Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elküldtem a diétát!Csak azt továbbítottam,amit Pamkától kaptam.

Nekem fájdogál kicsit a hasam,majd meglátjuk.Ma vagyok a 27-ik napon.Mensis tüneteim vannak,de ugye ez is lehet más is.NA tegnap nagy lelkesedéssel elfelejtettem felhívni a dokimat az eredményért,remélem ma nem felejtem el!

Vettem ma folsavat,mert anyukám hallotta Czeizel Endre műsorában,hogy nagyon sokat segít,ha már ebben az időszakban is szedik a nők!Hát legyen kipróbálom!Ártani nem árt!!!

Nem tudom,hogy írtam-e,de sajnos sok mindentől ideges vagyok,úgyhogy talán ez is oka annak,hogy nem talált meg egy kis babocska!Szóval anyukámék 30 után most válnak,mert apukám nagyon durva alkoholista.Segítettem anyunak a bíróságos ügyintézésben,illetve készítjük neki a régi kis lakásunkat,hogy tudjon hová költözni.Nehéz,hogy nekem kell benne is tartani a lelket,hogy kibírja és ne gondolja meg magát.Hála Istennek a párom nagyon sokat segít,most is ott dolgozik,csinálja az álmennyezetet,fest,stb... Alakul a dolog,csak hát azért még ott van a tárgyalás és a költözés.Kemény menet lesz mindkettő!Apu nem egy agresszív ember,csak beteg...nem dolgozik és iszik minden nap.Szeretem azért őt is,de nem bírtam már nézni,ahogy anyu tönkre megy mellette!
Szóval nem egyszerű az élet!!!! :oops:
sipike83
Kalocsa

Sipike: Laptető!!!!! Te vagy a következő babásodó :D
Nehéz időszak lehet ez most Neked is. Légy erős, de ezek szerint párod is melletted áll, amely megnyugtató lehet számodra.
Sajnos a stressz tényleg nem jó, én is mindig halgathattam.....

Szép napot mindenkinek!
afonya83
Budapest XVI. kerület

Juhé!!!Végre!!! :lol:
sipike83
Kalocsa

Sipike

Hajra laptetoooooo+++++++++++++++ :lol: :lol: :!: :!:
Remelem mihamarabb atveszelitek a valast, sajnalom hogy neked kell ezt vegig levezetni, de a lenyeg, ha mar igy alakult sajnos, legalabb a ferjed melletted all!!
Az nagyon fontos!!

Nekem a szuleim 44eves hazasok voltak, es 6 eve apu agyverzest kapott, korhazba csak a penz hordtuk az orovosoknak, es a novereknek is, de csak tonkrevagtak!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lenyugtatoztak, vagy lekotoztek, aztan otthon voltam par honapot, es megleptem a korhazban latogatason kivul anyuval oket, amikor is folyt a nyala szegenynek, ha bent marad meg 1 hetet, mar regen meghalt volna :evil: :cry: :!: :!:
Kihoztuk a noveremmel sajat felelosegunkre.
Azota anyum apolja 6 eve,eteti itatja, pelenkazza, furdeti, stb..
A noverem szokott neki segiteni vagy a 23 eves lanya vagy a 18 eves fia.
En amikor tudok penzt kuldok nagy bevasarlasokra, vagy amire szukseg van.
Bocsi hogy leirtam....

Szep napot mindenkinek!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Györgyi köszönöm!
Ezek szerint neked sincs túl könnyű életed,nagyon sajnálom,ami apukáddal történt!
Be kell vallanom,hogy a sok rossz dolog miatt örülnék a babának,mert örömet hozna a családunknak! :oops: Szerintem agy pici baba a világ nagyobb csodája és boldogsága! :wink:
sipike83
Kalocsa

Sipike

Ez igy van!!
Amig a lanyom nem szuletett meg tiszta depis voltam a szuleim miatt!!
Es amiota megvan a lanyom azota is sajnalom oket, de maskepp erzek.
Konnyebb!!
Es a lanyunk boldogga tesz!!
Eddig mikor haza mentem mindig depressziosan jottem ide vissza.
De ha a lanyommal megyunk haza nem annyira rossz mint anno volt.
SIKERULNI FOG A BABUCI!!

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Sipike, kitartás! Beszéltél a dokiddal?

Györgyi, sajnálom a szüleid helyzetét. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs

Koszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Drury, én az LH tesztet előzőleg a 25. ciklusnaptól használtam jósként. (28 napos ciklusaim vannak.)

Györgyi, viszont anyukád is tényleg komolyan gondolta ezek szerint a "jóban-rosszban"-t. Az én párom is, pedig már 13 éve van bajom, mégis velem van. (Sokan már régen letipliztek volna a helyében.)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs

Neked mi bajod van :shock: :?: :?:
Mi is 20 eves hazasok vagyunk.....
Es nekunk is volt jo is rossz is....plane mikor mutottek ossze vissza....

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Van egy tisztázatlan eredetű idegrendszeri nyavalyám, amiből kifolyólag nehezen tudok menni. 13 év alatt nem tudtak se diagnosztizálni, sem segíteni.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sipike,
kitartást Neked, Nektek, ez nagyon nehéz lehet most.
(mi is átmentünk hasonlókon).
:cry:
A laptetűhöz meg gratula!:wink:

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és az lh teszt/jósteszt véleményeket. Nekem még nagyon messze van a nemvárt, így még talán a jóstesztelés is korai, de amint esélyes lehet, megpróbálom.

Továbbra is szorítok mindenkinek, nyomjátok csajok! Akinek meg már van lakója, lukakat szorítani, az már onnan ki nem jön, csak 9 hónap múlva (kéretik terhességi hetek szerint módosítani).
:lol: :wink:
Vendég

No felhívtam a dokibácsit és P2 teljesen negatív!!!!! :lol:
Jó hír végre!!!

Csuppancs,igazán sajnálom a betegséget és örülök,hogy ilyen rendes párod van!!!
sipike83
Kalocsa

Sipike, örülök a jó eredménynek! (ez rákszűrés volt, ugye?)
:D :!:
Vendég

Drury!Igen rákszűrés.Csak azért féltem a rossz eredménytől,mert az év eleje sok felfázással,meg gyulladással kezdődött!!De most megnyugodtam!!:)
sipike83
Kalocsa

Sipike,
Húúú, nem lehet most egyszerű neked, lehet emiatt a stressz miatt nem jön a baba.
Laptetőhöz gratula, drukkolok, hogy bejöjjön.
A P2-höz szintén gratula. Én július 25-én megyek, nekem az előző kettő P3 volt, ha most is az lesz valószínűleg csinál mégegy conisatio-t a méhnyakamon.
Csilla,
Ha szeret a párod, akkor úgy szeret ahogy vagy. Tudod egészségben betegségben.............
Dru,
Én Izánál jósteszteltem párhuzamosan hcg-vel és nekem bejött. Napról napra erősödött a teszt és mire elértem a menzesz napját már full pozi volt az LH.Drukkolok nagyon.
Györgyi,
Hát neked sem lehetett egyszerű életed. Az élet kárpótol téged a rosszért amin átmentél. Sőt lehet duplán is most. :lol: :lol:

Nekem meg ahelyett hogy leesett volna a hőm, feljebb ment, ma már 37.1 volt. Ki érti ezt????? :roll: :roll:

Izát meg felvették a bölcsibe, november 5-én kezdjük a beszoktatást. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Wigyorka,
Neked pedig gratulálok a pozitív teszthez. Már a másik topicon meglestelek. :lol: :lol:
Nem akarsz képet tenni???Imádok pozi tesztes képeket nézegetni. :lol: :lol:
Takiandi,
Hajrá Győr. Én csak jókat tudok róluk mondani, nekem ott csinálták a magzatvízvizsgálatot. Jó szakemberek vannak és nagyon kedvesek, figyelmesek. pedig Pest közelebb lett volna, de nem bántam meg, sőőőőőőt.
A múltkor nem válaszoltam, mi az Öreghegyen lakunk.És én is imádok itt lakni, semmi pénzért nem mennék be a városba.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Csuppancs

A ferjed legalabb tudod igazan szeret :lol: :lol: !
Judynak igaza van, ha beteg vagy ha egeszseges vagy szeret!! Az a lenyeg!!
Orulok hogy jo lett a rakszuresi eredmenyed!!

Drury
Megy a drukk neked is+++++++++++!!

Judy

Orulok hogy Iza megy a bolcsibe :lol: :lol: :!: :!:
Vannak meg csodak, kitudja miert ment feljebb a hod :lol: :lol: :!: :!:

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Sziasztok!

En ma reggel is teszteltem egyet, mert juni 28 meg messze van :lol: :lol: :!: :!:
De nemtudom feltenni ide, mert nemtudok kicsinyiteni :oops: :cry: :!: :!:
De ha valaki meg adna az email cimet, elkuldenem a kepet a tesztrol, es felrakhatna nekem ide .
Koszi!!
Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Györgyi,
Elküldtem a mail címem, én szívesen lekicsinyítem neked.

A hőm még mindig fent van. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Györgyi,
Amúgy a férjed mivel foglalkozik kint??

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Györgyi tesztjei:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nagyon szépek, egyértelműen pozitívak. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy

A ferjem boksz edzo!!
A polgarmesteri hivatalnal van edzese egy teremben, ok kuldik az utcagyerekeket hozza, akikkel baj van, es nemtudnak viselkedni, hogy a felesleges energiat le bokszoljak.
Mellette van sajat edzese is egy heten 2szer, es privat edzest is tart.
Hetvegen pedig rendet tart :lol: :lol: kavezoban :lol: :lol: :!: :!:
nagyon szeretunk itt elni :lol: :lol: :!: :!:
A te ferjed reg kinn dolgozik?
Es meddig marad.
MiGroningenben elunk, az unokatesom Amersforban dolgozik, neha feljon hozzank :lol: :lol: :!: :!:
Neki 8 het a munka, es 2 hetet lehet otthon.
Hajra magas ho+++++++++++++++!!
Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Györgyi lánykája:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy

Koszi :lol: :lol: :!: :!:

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Sziasztok!!

Hu de elvan mindenki tunve!!
Jol vagytok csajok?!
Hahooooooooooo!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Sziasztok!!!

Gyönyörű a lányka!!!

Nem tűntem el,csak tegnap sok volt a feladat.Voltam fodrásznál,munkahelyen nagy leltár+anyukám volt bent vettünk neki új szőnyeget a jövendőbeli otthonába!Ja és munka előtt még el kellett mennem háziorvoshoz,hogy adjon beutalót.Ugyanis a nőgyógyászom másik megyében van és kell a háziorvostól igazolás,hogy abban a kórházban elláthassanak.Ha megjön,akkor kell mennem vérvételre és nem biztos,hogy pont akkor van háziorvosom.Szóval hosszú nap volt!De jó!

Képzeljétek anyósoméknál megjelent egy gólya,napok óta ott tanyázik! :lol:

A régi rendszerem szerint tegnap kellett volna jönnie,az új rendszerem szerint még van egy hét.De most kibírom és nem csinálok tesztet!!!!

Szép napot mindenkinek!Puszi!!!
sipike83
Kalocsa

Én is vagyok, csak idegelem magam. :oops:

Menzesz sehol, a hőm még mindig 37 és a teszt negatív.
És ami idegesít, hogy nagyon feszít a hasam alja. Szerintem ciszta lesz a ludas, ha nem jön meg hétfőig akkor irány a doki. :oops:

Györgyi,
Gyönyörű a kislányod, majd én is keresek képeket. :D
Sipike,
Akkor lehet ez a gólya jót jelent???????? :wink: :wink: :wink:

Én meg készülök a holnapra, akkor tartjuk Iza szülinapját.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Az ígért képek.

Gyerkőceim:

Kép

Jómagam:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy

Csini vagy, es a gyerkocok gyonyoruek :lol: :lol: :!: :!:
Az is lehet terhes vagy nem?
Izanak boldog szuletesnapot :lol: :lol: :!: :!:

Sipike

Eljen a golya :lol: :lol: :!: :!:
Tuti jelent valamit :lol: :lol: :!: :!:

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Judy, azta,de jól nézel ki!!!!Nem semmi!!!

Györgyi remélem is,hogy jelentenek valamit a gólyák!!!!Rám férne!!!! :wink:
sipike83
Kalocsa

Sipike!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Sziasztok!!

Remelem mindenki jol van, es megy a baba gyartasa :lol: :lol: :!: :!:
Remelem irtok kivel mi van :lol: :lol: :!: :!:

Jo hetveget!!

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Sziasztok!
Nálunk egész napos program lesz!Este jövök! 8)
Puszi!
sipike83
Kalocsa

Sziasztok,

Nekem meg sajna megjött. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Judy

Sajnaom hogy megjott :cry: :cry: :!: :!:
Remeljuk neked is minnel eobb sikerul :lol: :lol: :!: :!:

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Judy, sajnálom, de azért mégiscsak jobb mint egy ciszta. Fel a fejjel!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs!!

Te is itt vagy?
Mi ujsag veled?

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Györgyi, semmi különös. MRI megvolt csütörtökön, jövő szerdán megyek a dokinőhöz kontrollra, akkor tudom meg az eredményt is, mert ő hozza el. (Nem akartunk 8-tól délig ott dekkolni, mert addigra lett volna meg.)
Ma van a 16. napom, még sokára derül ki, hogy sikerült-e valakit összehoznunk. Ha nem, akkor jövő hónapban Closty.
Tegnap mi is kinti programon voltunk délután, foci-záróbuli, ünneplés volt, aranyérmes lett az ifi csapat (emberem az edzőjük) és ezüst a felnőtt. Negyed 10-kor jöttünk el a gyermekkel, papi még egy órát maradt. Velünk szemben van amúgy a pálya, úgyhogy nem mentünk messzire.

Ja, azt én is akartam írni, csak elmaradt, hogy nagyon csinos vagy Judy!

Sipike, most akkor mikorra is nem várod?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!
Tegnap nagyon klassz napom volt,kint voltunk a Duna parton,főzöcskéztünk.
Ma vendégeket várunk estére,tiszta hulla vagyok,mert egész éjjel alig aludtam valamit.Most is komás vagyok,de már nem merek elaludni,hátha ide érnek a rokonok.
Judy,sajnálom,hogy megjött.Az a helyezet,hogy engem is megvisel,de azzal nyugtatom magam,hogy legalább jól működik a szervezetem.
Én péntekre nem várom,mert úgy látszik,hogy kiürült a sok fogamzásgátló és így 28 nap helyett,35 naposak a ciklusaim.Most kicsit félek,mert ugye kell mennem 3. napos vérvételre és nem szeretek vért adni. :oops: De egy baba mindent megér!
Mindenkinek szép napot!
sipike83
Kalocsa

Sziasztok!
Látom mindenki jól van!
Györgyi! Nagyon szép az a 2 csíkos teszt! :) És persze a kiscsajod is!
Judy! Nagyon csini vagy!
Voltam dokinál! Levette a spirált! Azt mondta ezzel a sérvvel szerinte ki lehet hordani még egy babát,sőt akár még természetesen is megszülhetem! :) De ha akarom kikérhetem egy sebész véleményét azt mondta. Én mondjuk hiszek neki,mert nagyon tapasztalt doki,de azért lehet még elmegyek egy sebészhez is. Augusztusig van időm.Akkor kezdünk próbálkozni,mert közbejött egy kis problémánk és addig szeretnénk megoldani.
Amúgy nem bánom,mert addig még jó lenne pár kilót leadni magamról,mert ha nem akkor bálna leszek a terhesség végére!
Várom a pozitív teszteket addig tőletek!
:)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Sziaszok!

Zuzmi

Koszi a dicsereteket :lol: :lol: :!: :!:
Ma reggel is csinaltam tesztet, tiszta dilis vagyok, de juni 28 messze van, de mar tobbet nem csinalok :oops: :lol: :!: :!:
Remelem a problema megoldodik, es hajra agusztus++++++++++++++!!

Sipike

Jo hogy ilyen jo napjaid vannak :lol: :lol: :!: :!:
Megy a drukk neked is +++++++++++++++, es pihendd ki magadat :lol: :lol: :!: :!:

Csuppancs

Akkor tenyleg nem kellett messzire mennetek :lol: :lol: :!: :!:
Ferjed edzo? De jo :lol: :lol: :!: :!:
Drukkolok neked is++++++++++++++++!!

Judy

Remelem jol vagy marmint ahoz kepest hogy megjott :cry: legkozelebb sikerul :!: :!:
Ha van idod gyere :!: :!:
Ferjed mikor jon haza megint??

Tobbiek?
Kismamak jol vagytok?
Nem lelepni, neha irjatok hogy vagytok :lol: :lol: :!: :!:

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Sziasztok!!

Hol vagytok???

:lol:
sipike83
Kalocsa

Sziasztok!
Sipike! Én itt vagyok! :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Györgyi! Persze,megoldódik csak nem tudom mikor! Most költöztünk volna a férjem munkahelyéhez közelebb és átvert minket az ingatlanos. Most keressük az új lakást,mert Januárban be kell íratni a lányomat a suliba és mindenképp abba a suliba akarjuk járatni,ahol a férjem dolgozik,mert itt elsősorban oda mehet,ami a lakhelyhez közel van.Meg hát az is lenne a célszerű. Ahol most lakunk oda nem akarjuk járatni,mert sajna olyan gyerekek járnak,akik közé nem szívesen tenném a gyerekem! Magánsuli meg nagyon drága! :(

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Örülök,hogy nem maradtam egyedül!:-)
Zuzmi,remélem találtok egy új otthont.Én az ilyen helyzetekben mindig azzal vigasztalom magam,hogyha nem kapok meg valamit,akkor az csak azért van,mert valami sokkal jobb vár rám!Úgyhogy tuti valami csodaszép lakás vár ràtok! :wink:
sipike83
Kalocsa

Sipike!
Köszi a biztatást! Aranyos vagy! Remélem igazad lesz!De most nagyon el vagyok keseredve! :(
Többiek nagyon eltűntek!

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Sziasztok!!!

Zuzmi,tényleg eltűnt mindenki,biztos a jó idő teszi.Szívem szerint én is inkább strandolnék valahol a meleg üzlet helyett! 8)
A tetejében tiszta álomkóros vagyok ettől a melegtől,látszik,hogy télen születtem!!!! :lol:

Képzeljétek a párom kész van a festéssel,úgyhogy anyukám nemsokára költözhet!Már csak a szőnyeget várjuk.Július 3-án lesz a válóperes tárgyalás,addigra költözhet is! :wink:
sipike83
Kalocsa

Sziasztok!

Remelem En is hogy az otthoni meleg miatt van itt ilyen pangas :shock: :cry: :!: :!:
Nalunk 22 fok van kellemes.
Anyuval beszeltunk ma telefonon, es mondta milyen meleg van otthon.......
En 2 napja gorcsolgettem, voltam a dokinal kerdeztek verzek e, mondtam nem akkor tuti nincs gondd :lol: :lol: :!: :!:
Igy annyit tudtam intezni, hogy juni 28 torolve, es mehetek juni 25 hetfon delelott az elso ultrahangra jupiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :!: :!:
Egesz kivanos vagyok oszibarack, cseresznye, es eszem is, csak felpuffaszt!!

Sipike

De jo kesz a festes!!
Hat legalabb a rosszbol, a vallasbol van valami jo is!!

Zumi

Biztosan meg oldodik minden!!

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?