Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm MINDENKINEK a fotó dícséreteket Zsófi nevében is,hisz az hogy ilyen szép,az az Ő érdeme!
Bár már van 3 gyerkőcöm,de még sosem voltunk ezelőtt 4D-n (megmondom őszintén,nem nagyon izgatott régebben a dolog), nekem ezért olyan "nagy cucc" ez most!
Meg hát a szerelem az szerelem,na!
Katinka: Én is sok-sok gyógypuszit küldök a kis Kinga kezére,remélem már nem fáj Neki!!! Biztos nagyon megijedt!
Jajj,nem szeretnék ilyen járványokba beleesni,bár a sansz megvan rá sajnos... suliból,oviból mindig hazahozzák!
Cedis: Gratula a jó vérkép eredményhez és reméljük a vérnyomásod is rendeződik!!! Merthogy tényleg elég magas...
A vásárlással kapcs.-ban annyit,h. szupi dolgokat vettél,mind a babónak,mind kisfiadnak!
Nekem ezzel egy gondom van: mindenünk megvan,pedig úúúúúúúúúúgy mennék... Na de lassan ruhaboltot kéne nyitnom,rengeteg a rucink!
Kiságy is maradt Regi után,hófehér és kókuszmatrac hozzá,tökéletes állapotú,édes rózsaszínű,állatmintás huzattal...
Na jó,szeretnék hozzá baldachint,kell cumisüveg és textilpelenka és persze sima pelus. (Liberot szeretem ált.-ban.) Ja és babakocsi,na ennyi összesen.
Kislányrucik öröklődtek Nikiről Regire,Regiről tesóm kislányára,ő most 1 éves. És persze mindig vettünk/kaptunk hozzá újakat,úgyhogy van egy rakattal,pedig annyira jó babaruhákat vásárolgatni!
Sannah: gratulálok az Uh-hoz és a kilókhoz!!!
A KFC-t és az új szendvicset ami ott van,támogatom,isteni!!!
Nagyobb gyerkőceim is odavannak érte!
Zsani:
Nem jó hírek! Vigyázz magatokra!!!
Szép estét mindenkinek!!!
Cicus