Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg, Lányok!

Többségében dolgoztok még vagy amint lehetett kiírattátok magatokat? Aki dolgozik meddig tervezi? Lehet, hogy volt szó róla korábban, akkor elnézést kérek, hogy újra felvetettem a kérdést, nem tudtam mindent visszaolvasni. Én júniusig tervezem a melót és marad két hónapom a pihenésre, felkészülésre. Ti hogy terveztétek? Nekem szerencsére elég nyugis a munkahelyem, de volt egy-két olyan helyzet amikor azon gondolkodtam, hogy bárcsak szabin lennék már, de lehet, hogy otthon meg borzasztóan unatkoznék.

Copf.

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Kép

Kép
mona76

Jaj, a lakhelyemet kihagytam, Budapest :oops:

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Eddig elég szoros a verseny :D 7 fiú 6 lány, kíváncsi vagyok ha majd mindenki tudja, hogyan fog változni.

Kép
Kép
robcsi03

Nyussz: NEM NEM NEM! Nem bántottál meg! Igen, ezen végül gondolkodtam, hogy úgy tűnhet, mintha csak neked írtam volna, nem így szándékoztam, de nem tudtam hogyan válasszam ketté amit mondanék. A Te soraid indítottak el.... aztán belefeledkeztem... és írtam, írtam.... De örülök, hogy mások is elolvassák, én is ezt szoktam... Szóval, nyugi nincs gond! :) Az a jó, hogy itt nyugodtan leírhatjuk a véleményünket, megbeszéljük. Ha mindenki egyetértene, unalmas lenne... így legalább más álláspontokat is láthatunk. Egyébként nem annyira távoli a mi kettőnké.... Ne gondold, hogy bennem nincs félsz! A frászt nincs! Én ilyenkor már rég éreztem a gyerekeket, őt meg abszolút nem érzem! Ez is fura.... nem csináltak AFP-t, így azt sem mondhatom, hogy az jó lett.... Természetes, hogy aggódunk, szép is lenne, ha nem! Ez nálam most inkább ilyen védekezési mechanizmus... tudatosan próbálok nem idegeskedni, az előzményeim tekintetében.... Hát ennyi... UFF, szóltam! :D
Sok pussz Neked is! :)

Bee73: Hát, nem irigyellek! Lehet, hogy Neked még bonyolultabb a helyzeted, mint nekem?
Én reggel nem viszem a gyerkőcöt oviba, mert a párom arra megy (kivéve ha reggeli ügyeletes, mert akkor 6-ra jár dolgozni), szóval reggel ő viszi, én maradok itthon a kicsikkal. És legkorábban délután kell a Danusért mennem, olyan 3- f4 körül. Szóval királyság az életem! Jó, főzni mosni, takarítani kell, de kinek nem? Mosogatni nem nagyon szoktam, van gépünk. Propaganda, de ajánlom mindenkinek, valóságos áldás! Nem rég vettük, előtte volt, hogy éjjeél mosogattam, úgy jutottam odáig.... nálunk nem kell játszótérre menni (bár azért néha-néha szoktunk), mert itt a kert.... Külön sportra nem jár a gyerkőc, minden van az oviban, ovi-időben, max logopédushoz és pszichológushoz (most ez a legújabb, ezt találták ki....) hordom heti 1 alkalommal (szerencsére egy napra szervezték, így könnyebb). Szeptembertől indul a hadd el had.... Encsi is megy oviba, plusz külön táncra, és hát minden plusz program megmarad (logopédus, bevásárlás, stb...), szóval nem lesz könnyű két szoptatás közé mindezt besunnyasztani.... de majd csak megoldom valahogy...
Tudjátok mi a baj, lányok? Az, hogy a jóisten a gyerekek mellé nem növeszt ránk plusz karokat és nem told plusz órákat az egy naphoz.... azt hiszem, talán 48 óra lehet elég lenne egy napra.... aztán ki tudja?

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Voltam ultrahangon! Ahogy sejtettem gyors vizsgálat, pedig azt gondoltam a genetikain azért tüzetesebben nézik, na de fel voltam erre készülve, csak egy pillanatra mutatta meg a doki...
Úgy voltam vele, hogy akkor nézze Ő, és inkább nem is kérdeztem, hadd koncentráljon. Annyit még gyorsan montam az elején, hogy ha a nemét látja, akkor nagyon kiváncsi vagyok! Rögtön mormogta, hogy ilyen korán még nem szeretnek semmit erről mondani. A végén viszont mondta, hogy "nagy valószínűséggel: KISLÁNY!" :D
Reméljük jövőhéten az Istenhegyin is megerősítik!!!

Este megyek terhesgondozásra, mindenképp megkérdezem a méhszáj vizsgálatot.

Copfi, én még dolgozok, úgy tervezem amíg jól vagyok és birom (talán május végéig). Nekem is nyugis munkám van, de azért egy-egy hülyeség után és is elgondolkozom, hogy meddig is dolgozzak...
Ma voltam a védőnőnél az AFP eredményért, Ő már múlt héten a telefonban, és most is egyfolytában azt kérdezi, hogy biztos akarok -e dolgozni még, nagyon meg akar győzni...

Mandala, köszi, hogy helyreteszel minket, azt hiszem nagyon el tudjuk egymást vinni a parába... Jó, hogy itt vagytok köztünk tapasztalt anyukák!!!! :wink:

Kép
nap12

Nap, igen, tőlem is kérdezte a védőnő, hogy dolgozom-e még, meg sokan olyan meglepetten reagálnak amikor mondom, hogy júniusig szeretnék. Nem volt eddig túl sok kismama ismerősöm és én sem gondolkodtam még ezen, ezért érdeklődtem, hogy másnál ez hogyan működik. Az a baj, hogy néha annyira fel tudják húzni az embert még a nyugis munkahelyen is, hogy legszívesebben azonnal kiíratná magát. Persze otthon is lenne munka, de a betegszabis bér nem valami fényes.
Meg olyan rossz így ideszögezve az asztalomhoz, úgy jönnék-mennék.

No, meg az internet. Minden hülye cikket elolvasok, minden apró problémámra rákeresek és utána meg fogja a fejét a nődokim, hogy hogy tudtam ennyi hülye információt összeszedni :roll:

Otthon meg ugye nincsen, de akkor a topicot sem tudnám olvasni és azt nagyon bánnám :(

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Sziasztok felrakom az uh képet! Kép Liliána

KépKép
dudu_84

Szia Copfi!

Én is dolgozom még és az az igazság, hogy ha bírom, én június végéig dolgoznék. Persze könnyen beszélek, mert így, a félidő tájékán (igaz, hogy a vonalzó szerint még nem 20. de az UH-méretek szerint igen) alig van pocak, teljesen jól érzem magam. A munkahelyem viszonylag nyugodt: ügyvezetői asszisztens vagyok. És nincs kedvem otthon ülni egyedül, persze kivételes a helyzetem azért is, mert Apa itt dolgozik egy emelettel lejjebb. Együtt jövünk-megyünk, nagy biztonságot ad, hogy közel van. Szóval attól függ, hogy bírom a továbbiakban.

Ági

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Persze az jó, hogy augusztusig kiveszem az összes éves szabimat :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Mandala! :lol: :lol: :lol: Minden oksi! :lol: :lol: :lol:

Meló: én már csak pár hétig gondoltam. Végülis ahogy hozza a sors. A doki azt mondta bármikor menjek és kiír amikor úgy érzem. Hát lassan eljutok oda. Én nem mondhatom el sajnos hogy jó a munkahelyem. Reggel szétráz a busz mire beérek, és jó kis hasfájással, és félig bepisilve érek be a munkahelyre, mivel már gyalog megyek a buszig is, így 1 óráig nem tudok pisilni. :lol: :lol:

Kiscsimbókom úgy megbántottam tegnap az idegbajos bőgőrohamommal, hogy akkor eszeveszetten kalapált, most meg nem akar velem szóba állni..............! Kis pukkancs. Lehet hogy csajszi? Hm.... Figyeltem egész nap, meg kezem a pocakon pihentetem, de semmit nem éreztem ma. :shock: :shock:

Na akkor Nap! EGyenlítödött a verseny!!!!!!!!!! Gratula! Kíváncsian várjuk a további állást!!! Szoros!!! Kezdődjön a fogadás!!! :lol: Várjuk a további versenyzőket!! :):):) Figyelem: Times duplán van!!! ( Ha olyan van Mona szét tudod két színre bontani a táblázatot? :lol: ) Döntő szerep a pociba!!! Nemsokára színes lesz a tábla!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:
nyuszifülû

Ági, én is hasonló munkakörben dolgozom és nekem is olyan picike a pocakom, hogy még mindig alig merik megkérdezni, hogy várandós vagyok-e. -milyen ciki lenne nekik ha csak felszedtem volna pár kilót a hasamra :lol: :lol: -
Úgyhogy nekem sincs eddig túl sok kényelmetlenségem.

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Nyuszifülü, szerintem én is megbántottam tegnap a babócámat, mert este rámjött a szokásos szorongásos cucc és minden feszültség a hasamban koncentrálódott. Azért nyugodt vagyok, mert reggel kikopogott nekem egy picit, de azóta nem szól Anyához :(
Talán ez az egy dolog ami motiválna arra, hogy hamarabb elmenjek a munkahelyemről, mert tudom, hogy ha vízszintesbe helyezem magam amikor rámjön akkor azonnal elmnúlik, itt meg ugye ez kivitelezhetetlen. :roll: vagy legalábbis nem nézne ki jól :D

De végülis júniusig már alig van 2,5 hónap...

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

nyuszifül, én mennyit nevetek rajtad. Persze nem kinevetlek, csak mindig meghozod a jókedvemet, hol ezzel, hol azzal :wink:
nap azért már halkan gratúlálok a kiscsajhoz
Kép
times te meg csinálj igy, mintha nem is hallanád :lol: :lol:

Kép
mona76

nem timesnek akartam írni, hanem Napnak :oops:
annyira jó gyümölcslevest csináltam
Kép Kép Kép Kép

Kép
mona76

Hát, Lányok én lejártnak tekintem a munkaidőm. Holnap jelentkezem. :) Kicsit ritkábban mert bent lesz a főnököm :roll:
Jó pihit.
Copfi

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Köszi a gratulációt Mona, Nyuszifülü! Kiváncsi vagyok azért mit mondanak az Istenhegyin! :wink:

Fincsi gyümölcsleves, hmmmm!
Én kelkáposztafőzeléket ettem!

Copfi jó pihit otthon! Nekem pont bent nincs internet, mindig tűkön ülök, hogy mit írtok nap közben! :D

Kép
nap12

Sziasztok Lányok!

Jó rég nem voltam, mert mindig mire elolvastam mindent már nem volt időm írni, meg különösebb dolgok nem is történtek!

Üdv Copfi! Gratula azoknak akik már tudják a ficánkolók nemét!

Megvan az AFP eredmény és jó lett!!! :D Nagyon örülök, bár úgy álltam hozzá, hogy jó lesz! Még nem tudom, hogy mikor megyek UH-ra, de már én is kicsit kiváncsi vagyok, hogy fiú vagy lány!

Most hírtelen ennyi, de még majd jövök!

Üdv
Móni

Kép
szamo

csajok, nektek hogy jön be a 3 kerekű babakocsi? Nagyon menők lettek, de nekem nem jön be. Találtam pár darabot, ezek nagyon tetszenek.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mona76

Hello!

Bee: Csatlakozom hozzád! Nekem csak az a bajom, hogy nagyon hamar elfáradok, kb. harmadát tudom csak megcsinálni annak amit eltervezek, ezért mindig csúszok mindennel!

Mona: Nekem sem tetszenek a 3 kerekűek, de leginkább szerintem be sem férnének a kocsim csomagtartójába, pedig már 1 évvel ezelött vettem, és már akkor azt néztem, hogy nagy legyen a csomagtartó! Jól néznek ki ezek a kocsik. Szerintem az a jó kocsi, amibe bele lehet tenni a babahordót, így ha elalszik a kocsiban nem kell felébreszteni, csak kiveszed a csomagtartóból és berakod a babakocsiba! Legalábbis ez a terv....én csajokér mászkálok az oviba, meg angolra, meg tornára....szóval elég sokat rohangálunk!
Remélem bírni fogja a kiképzést a kissrác.

Copfi: Munka...én Matildával dec. 29-re voltam kiírva és december 10-ig dolgoztam, dolgoztam volna tovább is, csak volt szabim és így azt vettem ki, bár végül január közepén szültem, így 1 hónapig otthon voltam. De ez teljesen a helyzet adja, van aki már az elejétől nem tud dolgozni, mert olyan a munka vagy a bejárás...

Én meg fincsi meggyszószt főztem rántott hússal, csajok 3-szor kértek.:)

Szép estét!

Judit
mamiblue

Sziasztok!

Naaagy gratu a kislányokhoz!!. :D:D Úgy látszik ez a hét a kislányoké volt. A jövő hetet meg remélem én kezdem. :D:D

mandala: Hát le a kalappal. Komolyan. Remélem ezzel a bébivel megtapasztalod a gondtalan áldott állapotot. :) Nekem anno 11 vérvételem volt. A dokim mindíg talált valamit ami nem jó. Bár sosem mondta, hogy a bébinek valami baja lesz tőle. Szerencsére. :)

Ami a folyást illeti.. reeengeteg.. sok.. :P :evil: És sok is lesz. Valaki írta ( bocsi nem tudom ki ), hogy ilyen vízszerű. Úgyhogy nincs gáz. Ami meg a keményedéseket illeti a fájások valahogy mások mint ezek a kis 'sima' görcsölgetések. Szerintem.

na megyek vacsit csinálni. sziasztok jó éjt

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Még nem értem rá visszaolvasni, a lényeg: Mona! szinezhetsz minket is rózsaszínre!
Úgyhogy 7:7.
Bár még nem 100%.

Kép
Kép
pfranciska

Annyira hálás vagyok nektek a sok, sok buzdító szóért és hogy tényleg velem voltatok a tegnapi kritikus tárgyaláson!!!
Az biztos, hogy most keményen fizetni fog a szemétláda, ráadásul, mivel nem jött el még plussz 200 ezer Ft-ra is megbűntették!

NAgyon cukik az UH-s képek!! Úgy mennék megint, pedig 2 hete voltam....... Ki kéne már találniuk egy olyan gépet ami nem zavarja a babót és korlátlanul mozizhatnánk!

Most az az izgi, hogy fiúk, vagy lányok lesznek többségben!!!

A "folyásos" témához annyit tudok hozzáfűzni, hogy már-már én is aggódom, mert soknak találom és ahogyan írtátok tüsszentésnél, no meg reggel ébredésnél nagy mennyiség távozik! Hát fújjj! Egy hét alatt elhasználom a Nivea Intip puncitörlőt, meg egy doboz tisztasági betétet és közben utálkozom. El is mentem a dokihoz és holnapra már lesz eredmény, hogy valóban nem e baciról van szó!

A pocak keményedés alatt mit értetek?? Mikor lehet azt mondani, hogy kemény, nem tudom!
Amúgy, az utóbbi egy hétben megint nőt a hasam, már le sem tagadhatom, hogy terhes vagyok, na és a mellek......pfff, domborodok rendesen!

Hallottam egy olyan készülékről amivel lehet hallgatni a magzat szívverését, mozgását, úgy műkösik, mint egy sztetoszkóp, de sajnos nem tudok többet róla! Esetleg ti hallottatok róla??? Szívesen vennék ilyet, ha valóban létezik!

Pusszancs
h.bogesz

Huhh Pfranciska tök jó, gratula!!!! Ez igen, a csajok behozták a lemaradást :o

Kép
h.bogesz

hali, jobban vagyok. fogfájás elmúét. meggyógyította a doki néni :) de sajna tegnap a gyomrom-epém még szar volt. fogytam 2 kilót :? na, de ez hamar visszajön :)
lányok, augusztusig ki lehet vennünk az egész éves szabinkat????? ezen a héten nem melózok, de nem táppénzre mentem, hanem szabira. szóval érdekelne, hogy mennyit lehet kivenni.

ja, én most vagyok a 19+3-ban. a múltkori UH szerint. meg kor szerint is. de már sosem tudom :)

nektek is nagyokat rúg a baba?? olyan, mintha megrándulna a pocakom alja. de néha nekem sem mozgolódik 1 napig, vagyis nem olyan aktív. máskor meg mint a sajtkukac :D
dimet

Sziasztok!
Mona!
Ne aggódj, méhszájvizsgálatot még nekem sem csináltak egyszer sem. Csak a hasamat szokta megtapogatni a doki bácsi, hogy érezze a méhem nagyságát.
A 3 kerekű kocsik nekem sem jönnek be. A Hartan után én egyébként ezt a barna-narancssárga Hoco-t néztem ki, ami az utolsó képen van. Tetszenek a világosak is, de ha nagyobb a baba, akkor gondolom praktikusabb a sötét, hogy ne kelljen naponta mosni a huzatot.

Ez a bő folyás téma engem is napok óta foglalkoztat, de ha ennyi embernél jelentkezik, akkor tényleg nem hiszem, hogy valami rosszat jelentene.

Erre én is kíváncsi lennék, hogy mikor beszélünk haskeményedésről???

Jucu!
Örülök, hogy jó híreket kaptál. Hol voltál UH-on?

Bee!
Szerintem azért érzékeled kevesebbszer a mozgást, mert keveset pihensz. Legalábbis én, amikor teszem a dolgom sosem érzem, csak amikor nyugiban fekszem vagy ülök. Gyerkőc híján még sok időm van pihizni, ezért én napointa sokszor érzem.

dudu! Nap! franciska!
Gratula a kislányokhoz! Remélem pénteken csatlakozhatom hozzátok.

Dimet!
Milyen volt a felkészítő?

Mirr-murr!
Merre vagy? Jelentkezz!

Kép
mirosz

Mona!
Nagyon szupi a fiús-lányos táblázat!
mirosz

Sziasztok

Mirosz
Most Kárpát utcában voltam ,és legközelebb is oda megyek ,nagyon rendi a nő,bár Praxisban is arik voltak.De itt újabb a gép:-)
És most jó omen volt itt a jóhír :lol:

Tényleg egálban vannak a kisfiúk és kislányok.De egy a fontos egészség legyen a neme majdnem mindegy.

Jók ezek a kocsik ,tetszenekde még nem tudom én milyet vegyek.
Illetve tesóm beküldené övét ,de macera a repülőn hozni.

Nekem az utóbbi napokban nagyon sokat mocorog pocakpöckölőnk. :wink:
Most már apa is egyértelműen érzi a mozgást ami nagy örömöt okoz neki is láthatólag.
Dius meg minden este jóéjt puszit ad a tesónak és megkéri legyen jó kisfiú,vigyázzon magára.
Remélem nem lesz sok gond amikor megszületik ,akkor is így fogja szeretni.

Mona
Honnan rendelted a szopipárnát?

Anikó
Köszi,remélem azért nem minden örököl apjától.
De Ati is azt mondta már most tiszta kiköpött apja :lol:
:wink:
Puszi Jucu

Kép

Kép
jucu

mirosz, köszi a biztatást, már megnyúgodtam, olvastam sokmindent róla, valamelyik orvos többször végzi ezt a vizsgálatot, némelyik meg csak 2*-3* azt is a terhesség végén.
Drukkolok neked péntekre. Mit is szeretnél?
Az ilyen jellegű babakocsikat, mennyiért láttátok Ausztriában?
jucu
http://www.szopiparna.hu
tönkölypelyvával van töltve.

Franciska, gratúlálok a kislányhoz.
Megpróbálom naponta dobni a táblát, hogy mindenki képben legyen az arányokkal :D

Kép
mona76

Sziasztok!

Mona
Szupi a tábla!!!!!
És ahogy írtátok félig kék és félig rózsaszín szeretnék lenni!!!!
De ha két fiú vagy két lány az sem gond, csak egészségesek legyenek!!!

Folyás: Sajnos nekem is van, egyik nap erősebb, másiknak gyengébb. De nem hiszem, hogy ilyenkor magzatvíz lenne, igaz nekem a Gergőmmel a szülés úgy kezdődött, hogy elfolyt a magzatvíz miközben aludtam - arra ébredtem, hogy tiszta víz vagyok - mikor felálltam pedig minden lépésnél csurdogált tovább, vissza sem lehetett tartani...

Babakocsi: Nekünk a Gergőmmel olyan szuperrül bevált a Bergon babakocsi, annyira szerettem, mi rengeteget sétáltunk, kocsiba is könnyedén betuttam tenni, egyedül a buszon volt nehéz, csak a hátsó ajtón lehetett vele felszállni. És most el kell adnunk :cry: :cry: :cry: Annyira sajnálom, de az picurok ketten nem férnek bele... De már nézegettem ikerkocsit is nekem az egymás előttiek nagyon tetszenek, de azt hiszem, hogy használtan fogunk venni!!!

Kép
Kép
times

Ja és gratula mindenkinek, aki már tudja, hogy milyen nemű a babócája.

Bogesz
Én is nagyon örülök, hogy minden ok lett a főnököddel, remélem még többet bukik majd...

Kép
Kép
times

Sziasztok!

Annyira jó látni a táblit :lol: ... aug-ban sok-sok kislány, kisfiú fog születni :lol: :lol: :lol:

Lányok
A méhizomzat normális körülmények között is időnként összehúzódik... amíg csak egyes, körülírt izomcsoportokra terjed, amíg nem rendszeres, addig nem kell aggódni...
A túl gyakori méhszájvizsgálat fertőzésveszély miatt nem ajánlott...
Folyás a fokozott vérbőség miatt kismamáknál gyakori... fehér, víztiszta, nem büdös...

Munka
Alapvetően itthon vagyok a kislányommal, de dolgozom is... (heti 6 órában)
Vendég

Puszi Mamikák!!

Mona tök jók ezek a babatunningjárgányok! Ezeket hol találtad???? Szinte mindegyik tök jó!!! A háromkerekűt én sem díjazom, olyan mint régen voltak ezek a kis sárga háromkerekű műanyag bébicangák piros üléssel. Emlékesztek még? Na szerintem ez olyan csak nagyba....
Mostanra tértem észhez..... Ahogy hazaértem rosszul lettem. Lehetne mondani hogy pszichikailag idéztem elő magamnak, de csak nem vagyok már olyan hülye hogy tüneteket produkáljak :shock: :shock:
A hasam úgy fájt, szúrt, a hüvelyem meg mintha görcsölt volna, és hólyagom is szét akart durranni, pedig 20 percenként pisike volt. Azt hittem itt a vég...egész napos rinyamenet, aztán meg tessék, hazaérrek a nyugiba, és kiütöm magam.
Régen fájt ennyire. Na most volt para a bugyimba rendesen....
De most már jobb, most a senekem fáj, mert másfél órája a gép előtt ülök egy törköly-búza párnán. Ez olyan ami felveszi az anatomiai formát, és kő kemény. A hátsót meg nem érzem elkezdett zsibbadni. :):):):)

Times legyen ahogy mondod!!!! Hagy szórakázzon Mona azzal a kétszínű cellával. :):) Na biztos megoldja mondjuk egy zöld színnel. :):)

Copfi: És még mindig pukkad a kisbékám, remélem nincs gáz. De összevetve a mai rosszullétemmel, gondolhatod hogy beilyedtem.....de jó volt a rosszban, hogy Mandalára gondoltam, és erőt vettem magamon............és tök jó volt...................!!!!

Lépek mert felfekvéses leszek , vagy felüléses!!!

Pusz
Nyusz
nyuszifülû

Times: Nézd meg a prividet! Babakocsi ügyben kerestelek! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mamiblue: Én is hallottam ilyen híreket, hogy vagy az Női I-est, vagy a II-est bezárják. Ez aggasztó, de reménykedem, hogy egyetemi klinika lévén oktatás is folyik benne. És hozzá tartozik a csecsemő intenzív is.
Jucu: örülök hogy minden oké.
Nyuszifülű, cofi: No para, ha valami gáz van úgy is időben észre fogod venni. Próbáld meg élvezni a terhességet ez a legjobb korszakunk a 20 hét körül ennél csak rosszabb lesz és nehezebb jól tudok vigasztalni mi?
Higgyétek el minden rendben lesz és mindenki kövér egészséges babókat fog szülni a megfelelő időben, csak annyi a dolgunk hogy megadunk mindent, amire a picinek szüksége van, az pedig a nyugalom, de természetes hogy mindenki aggódik valamennyire, de nem kell minden szurkálástól keményedéstől megijedni nyugí íí.
Tuza Edit tök jól leírta ez a labda a pocakban érzés tényleg ez a méhösszehúzódás.
Mandala: Nem semmi amit veled cirkuszoltak a dokik és az sem amin keresztülmentél nem lehetett könnyű neked, de amint az ember a kezében tartartja az egészséges babáját elfelejti egy kis időre az egészet, aztán átveszi a helyét egy másfajta aggódás gondolom ez nálad is így volt.
Bee: Én előtted is emelem kalapom úgy, mint ahogy más több gyerköcös anyuka előtt akik már évek óta ezt csinálják és a napjaik ahogy mamiblu írta csupa haszontalansággal telnek, úgy, mint főzés porszívózás gyerek nevelés, ezek igenis nagyon-nagyon fontos dolgok akkor látszik igazán amikor az ember nem csinálja egyből feltűnik mindenkinek.
Dudu: Gratula a kiscsajhoz!
Puszi zeze

Kép
Kép
zeze

mirosz, nem mentünk,mert beteg voltam. élni is alig bírtam. úgyhogy megint elmaradt :?

lányok, akkor a szabival mi van??? egész évit ki lehet venni??

szerintem a lényeg: ne paráztassuk magunkat. :)
jó éjt!!!
dimet

Jó reggelt Mamikák!!!
:lol:
Nálunk a TB-s azt mondta, hogy nem kell kivenni a szabadságaimat, hanem majd bele fogják valahogy a pénzenbe számolni, vagy kifizetik.

Képzeljétek el, tegnap alvás előtt mentem pisilni, de már alig bírtam menni úgy szurt a hasamalja+jobb bal oldalt a combtőnél, és szó szerint ordítva sikerült elvégezni a dolgomat. Szerintetek az létezik hogy a hólyagot nyomja a méh és az fáj? Vagy picur telepedett rá? Azt hittem ott maradok. :roll: Háton fekve bírtam elaludni. :?

Zeze azért nem vagyunk ám annyira beparázva!! :lol: :lol: :lol:

Na szóval hol is vannak ilyen profi babakocsik???

Ezer puszi
Nyusz
8)
nyuszifülû

Sziasztok!
Pár hete olvaslak titeket, most csatlakoznék, ha lehet. Mi 1998-óta próbálkoztunk a babával, amikor teljesen lemondtunk a vérszerinti gyerekről, és minden kezelést abbahagytunk, akkor sikerült. Valószinüleg a 18. héten vagyok, és rengeteget segítettek az elmúlt napokban a hozzászólásaitok. Sajnos elég parás vagyok, még sosem vártam babát, minden olyan új, nem tudom melyik érzés természetes, és mikor kell megijedni. Úgyhogy hálásan köszönöm a tapasztalataitokat!
kpanca

:lol: :lol: :lol:
:lol: :wink:
Isten hozott közöttünk Panca!!! Nagyon jó hogy itt vagy velünk!!! EGyre gyarapodik a piciny kics babanetes családunk. :):):)
:lol: :lol: :lol:
nyuszifülû

Mikorra vagy kíírva? Azt tudjátok már hogy kisfiú vagy leányzó?

Mi nem próbálkoztunk ilyen rég óta mint ti, csak 2003 óta. Én tavaly ősszel lemondtam mindenről, bőgtem egyet és elkönyveltem magamba, hogy vége, el lehet kezdeni járni Szegedre meg ide-oda. Inkább elkezdtük az esküvőt szervezni, mindent letisztáztunk, amit lehetett kifizettünk, és a természet gyönyörű csodája, hogy mindezt le kellett mondani, mert kiderült hogy majdnem egy napon lett volna a lagzi is és a születés is. :):)

Csók
Nyusz
nyuszifülû

ja, akkor kivehetem vagy ki is fizetik az egészet. oksa.

képzeljétek, nekem meg a bal combom "eleje" zsibbad el éjszaka. és olyan,mitha nappal is érzéketlenebb lenne a combom eleje,mint a másik. olyan furi. vhogy vmi ideget nyomhatok a csípőmben....pfff.

na, léptem. utazok. sziasztok
dimet

Nyuszifülű:

A 42. oldalon, ha jól emlékszem mirosz írt egy pár sort ezekről a szupi babakocsikról, én az ő leveléből kimásolom neked a honlapok címét, ahol megtudod nézni az egész választékot.
Valóban nagyon szép kis "járgányok" és én is bele vagyok szerelmesedve, csak egy a gond, hogy itthon nem igazán láttam még ilyen márkájú babakocsikat. A Kikában talán van, ott láttam pár hónapja, de igazából nincs/ nem volt akkor túl nagy színválaszték. Itthon egyébként 90-100 ezer körül vannak, de ha jól emlékszem ugyancsak mirosz írta ( bocsi ha nem) egy pár oldallal ezelőtt, hogy ausztriában sem igazán olcsóbb, sőt a jobb minőségűek 500 euro körül mozognak.

Április végén, vagy május elején tervezünk egy kis ausztriai kirándulást ( nem babakocsi miatt) de akkor mindenképp körül fogok nézni, és ha érdekel, majd beszámolok.

www.hartan.de
www.hoco.at

Mindenkinek minden jót, és ami a legfontosabb jó egészséget!!!!!

Sziasztok,

Móni

Kép
Kép
moni1973

dimet : szerintem nem minden cég fizeti ki a szabadságot ( elvileg nem is szabad szabadságot pénzben kiváltani, ha jól tudom, de persze mégis sok helyen megteszik), úgyhogy én a helyedben megkérdezném.
Én úgy tudom, hogy nem kell kivenned az idei szabidat, mielőtt visszamennél majd dolgozni a többivel együtt ( GYÁS+GYED alatt járó szabik) kiveheted. De lehet, hogy nálatok is kifizetik, szerintem kérdezz rá. Pláne , ha neked ez lenne a kedvezőbb :D

Üdv,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Mona, szépek a babakocsik, de egy dologra figyelj oda! Ezeken a kocsikon is láttam többen is, hogy a lábtartó nem külön részként funkcionál, hanem egyben van a kocsival (az első részhez van rögzítve). Remélem érted mit akarok, szóval nekem több ismerősöm is ilyen fajtájú kocsit vett és a gyerek még ülni se tudott, de már nem tudták használni a méregdrága kocsit, mert kinőtte a lukró, mivel a lábtartó akadályozta a kényelmes fekvésben.
Mi Toma babkocsit vettünk Rékának, nem is veszek másikkat. Ehhez járt mózeskosár, amire sokan azt mondták, hogy felesleges, de én nagyon szerettem. Mivel Réka januári ez a mózeskosár is még plusszban tartotta a meleget, nem kellett még 100 db takarót belerakni a kocsiba. Persze most a nyári babával más lesz a helyzet, de nekem kivehetős a mózeskosár és ha még alszik, akkor is ki fogom tudni venni úgy hogy ne kelljen felébreszteni.

Panca, üdv!

Gratula a kiscsajokhoz! Még a végén többségben lesznek? :D

Kép
Kép
robcsi03

robcsi: én nagyon szeretném gyarapítani a "női szakaszt", remélem így lesz. Jövőhéten kiderül, vagynem?! :D

Móni

Kép
Kép
moni1973

Augusztus 10-25 között fogok szülni, ha minden jól megy. "Sajnos" annyira az örökbefogadás intézésével voltunk elfoglalva, hogy , ha megfeszülünk, sem tudjuk mikor volt meg a mensim utoljára. :oops: Szörnyen szégyellem magam, hiszen előtte évekig tudtam hányadik napon vagyok. Mindig a méretekből számol az orvos, így persze folyton más az eredmény.
Hétfőn voltam uh-n, de az orvos nem tudta biztosan a nemét, inkább nem mondott semmit, majd 6 hét múlva :cry: Nagyon fiút szeretnék, a párom inkább lányt, úgyhogy mindenképpen örülünk majd.
kpanca

sziasztok!
üdv itt panca, gyere gyakran :)

robcsi, köszi, de ahogy elnéztem, mindegyiknél úgy van a lábtartó, úgye?

nyuszifül
http://www.bergon.hu
http://www.brendon.hu
http://www.babakocsi.lap.hu
én is mindenképpen mózeskósarasat szeretnék.

Kép
mona76

bee, nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

Kép
mona76

Mona, ezen a kettőn nem, bár a másodikban nem vagyok biztos, mert arra rá van téve a lábzsák.

Kép
Kép

Kép
Kép
robcsi03

aha, már értem. Köszi!
Kép

Kép
mona76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X