Jó reggelt!
Ki hogy van ma reggel?
Vivi, de, ájultam már. Én nagy ájulós voltam. 19 évesen közlekedni sem tudtam, mert mindig elájultam tömegközlekedési eszközön. Másfél hónapig pszichiáterhez jártam, hogy ne ájuljak... Szóval volt benne részem bőven

De azóta csak egyszer ájultam el, nem voltam terhes. Már tudom, mikor jön rám, és akkor vagy helyet kérek, vagy leszállok
Attól, hogy valaki terhes, még igenis szüksége van a mozgásra. Megerőltető nem lehet, de KELL mozogni! Szóval nyugodtan bringázhatsz
Twist, én tuti nem örülnék rókakomának. Marcival olyan jól megvoltam nélküle
Ájulásra a dokim is és a védőnő is szőlőcukrot javasolt. Mindig volt nálam, és ha elkezdtem kóvályogni, 1-2 szemet bekaptam, és nem volt gond.
Hédi, mára egy kalappal. Majd mesélj, hogy sikerült

A Madáchban voltunk, 39 lépcső a címe. És fantasztikusan jó darab! Ha valakit bővebben érdekel, a blogomban leírtam...
Adrienne, az a lényeg, hogy ne éhezz. Ha nem kívánod, akkor ne egyél, mert csak kijön belőled. Tényleg csak arra kell figyelned, ne korogjon sokat, ennyi. És zabálni sem kell. de majd a doki vagy a védőnő megnyugtat
Nonóka, szép a képed

Nekem majd csütörtökön lesz ilyenem
Vivi, teszt??? Nem mára ígérted?

Én nem tudom, melyik számít reggeli elsőnek, de magamat ismerve hajnalban csináltam volna meg

Mikor Marcit vártuk, volt tesztem hajnali 4-kor

De az negatív lett, meg is jött aztán reggelre. Lehet, hogy ez rossz óman, szóval inkább reggel csináld