Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Gabi1, de nem hiszem, hogy többé megyek a Bajcsyba. :lol: Amúgy a liftet sem tudom, hogy hol van, mert én gyalog mentem fel a lépcsőn és ott álltam értetlenül, míg meg nem láttam egy fehérköpenyest, aki rögtön megmondta, hogy feleslegesen álldogálok ott. :lol:

Kép
Kép
tabati

tabati tudom hogy nem mész többet, csak úgy elmondtam, a lift ott van a lépcső mellett jobbra.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

De amúgy a nővérkén kívül mindenki kedves volt. A recepción is, meg a betegfelvételen is, elmagyarázták, hogy hol az A épület meg ilyesmi. :)

Kép
Kép
tabati

Érdekességként egy cikk a terhesség alatti cukorbetegségről:

http://egeszseg.origo.hu/cikk/0851/022592/20081215_cukorbetegseg_terhesseg_magzat_vercukorszint_1.htm

:!:

Kép
Kép
200907?

jimbóne üdv közöttünk, gratula a pocaklakóhoz. Ma voltam a 12 hetes uh-on, és a Polgár csinálta.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Most csak beugrottam, mert ma voltunk uh-n és gondoltam elújságolom, hogy mi van velünk.

Jelenleg keresztben fekszenek a babáink, de folyamatosan pörögtek-forogtak a vizsgálat alatt , kezül-lábuk járt és a doki vagy 15 percig próbálkozott, hogy a tarkóredő vizsgálathoz jó szögben legyenek. Végül sikerült mindenkit és mindent megmérni, megvizsgálni. Tarkóredők, gerincoszlopok, végtagok (ujjacskákkal együtt) , koponyacsont és orrcsont rendben, a babók nagyot nőttek ! Következő uh. január 5-én. Smile)))

A kisebbik 45 mm-es, a nagyobbik 46 mm-es, szóval tartják az 1 mm távolságot Twisted Evil

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kép
nellike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 13:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Ne aggódj, nekem is volt ilyen időszakom. De tényleg, jobb lesz nemsokára hidd el. Még egy hónap... :roll: Ugyanezek voltak. Mindentől undorodtam, a legjobban magamtól meg a kajától, de a szagok máig érzékenyen érintenek. Csak az segít ha sokat pihensz. Bár én sokszor már attól is rosszul voltam, hogy feküdtem. :roll: Szénsavasból a tonik nagyon bevált, mert az ráadásul keserű is.

Izomláz az nekem konkrétan a tánctól van, mert csak a vádlimban érzem és mindig hétfőnként tánc után, úgyhogy ebben nem tudok segíteni. A hasad alján lévő bigyót sem értem...majd kiderül... :lol: Nem hiszem, hogy valami rossz dolog lenne. Szerintem minden átrendeződik most odabent, bármi lehet... Valami izomra gondolok talán...

Kép
Kép
tabati

nellike!

Gratula az egészséges kisbabákhoz. És neked is kellemes ünnepeket. Végül a 3. baba felszívódott? :?: Bocsi, csak már akkor sem értettem, hogy nem kellett szerencsére beavatkozni, de akkor hova lett... :oops:

Üdv közöttünk Jimbone!

Mondtátok már Áronnak, hogy jön a kistesó? :wink:

Kép
Kép
tabati

jimbone a 12 heti és a 18. heti uh-ot a Polgár, Szécsényi, és a Burján csinálja/ta. Burján sajnos nem régen meghalt. Gondolom ezért mehetsz a magánrendelőjébe. A kombinált tesztre pedig az uh lelettel együtt kell menni.
Nekem a Kardos Gábor a dokim. Eddig az előző terhességeknél nekem is ő csinálta a magán rendelőjében a 12. hetit most nem tudom miért kellett a kórházba mennem, gondolom ez is amolyan kórházi rendelet.
Bár nem sok értelmét látom, mert a Kardos a 7. héten alaposabban megnézett mint most a genetikai uh-on. PÁrom épp most mondta hogy ő ezen kiakadt, és mi lenne ha elmennénk egy 4 d uh-ra. Akkor tüzetesen elmondanak mindent, és meg is mutatják. Annak lenne értelme.

Kép

gabi1

Jó reggelt Kismamik :wink:

Üdv köztünk Jimbone :lol:

Nellike örülök, hogy minden rendben a bébikkel :lol:

Boo!
Hát kb. én is igy érzem alig birom vonszolni magam és nagyon de nagyon fáradt és álmos vagyok :cry: de sajnos dolgozni kell :cry: még jó hogy itt a lányom velem és segít egy kicsit :wink:

Kép
Kép
minimano74

Lányok nem is mondtam hogy én legközlebb jan. 9-án megyek uh-ra (akkor már 13 hetes leszek, sőt több) de sajna csak akkor volt időpont :cry:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok,jó reggelt!

Kéretik ma drukkolni 11-kor :) megyek a 12 hetesre :) Jajj,de nagyon izgulok :shock: :D

Jimbone üdv köztünk és gratula a babához!

Délután jövök,most el vagyok havazva,nincs itthon Domi és ezer a dolgom...sziasztok,pussz

Kép

Kép
lidike

Sziasztok.
boo:
én is ugyanigy voltam ezekkel a dolgokkal,ahogy te,de nyugi,12 után ezek elmulnak,vissza jön mindenhez a kedved,addig nekem se volt kedvem még megmozdulni se,meg semmi.Még egy kis kitartás.Utána meglátod annál jobban lesz kedved mindenhez,még a "virslihez" is.Nekem még álmomban is a szex van. :oops: :lol:

lidike:drukkolok neked az uh-hoz.

Aki még nem tudja az iwiw-en van a klubbunk,jelöljetek.Júliusi babavárók 2009 cimen.Nem a klubbok között kell keresni,csak simán a keresőbe.
krissy3

Sziasztok!
Boo! Én is így vagyok ezzel. Azaz mindennel, amit írtál. Bár nálunk a szex az amúgy is tilos. Nem tudom, meddig, de nekem nem is baj, mert nem is kívánom, viszont a párom egy kicsit biztosan kivan tőle. Bár azt mondta, most nem is érdekli, mert a kicsik a legfontosabbak.
Nellike, jó lenne, ha írnál egy két dolgot magadról, mert nekem is ikreim lesznek, és jól jönne egy-két tanács.
Na, most mennem kell! Majd jövök

Kép
pagika

Kép

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

tímea83
Ajka

Sziasztok kismamik!Fúú jó sokat termeltetek ebben a pár napban.
alig bírtalak végigolvasni titeket!szerintem én is úgy leszek ezzel
az ünnepesdivel,mint breki.nem nagyon fogok tudni jönni,de majd
megpróbálok.viszont ha mégse jön össze akkor január 5én már
a leyugodott melóhelyemről köszöntelek benneteket!
Kispiskókat ez még nekem nem a 12.heti volt az majd 29én lesz.
Moncsy és kicsidodi gratula az uhuhoz!
Szoli:hát én már teljesen hulla fehér vagyok sajos,de majd én is
kitalálok valamit erre.ha meg nem akkor majd ha lehet akkor
újra szép színem lesz :roll: :roll: :roll: :roll:

Most mennem kell ha tudok még jövök...Bocsi,ha nem reagáltam mindenkinek :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!!!!!

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok

hát tényleg jó sokat írogattok, ha az ember nem néz be minden nap nem is nagyon tudja követni:))

Nellike gratula az uh-hoz meg a babákhoz is :)
Boo: kitartást..én is csak 2 napja kívánom újra a szexet...apa örult is neki:)

Lidike remélem minden rendben ment az uh-on, én is ma voltam nálunk szerencsére minden oké.

Jimbone üdvözöllek és gratulálok a babához.
Mindenkinek kellemes ünnepet és jó készülődést kívánok...de azért pihenjetek is rendesen.

Kép

Kép
buzaszsuzsanna

Sziasztok!

Nagyon elvagyok a karacsonyi keszuletekkel,tegnap 9 tepsi mezeskalacs keszult,es egy csomo hidegtal.Ja es kozben kitakaritottam.Egesznap talpon...meg is ereztem a derekamban,mostanaban eleg sokat pihiztem.De az energiam nekem is az "ablakban" :oops: jo lenne mar tettre keszebbnek lenni...Es most olvadnak a husok...de jo lassan...sosem leszek keszen...

Udvozlet Jimbone!!!

Nellike:Szuper hirek a bebikrol :lol: !Szepen fejlodnek a picurkak!

Lidike:Megy a drukk!+++++++++++

Szeretnek Nektek Boldog Bekes Karacsonyt kivanni!!!! Kép

Kép
Kép
ancsurti

Mindenkinek kellemes ünnepeket kivánok!
krissy3

zsuzsi:
örülök hogy jok lettek az eredményeid.

ancsurti:
nálunk is megy a nagy készülödés,én is kitakaritottam már,holnap délelött lesz a nagy sütés ,fözés nálam,de én nem tudok mézeskalácsot sütni :cry: ,biztos fincsi lett a tied.

lidike:
remélem minden rendben volt az uh-on.

jimbone:
elöször is üdv,jelölted már a klubbunkat az iwiw-en?
krissy3

Sziasztok!

Úgy feküdt a babám,hogy nem lehetett megmérni a tarkóredőt,úgyhoyg két ünnep között kontroll :)

Most én jobbra el :arrow:

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk:
Tamás,Ildi és Dominik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lidike 2008.12.23 19:53-kor.

Kép

Kép
lidike

Krissy:nem nehez a mezeskalacs sutes!Eloszor azt hittem en is,de van egy jo kis receptem,es puhak lesznek,ehetoek.Azert is keszult ennyi belole,mert sosem eleg...
Bejglivel meg nem probalkoztam,es iden nem is fogok,de egy baratnom cukrasz,es csinal nekunk,es zserbot is.Az a helyzet,hogy itt szar az eleszto,es a lengyel boltban kaphato jo minosegu,de azt en nem tudom hol van,es idenre eleg volt a vasarlasbol.
Most fo a halaszle,es mindjart keszul a stefania szelet:)Aztan fa diszites,es pihike 8) Ja meg talan islert csinalok,de majd meglatom.Igy is rengeteg suti lesz,szoval lehet ennyi eleg.
Te miket fozol karira?

Lidike:De kar hogy nem sikerult a meres...most akkor mehetsz megint.

Kép
Kép
ancsurti

Na, most van egy kis időm, a jó előbb meg abba kellett hagynom az írást, azért lett olyan befejezetlen.
Jimbone, üdv köztünk! Mi majdnem egyidősek vagyunk! :)
Igazából már nem is tudom, mit akartam írni... feledékeny is vagyok mostanában, van hogy elkezdek egy mondatot, és elfelejtem, mit is akartam mondani. Főleg, ha közbeszólnak. :roll:
Mindenesetre nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek, és sok szép ajándékot, békés, családias hangulatot!
Azért még holnap valószínűleg jövök, de sose lehet tudni.
Lidike, az jobbra! :lol: na, nem kötözködök ám!
Ja, Ancsurti, most mondták a hírekben Kanadát, igaz nem nagyon figyeltem, csak Kanadára kaptam fel a fejem. Az időjárásról volt szó, hogy mennyi hó esett, és a leghidegebb, amit mértek -38°C volt most.
Na, megyek még ajándékokat csomagolni. Aztán pihi,mert ma egész nap dolgoztam.

Kép
pagika

Pagika:a feledekenyseg eleg jellemzo a kismamakra... a parom orul ennek,mert vegre nem csak o felejt el dolgokat :lol:
Olyan fejfajasra ebredtem...nekem nagyon ritkan faj!Es azota is tart :evil: Anyukam is most mondta hogy mit hallott a hirekben,lehet a nagy hideget erzem a fejemben,de tenyleg van este fele itt a varosban is vagy -15-20 fok :shock: A ho....hat rengeteg esett belole...es meg fog is esni.De gyonyoru!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

jelentem elkészültem mindennel (mondjuk könnyen vagyok, mert nem én főzök...bár imádnám, de tudjáááátok, majd a saját konyhámban :wink: )

Gratula az új 12. heteseknek, és sajnálom akinek még vissza kell mennie, rakoncátlankodott a bébi! :lol:

Jimbone!

Áron csuda pofa lehet! :lol:

Én sem tudom, mikor jövök legközelebb,úgyhogy kívánok nektek szeretetben gazdag, boldog karácsonyi ünnepeket, és meghitt hangulatot a holnapi szentestéhez!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tabati 2008.12.23 19:22-kor.

Kép
Kép
tabati

Ja meg azt akartam irni...jut eszembe :lol: ...hogy itt szules utan masnap mar hazaengednek,ha nincsen semmi extra.A csaszarosokat is 2-3 nap mulva.Tehat itt nem kerdes az hogy milyen szobaba leszel,es altalaban csak 1 agyasok vannak.Nekem szimpi volt a korhaz,a baratnom mikor szult,voltam bennt nala,es a bebi is vele volt.Este megszult,masnap mar delelott jottek haza...Es tiszta,modern,es nincsen valasztott dokid.Ha a sajat bent van,akkor o vezeti le,ha nincsen,akkor igy jartal.

Kép
Kép
ancsurti

Hát Ancsurti, szerintem ez mindenkinek tetszene, vagy legalábbis nekem biztosan. Nem tudom, olvastad-e, milyen a mi kórházunk, szerintem az országban a kecskeméti kórház a leggázzabb! Eddig legalábbis, amiket hallottam. Szörnyű. Csak annyi, hogy még én is azok a falak között születtem, max. le volt már festve azóta egyszer-kétszer. De többet nem csináltak. Még a linóleum is ugyanaz lehet. HÚ, szörnyű. De hát ez van. Mások is megszültek ott, azért meg nem akarok utazgatni. Meg hát az ikrek miatt, ha hamarabb be is kell feküdnöm (mi az hogy ha, biztos! ) akkor a családom be tud jönni minden nap, és az sokkal fontosabb, hogy a párom is be tudjon jönni, minthogy szebb kórházban legyek. Mert a másik fontos, hogy az orvosok is jók.
Nem küldenéd erre azokat a hófelhőket? Itt nem akar esni, pedig már biztatnak vele, de szerintem itt akkor is csak eső fog esni. Pedig ha már esik hó, akkor az karácsonykor legyen! Utána tőlem akár tavaszodhatna is! :D

Kép
pagika

Hú visszaolvastam, mit is írtam, egy kicsit össze-vissza, de azért remélem, érthető! Bocsi... A terhességre fogom, ok? :wink:

Kép
pagika

Pagika kijavítottam :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép
lidike

Sziasztok!
Hát meg volt a 12.heti UH!!!Minden ok!Az eredmények jók!
És olyan szép nagy lett!Majd teszek fel képet,de most már eldőlök elfáradtam.
Azért hiába minden igazából csak akkor nyugszik meg az ember ha már túl van rajt,és látja h minden ok!
Ja és 2 képet is kaptam,kétféle helyzetből! :D
Puszi mindenkinek!
Kellemes Ünnepeket!

tímea83
Ajka

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt!
20140328174041

NAGYON BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN BABÁNAK ÉS MAMÁNAK! Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kedves Mindenki !
Kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek!
anyagirl

Kedves Fórumozók!
Hogyan csatlakozhatnék hozzátok,mert már írtam egy levelet ,de nem kaptam választ senkitől!
Szivesen beszélgetnék veletek,a terhesség örömeiről és nehézségeiről. Ha valakit érdeklem írhatna ,szivesen venném.
Annyit kell tudni rólam,hogy második gyermekemet várom,33 évesen és sajnos pánikbeteg vagyok!Ha van valakinek ilyen problémája szivesen beszélgetnék erről is!
Köszönöm : anyagirl
anyagirl

Szia anyagirl!

Gratula a masodik babacskadhoz!Nyugodtan irhatsz nekunk,en emlekszem hogy irtal mar,de ezekszerint nincsen koztunk olyan,aki e temaban erdekelt volna...Nem tudom ez pontosan miben nyilvanul meg,de ird meg batran az erzeseidet,hogyan viseled a varandosagodat,es biztos mindenki szivesen fogad itt koztunk.Mekkora az elso gyermeked?Es te hanyadik hetet "taposod"?

Es Nektek is Nagyon Boldog Karacsonyt!

Kép
Kép
ancsurti

Ezekkel a képekkel szeretnék még egyszer boldog karácsonyt kívánni Nektek!

Kép
+
Kép
Kép Kép

Kép

Kép
lidike

Kicsit össze-vissza lettek,de így is negyedszerre sikerült ilyenre :roll: :mrgreen:

Kép

Kép
lidike

Lidike! Nem baj, majd mi összerakjuk. :lol: A szentestét hármasban töltöttétek (bocsánat négyesben!)? Domi mit kapott? Látom, nagyon érdeklődve figyelte, nagyon édes!
Anyagirl, üdv közöttünk! Én is emlékszem, hogy írtál, de én is azért nem válaszoltam, mert én nem vagyok pánikbeteg, és a környezetemben sincs senki. Nem is tudom, hogy ez mit jelent pontosan, de szívesen meghallgatom, ha van kedved elmesélni. (azért már hallottam, hogy van ilyen, csak nem tudom, hogy mik a tünetek) Szóval írj bátran!
Nálunk tegnap sikerült a nagy meglepi apósoméknak! Tudjátok, tegnap tudták meg, hogy nagyszülők lesznek, duplán! Nagyon jól sikerült. Először anyósom kapott egy babaszakácskönyvet, apósom egy pelust, a mama (most már dédi) meg egy cumit. Hát amikor kibontották, hinni is alig hittek a szemüknek, nagy öröm, boldogság, aztán átadtam még egy ajándékot apósomnak (amiben szintén egy pelus volt). Mire kibontotta felkiáltott, hgoy ez nem lehet igaz, szóval rögtön le is esett neki! Aztán egész este csak erről beszélgettük, szerintem még nem fogták fel!
Most megyünk az én szüleimhez ebédre!

Kép
pagika

Sziasztok lanyok!

Nincsen nagy forgalom latom,mindenki unnepelget :lol: .Remelem jol telik mindenkinek a karacsony,sok ajandekkal,bejglivel,es a hajtas utani pihenessel.

Lidike:Edes bogar Domika,az elso karacsonyan...

Pagika:Volt akkor nagy meglepetes,amuldozas...orom konnyek :wink: !

Tovabbi szep unneplest mindenkinek! Kép

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok mindenkinek Kellemes Ünnepeket egy pár kép tölem is:
Kép Egy friss kép rólam Kép Lányom új szobája és a fánk Kép Hálónk ami piros csak nem látszik a képen Kép Kép Kép ez a szép konyhám (lassan csak elkészül) Kép ez meg a nappalim

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok

Én is hoztam egy pár képet.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Kép

Kép

gabi1

Sziasztok,

Karácsony második napján Nagyon Boldog Ünnepeket kívánok Mindenkinek! :P

Már régen jártam erre, és csak ma jutottam az íráshoz is.

Én hétfőn voltam a 12. heti vizsgálaton. Minden rendben van a babával odabent! :D :D :D Nagyon sokat mocorgott, és a külső ultrahanggal megérte az orvosom követni, hogy a kötelező méréseket el tudja rajta végezni. Végül is sikerült, 65mm volt a CRL, a nyaki redő pedig 1,1 mm, és nagy nehezen az orrcsontját is láttuk. A bal kezét folyamatosan az arca előtt tartotta, és szerintem az ujját is szopizta. :D Nagyon aranyos volt, folyamatosan izgett-mozgott, pörgött odabent, most még sok helye van erre. A 9. heti vizsgálathoz hasonlóan megtartotta az 5 napos előnyét a menzeszhez való számoláshoz képest. De a vonalzót nem módosítottam. Most is kaptam képeket, de azok már élményben eltörpülnek az 5 perces dvd-hez képest. :D Mert hogy azt is kaptam róla, amin vannak 4D-s felvételek is. Mi tegnap ennek a levetítésével jelentettük be a családnak a nagy hírt. :D Ők is nagyon örültek, és élvezték a felvételt.

Most már van papír a kezemben, amivel január 6.-án megyek a védőnőhöz, és a következő orvosi vizsgálatom majd január 19.-én lesz.

Még egyszer Boldog Karácsonyt, és pihenjetek sokat! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2008.12.26 13:03-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Sziasztok!
Végre van egy szusszanásnyi időm,megpróbálom feltenni a képeket: Kép

tímea83
Ajka

Sziasztok!

Tabati! Sajnos megvan még a harmadik babánk is , csak már a 9. héten elhalt. Egyenlőre nem szívódott még fel, látszik is az uh-n, de állítólag lassan fel fog. Ezért nem kell beavatkozni. :)

Csajok! Nézegetem a képeket, és egy kicsit el vagyok kenődve. A babáink a 11+3 napon voltak 45 és 46 mm-esek. Nem kicsik azok nagyon? Az orvosom mondjuk meg volt elégedve mindennel, csak mondta volna, ha le lennének maradva, nem? :?

Gabi! Szép család, sok ajándék! :wink: :)

Pagika! De jó! Gondolom örülsz:) Kérdezz bátran, akár priviben is. Engem idáig nem kínoztak a picikék nagyon, igaz a derekam fájdogál néha és a pocóm is óriási. :) Van egy könyv, nemrég jelent meg "Hurrá, ikrek!" a címe. Ajánlom:)
nellike

Boo! Szegénykém!

Téged nagyon megkínoz akkor az a drága gyermek! Az első pár hétben én is olyanokat ettem, de olyanokat... :) Az ecetes uborkát mustárba mártogattam, meg hasonlók!

Nekem a 10 héttől enyhültek a tünetek, akkortól maradozott el az émelygés, meg a brutál fáradtság érzés. Úgyhogy kitartás! :wink:

Az aszexualitás múló dolog, bár ezt a férfiaknak tényleg elég gázos kihirdetni. :? Nekünk idáig nem volt gond, mert orvosi utasításra volt tilos lamúrkodni. Igaz, hogy most már lehet, de az utolsó trimeszterben megint tilos lesz. :roll:
nellike

Sziasztok!
Nellike, köszönöm szépen. Majd megnézem ezt a könyvet, úgyis sokat kell majd itthon lennem, le kell valamivel foglalnom magam. Ez valamennyire jó hír, hogy nektek már engedélyezett, akkor talán nekünk is az lesz, addig még van egy pár hét, de talán csak kibírja a párom valahogy. Azért annyira akkor sem panaszkodhat! :wink: De az utolsó trimeszter újra gáz lesz, főleg, hogy hiába telik az is le, még utána van 6 hét, amíg szintén nem lehet.
Tímea, milyen szép képeid vannak!
De jó nektek, hogy már átjutottatok a "fordulóponton". nekem még 3 hét!
Na, ma nem vagyok valami jól. Egész napos hányinger, néha azért enyhül, és olyankor meg tök éhes vagyok. Nem értem én ezt. De annak örülök, hogy azért annyira sosem erős, hogy rohannom is kelljen. (ezt le is kopogom!)

Kép
pagika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?