Új privát üzeneted érkezett!

Hello Lányok!

Mindent visszaolvastam, de annyit írtatok, hogy biztos nem tudok mindenre reagálni!

Etus,
Nagyon szupi a blog, amit gyártottál, tök jó nézegetni!!
Ja, és csak így tovább az altatással, azt mondják a babáknak azt is tanulni kell!

Ildi,
Lehet, hogy már elmúlt, de berepedezett mellbimbóra szerintem a legjobb, ha kensz rá egy kis anyatejet, és hagyod megszáradni. Meg a cickószellőztetés is jót tesz! Nekem még az elején volt egy kicsit berepedve, és ez nagyon bejött. Bár gondolom ha nagy a seb, akkor ez lehet, hogy nem segít!

Mi is benne lennénk a taliban, csakhát nekünk is elég körülményes bemenni, tömegközlekedéssel macerás a két kicsi miatt, autóval meg agyrém jelen pillanatban a dugók miatt!
Egyébként én is szívesen látnálak benneteket, tulajdonképpen nem lakunk messze Bp-től, a Nyugati fél óra innen. Nem tudom Pesten ki merre lakik, de ha nem messze, akkor nálunk is lehetne! Aki meg vidéki, és mondjuk autóval jön, akkor már nem olyan sok az a plusz fél óra. Bár a dugók...
Beszéljétek meg, kert van, ha jó az idő, ha nem, akkor bent is elférünk!

Mi megyünk hétfőn Alsópáhokra, már nagyon várjuk, csütörtökön jövünk haza, majd mesélek!

Megyek is, mert folyamatos mosás-vasalásban vagyok!

Puszi mindenkinek, a betegeskedő gyerkőcöknek jobbulást!

Judit,
sajnos nincs friss adatom, nem tudunk minden héten elmenni a védőnőhöz, küldök helyette egy képet, hogy mekkora Palkó! Kép Hát ekkorka vagyok, egy hosszú alvás után Kép Én meg imádom a céklalét!

Kép

Kép
skat

Bezzeg te már kaptál enni, nekem meg csak nem adják már azt a cicit! Kép

Kép

Kép
skat

Sziasztok :)

Most elvan a gyerkőc a kiságyában, kihasználom az alkalmat, billentyűzetet ragadok :)

Június, nem alszik Rozi sokat az éjszakai alvás előtt? Én úgy vettem észre, hogy Annalucus akkor ébred többször éjjel, ha a “nagy szundi” előtt nincs ébren legalább 3-4 órát (napközben általában 2 óránként alszik fél órát). Az elmúlt két napban nem hagytuk, hogy 7-8 körül bepilledjen (mondjuk ha az apja itthon van este, akkor nem is akar aludni :D ), így a szokásos 9 körüli fürcsi, majd kaja után 10 körül elalszik (néha csak nyafogva :?), és horpaszt reggel 7-ig :)
A vashoz: nem szedettek veled vastablettát? Nekem az első vizitnél mondta a dokibácsi, hogy szedjem továbbra is a Maltofert, mert legjobban az anyatejből juthat hozzá a baba... ráadásul én is vashiányos vagyok :? Párom édesanyja már megjegyezte, hogy sápadtnak látja Bogyónkat... kedden megyünk 3 hós oltásra, majd megemlítem a dokibácsinak...
Jaésa Cerazette... 2 álláspont között őrlődök :? A védőnőm azt mondja, hogy csak akkor hatásos, ha teljes értékűen szoptat az anya, a dokim meg azt, hogy nincs összefüggés, merthogy trombózishajlamosaknak, cukrosoknak is ezt a fogamzásgátlót írják fel... Jópofa...szeretnék még babucikát, de nem ilyen gyorsan... Bár párom aszonta, legalább letudjuk ügyesen :lol:
Rozi nagyon ügyesen fürdik egyedül :lol: Fajin az ülőpozíció is :D

Ildi, Timi is nagyon aranyos :D Az alátétet azért kérdeztem, mert a mi pólyabetétünket kinőttük :? , a tiétek meg úgy látom még egy darabig bírni fogja a növekedést :) De Moszkva kicsikét messze van :roll:

Evica, remélem azóta javulgatnak a dolgaitok... Hozol Onurról képeket? :)

Zetus, köszi a blogot, nagyon szuperos! :D

Manóci, jók a képek! Hanna baba naon cuki :) Jó kis feneke van :wink: :lol:

Olyan látványosan nőlnek ezek a gyerekek :shock: Mindig elámulok...

Június, gratula Rozi babának az átforduláshoz! :D
Mi azóta se gyakoroljuk... egyszer-kétszer bemutatta, hogy tud Ő ilyet, oszt jóvan :lol:

Bóbita, de jó, hogy Liza jól van!
Én csináltam a 90 napos diétát, 5 kilót és vagy 15-öt szedtem vissza :? De én nem folytattam a 90 nap után a reggeli gyümievést :roll: De van, akinek bejön :)

Skat, akkor kellemetes őszölést :wink: :) Nem baj, ha nincs adat, mindenki akkor “diktálja be”, amikor tudja :)
Szépek vagytok! :)

Végszóra el is fogyott a türelem...

Este rakom a táblit, még jöhetnek adatok :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Ehh...szal úgy akartam írni a diétához, hogy 5 kilót adtam le, és vagy 15-öt szedtem vissza :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

balwin:
Csak gyorsan az adat... Timi mar 5,53 kg :lol:

skat:
Az anyatejes verzio sajnos mar nem mukodott. Amikor kisebb sebek voltak rajta, akkor jo volt, de azert most is csinalom, hatha... Most bioptron lampaval kiserletezem, de ugy tunik hasznal, mert 2 nap alatt mar latvanyosan osszehuzodott a seb. :lol: Mar nem is faj annyira.
a hazidokim meg valami fertotlenitos szert irt fel ra, amit szinten hasznalok, nehogy valami kobor mellgyulladas megint megtalaljon.
A ceklas kep nagyon klassz! :lol:
Hat mi nem vagyunk annyira mobilak meg, mivel nem merek meg ugy vezetni, hogy Timi egyedul ul hatul...
Nagyon jok a kepek. A ceklat en is szeretem :lol: A vedono direkt javasolta nekem verszegenysegre.

Lanyok nalatok hanyszor volt vedono? En kicsit botranyosnak tartom, hogy Timi 4 hetes kora ota nem jott senki. Akkor is bejelentes nelkul, en itthon sem voltam. Szoval nem vagyok elragadtatva a notol. :?

bobita:
A 90 napos dietat en is csinaltam mar... Fogytam tole, de vissza is jott. Nekem eddig talan a hrbalife dietaja jott be legjobban, de az meg nagyon draga. :roll:

szoni:
Mostanaban ritkan vagy, lehet ossze kene mar tenyleg futni. :roll: Mikor legyen az a tali? :(

baratodildi

Bóbita,nagylánynak jobbulást! :wink: Keresztelő, de jó!nekünk idén már nem lesz, majd tavasszal.Vagyis még futok 1 kört, hátha lesz jóidő, de hidegben nem akarom :(
Unokahúgom mellett döntöttünk, csak az a baj, hogy nem állnak nagyon jól a barátjával, pedig már 5 éve együtt vannak.Szerintetetk lehet olyan, hogy csak kerianya van? :roll:

Szona, tényleg ritkán vagy :( tali akkor lesz? mikor?

Skat,képek aranyosak nagyon!Hááát megmondom őszíntén nekem jobb lenne a tali szonáéknál, mert én is Bp.-től 15 km-re lakom, de itt a budai oldalon.Tehát nekem a XII.-ik kerület 20'!De átmenni a városon a dugó, így neked lenne, ha nálad lenne a tali akkor meg annak aki errefele lakik! :roll: :wink:szal, kár hogy középen senki nem lakik aki bevállalna egy talit! :P
De azért jó lenne ám, ha eljönnétek, aztán legközelebb meg legfeljebb arrafele szervezzük :wink:

Diéta: hát igen általában azt mondják, hogy nem is lefogyni nehéz, hanem megtartani :evil: amit elértél kínkeservesen!Én úgy döntöttem, hogy januártól állok neki valaminek.Szeretném, ha 6 hós korig maradna atejem, és csak cicit tudnék adni neki, ezért nem merek előbb koplalni, ill. erőlködni.Meg tudjátok jön ám a karácsony is......... :P na akkor tuti nem tudom megállni, hogy ne egyek.Ugyhogy megbeszéltem magammal a januári kezdést :wink: :lol:
manóci

Védőnő: hozzánk Annalucus kb. másfél hónapos koráig hetente jött, aztán már csak havonta fog ezután (épp ma délelőtt volt). Asszem féléves koráig. De mindig felhív előző nap, hogy jöhet-e, meg mikor. Ildi, a tiétek elég bunkó lehet :?

Babautaztatás: egy hetes kora óta autóztatjuk a gyereket, 3 hetes kora óta meg hetente egyszer leteperünk 130 kilométert (plusz 130 vissza - szüleimet látogatjuk), sokszor csak mi ketten a gyerkőccel :) Én sem tudnék úgy vezetni, hogy hátul van egyedül- de miért is kellene hátul utaznia?! Előre van bekötve a hordozója; jó nagyokat alszik benne menet közben :D

Mindjárt rakom a táblát...

Judit
Kép

Kép
balwin

Kép

A legfontosabbat meg kihagytam: Annalucus ma este hátról hasrafordult :lol: Még jó, hogy írtam délután a forgásról... :wink: Olyan szépen kivitelezte, lassan, megfontoltan, egy hang nélkül, még menteni sem kellett :) Persze a végeredmény, a hasonfekvés már nem tetszett neki :wink: Lefényképezgettem az oldalrafordulástól kezdve, majd ha gépre rakom a képeket, felteszem :) Hjaigen, mindezt az ágy szélén hajtotta végre :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Látom mindenki jó van, de jó !!!
Mi is jobban vagyunk voltunk ma is sétálni í hízást továbbra se viszi túlzásba de jó a kedve és eszik ez a lényeg. Kép Kép
KépKépKép
rena10

Hoztam a képeket :)

Kép Kép Kép Kép Kép

Jó éjt

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Bocsánat-bocsánat, mostanában tényleg ritkán írok, de azért nagyjából olvasó üzemmódban itt voltam.
Csak nagy babakocsi cserében voltam és azzal kapcs. bújtam a netet, amikor a Manóim engedték. Mire ide értem, addigra már csak olvasni volt időm tőlük.

Én hétfőn megyek a dokimhoz, kíváncsi vagyok, hogy mit fog ajánlani fogigátlásra, mivel nekem már meg is jött :( Szonjival kb. 8 hét után, most meg 10 hét után. Nincs szerencsém. Pedig Marci szopizik (és Szonji is anyatejes volt).

Ildi!
Nekem is előre van bekötve Marci hordozója, a légzsákot pedig nálunk ki lehet kapcsolni.

Judit!
Gratula a nagy mutatványhoz!

Tali!
Nekünk a jövőhét utáni héten a hétfő és a péntek kivételével bmelyik nap jó (akár nálunk lesz, akár másnál). Viszont, ha mégis máshol tartjuk, akkor nekem annyi a kötöttség, hogy Szonji kb.2-től alszik kb. 4-ig.
Szavazásra bocsátom a pontos dátumot!

Skat!
Mi szoktunk ám Gödre járni, mert van egy barinőm, aki ott lakik.
Alsópáhok szuper, egyetek sok-sok fincsiséget és pancsizzatok sokat!

Bóbita!
Jobbulást a nagylányzónak és drukk, hogy a Kismanó ne kapja el. Csak megindult Ő is a hízás útján :wink:

Ja!
Szegény Etus beteg, nem tudom, hogy mennyire komoly a takonykórja, de a dokitól küldött sms-t.

Most mennem kell,

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:16-kor.
Vendég

Fronell,de ari az a füles sapi Almán! :) Fogyi Kép
Ülés a kocsiban, így van ahogy mondod!Ha nem lehet kikapcsolni a légzsákot akkor tilos előre rakni!Nekem nincs is légzsákom :lol: így Hannus helye mellettem!Eszti meg hátul, de ő már tud beszélni :wink: Baleset :( sajnálom, de jó, hogy nektek nem történt bajotok!

Judit,jajj de ügyes AnnaLucus :) gratulálunk hozzá!

Szona,jó, hogy jöttél már :) Nekünk a jövő hét utáni pont sűrű!A hétfő, és a péntek kivételével minden napra van valami! :( :( Lehet máskor?Többiek?? :roll:

Bóbita,jobbulást nektek.Igazad is van, nálunk detto a helyzet hízás ügyileg, de Hannus is tök jól fejlődik! :wink: Mi megyünk kedden úgyis a neurológushoz, majd rákérdezek a kicsiségére is azért biztos ami biztos!Ugyanis fejlődésneurológus ráadásul a nőce :wink:
manóci

Sziasztok!

Egy pár napig nem írtam , mert Rozi a szokásosnál is pocsékabbul aludt éjjel, én meg másnap mosogatórongy voltam. Most csak kétszer ébredt fel és rögtön visszaaludt nálunk ez már kánaán.

Skat!
Nem tudom olvasol -e még az utazás előt, mindenesetre nagyon jó kikapcsolódást kívánok! Agyerkőcök édesek, JOhi haláli a céklaleves kis pofikájával!

Judit!
AnnaLucus annyira ügyes!!!!! Azért látom résen voltatok az ágy végében! A feje hátulján neki is ritkább a kis haja, mint Rozinak! Olyan öreguras :lol:

Rena!
Balázs milyen felnőttes, komoly arcot vág! Tündéri! Megint említetted ,hogy nem híztok eleget! A táblázatban néztem éppen, szerintem nagyon jól fejlődik ! Mi a baj? 6 hónapos korára kell megdupláznia a születési súllyát és ez már majdnem megvan 4 hónaposan!!!!

Fronell!
Alma tündérke a mosolygósképen, nekem ez jön be jobban :lol: A pulcsija meg haláli, honnan szereztétek, mi is meglepnénk apát hasonlóval!

Bóbita!
Jobbulást a nagyobb gyermekednek, reméljük Liza baba és te sem kapod el. Látom Liza is szépen növöget mostanság!

Manóci!
Neurológusnál sok sikert, biztosan minden rendben lesz. Majd mesélj mi volt!
Ha jól elmlékszem te említetted, hogy Rozi vszínűleg sokat alszik nappal azért nem alszik éjjel! Hát nem tudom. Reggeltől egész nap kb. 5-6 órát alszik összesen, de du. 5-6 órától már sosem alszik. Este fél 8-kor fürcsi és fél 9-9 körül szokott elaludni. Van amikor már 11 kor felébred :roll:

Szoni!
Szerintem jelölj ki egy időpontot, ha már nálatok lesz a buli, mert így nem jutunk előrébb. Ha van konkrét időpont akkor mindenki leírhatja, hogy jó -e neki és esetleg javasolhat másikat!

Etus!
Mennek a gyógypuszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petra, Evica hol vagytok?????????????????????

Pusszantás

Bea

Kép[/url]
június

Szoni:
Nekunk a jovo utani het masodik fele jo. :)

Most megint Balcsin vagyunk. Szuper az ido ezuttal. :)

Autosules:
Epp most olvastam a Baba magazinban, hogy azert hatul biztonsagosabb a babucinak utkozes eseten, mert kevesebb uvegszilank eri minden bizonnyal. :roll: Amugy legzsak nalunk sincsen... Azert ha egyedul utazom majd egyszer valoszinu elore fogom tenni, mert ugy nyugodtabb vagyok. :) Addig meg hurcolasztatom magam, csak el ne felejtsek vezetni :lol:

baratodildi

Sziasztok!

Nem voltam egy ideje, elkaptam valami hulye virust, teljesen kesz voltam... kedden este kezdodott, szerdan este mar annyira rosszul voltam, hogy feltem, elejtem a kezembol Bercust amikor tartom, szedultem nagyon... Total bojkottalom a dokihoz-menest a vizitdij ota (nem zavarna egyebkent, ha nem vonnanak le egy csomo penzt a ferjem fizetesebol a nagy semmiert... hizsen most mar mindenert fizetni kell az egeszsegugyben... na nem is megyek bele mert csak felhuzom magam... :)), de csutortokon elmentem dokihoz, kaptam antibiotikumot, azt is bevettem, pedig utalom! De most mar jobban vagyok hala a jo egnek...
Ami meg gaz volt, hogy pont kedden kezdodott Bercusnal, hogy egyszercsak nem volt neki eleg a tej, total megijedtem, aztan rajottem, hogy pont 3 honapos, igy biztos most van nala a fejlodesi ugras, szoval hott betegen etettem 2oranknet, hogy tobb tej termelodjon... nagyon "szuper" volt... de megerte, mert most tobb tej van, legalabbis ugy tunik, hogy most megint eleg neki. Maradjon is szepen igy. :)

Judit: Gratula Annalucusnak, eeeedes kis ugyes lanyka! :)

Fronell: Alma zabalnivalo!

Skat: ceklas kep aktualis kedvencem, amint lesz idom mar nyomo is fel a blogra :) (persze a tobbi keppel egyutt :))

Vedono nalunk Bercel 3hetes kora ota nem volt, mondjuk nem is banom.

Kepzeljetek, par hete elkezdtem hizni, ugyhogy teljesen kivagyok lelkileg... :( Kissebb volt a hasam 2 hettel a szules utan mint most... :( 3 kilot hiztam az elmult 1 honapban... no comment... :(

Bercus 3honaposan 5600 gramm volt

Szoni: szerintem is jelolj ki te egy napot, aztan mindenki irja majd hgoy jo-e neki vagy sem...

Bobita: hogy sikerult a keresztelo?

na megyek, furdetunk...
jok legyetek!
Etus

zetus8

Sziasztok!

Most csak gyorsan annyit, hogy voltam ma a dokimnál a 6hetes kontrollon:
Én is a Cerazettet kaptam, de nekem azt mondtaa doki, hogy szopi után is lehet szedni, az a legszerencsésebb, ha vkinél bevállik, de arra kell figyelni (szoptatás alatt is), hogy ha a mensi 7-10 napig eltart, akkor nem hatásos és máshogy kell védekezni.

Marci szombati súlya: 5420gr (mindig szombaton méreckedünk, mert akkor tölti a heteket)

Fronell!
Még szerencse, hogy nektek nem lett semmi bajotok.

Akkor majd kitalálok egy időpontot és utána lehet lázongani :)
De legyen inkább jövő hét utáni hét (az most nem tudom, hogy hanyadikai hét, nincs a kezemügyében naptár), mert jövő hétre már szerdára is beprogramoztuk magunkat.

Etus!
De jó, hogy jobban vagy.

Ildi!
Holnap jó idő lesz állítólag :wink:
Használjátok ki a Balcsinál és sétázzatok sokat!

Június!
Kezdem átérezni a helyzetedet, mert újabban Marcibácsi is olyanokat produkál éjszaka....tegnap 2 óránként (!) felébredt. De kicsesztem szegénnyel, mert nem adtam neki cicit, csak 4-kor. Nem akarom, hogy ráérezzen az éjszakai cicizés ízére, aztán nem lesz nyugtom.

Most megyek, mert alig látok,
Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Visszaolvastam..

Fronell: Alma nagyon édi és komoly nagy babónak tűnik a sapis fotón főleg az én Lizámhoz képest.

Judit: Annaluca nagyon ügyes,de az ágy közepe már biztonságosabb!!!!!

Keresztelő: nagyon jól sikerült!!!! reggel fél 9 kor misén voltunk,volt egy kis nyöszörgés aztán elaludt.
Anyósék mellettünk laknak és nekik jó nagy nappalijuk van igy ott volt az ebéd. 15-en voltunk és behoztuk a nagy pingpong aszatlt a garázsból az lett megteritve. Nagyon sok kaja volt anyós és a sógor/ aki szakács/ kitett magáéert. Ott volt a pap is és este 6 kor ment el olyan jól érezte magát. Negyed 1 kor volt a keresztelő utána az ebéd. Lánykám rendes volt mert olyan jót aludt a hangzavarban kaja alatt :lol:

Ma már böjtölök teázom és vize iszom és elkezdem a fogyókúrát...meg se állok 10 kg minuszig. Muszáj mert magas a vérnyomásom fájnak a térdeim, És més egy nappal kereztelő előtt lerobbant a derekam is,sajnos nekem ez gyenge pontom mert már műtőtték,csodálom eddig nem volt gond....megpróbálom rendbe hozni..lámpázom és neki kell állnom mozogni nagyon hiányzik igen lusta lettem meg hát nincs idő rá,de majd megoldom.

Rakom a képeket:

Kép
bóbita3

Sziasztok!

Manó!
Asszem te kérdezted az egy keresztszülős dolgot. Szóval nálunk pont így van, mert amikor a keresztfiamat kereszteltük épp válófélben voltam és nincs keresztapja Milánnak. Egyedül álltam a templomban (+ a szülők) , de nem volt ciki, így is nagyon jó volt. Mivel én vagyok a rokon a keresztmama egy biztos pont! Nagyon szeretem a kismanót Milánmamának hív, már 4 éves és még mindig.

Bóbita!
Örülök,hogy jól sikerült a keresztelő. Mint írtam a miénk katasztrófa volt, Rozi kitett magáért :oops: , a kajcsi utána már nálunk is jól sikerült! Várjuk a képeket!

Szoni!
Kitartás, szerintem fejlődési ugrás van a gyerkőcöknél, vagy mi a fránya!

Na ha tudok jövök még!

Pusszantás

Bea

Kép[/url]
június

Június,igen én kérdeztem :) köszi a választ!

Voltunk ma a neurológián!Minden ok, kicsit kötöttek az izmai, feszesek, és tornáztatnom kell minden pelusozásnál :? :) 6 hét múlva kontroll, és reméljük megoldódik a dolo!Amúgy meg lettünk dícsérve, hogy nagyon szépen fejlődik, és a korához képest is kis okos, figyelmes baba 8) :)

Bóbi,keresztelő :wink: tök jó, hogy jól sikerült.Nekünk jövőre lesz tavasszal asszem.Már nem akarok kapkodni, és hidegben meg végképp nem akarom rendezni!
manóci

Na pár kép:

Sajna én is elkaptam a családtól fáj a fejem torkom és kezdek náthás lenni. Még Lizán nem vettem észre semmit....... Kép A család a templomban Kép Keresztszülők Kép A család

Kép
bóbita3

Kép Apával Kép A nagy zabálás

Kép
bóbita3

Bóbi, szupik a képek, és nagyon aranyos kis család vagytok! :) Liza tiszta apu szerintem! :wink:
manóci

Jajj, és Bóbi, jobbulást! :( Nálunk Hannus lett kicsit taknyos, de anyatejet csöpizek orrába, meg a szemét kamillázom, mert olyan kis könnyes örökké!Szerintem a náthától, remélem! :?
manóci

Sziasztok :)

Babautaztatás: nekünk csak a vezető oldali részen van légzsák, eszembe se jutott, hogy másoknál lehet másként is :oops: :lol:

Ildi, bizonyára igaza van a Baba Magazinnak is, de nem csak frontális ütközés létezik :roll: A gyártók nem tesznek különbséget...

Most be kell fejeznem, majd még jövök, hozom a táblát is :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Én "új" vagyok ezen az oldalon habár a babanet a kedvenceim közé van betéve. Olvasgatom a hozzászolásokat és tök jó dolgokat tudok meg. Én 20 hetes kismama vagyok. pár napja zsibbad a bal kezemen az ujjaim vége. Többeteknél olvastam, hogy szokott ilyen lenni de azt nem találtam meg hogy mi lehet az oka. Ha vki tudna ebben segíteni tök jó lenne.
A másik dolog, hogy ma beszéltem a védőnömmel és mondta hogy 24 hetesen lesz a "cukorivós" vizsgálat. Olvastam hogy többen, hogy vigyünk citromot magunkal. Az egészet nem értem. Ez az első terhességem és fogalmam sincs ezen a vizsgálaton mit kell csinálni. :(
Elmondaná valaki???? :)

Előre is köszi a segítséget!

Jó éjt: Éva
avet

Üdv Avet :)

Gratulálok a kicsihez! :D Mikorra vagy kiírva? Tudjátok már a nemét? És a nevét? :lol:

Nekem nem volt ilyen zsibbadós problémám, de én úgy tudom, hogy talán azért van, mert a baba nyom egy eret, vagy ideget...

A terheléses cukor vizsgálat úgy történik, hogy első körben reggel éhgyomorra vesznek le tőled vért, ezután megitatnak veled egy bögre vizes cukrot :mrgreen: , majd 2 óra múlva (közben nem szabad enni) újra vesznek tőled vért. A citromot azért szokták "javasolni", mert azzal kissé elviselhetőbb a cukros lötyi. De sztem anélkül is le lehet küzdeni :) (ha nem vagy "hányós"...akkor gondolom nehezebb) Egyébként vannak helyek, ahol nem cukros vizet kell inni, hanem zsömlét, kefírt(?..) enni.

Remélem tudtam segíteni :)

Mindjárt rakom a táblácskát...

Judit
Kép

Kép
balwin

Kép

Kedden voltunk dokibácsinál, megkaptuk a 3 hós oltást. Most nem voltunk annyira hősiesek :) Bogyóm éberebb volt, mint a múltkor; a méréseket még végigmosolyogta, de amikor dokibácsi beleszúrta a tűt, eltört a mécses :( :) Gyorsan agyonpuszilgattam, és 1 perc múlva már minden rendben volt :D Most mértek buksit, meg mellkast is: a koponya kerülete 41,5 cm, a mellkasé 41 cm. A súlya 6250g volt, a hossza pedig 65 cm. De ezeket beírtam a táblázatba :oops: :)

Fronell, a füleskapucnis kép nagyon aranyos Almáról :D Ő is sokat változott!

Június, igen, kikopott hátul a haja :lol: Jah, ez jó szó rá: öreguras :D Annyit forgatja a fejét háton fekve...jóhogy kopik :) Mostanában azon filózok, hogy meg kellene fodrászkodni...a vakfolt alatt hosszú huligánhaj van...mint egy kiöregedett rocksztárnak :lol: Meg a halántékánál is ritkult.
Nem Manóci, hanem én kérdeztem az alvásos dolgokat :) Összeszámolgattam, Annalucus mennyit szunyál napközben...átlagosan 5x40 percet (kb. 8-tól este kb. 9-10-ig)...az durván 3,5 óra :roll: Mondjuk ettől függetlenül előfordul, hogy többször felébred :)Hát nemtom télleg...lebegjen a szemünk előtt, hogy nem lesz ez mindig így :wink:

Zetus, rendbejöttél már teljesen? Örülök, hogy újra van elég tejcsid! :D

Bóbita, szép keresztelőtök volt :) A Nagy Zabálás a képen kicsit visszafogottra sikeredett :wink: :lol:
Liza sztem is tiszta apja :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok lányok és babák!!!
Már jó rég nem voltam :cry: Csak csendes megfigyelő állásba voltam húzódva :lol:
A gyerkőcök tündériek. És a blog .... nagyon szupi Zetus és mi is benne vagyunk, tök jóóóó. Örüök neki,,, Köszi köszi...

Kép
atina_k

Sziasztok!

Küldök mutatóba egy-két finomságot: Kép Anyósom tálal

Lemaradtam a levesnél.....

Vásárolt már vki a teszveszen?

Kép
bóbita3

Sziasztok Csajok!

Először is Avet!
Nekem is zsibbadt a kezem , nem nagyon tudom mitől is van , de majd elmúlik és jön új nyavaja! :lol: Tudod egy csomó új dolgot fogsz tapasztalni a terhesség alatt, de ez természetes, mert ez egy "másállapot". Ha bizonytalan vagy, vagy megijedsz esetleg egy - egy tünet miatt (velem előfordult ilyen :wink: ) kérdezz nyugodtan, ha tudunk segítünk! Ja a cukorterhelés nem gáz! Nekem nem kellett a lötyihez citrom, mert édesszájú vagyok és az éhezés után (éhgyomorra kell menni) jólesett egy kis cukros víz :?

Judit!
Tudod ha Rozi nem alszik túl sokat napközben , akkor sem jobb az éjszakánk! Most már úgy csinálom,hogy ha elkezd mocorogni belenyomom a cicit a szájába és rögtön visszaalszik :wink: Ha ezt a suttogó látná :oops: Írtam, hogy mi megnyírattuk Rozit. A fodrász csajszinak van egy halk kis gépe és azzal megnyírta a karomban. Nem sírt csak nézelődött.

Bóbita!
Tényleg az apukájára hasonlít a csöpség, de nagyon!! Aranyos a családod! Látom anyós kitett magáért :wink:

Többiek, merre vagytok???

Az iwiw-en Etussal és Ildivel már megjelöltük egymást, ha ti is elküldenétek a neveteket priviben, felvehetnénk egymást ismerősnek!

Bea

Kép[/url]
június

Sziasztok!

Az iwiwen ugy találtok meg hogy Sápi Rita.
E mail:sapi.rita@freemail.hu

Kép
bóbita3

Június!

Miért nyirattátok meg?

Amugy már én is gondolkodtam rajta mert hátul már kikopott a feje tetején tök hosszú meg a tarkóján elöl meg már uj hajacska van.
Elég idétlenül néz ki.

Kép
bóbita3

Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődéseket, szoktam olvasgatni, de kevés az energiám mostanában. Férjemmel nem sokminden javult. Figyelmetlen, nem törődöm, Onurt szereti ugyan, ez nem vitás, de nem foglalkozik vele szinte semmit és szinte csak a nem tetszik van. Kezd nagggggyon elegem lenni belőle. Tegnap nélküle voltunk egy esküvőn Sopronban, pedig nagyon rég szóltam neki, hogy lesz, de nem kérte el magát.

Onur jól van, kicsit köttött a csípője, tornáztatni kell, meg a nyakát is erőltetnie kell picit mert nagyon egyfele tartja a fejét, egyik nyakizma picit rövidebb, tán mert úgy feküdt odabent. De szépen haladunk.

Elég sokat autózunk vele, tegnap 1 nap oda-vissza voltunk Sopronban, 2 hete ugyanígy Nyíregyházán. Nem mondom, hogy nem látszik meg rajta, ha épp sokat hurcoljuk, de nem zavarja meg nagyon. Éjszaka ugyanúgy alszik rendesen (1x ébred).

Ja, és 3 hónaposan megtalálta a hüvelykujját. :lol:

Kép

Kép Kép Kép

Kép A megfordulással kísérletezett délután.

KépKép
evica76

Másfél hete 5800 gramm volt Onur.
Jövő hét szombaton megyünk előszőr babaúszásra.
Jár valaki?
Tali szervezésével mi a helyzet?

Bóbita! Hogy van a kislányod?

Megpróbálok többet jönni, csak általában fárad vagyok estére és hangulatom meg a béka feneke alatt.

KépKép
evica76

Sziasztok!

Hát, megjöttünk az őszölésből! Nagyon nagyon szuper volt, időnk is egész jó volt, a környezet, meg a programok, meg minden klassz volt, a kaja elsőosztályú, nem is kellett ebédelnünk, elég volt a reggeli-vacsora. Híztunk vagy 3kilót! A terület óriási, mintha egy külön kis városban lennénk. Ja, és tényleg minden van a gyerkőcöknek, kicsiknek nagyoknak. A gyerekek nagyon jól viselkedtek, tök jó szobáink voltak, külön nekünk, külön a gyerekeknek. Szóval tudom ajánlani mindenkinek, mégha drága is, főleg ha kaptok üdülési csekket, mi is abból mentünk.
Rakok fel képeket!

Etus,
Remélem már jól vagy! Egyébként is szar betegnek lenni, de ha az embernek babája van, akit ugyanúgy el kell látni, úgy még nehezebb. Ja, és tudom nem vígasztal, de szerintem én is híztam! De én tudom mitől, sok édességet eszem, úgyhogy majd próbálom visszafogni magam...
A 3 hós kor tényleg fejlődési ugrás, nekem is többet szopizik Palkóka.

Bóbita,
Aranyosak a keresztelős képek. A leányzó tényleg tiszta apja!

Onur nagyon édes!

Az iwiw jó ötlet, én mint Sreiner Katalin vagyok fent!
Sok puszi, felrakok pár fotót, hogy aki kíváncsi, megnézhesse hol voltunk. Bocs, ha sokra sikeredik!!!! :oops: Kép Kép hinta... Kép az állatsímogató Kép Johi uszi Kép Pali uszi... Kép Kép apukák is élvezik! Kép és még egy játszótéri

Kép

Kép
skat

skat
nagyon szupik a képek, látom nagyon jól éreztétek magatoknak. És a kis Palkó is élvezte a vizet. :D Johinak, meg különösen nagyon tetszett minden, szerintem nagyon neki való állatsimogató, játszótér... Nagyon jó lehetett nektek :wink: Én Kelemen Anita vagyok az iwiw-en.
Onuor nagyon édes, főleg az a kép, amilpr lebiggyed a szájja, zabálni való, Aliz baba is szokott ilyeneket csinálni.
Bóbita látom volt anyós kitett magáért.

Kép
atina_k

bóbita! Én nagyon sokat vásároltam a teszveszen, ha kérdésed van, mond. Merem ajánlani.

KépKép
evica76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:16-kor.
Vendég

Bóbi,keresztelős képek, nagyon jók :)

Évica,férj :( De kárpótoljon, hogy Onur annyira szép édes kisfiúúú! :) nagyon, nagyon cukiii.Hüvelykújj :wink: nálunk is már megvan!

Skat,de klassz helyen voltatok, biztos jól éreztétek magatokat :)

Június,hajnyírás :lol: már nekem is mondogatja Peti, hogy vágjuk le a feje tetején Hannusnak, mert ott annyira hosszú, és ráadásul áll az égnek :P :lol: A következő hajmosásnál lehet lenyisszantom :wink:

Iwiw, én is vagyok, keresek akit tudok! :)
manóci

Kata!
Annyira szép helyen voltatok, nekem is kedvem támadt egy kis wellnessezéshez. Úgy megközelítőleg mi pénzbe kerül pár nap, nekünk ui. nem jár üdülési csekk (csak a szánk) :? . Johi annyira tetszik nekem, jaj persze ti is! :lol:

Evica!
Sajnálom, hogy rossz paszban vagytok a férjeddel. Tisztában vagyok vele milyen kimerült és érzékeny ilyenkor az ember, főleg ha nem kap segítséget , támogatást. Én sem elégszem meg azzal, hogy Apa szereti Rozit (még szép!), segítsen is be, mert máskülönben nem megy. Onur igazi kis macsó a lebiggyesztett szájával!
Bébiúszás!
Nekünk a gyerekdoki a 4 hós oltás után engedélyezi, úgyhogy októberben kezdünk. Ha ti hamarabb mentek várom a tapasztalatokat!

Fronell!
Nem semmi vagy! Szerencse, hogy nem esett bajod, de így is nagyon macerás a dolog.

Bóbita!
Azért nyírattuk meg, mert összevissza kikopott, máshol meg kezdett jönni az új hajacska és elég viccesen nézett ki. Így sokkal jobb szerintem.

Pusszantás

Rozi még mindig ébred kb. 3x éjszaka :cry: :cry:

Kép bevettük a Maltofer cseppet Kép gondolkodom tehát vagyok

Bea

Kép[/url]
június

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:17-kor.
Vendég

Sziasztok!

Régen voltam később visszaolvasok addig is pár kép. Kép
Kép Kép

KépKépKép
rena10

fronell:
Na en is nagylany vagyok mar :? Mar 3 hete is volt valami jelzeserteki pecseteles, de tegnap reggel szo szerint elontott. :oops: Meg eddig nem befolyasolja a szopit szerencsere.
Kocsi :cry: Nem irigyellek miatta.

Rena:
Nagyon klassz a kapucnis kep! :D

junius:
Mekkora szemek! :lol: Timi is felkelt most az elmult par ejjel 1x, de en mar attol is ki voltam. :roll: :oops:

Szoni:
Tali ugyben nekem most 2 hetig kb. jo barmikor szinte :D

Evica:
Sajnalom, hogy rossz a kedved es a ferjeddel ennyire nehez. :roll: Remelem meg tudjatok oldani hamarosan.
Hova mentek babauszasra?
A kepek egy eletvidam kisfiut abrazolnak, biztosan sok oromod van benne. Timinek is kotott a jobb csipoje kicsit, mi is tornaztatjuk, de eddig kifejezetten elvezi.

bobita:
Nyami :) Fincsi lehetett.

atina:
:wink: Hogy vagytok?

balwin:
Koszi a tablacskat. :)

skat:
Huuu, de szupinak tunik ez a hely! :D

baratodildi

Sziasztok!
Megint nehézkesen tudok csak idejutni, úgyhogy gyors leszek a lényeggel, aztán próbálok visszaolvasni és reagálni:
Talira az első időpont javaslatom:
Október 8. hétfő, délelőtt
, ki ahogy ideér.

Várom, hogy kinek mi a nyűgje a dátummal kapcs.! :lol:

És Szonjikám betöltötte a 3. évét, ezért új vonalzót kreáltam neki (és Marcinak is).
Mindjárt kicsinyítek képeket a buliról.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szoninak boldog szülinapot!!! :)
Sajnos meg nem tudok az idopontrol nyilatkozni, mert nem kizart, hogy videken leszunk :(

baratodildi

Próbáltam úgy összeválogatni a képeket, hogy felnőtt vendégeink személyiségi jogai ne nagyon sérüljenek :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ildi ne máááár.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

El sem hiszem, hogy vegre idejutok, es tudok irni... Bercel fiam "kicsit" anyas az elmult masfel hetben, vagyis igazabol azota amiota beteg voltam. Amig mellette ulok, es magyarazok neki, vagy a kezemben van, addig tok jol elvan, nevetgel, meg minden, de amint kicsit odebb megyek, mar bombol is. Meg wc-re se tudok elmenni ugy, hogy ne orditana kozben.... nagyon kimerito, arrol, hogy a lakas hogy nez ki, inkabb nem beszelnek... :( Nem tudom mi baja lehet, amikor beteg voltam, akkor is foglalkoztam vele, nem ertem... Egyebkent tok nagy mar, sajnos nem tudom hizni mennyit hizott, mert mar nincs merlegunk, de holnap lehet elugrok vele a vedonohoz, mert mar kivancsi vagyok, noddogel -e rendesen...
Par napja elkezdett kiabalni, nagyon tetszik maganak a hangja, egesz nap szinte kiabal... de nem hisztizik, vagy sir, hanem szo szerint kiabal, neha mar faj tole a fejem, de aranyos nagyon, az apja kulonosen birja :)

Emese: Sajnos nekunk nem jo az idopont, mert 10:30-ra 3hos oltasra megyunk... :cry: :oops: :cry: :oops: Gondolom ha a tobbieknek jo, akkor marad, de hogy pont ezt a napot birtad kinezni?!?! :wink: Nem baj, en ugyis keszulok hozzatok, csak a tobbiekkel is jo lett volna talizni.

Milyen allat bulija volt Szonjinak, biztos teljesen odavolt! Jo a Verdas torta! :)

Bobita: orulok hogy jol sikerult a keresztelo, a kepekbol itelve szuper lehetett!

Judit: Koszi, mar jobban vagyok, ami legalabbis az egeszsegemet illeti... lelkileg total padlon vagyok, mert az elmult masfel honapban sikerult tobb mint 4( !!) kilot hiznom, akkora a hasam mint amikor 6 honapos terhes voltam, szoval nagyon gaz, teljesen kesz vagyok tole, es banatomban altalaban nekiallok kajalni akkor is amikor nem vagyok ehes, szoval nagyon intelligens vagyok... :oops: :oops: Ma reggel elmentem kicsit futni, viszont kajalni ugyanugy kajaltam egesz nap... :oops: :oops:

Skat: de allat helyen voltatok! Mi is el akarunk menni vhova, ha Oliver kap szabadsagot, meg mevan az udulesi csekkunk nagy resz.... megmutatom majd neki ezt a helyet ahol voltatok, nagyon jol nez ki!

Evica: kitartas, edes kis bogyo a kisfiad! :)

Meg akartam irni, de most mar nagyon almos vagyok, megyek aludni.
Jo ejt mindenkinek!

zetus8

Sziasztok!

Szonibaba!
Szonjinak szuper bulija volt!!!! :lol: Micimackós tányérok, poharak, Verdás torta, nem semmi! Isten éltesse sokáig jó egészségben!
Mivel sem Etusnak, sem Ildinek nem jó az időpont gondolom másikat választasz :?

Én az éjszakáktól vagyok ki, még mindiiiiiiiiiiiiiig!!!!!!!!!
Múlt éjjel is alig aludtunk. Gondoltam be van dugulva az orra azért nem alszik, de kérdem akkor hogyan tud cicivel a szájában szunyálni bedugult orral?? Amint kiesett a cici a szájából felébredt, mondanom sem kell milyen kényelmesen teltek azok a 20-30 percek is amíg szunyáltunk valamit. Pedig tegnap napközben nem is aludt sokat. Most bezzeg békésen alszik a babakocsiban :x

Bocsi, hogy nem reagálok mindenre, de lefordulok a székről :?

Bea

Kép[/url]
június

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?