Új privát üzeneted érkezett!

Mushi:
és nem tudod mi okozhatta????

Zöldi:
jobbulást neked!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Zöldi remélem jobban vagytok!

Mush! Leírom a tegnapelőtti éjszakánkat!:mrgreen:
Dani 3 fele eszik, nem kakil, viszont tiszta pisa az egész pelenka, van vagy fél kiló. Kaja után kicserélem (bíztam abban, hogy közben esteleg kakil...), épphogy begombolom az összes istenverte patentot, mikor egy hatalmas rotyogás közepette valami landol a pelenkába. Patentok ki, ruha fel, pelenka ki, törlés, krémezés, újabb pelenka, majd ismét babrálás kómásan a pítentokkal. Tényleg tudja valaki, miért raknak ennyi patentot egy ilyen kis ruhára?????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Szóval kezdek örülni, hogy talán elalszunk, mikor látom, hogy Dani továbbra is nyűglődik, meg tekereg..., hasra fordítom, és egy orbitális pukizás közben újabb rotyogás..., pelenkacsere a fent említett módon közben majdnem sírok, hogy szerintem direkt csinálja, hogy ne kelljen aludnia. Aztán a peluscsere után egy göööööööööö elhagyja a száját és mosolyog. Hát lehet rá haragudni???? NEM!!!! Kapot egy puszit a nyakába, majd cumit a szájába és összebújva sikerült elaludni (nagynehezen). 8) :D :D :D

Ha kaja közben cserélek pelenkát tuti biztos, hogy teleszarja utána, tehát kezdhetem előlről. Szóval tökmindegy... :D :D

Niki: te jó ég, nem harap meg szopi közben? Nem is volt nyűgös?

Nem akar múlni a hátfájásom, de most koncentrálodik a jobb vesém köré. Nagyon félek, hogy a szülés miatt, vagy inkább utána maradhatott valami szövödmény.... :cry:

Minden baba nagyon szép. Olyan hihetetlen, hogy tavaly ilyenkor pl mi már terveztük, és most már itt szuszog a kanapén... :D

Kép

Kép
dcili81

Helyesbítek... itt visít a kanapén!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Szerencsére nem lettünk lázasok, és mintha nem is kapott volna oltást tegnap. Viszont hajnalban volt egy kis pocakfájás, felsírt, aztán hatalmas "robbanás" és csend. Húzta még 1,5 óráig kb. :D

Kubuspace: halihó! gyere sokat, és írj sokat magatokról :)

Zöldi: basszus, jobbulást.

Mush: neked is!

Niki: nem semmi :shock:

Cili:
[quote]m írta:iért raknak ennyi patentot egy ilyen kis ruhára
félkómásan szoktam ezen anyázni, van olyan rugink, aminek az alján kb. 2 centinként van patent, és első kettőre tuti, hogy félregombolom neki. Aztán meg már nem érdekel :P :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Köszi, vesém egy kicsit már jobb.

Tegnapelőtt az én pici lányom a fürdővizébe rottyantott, amikor épp bebe akartam rakni. Ebben csak az a szép, hogy ugye én többnyire egyedül vagyok vele, és hát egy szaros valagu :oops: pucér bébivel a karodben nehéz kicserélni a fürdővizet. (Hozzátartozik még, hogy a kiskádja vizszintesen nem fér ki a fürdőszobaajtón - harmonika - ergó egy 5 literes demizsonnal szoktam kimerni és feltölteni)
Vicces volt! :lol:

Kép
zölddisznó

...na, szabad utat kaptam a no-spára, attól tuti elmúlik a görcs. Már csak egy kis fekete csokit kell felkutatnom a fosira, és havajdizsi!

Kép
zölddisznó

Isteni napunk lesz, már látom.

Ez a meleg nem nagyon tetszik neki...., a kicsit nyűgös, enyhe kifejezés ahhoz a hisztihez amit az előbb levágott.
Én nem értem, benne a szájában a cici, és üvölt, pedig jön belőle tej... :? :? :? :?

Kép

Kép
dcili81

Gaby én már nem is próbálkozom takaróval.
Az az első amit lerúg magáról. Mostanában úgy öltöztetem fel, hogy rövid ujjú body, kisgatya, zokni, meg egy vékony hosszú ujjú, így tutira nem fázik..., vagy a vastagabb hálózsákot adom rá...

Kép

Kép
dcili81

Betti - nagyon sajnálom, együtt érzek! :cry:

Andy - biztos jó más masszázs is, csak ez a nő vmi miatt inkább az indiai-t javasolja, annyit mondott csak, hogy lábtól induljon - de különösebben nem részletezte.

Mushi - én használtan vettem a pihenőszéket, de a Minimanóban lehet kapni:
http://www.minimano.hu/termekeink/ottho ... oszek.html
És jobban vagy?

Márti - Anett nagyon édes!

Légzésfigyelő - nekünk még időnként mindig beriaszt a figyelmeztető (Baby Control), úgyhogy még mindig nem tudtuk betenni a kókusz matracot, már egyszer próbálkoztunk vele, aztán szaladgáltunk egész éjszaka, mígnem apa hajnalban nekiesett és visszacserélte a paplanra...

Zöldi - jobbulást neked is - remélem használ a nospa-csoki kúra!

Kép
trombibébi

Mindig nagy érdeklődéssel olvasom, kinek mennyit eszik a bébije, és mindig arra jutok hogy hát bizony Panka nem viszi túlzásba, ui ő kb 80-110 között szokott enni, és ezt 6x, esetleg, ritkábban 7x, szóval még csak azt se lehet mondani, hogy ugyan kevesebbet eszik, de azt sokszor. Merthogy ugye ő éjszaka egyáltalán nem eszik. 10-15 dkg között gyarapodik hetente, tehát nem sok, de elvileg kielégítő.
Estére nekem is sokszor van olyan érzésem, hogy már nem elég a tejcsi, és ekkor már szinte egymásba is érnek a szopik emiatt. Meg ilyenkor már eléggé nyűgös is, de az lehet amiatt is, hogy egyszerűen kifárad estére, nem? Merthogy ő napközben nem sokat alszik.
Ahogy olvasom, hogy többen már adjátok a pótlást, mindig elbizonytalanodom, hogy akkor nekem is kellene. Szerintetek?
Merthogy talán emlékeztek, hogy nálam maratoni szopik vannak - lehet az is azért, mert még nem elég neki csak elfárad és azért alszik be állandóan. Szerintetek???

Kép
trombibébi

Halihó!
Képzeljétek Manó 8 órát aludt egyhuzamban. Èjféltöl reggel 8-ig!!!! :roll: :roll: :P

Ja és csatlakozom a hátfájósok táborához. Azt hiszem keresek egy masszört...

Gabi!
èjjel is takarót használtok? ÈN nem merném, ugyanis volt már olyan , hogy nappal annyira rugdalózott Vinzent, hogy a pléd a fején kötött ki. Èjjel az ilyet nem biztos hogy észrevenném!!!! Csakis hálózsák! :wink:
susy75

Mi is csak hálózsákot használunk, én alá adok bodyt meg egy vékonyabb pamut rugit is, de takarót már nem teszek.
Gabi - nem semmi, hogy Kiskobold hogy közlekedik!

És Kubuspace - üdv a topicban - és várunk fotókat is!

Ja, még egy dolog, Pankának mostanában állandóan szájában a keze. Korábban is csinálta, de nem ennyire, mint mostanában. Nem jelentheti ez is azt, hogy éhes?

Kép
trombibébi

Trombi, az evések alkalmával kiivott tejcsi mennyisége nálunk is hasonló és a hízás is. Talán kicsit többet hízik Noel, átlag 14-17 dkg. Én egyelőre még nem gondolkodtam pótláson (ill. én igen) de a gyerekdoki és a védőnő szerint, amíg 10 dkg felett van a hízás addig nem kell pótolni. És amíg nincsenek maratoni sírások éhség miatt.

Susy
, mi is hálózsákot használunk éjjel, de Noel úgy alszik csak el ha a fejét bele tudja dugni egy plédbe vagy valami.. :roll:

Zöldi, már múltkor kérdeztem, de nem jött válasz, vagy elkerülte a figyelmem (akkor bocs), így megint rákérdezek:
Többször előfordul most már hogy a szopik egy ideig jók, aztán elkezdi rángatni a fejét és ha kiesik a cici a szájából gyorsan megint keresi, ha nem találja sír. Tehát több mint valószínű hogy még éhes.. A tej jön rendesen, ha megnyomom spriccel több fele is. Mi oka a rángatásnak? Cumizavar lehet az ok? Olyankor mi a teendő? Kihez lehet ilyenkor fordulni? Szoptatási tanácsadóhoz? Gyerekorvoshoz? Védőnőhöz?

Ma nagyon sokat sír a kis Drágám, déltől van gyerekdoki lehet elviszem. Ilyenkor már mutathatja a fogzás jeleit?? Amiatt sírhat? Nagyon sokat folyik mostanában a nyála...
Niki, Neked Vivi sokat sírt a két kis kibújt fogacska miatt?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

kubuspace, üdv itt köztünk! Kicsi fiad 3 nappal később született csupán, mint az én babám, Noel. :) Rakj képeket és mesélj!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Susy, Cili: leginkább csak éjjel használjuk. Nálunk inkább az a baj, ha kitakarózik, mert arra felébred, de ez csak hajnalban van, éjjel mélyen alszik és a takarót se buzerálja :lol:

Viszont kezdek arra gondolni, hogy ez így kicsit túlzás éjjelre. Rugi (ujjatlanhoz h.ujjú body, h.ujjúhoz ujjatlan body :))+ hálózsák + takaró. Csak nálunk kb. 21 fok van éjjel. Valamiből lehet, hogy visszaveszek, de valamilyen szinten a takaró is akadályozza a közlekedésben :roll: Másrészt Noelhez hasonlóan Kristóf is gyorsabban elalszik úgy, ha takaró van körülötte.

Cili: Kiskobold se komálja a melegedést, bár az is lehet, hogy még az oltástól ilyen nyűgös... negyedórámba telt cumival elringatni, de még a szeme se volt nyitva, úgy visított. Most meg szunya van valameddig... :roll:

Mush: a pihenőszéket teszveszen vettem, boltban ilyen márkát én még nem nagyon láttam :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.02.27 11:19-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok.

kubuspace
hogyne jöhetnél. mindig szívesen fogadjuk az újjakat is.

HALLJÁTOK?? AZAZ OLVASSÁTOK?? KEDVES DECEMBERI ZUGOLVASÓ ANYUKÁK!! NYUGODTAN JÖJJETEK CSATLAKOZNI!!!

niki
aztaa nekem Balázsomnak jött 3 hósan alul kettő és biza 2x megharapott mire megtanítottam hogy nem szabad.

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Trombi: nálunk néha addig tolja a kezét a szájába, hogy már öklendezik, és olyankor is, amikor tuti, hogy jól van lakva. Szerintem az van, hogy kezd rájönni, hogy van keze. Később amikor fogni tud rendesen ,akkor minden mást is a szájába fog tolni. Nálunk már ez is elkezdődött. Amire már biztosan ráfog, azt húzza is a szájához, hogy minél jobban megismerkedjen vele.

Kép

Kép
gabilany79

Vera, Iza nagyon kis tündér! :) Tiszta kis csajszis!

Gabi, már mondani akartam múltkor és mindig ahogy kisfiad képére nézek a vonalzódon eszembe jut, tisztára hasonlít az apjára! Legalábbis így képek alapján. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

zoldi. udv a hasmenosok taboraban! remelem hamar jobban leszel!!!

marti. nem tudom, hogy mitol volt. raadasul mindenem fajt. kezem, labam, hatam. alig birtam felemelni a bebit, sokszor tony adta a kezembe, amikor elhelyezkedtem. most mar sokkal jobb. remelem nem lesz rosszabb megint estere.

takaro. itt azt javasoljak, hogy a laba legyen az agy vegeben (nem a feje), es a takarot be kell turni ket oldalt es akkor nem tud becsuszni.
mi egy hosszu ujju bodyban es egy vastagabb halozsakban alszunk.

gabi. boci. nagyn edesek a fiuk!

kubus. udv

KépKép
KépKép
mush589

Ja, és csak "fenyegetőznöm" kellett, tegnap felhívott a dévényes néni, és adott időpontot jövő szerdára.

Ja, és persze áprilisban lejár a fegyvertartási engedélyem is, a rendőrséget is felhívtam, mert egy hónappal hamarabb már be kell nyújtani a hosszabbítási kérelmet, mondtam, hogy kicsi babám van, és tök rendesek voltak, mert a papírokat kiküldik postán, aztán azokat bárki beviheti, így csak egyszer kell majd mennem, ha kész lesz az új, és nem háromszor kell odarángatnom a gyerkőcöt. Kb.3/4 órás autóút...

Aida: mindenki ezt mondja, csak apa hiszi el kicsit nehezen :D szerinte erősen "keverék" kettőnkből...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.02.27 11:27-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Ököltömés nálunk is van, mindehhez még nagyfokú nyáladzás is társul..., fog még nincs :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Ezek lennénk mi:
Kép

A második legjobb hely a világon:
Kép

Délutáni alvás:
Kép

Kép

Kép
dcili81

Gaby! Fegyvertartási engedély?????

Kép

Kép
dcili81

Cili: ööööööö, aha :oops: :oops: :oops: Még régebben meséltem (amikor még nagyon terhesek voltunk), hogy szoktam vadászni....

Kép

Kép
gabilany79

Na, vályúhoz (csak most a vályú megy az éhes kismalachoz) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!!

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok.

Kubuspace:üdv itt,és kérünk képeket.

Cili:nagyon szépek vagytok,micsoda nagy legény már Dani.Nálunk is ezt csinálja olivér a szopinál,ha a szájában van ordít,ha elveszem ordít,ha már odafordítom a cicihez ordít..... :roll: :roll:

Vera:Iza még mindig csodaszép

Esti alvás:mi hosszúujjú bodyban és ujjatlan rugiban alszunk,takaró nagyon ritkán van,mi sem szeretjük.

Eszter:köszönöm a kengurus hozzászólást,én is inkább a chicco-sal szemeztem.

Niki:hogy siet ez a leányzó :lol: :lol: és nem vetted észrerajta h jön a foga?nem volt nyügi tőle?

Tegnap nem vette észre a kérdésemet,talán ma :) :) Olivér szopizza az ujját,de anygon csak azzal alszik,el stb.Cumi sem kell neki.Ettől nem fog eldeformálódni a fogsora?Mit tegyek?Vagy hagyjam?

Az előbb hívott a védőnő h lesz a faluban baba masszázs,tök örülök neki,már alig várom:):)

solya051020
Káld

Solya azt hiszem vannak már olyan cumik, amik fogszabályzósak.
Lehet meg kellene próbálni. Én tudom milyen fogszabályzót hordani évekig..., én is nagyon sokáig szoptam az ujjam....

Kép

Kép
dcili81

Cili!
Èdesek vagytok!

Aida!
Ès nem félsz,hogy nem kap levegöt Noel?
Vinzent néha a fejvédöhöz dugja az orrát, csak lesek,hogy tud olyankor levegöt venni!!! :roll: :roll:
susy75

Gabi!
Szerintem is sok ,amit rádasz. Mármint hálózsákkal, pléddel együtt. Vinzenten is ez van ,de pléd nélkül és nálunk a hálóban sosincs 20 foknál melegebb.
susy75

mush:itt az oldal a more milkes oldal

http://hu.motherlove.eu/?q=node/14

tegnap végső elkeseredésembe felhívtam egy szoptatási tanácsadót:
kiderült, hogy cumizavaros lett Réka, azért lett levesebb a tejem, mert nem érte elég inger a mellet.
Azt mondta, hogy most úgy kell viselkednem, mint a majommami, lesz kemény 3 -4 napom, de megéri.
szóval a lényeg, hogy akárhányszor keres, meg szívja az ujját cicit kell dugni a szájába, mondta, hogy lehet, hogy csak kettőtfog szívni belőle, de ettől fog megnyugodni.
azért alakult, ki mert úgy tudta, hogy csak 3-4 óránként ehet ezért,mohó volt és mivel úgy tudtam megeszi az adagját így cumit kapott a szájába, így nem szívta tovább nem kapott ingert, így nem is termelődött több tej.
Mondta, hogy most az elkövetkezőnapokba egyik szoptatás csúszik majd bele a másikba, mert meg fogja tanulni,hogy nem csak 3-4óránként van cici, hanem bármikor ha szüksége van rá, akár kaja akár megnyugvás szempontjából és higgyem el magától fog kialakulni a napirendje:)
Ja meg most nagyon sokat kell pihennem, ha Réka alszik én is próbáljak aludni.
Iszom a Zöldi féle teát, egész megszokható az íze:)

Zöldi meddig kell áztatni a füveket a forró vízbe?

Szóval ma kiköltöztem a nappaliba, Réka a mellemen én meg nézem a tvt, olvasok.

Ha épp megunja akkor vagy elalszik, vagy nevet nagyokat, beszélget velem, meg a játszószőnyeggel, nincs szüksége se pótlásra se cumira
:D :D :D :D :D :D :D
Annyira boldog vagyok, komolyan csajok, ja és azt mondta a szoptatási tanácsadó csaj, hogy dobjam ki a mérleget.:)
Nem is mérem, hogy mennyit eszik:)
Sőt hagyott enni is addig elbeszélgetett a játékaival, nem csinálta azt a nyűglődést amit az elmúlt napokba:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Hali!

Kubuspace: üdv itt. Tessék írni sokat magatokról! :lol: :lol:

Akkor megnyugodtam, hogy más sem mindig cserél pelust éjjel. :oops: :oops: Ja én meg ma adom rá az első 3-as számú pelust. Rendesen kihíztuk a 2-est! 8) 8)

Aki beteg annak jobbulást!

Mush: köszike!!!!

Niki: tényleg nem volt nyűgös Vivi?

Öklözés: nálunk is meg ezerrel, ja és felváltva szopja a hüvelyk és a mutatóujját, de van hogy a kettőt egyszerre.

Miért esik ez a hülye eső????!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Nekem sem válaszolt senki, hogy kb. hány foktól lehet elhagyni az overállt??? :cry: :cry:

Márti: tündéri a lánykád!!!

Vera: Iza is még mindig bejön Marcinak! 8) 8) 8)
Vendég

berni: olvasd el ezt az oldalt én is itt találtam meg a problémámat, lehet nálatok is van megoldás.

http://www.anyatejmisszio.shp.hu/hpc/we ... tejmisszio

http://anyatejmisszio.shp.hu/hpc/web.ph ... Oovgo2Nmg9

http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=ibclc_szak
Itt találtam a szoptatási tanácsadót is:)
másoknak is ajánlom

KépKép

Kép
orsimorsi

Cili: húú nem semmi nagyfiad van!!!

Orsi: örülök, hogy alakultok! Hidd el minden rendben lesz!! Tessék sokat pihizni!!!
Vendég

Kubuspace:üdv a csapatba:)

én tudom, hogy van még jó néhány anyuka aki olvassa zugba, egyorvosnál szültünk a Mávba, szinte egy napra is voltunk kiírva, itteni fotóról ismert fel a rendelésen:)

ő is szokott olvasni minket, innen üzenem tessék írni és jeletkezni, hogy mi újság van veletek:)

jippijájé, megjöttek a könyvek amiket a héten rendeletem, máris tudunk Babamókázni:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Bocika!
Nem tom mikortól nem kell overall, de én ugy gondolom, hogy ha már nincs minusz.

Mi is a napokban kezdtük 3-as pelussal.
susy75

Trombi! Nem kell neki! Szerintem 10-15 gyarapodás pont elég! Majd ha sírva ordít akkor kell!

Aida: Nekünk is folyik a nyálunk, férjem mindig mondja, hogy biztos a csajok után….

kubuspace ÜDV!

zoldi! hogy is kell számolni a popsiban mért hőmérsékletet? Mínusz mennyi?

Kép
mannababoca

Tényleg lányok van valami jó könyv a hozzátáplálásról??? Akarok venni,ha otthon leszünk! Sajna semmi infóm, hoigy mikortol lehet elkezdeni, mivel, mennyit stb.... :roll: :roll:
Gondoltam, hogy 5 hónapos korban lehet már gyümipépeket adni ugye?
susy75

Amúgy én eléggé el vagyok kettyenve. Domival olyan szuper éjszakáink voltak, egy hete azonban megváltoztak a dolgok. Azelőtt fél5 - 5ig aludt az esti 10-11es fektetést követően, utána szopi és alvás 7-8ig.

Egy hete azonban felkelt először 4kor, aztán pár napja már 3kor. Aztán 5-6kor és utána 8-9kor. Egyszerűen nem értem, hogy ha 5-6 órát tudott aludni két hónaposan, most miért nem? Mindent ugyanúgy csinálunk. A tejci nem kevés, mert lefordul róla az esti etetésnél. Nem tudom.

Persze észreveszem, hogy nappal is éberebb, aktívabb. De vajon ez van hatással az éjszakára is?

Egy szavam se lehet, mert az éjjeli etetéseknél szinte közben is alszik, és utána visszarakom a kiságyába és rögtön alszik tovább. 15 perc az egész. Szóval tényleg nem panaszkodni akarok, csak nem értem, és nem tudom, hogy mivel próbálkozhatnánk.

Kép
mannababoca

Susy: köszi! Na épp most lőttem neki egy kis kabátkát a tesz-veszen.
Itt a védőnő azt mondta, hogy 6 hónapos korig csakis anyatej. De én is gondolkodom hogy azért 5 hósan megkóstoltatok vele valamilyen gyümit, aztán majd meglátjuk!!! Ja én az Alexandra-tól szoktam rendelni könyvet, ott láttam párat a hozzátáplálásról!

Vera: Marci kivételesen most alszik, ahogy kel (szerintem hamarosan, mert nem szokta túlzásba vinni) megmutatom neki!

Orsi: jó az a könyv? Én is néztem!!!

Ja én meg ma francia almatortát sütöttem! Délután jönnek a tesómék. Marci tök édesen bírta amíg megcsináltam. :lol: :lol:
Vendég

Manna: nálunk dettó ugyanez van. Kb. egy hete visszatértünk a hajnali 2, n3 közötti, aztán reggel 3/4 6 körüli kelésre. Ő is szépen visszaalszik! Előtte viszont 1/2 4 körül kelt és utána n8 körül!!!! :cry:
Vendég

Hello csajok
gyengélkedőknek jobbulást

Nem semmi, két hónaposan fogzani!

Dórikám is szopja az ujját ezerrel, adok neki cicit, nem kell, adok cumit, nem kell... :roll: az ujja jobban tetszik (persze csak mikor nem éhes)
Van fotóm, igaz kb két hete készült, azóta mesteri fokon űzi már az ujjszopit Kép szopi

Kép
galzsuzsa

Manna!
Lehet most van a három hós ugrása! :wink: :wink:

Nálunk éjjel általában 5-6 órát alszik Vinzent. De hetente egy-két nap mindig kivétel, olyankor csak kb 3-4 órát bír ki éjjel. :?
susy75

Boci!
Oké, szétnézek ott.

4-re megyek hátmasszázsra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
susy75

manna: -0.5 fokot kell levonni ha popsiba méred

boci:
most olvasgatom, nekem nagyon tetszik, játékos nagyon

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért, de hátha érdekel valakit. Eladó egy új Graco Kyo Metropolitan kenguru. Ajándékba kaptuk, de nekünk már van egy. Bolti ára. 10.990,-Ft én 7.000,-Ft-ért odaadom.

Érték és kényelem a mamának és a papának út közben A születéstől körülbelül 10 kg súlyig
Könnyű használat:
Biztonság
Extra kipárnázott középső szíj
Előre nézve az egész világot szemlélheti út közben
A Kyo teljesen kinyílik annak érdekében, hogy egyszerű legyen a babát behelyezni és kivenni.
Széles, kényelmes hát - és vállszíjak
Két hordási pozíció, befelé, amikor a baba újszülött, és kifelé, amikor a baba már képes megtartani a fejét.
Könnyű hozzáférhetőség
Csípőszíj az egyenletes súlyeloszlás biztosításához
Kényelem
Teljesen mosható
Tároló - és hordtáska

Kérem írjon privit, akit érdekel. Képet, nem tudok feltenni de a neten ha rákeresel, megtalálod könnyen.
Köszönöm
Szép napot!
Vendég

[quote="susy75"]
írta:
susy75Aida!
Ès nem félsz,hogy nem kap levegöt Noel?
Vinzent néha a fejvédöhöz dugja az orrát, csak lesek,hogy tud olyankor levegöt venni!!! :roll: :roll:

Vhogy eddig mindig úgy feküdt hogy habár odadugta az arcát azért volt annyi hely h levegőzzön. Remélem nem lesz ezzel probléma nagyon szereti.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

NEkem megvan a hozzátápláláshoz a szakácskönyv, mikor mit lehet adni neki. Receptek stb.

Akinek kell írjon privit! Nagyon szívesen elküldöm a babaszakácskönyvet!

Mindenkinek köszi a dícséretet!

Mi kb másfél hónapja a 3-as pelust nyúzzuk, de ha a nagyobbat adnám rá azt is telepakolná, igazi pasi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
dcili81

Sőt inkább erre az e-mail címre írjatok!

dcecilia@mailbox.hu

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?