hello
Pété, esküszöm tök sokszor eszembe jutottál pont a napokban, hogy felhívlak mi van veletek. valamikor kiugranék az Ikeába vagy az Árkádba ha van kedved találkozni! kíváncsi vagyok Livike mekkorát tnőtt!!
Pumperka! gratula a sportos családhoz! van képed a régi futós Pumperkáról? kíváncsi lennék!
(nekem is van 15kgval könnyebbi képem, igaz én soha nem futottam 10 kmeket...)
Judit, édik a fiúk!! nagyon cuki Nimi, komolyan 20as cipő, ejha, pont a minap mondta egy barátnőm, hogy a 1,5 éves kislánya hord 20-asat
Szilvánusz, jól be volt öltöztetve Marci
volt már mínusz csak nem vettem észre?
na jó, lehet, hogy én vagyok laza, de még kabátot sem nagyon adtam rá csak vastag kardigánt
Feri, boldog névnapot! így utólag...
Panny, tök jó lehetett a kiruccanás, irigyellek !! Olika is mennyit nőtt már!!
Melinda, én egyszer hallottam a Liptai baba-műsorában amikor a meghívott gyerekorvos azt mondta, hogy azok a babák kapnak fülgyulladást akik félnek kiszívni az orrát a babának a porszívóval mondván, kiszívják az agyát.. szóval nem tudom, hogy ez csak kacsa-e (de azt nem azért mondtam mert nálatok volt fügyuszi!!!)
amúgy most "merült" először Eszter de igazából ez csak annyi volt, hogy jobban bemártottam az arcát, nem zavarta...
Cicuka, nagyon helyes nagyfiú már Kristóf.
a DM kaját nem ismerem, de a Mildibéről nem sok jót mondott nekem egyszer egy gasztroenterológus akinél voltunk...
bár most én is próbálok spórolni - kipróbáltuk a Tescos lila pelust amit ajánlottatok (nyílt a Bécsi úton egy Tesco) és teljesen jó...iszonyú olcsó most tényleg a Liberohoz képest, jól bevásároltam belőle
voltunk egyébként pénteken a Millenárison, de a worldpress helyett a büfében eldumcsiztunk inkább ...
Petramama is ottvolt Borókával és Petrával (köszi még egyszer a tejpépet!!) meg Linocs és Fruzsi és Linocs barátnője az szuperpörgős Gellért kisfiával.
Albert Györgyiről meg annyit, hogy én is iszonyúan megdöbbentem, először azt hittem, hogy tök kamu a hír... már azért is megérintett a dolog, mert életem legelső pasija (16 éves koromban 1 hónapig "jártunk") volt a legutolsó férje, mondjuk soha nem is értettem, mert a srác velem egyidős, szóval egy tizessel volt fiatalabb nála és egy kedves fiú
az alvásról - Eszternél a feltérdelős alvás egy dolog, de gyakorlatilalg iszonyú elaltatni, amint próbálkozom üvölt, dobálja magát, kész vagyok tőle. ma is csak kétszer aludt napközben összesen... nem értem mi van... gondolnám, hogy a foga, de semmi duzzadás vagy ilyesmi
amúgy már pont ő is azokat csinája mint amit Cicuka írt Kristófja: kúszás, feltérdelés rugózás, fujkálás, babababa....meg extra a tapsitapsi
no jóccakát mindenkinek!!