Sziasztok!
Monácska, mi volt a tejtesóval??? Csak azt sikerült kiderítenem, hogy kórházban voltatok, de mi történt????
Szegény Vikó, jobbulást!!!!!
Szép nap ez a mai, eső-szél-hideg!!!!!!!
Na, mi meg túl vagyunk a tejérzékenység vizsgálaton, hát, ezt aztán senkinek nem kívánom:
Este 7-kor evett utoljára, aztán felkelt hajnal 1-kor, de akkor már nem kaphatott, csak vizet inni... reggel fél 5-ig még sikerült visszaaltatni, de utána már csillagokat látott az éhségtől, alvásnak annyi... fél 8-ra bementünk, kapott 1 deci laktóz port vízzel... pocsék ize lehetett, mert sem cumisüveg, sem pohár, sem kanál, semmi nem segített, végük injekcióstűvel nyomtuk a szájába úgy, hogy közben lefogtuk és még így is gargalizált és köpködött
Megnézték ivás előtt a kilélegzett levegő H tartalmát, majd utána az elején negyed óránként, utána meg fél óránként vizsgálták...ami azt jelentette, hogy félóránként kellett 1 percet sírnia, illetve amikor végre elaludt, akkor fel kellett kelteni, stb. Ez így ment délig úgy, hogy sem nem ehetett, de még vizet sem ihatott szegény. Nem kicsit volt ki a végére...
Persze már a felénél kiderült, hogy tejcukor érzékeny és valószínűsítik a tejfehérjét is... igy csak gyógytápszert ihat, amiben viszont nincs annyi kalória, úgyhogy marad az éjszakai ébredés.
A körzetinél képzeljétek, leszídott az egyik nővérke, hogy csak egyszer adok neki főzeléket egy nap, szerinte ebben a korban már kettő kell legalább
Én ezt nem értem, még csak 7 hónapos!!!! a könyvek szerint még csak egy hónapja kellett volna elkezdeni mással is etetni... Na mindegy, most azt az ukázt kaptuk, hogy este is egyen főzeléket...
Amúgy lehet, hogy elmúlt a szájpenész, kop-kop-kop... Azért minden egyes vigyoránál azt nézegetem, nem lett-e fehérebb a nyelve... még két nap és tutira kiderül, ha addig nem jön vissza, akkor ezen túl vagyunk.
Ja, és nem tudom, kinek használ csőrös poharat a gyereke, Andris a puha csőrőset szereti, amibőll volt egy tök jó Disney-se... csak a Brendonban lehetett kapni, ott is jó drágán, 2300 Ft-ért, de tényleg nem folyt belőle... most kivonja a Brendon is a forgalomból, igy az outletben leértékelve 995 Ft.
Na, megyek dolgozni, megpróbálom utolérni magam egy kicsit...
Majd irok még, szebb napot mindenkinek!!!