Új privát üzeneted érkezett!

csajok! dániában lesz a lagzi :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

gabka: én kérdeztem:-) azért örülj neki!!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

gratula adryn :wink:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: megjavult a vonalzód? korrekt időt mutat?

KépKép
KépKép
adryn

neeeeeeeeem, 5 napos vok.....

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon: csinálj újat.. ez már kiszolgálta magát :D

KépKép
KépKép
adryn

próbáltam, de nagyonbabán vannak olyanok, amik tetszenek, és az meg nekem levesz egy napot! A többit néztem,ott nem találtam megfelelőt :cry:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon, egyrészt jó, hogy hozzámbújik, de nem örülök, hogy beteg

Kép

Kép
gabka77

Na megjöttem a dokitól, minden OK!!! Méhszáj még zárva! :D Megkönnyebültem, de mondjuk tényleg durva lett volna ha így 18 hetesen már elkezdek nyílni :roll: . 4 hét múlva újra kontroll akkor leszek 22 hetes, háát majd meglátjuk. Bulcsúval akkor lett 3100, igaz az 3.terhességnél még nem vészes :)
tencsi a titok majd holnap délelőtt derül ki remélem, uh-ra majd akkor megyek (ha erre gondoltál) :wink:
Ja amúgy a fogorvos most csak fogkövet szedett le, hétfőn meg egy kis lyukat tömött. De ez nálam gyakori, sajnos :( főleg a terhességeim alatt.
adryn az tök jó hogy Dániában lesz a lagzi, ott van valami érdekes hagyomány ami más mint nálunk?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Kukli: passzolom a hagyományt.. fogalmam sincs.. de a papírokat könnyebb oda beszerezni.. :D:D:D amint megtudom a különbségeket megírom ;)

KépKép
KépKép
adryn

értem gabka :D
csajok, én megyekhaza lassan, végre.... sztem csak holnap reggel jövök újra! Mindenkinek további szép napot!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

csajok nekem állandóan lemászik ez a baba legalulra, csak tudnám mit keres ott?? :lol: Azt hiszem túl sok még a helye.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

vica: az én bébim is a "földszinten" érzi jól magát legtöbbször :D majd később megelégszik az "emelettel" is ;)

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok, szép estét

Moncsi, én is épp azt csinálom, nem is tudom mit csinálok :wink:

Papillon, jó pihit, én is leszedtem a nagyonbabás vonalzómat, pedig ott tényleg olyan cukik vannak

Gabka, JOBBULÁST NEKTEK!

Vica, örülök, hogy minden ok neked, akkor holnap már talán a baba neme is kiderül :) milyen jó hogy, így érzitek, mikor hol a baba.

épp nézem a Celeb vagyok dzsungel-harcot, hát nem piskóta, amit ott művelnek :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

én is celebezek.. nektek tetszik ez a műsor? nekem erőltetettnek tűnik..

KépKép
KépKép
adryn

vannak benne guszta dolgok.., amúgy annyira nem vagyok odáig érte :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Most én is azt nézem, elég gagyi, de most sokat nevettem rajtuk:)

Kép
milky

ja ja.. a sanyi megérdemelte a szart a nyakába.. hahaha :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

ma hívtam a dokimat, h megbeszéljük a következő UH időpontját (hétfőn megyek), meg elkértem az AFP eredményt. Sajnos nekem sem jó az AFP-m :?
Kukli, neked magas vagy alacsony? Nekem alacsony lett, pontosabban benne van az elfogadható tartományban, de nagyon közel az alsó határértékhez... Szóval ippenhogy...
Mivel a kombinált teszt eredménye jó, ezért annyira nem kell izgulni szerinte (az alacsony AFP is Down kórra utal, és a kombinált is azt szűri, ráadásul alaposabban), de doki valószínűleg elküld majd egy 4D-s szakemberhez, hogy alaposan nézzenek odabent szét. Hétfőn megbeszéljük...

Vica, tök jó, h minden rendben a méhszájjal! Ne izgulj!

Levinek mielőbbi jobbulást, remélem, h hamar túl lesz a dolgon.

Na csajok, ennyire emlékszem... Nincs agyam...

Én ezen a héten nagyon szarul vagyok... Tök hamar elfáradok, este nagyon fáj a derekam, meg olyan nyamvadt vagyok általában. Remélem, h vége lesz, és mindez nem valami betegség előjele...

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

meg hogy tud kimászni pl az a sok kukac a hosszú hajából, és mi van, ha marad benne :o ??

új Történéseim képekben:

új családtagunk, sajnos nem láttam még csak fotón, pedig nagyon kíváncsi vagyok már :)

Kamilla fotó , plusz ma esti pocakfotóm :D :

Kép

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

Erpé, neked se jó?? Na most az afp, az a vérkép eredmény ugye?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nagyon szép pocakod van Bea! Kamilla pedig gyönyörűűű!

Erpé: a héten még én sem tudtam értelmes dologra rávenni magam, szerintem jön a rossz idő, arra nagyon érzékeny vagyok.

Kép
milky

Erpé: vagy nem :oops: ?

Milky: köszi :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn, miért érdemelte meg a Sanyi? :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Igen! Megérdemelte! Malackáért. Vilikéért, olyan édes, vagy már nincs meg?
Nem nagyon szoktam nézni, nem tudom.......

Kép
milky

Miért, leölték???? szerintem csak akarták, az előbb mintha még ott járkált volna, vagy csak halucinálok? :lol: :lol:

szegények, még a tányért is nyalogatják :D

elköszönök, jó éjt nektek!

Bea, Maja

Kép
bea1978

nem ölték meg.. a csajok nem hagyták.. :)

KépKép
KépKép
adryn

jó8 Bea

KépKép
KépKép
adryn

Mindjárt sírok.........

Kép
milky

Sziasztok!
Vica drukk holnapra!!!!! Bizti jó lesz látnia a picit.
Az afp-m érték alatt van, 0,7. A védőnő szerint ,5 alatt gáz, ez csak elszámítás lehet, de ő is az uh-ról beszélt. Mivel amúgy is 4d-re megyünk 1,5 hét múlva, így sztem ott letudjuk. Köszi mindent! Neked ha volt kombinált, nincs min aggódni. Már én sem aggódom. :?: Jobbulást, vagyis remélem nem leszel beteg.
Bea nagyon szép a pocid! Na meg Kamilla is. Így belegondolva az is milyen szép név. Nekem tetszik.
Éna m éhszájon nem gondolkoztam még. Doki múltkor mondta zárt, én meg arra gondoltam, miért, milyen lenne? :lol: Még sok idő van. Gáz lenne ha már most lenne vmi. Főleg egy sajtkukac mellett. :?
[quote]K írta:ukli: passzolom a hagyományt.. fogalmam sincs.. de a papírokat könnyebb oda beszerezni.. amint megtudom a különbségeket megírom
Adrny szupi, hogy kint lesz (akkor zúg a tenger, míg Babácskát ringatja a szellő), de sztem ezt nem nekem szántad, persze én is kíváncsi vagyok. :wink:
Jóét, és jó munkát holnapra akinek aktuális. Aztán csak lassan. Ráér minden! :wink:
Én nem leszek se holnap, se holnap után. Talán este. Bnőm jön a kislányával, aki Bobóval egyidős. és egésznapozunk 2x.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bea Nagyon szépen gömbölyödik a pocód!!! :D Kamilla édes kis tünemény!
Erpé, Remélem nem lesz semmi bajod!!! AfP-n meg akkor Neked sem kell izgulni!!
Vica: Ne feledd holnap nagyon várunk a hírekkel!!!
Kukli: De édes Boti ezen a képen, tényleg mindig elfelejti az ember, hogy mekkorák vagyunk mikor megszületünk ... Most ugrik be! Zsozsó 11 éve volt minimanó!!! TE jó ég!!!! Milyen pici lesz majd Bálintbaba ehhez a "lóhoz" képest!?!?!
:lol: :lol: :lol:
No ma meg lett erősítve, hogy kukacos lakik odabenn, végre az én dokim is kimondta! Minden rendben, bár méhszájra azt írta, h C3100, amit nem nagyon értek! A 2. szám az a külső méhszáj, ugye????? Azt mondta 1 ujja befér :(, de semmi gond nincs!! Ja! és majdnem eljöttem fizetés nélkül :oops: :) !
Nem ölték le a Malacot, az előbb ott rohangált! Nekem a gyerek jön állandóan, h nézzem vele. Ilyenkor választanom kell Celeb vagy Barátok közt, mostanában inkább Celeb :lol:!

Szép napot!
Vica
wicca

Köszi mindenkinek hogy együtt aggódtatok velem a vizsgálat miatt, ez olyan jólesett :oops: :)
wicca 3100 ilyenkor, második gyereknél normális, gondolom a doki is ezt mondta :)
Az első szám a méhszáj hosszúságára utal, azt hiszem ez annyit tesz hogy 3 cm, ha 2 vagy 1 akkor már rövidült. A következő 3 szám jelenti a külső, a közepe és belső méhszájat, 0 jelenti hogy zárt, 1 hogy egy ujjnyira van nyitva stb... Tehát neked nincs rövidülés, csak a külső méhszáj egy kicsit megnyilt.
Nekem Pannával a 24. hét körül már 3100 lett, igaz akkor pihenésre intett a doki, dehát ez még az első terhesség volt. Bulcsúval meg már a 21. héten 3100 lett (majdnem mint neked) de akkor még nekem kellett pihiznem.
Adry én kérdeztem a hagyomány dolgot :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Wicca: és neked milyen alakú a pocakod?

KépKép
KépKép
adryn

Jó reggelt Pocakosok!

Adryn, kicsit nehéz megállapítani, mert volt rajtam hurka is :), de most hogy kezd nőni olyan előreálló. Anno én is raktam fel képet, valahol talán a 36. v. 35. oldalon van ... mindjárt megném.

Vica, Köszi!!!! Azt mondta a doki, hogy zárt meg hogy rendben minden csak mikor kinyitottam a kiskönyvet és láttam, hogy 3100 akkor az furi volt! Zsoltival az uccsó pillanatig C3000 volt!!! Alig akartam tágulni! remélem most nem lesz ilyen problémám!!

Kérdeztem a doki, h mehetek e bowlingozni?! És azt mondta, h nem :cry: ... pedig úgy szeretem azt a játékot!! brühühühü

Bea Nem semmi egy csaj vagy !!! :lol: Nagyon drukkolok, h megmutasd a világnak !! :D

Húúú, pedig úgy emléxem akartam valamit ... :oops: :oops: :oops:

Szép napot!
Vica
wicca

Adryn: én pocakfotóm a 34. oldalon van! :)

Szép napot!
Vica
wicca

Jó reggelt mindenkinek!

Hűűűűűűűű Bea, nem semmi, jó sok nőtt, hihetetlen. 1 héttel vagy idősebb és sokkal nagyobb, bár amilyen ütemben elkezdett nekem nőni, lehet, h utolérlek :lol:

Vica te nagyon profi vagy méhszáj terén. 8) Mikor kell ilyen vizsgálatra menni??? Nekem még nem mondta senki, bár lehet, h a vizsgálat papírkámon rajta van. :roll:

Bea:köszi, jót pihiztem, párommal előalvást tartottunk a celeb alatt, h house-on és szülifelin el ne aludjunk :P sikerült, még egy rész barcsi(Barátok közt) is meg volt.... A lényeg, h a malac megvan és, hogy sanyi szaros lett :twisted:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Úgy látom vica mi vunk az egyedüli korán kelők. Melózól?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

MEGJAVULT a vonalzóm :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Jó reggelt papillon! Nem én nem melózok sajna, de alig bírtam aludni az éjszaka :(, volt egy szúnyogunk ... Meg izgultam, hogy apa rendben hazaérjen! Haza is ért csak kicsit később mint vártam, annyi csokit és gumicukit hozott, hogy jövő ilyenkor is azt esszük :lol: :lol: . A méhszájat elvileg minden egyes nőgyógyászati vizsgálaton megnézik!! Az csak az amikor "simán" kotorászik odabenn, jajj de nem szeretem ...

Szép napot!
Vica
wicca

Anno egy másik topikban leírták nekem az értékeket, felrakom hátha valakit érdekel:
Értékek:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Szép napot!
Vica
wicca

Jó reggelt!

ŰŰŰŰŰ, én kb 4 hete voltam, mert egyéb bajom volt, de a méhszájról nem mondott semmit... hááát, erre a tágulás dologra,h én hogy fogok működni e téren :o
Háát, én is utálom, olyan kiszolgáltatott az ember a nőgyogyinál :x

Sikerült elkapni a szunyogot?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

köszike :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Szép jó reggelt!

Vica, akkor én félreértettem, azt hittem, hogy már tegnap meg volt az uh, de akkor ma várunk a nagy hírekkel.

Nekem is 3000 a méhszájam. 3 hete még 0 volt, de hát ez normális, majd szól a doki, ha vmi könnyést javasol. Bár fogalmam sincs, hogy két gyerkőc mellett hogy oldom meg, de azon leszek.

Én ezt a Celebet nem nézem, sajna nem tudok hozzászólni....

Bea, vmi gyönyörű szép nagy, gömbölyű pocid van. Most már este megkérem Emberemet, hogy fényképezzen már le, mert pocakos kép még nincs rólam. Anno szinte két hetente csináltuk a képeket. Olyan fura, hogy az ikrekhez képest milyen pici most a hasam, velük ilyenkor már igen nagy volt.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Tencsi Te mikor mész UH-ra? Még nem derült ki Nálad, h fiú vagy lány, jól emléxem ugye?! Biztos furi a pocakod látványa, meg gondolom kettejüket jobban is érezted amikor mocorogtak?!

Szép napot!
Vica
wicca

A Celebbel meg nem veszítesz semmit!!! :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Jó reggelt!

Engem még csak most vizsgált meg a nőgyogyi, de nem mondott ilyen értéket, nincs is fölírva sehová! Elméletileg hozzá már nem is kell mennem! Keresnem kell egy magándokit, de gyorsan....

Kép
milky

papillon igen, én sajnos profi vagyok a méhszáj témában, volt vele elég gondom :(
A doki elvileg minden vizsgálatnál megnézi a méhszájat és elvileg be kell írni a kiskönyvbe, akinek nem ír be semmit annak biztos rendben van :wink: Mondjuk azért ez az amit szerintem tényleg fontos néznie a dokinak, mert nem biztos hogy van tünete annak ha nyílik a méhszáj .

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jah, télleg, ezt magunknak megtudjuk vizsgáln, esetleg? :roll:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hát papillon ezt nem hiszem :D , de ha nőgyogyi a párod akkor ő igen :D
Amúgy ha a pocak sokat keményedik akkor ez okozhat méhszáj nyílást, de nem feltétlenül. És fordítva is igaz, nekem pl. túl sokat nem volt kemény a pocakom az előzőnél, és mégis elkezdtem nyílni. :(

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok.
elnézést az offért de van a barinőmnek eladó vadonat új bergon babakocsija és egy hordozója. Ha valakit érdekel dobjon meg egy privivel.

Kép
Kép
Kép
Kép

ha külön veszi valaki akkor a babakocsi 40 ezer
a hordozó 18 ezer
de ha egybe akkor egybe 49900-ért adja.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X