Sziasztok
Most elvan a gyerkőc a kiságyában, kihasználom az alkalmat, billentyűzetet ragadok
Június, nem alszik Rozi sokat az éjszakai alvás előtt? Én úgy vettem észre, hogy Annalucus akkor ébred többször éjjel, ha a “nagy szundi” előtt nincs ébren legalább 3-4 órát (napközben általában 2 óránként alszik fél órát). Az elmúlt két napban nem hagytuk, hogy 7-8 körül bepilledjen (mondjuk ha az apja itthon van este, akkor nem is akar aludni
), így a szokásos 9 körüli fürcsi, majd kaja után 10 körül elalszik (néha csak nyafogva
), és horpaszt reggel 7-ig
A vashoz: nem szedettek veled vastablettát? Nekem az első vizitnél mondta a dokibácsi, hogy szedjem továbbra is a Maltofert, mert legjobban az anyatejből juthat hozzá a baba... ráadásul én is vashiányos vagyok
Párom édesanyja már megjegyezte, hogy sápadtnak látja Bogyónkat... kedden megyünk 3 hós oltásra, majd megemlítem a dokibácsinak...
Jaésa Cerazette... 2 álláspont között őrlődök
A védőnőm azt mondja, hogy csak akkor hatásos, ha teljes értékűen szoptat az anya, a dokim meg azt, hogy nincs összefüggés, merthogy trombózishajlamosaknak, cukrosoknak is ezt a fogamzásgátlót írják fel... Jópofa...szeretnék még babucikát, de nem ilyen gyorsan... Bár párom aszonta, legalább letudjuk ügyesen
Rozi nagyon ügyesen fürdik egyedül
Fajin az ülőpozíció is
Ildi, Timi is nagyon aranyos
Az alátétet azért kérdeztem, mert a mi pólyabetétünket kinőttük
, a tiétek meg úgy látom még egy darabig bírni fogja a növekedést
De Moszkva kicsikét messze van
Evica, remélem azóta javulgatnak a dolgaitok... Hozol Onurról képeket?
Zetus, köszi a blogot, nagyon szuperos!
Manóci, jók a képek! Hanna baba naon cuki
Jó kis feneke van
Olyan látványosan nőlnek ezek a gyerekek
Mindig elámulok...
Június, gratula Rozi babának az átforduláshoz!
Mi azóta se gyakoroljuk... egyszer-kétszer bemutatta, hogy tud Ő ilyet, oszt jóvan
Bóbita, de jó, hogy Liza jól van!
Én csináltam a 90 napos diétát, 5 kilót és vagy 15-öt szedtem vissza
De én nem folytattam a 90 nap után a reggeli gyümievést
De van, akinek bejön
Skat, akkor kellemetes őszölést
Nem baj, ha nincs adat, mindenki akkor “diktálja be”, amikor tudja
Szépek vagytok!
Végszóra el is fogyott a türelem...
Este rakom a táblit, még jöhetnek adatok