Hello!
Bee: Gratula! Olyan jó látni, hogy így örülsz. Én valahogy még nem tudok annyira, pedig nekem 2 csajszi után lesz kisfiam! Annyira tündérek a lányok, bár lehet a fiúk is, csak ugye nekem még nincs tapasztalatom ebben!
Dudu: Nekem is tetszik ez a 3 kerekű. Szerintetek mikor mi születtünk hány fajta babakocsit lehetett kapni?
Neked nagyon rendes orvosod van, az enyém is megvizsgál, de csak befirkantja a dátumot meg 1 aláírást a kiskönyvbe! múltkor is bent voltam vagy 10 percet, lett volna ideje írkálni is...Nekünk nem volt mág átalakítható, de az biztos, hogy jó az olyan kiságy-pelenkázó amibe sokmindent bele tudsz pakolni.
Nekünk az a baj, a bútorokkal, hogy ebbe a lakásba éppen már csak 1 kiságy fog elférni, viszont ha augusztusban tudunk költözni a házba, ott meg lesz egy csomó hely, akár külön szoba is, bár biztos egy szobában leszünk vele 1 darabig, ha úgy igényli!
Mirosz: Én 30. hét küröl kezdek majd vásárolni, akkor csajok is még oviban vannak délelött, és remélhetőleg még mozogni is tudni fogok!
Panca: Én már találkoztam olyannal, aki saját babája mellé is kapott örökbe. Bár semmi tapasztalatom nincs ebben a témában, de nekem is már töbször megfordult a fejemben, hogy csak nevelőszülőként magunkhoz vegyünk egy gyerkőcöt, de férjemnek még soha nem mertem mondani.
Szép napot!
Judit
(bocs az elgépelésekért, de laptoról írok, olyan pici a billentyűzete, meg sötét is van itt!)