Sziasztok!
Nálunk a helyzet: a folyamatos émelygés úgy tűnik a múlté
, viszont ha nem eszek 3 óránként annyira hirtelen tör rám a hányinger, hogy azon nyomban ennem kell, különben taccs.... De az első falat után elmúlik
! Ha a porontyom később is ilyen óramű pontossággal fok működni, nem lesz vele sok gond
! A cicim úgy nyilal időnként, hogy röhögök rajta kínomban, mert baromi fura
. mondjuk menszi előtt is csinálta, csak sokkal lightosabban.
Kari: Megkaptam a férjemtől a LIPS karaoke játékot, hát azóta nem lehet kivenni a mikrofont a kezünkből
! Szegény gyerek - mondtam is apának- a legintenzívebb hang, amit hall, apa és anya kornyikálása! Remélem nem lesz tőle baja
!
Ja, és annyi halat ettem (még ma is azt fogok), hogy csoda, ha a picúrnak nem nő kopolgyúja
! Eleve imádom, ráadásul egyszer mondta valaki, hogy a "halevő" nők okosabb gyereket szülnek
! Hát, ha ez nincs is teljesen így, ezt találtam:
"Amerikai kutatók kimutatták, hogy azok a babák, akiknek az anyukája a várandósság alatt rendszeresen, legalább heti két alkalommal halat fogyasztott, sokkal gyorsabban fejlődtek több területen.
Elsősorban a látásuk fejlődött gyorsabban, de a mozgás- és a beszédfejlődésben is gyorsabb tempót tapasztaltak a kutatók.
Egy brit kutatócsoport pedig azt figyelte meg, hogy a halevő kismamák babái jóval kiegyensúlyozottabbak voltak, mint a többi csecsemő." Szóval rajtam ne múljék
!
Nellike!
A babáid a táblázat szerint pont megfelelő méretűek. Max. 1-2 nappal "kisebbek", de az tudjuk, hogy nem jelent semmit! Szóval minden oké, ne izgulj!
A lényeg, hogy "működjenek", kalimpáljanak
!
Én nemrég voltam 9 hetes UH-n, és 4 mm-el kisebb volt, mint vártam, én is kiakadtam, de mondta a doki, hogy lehet, hogy úgy fekszik, vagy később fogant 2 nappal...Ez teljesen oké, és amit 9 hetesen elvárunk egy babától az a szívdobogás, meg a ficergés, és az megvolt
!