Új privát üzeneted érkezett!

Monácska: de jó, hogy előkerültél!!!! Mi újság veletek? Hogy van Nóri???? Mi volt a kórházban? És ugye már minden rendben????

Kacika: nagyon szívesen!!! :) (mármint a köszöntést!)
Nagyon jó a kisasszony overálja! (csak egy picit rózsaszín ;) annyi meg kell – már én is belátom :) )

Juditkecskemet: nagyon jók a képek! A fa mögül kikukucskálós a kedvencem!

Feri, Mni: szépek a képek, és szép a kisasszony is!

Fanetta: hihihihi, nem akarsz könyvet írni? Vagy filmet forgatni? Vagy valami ilyesmit tenni??? Nagyon szemléltetően írsz! Legalábbis nekem sikerült az egészet magam elé képzelni!
A szilvapálinkáról jut eszembe, hogy a Kedves nagyon vágyik egy is cujkára ;) nemelehetne valahogy hozzájutnunk valahogyan?

Cicuka: nektek is nagyon szívesen!!! :) (mármint a köszöntést!)

Lusie: jajjjjjjjjj! Szegények! Remélem ma már jobban fogtok aludni!

Kmanna: okés, csináljunk egy ghánai topiktalit! ;) Érdekes lehet színészférjet nézni a színházban! Valahogy úgy képzelem, hogy mindig más és más embert látsz a színpadon, aki közben ugyanaz az ember: a férjed... Lehet, hogy most ez kicsit zavaros, de nekem tetszik!
A padlás pedig nagyon jó!!! Én már háromszor láttam: egyszer a Zalaegerszegen, kétszer pedig itt Pesten.

Eszterxx: de jó, hogy előkerültél! Habár nem a legjobb hírekkel :(
linocs

Rólunk: ma voltunk mérésen. A kisasszony 8400 gr, és 73 cm. Hízott! sokat! 600 grammot! :roll: ilyen utoljára 3 hónapja volt! Úgy látszik, hogy a hozzátáplás tényleg meghozta az étvágyát, amit éreztem is, hogy jobban eszik, és már nem utasítja vissza a cicimet, és már nem hisztizik, hanem inkább kívánja az evést.
És, ha már ott voltunk, gyorsan kapott is egy oltást: prevenárt éppen oltották, úgyhogy beleestünk a "szórás"-ba.
Nem tudjátok, milyen mellékhatásai lehetnek? Mert annyira sokan voltak, hogy csak pikk-pakk megkaptuk az oltást, aztán mentünk is kifele csak úgy pelusban, és kinn öltöztettem fel a lánykát.

Más: voltunk kinn hétvégén a Kopaszi gáton (új nevén: az Öböl XI-ben). Tényleg gyönyörű!!! sétáltunk fel és alá, nézelődtünk, mi történik a Dunán. Annyira megtetszett, hogy hétfőn egy barátnémmal is voltunk ott.

Kép
linocs

Linocs, itt voltatok és nem szóltál??? Ejnye. :( Legközelebb szólj, ha erre jártok(persze, csak ha van kedved talizni), megyünk mi is...nagyon szeretjük. :)

Évi

KépKép
kvaszeva

Kacika! Borzasztó ez a történet! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

EszterXX! Jó, hogy jöttél! És Andrissal minden rendben lesz holnap!!!! Nagyon sajnálom, hogy ennyit beteg szegényke. Hogy tudsz így dolgozni mellette?

Linocs! Jó-jó ez a kép, na de így hátulról???? :shock: :shock: :shock: (Tudom, hogy a környezetet akartad megmutatni, vagy mégsem?)

Fanetta! Nem semmit hoztál össze az éjszaka. :shock: Ennyire fáradt, vagy ennyire kipihent vagy?

Kép
Kép
Kép
petramama

Lusie, szegény Petike, és szegény Te az éjszakátokért!

Eszterxx,
na végre! tényleg hiányoztál nekünk! nagyon sajnálom Andrist, most már csak kilábaltok belőle! azért szépen gyarapodik a kis haramia ha már ekkora - majd ha jobban lesztek kérünk képet!!

Linocs,
na nektek is örülök, hogy ezek szerint Fruzsinak tényleg megjött az étvágya - most már tényleg szuperbaba Fruzsi - ennyi alvás, és még eszik is ... irigykedem!
holnap találkozunk úszáson - bár nekem csak f5re sikerült bejelentkeznem de ott leszek még gondolom amikor jöttök

Fanetta
- szép sztori :) bírom, hogy ilyeneken (ha mást nem utólag) jó tudsz röhögni - meg mi is :) én már tuti felrobbantam volna

nálunk semmi extra, vettem ma egy esernyőkocsit - vadiúj Quinny Zapp - de valami (gondolom nem teljesen tisztességes de kit érdekel...) módon nagyon baráti áron adta egy rosszarcú pasi a kisfurgonja hátuljából. kissé már féltem is a Megyeri úton sötétben találkáztunk...már azon sem lepődtem volna meg, ha mondjuk egy összecsomagolt hulla esik ki még a furgonból...:) de a kocsi nagyon tuti
eredetileg csak tavasszal akartam, de gondoltam ha ennyiért így utánamdobják :))

KépKép
judit18

Petramama: a nagy sejhajom a lényeg ;) de tényleg most a környezetet akartam megmutatni annak, aki még nem volt. És a Kedves fényképezte, és olyan "művészi", ahogy sétálunk bele a barátnémmal a párás messzeségbe :) (aki még nem látott volna, annak megfejtésként elárulom, hogy az alacsonyabb és szélesebb, robbantott csirkefejű, vöröshajú, bohócnadrágos nőszemély vagyok én)
Na itt van előről is kép a kisasszony nagymamájával (a Kedves anyukája):

Kép

Judit: jókat vigyorgok az írásaidon! nekem nagyon tetszik a humorod!!! ez a babakocsivásárlás :) bátor lány vagy te!!!

Kvaszeva: még jó, hogy hívlak legközelebb, csak most kiszámított volt mindkét alkalommal az időnk!
linocs

Kacika: te hoztad a rossz hírt - úgy hogy holnap reggelre tessék mán valami jót is hozni, arról a kölökről!!!!!! Különben azt hisszük még a végén, hogy a mi kölkeink is emberből vannak, és sérülékenyek!!!!! :shock: :shock: :shock:

Eszterxx: ne máááááááááá!!! Az a kis vasgyúró Andris, egy-kettőre ki kell másszon ezekből a nyavajákból!!!!!!! Erősen hiszem, mert ezt akarom hinni!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Kacika, ez a link amit beraktál nagyon szörnyű! Szegény kisfiú! Nagyon drukkolok, hogy meggyógyuljon szegényke! Nem is gondolná az ember, hogy egy ilyen icipici emberke elkaphat egy ilyen szörnyű betegséget! :( :cry:
Linocs, köszi az alvásos cikket, nagyon érdekes.
Panny, hogy sikerült az ovimaraton futás?
Juditkecskemét, hogy sikerült a bölcsibe beszoktatás első két napja? Nagyon helyesek a közös vigyorgó képen és szuper lehetett az erdei iskolában. :)
Petramama, lehet éhes Boróka és azért ébred annyit? Pont ma mesélte a barátnőm, hogy iszonyat sokat sír a lánya és már nem tudott mit kitalálni, adott neki 30 ml tápszert és mintha kicserélték volna. :)
Mzx, boldog hófordulót a legidősebbnek! ;) Sajnálom, hogy ilyen rossz alvó Laura, nem lehet könnyű + még Erik is meg a pakolás. :( Majdcsak megnőnek - ahogy írtad is. :)
Mona, mi volt, mesélj!
Kacika, cuki a hómanó Petra, de remélem nagyon lassan jön csak az a tél. :lol:
Fanetta, bizony még tartani kell Lillát, még mászni sem mászik... :( Elképzelem, hogy készül/indul a Nagy család... nyugi, máshol sem jobb a helyzet. :wink:
Cicuka, Lilla minden nap ennyit alszik. Ma délelőtt aludt max. másfél órát, délután meg semmit. :( Szerencsére nem üvölt napközben...
Kmanna, örülök, hogy sikerült eljutni a színházba. :) A Padlást már én is láttam, de nagyon-nagyon régen.
Eszterxx szia! Nagyon drukkolok, hogy holnap minden rendben legyen és Andris most már végre meggyógyuljon!

KépKép
KépKép
mni

Délutánonként így szoktunk sétálni, bandázni. :) Remélem jó sokáig marad a ragyogó napsütés! :wink:

Kép
Kép

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!
Én is próbálgatlak olvasni titeket, volt amikor írni is akartam, de pont nem hozta elő a babanetet a net. :?

Először is. Kacika! Botiért potyogtak a könnyeim!!! :cry: Nagyon drukkolok értük! Egy imát is elmondtam.

Most nem nagyon írok, majd jövök még.
Lucával szörnyűek az éjszakáink. Vagy egy tucatszor ébred. Most hajnalban 20 percenként sírt fel. Majd köztünk az ágyban aludt még 2 órácskát. Én vagy 4 órát aludtam össz-vissz.

Így most befejezem a fejést és rohanok aludni.

Petramama! Nagyon jó az a zenei oldal amit ajánlottál. Ma egész nap azt hallgattuk. Ccak ámultam és bámultam, hogy mennyi minden van ott. Többek közt sok gyermekkori kedvencem.

Jó éjt! Igyekszem jönni!

biribon

Húú ne haragudjatok, hogy így felzaklattam mindenkit.
Linocs, nem a sógornőmék!!
Nagyon jól néztek ki!!

Van egy lány akinek a blogját szoktam olvasgatni, ott láttam, hogy mindig ezt a kisfiút emlegeti, hogy imádkozik érte stb.
Aztán megtaláltam, a linkek közt, akiket ő olvas, hogy ez az a történet.
És gondoltam, hátha segít, ha még többen gondolnak rájuk, meg imádkoznak érte.
Alig bírtam aludni...

Ilyenkor jövünk rá, hogy kit érdekel, hogy hány kiló vagyok, hogy lenőtt a hajam, hogy éjszaka 3-4 szer felkel a picur, hogy a férjem nem pakolt el a vacsi után maga után.....csak egészség legyen!

Mni, szépek vagytok!!

Eszter, tőled külön elnézést. De Andrisnak nem lesz semmi baja!!!!
Vendég

A gyermek hányt. Kétszer egymás után. Szóval a reggelinek annyi volt. Aztán fürödtünk, mert mindkettőnknek iszonyat szaga volt. Aztán újra evett, de majd minden 10. korty után öklendezett. Majd elaludt a szopipárnán, ahogy szokott, csak még félálomban öklendezett kicsit... Most alszik, de minden rezdülésénél pattanásra készen figyelek, hogy rögtön ugorjak, ha újra elkezd hányni...

Jaj, miért nem volt idő tegnap a mellékhatások elmondására a prevenár injekció után??? Mert utánaolvastam:

Mint minden védőoltás, a Prevenar is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.
A gyakoriság mértékére használt kifejezések jelentése a következő:
Nagyon gyakori: a mellékhatás 10-ből több mint 1 ember esetében jelentkezhet. Gyakori: a mellékhatás 10-ből kevesebb, mint 1 ember esetében jelentkezhet. Nem gyakori: a mellékhatás 100-ból kevesebb, mint 1 ember esetében jelentkezhet. Ritka: a mellékhatás 1000-ből kevesebb, mint 1 ember esetében jelentkezhet. Nagyon ritka: a mellékhatás 10 000-ből kevesebb, mint 1 ember esetében jelentkezhet.

- Vérképzőszervi és nyirokrendszeri betegségek és tünetek:
Nagyon ritka: nyirokcsomó duzzanat (limfadenopátia) a beadás környékén.

- Idegrendszeri betegségek és tünetek:
Ritka: görcsök, lázgörcs.

- Emésztőrendszeri betegségek és tünetek:
Nagyon gyakori: az étvágy romlása, hányás, hasmenés

- A bőr és a bőralatti szövet betegségei és tünetei:
Nem gyakori: kiütés, csalánkiütés
Nagyon ritka: eritéma multiforme (bőrpír)

- Általános tünetek, az alkalmazás helyén fellépő reakciók:
Nagyon gyakori: fájdalom, érzékenység, bőrpír, duzzanat az injekció helyén, 38 °C feletti láz, ingerlékenység, aluszékonyság, nyugtalan alvás
Gyakori: 2,4 cm-nél nagyobb átmérőjű bőrpír, duzzanat az injekció helyén, a végtag mozgatását befolyásoló érzékenység, 39 °C-nál magasabb láz.
Ritka: túlérzékenységi reakció az injekció helyén (pl. kiütés/csalánkiütés, viszketés), ájulás, sokkszerű epizód.

- Immunrendszeri betegségek és tünetek:
Ritka: súlyos túlérzékenységi/allergiás reakciók, melyek a következők lehetnek: az arc és/vagy a száj duzzanata, nehézlégzés, és/vagy sokk (keringés-összeomlás).

Ha kérdése van, vagy bármi nyugtalanítja, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez. Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

Kurta jó ez az utolsó mondat! és akkor most mi a súlyos? Próbálom elérni a védőnőnket, még nem sikerült...
linocs

Sziasztok!

Kiszazsu Kikóval kórházban van, mert szegénynek berepedt a koponyája :(
Nem komoly, de bent tartják megfigyelésen. Talán szombaton hazaengedik.
Gondoljatok rájuk!

Gabi

Kép

Kép
rszg

Kacika: bocs, csak összekombináltam, hogy írtad előtte, hogy vitték a sógornődék a gyermeküket a kórházba, mert annyira sírt, aztán utána beraktad a blogot. Szóval mégegyszer: elnézést!
linocs

Rszg: találkoztam velük tegnap, meg fel is hívott telefonon Zsu, csak nem akartam én írni, nem akartam "pletykás" lenni. Tegnap nekem is azt mondta, hogy úgy tűnik, hogy nem komoly, csak még megvizsgálját Vikót, hogy nem okozott-e valamit a koponyatörésen kívül az esés.
Szóval: +++++++++++
linocs

Linocs ,semmi gond, tudom hogy evidens lett volna!
Jobbulást a picur Fruzsinak. A hányás a gyakori-ban szerepel, úgyhogy biztos azért van és nem valami vírust nyalt be.

Te jó ég, mi lesz itt még, Vikónak gyors felépülést!
Vendég

Egy
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.05 14:10-kor.
Vendég

Akinek még nem mászik a csemetéje, az azt szeretné, hogy már másszon, akinek mászik, az már a felállás felé kacsingat, akinek meg feláll, az azt szeretné, bárcsak egy percig nyugton ülne a csemete - a legjobb lenne, ha még nem is mászna :lol: :lol: :lol:

Én nagyon szeretném, ha kimászná magát, és nem kapaszkodna fel minden mellett - azt mondják pl. a két agyfélteke közti koordináció szempontjából is mindenképpen előnyös lenne (a folyamatos koppanásokról nem beszélve)- az is jól esne, ha nem ülne már a babakocsiban - egy ideig nyomtam vissza, hogy feküdjön még - de ő mint a keljfeljancsi, mindig felült. :shock: :shock: .Gondolhatjátok, hogy én adtam fel hamarabb. Szóval: nem fenyegetésképpen, de örüljön, akinek a porontya még nem sokat mozog - úgyis HAMAROSAN VÉGE ennek a lájtos időszaknak :D :D :D

Húúú Kacika: ha pár tíz évvel fiatalabb lennék, tuti, hogy azt a jóképű nagyfiadat bevárnám!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta :lol: :wink: :lol: Akkor most szerencse, hogy van némi korkülönbség, mert már van szerelme :D
Vendég

Kacika,
tetszik nagyon Petra overálja, ma asszem még elnézek egy turkeszba, ha ott nem találok, akkor lehet veszek újonnan én is a Faktumban (csak azért sajnálom rá a pízt, mert kettőt örököltünk, de valahogy egyik sem tetszik igazán, meg eléggé nyúzottak...) Hááát. a reakciók után egyelőre nem mertem elolvasni a blogot, én alapjáraton túlaggódok mindent gyerektémában, szóval most nem éreztem felkészülve magam...Remélem sógornődék gyerkőce jobban van!!!
Mesztelen kép nagyon tutkó!

Linocs,
Remélem Fruzska jobban lett! Hányásra/hányingerre mi Dedalonette kúpot kaptunk, de receptköteles, szóval a dokinak előtte látnia kellene, amire remélem nem kerül sor!

okés, Ghána mehet!!!! :D
Nekem spec. nagyon tetszik a hátulról lekapott kép, tényleg igazán művészi! :)

A színész-férj téma elég bonyolult sokszor, több szempontból (majd ha személyesen talizunk, akkor mesélek róla), lényeg, hogy meg kellett szoknom, hogy nekünk nemigen van "normális" családi életünk, pl.ha ünnep van akkor színház is van, plusz minden este dolgozik. Először furcsa volt Pankával egyedül tölteni az estéket, most már ezt is imádom!!! És a színpadi részéhez: igen, tényleg érdekes őt látni ennyiféle formában, egyszer egy nagyon üvöltözős figurát játszott a Vágy a szilfák alattban, félmeztelen, csak úgy dagadtak az erei, úgy ordított. Húúúú, annyira megrémültem, nem láttam még sosem ilyennek előtte (és azóta sem :) ) Ja, és a színpadi csókoktól is rosszul vagyok, de asszem ez érthető.......

Zsu, Eszterxx.
jobbulást a kissrácoknak!!!!

Most lépek, mert kisült a csokis muffin, plusz csajszikám kivételesen pintyeg a kiságyban alvás helyett! :roll: :D

KépKép
kmanna

Helló Anna! Sógornőmék jól vannak, ők csak túlreagáltak egy kis sírást--ahogy a férjem mondaná...hja, annó az elsőnél mi is jártunk így egy párszor. De ugye jobb félni mint megijedni.
Tegnap már egy kis tündér volt a kisfia. Most lesz vasárnap a keresztelőjük, mi leszünk a keresztszülők :D

Pénteken megyünk Ballószögre fürdeni, ha minden jól alakul. Mondtad hogy gondolkodtok rajta, hogy kipróbálnátok. Nem jöttök?

Sógornőm mondta,hogy a régi centrumban-most Sklála??? fent lehet kapni overálokat, 4000 körül vannak, és szépek, meg jók.
Esetleg nézd meg ott is.

Csokis muffin...hmmm! Jó lett?
Vendég

Linocs, sikerült beszélni a védőnővel?
Vendég

Szasztok!

Jelentem éjjel kialudtam magam!!! :lol: :lol: :lol:
Petike csak egyszer ébredt fel, de hamar megnyugodott, még nyugiszopi sem kellett. Az igaz, hogy ömlik az orrocskája, de egye kutya, nagyobb baj ne legyen!

Sajnos hiába írtátok, hogy gyengébbek ne olvassák el Boti történetét. Belenéztem, nem bírtam sokat visszaolvasni, az első kép után kiléptem. Borzalom.... Nincs szavam rá. Csak amit az Anya kért, azt tettem.

Mni: nagyon jók a képek, tök jó lehet így sétikálni, hogy tudjátok időben így összeegyeztetni??? A kocsiban alszanak a babók?

Kacika: Tündériek a mesztelenkéid!

Kmanna: Mégis hogy szedted fel férjuradat??? :lol:

Eszterxx: Andrisért nagyon drukkolok!!! A tejallergiát az elhúzódó nátha miatt gondolják? Hátha nem az. A csecsemők nehezen láballnak ki ezekből a trutyi vírusokból. Azt hiszem ezt itt sokan alátámaszthatjuk! Hogy melózol így?

Zsu:
Mi történt Vikóva??? Ennyire bátor, gondolom mindenütt a videón látottakat produkálja. Fanettával egyetértek, addig jó, míg üldögél, hintázik, fókázik, aztán futkározhatunk!

Biribon: Aludt éjjel Luca? Mi lehet ez? Lehet őt is kerülgeti valami nátha, vagy a fogacska bújik? Nincs energiám visszakeresni a zenei oldal linkjét. Betennéd, ha megkérhetlek?

Linocs: Jók a képek! Ez a robbantot csirke fej nem is igaz! Dilis vagy, tök jól nézel ki!!! Hogy van Fruzsi? Elmúlt a hányás? Láza nem volt??? Jó hogy betetted a Prevenar mellékhatásait. Így legalább felkészülten érhet.
Jövő hét szerdán megyünk mi, párhuzamosan Olcsi is megkapja a báránykát, hogy nehogy Petinek hazahozza. Szegény lány a kisebb miatt szurkálják! Egyre jobban féltékeny. Aggódok mi lesz.

Juditkmét: Tényleg, hogyhogy sikerült a bölcsi???

Megkérdeztem a védőnénit milyen gyakran kell husit adni, azt mondta télen kezdőknek hét hónaptól naponta! Csirke, pulyka, borjú, hal. Upsz, én eddig heti 2-t nyomtam. Na most majd turbózok.

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!
Nem tudtok ajánlani valami jó panziót (vendégházat, tanyát) a közelben. Jövő héten a hosszú hétvégére kellene. Kecskemét kb. 50 km -es körzetében....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

JuditK, Bújdosó Tanya??A neten biztos van elérhetőség. Asszem Lajosmizsén van ez.

Vendégeitek jönnek?

Lusie, komolyan naponta kéne husit adni??? Hűűű, én is kb heti 2x adtam...
Vendég

Azért tudok ilyen aktív lenni, mert még alszanak a gyerekek, amint az egyik felébred, mennem kell..
De tök jó, mert dél óta nyomja a kicsi, a nagy meg 1 óta. :lol:
Vendég

Többen is kérdeztétek, hogy hogy sikerült a bölcsi. Először a döntést vitattuk, aztán fellebbeztünk - eredménytelenül. Aztán Feri bement a jegyző fogadó órájára. Végül a derekam végett sikerült.
A Levi hisztije és a dac csak nekem szól. Megkértek a nevelőnők, hogy menjek már el ugyan egy kicsit, hogy nézzék akkor mi lesz. Egyből kézen fogva, boldogan ment a Hanna nénivel, megeredt a nyelve, és boldogan játszott...Nem értem...Velem van a baj??Vagy miért így történik ez...?? :?: :!: Mikor visszamentem érte még maradni akart...
Holnap ott marad ebédelni is...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kacika!
Voltál már ott? Nagyon szép...Az árak milyenek? A honlapon nincs leírva...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit ne aggódj! A gyerekek 70% így viselkedik szegény Anyával! Anyukám bölcsis gondozónő 36 éve, ez az ő tapasztalata. Nagyon ritka az a gyermek, aki két éves kor után ne szeretné a közösséget, az új környezetet, játékokat. A fokozatos beszoktatás meglátod meghozza az eredményt! Csak a féltékenység lehet az oka! Egyébként nagyon örülök, hogy összejött, sokkal könnyebb lesz így neked! Ez saját tapasztalat :lol: ! Hátha a derekad is javulni fog, hiszen az ideg, a stressz csak hatványozza a fájdalmat! Két gyerekkel pedig nem leányálom a hétköznapi taposómalom!

Livi
Kép
Kép
lusie

szegény Vikó!! remélem tényleg semmi komoly - emlékszem amikor Zsu a fejvédőt fontolgatta!

Judit, pont tegnap mesélte a barátnőm, hogy az ő otthon ördögfióka kisfiuk a bölcsiben kisangyallá változik. farsangkor ördögnak akarták öltöztetni mire bölcsiben meglepődtek, hogy ő ördög ?? :) állítólag otthon elviselhetetlenül viselkedik, bölcsiben meg a mintagyerek
szóval tuti nem veled van a gond...

overall ügyben, már ajánlgattam az angol ebay-t próbálja meg aki gondolja, én ezt az overallt 3,300 ftért vettem az angol szállítással együtt :
Kép
meg is jött élőben is tök jó

KépKép
judit18

Nagyon tuti ez az overál! Nekem sajnos nincs olyan, aminek van lába, így valahonnan még kiscsizmácskát kell kajtatnom! Baromira belejöttem a vaterázásba :oops: , sajnos... talán ott találok jót!

Livi
Kép
Kép
lusie

Na, sziasztok! Voltunk dokinál. Nem tudja, mi lehet a baja. A védőoltásra azt mondta, hogy okés, hogy ott van a mellékhatások között a hányás, de most már mindent felsorolnak azok közé (köszi :? ), és ő még nem találkozott olyan gyermekkel, akinél a hányás előfordult. Azt valószínűsítettük így közösen, hogy került egy kis orrváladék éjjel a torkára, amit szopi közben le is nyelt, és az irritálhatta a gyomrát, és azért jött vissza minden (eléggé szürreál magyarázat, de higgyük el ;) ) Valszeg tényleg nincs komolyabb baja, mert a reggeli akció után aludt 2 órát (ahogy szokott), aztán evett (ahogy szokott), voltunk dokinál, aztán sétáltunk, aztán evett még egy kicsit a C&A öltözőjében, és mire hazaértünk elaludt (mert ekkor szokott) semmi hányás, jókedv pedig ezerrel :)

Kmanna: na valami ilyesmire gondoltam a színész-férj kapcsán. De majd megbeszéljük ;)

Kacika: a te gyerkőceidnek is jó alvókájuk van!

Lusie: a robbantott csirkefejet a szerteszét álló hajamra szoktam használni :) De jó, hogy tudtál aludni!

Juditkecskemet: tényleg jó, hogy sikerült a bölcsi. Hátha tényleg tudsz majd többet pihenni, és pihentetni a hátad!

Judit18: nagyon jó ez az overál! Ügyes vagy! (habár most a C&A-ban most vannak egészen elfogadható overálok lányoknak, úgy tűnik, hogy a múltkor túl korán kerestük)
Valaki most már engem is megtaníthatna ebay-ezni, vaterázni! Valaki egy gyorstalpalót nem tart nekem?
linocs

Linocs! Te tuti élvezni fogod, hiszen szeretsz turizni is, ez hasonló, de még izgalmasabb is.
Én eddig vateráztam, meg teszveszeltem.
Semmi extra az egész, regisztrálsz aztán licitálsz, ha a lejáratkor Tiéd a legnagyobb összeg, nyertél.
Egy gond van, ha találsz valami tuti cuccot olcsón nem biztos hogy megéri, mert azért a postaköltség vagy az értekocsikázás elég húzós lehet.
Én szerencsére eddig olyanokat találtam, akiknél volt több jó cucc is, így megérte a költség. Egyébként ha találsz több jót egy helyen, vigyél el egyet villámáron és kérd meg az eladót levélben (mert ha elviszed villámáron, akkor vége a licitnek, Te nyertél és így megkapod az eladó e-mailjét), hogy ezt és azt és amazt még szeretnéd, zárja le neked a liciteket és együtt küldje. Van aki ezt nem akarja és kivárja a licit végét, de az sem gáz, hiszen baromi nagy a kínálat, nem röppennek százan egy rucira!
Sok sikert és jó vásárlást Neked!

Örülök, hogy Fruzsikád jobban van!!! Szerintem tuti csak az oltás volt a hunyó, ha mára ilyen jól van! Te figyu, amúgy taknyosan beoltotta a doki??? Ez nálunk elképzelhetetlen. Ezért is buktok a pénteki időpontot. :cry:

Livi
Kép
Kép
lusie

Linocs, ha holnap találkozunk akkor megmutatom az ebay-t de tényleg veszélyes, nagyon rá lehet kapni ! :)
főleg sokatalvó gyermekek anyukáinak... :) én este csinálom...

ja mi sem megyünk úszni, mert Eszter bealudt

KépKép
judit18

Lányok!

Kérlek szépen ne haragudjatok, de nem tudok reagálni most mindenkire, sőt szinte senkire, mert az utóbbi napokban nem igazán tudtam részletesen elolvasni a hozzáazólásokat. Az a helyzet, hogy 4 napig szinte megállás nélkül csak pucoltam a lakást, szekrényeket rendbetettem, kitörtölgettem ilyenek. Ma van az első napom, amikor már nem voltam hajlandó még mosni sem.

Tudjátok már írtam, kicsit átrendezzük a lakást, csinálunk gyerekszobát, aztán ezért ez a felhajtás, de nem bánom, hogy ráment ennyi napom, mertmost szép rend van. Na tisztaság az továbbra sem, azt péntekre hagyom.

Olyan nagyon semmi küli nem történik velünk. Marci jól van, csak annyira anyás, hogy az néha kicsit fárasztó. Nincs nagyon el egyedül, folyton kívánja, hogy szórakoztassam, meg hogy az ölemben jöjjön velem fel s alá. Amúgy édesdrága tündérbogár.
Rengeteget eszik és jókat alszik. Ő is többet hízott az elmúlt két hét alatt, mint az elmúlt 2 hónapban összesen.

Eszterxx: fúú milyen nehéz lehet neked, ilyenkor tényleg befoghatnánk a panaszkodást. Hogy tudod te mindezt munka mellett csinálni?

Zsu: szegény kis édibédi Vikóka. Biztos nem lesz semmi baj és egykettőre elfeljti az egészet.

Nem tom ki kérdezte, de nekünk is azt mondta a dokink, hogy nyugodtan adhatom a gyereknek a vajat, sajtot, túrót ebben a sorrendben.

Ja, Kölyök...kukifogdosás, emlékeztek én már 2 hónapos korában arról panaszkodtam, hogy állandóan fogdossa magát. Néha mostmár kevésbé, de azért még mindig nagyon.

Fanetta: te kis drámaíró, benned egy dramaturg veszett el.

Juditkecskemét, Mxz: nehéz lehet nektek, de már nem sok van hátra, és könnyebb lesz, biztos vagyok benne.

Feri: nem semmi a kiscsaj nemrég még megfordulni sem akart a kiscsaj, mostmegmár áll. És nem is lábujjhegyen!!!! Marci csak klábujjhegyen áll. Az gáz? Nem kellett volna még elhagynia?

Judit18: örülök, hogy összejött a babakocsi biznisz, Marci is alszik, ha nem ébred fel addig, mi sem megyünk. Meg egyedül különben sem jó.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Lusie: áááá, nem taknyos, csak a száraz levegőtől, vagy a párástól, vagy a fenyő tudja mitől volt egy kis váladék. Persze, taknyosan itt sem oltanak.
Na, ránézek erre a vatera dologra (olyan háti hordozót szeretnék, ami egyben hátizsák is, és lehet vele kirándulni. Mert azért tavasszal nekiindulnánk már a gyerkőccel az erdőknek, réteknek, hegyeknek!!! És újonnan egy nagyon profi nagyon borsos: akár 60 ezer Ft is lehet.)
linocs

Szilvánusz: húúúúúúúú, nagyon kiváncsi vagyok az új Marci-birodalomra!!!! Ügyesek vagytok!
linocs

JuditK, nem voltam még ott, csak a hely egy volt gimis osztálytársaméké....volt akkor, hogy most is így van e még, nem tudom. Hívd fel őket, biztos elmondanak mindent.

Szilvánusz, én is kíváncsi vagyok a szobájára!

Linocs, akkor már el is múlt, nagyon helyes!!!

Judit18, nagyon klassz overál, és jóval barátibb árú, mint amilyet nekem sikerült vennem....

Rohanok....
Vendég

ja, hát abból még semmi nincs, eddig tartottak az előkészületek, szekrényekből szortírozás, kacatok összepaoklása, téli cuccok, meg az ágy alól, meg éjjeliszekrényekből kipakolás, plusz gardrób, konyha nappalibútor átpakolása. Az ő szobája még néhány hét....

Lemondtam az úszást, jövő héten csak hét meg szerdán van időpontuk 9-kor és fél 10 kor úgyhogy holnap döntsük el, hogy mi legyen.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Bocs az eltűnésért, de nem könnyű egy 3 gyerekes anya élete :wink: :shock:
Szal minden napom be van táblázva..folyton intéznem kell vaalmit és délutánonként meg megyek a srácokért és viszem őket a különórákra,hazabumlizunk és jön az esti etetés-fürdetés-altatás triplán :shock:

Heti2x aerobicra is eljutok és heti 2x járok a Széchényibe fürdőzni meg úszni,meg masszázsra mert iszonyat fáj a derekam a gyerekek emelgetésétől.

Pumperka és még aki kérdezte!

Márk fiam a futáson 5. lett!!!Nagyon büszke vok rá!!Fel is hívták az első 6-ot a színpadra....amúgy 70 induló volt,sztem ügyes.És el se fáradt,szal sztem lehetett volna első is mert kb 2méter volt az első meg a Márk között,de nem vok telhetetlen.Ha apa vagy én tudok mellett futni és bíztatni tuti megnyeri.Úgy hogy ez fel is tette az i-re a pontot h sporttagozatos suliba megy jövőre.Azt mondta ott egy-két tanár h tehetséges futó,atletikus testalkata van,érdmes lenne ezt kihasználni.

Judit(k)!

Teljesen normális ahogy Levi viselkedik.Krizsi pont ilyen...az oviba ő a mintagyerek,mindent megcsinál elsőre,szót fogad,segít stb....itthon meg egy kisördög :x..el se hiszem h az oviban meg tök más :?

Kacika!

Nagyon sajnálom a kisfiút és imádkozom érte!!!!!

Olika amúgy már lassan 3 hete náthás..így nem merem neki badatni a pneumo ellenit sem..és még a BCG-t sem kapta meg újra :? Amúgy már 9,5 kg és 78cm körül van(majd jövő héten megyek méretni)az étvágya töretlen és két fogacskája van alul.Ő is csak hátra kúszik,négykézláb rugózik előre-hátra...de nem áll fel..sztem a súlya miatt sem bírna :wink:

Sza bocs ha csak ritkábban tudok jönni de nincs időm :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Linocs, örülök, hogy Fruzska jobban van!!!
Juditk, a Bujdosón mi nyáron voltunk lagziban, akkor 5ezer volt egy szoba, hát nem is tudom...én annyira nem voltam elájulva a kiszolgálástól meg a kajától, a többi jó volt. A Ricsováry major sokkal szimpibb nekem, de ott még nem aludtam.
Kacika, nagyon köszi a tippet, holnap elnézek a Skálába, mert a turiban nem volt semmi (őrület, h okt. közepén kifogyott mindenhol az overál, vagy csak rossz helyen kerestem?) :shock:
Csokis muffin sajna túl jó lett, alig van már..most nyammogom az utolsókat
Lusie, mindketten rádiósok is vagyunk, és a helyi rádióban jöttünk össze, én hírszerkesztő lennék eredetileg, Rics meg akkor műsorvezető volt..kalandos történet :wink:

Beültettétek a fülembe a bogarat ezzel az ebay-el, asszem rázizzenek, bár lehet, jobb lenne aludni, Panyó ma 2szer fél órát aludt egész nap! Nemtom mi van vele!
ja és Judit18, tényleg nagyon tutkó ez az overál Esztibébinek!!!
jócakát mindenkinek!

KépKép
kmanna

KépKép
KépKép
mni

Húú, állandóan nézegetem a blogot, nagyon szorítok a pici fiúnak! Megrémít, hogy milyen hirtelen megváltozhat az ember élete, milyen törékeny is a boldogság, és milyen sebezhetőek a pici babáink.

Hát igen, egy évvel ezelőtt... mennyire más volt a világ így pocakosan! Azt hiszem, nagyon boldog voltam akkor, ott, veletek.

Imádom a gyerekeimet, és boldognak kellene lennem most is, az is lennék, ha sok külső tényező nem rontana a kis idillünkön. Például a kimerültség, plusz egyéb aggasztó dolgok.
Pl. 3 hete jeleztem, hogy nem működik a fűtés az új lakásban, a szerelők azóta is jönnek.... A nappaliban padlófűtés van, az megy egyedül, még szerencse, hogy van hősugárzónk, meg a fürdőszobai radiátorba tetettünk fűtőpartont is, plusz egész meleg volt az időjárás is. Állítólag a héten átalakítják úgy, hogy jó legyen. 2 héttel ezelőtt is ezt mondták...
Ami még jobban aggaszt, hogy a hitelt kb. egy hónap múlva tudjuk felvenni, és jelen helyzetben bármikor felfüggeszthetik a devizahitelezést a bankokban, az egyik már meg is tette. Szép lesz, ha nem tudjuk kifizetni a lakást, vagy esetleg sokkal magasabb törlesztőrészletű hitelt tudunk csak felvenni.Rögtön mehetnék vissza dolgozni, de a helyemen egy pasi ül, úgyhogy kereshetnék munkahelyet, ovit, bölcsit, stb..
Valahogy egy világgazdasági válság nem volt belekalkulálva a kis életünkbe...

Benneteket érint bármennyire ez a dolog?

No de hogy jót is mondjak, Laura tegnap felült (8 hónapos és 1 napos korában). Eddig csak tolatva közlekedett, és szépen ülésbe tolta magát. Tegnap egész nap ezt gyakorolta, de egyelőre nem tud moccanni a felülés után, úgyhogy én pakolászom vissza fekvésbe. Nagyon cuki, le is fényképeztem az első felülést, majd ha rátalálok végre a fényképezőgép számítógéphez való vezetékére, akkor felrakom. :oops: :roll:

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Nos, mostanra került piciny időm hozzátok........ Nóri totál megborult, mióta a kórházt megjártuk.

Sokkal jobban van, még kicsit köhörészik, de a kedve végre a régi. Azonban annyira anyás lett, hogy semmit nem tudok tőle csinálni, ha ébren van........... Egy lépésnyit sem enged magamellől.

Most alszik, kérdés meddig, mert még főznöm is kellene!

Olvasom, hogy betegeskedőink is vannak meginst szép számmal!
Gyógyuljatok hamar!!!!

Linocs!
Nektek különösen! Vigyázzatok magatokra! RObbantott csirke.... Imádom a fejedet!

Eszterxx!!!!
Szia! Annyira jó, hogy hallok felőletek! Nem merek már én sem írni, nem tudom mikor zavarlak...... Semmi baj nem lesz, kérlek ne aggódj! Túllesztek majd rajta, bár nagyon nehéz lehet, főleg segítség nélkül!

Pumperka!
Hihihihihihi Megyünk Ghanába oké!!! Tetszik a sok színes ruha, meg ott tényleg nem lógsz majd ki a kendőzéssel! :)

Mennem kell sajnos, remélem hamarosan visszaállnak a hétköznapjaink is......

Ölelés mindenkinek!
Vendég

Eszterxx, ha tudnád, hogy hányszor gondoltam rátok! Szegény Andris! Reméljük mostmár hamar rendbe jön! Azért még most is szép méretekkel rendelkezik :).

Már jár, Laura meg csak most ült fel... :) Nem mintha siettetném a dolgot, ráérünk arra még :), mondjuk legalább előre kúszni megtanulhatna, hogy ne kelljen 5 percenként valahonnan kimenekítenem, ahol elakadt a tolatás végén. :)

Mi lett a vizsgálat eredménye?

Monácska, szörnyű lehetett ez a kórház nektek is :(.

Kép

Kép
mzx

Eszterx, mikor lesz meg a vérvizsgálat eredménye? Hogy tűrte Andris a csapolás?
Vendég

Hű, de nagy pangás volt ma... :)

Kép

Kép
mzx

Mzx!

Sajna minket is érint ez a rohadt világgazdasági válság és én is para vok emiatt nagyon:(Kétféle hitelünk is van ami deviza alapú(a kocsink-ami elég jelentős, meg egy kisebb jelzálog típusú)még szerencse h a lakáshitelünk,a 10 millás az forint alapú.
Szal nagyon gáz ami most folyik..:(

De másfelől meg arra gondolok h mit számítanak ezek a problémák a drága Botond életével szembe akiért annyian küzdenek!!!

Hát tényleg nagy volt ma a pangás...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

nade tényleg ! hol van mindenki!
mondjuk én sem voltam tegnap, szupi idő volt, ma úgy látom talán utoljára

úgy láttam a blogon, hogy egyelőre stabil Boti állapota, remélem ez jót jelent

én is aggódom a válság miatt - de ma reggel azt mondta egy banki szakértő, hogy igen, a svájci frank alapú hitelnek felmehet e törlesztőrészlete, de szerintem még akkor is max eléri a forinthitelét, szóval talán megússzuk...
de áldom az eget, hogy nem most akarunk épp hitelt felvenni, Mzx, megértem, hogy aggódtok...de végülis nem minden banknál macera. mondjuk mi pont az MKBnál vettünk fel...aki most már nem ad

Monácska, örülök, hogy Nóri meggyógyult!

nem tom mi van Eszter is alig van el magában elég nyűgi. jön a foga, duzzanat már van, fog még nincs...

KépKép
judit18

Sziasztok!

Monácska, mi volt a tejtesóval??? Csak azt sikerült kiderítenem, hogy kórházban voltatok, de mi történt????

Szegény Vikó, jobbulást!!!!!

Szép nap ez a mai, eső-szél-hideg!!!!!!!

Na, mi meg túl vagyunk a tejérzékenység vizsgálaton, hát, ezt aztán senkinek nem kívánom:

Este 7-kor evett utoljára, aztán felkelt hajnal 1-kor, de akkor már nem kaphatott, csak vizet inni... reggel fél 5-ig még sikerült visszaaltatni, de utána már csillagokat látott az éhségtől, alvásnak annyi... fél 8-ra bementünk, kapott 1 deci laktóz port vízzel... pocsék ize lehetett, mert sem cumisüveg, sem pohár, sem kanál, semmi nem segített, végük injekcióstűvel nyomtuk a szájába úgy, hogy közben lefogtuk és még így is gargalizált és köpködött

Megnézték ivás előtt a kilélegzett levegő H tartalmát, majd utána az elején negyed óránként, utána meg fél óránként vizsgálták...ami azt jelentette, hogy félóránként kellett 1 percet sírnia, illetve amikor végre elaludt, akkor fel kellett kelteni, stb. Ez így ment délig úgy, hogy sem nem ehetett, de még vizet sem ihatott szegény. Nem kicsit volt ki a végére...

Persze már a felénél kiderült, hogy tejcukor érzékeny és valószínűsítik a tejfehérjét is... igy csak gyógytápszert ihat, amiben viszont nincs annyi kalória, úgyhogy marad az éjszakai ébredés.

A körzetinél képzeljétek, leszídott az egyik nővérke, hogy csak egyszer adok neki főzeléket egy nap, szerinte ebben a korban már kettő kell legalább :roll: :roll: :roll: Én ezt nem értem, még csak 7 hónapos!!!! a könyvek szerint még csak egy hónapja kellett volna elkezdeni mással is etetni... Na mindegy, most azt az ukázt kaptuk, hogy este is egyen főzeléket...

Amúgy lehet, hogy elmúlt a szájpenész, kop-kop-kop... Azért minden egyes vigyoránál azt nézegetem, nem lett-e fehérebb a nyelve... még két nap és tutira kiderül, ha addig nem jön vissza, akkor ezen túl vagyunk.

Ja, és nem tudom, kinek használ csőrös poharat a gyereke, Andris a puha csőrőset szereti, amibőll volt egy tök jó Disney-se... csak a Brendonban lehetett kapni, ott is jó drágán, 2300 Ft-ért, de tényleg nem folyt belőle... most kivonja a Brendon is a forgalomból, igy az outletben leértékelve 995 Ft.

Na, megyek dolgozni, megpróbálom utolérni magam egy kicsit...

Majd irok még, szebb napot mindenkinek!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?