Új privát üzeneted érkezett!

Hát énsajna nem tudok ilyen szupi kis helyeket ajánlani. Talán esetleg Cserkeszőlőt, de az sem a Balcsi környéke.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Nika!

Egy kézre csapás, szerintem sem vészes még.
Én sem kaptam soha verést. Csak egy pofont 14 évesen.
De azt megérdemeltem.

Szorítok neked, a bébihez.

Puszi neked

Mi jót főzöl ma?
picimami

Köszi a segítségeket!
Zalaegerszeg és Zalaszentgrót leinfózva. :wink: :lol:
Berekfürdő azért nekünk nagyon mesze van, így az valószínűleg kilőve! :roll:

Kép
oriandy

nika!
Hátigen a fáradtság sajnos türelmetlenné tesz bennünket,én is sokszor olyan mogorva tudoklenni velük emiatt :?
Szerintem az a verés amikor ezzel-azzal, rendszeresen erőből, direwkt fájdalmat okzva üti valaki a gyerekét.
Én bizony még a fenekükre is rácsapok, ha kell, mert bizony van mikor kel :evil:
pl.mikor kisautóval veri a testvére fejét, vagy gondol egyet ésköpködni kezd.m pedig nem ezt látja, de valami mégis kihozza belőle. Próbálja az ember elmagyarázni,meg türelmeslenni,meg másbüntihez folyamodni(bemész a szobádba, nem nézheted meg a Thomast, te nem kapsz edéd után asütiből,,....)devan mikor a gyeerek kiharcolja magának,hogy tovább menj. Na jó ez már pszihológia :lol: ,merthogy a gyerek csak figyelmet akar, de ez sem mindig igaz........áááááááááá.hagyjuk.nehéz dolog a nevelés :lol:
alényeg hogy vannak szerető szüleik :lol:

nállunk gyorsulnak adolgok most vette meg a férjem a repjegyeket,idén csak 3 hétre megyünk,mert nekem vizsgálataim vannak, aztán meg ovi.
ugyhogy aug.7-30-ig leszünk törökbe.
deaposéknak van net,nem szabadultok meg tőlem :lol: :lol:

pici!

fini volt a spagetti :lol: ?

Kép Kép Kép
asiye

zsuzska!!!!!!!
hát mire megírom az irományom,elorzod alaptetűt???????????
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bárha ez jelent valamit,akkorinkább legyen a tied, nekem márnincs akkora szükségem rá! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Én valami Mekdöncire vágyom :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nagyon éhes vagyok már, pedig csak háromkor zárunk.... és csak utána tudok elmenni kaját venni.... itt a közelben nincs sem kisbolt, sem semmi sem...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

a gyomrom hangosan korog :evil: :evil: :evil: ja!!!!!mc cikken :roll: :roll: :roll: :roll:
fánk :roll: :roll:
kertész sali kapros öntettel :roll: :roll:

Kép Kép Kép
asiye

plusz diszkont?
meg előtte az a jókis pékség?

vagy ezekmár amúlté?

Radnótiban vagy???

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Megettem a felét...
Nem a kedvenc kajám.

Mci nekem is jöhetne.
Imádom.

Mi is készülünk majd Törökbe.
Satici bácsi, meghívott minket egy hét, Anthalia.
De még nem tudjuk mikor megyünk.
picimami

Oh szegény Zsuzska!

rendelj valamit.
ne éhezz.

légyszi
picimami

Msot is Soroksáron vagyok, hoztam magammal müli szeletet és megittam egy fél liter vizecskét..... már csak két óra :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Majd ma főzök valami finomat (túrós tésztát kis szalonkával :lol: :lol: :lol: :lol: apa rendelésére :lol: :lol: :lol: ), és így holnap is lesz ebédem :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tessék enni rendesen!
Kedves Zsuzska!
picimami

már megfőztem sima pöri nokival:)

zsu miért nem szaladtál ki az auchanhoz egy kis dinnyéért ? :)

mc döncit én is bevállalnám:)

na megyek most hívott a barátnőm pestről hogy jönnek addig megebédelünk gegével :) maj este jövök :) puszika mindenkinek :)

nika70
Salgótarján

Azt én is imádom.
Most nem vagyok jól.
Szédülöük, álmos vagyok..
Sok vérem levettek...

Jó lenne hazamenni
De holnap már nem jövök. :roll: :lol:
picimami

Sziasztok!

Vagyok én is.

Beni alszik.
Ma nagyon nyűgös volt és nem hallgatott rám. Igaz, ő is hatkor kelt. :roll:
A tévét ütögette a játékkal, a fénymásolót nyomkodta amikor Apának próbáltam scanelni. És még sorolhatnám. Aztán nem akart ebédelni. Amikor mondtam neki, hogy akkor ebéd nélkül lesz alvás, azt válaszolta, hogy jó. Felvittem, betettem a kiságyba és pár perc múlva már éhes volt. Viszont nem kapott. Meg kell tanulnia, hogy következményei vannak annak amit mond. Már hetek óta próbáljuk megértetni vele. Most legalább itthon vagyunk, így csak engem zavart a hisztije. De elaludt egy mese után.
Mondjuk a kaja miatt nem izgulok nagyon, mert későn reggelizett, és egész délelőtt sárgadinnyétt evett. :)

Nika!

Ne aggódj a kézre ütés miatt. Én sem szeretem, de néha kell. Előtte figyelmeztetem legalább kétszer, harmadszor ütök. Akkor fel is fogja, hogy rosszat tett. Mutatja a kezét és mondja hogy kopp. Olyan édes. Utána tartja, hogy pusziljam meg. És amikor megkérdezem, hogy tudja-e miért kapta modja, hogy igen, és nem csinálja többet. Én pedig adom a puszit, és megnyugtatom, hogy szeretem.
Ha olyat csinál, ami veszélyes is lehet, vagy nagyon rossz, akkor irány a kiságy. Ma reggel például azért mert megharapott. :shock:

Asiye!

Csak olyankor tudok aludni napközben amikor Beninek is kellene. Ő a kiságyban, én mellette egy szivacson vagy a hálószobában.
Vendég

Nika!
Hát mivel ma korán kezdtünk, nekem busszal egy óra lett volna az út. viszont párom pont el tudott hozni, így nem akartam az időt húzni vásárlással, mert neki is időre kellett mennie.
Dinnye otthon is van :lol: :lol: :lol: :lol:
De apácska nagyon morcosan nézne, ha nélküle vágnám fel :lol: :lol: :lol:

Cat!
MEgharapott :?: :shock: :shock:
Nem semmi Beni..... biztos front van.... és érzi.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu!

Mentek még valahova a nyáron?
Jó volt Egerben?

Remélem van baba a pocidban és jó helyen!

Andi!

Tegnap nem akartam letenni délután Benit, de ő akarta. Persze nem aludt végül, de így is pihent.

Zalakaros jó hely, de nem olcsó. Legalábbis ahol mi voltunk egyszer. MenDan Hotel. Nézd meg, van honlapjuk!
Vendég

Pici!
Bújj be az asztalod alá és aludj egyet :!: :roll: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Nem tudom kitől látta ezt a harapást. :shock: Apa is mondta, hogy vasárnap őt is megharapta. :shock:
Remélem a mai volt az utolsó eset!
Vendég

Nemrég kaptam a hírt:

"Elhunyt Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok kenus. Baráth Etele, a sportági szövetség elnöke az MTI-nek elmondta, Kolonics edzés közben rosszul lett egy résztáv végén, rádőlt a kísérő motorcsónakra, majd elvesztette eszméletét. A parton rögtön megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült, a kiérkező mentők pedig már nem tudtak segíteni rajta."

Ez olyan szörnyű. Még csak 36 éves volt. :cry: :cry: :cry:

Fel is hívtam Apát, hogy menjen el végre egy teljes körű kivizsgálásra, hogy megtudjuk minden rendben van-e vele. Soha nem megy orvoshoz, sokat dolgozik idegeskedik stresszel... És mostanában már a sportra sincs ideje. Pedig fiatalon kosarazott, később, az egyetem alatt rendszeresen járt konditerembe.
Nem akarom, hogy történjen vele valami!
Vendég

Hali!

Harapás??? Az nálunk egy időben menő volt. Minket ugyan nem harapott, de a körülötte levő gyerekeket igen. És nem is akárhogyan!!! Nem tudom miért csinálta ezt, de most már leszokott róla szerencsére. vagyis azt kell mondanom, hogy ha harcol valakivel valami játékért és már nagyon dühös, akkor előszeretettel hajol oda, hogy harapással megnyerje végre a vitát, de ekkor én mindig közbelépek. Ha csak kis veszekedés van, akkor hagyom, had oldják meg maguk a gyerekek. Persze ehhez a másik gyerek szüleinek egyetértése kell. Pl. most az unokatesóval ha összekapnak, hagyjuk őket. Nem hagyjuk eldurvulni az eseményeket, csak legyen egy kis adok-kapok, mert ebből tanulnak.
Kézre ill. fenékrecsapás nálunk is van. Bár a fenékre csapáskor vagy kiröhög (hisz a pelenka felfogja az ütést), vagy azért sír, mert megsértődik magán a reakciómon és nem mert fáj neki.
Bünti nálunk vagy a sarok, ahová be is áll és ott sír, vagy a kiságy esetleg a szoba. Lehet hogy ezek durván hangzanak, de szerintem néha kell nagyon is!!
Emellett én is mindent elmagyarázok neki, hogy mit miért nem szabad vagy hogy kéne.

Cat!
Igen, néztem már azt a hotelt! Sőt, kértem tőlük árajánlatot is!
Üdülési csekkel szeretnénk fizetni, nem azt mondom, hogy nem számít mennyibe kerül, de így talán egy kicsit drágábba is el tudunk menni, nem úgy, mintha kp-vel fizetnénk.

Amúgy ezt néztem még:

http://www.sonnentherme.at/index.php

Ugyan ez nem szállás (vagyis az is van ott, de nagyon drága), de szuper fürdős hely!
Már voltam itt az exemmel. Ha úgyis Bécsbe megyünk.... Amikor hazafelé (vagyis a nyaralóhely felé) beugrunk talán ide is. Ha apának is tetszik persze a tervem! :roll:

Kép
oriandy

Cat!
Én is olvastam; és potyognak a könnyeim.
Enyém apának én tegnap kértem időpontot orvoshoz.
Elmegy. Úgy örülök neki.
Mert ő is sokat dolgozik, és feszült.

Zsuzska!

Sajna nem lehet.

De próbálok, nem elaludni.

Lenn a kollegina, azt mondta pár napja sápadt vagyok, és fura.
Ő szerinte terhes vagyok... :roll: :oops:
picimami

hát én jó háziasszonyhoz híven főztem:..........
rendeltem edédet :oops: :oops:
bár mostanában apa mondja hogy ne álljak a fájós lábammal a tűzhely mellett,de nagyon ritkán van ilyen. inkább vasárnaponként együtt kimegyünk a Seray-ba ebédelni.szóval ugy volt hogy ma tegnapi ebédet eszünk,mármmint sokat csináltamés maradt, de sem a gyerekek, sem énb nem ültem le mellé. :oops: :oops: :oops: :?

pöri nokedlivel :roll:

cat!
az én fiaim is harapnak :? deők tudom miért
mikor kint vagyunk törökbe, azok ugy szeretgetik a gyerekeket, hogy marcingólják, harapgálják, csipkedik :evil: :evil:
hiába szólok rájuk, két perc múlva más valaki "eszi meg" a gyereket :evil:
egyszer a férjem nagynénjét megcsíptem,hogy neki tetszik-e? :oops: :twisted:
csak röhögöt és szeretetből hátba veregetett :evil:

nika!
jó barinőzést!

zsuzska!neked egymüzli meg egy palackn víz, az kaja??????
mire hazaérsz és megfőzől elájulsz!!
oda figyelj mámagadra te lány!!!!!!!

andy
hát igen nehéz gyerekkel nyaralást szervezni,de azértremélemmenni fog ésjó lesz :lol:

pici!

ha gondolod mielőtt mentek törökbe adok egy kis internetes török kurzust :lol: :lol: :lol: ingyen és bérmentve :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Cat!

Én is hallottam a rádióban a szomorú hírt!!! :cry: :cry:

És azt hallottátok, hogy a napokban egy újabb tűzszerész vesztette életét valami "bomba" hatástalanítás közben??
Másnap mondja a bátyám, hogy a srác az ő szoba és osztálytársa volt a katonatiszti főiskolán!!! 1 kislány maradt árván!! :cry: :cry: :cry:

Kép
oriandy

cat!

én is ugy vagyok mint te!
annyira féltem a drágám, őis meló-meló- stressz,össze-visszakaja. Legalább most van leszokóban a bagóról. képzeljétek 3 hete nem cigizik!

egyébként anyukám férjét a szive vitte el, vasárnap volt a temetés. még csak 45éves volt ő is :cry:

Kép Kép Kép
asiye

Ata világ, milyen szomorú hírek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Én is hallottam mindkét hírt..... hát kiborítóak :? :? :? :?

Igenis, mamaik, jobban figyelek majd magamra, ígérem..... rendes háziasszony leszek és főzni fogok.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az én nagypapámat 13 évvel ezelőtt 63 évesen a tüdeje vitte el.... áttétes daganatai voltak már :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És persze a cigitől.... de ha nem kap vakbélgyulladást és nem kell megműteni, sosem derül ki, hogy daganatai vannak.....Akkor 3 hónapot adtak neki a dokik, és mégy négy évig élt a drága :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Asiye!

Kaja rendelés jó! Főleg, ha mindenki szereti.
Néha, ha mindent kiszámilsz, még olcsóbb is, mintha Te főznél. Mert ugye senki sem számolja az energiát, és az időt amit egy ebédre fordítasz. Neked pedig egyébként is pihenni kellene most amennyit csak tudsz.

Itt nálunk már egy kicsit bonyplultabba ebédet rendelni, mint a XII. kerületben volt. Így szoktam venni félkész kajákat amivel már nincs sok gond. Beni szereti. Holnap kipróbálom a raviolit.
Múlkor evett már hasonlót, csak az orosz kaja volt. Nagyon ízlett neki. :D
Azért én is szoktam néha főzni. De inkább csak gyorsan elkészíthetőeket. Sem energiám, sem időm nincs hosszasan, órákis főzőcskézni. Főleg nem minden nap. Inkább Benivel jászom helyette.
Vendég

Asiye!
Én is imádom a Szerájt..... bár legutább olyan hideg gyrost kaptunk :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Asiye!

Köszönöm. Aranyos vagy.

8) :roll:
picimami

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Most megy a Sláger rádióban az egyik imádott számom!!!
Eros Ramazotti - Piu Bella Cosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
oriandy

Ott voltam a koncerten is, amikor Pesten volt!!
IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
oriandy

Az én nagypapám decemberben halt meg, szintén daganat. Egy évvel korábban vették észre, de akkor már nagyon előrehaladott stádiumban volt. Két-három hónapot adtak neki. Még egy évig élt. Ezt is csak annak köszönhette, hogy a 85 éve ellenére nagyon jó állapotban volt. A daganaton kívül semmi egyéb baj. Ha azt időben észreveszik még ma is köztünk lehetne. És talán akkor is, ha vállalják hogy Pestre hozzák kezelésre, és nem Egerbe.

Fiatalon anyukám barátnője halt meg pár éve mellrákban. Azóta én is rendszeresen ellenőrzöm. Nagyon szerettem, aranyos volt. Az egyik kedvenc csecsemőkori képemen vele vagyok. :)
Vendég

Ráadásul a Danobius rádióban nyeretem a jegyeket!!

Kép
oriandy

Andy!
Én is nagyon szeretem Ramazotti-t :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan jó hangja van :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mi is rendelünk néha.
Apának ebédet.
De hétvégén csak az én főztömet eszi. És vacsira is.

Én nem szeretem ezeket a mű kajákat.

Tojás leves, és krumplis tészta, vagy főzelék, gyorsan kész van..

De én is szoktam gyorsban is főzni.
picimami

Szeráj... a Vígszínházzal szemben?
Oda mi is sokat járunk. Apának ott van az irodája.
Vendég

Nekem 17 évesen egy barátnőm halt meg bölcsőhalálban..... sajnos van ilyen, igaz nagyon kevés..... élsportoló volt, már vőlegénye, készült az érettségire.... lefeküdt aludni, és többet nem ébredt fel :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Biztos máskánt lesz, ha lesz picurka.
De most még ez van.

vagy legvégsőbb esetbe, elmegyünk mi is étterembe
picimami

Andy!

Én még soha nem nyertem ilyesmit! Biztosan nagyon jó volt.

Engem régen a barátaim leptek meg koncertjegyekkel. A kedvencem az volt, amikor még középiskolás koromban Sting koncertezett Pesten. Egy csomó osztálytársamank már megvolt a jegye, csak nekem nem volt rá pénzem. És egy nagyon kedves barátomtól megkaptam ajándékba. Már nem is tudom, hogy névnapomra vagy szülinapomra-e... :D
Vendég

Nálunk apácska nagyon tehetséges a rendelésben.... leginkább a pizza rendelésében :lol: :lol: :lol: :lol:
A múltkor a nagy melegben nem engedte meg, hogy főzzek, inkább rendeltünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én sem nyertem még semmit, de kaptam az élettől 2. lehetőséget 18 évesen.... azért az már valami....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ha már a nagypapákról és az elmúlásról beszélünk....
Az én (anyai) nagypapám nagyon leépült az elmúlt hónapokban. Annyira, hogy már csak nagyon ritkán van tiszta pillanata, egyedül nem tud felkelni, járni és enni sem. Pedig semmi szervi baja nincs!!!! Értitek?? Egyszerűen csak leépült, de valami rettenetes ezt látni!
2 hete került be egy gyógyintézetbe, mert a mamám egyedül már nem tudta ellátni. A hétvégén mi is elmentünk anyuval meglátogatni, és lányok......... Csak azért nem bőgtem el ott magam, mert elötte azért mégsem kéne, de elkeserítő volt!!!!
Megkérdezte anyum tőle, hogy mond csak apukám: tudod, ki vagyok én?? Ő meg csak ült és nézett, de nem szólt semmit. Valamit azért felfog az egészből és sokszor látni rajta hogy mintha haragudna anyura, hogy oda került. Nagyon nehéz. Ez sem jó, hogy az ember így lássa a szeretteit, de az sem, ha hirtelen veszíti el!
Az apai nagypapám 63 évesen agyvérzésben halt meg, úgy hogy soha nem ivott, nem dohányzott és semmi egyébb káros szenvedélye nem volt!!! Kérdem én, akkor: Hol van az igazság????

Na, már bőgök is, mert még a rádió is olyan számot ad, ami rásegít.

Kép
oriandy

Azt hiszem ezt a halál témát legközelebb hanyagolom.
Itt inkább a születéssel foglalkozzunk.

Bár nekem a halállal nincs semmi bajom, az élet részének tekintem. Valami új kezdetének. Csak az a baj, hogy nem tudom milyen az az új...
Vagyis inkább az, hogy mi itt maradunk anélkül az ember nélkül akire esetleg még szükségünk lenne.
Vendég

Hát ismerős....
Nálunk a párom nagymamája került be Erzsébeten otthonba.....
Cukros, teljesen leépült, nagyon meghízott, és már 24 órában igényel felügyeletet. Sajnos anyós már nem tudja ezt csinálni és tegnap sikerült elhelyezni. Fizetség: a nyugdíj 70%-a+orvosségok.... de legalább bevették valahova. Ugyanis a múlt héten vakká nyilvánították.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

és elkezdődött a lapteű harc :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Ja és mindezek fejébe a papám, amikor bevitték a gyógyintézetbe ezt mondta anyunak, amikor ő megkérdezte tőle, hogy mit vigyen neki legközelebb:
EGY BEUTALÓT A MENYORSZÁGBA!

Háááááááááááááááát, ezt már nem bírom!!!

Kép
oriandy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?