Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

nem a legjobb a mai napom :( reggel úgy ébredtem, hogy életeben még nem fájt ennyire a torkom! :? aztán jött menetrend szerint a reggeli hányinger, csakhogy közben köhögni is kellett! hát nem kellemes! bementem melózni, de kb másfél órát bírtam :arrow: nem voltam vmi jól... kivettem egy nap szabit, és hazajöttem... főztem egy nagy adag mézes-citromos teát, és ágyba dugtam magam... már aludtam is egyet! :oops: a hőm 37.7 :arrow: remélem nem lázasodok be!

na jó, most visszaolvasok... hogy lehet ennyit írni :?: :!: :?: :!: :?: :!: :roll: :shock:

Kép
gtunde75

Szia Tündi.
Van vmi a levegőben, férjem is otthon, gyermek is otthon, torokfájás, hőemelkedés, köhögés.
Remélem, én megúszom!!!
Nemakaroooooooooooooooooookbeteglenniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :twisted: :twisted: :roll:

szilvás76

Szia Tündi.
Van vmi a levegőben, férjem is otthon, gyermek is otthon, torokfájás, hőemelkedés, köhögés.
Remélem, én megúszom!!!
Nemakaroooooooooooooooooookbeteglenniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :twisted: :twisted: :roll:

szilvás76

...figyeljen jól, mert mindent csak egyszer mondok el, mondok el...
bocs, megkergült a rendszer.

szilvás76

Hát akkor sziasztok, a nagy fagyások után elhúzok haza.
Holnap már vasutassztrájk is lesz, szóval nemtom mikor jövök...

:evil:

szilvás76

38,1! f@sza! a hűtőfürdő nem segített... útban van az algopyrin... :( :(

Kép
gtunde75

Akkor mostmár tényleg Algo!
38 fölé most nem szabad hagyni, hogy kússzon!
Holnap doki? :cry:

szilvás76

Tünde, szerintem holnap menjél el dokihoz!
De remélem addig lemegy a lázad is.

Szilvás, köszi a placentás dolgot. Most már értem. :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Szép napot mindenkinek!!!!

Bmaass
Ez kissé durva!!!! Akkor a nagy nyugaton se mindig szuper a kórházi ellátás :cry:
Tesóim párjai is orvosok :lol: :wink:

Az egész terhesség alatt előfordulhat bőségesebb folyás!!!!!

Woody
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez egy tökéletes UH-lelet :wink:
Hátsó fal: a méh belsejének a gerinc felé eső részén, nem a hasfalhoz közelebbi felületen...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="melisch"]a írta:melischgyamra megy ez a macis reklám :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil:

Nekem is :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Első utam a számítógép bekapcsolása után ide vezetett!
Örülök, hogy jobban érzed magad Évi!!!
És most izgulok tovább Csillagért meg Tündéért! Remélem, nincs semmi komoly veletek!

Bmaas, a történetet olvasva meg kell állapítanom, hogy mindent lehet überelni... :? De azért megnyugtat, hogy ezek nem vették el a kedvedet!

Ma voltam védőnéninél. Meg beutalókért. Nem történt semmi különös. Viszont rosszabb lett a megfázásom, így elkezdtem szedni a coryzaliát. Nem tudom, ki hogy van vele, az elején irtó szkeptikus voltam, de mivel úgy tűnt, hatnak a homeopátiás szerek rám, így nagy rajongójuk lettem. Korábban Neocitrannal meg fájdalomcsillapítókkal próbálkoztam, mert nekem egy sima megfázás is iszonyúan zajlik (kiskoromban többször szúrták föl a fülemet, arcüreggyuszi is volt és azóta minden megfázás egy rémálom...volt, amíg a homeopátiát el nem kezdtem... na ez volt a reklám helye :lol: ).

Kisfiam kitalálta, hogy ő "huncut" és a kistesója is az lesz... Kristófom elég kis kreatív és mostanában rákapott a bújócskára, így hát én azt találtam ki, hogy az ő huncut kistesója bizony hasonlóképpen szeret bújócskázni és a pocakomban jól elbújt. Ennek hatására úgy láttam rajta, hogy egészen jól megértette a dolgot - már amennyire egy 22 hónapostól ez várható. Persze, én elfogult vagyok... egy kicsit :wink:

bekri

Tünde,remélem jobban vagy és lement a lázad.

Csillag??????

Vanilla,hogy alakultak a dolgok?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok hát megszületett a döntés :cry: nem jól alakultak a dolog párom kikészült teljesen és én is ha valakit érdekel a részlet priviben elmesélem a helyzetünk kilátástalan lett :(
Vendég

Jajj ne...abban bíztam hogy nem így lesz...leírod?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

elküldtem tényleg tanácstalan vagyok most nagyon
Vendég

Tünde holnap feltétlen menj dokihoz a lázzal ne játssz, mert nem tesz jót iylen korban a babának. Ágy + tea+ citrom

Vanilla sajnálom, majd írd le mi lett a tárgyaláson, szegény fejetek. Ne add fel minden rossz után jön majd jó is és semmi nem történik ok nélkül, kitartást!!!!

Én megjöttem a dokitól, pici baba jól van, korának megfelelő, sőt doki inkább 10 hetesnek saccolta a mérete alapján CRL 27,6 mm, bár annyit mozgott és olyan pici, hogy elsőre kicsinyítve 30,6 mm-nek is mérte. Már járt a kis keze olyan jó volt látni, bár nem találtam ki a képen. Rögtön a seggét néztem a fejének :oops: :oops: aztán mutatta a doki, hol a feje ja mondom ok, én fordítva gondoltam. Jövő héten kell menjek vv-re, majd 12. héten valamikor uh, 15-17. hét körül meg újabb vérvétel a Down kor miatt. Képet a gmailbe tettem :wink:

Évilány látom ismét itt remélem ma jól voltál, csillag te??

Kép
Kép
melisch

Csillag eltünt :? :?:
Én megvagyok,fájogat a hasam de szerintem az normális.

Melisch gratulálok a jó eredményekhez!!! Nézem a képet.

evilany

melisch[b] : nagyon örülök hogy a baba jól van és te is .

Lányok nagyon köszönöm a lelki vigasztalást ,most erre nagy szükségem van tényleg kikészültem nagyon :( [/b]
Vendég

A pécsi kismamik odavannak :? Tünde,Csillag,én :(
Na majdcsak lesz jobb.

evilany

Megyek ledőlök...vanilla,próbálj kicsit megnyugodni...én remélem hogy nem lesz nagy baj...

evilany

Hüha! Mi van veletek lányok? Ne idegesítsetek! Nem ér az idegeimet borzolni! Tessék összeszedni magatokat és meggyógyulni. Erösen hinni benne, hogy nem lehettek betegek. Önhipnózis. :)

Vanilla akkor kérném a történet nem túl szép folytatását is. Nagyon sajnálom, hogy így szivatnak titeket. Kitartás!

Ircsi!

Akkor alapítsatok egy kórházat, engem meg felvesztek mindenes tanulónak. Rendes leszek és minden szavatokra figyelni fogok! Anno molekuláris biológiával - is - foglalkoztam, van egy kis laborgyakorlatom. :)

Most mennem kell, kész a pizzánk. Isteni illata van. Gombás-sonkás- sok olivabogyóval és articsókával. Hm! Késöbb még benézek.

Barbi
Vendég

én is megyek szép estét jó északát a mamáknak és a babáknak
Vendég

jobban vagyok, sikerült leszorítani 37,3-ra, úgyhogy megnyugodtam! 8) nem vagyok beteges hála az égnek, ezt is gyorsan át fogom vészelni szerintem!

jó pihit!

ja, felraktam gmail-re a lasagne receptemet! ha valaki kedvet kapna esetleg... isteni finom!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde hálistennek,ne engedd felugrani a hődet,sok mézes tea,citrom,c vitamin,pihenés!!!

evilany

Tünde a lasagne-t tuti ki fogom próbálni én imádom, párom nem igy a plázába ha eszünk én mindig azt eszek, imádom. De jó, hogy lement a lázad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Tünde, ügyes vagy!!!! Remélem, én is ilyen ügyes leszek...

Vanilla, sajnálom!

Melisch, gratula az uh-hoz! Nemsokára teljesen ki fogod ismerni magad a testrészeket illetően, tuti :wink:

Viszont végre a fényképeket meg tudtam nézni a gmailen. Tök jó, hogy arcokat tudok kötni a nevekhez! És még valami: nem vagyok kutya-cica rajongó, de ezek az állatok nagyon aranyosak, kiegyensúlyozottak :wink:

bekri

Sziasztok lányok, jó reggelt!

Bekri / Bea,

Nagyon szép képeket tettél fel a gmailre, a pocakos kép nagyon szép! Hányadik héten készült rólad ez a formás kép?

Tündi, jobbulást neked, vigyázz magadra!!! Mérd a lázad minél többet!

Évi, ezután se legyél laza, ne gürizz! Csak óvatosan! Aggódom érted is!

Csillag, elértél valaki dokit végül?

Szilvás, te is vigyázz, hogy ne ragadjon rád a többi családtag betegsége!

Ircsi, Barbi, mehetek a kórházatokba büfésnek? Isteni szendvicseket csinálnék :)

woody, Melisch, örülök a jó eredményeknek, már nagyon várom, hogy mindenki hozza szép UH-képeket meg adatokat, a jó hír a többi kismamának is jót tesz! Hajrá, hajrá!

Kriszti

Kép
xtina75

Jó reggelt
remélem mindenki jobban van.
Az adott kórházban én is vállalok műszakokat.:)
Ma megyek a drnőhöz,fél egyre,remélem rendben lesz minden.

evilany

[quote="szilvás76"]N írta:szilvás76yugi Kriszti, nincs semmi baj!

Mi ez az edzés? Azért vigyázz magadra, az első 12 hétben nem nagyon javasolják az aktív sportot. Nehogy megerőltesd magad...

Különben meg aludj egyet, talán jobb kedvvel ébredsz. Nem szabad ilyen borongósan gondolkodni, ez rossz hatással van a babára is!!!!!!!!

A leányzóm HipHop-ra jár , kedd-csütörtök 15-17:20ig...na ezt az időt kell kivárnom sétálgatással az Árkádban :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="maccs01"]C írta:maccs01sillag, bár csak egy vetélésem volt és remélem, hogy soha többet nem lesz újabb, de biztos én is nagyon be leszek ijedve a következő babánknál éppen ezért.

Igen...sajnos szerintem is ez a fő aggodalmam oka...a 3szori vetélés...de ma már minden rendben van...bolhából csinálok elefántot :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mai mérleg:72.7 ---- na most,mire a védőnőhöz jutok,ugye fogok enni,inni,és ruhában is leszek,tehát min.1.5-2 kg több lesz ott,a tárálós mérlegen mint itthon éhgyomorra a digitálison :( ezen parázok.(pedig tényleg tök keveset is eszek. de 2 napja nem sétáltam,a védőnő javaslatára mikor görcsöltem ezt mondta,nem emel,nem sétál nagyot,nem lépcsőzik...)

evilany

sziasztok elrohank az oviba és jövök hozzátok :) itt legalább kicsit kisidőre ki tudok kapcsolodni
Vendég

Sziasztok csajszik!
Köszönöm az érdeklődéseket,nagyon jól estek...hogy valaki(k) foglakozik(nak) velem!
párom egész nap istápolt...körül ugrált,főzött,stb...
Azt mondta a nőci,hogy pihenjek mert ez a dolog nem ad aggodalomra okot,hiszen nem folyamatosan jelentkezik...de a biztonság kedvéért pihenjek(szerinte normális).Elmondtam neki hogy eddig 2szer találkoztam a jelenséggel...és végeredményben a színét sem tudom igazán leírni,mert se nem barna,se nem rózsaszín inkább olyan nagyon halvány barack vagy mifene volt.Ha még1szer jelentkezik akkor megyek dokihoz.Este le akartak szakadni a melleim...megint alig aludtam tőlük :(
Hányinger is köszöni még megvan :( :D :D
De ezek most jó dolgok a számomra :)
Királyságomat is tartom... :D ez is csúcs :D
Most Tibi 2 napig itthon lesz,majd ő csinál mindent :) kis édes
Egész nap nyugtatott hogy nincsen semmi baj,baba is jólvan és ne húzzam fel magam,ne aggódjak feleslegesen...ha gáz lenne úgy is rohannék dokihoz ,mert ezt az ember megérzi.Csak hát az előzmények miatt most mindent rosszabbnak látok mint kellene.
( Teljesen igaza van!!!!! )
Úgyhogy tegnap egész nap feküdtem...és már este 8kor szunyáltam :( Elfáradtam a semmittevésben :)
De megjegyzem:HIÁNYOZTATOK!!!
Győztem visszaolvasni :D
Woody
nagyon jó kis eredményed van!!! Ügyesek vagytok!!!! :)
Évi
Köszönöm a levelet és az "aggodalmad".
Remélem te is jól vagy!!!!
Többiek
Köszönöm a bíztató szavakat és az érdeklődéseket!!!!
Tünde!
remélem már egyáltalán nincs lázad!!!!Azért a körzetit keresd fel...a láz nem játék!
Vanilla
Nagyon sajnálom a bírósági dolgot....ha gondolod,nekem is megírhatod...átmásolhatod.
Remélem nem hagytam ki senkit!!!!
IMÁDLAK BENNETEKET!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nyugi Évi....egy két kiló nem gáz...Én a fiammal 24-et híztam :)
barinőm a leányzójával 39-et :)
És most csont sovány(vasággyal együtt 51kg)...igaz azóta eltelt 7 év....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én most vagyok 76kg :(
De nem érdekel...babó maradjon és egészséges legyen!!!Felőlem hízhatok 30-at is....(na jó ez azért morbid vicc volt)...nem akarom ütni a 100-at :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:) jól van majd leadom. Hozzáteszem mióta leszoktunk a cigiről szöknek fel a kilók.Férjem akkor volt 63,most 70 :) (szeptember óta)

evilany

na látod....
majd szépen lemennek...apránként...nem kell siettetni...
nyugi bébi!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag! Én a te mostani súlyodról indultam, de még 80-on alul vagyok. Basszus. Nem ment le egy gramm se, pedig egy éve has-csipö-láb tornára is járok és minden alkalommal iszonyú izomlázam van. Naponta több km-t kell megtennem az oviba-bevásárlás-haza távon, nem is eszek sokat, de a jelek szerint gyakorlatilag semmire sincs szüksége a szervezetemnek, mert minden zsírba megy... :( A vicc pedig az, hogy nem érzem magam annyinak, mint amennyit a mérleg mutat. Átl. mindig minden babával legalább 25 kg-t híztam, éppen 100 alatt maradtam még... Hihetetlen végiggondolni. Ilyenkor fittebb voltam, mint vékonyabban. Felcipeltem magam, a bevásároltakat és a kölykömet 3 emeletnyi magasra. A fene se érti ezt.

Most sül a bukta, nemsokára málházni kell, irány az ovi ill. a legkisebbel a játszócsoport. Ma közös reggeli van, arra sütöm a buktát. A híveimnek, mert mindenki rá van kattanva a sütijeimre. Kész röhej.

Hányinger nálam is hegyekben. Holnap fogorvos, gyökertömés... Hétfön meg végre nögyógyász. Szegénynek még nem is szóltam, hogy nem csak a fél éves kontrollról van szó, hanem újra vagyok töltve... :wink:

Mennem kell gatyába rázni a bandát.

Legyetek jók és kíméljétek magatokat helyettem is. A kórházunk megalapítását Ircsivel kéne egyeztetnünk. Büfés is kell, meg ápoló, meg minden. S akkor a topik uh-t is megvehetjük nem? :)

Barbi
Vendég

Barbi akkor simán megvesszük.És Ircsi szúr majd nekem EDA-t a szüléshez. Akkor ugyan kis időre ápoló nélkül maradtok,de majd megoldom a helyettesítést,van pár jó ismerősöm:)
Újra vagy töltve :lol: ez jó

evilany

A büfés és takarítói állást vállalom...abban nagyon otthon vagyok :D Még a fertőtlenítők- vegyszerek nevét is elárulom ha kell :D Az egyik ápoló Évi lesz! :D Jöhet az UH

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Maci reklám:barátnőmék megvették ezt a macit a kislánynak.Hát,engem nem nagyon nyűgöz le.(a kislányt se de ő még kicsi ehhez)

evilany

Mi is néztük Lacával kedden az interspar-ban....7490-ért nem egy nagy durranás....2 mondat és ennyi :(
Szia baba!
Mássz utánnam...vagy gyere utánnam? hála istennek nem hallom,mert a mikrofon nincs a fejemen :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja valami ilyesmi. :?

evilany

állandóan viszket a derekam...ez is normális?vagy megint paráztatom magam???????????????????????????????????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mániákus lettem vagy mi :)
ezt nem hiszem már el....
na inkább elmegyek fürdeni mag hajat mosni :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag :lol:

evilany

Sziasztok vissza jöttem az oviból de ma még nem reggeliztem és a kis pocak lakó igen csak reklamál hát igen ... :)

A kilókról :annyit a fiukkal én is 30 kg-ot híztam a szülés utáni végeredményem 83kgvolt aztán kemény fogyókúra és 58-ra lefogytam a nyáron kidolgoztam egy feszes pocit magamnak most 59,5 -el kezdtem a terhességet 5 hetesen és tartok most 60,5 kg-nál de az este végre csináltam pocis képeket mivel nagyon vékony voltam és ez a 3- babám olyan a pocim mint aki idősebb terhes :)

maciró :: komolyan mondom lelőném annyira idegesit :twisted:

jó hír viszont 1 hét után végre az este nem keményedett be a hasam és nem akartam megfulladni jó érzés volt ugy aludni nem szikla van a hasamban és kapok levegőt
Vendég

Vanilla akkor gyorsan reggelizz :)
Felteszed a pocis képet?

evilany

aha

meg az 5 hetes ultra hangos képet is :) :oops:
Vendég

OK :)

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?