Nyussz: NEM NEM NEM! Nem bántottál meg! Igen, ezen végül gondolkodtam, hogy úgy tűnhet, mintha csak neked írtam volna, nem így szándékoztam, de nem tudtam hogyan válasszam ketté amit mondanék. A Te soraid indítottak el.... aztán belefeledkeztem... és írtam, írtam.... De örülök, hogy mások is elolvassák, én is ezt szoktam... Szóval, nyugi nincs gond!
Az a jó, hogy itt nyugodtan leírhatjuk a véleményünket, megbeszéljük. Ha mindenki egyetértene, unalmas lenne... így legalább más álláspontokat is láthatunk. Egyébként nem annyira távoli a mi kettőnké.... Ne gondold, hogy bennem nincs félsz! A frászt nincs! Én ilyenkor már rég éreztem a gyerekeket, őt meg abszolút nem érzem! Ez is fura.... nem csináltak AFP-t, így azt sem mondhatom, hogy az jó lett.... Természetes, hogy aggódunk, szép is lenne, ha nem! Ez nálam most inkább ilyen védekezési mechanizmus... tudatosan próbálok nem idegeskedni, az előzményeim tekintetében.... Hát ennyi... UFF, szóltam!
Sok pussz Neked is!
Bee73: Hát, nem irigyellek! Lehet, hogy Neked még bonyolultabb a helyzeted, mint nekem?
Én reggel nem viszem a gyerkőcöt oviba, mert a párom arra megy (kivéve ha reggeli ügyeletes, mert akkor 6-ra jár dolgozni), szóval reggel ő viszi, én maradok itthon a kicsikkal. És legkorábban délután kell a Danusért mennem, olyan 3- f4 körül. Szóval királyság az életem! Jó, főzni mosni, takarítani kell, de kinek nem? Mosogatni nem nagyon szoktam, van gépünk. Propaganda, de ajánlom mindenkinek, valóságos áldás! Nem rég vettük, előtte volt, hogy éjjeél mosogattam, úgy jutottam odáig.... nálunk nem kell játszótérre menni (bár azért néha-néha szoktunk), mert itt a kert.... Külön sportra nem jár a gyerkőc, minden van az oviban, ovi-időben, max logopédushoz és pszichológushoz (most ez a legújabb, ezt találták ki....) hordom heti 1 alkalommal (szerencsére egy napra szervezték, így könnyebb). Szeptembertől indul a hadd el had.... Encsi is megy oviba, plusz külön táncra, és hát minden plusz program megmarad (logopédus, bevásárlás, stb...), szóval nem lesz könnyű két szoptatás közé mindezt besunnyasztani.... de majd csak megoldom valahogy...
Tudjátok mi a baj, lányok? Az, hogy a jóisten a gyerekek mellé nem növeszt ránk plusz karokat és nem told plusz órákat az egy naphoz.... azt hiszem, talán 48 óra lehet elég lenne egy napra.... aztán ki tudja?