Súly - ma azt mondta a háziorvosom, hogy szerinte fogytam

???
Mondanom sem kell, téved!
Sajna én is + 10-15-ről indultam és már 15 fölött van, amit magamra szedtem, de pszt

... de a derekam tényleg vékony maradt, a hasam azonban szép nagy (tényleg szép), de a lábamat ne nézzétek meg ... ismeritek a dalt? sonka lábán Kucu néni ... na, az lettem én, lábra is hízok, most meg vizesedem is ... de a nyári gatya ezek szerint előnyösebb!

Felül igyekszem szűkebb dolgokat hordani, így inkább terhesnek látszom és nem pufinak

Most már élvezem az alakomat (ruhában), mert végre a hasam nagyobb, mint a cicim, így nem érzem magam tejcsárdának ...
Szóval, nem vagyok vékony, de nem folytam szét, nem is hittem volna, hogy ennyivel megúszom
na, majd szülés után ... ha nem lesz hasam, csak popsim, combom, vádlim ... ja és a cicim ... ááááááááááááááááá ...
Gyerekcuccok, kórházi cuccok - hááááááát, úgy 70-80%-osak vagyunk ... nem rossz, főleg, hogy 2-3 hete kezdtük

Szülés ... eddig jól feküdt a kis lurkóm, de most éppen faros ... meglátjuk, hogy milyen szülést engedélyez

Apa tervezi, hogy bejön, ha rendes szülés lesz ... de nem hiszem, hogy az a hős típus, aki kibírja ... meglátjuk

Most mennem kell, mert éppen megjött, megszeretgetem

Vigyázzatok magatokra!
Ü
Anyamaci