meglepődöm, hogy mekkora családod van, én is ekkorát szeretnék. És látom jó sok ajándék is volt! :wink:

Kicsidodi!

Ezt a halas dolgot a tesóm találta ki, mindig ezzel viccelődött, hogy egyek, mert ettől lesz okos a babu. Hát most ettem karácsonykor, bár én nem vittem túlzásba, mert nálunk ilyenkor általában több szálkkás hal van, attól meg félek, úgyhogy inkább kihagyom... De valami afrikai harcsa is volt, amiben nincs szálka, de halíze sincs szerintem, inkább csirke :lol: , de fini volt.

Fagyi!

Szerintem azért mondják, hogy nem szabad, mert tejes, és nyáron előfordul szalmonella. A mézre is sokan azt mondják, hogy nem lehet, mert nyers az is, de Pagika! Szerintem edd azt ami jól esik, ne törődj ilyenekkel. Én legalábbis ezt teszem. :oops:

Nellike!

Hát akkor majd csak felszívódik nemsokára! :wink:
Ja! És ha a tánc, meg a zene fejleszti a babák muzikalitását, akkor a mi babánk már abszolút hallással fog születni, és hiper muzikális lesz, mert csak zenélek meg táncolok, mást se csinálok. :lol:

Mindenkinek további jó pihenést és jó bulizást Szilveszterre (mi megyünk :wink: ) !

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!
Régen irtam már,remélem mindenkinek jol telt a karácsony,néztem a képeket amiket felraktatok,szépek.Hogy álltok a karácsonyi bekajázásokkal,sikerült valakinek felszedni pár kilot? :)

f.nikici:
üdvözöllek,veled még nem beszéltem,szolnoki vagy te is?

kicsidodi:
ezzel én is igy vagyok még mindig,kb.3-4 oránként ennem kell egy pár falatot,különben ég a gyomrom,de viszont olyan rosszulléteim vannak 12 hét ota,ez kb.3 naponta fordul elö velem,hogy elakarok ájulni,a karácsonyi kaját ugy csináltam meg,5 perc fözés 5 perc fekvés,mert ha lefeküdtem jobban lettem,nem tom mi ez :shock: Pedig már igazán elmulhatnának ezek a rosszul létek,pláne az 12 hétig nem volt ilyen.Ki érti ezt?Szerintem nyugodtan lehet enni fagyit,én is enném,de nem merem,mert nekem hamar megfájdul a torkom töle.

Aki még nem tudja az iwiw-en van a klubbunk:Júliusi babavárók 2009.Jelöljetek.Simán a keresöbe.

tabati:
jo bulizást szilveszterre,milyen buliba mentek?Mi is megyünk házibuliba,nemtom hogy birom majd,hamar elálmosodok. :lol:
krissy3

Sziasztok

Remélem mindenkinél jól telt a karácsony. Nálunk minden jól sikerült, a kaják és a bejgli isteni lett. Gyerekek örültek az ajándékoknak. Én viszont 24-én annyira fáradt voltam hogy főzés közben többször le kellett ülnöm, mert alig álltam a lábamon. Gondolom azért mert előtte két nap már egésznap csak mentem, vásároltam. Éjfélig bejglit sütöttünk meg csomagoltunk. Én imádom a halat de valahogy most annyira nem kívántam, hogy nem is ettem belőle, egyedül csak a halászléből. Na a savanyút azt igen, abból ettem.

Én holnap megyek a kombinált tesztre, remélem most már nem feleslegesen, de cseles leszek, előtte mielőtt indulnék, felhívom a korházat és megkérdezem hogy tényleg le veszik e, mivel ugye megint ünnepek jönnek.
Délután meg a védőnőhöz megyek.

Teszek egy pár képet, nagy lányom tegnap volt 10 éves, meg egy mai pocakos fotót. Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Örülök hogy mindenkinél jól telt a karácsony!
Sajnos én ezt nem mondhatom el,mert most lábadozom,elkapott egy hányós,lázas valami és még a füleim is be vannak gyulladva,2 napig csak feküdtem mozdulni sem bírtam,de most már szerencsére jól vagyok!
Kicsit fogytam is,de szerencsére a baba jól van!
Azért nálunk is volt jó a gyerekek nagyon örültek az ajándékoknak,majd késöbb én is rakok fel képeket!

Képzeljétek tegnapelött megjött a kombinált teszt eredményem:
A vizsgált markerek eredménye:
PAPP-A szint: 1380.00 miu/L 0.67 MoM
Szabad ß-hCG szint: 18.50 Ng/ml 0.42 MoM
Tarkóredő vastagsága (NT): 1.10 mm 0.88 MoM

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 38 000
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

Nagyon örülök hogy megcsináltattam,és hogy nekem lett igazam a védönövel szemben,hogy ingyenes!
Ha megyek hozzá elviszem neki az eredményemet!

Gabi!
Nagyon szép a házatok,és mennyi ajándékot hozott a Jézuska!
Nagylányodnak Boldog Szülinapot kívánok!
Majd gyere a hírekkel hogy mi volt a vizsgálaton!

Na megyek kicsit pakolászok!
Szép napot Mindenkinek!
20140328174041

Ja elfelejtettem csajok kitartás a rosszulléteseknek!
Nekem már enyhült sokat,de azért még én is émelygek!
De talán most már elmúlik!
20140328174041

Sziasztok!

Nekem már a 10. héten kevesebbszer volt émelygés, mostanra meg teljesen elmúlt. Az álomkór is múlik, szerencsére. Nagyon jók hozzám a babák:)

Fagyit enni szerintem csak nyáron a nagy kánikulában nem ajánlatos, és akkor is csak a tejes fagyik "tiltottak" a szalmonella veszélye miatt. A vizes alapú, gyümifagyik mehetnek. Most meg a kánikula ugye nem fenyeget minket. De ez nemcsak kismamákra vonatkozik :?

Nem ajánlatos még olyan ételt enni, amiben nyers tojás van (pl. tiramisu) szintén a szalmonella fertőzés veszélye miatt és az ömlesztett, camembert valamint az olasz típusú sajtok (mint pl. mascarpone) is tiltólistán vannak, mivel azok pasztörizálatlan tejből készülnek. Ugyanígy tilos házitejet inni, csak felforralva szabad. Hirtelen ennyi jutott eszembe.

A férjem imádja a tiramisut, nálunk az volt a desszert karácsonykor a bejgli mellett. Mondanom sem kell, hogy még ő is ízesítette, én bele se mertem kóstolni. (nyers tojássárgája, mascarpone, brutál erős kávé és még k@rvára hízlal is) :oops: Érdekes, de egyáltalán nem is hiányzott, szóval nem csorgott a nyálam. :roll:
nellike

Basszus! Most álltam rá a mérlegre és két hét alatt 2 kilót híztam! :shock:

És kaptam most egy sokkot. :oops: Úgyhogy vége a zabálásoknak! :evil:
nellike

Sziasztok!
Úgy látom, hogy elég sokan takarékra tették magukat az ünnepekre (velem együtt).
Örülök, hogy mindenki rendben van! A rosszllétes lányoknak kitartás! Tényleg el fog múlni! Nekem úgy múlt el, hogy egyik nap még hánytam, másnap pedig már nem.
Néha-néha még van egy-egy hányinger, de már nincs savam, ami nekem megkeserítette a mindennapjaimat. Szóval kitartás!

Nekem visszatért a régi energiám, annyi mindent bírok megint csinálni! Már a jövő hetet várom, mert megyek végre újra tornázni!

Moncsy! Jó neked, hogy már tudod a kombinált eredményét! Nekem a dokimhoz küldik az eredményt, és majd 12-én fogom megtudni, amikor megyek hozzá uh-ra.

Kép
katy76

Sziasztok

Moncsy neked hány nap alatt jött meg az eredmény a kombinált tesztről? Nekem ma levették, és csak annyit mondtak hogy majd küldik az sms-t. A lelet pedig a kórházba érkezik meg 2 hét múlva.
Örülök hogy minden ok nálad is.

Védőnőnél is voltam ma, ott is minden ok, ne híztam semmit, az ő mérlege szerint sem. És a vérnyomásom is jó volt. És csinált vizeletet vizsgálatot is az is jó. Legközelebb február 9-én kell mennem hozzá.

Dokihoz meg január 5 én megyek. Pont egy hét múlva. Már nagyon várom.

Nekem a rosszullétek teljesen elmultak, viszont a fáradtság álmosság az meg van még. Éjjel felébredek pisilni is.
Viszont most éjjel nagyon rosszul aludtam.

Kép

gabi1

gabi:
megmértem reggel a vérnyomásom,ugy néz ki hogy az ájulás érzeteim attol vannak,104/60 volt reggel,az kevés,nem?
krissy3

krissy hát ha eddig magasabb volt akkor igen attól lehet. Nekem 120/70 volt ma.

Kép

gabi1

Az én védőnőm mérlege nagyon vicces volt, mert még a nullát sem találta meg, hol +1 kilón állt meg, hol -1,5 kilón, ezek után a 64 kilós mérésen már meg sem lepődtem. (Otthon 60 kg vagyok ruhában.)
Úgyhogy inkább rendszeresen mérem magam otthon, mert az a biztos. Csak azt nem értem, hogy miért nem ruháznak be vajon egy másik mérlegbe? Mennyibe kerülhet, 2-3 ezer forint?
Magyar EÜ...

Kép
katy76

120/80 volt mindig.erre szoktak valami gyogyszert irni,nemtudod?
krissy3

katy:
nekem is egy kiloval többet mértek a védönök,én hiába mondtam hogy nem annyi vagyok,azt mondta,nem érdekli,itt ennyi vagyok és kész.
krissy3

krissy nem erre nem fognak adni semmit sem, próbálj meg inni egy kávét, vagy teázzál, én is azt csináltam az előző terhességemnél. Nekem ott 70 volt a vérnyomásom, és baromira fájt a fejem miatta, a kávét nem bírtam meginni, így teát ittam szinte egésznap és az jó volt.

Én itthon a reggeli mérésen voltam 58,5. És most a védőnőnél délután ruhában, ebédután 59. De a 7. héten is ennyi voltam. Itt a védőnőnél nem ilyen sima mérleg van hanem ez a mázsás.

De én terhesség előtt is 58,5 voltam.

Kép

gabi1

Krissy,
nekem mindig alacsony a vérnyomásom, terhesség előtt is az volt. Én zöld teát szoktam inni, a dokim azt mondta, hogy nyugodtan ihatom. Az azért jobb a kávénál, mert nem egyszerre kap a szervezeted nagy adag koffeint, hanem apránként szívódik fel, és így tovább tart a hatás, viszont kíméletesebb.
Amúgy én nagy kávés vagyok, de amióta terhes vagyok, nem kívánom. A tea viszont jó, kis mézzel, citrommal. Bár én most zöld teából is csak egy csészével szoktam naponta inni, mellette gyümölcs teákat iszom, ha megkívánom.

Kép
katy76

gabi:hát fáj a fejem nekem is,én a kávét nem szeretem,de a millinek van egy jegeskávé nevü dobozos itala,azt nagyon szeretem,csak nem hoztak a boltba már egy hete,sajnos.Majd jobban rámegyek arra.
Akkor nem hiztál még,szerencsés vagy,meg tök jo hogy jo minden eredményed.
Holnap reggel átmegyek én is a védönöhöz,nemtom mit mond majd,az a baj hogy a mi mérlegünk elromlott,és nemtom megmérni magam,szervizbe van,pedig most vettük,garanciás.
Jövöhéten meg elmegyek én is az orvosomhoz,ott kapok képet legalább.Várom már kiváncsi vagyok,hogy mekkora meg milyen,nem láttam amikor még csak petezsák volt.
Én 48 kg voltam elötte,kiváncsi vagyok most mennyi lehetek,holnap kiderül.Karácsonykor azért ettem rendesen,föleg a töltött káposztát,az a kedvencem.
krissy3

katy:
benne vagy már az iwiw-es klubban?
krissy3

szia krissy!

igen, én is szolnoki vagyok. Neked ki a védőnőd és dokid? Nekem is sokszor van lent a vérnyomásom, többek között ma, és fáj a fejem tőle, de a tea segít! :)

Gabi de jó már szépen látszódik kívülről is a pici, nekem még mindig nem látszódik, igaz eddig fogytam, nem igazán van étvágyam, most meg nátha is elkapott... :(

Na majdcsak rendeződök :wink:

boo: én múlt héten voltam 4D-n és nagyon nagy élmény ne hagyd ki! Mi Kecskeméten voltunk, nagyon jók a felvételek is! Nem tudom Tőled az messze van-e?! Ha nem szólj és megadom a számot amin be tudsz jelentkezni!

f.nikici

Én már rég töröltem magam az iwiw-ről, úgyhogy a klubban sem vagyok benne.

Kép
katy76

f.nikici:
én tószegen lakom végül is.kecskeméti az orvosom,terebessy károly,ott is szülök majd,mert az elsöt is annál az orvosnál szültem,multkor voltam a hetényibe 12 hetes uh-on,futoszalag volt,na meg az az orvos,nemtom ismered e,Erdödi Zoltán?A védönöm is tószegi.Te még nem vagy az iwwiwes klubban?
krissy3

f.nikici:
ki csinálta a 4d-t,és mennyiért?
krissy3

Sziasztok,

Ma hívtak fel a klinikáról, hogy az egy hete levett vérvizsgákat eredménye szerint a Down-kór kockázata 1:17000, azaz negatív. :lol: :lol: :lol: Hogy ez miből jött ki, azt nem részletezte, de ugye az életkor is számít, és én már 36,5 éves vagyok. A lényeg, hogy egészséges a baba. :P

Nekem is 2-3 óránként kell ennem, és éjjel mindig ki kell mennem wc-re, de ezektől eltekintve jól vagyok. Időnként feszül, tágul a hasam, a melleim érzékenysége meg már fel sem tűnik, hiszen az folyamatos a kezdetektől. Kicsit már látszik a pocakom. Ma pl. már kellett egy új kabát, mert ami hosszabb, annak a karcsúsított szabása már nem kényelmes...és hol van még március, amikor talán beköszönt a tavasz.

Ahogy vissza tudtam olvasni, már többeknek is enyhültek a tünetei, és lassan mindenki beérkezik az enegrikus és nagyon kellemes várandóssági időszakba. :P

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

krissy:

Hallomásból ismerem azt a dokit, de amúgy nem tudom ki az. Én 12 hetesen a saját dokimnál voltam, de tudom, hogy az ügyeletes dokinál ilyenek a vizsgálatok...bnőm is most kismama, és ő is hasonló tapasztalatokkal jött ki a Hetényiből a 12 hetes uh-ról.

Kecskeméten Dr. Nemes Andrásnál voltam, 4D Diagnosztikai központban.Ő is alaposan megvizsgált, és nagyon jó képeket és felvételt csinált!! 15e Ft volt. Ismered a helyet, a dokit?

Még nem vagyok az iwiw-es klubban, majd bejelölöm!

f.nikici

f.nikici:
nem ismerem a helyet,de ez nem a malomban van?Az orvost én is csak hallásbol ismerem, az enyémet ismerem csak,szolnokon meg abszolut senkit.Mondták,hogy miért nem szülök szolnokon,ez közelebb van,de én az orvosomhoz ragaszkodok nagyon,pedig a kecskeméti korház egy nagy sz..
Te a hetényibe szülsz?
krissy3

Júliusi babavárók 2009 ,a cim az iwiw-en.
krissy3

krissy:

bejelöltem az iwiwen az oldalt. Fráter György úton van ez a diagnosztikai központ.
Elméletileg a Hetényiben szülök, én is a dokim miatt választottam, már régóta ő a nőgyógyászom és nem csak nekem az egész családban a nőknek, így én is benne bízom, így nem gondolkodtam.Úgyhogy teljesen megértelek, nekem is a bizalom nagyon fontos. :)

Rajta kívül én sem ismerek egy nődokit sem szolnoki kórházban, csak hallomásból.

f.nikici

nikici:
visszajelöltelek,nagyon aranyos az uh.képed,megnéztem :) 12hetesen már ilyen a baba,tök jo.Jövöhéten megyek én is a dokimhoz,én is kérek majd képet,de én csak sima uh.-ra megyek.
Hogy hivják a dokidat,hátha hallottam már a nevét?
krissy3

Szia Ancsurti!
Köszönöm a leveled,már nagyon vártam,hogy írjon valaki. A nagylányom 14 éves. Egy kicsit félve vállaltam be ezt a terhességet,mert vannak problémáim,mint pl a pánikbetegségem is.De az élettársamnak nincs családja és hát a család gyerekkel ,saját gyerekkel az igazi. Voltak kezdeti nehézségek,mert ahogy meg tudtam,hogy terhes vagyok nagyon előjött a pánik rajtam.Mostmár hogy szedek rá gyógyszert,így jobb.De a tipikus terhes tüneteim meg vannak.Állandóan a piritott kenyeret eszem a gyomrom miatt.Úgy érzem ,hogy ez jót tesz.Hányingerem nincs hála istennek,mivel eszem a Béres magnézium b6 vitaminnal,és a gravida vitamint,és a folsavat. Rengeteg gyümölcsöt is eszem,banánt,körtét,mandarint,aszaltbarackot.És ami nagyon furcsa,hogy állandóan fáradt vagyok,de olyan fáradtság van rajtam,hogy ilyet még soha nem éreztem. A picimet még egyszert láttam csak,majd január első hetében kell mennem a 11 hetes vizsgálatokra.Na most ennyit írok,úgyis lesz még idő leírni a bajainkat. Készülödni kell a szilveszterre.. Kívánok mindenkinek Boldog új Évet!
Sziasztok: anyagirl
anyagirl

köszi szépen :) én sem képzeltem volna, és azt sem, hogy ennyire jó képek és videó készül majd, de nagyon nagy élmény volt. A dokim Dr. Georgievics János.

f.nikici

nikici:nem hallottam még az orvosodrol.Te mivel foglalkozol,vagy nem csinálsz semmit? :lol:
krissy3

szia anyagirl:
mit szedsz a pánikra?én is hajlamos vagyok rá.
krissy3

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Most csak gyorsan Boo!
4D-s uh rendelő, amit én ajánlok, Marcival voltunk itt:
www.4dgenesis.hu
Rendesek, kedvesek, adnak dvd-t, képet, nézd meg a honlapjukat.

Majd jövök még, de most muszály tanulnom (nem mintha lenne hozzá kedvem), az ünnepek alatt semmit nem haladtam :(

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet kívánunk a pocaklakóval együtt!!!! (Azt mondták ma rá, hogy Kisfiú....hát majd látjuk). Minden esetre rendesen kisírtam magam örömömben! CRL: 56mm, tarkóredő 1,6. És már egy hete érzem a rugdosását, olyan mintha egy kis buborék lenne néha a pociban (ilyen kisegér kapargálása feeling).
Hát ma láttam is, mint egy perpetuum mobile és pont úgy rúgkapált, azon az oldalon, ahol érezni is szoktam, meg össze vissza forgolódott...tényleg találó az Aktívka név!!! És milyen hosszú lábai vannak, csak lestünk!!!!
Férjem is teljesen odavan!

Szóval Mindenkinek ilyen érzéseket kívánok akik még előtt vannak a 12 heti Uh-nak, akik túl vannak a vizsgálatokon hatalmas gratuláció Nekik!

Kitartás! Nekem is vannak pont ilyen tüneteim Boo, de én valahogy annyira boldog vagyok, hogy ezek a tünetek iszonyatosan eltörpülnek mellette!

Öröm és boldogság!!!!!

BÚÉK még 1x!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Breki!

Nagyon örülök nektek :mrgreen: !!!! Ha a tiétek fiú, akkor a miénk lesz kislány :wink: ! Apa büszke a kis kukisra, mi :wink: ?
Én már amúgy régen nem érzem, hogy fiú lenne, és egyre inkább a lányokhoz húz a szívem, lehet tudat alatt már "tudom", ezért pártoltam át :D !
Nagyon nagy élmény lehetett az UH, én is nagyon várom már!

Én eddig nem nagyon mertem másoknak mondani, de én is érzem a törpikét :D !!!! Még csak 3 napja, de esténként, mindig ugyan ott, "ficergést" érzek, aprócska kis rezgések, de soha nem éreztem hasonlót és sztem tuti, hogy ő az :D ! Mindig mikor lefekszem, érzem egymás után párszor...Biztos helyezkedik :D !

Asszem Moncsy is 11. hét körül érezte, ugye?

KépKép

KépKép
kicsidodi

krissy: most adtam le a szakdogámat, februárban államvizsga, úgyhogy most tulajdonképpen itthon vagyok, és tanulok, a féléves gyakszi is letelt október végén.Te mivel foglalkozol? vagy nem itt dolgozol Szolnokon.

Most meg apának sütöm a bejglit szegénynek nem csináltam karácsonykor, most is nehezemre esik, mindentől undorodom, de hányingerem szerencsére nincsen. :)

f.nikici

nikici:én nem dolgozok,nem kell hála istennek,egyébként varronö vagyok,szoktam néha itthon varrogatni,magamnak is,meg másnak is.Voltam ma tanácsadáson,a védönö adott az sztk-ba beutalot a 16 hetes vérvételre,15-én megyek.Neked még nem adtak?Jövöhéten meg megyek kecskemétre a dokimhoz,meg akarom kérdezni töle,hogy látja e már a bébi nemét,kiváncsi vagyok.
Kész van már a bejgli,finom lett? :lol:
krissy3

Sziasztok!
Most érkezett meg sms-en a kombináltam eredménye, negatív!
Papp-A szint: 2090 miu/L
B-hCG: 22,20 Ng/ml
Tarkóredő vastagsága: 1,00 mm
Kockázat Down-kór előfordulásra: 1:33 000
Kockázat Edwards-kór előfordulására: 1:50 000

Úgy örülök, hogy nem kell megvárni a jan. 12-t! Nekem a kórházban nem mondta a szülésznő, hogy sms-t fogok kapni, azt mondta, hogy majd a dokimhoz érkezik minden lelet. Szóval ez igazi meglepetés volt.

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?