Evica: jaj de edes Onur ezen a kepen! Eddig ez az abszolut kedvencem rola!
Bobita: en akartam vinni Bercust szeptember kozepetol, de azt mondtak, ahova vittem volna (Budakalasz), hogynaluk csak 5-6 honapos babak kezdhetik az uszast, mert elotte nem olyan a babokak hohaztartasa, hogy 45 percig birnak a 29-30 fokos vizet. Pedig en mar nagyon beleeltem magam, Bercel is imad furcsizni!
Manoci: Hannus hizott ezek szerint mar egy kilot. Kis ugyes baba
Rena: Sajnalom Balazst, szegeny mar tobbszor volt beteg
Jobbulast neki!
Lanyok, annyira de annyira boldog vagyok, kepzeljetek Bercus most mar mindig a kisagyaban alszik napkozben is! Es enm is keveset! Vegre! Nem volt egyszeru, de megerte! Es ami a legjobb, hogy o is sokkal jobb kedvu lett (gondolom sokkal kipihentebb, amig a kezunkben aludt, volt hogy egy nap csak 3szor 10 percet aludt...) Elso nap amikor nekialltam a nagy kiserletemnek, az elso kisagyban-elalvashoz 50 perc kellett, ez volt a vizvalaszto, fel ora utan majdnem feladtam, de aztan megis csinaltam tovabb. Az volt a strategiam, hogy leraktam a kisagyba, odaraktam neki egy textilpelust amit lekajalt elotte, igy picit anyetej-szagu volt, megpuszilgattam, es mondtam neki, hogy aludjon szepen, de ha vmi baj van, csak "szoljon", es mar megyek is.
Amint kimentem sirt, akkor vartam vagy 10 masodpercet, megint bementem, megint megpuszilgattam, megint elmondtam neki, hogy aludnia kell mert almos, es hogy ha van vmi, csak szoljon, megyek. Kimentem megint sirt, ez igy ment 50 percig, akkor elaludt, es aludt 40 percet, de kozben felkelt 10percenkent, es csak ugy aludt vissza, hogy bementem hozza es megpuszilgattam. A masodik alvasnal mar csak 10 perc kellett es elaludt, es aludt 2 teljes oran keresztul!! Teljesen odavoltam meg vissza, elotte levo 3 napban osszesen nem aludt ennyit... Meg aznap a 3. alvasidonel pedig leraktam a kisagyba, es egy hang nelkul elaludt. Azt hittem vmi baja van, olyan csendben volt, bementem hozza, erre aludt. kis edes pofa. Es azota is a kisagyaban alszik! Van hogy kicsit nyugosebb es tobb ido kell neki az elalvashoz, de 10 percnel nem kell tobb, es min. 40 percet alszik mindig! Annyira jo! ne haragudjatok hogy ilyen reszletesen leirtam a dolgot, de ez most nalunk nagy szam, mert az elmult ket 2 hetben horroro volt a napkozbeni alvas, es ezert nagyon nyugos is volt szegenykem. Egyebkent most is kell figyelnem, hogy kajalas utan mikor farad el, mert ha nem rakon le idoben, akkor "tulporog". Altalaban eszik (20 perc), utana fenn van 1 ora 10 percet, akkor farad el, es akkor alszik kb. egy orat.
Ma vagyunk 12 hetesek (szoval Annaluca is!
) Lemertem a dragam: 5520 gramm
Jo ejt mindenkinek!
Etus