Új privát üzeneted érkezett!

De most nézem, hogy a másodiknak ott van alul a lábtartója, úgyhogy ilyen szempontból ez is rendben van. A miénk is ilyen fazonú, csak tömör kerekes. Ez felfújhatós, ezeknek egy kicsivel jobb a rugózása.
Nekünk mindenképpen nagy kerekű kocsi kellett, mert erre vannak terepviszonyok és kiskerekű kocsival megőszültem volna. Viszont aki sokat fog előreláthatólag tömegközlekedni, annak olyan kocsit érdemes választani ami könnyű és fel tudja cipelni a buszra is.

Kép
Kép
robcsi03

Kép
Kép
robcsi03

Hello!

Szupi ez a szabad orvosválasztás, már csak azt nem értem, hogy mi az hogy elfogy a pénz???? A másik körzetedbe tartozó kórháznak is ugyanúgy ki kell fizetnie a beavatkozást, mármint megkapják a TB-től, nem mindegy nekik, hogy hova fizetik ki???? Én már elkapcsolom a tv-t ha meglátom ezt az eü-s nőt!!!De nem is nyavalygok tovább! :lol:

Ti már vásároltok? Én még nem vettem semmit, félek, ha most nekikezdek, telirakom a lakást!:)

Nyuszi...:Nekem a 2 gyerek alatt több mint 100 nap szabim gyűlt össze, és a legszebb az egészben, hogy most szabin vagyok, de még erre az időre is megkaptam a szabadságom, tehát kb 130 napom van. Én is úgy terveztem, hogy dolgozom, de nekünk nem fizetik ki, így most itthon vagyok. mert felesleges lenne még tovább gyűjtenem a szabikat! Azért jó pihenni szülés elött, mert hogy utánna nem fogsz az biztos, még akkor sem ha éppen már átalussza az éjszakát. :)

Mona: nekem már a 3. babám lesz, ha a táblázatnál jársz kijavítanád? Köszi!

Szaladok csajokárt oviba!

Judit
mamiblue

Mona!
Hoco kocsit lehet venni nálunk és olcsóbb egy kicsit , mint kint a KIKÁban. ( www.poppet.hu itt árak is vannak. Mi konkrétan a Zaphirt néztük kint, az itt olcsóbb.
A Hartan RS ONE S-nek ( ha sikerül, küldök róla egy képet) állítható a hossza, az biztos, de a Hococról ezügyben nincs infóm, de mi is mindenképp állíthatót fogunk venni, mert én is hallottam már, hogy pár hónap után új kocsit kellett venni a babónak, mert kinőtte.

Kpanca!
Üdv a kismamák csapatában. Már be is álltatok az örökbefogadós sorba vmelyik egyesületnél? ( Mi már lassan egy éve bent állunk a Gólyahírnél.)

Kép
mirosz

mirosz :D nálunk is első helyen van a Zaphir, nekem nagyon tetszik. :D

Kép
mona76

Mamiblue, az új törvények szerint csak meghatározott számú beavatkozást fizet ki az egészségbiztosító a kórháznak. Most mondok neked egy hülye példát, mondjuk x kórháznak 20 vagbélműtétet fizetnek ki 1 hónapban, ha ennél több műtét van akkor azért nem fizet a TB a kórháznak. Ebből van most Szekszárdon is balhé, hogy olyan műtéteket soroltak át, amiért már nem kapnának pénzt.

Kép
Kép
robcsi03

nap, megtudtál valamit a méhszáj vizsgálatról? Kép

Kép
mona76

mirosz:
Tudsz esetleg arról valamit, hogy a Hoco babakocsik milyen választékban vannak a Poppetben? Megnéztem a honlapot, ott egész jó a kínálat, és az árak sem vészesek.

Üdv, Móni

Kép
Kép
moni1973

nagy kocsitető levehető táskával, és biztonsági hálóval
- a kocsitetőn beépített napellenző
- állítható magasságú tolókar
- levehető és nyitható karfa
- a háttámla és a lábtartó vízszintesig dönthető
- 5 pontos biztonsági öv
- nagy bevásárlóháló
- könnyített alu váz
- rugós kerekek
- levehető és kézzel mosható huzat
- súlya: 17,2 kg mózeskosárral együtt
- fekvőfelület: 86 x 33 cm
- mérete összecsukva: 100,5 x 62 x 48 cm
- kerekei: 12"
- 3 in 1 textilmózessel!!

ezt találtam a Hoco-ról, szóval az jó ha mozgatható a lábtartó, nem?

Kép
mona76

sziasztok!

Kép
Kép

Gondoltam feltöltök két édi képet. Na megyek bogarászni a kertbe. Puszi nektek.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Most kaptam-Gyerekek írták

Kedves Isten!
A jelmezbálon ördögnek fogok öltözni.
Nem baj?
Marine

Kedves Isten!
Tényleg láthatatlan vagy, vagy ez csak egy trükk?

Kedves Isten!
Ilyennek tervezted a zsiráfot, vagy csak véletlenül alakult így?
Norma

Kedves Isten!
Elmentem egy esküvore, és csókolóztak a templomban. Ez O.K.?
Neil

Kedves Isten!
Nekem a Miatyánk a kedvencem.
Egybol megírtad, vagy sokat kellett törnöd a fejed?
ha én írok valamit, mindig újra kell írnom.
Lois

Kedves Isten!
Coe atya a barátod, vagy csak üzleti kapcsolatotok van?
Donny

Kedves Isten!
Köszönöm a kistestvért, de én egy kiskutyáért imádkoztam.
Joyce

Kedves Isten!
Hogyhogy az utóbbi idoben nem találtál fel egy új állatot se?
Csak a régiek vannak.
Johny

Kedves Isten!
Kérlek, tegyél még egy ünnepet Karácsony és Húsvét közé!
Ginny

A nyaralás alatt végig esett.
Apa nagyon mérges volt, és olyan dolgokat mondott Rólad, amit nem szabad.
Remélem, nem fogod bántani.
A barátod (nem mondom, meg ki vagyok)

Kérlek küldj nekem egy pónilovat.
Eddig még sose kértem semmit.
Utánanézhetsz.
Bruce

Kedves Isten úr!
Jobb lenne, ha az emberek nem jönnének szét olyan könnyen.
Rajtam három öltés van, és kaptam injekciót is.
Janet

Kedves Isten!
Ha nekem adod Aladdin lámpáját, bármit Neked adok, amit csak
akarsz, kivéve a pénzem és a sakk-készletem.
Raphael

Kedves Isten!
Lehet, hogy Káin és Ábel nem ölte volna meg egymást annyira, ha
külön szobájuk lett volna. Nálunk ez muködik a bátyámmal.
Larry

Kedves Isten!
Lefogadom, hogy nagyon nehéz neked mindenkit szeretni az egész
világon. Mi csak négyen vagyunk a családban, és mégse megy.

Kedves Isten!
A bátyám elmondta, hogy hogyan születünk.
Nem hangzik valami jól.
Marsha

Azt tanultuk, hogy Edison csinálta a fényt.
De a hittanórán azt mondták, hogy Te csináltad.
Biztos vagyok benne, hogy ellopta az ötleted.
Donna

Kedves Isten!
Nem gondoltam, hogy a narancssárga megy a lilával, amíg kedden
nem láttam a naplementét, amit Te készítettél.
Klassz volt.
Eugene

Kedves Isten!
Ha vasárnap figyelsz a templomban, megmutatom az új cipomet.
Mickey

Kép
Kép
robcsi03

pattogobolha, robcsi, ezek nagyon aranyosak :D :D
Kép

Kép
mona76

mirosz:
Csak a baranyai tegyesznél vagyunk listán (47.), február végére lett meg a határozatunk, és így már nem mentünk alapítványhoz. Ha már alapítványi listán vagytok, változik valami, ha megszületik a pici?
kpanca

Robcsi: Így már világos! Mostmár legalább biztos tudom, hogy ezek nem normálisak! :x

Judit
mamiblue

panca, próbálj meg vonalzót csinálni, úgy könnyen tudjuk követni egymást :wink:
mamiblue, és a tiéd hol van?

Kép
mona76

Panca
Üdv köztünk!!!!

Olyan jó képeket tettetek fel, úgyhogy én is csatlakozom:
Gergőm 1éves és 2hónapos, mikor csokit lop a szekrényből:
Kép

Önkiszolgáló: másfél évesen
Kép

Rohamsisakban: majdnem kétévesen
Kép

Kép
Kép
times

times, nagyon édes ez a fiú :D
látszik, hogy mindenben benne van :D

Kép
mona76

Azt hiszem sikerült a vonalzó!!! Tök jó!

Kép[/url]
kpanca

Köszi Mona!

Panca ügyi vagy!

Ti hogy álltok az otthoni teendőkkel, nekem mostanában annyira nincs kedvem a vasaláshoz és a portörléshez, a többi még csak-csak...

Kép
Kép
times

Sziasztok!
Tudja vki, hogy a Praxisban, ha 18-20. heti genetikai UH-ra megy vki., akkor 4D-t is csinálnak? DVD-t vinni kell? Külön kell fizetni, ha felvetetem DVD-re vagy az benne van az UH árában?

Bocsi most nincs időm visszaolvasni, majd este jövök!

Kép
mirosz

Times, nagyon édes a kiskópé! :D Én tegnap pár db pólót 2*-re bírtam kivasalni, egy kicsit délelőtt, egy kicsit délután. Én már most úgy le vagyok lassulva, mint Rékával az utolsó hónapokban :roll:

Mamiblue: hát amit ezek egészségügyi reform néven véghezvittek... :evil:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Gratulálok a fiú-lány arány kiegyenlítéséhez, remélem hogy az én babóm a lányok táborát fogja erősíteni. Bízom benne, hogy jövő héten szerdán meg tudják mondani a genetikai UH-on. Már nagyon várom, úgy izgulok, hogy láthassam a picimet és minden rendben legyen vele. Olyan ritkán jelentkezik.

Panca: üdvözlet a csapatban, gratulálok a kitartásodhoz.

Képzeljétek ma hazafelé úgy megáztunk a MÁrkkal, hogy folyt a hajamról a víz. A Márknak legalább volt sapkája és kapucnija, de nekem semmi. Reggel a Kívánságreggelt szoktuk hallgatni a Petőfin, ott mondta a csajszi, hogy az esernyőt ma mindenki nyugodtan otthon hagyhatja, én meg is tettem. Többet ilyen hülye dumának nem fogok bedőlni, mindig ott lesz a táskámban az esernyő.

Kép
Kép
márkanyuka

Panca: azt nézem a vonalzódon, hogy lehetetlen, hogy 182 napod legyen hátra, én is 18+1 vagyok, de nekem 153 napot ír ki.

Nem is gratuláltam a csapatunknak, hogy már túlléptük az 50. oldalt.

Mivel tegnap nem jöttem, így most szembesültem vele a Márk vonalzója alapján, hogy a tegnap volt 7,5 éves. Na ha lemegyek vacsizni egy nagy puszit nyomok neki.

A kiírás szerint 5 hónap múlva megszületik Pöttöm!

Kép
Kép
márkanyuka

márkanyuka, sajnálom hogy eláztatok Kép
nálunk nem esett, de hideg volt.
Mirosz én ebben nemtudok segíteni. Nekem azt hiszem 3d-t csináltak, és benne volt a dvd az árban. De hogy máshol ez hogy működik, fogalmam sincs. Kép
márkanyuka, én egy kicsit előtted vagyok, de én is nagyon ritkán érzem a babót.
Panca, ügyi vagy, gyorsan ment a vonalzó :wink:
Elküldenéd a táblába az adataidat?
Én is útálok vasalni, pedig régen szerettem Kép
néha annyi energiám van, hogy egésznap pörgök, néha mint ma is, semmihez semmi kedvem. Én inkább időjárásfüggő vagyok. :D

Kép
mona76

Sziasztok csajok!

Mona, köszi a névnapi üdvözletet, nagyon aranyos vagy! :lol: Hát, csodásabb ajándékot nem is kaphattam volna mint azt, hogy teljesült a vágyam: KISLÁNY lakik a pocimban! :lol: :lol: :lol: Nem tudom elmondani sem, hogy mennyire boldog vagyok. Nem volt szégyenlős a drágám, rögtön a popsiját mutatta a dokibácsinak. Ő meg közölte, hogy " Látják? Az ott a puncija." Erre én elbőgtem magam a meghatottságtól. És ami a legfontosabb, a doki szerint minden a legnagyobb rendben van a csajszival. Még el sem tudom hinni igazán. Lányok, én ooooolyan boldog vagyok!

Dimet!
Megjött Gyuláról az eredmény és bár jó lett, nálam is elírták a terhességi kort. 16+4 helyett 17+6 szerepelt a papíron.

Robcsi!
Tökéletesen egyetértek veled babakocsi ügyben. Nekem is mózeskosaras volt/van és nagyon jó. Télen jó meleg és elég tágas egy nagyobbacska babának is. Pont ma láttam egy szuper kocsit, amit teljesen végigért egy 3 hónap körüli baba.

Mirosz!
Megnyugtattál azzal amit tegnap írtál a baba mozgásáról. Azt hiszem igazad van. Ma 3 órát kocsiban ülve töltöttem nyugiban, és a babó végig mocorgott. Ugye te holnap mégy uh-ra? Szorítok, hogy kiscsaj legyen!

Panca!
Üdv itt közöttünk. Nem semmi, amin te is keresztülmentél. Gratulálok a babucihoz! :lol:

Pusszancs!
bee
bee73

bee, gratúlálok a kiscsajhoz, képet nem kapunk?

Kép
mona76

9:8 a statisztikánk, a csajszik javára Kép

Kép
mona76

Sziasztok!

Köszönöm a sok gratulációt! Édik vagytok. Hála Istennek nekem már nem kell foglalkoznom a babakocsi kérdéssel, mert én úgy kaptam. Először nekem sem tetszettek a 3 kerekű kocsik , de most azt kaptam és ez nagyon tetszik, pláne hogy minden van hozzá. Rakok fel róla képet hátha valakinek mégis megtetszik a 3 kerekű kivitel. Most a mózes van rajta, de van hozzá sport ülés is. A legjobban az tetszik,hogy pumpálható kerekei vannak.

Na pusz Kép kocsi

KépKép
dudu_84

Megint én!

Ti milyen kiságyat vesztek? Átalakíthatósat vagy simát. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne jobb. Tapasztalt anyukák! Ti mit javasoltok? Hála istennek most ez a legnagyobb gondom, mert már majdnem minden mást megkaptam az imádott rokonságomtól.Rakok egy képet a kiságyról is amit kinéztem! Eddig még csak ez tetszett a sok közül amit megnéztünk. Kép kiságy

KépKép
dudu_84

A méhszájvizsgálathoz akartam még hozzászólni! Nekem minden hónapban mikor vizsgál a doki megnézi és be is írja a kiskönyvembe.
Panca üdv!
Bee gratula!

Na mostmár megyek, mert én is le vagyok lassulva a házimunkában.

KépKép
dudu_84

A mi kiságyunkat ezen a honlapon láthatjátok (vagyis a Gergőm szobája ilyen volt, amikor haza jöttünk a kórházból:
http://www.kittibutor.hu/ sajna a pontos oldalt nem tudtam betölteni, belépés után a Bükk-re kattintotok és a jobb alsó sorakban lévő a Gergő szobája!!!

Kép
Kép
times

Mamiblue!
Mi még nem vettünk semmit, és szerintem május előtt nem is veszünk, de olyan jó nézegetni és tervezgetni...

Moni!
A Poppettet még én is csak a neten láttam így nincs több infóm.

Kpanca!
Ha megszületik a baba, akkor mindenképp szólnunk kell az alapítványnak, hogy megváltoztak a körülmények.

Bee!
Gratulálok! Remélem még aholnapi nap is a lányoké lesz... Úgy szeretném...

Dudu!
Mi biztos, hoyg külön ágyat és pelenkázót veszünk, mert így jobban el lehet rendezni a gyerekszobánkban. De hogy gyerekággyá alakíthatót veszünk-e vagy sem annak eldöntése még folyamatban van. Kíváncsi vagyok mit mondanak a tapasztalt anyukák...

times!
Szupi volt Gergő szobája. Jó ez a bútoros, megnézetm a fenyőbútorokat is, merthogy minket az érdekelne, csak kár, hogy ilyen messze van.

Kép
mirosz

Mirosz
Szorítunk neked holnapra, ezek szerint holnap lesz UH!

Igen nagyon ügyik ezek az asztalos fiúk - a párom is ott dolgozik, így nekünk a bútor dolog egy kicsit könnyebb... De hozzá teszem, hogy olyan jó hírük van, hogy vittek már Miskolcra, Sopronba, Pestre pedig majdnem minden hónapban ágyikókat...

Kép
Kép
times

Babakocsi
Vásárlás előtt fontos végiggondolni
- milyen útviszonyoknál közlekedtek... (kicsi bolygós kerék egyenetlen úton :evil: )
- mennyit közlekedtek babakocsival (ha sokat, érdemes nagyobb fekvőfelületűt, masszívabbat venni)
- autózás (csomagtartóba befér-e)
- tömegközlekedés (könnyű legyen)

Nekünk RETRUS kocsink van... én nagyon szeretem...

Kiságy
Nekünk teljesen hagyományos van, külön pelenkázóval.... Saskia most kap húsvétra új ágyat... :lol: nagylányosat... a kiságyat odaadjuk a tesónak...

Bee
:lol:
Vendég

Hello!

Bee: Gratula! Olyan jó látni, hogy így örülsz. Én valahogy még nem tudok annyira, pedig nekem 2 csajszi után lesz kisfiam! Annyira tündérek a lányok, bár lehet a fiúk is, csak ugye nekem még nincs tapasztalatom ebben!

Dudu: Nekem is tetszik ez a 3 kerekű. Szerintetek mikor mi születtünk hány fajta babakocsit lehetett kapni? :lol: Neked nagyon rendes orvosod van, az enyém is megvizsgál, de csak befirkantja a dátumot meg 1 aláírást a kiskönyvbe! múltkor is bent voltam vagy 10 percet, lett volna ideje írkálni is...Nekünk nem volt mág átalakítható, de az biztos, hogy jó az olyan kiságy-pelenkázó amibe sokmindent bele tudsz pakolni.

Nekünk az a baj, a bútorokkal, hogy ebbe a lakásba éppen már csak 1 kiságy fog elférni, viszont ha augusztusban tudunk költözni a házba, ott meg lesz egy csomó hely, akár külön szoba is, bár biztos egy szobában leszünk vele 1 darabig, ha úgy igényli!

Mirosz: Én 30. hét küröl kezdek majd vásárolni, akkor csajok is még oviban vannak délelött, és remélhetőleg még mozogni is tudni fogok!

Panca: Én már találkoztam olyannal, aki saját babája mellé is kapott örökbe. Bár semmi tapasztalatom nincs ebben a témában, de nekem is már töbször megfordult a fejemben, hogy csak nevelőszülőként magunkhoz vegyünk egy gyerkőcöt, de férjemnek még soha nem mertem mondani.

Szép napot!

Judit
(bocs az elgépelésekért, de laptoról írok, olyan pici a billentyűzete, meg sötét is van itt!)

mamiblue

Sziasztok lányok!

Köszönöm a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok!

Mamiblue!
Azért vagyok ennyire boldog, mert én mindig is kislányra vágytam. Nagyon szeretem a fiacskáimat, hihetetlenül aranyosak, bújósak mind a ketten. Rengeteg puszit kapok tőlük minden nap. Mégis úgy éreztem, hogy hiányzik egy kislány is az életemből. És most úgy néz ki, hogy megadatik. Még el sem tudom igazán hinni. Éjjel többször felébredtem, hogy ez most álom vagy valóság. A fiúk is nagyon örülnek a huginak, és azt hiszem nagyon szerencsés a kiscsaj, hogy ilyen bátyjai vannak.

A zord idő ellenére mindenkinek szép napot kívánok!
bee73

Sziasztok!

Bee
Tökéletes felállás két fiú és egy kis csajszi, én is erre vágyom, hogy teljesül-e, még van remény... A biztos, hogy egy Gergőnk már van és ketten laknak a pocakban, majd április 4-én remélem kiderül!!!

Kép
Kép
times

Dudu: most vettem észre a kiskutyát a sarokban! Ez milyen fajta, én nem ismerem...nekünk egy törpe spánielünk van. Aranyos, csak iszonyatosan éhenkórász, ki kell zárni mikor eszünk!

J.
mamiblue

Jó reggelt Lányok!

Mirosz, kicsit felületesen olvastam vissza, nem tudom, hogy kaptál-e már választ, azért leírom: A Praxisban csinálnak 4D-t is a 18. hetin de kérheted, ha esetleg nem szeretnéd, mert a 2D méregetésein van ilyenkor a hangsúly. Nekem automatikusan csinálták. DVD-t nem kell vinni, benne van az árban a fotóval együtt. A plusz dolgokért kell fizetni -pl. színes kép-

Most el fogok tűnni egy hétre, megyek a telekre dolgozgatni és ott sajnos nincs net, de 3-án kedden remélem hasznos információkkal tudok majd jelentkezni, mert a 2-ai vizsgálaton rá fogok kérdezni a Nálatok is felmerül méhszájkinyílós, szivárgós, összehúzódós, pocakkeményedős dolgokra :D

Szóval szép hétvégét és jövő hetet kívánok Nektek, majd jelentkezem :D

Copfi

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Helló lányok!
Csúnya időnk van mi? Nem baj kell a földnek az eső.

Bee: öröm volt olvasni az örömöd én legalább így vágytam a fiúra és nekem is bejött, gratula.
Panca: Szupi hogy összejött a babó vigyázz nagyon magadra üdv a klubban.
Robcsi Köszi a cikket, nem mondom hogy teljesen megnyugodtam olyan sokára szülünk még ki tudja hány törvénymódosítást találnak még addigra ki. de próbálok optimista lenni.
Dudu: csini ez a babakoccser jó a színe is, és praktikusnak tűnik. még a 3 kerékkel is kiegyeznék ha csak úgy kapnám. Csatlakozom én is betsy babakocsi tanácsaihoz mindenkinek javaslom hogy autóval menjen babakocsit venni akinek még nincs gyerkőce és mielőtt még kifizetné próbálja meg egyedül legalább 2x egymás után összecsukni és egyedül betenni a csomagtartóba. Nekem sajnos vagy kicsi babakocsit kell vennem vagy le kell cserélnem a fiat pandámat egy teherautóra, de alternatív megoldásképp arra gondoltam kiveszem az első ülést. Möglássuk.
Dudu: Jó ez a kiságy is.Én még nem keresgélek.
Szép napot nektek! Apa szabin van ápr 2-ig hurrá hurrá buli van.
Zeze

Kép
Kép
zeze

Sziasztok kismamik!!

Nagyon régen nem voltam és olvasgatni is alig volt időm, de én is megosztanám veletek a jó híreket. Az Afp-vel szerencsére minden rendben volt és kedden voltunk uh-on is és mindent rendben találtak... :lol: :lol: és nagyon úgy néz ki, hogy én is RÓZSASZÍN csíkot kérek a táblázatba.... :lol: :lol:
Bár igazából én nem tudtam hogy minek örülnék jobban, csak mindenképpen tudni szerettem volna, de most nagyon örülök a kislánynak.... :lol: :lol:

Dudu, nekem is nagyon tetszik a kiságy amit felraktál. Színvilágban nagyon hasonlóak az eddigi bútoraink. Hol találtad ezt a kiságyat és mennyibe kerül?

jaj lányok, sajnos nem emlékszem, hogy ki írta, hogy lehet bezárják a sote II-t is. Hol hallottátok ezt? nekem a dokim még nem mondott erről semmit, bár az is igaz, hogy nem találkoztunk vagy 2 hete...

most rohannom kell, mert rengeteg a meló, de péntek van... :lol: :lol: bár sajnos esik, de akkor is péntek... :lol:
Hétvégére megyünk haza a szüleimhez, akik már teljesen be vannak sózva, első unoka.... :lol: :lol:

nagyon szép, pihentető hétvégét mindenkinek
Kari

Kép
kkarol

Sziasztok!

times, a múltkor akartam már írni, hogy nálunk a védőnőnél ki vannak téve ennek a gyártónak a bútorai és pont a héten néztem, hogy nektek helyben van :D

Bee, gratula a kis puncishoz!

Karol neked is gratula!

A végén még a csajok győznek :D

Én ma megint vérvételen voltam az ellenanyag miatt, de mióta bevezették ezt a hülye vizitdíjat, úgy megkeverték az egészet, hogy 5* annyi időbe telik mint régen :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Én új vagyok ezen a fórumon. Jelenleg a 21. hétben tartok, kisfiunk lesz, augusztus 2-re vagyok kiírva. Ti mit tudtok arról, hogy alvás közben melyik oldalra tanácsos fordulni? A dokim a bal oldalt mondta, a védőnőm a jobb oldalt. Úgy tudom, hogy a véráramlással kapcsolatos dolog van a háttérben, de nem tudom, hogy mennyire kell ezt komolyan venni, illetve betartani. Továbbá az a kérdésem, hogy nektek minden nap egyforma gyakorisággal és intenzitással mozog a babátok? Nekem elég változó, egyszer már bepánikoltam, mert 1-2 napig nem éreztem a mozgást, elmentem uh-ra, de minden rendben volt.
A válaszokat előre is köszönöm.
tündér76

Szia tündér!

Örülök, hogy itt vagy.

Az alvással kapcsolatban, nekem a baloldalt javasolták, pontosabban a nődokim javasolta. Én a védőnőmmel nem beszéltem ezügyben. Megkérdezhetem, hogy a te védőnőd miért pont a jobb oldalt javasolta? Milyen okból?

A mozgással kapcsolatban ugyanazt tapasztalom mint te is, abszolút változó. Bár nekem még olyan nap nem volt, amikor egyáltalán nem éreztem, de vannak napok, amikor sokkal intenzívebb, és vannak, amikor alig észrevehető mozgások jelntkeznek. Aggodalomra semmi ok!
Minden jót,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Tündér, üdv itt! Én úgy tudom, hogy inkább a bal oldalt javasolják, na de aludjon végig valaki egy éjszakát úgy hogy meg se fordul sehová.
Én Rékával mondjuk nagyon sokáig csak a jobb oldalon tudtam aludni, aztán meg csak a bal oldalon.
Most is inkább a bal oldalamon szeretek feküdni, mert ha háton fekszem elkezd rugdosni.
Szerintem most még nem baj, ha néha nem érzed a mozgását, még azért van elég helyük, elférnek.

Kép
Kép
robcsi03

Hali!

Kezd elegem lenni ebből az essőből... :evil: Mi a viharos pusztulat van felétek??

tündér76 üdvözöllek a csapatban!!! Remélem jól fogod magadta érezni!

Bee, Karol erősíted a puncisokat, de ahogy látom tündér behozza a lemaradást! Lány, vagy fiú, fiú, vagy lány fog győzni??? Őrület....Szavazzatok! (by Sohl Buci) :lol:

Mirosz mi volt az UH-n???

Times nagyon kemény a kis fickó, főleg a rohamsisakban!!!

Bee utólag is nagyon boldog névnapot

Szerencsére babakocsin nem kell gondolkodnunk, mert 2 nagyon frankót fogunk kapni egy kedves barátunktól! Vásárolgatni még nem igazán szoktam, azért tartok a babonától, még ha nem is vagyok az, ilyenkor jobb az óvatosság!

Képzeljétek, előjött az allergiám.... :cry:
Már el is felejtkezdtem róla, hírtelen azt hittem megfáztam de aztán ráeszméltem, hogy ez a fránya allergia! Nem merek bevenni semmit, pedig van egy tuti gyógyszerem, de azt nem szabad, úgyhogy jövő héten megyek dokihoz, hogy egyáltalán tudunk e rajta javítani, vagy végigfulladozom a tavaszt!

Kellemes napot, igyunk egy csésze fínom meleg teát:

Kép

Kép
h.bogesz

Tündér
Szia!
Fekvés a bal oldalon ajánlottabb... a gerinc jobb oldalán mennek a szív felé a nagy vénák... pocak elnyomja... vérnyomásesést, ájulást okozhat...

Bébik nem egyformán mozognak... igazi személyiségek már ilyenkor is :lol:
Vendég

helló kismamik!

Ez így nem fair.!!!!.............Mostmár aztán tényleg féltékeny vagyok!!!! :oops: :oops: :oops:
Hogy sikerült nektek ennyi leányzó??Nekem meg mind a négy fiú. :cry:
Imádom őket,de hát akkor is...

Szia tündér,üdv köztünk.
Az én véleményem az,hogy úgy aludj,ahogy kényelmes.1-2 hónap és már úgy sem lesz sehogy jó.Én a két gyereket úgy hordtam ki, hogy előírás szerűen elaludtam az oldalamon,majd felébredtem a hátamon.Most is ez van. Ha hanyatt alszol,akkor a méhed a főeret nyomhatja,ha a bal oldaladon,akkor a szívedet.Szerintem hülyeség.
ha jól látom,mi kb.egyforma időben vagyunk.
Nekem sem mozog mindig egyformán,van amikor nem érzem egy csomó ideig.Az orvosom pánikolás ellen azt javasolta,hogy feküdjek le, nyugodjak meg, majd a hasamat két oldalról lökdössem meg.Na, ez nekem eddig bevált.Ha már nagyon nem jelez,akkor megnoszogatom egy kicsit.
tuza edit

Bogi, akkorát röhögtem. Vizuális típus vagyok és magam elé képzeltem a Stohl-t, ahogy mondja lány, vagy fiú, szavazzatok, a szavazás lezárul, ha a kezem összeér :D :D :D Kész vagyok :D

Allergia: menj be egy patikába, ahol árulnak homeós cuccokat és kérjél rá valamit. Nagyon hatásosak és ezeket bármikor lehet szedni, ezek növényi alapanyagokból vannak.

Ja és nálunk is szakad :evil:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Köszönöm a pontos és gyors válaszokat. A védőnő nem indokolta a jobb oldalt, lehet, hogy eltévesztette. Igyekszem mindent betartani, hiszen 4 évet vártunk erre a csodára. Megmondom őszintén, én még mindig nem fogtam fel, hogy anyuka leszek, csak egyszerűen jól érzem magam a bőrömben és nagyon büszke vagyok.
tündér76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?