Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Neharagudjatok,hogy zavarok,de hátha valakit érdekel!!

Eladó télre meleg lábzsák(sötétkék,62-68-as méret)1500 ft
Overálok(egy kék,és egy homokszínű) 1500 ft

Kisfiúnak rugik(56-62-es)500 ft/db
Badyk 200 ft/db
Kislánynak 1-2 rugi van már csak+felsők 100 ft/db
De van egy csomag is ha egyben elviszi valaki 5000 ft.
Ami van benne:

Rugik,felsők,kiskabát(62-es)Kapucnis felső (74-es)Kisnacik,Badyk,

Pólya betét+ 2 db huzat 2500 ft

Biztonsági babafürdető kádba(műanyag,vadi új) 1000 ft

Írjatok pü,többit ott megbeszéljük.

További szép napot kívánok.
csucsu99
Budapest

Köszike lányok,szerencsére nem sulyos az előbb elaludt szerencsére.

Cedis gratulálok az eredményhez.Reméljük a vérnyomásod is lennebb megy. :wink:

t katinka

Sziasztok!

Mi is voltunk kukucson, kisfiammal minden rendben van, a szívverése tökéletes, mocorog rendesen, minden szerve működik, annyira örültem, hogy meg is könnyeztem az uh-t. A baba kb 1 kg-os, kicsit hosszabb, mint az átlag babák, de hát apukája is majd 2 m magas és nekem sem kell panaszkodnom a magasságomra. A méhszáj zárt és 3100-as, magzatvíz mennyisége átlagos, még mindig medencefekvésű a pasim.
Ezután meg kellett látogatni a KFC-t, mert imádom az új menüjüket a baconos bandert, (azt hiszem ez a neve), próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.

Védőnénit is megjártam, súlyban ott tartok most amennyivel a terhességet kezdtem, ennek nagyon örültem, mert sajnos így is van rajtam felesleg. A vérnyomásom is jó, szóval megnyugodtam egy időre.

Cedis: super képek és gratula a jó eredményekhez. Ezek a sztárfotók: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mi is szeretnénk majd elmenni ilyen vizsgálatra, de csak november közepén. Ugye milyen jó szerelmesnek lenni? :lol: :lol: :lol:

Katinka: sajnálom a kezecskét, szegényke, gyógypuszikát küldünk neki mi is.

J: nagyon komoly ez a szekrénysor, kamaszkora végéig szántad neki?
Vendég

Ohh, de hülyeséget írtam, a méhnyak hossza 3000 kereken, nem a méhszáj és nem 3100, most néztem át pontosan a leletet. Olvasni sem tudok.....
Vendég

Sziasztok!

Hát amint sejtettem is a nézelődés vásárlásba ment át.
Megvettem az ilyen kis apróságokat, hogy cumi, fésű, vízhőmérő, vettem harisnyanadrágokat, tutyit, két hálózsákot, dekormatricát a falra, kis sapkát, három rugit, mellszívót(végül is a Medela Mini Electric mellett döntöttem), de amiért tulajdonképpen mentem a kókuszmatrac azt nem vettem meg, mert olyan nagyon keménynek tűnt ott amit mutatott az eladó. Nektek milyen a matracotok?
Mutatott egy latexált kókuszmatracot, ami puhább volt, de ezt majd inkább a férjemmel veszem meg, meg előtte ki akartam kérni a véleményeteket.

Aztán Balázsnak is vásároltam az H&M-ben télikabátot, sínadrágot, bélelt nadrágot, sapkát, kesztyűt, harisnyát. Szóval a mai költekezésemet el sem merem mondani apának.

De most már aztán tényleg szinte minden megvan, most már csak mosnom, vasalnom kell.

Amúgy eszméletlen, hogy milyen árak vannak a Brendonban. Akartam egy frotír kifogót is venni, de 5700 Ft-ért vesztegetik a nagyobb fajtát, ennyit nem szánok rá.

Nektek van, vagy terveztek venni párásítót? Amikor Balázs pici volt, nekünk volt, de csak egy szezont bírt ki. Nem tudom most érdemes lenne-e venni.

Kép
cedis

Sannah gratulálok a babaleshez és hogy minden oké veletek :lol: :lol: :lol: Irigy irigy a nem hizás miatt :twisted: hogy csinálod :?: mi a titkod áruld el :!:

Cedis nekünk is kókuszmatrac van és elég jó minőség nem is kell ujat vegyünk,nem sülyedt meg a közepe.
Nincs párásitónk és nem is tervezek venni,nekünk a konvektorra való van amibe vizet töltünk.

t katinka

Gratula a jó eredményekhez(cukros). Meg persze a babaleshez!

Nekem nem túl jó a cukor tesztem.
Éhgyomri: 5,4, de a
2 órával későbbi: 10,3

Ez szerintem sz.r. De hát olyan hülyeség éhgyomorra cukros vizet itatni, otthon se csinálok ilyet, tehát ez az egész teszt egy baromság. A szülésznőm is mondta.

Engem a tüdőgyógyászom be akart fektetni a kórházba, mert sápadt vagyok és aggódik az allergiám, meg az asthmám miatt. Én meg szépen megkértem, hogy hagy maradjak otthon. Derekam fáj nagyon. Esténként már nem is fogok vacsizni, mert amikor lefekszek majd meg fulladok.

Puszi és minden jót mindenkinek!

Kép
Kép
zsanimanó

Cedis!
Jókat vásároltál!!Az outletben voltál?Vagy sima brendon?
Nekünk is kókuszmatrac van,teljesen jó!

Zsani!
hu,ez nem hangzik jól...akkor tessék továbbra is pihenni!

Sannah!
Gratula az eredményhez!Szép mérete van akkor a picinek!Hát Niki nem lesz magas,akárcsak Iza.Rövid kis lábai lesznek neki is :lol: De egy kis husigombóc lesz az tuti! :wink:

annus11

zsanimanó
sajnálom a rossz cukor eredményt! mit mondott a doki mi lesz a következmény? kell 5pontos terhelés vagy diéta vagy mi?
cedis
én egyszer voltam a brendonban és hamar kifordultam az árak láttán
sannah
hányszor mérik a méhnyakat?és azt hogy mérik? vagy én nem figyeltem a leleteket vagy nekem nem nézték még...

Kép
menion
Budapest

Katinka: köszi, esküszöm nem tudom, én azt gondoltam, hogy már híztam, de nem, pedig mindent eszem mindennel, de nem sokat, nem tudok sokat enni, kb fele annyit, mint a terhesség előtt, nem tudom ez mitől van, de ebédre pl egy tányér leves elég a második már nem csúszik le, vacsira egy szelet vajas kenyér egy nagy pohár tejjel. Szerintem ez lehet a titok. :lol: Eszem naponta azért egy-egy szelet csokit is, túró rudit, krémtúrót.

Annus: köszi, mondjuk én majd 5 kg-mal születtem, anyum mesélte, hogy akkoriban mindig lelógtam a kórházi szoptatós ágyról, a pólyába bele sem fértem, ez alapján enyém pasim sem lesz picike.

Cedis: mi is voltunk a Brendonban, vásároltunk mi is sok-sok mindent, amit kicsit sokalltam az a sapka 2840 ft-ért, azt mondták három hónapos koráig lesz jó rá.
Kókuszmatracot veszünk mi is, azt mondják egészséges és jó, mert kemény és könnyen tisztítható.

Tapasztalt mamik: a Brendonban azt mondták az eladók, hogy vékony cérnasapka is kell a bélelt - dupla- téli sapka alá függetlenül attól, hogy az overállnak kapucnija is van, tényleg kell vagy csak rám akarták beszélni?
Vendég

Zsani: mit mondtak a cukrodra? Diétázni kell vagy kapsz gyógyszert is? Fulladást sajnálom.

Menion: eddig kétszer nézték vizsgálattal, ami hát nem volt kellemes, de uh-val mindig megnézték.
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm MINDENKINEK a fotó dícséreteket Zsófi nevében is,hisz az hogy ilyen szép,az az Ő érdeme! :lol:
Bár már van 3 gyerkőcöm,de még sosem voltunk ezelőtt 4D-n (megmondom őszintén,nem nagyon izgatott régebben a dolog), nekem ezért olyan "nagy cucc" ez most! :D Meg hát a szerelem az szerelem,na! :lol:

Katinka: Én is sok-sok gyógypuszit küldök a kis Kinga kezére,remélem már nem fáj Neki!!! Biztos nagyon megijedt! :( Jajj,nem szeretnék ilyen járványokba beleesni,bár a sansz megvan rá sajnos... suliból,oviból mindig hazahozzák! :?

Cedis: Gratula a jó vérkép eredményhez és reméljük a vérnyomásod is rendeződik!!! Merthogy tényleg elég magas... :shock: A vásárlással kapcs.-ban annyit,h. szupi dolgokat vettél,mind a babónak,mind kisfiadnak! :) Nekem ezzel egy gondom van: mindenünk megvan,pedig úúúúúúúúúúgy mennék... Na de lassan ruhaboltot kéne nyitnom,rengeteg a rucink! :D
Kiságy is maradt Regi után,hófehér és kókuszmatrac hozzá,tökéletes állapotú,édes rózsaszínű,állatmintás huzattal...
Na jó,szeretnék hozzá baldachint,kell cumisüveg és textilpelenka és persze sima pelus. (Liberot szeretem ált.-ban.) Ja és babakocsi,na ennyi összesen.
Kislányrucik öröklődtek Nikiről Regire,Regiről tesóm kislányára,ő most 1 éves. És persze mindig vettünk/kaptunk hozzá újakat,úgyhogy van egy rakattal,pedig annyira jó babaruhákat vásárolgatni! :roll:

Sannah: gratulálok az Uh-hoz és a kilókhoz!!! :) A KFC-t és az új szendvicset ami ott van,támogatom,isteni!!! :lol: Nagyobb gyerkőceim is odavannak érte! :)

Zsani: :( Nem jó hírek! Vigyázz magatokra!!!

Szép estét mindenkinek!!!

Cicus

Kép
cicus78

2840 egy sapesz??? :shock: akkor mennyibe van az összes vásárlásotok?

Kép
menion
Budapest

zsani!
ez nagyon-nagyon rossz cukor-eredmény! sanszos, hogy lőni fogod magad :?
egyébként meg a 75 gramm glükóz nem olyan nagyon sok ám... pár szelet süti... csak ott nem csak cukorból áll a ch-bevitel.

sannah!
a szekrénysort igyekeztünk úgy kiválasztani, hogy pár év múlva már ne legyen túl "babás". néztem babaszoba-bútorokat is... bele is szerettem... na de macis szekrényke jó neki 5-6 évig... aztán meg ha lázadni kezd? mert neki autó kell és nem maci? ezzel meg valóban ki lehet húzni 15 évet is akár... vagy amíg valóban lázadni nem kezd :)

bocsi... csak felületesen olvasok...
akartam írni (vagy írtam?) hogy nézzétek meg, van-e a közeletekben (elérhető-e) a Ringató foglalkozás. az anyatejes-napi rendezvényen kaptunk belőle egy félórás kis ízelítőt... hát mit ne mondjak, már a pocakomban is imádta a prücsök... szóval 1x-1x tuti menni fogunk. amikor a foglalkozásvezető rázendített a kis kece lányom-ra :o a pocok beindult... bár számítottam is rá, mert azt nagyon szereti, ha éneklem neki :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi!
Mi voltunk ringatón Izával,először mikor 5 hós volt!Csak jött a tél,és a hülye influ....inkább nem vittem.
Most ilyen menő manó tornára viszem majd,oda nem kell annyit gyalogolnom,és ott is van zene,meg közben minden féle ugra bugra :wink:

Cicus!
ÁT érzem a vásárlás" gondot".Nekünk is lényegében minden van,ami meg kell,azt szépen lassan beszereztem már...Leginkább téli cuccok kellenek,vagyis már az overál is megvan Nikinek,Izának kel még,de mivel ő is pici még,így legalább neki vásárolgatok.
Tegnap jött meg a téli bakancsa amit rendeltem,annyira örültem neki!3200ér vettem és mondhatni vadi új!Szerintem max babakocsiban adták a gyerkőcre 1-2szer,mert egy kopás nincs rajta!

Sannah!
Vékonyabb cérnasapka meg hozzá vékony kis kesztyű nekem is van még Izáról,én már a kórházba bevittem,mert Iza marta magát...egy ideig még itthon is rajta volt a kesztyű.A kórházban meg a folyosóra mikor kivittem,vagy át a csecsemősökhöz akkor mindig rátettem.Igaz nagy is volt egy picit :lol: :lol: Azon nem is gondolkoztam h kéne a téli sapka alá...passz!Na téli sapink nincs is még.....vagyis ami van,az bizti nagy lesz neki,majd leugrom ide a bababoltba és nézek.Sapkát mindig itt veszek,olyan cukik vannak!

Ja Izusnak H&M ben vettem most sapkát és nyyakmelegítőt.A sapi 1000 Ft volt,jó meleg.Lehet olyat kéne vennem Nikinek is csak kisebben :wink:

annus11

Ja és tegnap este mondtam az uramnak h október elején menjünk már 4Dre,mondom neki h mint Izával megnézzük a kis arcát.
Kérdi h hány hetes leszek akkor,mondom olyan 30-31,Izával 32.hétbe voltunk.Erre h na addig biztos nem bírom ki és előbb kel elmennünk :lol: :lol:

annus11

ahogy itt bombázzátok a babaruha árakat egyre jobban rájövök hogy nagyon le vagyok maradva...
jó lesz ha kapok innen-onnan ruhákat ha ilyen összegekbe kerül egy cipő vagy sapka...
csak az a baj hogy a tesóm mindent elosztogatott és vissza nem érkezik semmi..,amit kaptam azt a tesóm vette illetve egy valakitől kapta...de amikor ő volt terhes kb.15-20 helyről jött a cucc...
nem is kellett vennie semmit az ég világon...ha vásárolt azt csak saját örömére tette

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Én is 2840 Ft-ért vettem tegnap a bélelt kis sapit a Brendonban, de ez volt a legolcsóbb, volt ott sima cérnasapka 4700 Ft-ért is.

A kókuszmatracot azért kérdeztem, mert Balázsnak is az volt, csak mivel történt egy-két rápisilés imitt amott felpuklisodott. Meg kell nézzem mennyire, mert ha nagyon, akkor nem tehetem be a kiságyba, viszont eszembe jutott, hogy egy vékony szivacsréteget ha mindkét oldalára rávarrunk, úgy rá a huzat, még lehet, hogy jó lesz.
Majd megnézem milyen állapotban van.

A brendonban az eladó nagyon ajánlgatta a latexált kókuszmatracot, amit lehet mosni, nem hajlik meg, meg puhább, mint a sima kókusz, de míg a sima 7800 Ft , ez a latexált 16.000. Azért ez nem mindegy.

Férjem kicsit kiakadt, hogy tegnap mennyit sikerült költenem, ma megkért ne menjek vásárolni sehová. :P :oops: De most már legalább nyugodt vagyok, bármi is történik, Balázsnak megvannak már a téli ruhái, neki semmi sem kell már.

Babónak is még pelenkát kell majd beszerezni, popsitörlőt, meg az itthoni gyerekdokinál felírós dolgokat, meg ha nem jó a matrac, akkor azt, ezen kívül minden minden megvan. Szóval ezen a téren is jól állunk.

Pelenkában én is a Liberot szerettem Balázsnál, meg még a Huggies is jó volt nekünk, de a Pampers egyáltalán nem jött be, folyton kifolyt a pisi belőle, meg a Tescos is jó volt már nagyobb méretben. Nem tudom ezt gyártják-e még.

Zsanimanó: ez a cukorérték tényleg nagyon magas, dokid nem mondott rá semmit?

Sannah: gratula a szép eredményekhez! KFC-ben ezer éve nem ettem, de akkor majd kipróbálom ezt én is, ha már többen is mondjátok, hogy finom.

Kép
cedis

Sziasztok!

Katinka: Örülök, hogy Kinga jól van és nem súlyos a sérülése.

Sannah: Gratulálok az uh-hoz, meg a tekintélyes méretekhez :D
Kosaras lesz a kissrác!

Zsanimano: Vigyázz magadra! Pihenj sokat!

Vásárlás:
Tesóm októberben szül (3. gyerek), az összes kisméretet adja tovább nekem. Unokatesómnak 2 lánya van, Anyukáméknál vár már tőle egy zsák ruha, majd átnézem mit tartalmaz.
Másik testvérem egyik barátnője szintén összekészített már egy csomag ruhát :D
Férjem kollégája pedig kiságyat, pelenkázót, fürdetőt hoz.

Marad a babakocsi vásárlás :D

Kép
eper74

Nekünk a matracon van matracvédő így semmi baja,bár balesetk se igen voltak eddig.

annus11

Sannah! Garatulálok a jó eredményhez. :)

Menion én vettem párásítót,mert télen nagyon száraz a levegő a fűtés miatt. Nem szokott elég lenni a radiátoron lévő vizes edény. :( Brendonban vettem a 8 ezer forintosat. Remélem jó lesz.

Csajok én ruhát tuti nem brendonban veszem,mert az elején olyan gyorsan kinő mindent. Sajnos kénytelen vagyok a Kínai üzletbe megvenni,mert ott töredékébe kerül minden. Arra meg jó, hogy 5x felvegye. Sapi szerintem ugyan olyan ,mint a brendonos cérna sapi kb 300 ft. lehet. NEm szeretem a Kínaiak pénztárcáját növelni, de sajnos az én pénztárcám is hamar kifogy. :( Szóval az biztos, hogy Brendon jobb minőség,de szerintem annyit nem ér meg, pláne hogy olyan gyorsan kinövi, hogy nincs ideje kinyúlni, elkopni az anyagnak. :)

Kép
bei

Zsanimanó. A cukroddal kell diétázni? Sajnálom, hogy ilyen magas. Ez sajnos előfordul sok kismamánál. Én is izgulok kicsit, hogy nehogy magas legyen az enyém is.

Kép
bei

Sziasztok!

Kispasim köszöni szépen a dicséreteket! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cedis: akkor egyforma sapkát vehettünk :lol: , mi mezei kókuszmatracot veszünk, arra lehet kapni valamilyen neylonos betétet és úgy kell feltenni a lepedőt a balesetek elkerülésére.

J: mi is így tervezzük, egy nagyon édes kis szekrénysort néztem ki én is, ami elég neki a sulik végéig, vagy legalábbis egy jó darabig, meglátjuk, hogy bírja.

Annus: köszi, akkor veszek cérna sapit is. Hol van az a bababolt, amiről írtál, ha járunk a Klinika felé benéznék, sajnos felénk nincsen bababolt.

Írtok a pelenkákról, eddig nekem mindenki a Pamperst ajánlotta, a Liberot nagyon keménynek mondták, a Huggiesről nincs tapasztalata az ismerőseimnek, mert nem használták, hát most jól elbizonytalanodtam, hogy milyet is vegyek majd......

Bei: használt angol ruhakereskedés nincs felétek? Ott is nagyon édes ruhácskákat lehet kapni, jobb, mint a kínai, nincs bennük műszál. Helyrejöttél valamennyire lelkileg, jobban vagy?
Vendég

Találtam ezt az oldalt - http://elenorkismamaruha.gportal.hu/ - és itt khaki kordnadrág kismamiknak minden méretben 3990 ft.
Nézzétek ti is meg! Más nadrágok,felsők is vannak olcsón.
Szép napot!

lasaguilas
Budapest XI. kerület

Turit én is tudom ajánlani,Iza ruhái szinte mind onann vannak!Még kabátok is,csak ki kell fogni!De vannak nagyon jó állapotúak és tök olcsó így!Meg ajánlom a tescot,főleg ha akcióznak!Azok is jók!!!

Sanah!
Vegyél 1et a pelenkából és kész!Ez úgyis akkor fog eldőlni h melyik válik be!Nekem pl az elején a libero kellett,mert kifolyt a cucc a pampersből.Most meg a pampers jobb...szóval ha nem jó,akkor legközelebb majd másikat veszel,ennyi!

Ja ez a bababolt a mester utcában van,nem épp a klinikák mellett!
A brendon outlet meg a soroksári úton.

Illetve van egy jó kis bababolt a nyugatinál:http://www.bebibolt.hu/
Ez is tök jó,sok magyar termékkel!

Meg itt:http://babaholmiolcson.hu/ bár itt nem voltam,csak sokan ajánlották már!

Illetve teszvesz,vatera!Jó ksi csomagok vannak pár ezerért!És meg is van az első 1-2 méret! :wink:

annus11

Sannah!
Ha a klinikáknál jársz,akkor van egy jó turi ahova én járok.A nagyvárad tér felé van az üllőin,át kell menni a másik oldalra.Pont a Bárka színház van vele szemben!Szóval ott van egy kilós háda turi,és onnan nagyon sok mindent vettem!!!http://www.hadakft.hu/dindex.php?id=49 meg tudod nézni mikor van árucsere,amúgy szerdánként szokott lenni.De van mikor a teljes árukészletet lecserélik!
Ha gondolod össze is futhatunk ha erre jársz! :wink:

A másika keletinél van egy darab áras turi,de nagyon nagyon szép rucikkal!!!!!Na oda is érdemes elnézni!

annus11

na látod annus milyen különbségek vannak pl a cérna sapi 300-4700ig :wink: nem tudom elképzelni hogy minőségben ekkora lenne a különbség...
azt érzem hogy a kismamákkal megetetik azt hogy mindenből csak a legdrágább a jó és ha nem azt veszi az ember akkor nem is jó anya...
vajon a 4700-as cérna sapka mennyi anyagárban van???

a másik kiakasztó dolog hogy mesélte aki a cégnél dolgozik hogy pl a pempörsz egészen más minőségűt gyárt a nyugatibb országoknak mint ide mo.-ra...vagyis ide a vacak is jó a hülye magyaroknak :evil:
tesómnak pl a tekkós olcsó pelus sokkal jobb volt...sose folyt ki a cucc bár kicsivel rövidebb ideig bírta..de ha ment vhova akkor tette rá a drágábbat

Kép
menion
Budapest

3 éve a tesóm nagyker áron vette a pelust és dr-ra...majd megnézem ott van-e az az üzlet ahova akkor járt...így töredékébe került a pelenka is

Kép
menion
Budapest

mi a különbség ???a hádánál az egyik üzletben db áron a másikban kilóra vannak a holmik...
most nézem a netes honlapon és nincs kiírva mennyi db-onként...gondolom jobban megéri súlyra nem?

Kép
menion
Budapest

Sziasztok.

Kingámnak már jól van a kis keze ma reggelre el is felejtette már. :lol: :lol:
Az én állapotom vltozatlan,de azt ájálják ne fogjam meg a virus menjen ki belőlem.Teázok keményen meg a normaflort.

Menion nekünk is a legtöbb babaruha turiból van és sokkal jobb meg jó minőség.nekem szerencsém volt ezzel az ismerősünk a hádába dolgozott aztán a jó cuccokat kiszedte.
Én nem járok a Brendonba legközelebb 50km-re van szerencsére :twisted:
A pelussal kapcsolatba nekünk jó volt a pempars is meg a liberó is a tescóstól kiütések jöttek ki a popsiján.De ki kell tapasztalni.

Zsanimanó vigyázz magatokra.kellesz valami diéta?

t katinka

Sannah! De van angol turi nálunk is, sőt piacon is van turi és nagyon sok anyuka jár oda. Azt mondják hihetetlen milyen jó cuccok vannak, nagyon olcsón. A baj, csak az, hogy én utálom a piacot,mert ezer ember löködi egymást és egy ilyen turinál nem lehet nyugodtan válogatni,mert körbeálja nép a dobozt,aztán kapkodják ki a cuccokat. :( Nem az én világom. Azért az angol turiba lehet benézek. :)

Kép
bei

bei ezt én se bírom....azt mondták hogy akkor ne menjek az árucsere idejében mert akkor csinálják ezt a rohamot vagyis ha pl szerdán hoznak új cuccot akkor szerda csütörtökön ne menjek...igaz hogy akkor elviszik az első jobb db-okat de azért marad még ott elég és én se szaladok a falnak a tömeg miatt...

én most néztem ki két közel lévőt és így fogok menni csak azt nem tudom melyik jó a kilós vagy a db-ra fizetős...

Kép
menion
Budapest

http://babasarokwebaruhaz.hu/
itt meg 50% kedvezmény van vasárnap éjfélig a babaruhákra!
pl.body 350.-

Kép
menion
Budapest

Annus: köszi, ruhácskát már nem kell vennem, rengeteget vettem, az elég lesz bőven tavaszig. 56-os, 62-es méretből van vagy 50 db-unk, volt, hogy vettem 68-ast is, mert annyira jó akcióban volt.
Sapkát, kesztyűt, textilpelenkát, matracot, kozmetikumot kell már csak vennem, illetve magamnak még nem vettem semmit sem.
Babakocsit is, de az nem ruhanemű.... azt pont a Bippánál néztük ki, amit belinkeltél, tényleg jó árai vannak.

A bebibolt.hu-s boltban voltunk személyesen, háááát, nem éppen olcsó, van ami drágább, mint pl a Brendonban.

Bei: jaj értem, ilyen helyre én se mennék szívesen, utálom a tömeget.
Vendég

menion!
javaslom az angol turikat. mi rengeteg kisruhát vettünk ott... lényegében eddig összesen 4-5 ezerből legalább van kb 20 body (0-0, 0-3 és 3-6 hós méret is... utóbbi azért, mert kisautós/traktoros göncör nem lehetett otthagyni), 10 rugi, 4-5 ing/felső, 4-5 kisnadrág, egy kantáros naci, 2 farmer, 3 nem-farmer nadrág (nem tudom hogy leírni... én tróger-gatyának hívom ezeket... ballon/orkán anyagból, de szabásra farmer), előkék, sapkák... alig vettünk valamit újonnan a picúrnak... és a bundazsákot is turiból szándékozom beszerezni ;)

egyébként tesómtól kaptuk volna a legtöbb holmit... csak hát közben ott is jön a kistesó...

sannah!
tesómék is asszem pamperst használtak leginkább, a liberót nem szerették, abból Ajsinak mindig kicsurgott a pisi :o de pl a tescos lila pelust nagyon dícsérte... de volt otthon mindig tesco gazdaságos is... a legolcsóbb... olyankor használta, amikor muszáj volt pelust cserélni pl kaki miatt, de már 1-2 óra múlva fürdés-idő volt... a drága pelust nem adta rá ennyi időre.
a védőnő nekem azt mondta, hogy mindenképpen 2féle pelust szerezzünk be. egy márkásat és egy óccsó-fajtát... kis kiszerelésben... és akkor ki tudjuk próbálgatni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2010.09.11 07:38-kor.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Menion!
Darab áras turiban pl a keletiné,ahol csak babacucc van,ott minden vállfán lóg,1-2 láda van csak.Ott tényleg a nagyon szép darabok vannak!Azt hiszem több katgória van,pl egy overál olyan 1500-2000 között,a többi ez alatt pl 490,790,990 ilyesmik,attól függ tényleg h mi.

Sannah!
Aha,mondjuk én a rucikat néztem csak,más nem kellett onnan.Mondjuk mindenhol az akciós dolgokat lesem :lol: :lol:

annus11

kinéztem 2 hádát ami közel van és elmegyek megnézni..az egyik kilós a másik db áron...
a listám is megvan már hogy mit kell venni és kipipálgatom amit már kaptam :D
a héten majd így megtanulom mi mennyibe kerül és az expóra is kimegyek bár mondtátok hogy sokan lesznek de úgy vagyok vele hogy akkor majd legfejjebb haza jövök és többet nem megyek ki...

összerakta Laci a kiságyat de szomorú vagyok mert nincs annyi hely hogy a pelenkázó is beférjen mellé ezért valamit ki kell patterolni...nyilván a szekrény lesz az...
kicsi a szoba (2x4m kb)és van már benne egy szekrénysor és egy heverő amiben majd én alszok így a kiságy és a pelenkázó már fullra beteríti...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok kismamik!

Menion akkor neked jó vásárolgatást :lol: .Nálunk is a szobába a helyel van baj az a legkevesebb. :wink:

Sannah én sem szeretem igazán a bababoltokat nagyon méreg drágák,jó vannak dolgok amiket onnan szerzek be de csak ha máshol nem találok.itt még vannak hát nem kinai hanem 500-1000ft-os ruhaüzlet ott is elég jó dolgok szoktak lenni.

t katinka

Laci talált még egy aukciós oldalt ahol lehet babaruhát venni :D

licitbazar.hu

Kép
menion
Budapest

SZERINTETEK MEGÉRI? 12000-ÉRT :?:

Eladó egy hatalmas Avent csomag ami tartalmaz:

-1 db kézi mellszívót + csere dolgok
-1 db mikrós sterilizálót
-2 db 260 ml-s cumisüveg (használat miatt kopás és karcolások vannak rajta)
-2 db 125 ml-s cumisüveg (használat miatt kopás és karcolások vannak rajta)
-1 db 250 ml-s Nuk cumisüveg + cumi hozzá (nem használt)+ üveglezáró szelep
-1 db 125 ml-s Nuk cumisüveg + cumi hozzá (nem használt)+ üveglezáró szelep
-2 db tejfelfogó kagyló
-2 db bimbókiemelő kagyló
-2 db kis bimbóvédő
-2 db nagy bimbóvédő
-1 db játszós cumi (nem használt)
-3 db csatlakozó, hogy avent via pohárba is lehessen közvetlenül fejni
-3 db cumisüveg lezáró kupak
- és még sok apróság amit sosem használtam

Kép
menion
Budapest

Menion!
Ha a mellszívó működik rendesen akkor igen,megéri! :wink:

annus11

húúú
eljöttem dolgozni 7-től reggel semmi nem volt nyitav így kajám semmi és azóta csupa olyan beteg volt hogy meg se álltunk...most vitte el a mentő az utolsót de lassan engem is vihetnének mert mindjárt eldobom magam az éhségtől...
rendeltem kaját most de az is idő mire kiér...

remélem nektek jobb vasárnapi kaja jutott :?

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Lányok,

kicsit eltűntem, nagy volt a fennforgás, elkezdett meszesedni a lepény + összeszedtem valami vírust, úgyhogy nyomtam az ágyat.

Töltök föl képet Petráról :-)

Mennyi lett a terheléses cukrotok???
Nekem 6,5 és a doki diétát javasolt!!!

Kíváncsi lennék, hogy nálatok mi a helyzet??

Puszi Nektek, mostantól gyakrabban jövök!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kép

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

menion szerintem megéri!!!

kriszta 75 szerintem nem olyan vészes, de lehet hogy nem árt egy kis diéta.

Végre sikerült megegyeznünk a névben, és most már mondhatom hogy a pocaklakó Balázs :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

kriszta én még ilyen szép uh képet nem láttam!!!!
de hogy lehet hogy már most meszesedik a lepény? és mit mond az orvos?milyen fokú és mi lesz a dologból hisz neked is még jó pár hét hátravan...

moncsi a Balázs nagyon szép név!!!
ez az aventes csomag szerintem is így elég jó áron van csak azért dilemmázok mert ki tudja mire lesz szükség? lehet hogy nem is kell szívó?vagy anélkül nem boldogul egyáltalán az ember? nem tudom...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Menion szerintem is ha a mellszivó jó akkor nagyon is megéri.

Kriszta jó kis kép a kiscsajról gratulálok :D :lol: A cukoreredmény meg szerintem nem olyan vészes,de az orvos tudja.

Moncsi szép név a Balázs. :lol:

Biztos valami front van vagy nem tudom de nagyon fáj a fejem.Én ma irom össze hogy mi kell nekem meg a babónak mert még nem vettem semmit.Meg apa sincs itthon ugy hogy ez a vasárnap nem igazán jó,hiányzik apa. :cry:

t katinka

Menion édesanyádnak meg a rokonságban volt tejük?szerintem nagyon jó ha van mellszivód lehet hogy annyi tejed lesz hogy bedurran a melled és az nagyon kellemetlen meg fájdalmas.Én csak tapasztalatból beszélek de te tudod.

t katinka

nem tudom sajnos anyukám nem él a nővérem pedig nem kiindulópont mert neki mellplasztikája volt szülés elött és sok varrat és egyéb bent volt még neki évek múlva is szóval nem csoda hogy nem volt teje...de azért véres verítékkel 8 hónapig szopiztatta a kislányát úgy is!

Kép
menion
Budapest

Sajnálom,ne haragudj hogyha tapintatlan voltam.végülis vehetsz mellszivót akkor is ha már szültél.

t katinka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?