Új privát üzeneted érkezett!

Buffon: „A stílus maga az ember"

Annak idején, mikor kirobbant ez az egész vita, leírtam Beának, hogy jó, hogy elmondta a véleményét, csak egy kicsit csiszolgathatna a stílusán.
Most is azt mondom, hogy jó, hogy mindenki elmondja a véleményét, de... Foster, ez a stílus azért... hogy úgy mondjam... Látjuk vagány csaj vagy, jól megmondtad! De minek is? Miért volt erre szükség? A Feri szavai azoknak a csajoknak szólt, akik eddig is írtak a márciusi topikba. Ha valakit érintettek azok, akkor az reagált volna.
Amikor Kölyök írt, akkor én annyit reagáltam rá, hogy lenne mit, de nem teszem. No, hát akkor most megteszem: annyira, de annyira deja vu érzésem van: anno 36 fős lányosztályba jártam középiskolában. Ott szólt valahogy állandóan arról az élet, hogy kinek van több barátnője, ott voltak olyan véd- és dacszövetségek, amelyek egy következő konfliktushelyzetben újra felbomlottak, és újjáalakultak - esetlegesen épp az "ellenfél" csapatából. Valahogy olyan érzésem van most, hogy ez arról szól, hogy "bebebe, nekem több barátnőm van, mint nekeeeed". Mert most már pontosan nem is tudom, miről szól ez az egész. De hogy ezt a márciusi topikot kezdi nagyon durván szétzilálni, az biztos.
És - szerintem - sok lánynak, anyának, kiskölyöknek szüksége van egy topikra, ahol megoszthatja épp aktuális örömeit, bánatait akár a gyerkőccel kapcsolatban, akár azon túl.
Ez a hétvégi csörte valószínűleg sok embernek elvette a kedvét az írogatásról. Egy pillanatra az enyémet is. De basszus, itt van még legalább 10 ember, akik szépen, lelkesen írogattak nap, mint nap, érdeklődtek a másik iránt nap, mint nap, megosztották velünk az épp aktuális dolgaikat nap, mint nap... És jó volt tőlük kérdezni, ha épp arra volt szükség! És most hagyjam itt őket??? Dehogy is!
Ha valaki valamin megsértődik, akkor nosza, menjen! De hogy egy egész társaság kedvét, hangulatát rontsa???
És lehet, hogy unalmasabb a topik, lehet, hogy kevésbé "humorharoldok" az ittmaradottak, de bizony van valami, ami miatt működik mégis!
Az első vitánál Pati feszegette a témát, hogy megváltozott a topik, akkor én írtam valamit, viszont Pati nem fejtette ki, hogy szerinte miért változott meg, illetve mi a baja, pedig kiváncsi lettem volna...

Én maradok... még egy picit... aztán majd meglátjuk ;)
linocs

Lehet h Foster kicsit szókimondóbb és karakánabb mint némelyikünk..lehet h tényleg egy kicsit nyersen fogalmazott de igaza van!!Remélem én mint törzs topictag megírhatom erről a véleményem.
Alapvetően itt az a baj h többeknek(és ez így van)szúrta a szemét h mit keres egy női topicban egy férfi egy szál maga...és ráadásul még igenis osztja az észt!!!!
Nekem a Nikivel semmi bajom,de Feri hozzászólásai kikészítenek :(
Engem mint 3 gyerekes anyát ne oktasson ki egy számomra ismeretlen férfi.
És bevallom hiába jött ritkán az utóbbi időben,amikor jött nekem nagyon sok(k)volt!!!Nekem a rengeteg általa feltett kép is sok....

Ez van...

Most lehet engem is utálni mert megírom a véleményem...

Én is szerettem ide járni,1-2 embert meg kimondottan csípek...de mára már nagyon gáz itt a hangulat :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Én is CSAK egy kukkoló vagyok.

A kezdetektől olvasom a topicot, mivel nekem is 2008 márciusi a babám, többször megfordult a fejemben, hogy csatlakozom, de nem tettem, nem tudom miért.

Nagyon jó kis topic volt ez, nagyon jó volt a hangulat itt.

Nekem az a benyomásom, hogy itt vannak emberek,akik nem merik a saját véleményüket megírni, hanem beállnak egy másik mögé, utána mennek. Gondolok itt arra, hogy jó néhányan Jim után mentetek, ami nem is lenne probléma, mindenki oda ír,ahova akar, de akkor miért kell viszajönni fikázni?

Elült itt a vihar, és akkor kezdődött itt a nulla beázás, meg stb, eléggé gyerekes szerintem.

Ferit pedig tiszteletbeli topic taggá fogadtátok, szóval hogy is van ez, most meg már szúrja a szemeteket, csak mert elmondja a véleményét, ráadásul nem olyan prosztó stílusban, mint ahogy itt néhányan teszik.

Most én is biztos megkapom, hogy semmi közöm hozzá stb, de nem baj,már annyiszor írtam volna véleményt, de most ez egy kicsit sok szerintem.Így én is hiába valónak éreztem,hoyg egyáltalán megpróbáljak csatlakozni.
Miért nem lehet egyszerűen,hogy akinek nincs kedve ne írjon,köszönjön el méltóképp, és kész.
Más topicokban is megesik ez,mégsem fajult idáig a dolog.

Be is fejezem.

Mosoly
mosoly

Niki!

Ne haragudj, szerintem nincs igazad.
"Bosek (meg a többiek) Te is találkoztál Ferivel, sőt még beszélgettél is vele... akkor is bunkó volt, mint ahogy most látod? Vagy ha esetleg leírtad volna, hogy hééé csajok, én beszéltem Vele, jó fej volt, akkor kitiltottak volna az új topikból? Vagy bárki aki találkozott vele, esetleg mellé(nk) állt volna."

Egy szóval nem mondtam, hogy bárki bunkó. Csak annyit, hogy én többek között a Feri írásai miatt mentem el. Eleinte tényleg tetszett amit írt, jó volt olvasni a történeteit, de egy idő után elkezte osztani az észt és ez engem bántott. Igen, tényleg találkoztunk személyesen, beszélgettünk, de ettől még nem tartom jófejnek.

Alapjában véve Foster sokak véleményét fogalmazta meg, az enyémet is. A stílusa pedig nekem kifelyezetten tetszik, ami a szivén, az a száján. Én is ilyen vagyok, csak mivel ez egyeseknek bántó lehet (lásd Jim esetében), ezen a fórumon próbáltam magam visszafogni. Nem is kapcsolódtam be nagyon a vitákba, hanem szépen csendesen kikoptam innen.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Mosoly!

Igazad van:semmi közöd hozzá!!!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hé Csajok!!
Front van, vagy mi a szösz??????

Remélem azért fekete zsákot még nem húzunk a topikra!

Mindenki adja ki ami a szivét nyomja, aztán hajrá sütőtök, meg kakis pelus, meg ki hány gramm és hány centi. Engem igenis érdekel!!!

És ha valaki löki a véleményeket, légyszi írja le kiről beszél, mert nem tudom mit vegyek magamra!!! Köszi (pl azt sem tudom régi vagyok, vagy új??? hmmm :? )

Jut eszembe egy homeós megoldás:
LINOCS! LÖKJ EGY JÓ NÓTÁT!!!!

Holnap ébredjünk kedélyesen és folytassuk ott, ahol még jókedvűen abbahagytuk.

Tudjátok: Hullámvölgy után jön a hullámhegy :lol: :lol: :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie, stílusosan, ámen :lol: :lol: :lol:

jó éjt mindenkinek!
Vendég

Panny:nem csak abban van igazam, hogy semmi közöm, hozzá.

Aki a Ti véleményeket osztja, az elmondhatja mit gondol, sőt még helyeseltek is, a másik meg csak kussoljon.Ez aztán a hozzáállás, gratulálok!
mosoly

Sziasztok!

Visszaolvastam................

Egy kicsit (MARHÁRA) ütötte a nevetős, lelkendezős stílem az addigi hangulatot, de istenuccse nem olvastam el még a felettem levő hsz-t sem........

Szóval.

Van véleményem, de nem fogom leírni!!! Nem tudom, hogy hálistennek vagy sajnos, de nem az ókori Görögországban vagyunk az agórán, ahol megköveztek volna érte, de bizony nem vagyok hajlandó állást foglalni senki mellett!!!! Eddig sem tettem!

Hoztam keresztelős fotókat!!! :) És nem keresztelőseket is!

Kép keresztanyut is megkeresztelték!!!!

Kép Mária lelkésznő nagyon tetszett Nórinak! Elpihent egy pillanatra a vállán, de azt sajnos nem sikerült lekapni!

Kép Útrakészen vagyunk! (Időrendet kéretik nem nézni!!)

Kép Ma délelőtti fotó!!!! Akkora egy rafkós kisördög, hogy csuda!

Köszönöm az eddig kapott szavazatokat!!!!! :)

Jelentem, végre helyre állt a régi rend köztünk T-mel!!!!! Olyan jó volt........ Vérszemet is kaptam! :roll: :oops:
Vendég

Mona, Nóri nagyon szép kiscsaj, és tiszta apja. :lol:
Megpróbálok szavazni!
Vendég

Mona,Valamiért nem enged regisztálni, holnap megpróbálom újra.
Vendég

Kacika!

Inkább a sógornőm, de gy tőről fakadnak, T-nek i olyan szép vágású mandula szeme van!!!!!!

A sógornőm és Nóri meg mintha anyja-lánya lennének! Komolyan!

DE AKKOR KI AZ ANYJA????????????????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mona: szavaztam, én voltam a 20., úgyhogy esélyes a csaj ;) (van is miért!!!) ! Csupaszem egy lány! nagyon szépséges! Jófej, hogy "kikezdett" a lelkésznővel, aki meg nekem így képen keresztül kedvesnek tűnik!
Amúgy nekem is mondta már a Kedves, hogy menjek el "anyasági vizsgálatra" ;)

Ja, amúgy nagyon vigyorogtam, mikor délután beviharoztál az amúgy sem szélcsendes topikba :)
linocs

Monácska: 23-nál járunk!!! :D :lol: :D

Kép Kép Kép
fanetta

Lusie!

Ezt a minap találtam, mikor homeós dolgokat kutattam!!!!!

Ha az emlő nagyon fájdalmassá, keménnyé válik, a BRYONIA és az APIS szedése hamar megoldást nyújthat, hiszen hatásukra megnyílnak a tejcsatornák, és a megrekedt tej elkezd folyni. Így a fájdalom is megszűnik, és megelőzhető a lázas állapot kialakulása.

Petramama!
Hogy vagytok?????? Kérdezted Potykáékat? Remélem segítettek, mert nekem azóta is lelkifurim van, hogy nem................

Nyah, menek aludolni!
Pá csajok!
Vendég

[quote="linocs"]
írta:
linocs
Ja, amúgy nagyon vigyorogtam, mikor délután beviharoztál az amúgy sem szélcsendes topikba :)

Annyira nem volt szándékos!
Ráadásul elkezdtem onnan olvasni, ahol elszakadtam tőletek.............
Hát csak kerekedett a szemem, csak kerekedett.................................. Pfffffffffffffffffffff

No, mindegy!
Így jár, aki nem olvas mindennap!!!!

Egyébként Mária lelkész tündéri volt! Hívott minket misére a hétvégére is.
Még nem tudom, hogy megyünk-e. Nóri végig bömbölte a keresztelő kétharmadát, pont a délelőtti nagy alvásába csúszik bele az istentisztelet!!! Nem tom................ Meglátjuk!
Vendég

Mona, ja tényleg, a múltkori esküvői képeken ott volt a sógornőd, tényleg teljesen ő, mármint Nóri :lol:
Megpróbálok regisztrálni, és szavazni :D
Vendég

Kacika,
jobban van Petrus??? a 8 orrszívás nagyon durva!
Félve szólok :wink: , hogy van kedvünk talizni :) :)
Holnap vagy holnapután? a péntek nem annyira jó...

Mona,
Nóri gyönyörűűűűűűű!!! Próbálok én is szavazni...

Hú megyek, mert felébredt az ördögfióka (majd mesélek, iszonyat miket művel mostanság!), mármint másodjára felébredt, nem ám eddig aludt este óta :) !

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Lusie,
Petike hogy van? Dokinő mit mondott?

Kacika,
örülök, hogy Petrus egyre jobban van! :)

Mona,
köszi a keresztelős képeket! Nekem tetszik az a kép, amin ketten vagytok! :)

Dóri délután extra nyügi volt, biztos a fogacska kínozza. Remélem már, hogy napokon belül kijön az első, mert már látom a fehéredést az ínyén. A délutáni evéssel volt a fő gond, hogy evett valamennyit, aztán sírni kezdett, majd visszadugtam Neki a cumisüveget, akkor újra enni kezdett, majd megint sírás és ezt így ment legalább 10-szer... Este raktam fel Neki egy Vigantol kúpot, így hamar megnyugodott és nem volt gond az éjjeli alvással, bár egyszer megint felsírt, mint az utóbbi pár napban.

Melinda

Kép
melinda80

Halihó!

Monácska, szavaztam vagy 5x! :) Nagyon köszi a keresztelős képeket, nagyon szépek vagytok, hiányolok viszont egy családi fotót. ;)
Mosoly szia! Nem tudom ki vagy, de köszi, hogy mellénk álltál. Most, hogy csappant a topik létszáma gyere gyakrabban és mesélj Magatokról! :) Persze ha még van kedved az ittmaradottakkal babákról is csevegni. :)
Panny, sajnálom, hogy megbántottunk a képekkel, ettől függetlenül azért érdekelne pár Alsópáhoki kép, ha már kacérkodunk mi is a gondolattal, hogy odamenjünk... :)
Lusie, köszi! ;) Szerencsére itt még vannak jó kis hagyományok, amiket igyekszik ápolni a falu apraja-nagyja. :) Én nagyon szeretem az ilyen rendezvényeket. :)
Kiszazsu, én szoktam nézni az albumot és észere is vettem, hogy nem kerülnek fel az új képek. Sajnálom, hogy nincs kedved csinálni, csak miattam meg nem is kell. :(

Sajnálom, hogy az én írásomra nem sok reagálás jött és a lényegre meg senki sem válaszolt. Viszont Fanetta, Lusie, Linocs köszi Nektek! :)

KépKép
KépKép
mni

Hun vagytok emberek????

Zsu: mostanában mi is úgy járunk, mint ti: konyhából hallom, hogy kopp - aztán roham be a szobába, kiszabadítani a kölköt a 10-20 centis résekből, megvigasztalni, újra letenni a földre, aztán kezdeni az egészet előről.
Az a baj, hogy Nimit is sikerült elrontani: miután megtapasztalta a nagy szabadságot, nem akar a kiságyban maradni, ezért aztán mindenhova beleveregeti a buksiját.

Melinda80: a vigantol kúp nyugtató hatású ??

kmanna: na miket művel Panka baba?

Juditkecsmemét(!): te is eltűntél, mint szürke szamár a ködben!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!
Én nem tűntem el...Talán csak tegnap nem írtam...
Nagyon nem szeretem a vitákat. Viszont előtte leírtam, hogy aki ír, ír, aki nem nem....Ennyi. (amúgy én mindig afféle villámhárító voltam, ha két csapat húzott széjjel, én mindig középen maradtam. A csapattagoknak meg osztozkodniuk kellett rajtam - nekem nem az az elvem, hogy vagy velem vagy ellenem...sajnálom ha valakit ezzel megbántok)

Tegnapelőtt Abonyban voltunk anyósoméknál, útközben szedtünk két hatalmas szatyor őzlábgombát, azt dolgoztam fel. Mire kész lettem vele, egy falat nem ment le a torkomon...(volt benne kukacos is - talán azért).

Képzeljétek ma reggel 9-kor keltünk és ez nagy csoda...
Nimó este 10-től odáig nem szopott. Éjszaka nagyon szörcsögött egyszer, akkor kiszívtam az orrát - és onnan reggelig aludt. Az ágynemű tiszta tej lett, és a jobb cicim most is majd szétdurran...Abból még azóta sem evett. Viszont annyit szopott a balból, hogy ha mozgatom, hallattszik ahogy lötyög a tej, és ki sem szívta az egészet....

Mona!
Szépek a képek, köszönjük őket!

Kmanna, Kacika!
Nekem is jó a holnap, holnapután közül vmelyik....

Niki!
Megvan a mosogatógépünk, AEG-elektrolux....
Viszont többé a lábam sem teszem be elektronikai üzletbe, interneten fogok rendelni...Ingyen házhozszállítják, jó kis videóbemutatók vannak, széles választék stb.
A Media Markt-ban vettük, de jótállási jegyet nem kaptunk, a kocsi lerobbant, másnap 70 km-re visszamentünk (annyi tőlünk) erre leltár...Felrobbanok..Írtam panaszlevelet, postán talán eljuttatják...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ja és eldöntöttem, hogy sokkal kevesebbet jövök, mert a gyerekeimtől veszem el azt a maradék kis időt is amit a tanulás mellett rájuk bírok szánni.
Senki se haragudjon meg ezért rám, de sokszor rettenetes bűntudatom van amiatt, hogy nagyon sok időt töltök a gép előtt.... :( :( :(

Természetesen kíváncsi vagyok kivel mi van, de nagyon kevés az időm most, ha túl leszek majd mindenen (jövő nyárra) akkor gyakrabban jövök majd. Akkor már "csak" a nyelvvizsgára fogok gyúrni.... :lol: :lol:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Panny: részemről nem utállak, sőt - korrektnek találom, hogy az utolsó előtti hozzászólásodban leírtad, hogy mi bánt - ezzel megtetted az első lépést szerintem a helyzet rendezéséhez. :D (de azért pár képre csak igényt tart a szépigényem Nikiéktől :lol: )

Niki: ne má!!! minek magyarázni a nyilvánvalót!!! Pláne nem, egy lesből támadó, kést mártogató Forestnek. Előttem világos, hogy nem bántó szándékkal közeledtetek, mint ahogy az is, hogy, Panny sem most.
Szerintem, ha valakinek valami baja van valakivel, akkor azt próbálja meg kommunikálni az illető felé - így talán megoldható. Egy próbát mindenképem megér, úgy gondolom (ITT MOST NEM KIOKTATAOK SENKIT, HANEM LEÍROM AZT, HOGY ÉN HOGYAN GONDOLOM).

Kedvenc Bosekem: ne mondd má, hogy te is felszívódtál!!! Hát sehol nem találok én olyan bosekes Boseket, mint te!!!!

Zsu: és te???

Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de titeket ki bántott meg? Vagy mivan??

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Zsu!!! Hogy rád milyen stabilan lehet ám támaszkodni!!! Ha eltűnök, neked előbb utóbb feltűnik a hiányom és érdeklődsz, hogy merre vagyok!!!Olllyan de ollyan jól esik! Persze minden hiányolásnak örülök és sokan tudtátok is, hogy elutazunk jópár napra, szóval félreértés ne essék, abszolúte nem veszek zokon semmit.

Sokszor nekem is éjszaka, mikor nem tudok aludni beugrik egy-két név, hogy milyen régen nem írtak közénk, de másnapra, vagy mire géphez jutok elfelejtek érdeklődni.

Mimi! ha olvasol, nagyon sajnálom, hogy nem írsz már közénk, olyan kis lelkes voltál és kitartó és mindenkihez volt egy-két kedves szavad. Nagyon sajnálom, hogy nem olvashatunk már.

Ginger, Nebula, Csujzi, Rima, Cicuka, Gy.anita, Biribon,Tündérmanó és még egy csomó ember eszembe szokott jutni, hogy hát velük meg mi lehet, és vajon fognak-e még írni nekünk. Remélem igen és minél többet!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bosek, Panny, Petramama, Bmárti, Kvaszévi: mind, mind a szívemcsücskei vagytok, imádtam a hozzászólásaitokat olvasni és nagyon szomorú leszek, ha nem írtok többet nekünk. Persze a döntéseteket tiszteletben tartom, de azért kicsit gondoljatok ilyenkor ránk, a többiekre, akik itt vagyunk és nagyon sokat jelentetek nekünk és hiányolni fogunk. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: És szeretnénk nyomon követni Blanka, meg Botika, meg a 3 Kozák fiúk, meg Bencus, meg a 3 Őrylyány fejlődését. És mostmár csak meg sem tudjuk lesni majd őket :wink: :wink: :wink: , ja de az iwiwen, dehát az nem ugyanaz.

És kedves Kukkolók! Mosoly, és a többiek, Msr. Foster te is! :wink: :wink: :wink: akik hol priviben, hol itt, hol amott, leginkább némán, de léteztek! Ha jó minket olvasni és szívesen jönnétek,

GYERTEK BÁTRAN ÉS ÍRJATOK NEKÜNK LÉCCCI!!!! Tudjátok a ház ajtaja nyitva áll és senkit ne riasszon el, hogy néha tányérok törnek vagy poharak esnek le, azért ez mégiscsak egy nagy ház sok-sok szobával és kedves házlakóval!. Minél többen vagyunk annál jobb. Bármiról, gyerekről, gondokról bajokról, hozzatok sok-sok képet és osztozzunk egymás örömében, bánatában.

Szóval, ki lesz elég bátor és előtűnik a némáságból? Az első három jelentkezőnek felajánlom a méltán híres Szilvánusz-féle pizza egy-egy szeletét! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szijaaaaaaaaaaaaa Szilvánusz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát meggyüttél!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Szia Fanetta! Hát meg, így is úgy is! 8)
Amúgy te csak ne beszélj aki hónapokra el-el tünedezik. Nade a lényeg, hogy csak-csak vissztér! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

A Szilvánusz-féle pizzáról nyilatkozhatom: jóóóóóóóóóóó!

(ezt a csábító ajánlatot ;) )
linocs

Szilvánusz, hát pont ezért hiányoltalak!!! :D :D :D :D :D
Fanetta, én nem tűntem el. Csak nem volt sokminden, amiről írjak. Most sincs. :?
Niki, korábban már mondtam, hogy egy időre leállok az albummal. (Még mindig vannak a gépemen régi képek, amik feltöltésre várnak. :oops: ) Majd az egyéves szülinapi képeknek nyitok új albumot, ha lesz rá igény.
Juditk, sajnálom, ha ritkábban fogsz jönni, de igazad van: a család az első. :P
Vendég

Szeretek tekeregni, nem vitás!!!! Irigykedsz????? :P :P

És még valami Szilvánusz: persze, hogy örömmel látunk itt mindenkit, csak TARTSA TISZTELETEBEN A MÁR ITT LEVŐKET, ÉS VÁRJA MEG, HOGY MELEGEDJEN MEG A FENEKE ALATT A SZÉK, MIELŐTT NEKIUGRANA VALAKINEK :!: :!: :!:

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta!
Igen igazad van, abszolút, ezt korábban már a Beával kapcsolatban én is kifejtettem. De azért azt ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a Msr. Foster is utánagondolt a dolognak és beismerte, (sőt talán elinézést is kért, de lehet, hogy ezt már csak odagondoltam), hogy a stílusa nem volt éppen baráti. És hát mindenki megérdemel egy második esélyt :wink: :wink: :wink: ugye, ugye??!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jól van lépek, mert várnak finom leveskével :wink: :wink: :wink: , csók mindenkinek!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Ohóóó Szilvánusz!!! Te aztán tudod tűrni-csavarni a szót!!! De igazad van, a második esélyt illetően.
Na én is lépek, mert valami azt súgja, hogy hamarosan vendégeim jönnek :wink: :wink: :wink:

Kép Kép Kép
fanetta

Na végre kezd enyhülni a vita, nem hiába mondják, hogy aludni kell rá egyet :D

Anna, JuditK, nekem a holnap lenne a jobb!! Hol és mikor?Olyan jó lenne ha végre összejönne.
Én akár ide hozzánk is nagyon szívesen várlak benneteket. Van nagy kert 5000nm :wink: , és mellettünk egy nagyon klassz játszó Levinek.

Az Aeg-et szerintem szeretni fogjátok :D

Köszönöm a kérdéseket, javulgat a lány, néha szörcsög még szegénykém, de már éjjel nem is kellett szívni neki az orrát, bár reggelre meg szépen teli is volt.
Ma du megyünk vissza kontrollra.

Fanetta, a székes hasonlat júúúj de találó!!!

Niki, és nagyon szeretem a képeiteket!!

De Panny te is ígértél, és szívesen megnéznénk azokat is!!

Ja, és egy örök igazság, nem szabad vitázni, --És főleg nem ismeretlenül-- vallásról, politikáról,bőrszínről, nemi, etnikai és egyéb hovatartozásról, mert abból nem sok jó sül ki, emiatt már évtizedes barátsásgok is felbomlottak, háborúk is indultak :cry:
Vendég

Heli Csajok!

:lol: :P :lol:
Ezt gondolom a feléledésről!!! Hurrrrráááá

Úgy szeretlek ám Benneteket! És mivel minden rosszban van valami jó, ez a vita kicsit más oldalról mutatott meg mindannyiunkat. Lehet, hogy inkább csak kitisztult ki milyen, de sokan közelebb kerültetek a szívemhez :lol: Tényleg!

- Monácska: nagyon tutik a képek, evangélikus v. református keresztelő volt? Sugárzik a lelkésznőről az emberszeretet, tetszik.
Örülök, hogy T-ddel rendeződtek a "dolgok". Egyébként nagy hejehuja volt a keresztelő után? A beékelt hsz-od nagggyon vicces volt, nekem tényleg tetszett, jól jött ki.

- Linocs: Miért nem kapunk egy kis zenét??? Vagy hagyjalak már a fenébe? :P

- Juditkm: Én is sajnálom, hogy ritkábban fogsz jönni, de absz. megértelek. Nagggyon tetszik az optimista jövőképed: talán jövő nyár után többször jössz (nem pontos idézet :lol: ). Az új gépedet kipróbáltad már??? Tényleg brutál néhány üzlet. És miért nem adták oda rögtön a jótállást???
Vigyázz nehogy begyulladjon a melled, inkább "csapold" le egy kicsit! Bár már biztos túl vagy a következő szopizáson. Az éjjeli orrszívás után nem kellett nyugi-szopi??? Nem semmi! Egyébként gratula az átaludt éjszakához, szerintem ez a lehető legjobb, ami mostanában történhet velünk... :lol:
Most eszembe jutott, hogy a kiflis képek láttán meg akartam kérdezni, hogy Nimike nem fuldoklik tőle??? Petire hat szemmel kell figyelni, na jó néggyel (2 saját + 2 klencse) legalább, hogy idejében elkapjam, mielőtt baj lesz.

- Melinda80: Köszi kérdésedet, Petike jobban van, tegnap voltunk dokinál: hörghurut, kapott hörgőtágítót és Ambroxolt. Az éjszakát már végigaludta és képzeljétek reggelre a füléből egy csomó cucc-mucc kifolyt, úgy megijedtem, aztán meg megnyugodtam, mert valszínű, hogy akkor ott is gond volt és így megoldodott. Nyomásra absz. érzéketlen. Vigantol kúpról még nem is hallottam, bizti arra gondoltál, hiszen a Vigantol csepp a D-vitamin. :?:

- Szilvánusz: Nagyon tuti a véleményed, soha nem tudnék ilyen finom lenni. Apropó: Milyen a hinta, igaz most jöttetek nemrég haza, gondolom most fogjátok igazán próbálgatni. Az éjjeli merengésed absz. ismerős, néha úgy felidegesítem magam, pl. hogy nem jut eszembe ki honnan ír, hogy nem tudok visszaaludni, arra még nem vetemedtem, hogy lejöjjek megnézni, de nem sok hiányzott. :lol:

- Zsu: Az albumokat én is szoktam nézegetni!!! De igazad van, mostanság majd nem változnak olyan gyorsan a gyerkőcök, de azért az első szülinap még nagyon messze van!

Livi
Kép
Kép
lusie

Na de Kacika!!! Vita nélkül olyan uncsi!!! :lol: :lol: :lol:

Szerintem nyugodtan belefér, hiszen emberek vagyunk, csak tudni kell, mint mindenhol, hogy hol a határ!

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie, bár nem tőlem kérted... nekem most ez a csengőhangom. :)
http://www.youtube.com/watch?v=MR5xv3pt7KI

KépKép
KépKép
mni

NIKI! Köszi!
Pont ilyen most a hangulatom. Jól esett!!! :lol: :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést cici teljesen rendben van, viszont iszony köhögés, nátha vett le a lábamról. Zsomb még jól tartja magát, remélem nem is jön ki rajta semmi. Kopp-kopp.

Igen, én is inkább azok közé tartozom, hogy csendben megvárom a vihar elmenetelét. Vannak érzéseim, gondolataim, csak szavak nem mindig találhatóak rá általam, főleg ezen írásos formában. Élőszóban sokkal inkább könnyebben megy.
A mostani újjabb lávakitörés alkalmával belémnyilalt, hogy ki mindenkit veszítenék el, akit nem szeretnék, sőt ámblokk ezt a topikot se szeretném. Van akinek semmiféle elérhetőségét nem ismerem ezen kvűl, és elszomorított, hogy mint egy film kettévágásakor megszakadna a kapcsolatunk.....

Lehet, hogy a nem túl jó közérzetem miatt most inkább egy kissé érzelgős hangulatba kerültem, és különösen meghatottak Szilvánusz fentebbi sorai. Nagyon letisztultak és kimondottan közösségépítő gondolatok.... Ezt most nem a pizzáért írtam...

Én szeretem az összes babásképet, nem érzem sértőnek, ha nem reagálnak rám, nem zavar, ha napokig nem hiányolnak, nem zavar, ha valaki átugorja az írásaimat, biztos van olyan aki az én szavaimnak is tud időnkét örülni... Nyitottnak érzem magam bárki felé, de ez nem jelenti számomra, hogy számonkérhető legyek. Ilyen egy topik, amit eszembe nem jutna zártá tenni.

:wink:

Hulla vagyok, gyerek alig alszik, nagyokkal sok az iskolai miegymás dolog, de nekem ettől is szép... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Na még egy, szerintem csodaszép hangja van: http://www.youtube.com/watch?v=MoGEqR9urkI

KépKép
KépKép
mni

Szilvánusz!

Látod amikor azt írtam hogy nagyon csípek1-2 embert,akkor többek közt RÁD gondoltam!!!

Én mostmár nem szeretnék semmit kifejteni,véleményezni....asszem már megtettem,mindeki előtt ismeretes és vállalom!!!!

Kacika!

Abban nem értek egyet h nem szabd azokról a témákról vitázni amiket írtál..azért ember az ember mert gondolkodik és vannak gondolatai,érvei,véleménye.Kultúráltan igenis vállalom a véleményem és a hovatartozásom legyen az politika vagy vallás...

PL.Jimet nagyon-nagyon bírom, annak ellenére bírjuk egymást hogy ő balos én meg(akik ismernek tudják)hogy hatalmas jobbos vok és fideszes.A véleményünket elmondtuk egymásnak és ennyi...és nem vesztünk össze vele,sőt!!!

Képeket majd küldök,csak a lap-topon van én meg az asztalit használom.....szal türelem:)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hát persze lehet vitázni, Panny, Lusie, csak ahogy írtátok, kultúráltan. Nem faszozni, meg mittudomén mik voltak még itt.
Na meg..szerintem...de ez csak magánvélemény, az írásos vita nagyon veszélyes. Ide tartozik persze az emil, és sms is.
Nagyon könnyen félreérthetők, olyan hangnemet is mögé értünk, ami esetleg nincs is.
És azért veszélyes, mert ez lesz belőle, ami itt is. HOgy a közel 50-60 emberből, ha kb 20 ír.(peersze nem mindenki a vita miatt ment el, de sokan) És ennek nem kéne így lennie, mert a véleménykülönbségek ellenére én pl. de biztos sokan, szívesen vennénk ha az elmaradottak is írnának.

Na menni kell a dokihoz kontrollra.
Vendég

Aztán lehet hogy tévedek ám :lol: :wink: :P

Na tényleg léptem.

Kecskeméti csajok, írjátok meg du kinek hol mikor jó, este jövök, ha nincs iromány, zaklatlak benneteket sms-ban! És ezt vehetitek fenyegetésnek is. :lol:
Vendég

Kacika!
Nekem holnap jó.

A gépemet még nem szerelték be... :(
Nimó éjszaka visszaaludt minden gond nélkül. :lol: Reggel 9-ig.
Ja és öklöndözik néha ő is, de résen vagyok...
Ma virslit evett, párolt répával, meg egy ici-pici sült krumplit. (na jó csak kóstolót kapott - a hűtőben ott figyel a céklás krumpli, de mivel ma sok volt az anyatej, később kap belőle). Mellette már 4x szopott és nem kis mennyiséget. Valahogy mára megnőtt a tejmennyiség....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

JuditKecskemét!

Nálunk is annyi a tej, hogy ma még nem kapott kanalast a lány............. :shock: :shock: :shock: Éjféltől reggel 6-ig viszont 4x ébredt a ribi enni!!!! Pffffffffffffff Én is hulla vagyok!

Pumperka!
Bujkálódik bennem is a nátha, vettem is Oscillot meg Stodalt megint!!! Remélem ennyi volt, egy kis torokfájás és kész! Gyógyulj hamar!!!!!!!! Egyébként pont ezen gondolkodtam, hogy oké, van két-három telószámom néhányótoktól, de nagyon hiányozna egy jó pár ember!!!! És mivel jómagam sem mindig reagálok és el-el tűnök néhanap, bizony én sem veszem fel, hogy nem mindig hiányolnak, nem mindig reagálnak rám! No de félre téma!

Szia Szilvánusz!!!
Fotók???? :lol: :lol: :lol: Jól mulattatok???

Lusie!
Református volt! És voltunk a keresztelő után 19-en plusz Nóri! Ez nagy????? Én hulla voltam a végére................ Szegény dédike állta az egészet, nem győztem neki "hálából" (és amúgy is!!!) segíteni!!!

Rinya van.......... Minnyá jövök!
Vendég

Lányom gépel...............

jkfpewojklwrtn vüöóü 16542őé. -éőér.-é6+-.--1
2úá3

:shock: :shock: :shock: :shock: :? :lol:
Vendég

Monácska!

És jó lett Nórira a rendelt cipőméret? :D
A képeken nyoma sincs a keresztelő alatti sírdogálásnak. Csinik voltatok. Mint mindig. :lol:

Gyorsan én is néhány képet, ami most került le a gépről:
Még a Sportágválasztóról, ahol Kikó férje aki főrendező volt, a sok ügyes bajos dolga ellenére kiszúrt magának eme felkiálltással :Szijjjjja Pumperka!
De kölcsönös volt, mert én is egyből megismertem. :wink:

Kép Kép Kép Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Levente énekel: (nem tudom miért ilyen sötét, az eredeti nem ilyen) :( :lol:
http://www.indavideo.hu/video/Levente_enekel

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, és hánykor? Fél 10-10 körül? És hol? nálunk vagy Kecsón?
Anna?

Videót mindjárt megnézem, Pumperka, de jók a képek!!!
És mik tetszettek a gyerekeknek?
Vendég

mi ki tudunk menni hozzátok!

Anna!?

Oda megyek ahova mondjátok...
10 után érünk bárhová is....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

[quote="szilvánusz"]
írta:
szilvánuszSzóval, ki lesz elég bátor és előtűnik a némáságból? Az első három jelentkezőnek felajánlom a méltán híres Szilvánusz-féle pizza egy-egy szeletét! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na MOST kaptam kedvet végre előbújni :wink: :wink: :wink:

Szilvánusz, stipistopi a pizza :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?