Sziasztok!
Nem tudom, hogy elkezdeni a hozzászólásomat... nehogy valakiket megbántsak... bár már nincs is itt senki. Talán az volt a baj, hogy a kezdetektől fogva mindig nagy szeretettel beszéltem a fórumról és tagjairól, épp ezért Feri is kedvet kapott megnézni. Neki is nagyon tetszett, és úgy vettem észre, hogy szívesen fogadtátok az írásait, sőt, buzdítottátok, hogy írjon még, hiszen érdekes volt, hogy leendő és kezdő Apukaként, hogy látja gyermekét. Rengeteg képet töltött fel, azt hiszem ez nem volt probléma. Aztán jött az ominózus vallás téma, legyen-e keresztelő. Ezt sem Ő kezdte, viszont őszintén reagált, ami sokaknak nem tetszett és elindította a széthúzást... nem akart Ő senkinek sem rosszat, csak a véleményét leírni, amit ezek szerint a mai világban ismét jobb, ha magunkban tartunk.
Július óta nem nagyon követte az eseményeket, csak amennyit én elmondtam neki. Szóba került, hogy alakult egy új topik, majd onnan, mint egy fekete lyuk, mindenki eltűnt.
Én elhiszem, hogy az itteni márciusi topik sokaknak unalmas, hiszen nem a bulvár téma volt a menő, hanem a babák és a kezdő anyukák aktuális problémái. Ez csak egy darabig tudott érdekes lenni, de ebben a topikban sem volt soha megtiltva a vidámság. Saját magunk kovácsoltuk a témákat, ide is simán beleilleszthető lett volna a fogyókúra, meg a kedvenc zenék is. És akkor ez a topik is pörgös lett volna.
Én nem egyszer írtam üziket az eltünteknek, hogy mi van velük, szeretnénk róluk tudni, akik utána pár mondat erejéig jelentkeztek is. Valószínű csak én vagyok ilyen kis kiváncsi, mert később többen is írták, hogy nem kíváncsiak az újakra.
Én sajnos sose voltam a szavak embere, nem tudtam olyan frappáns, humoros írásokkal feldobni a topikot, mint itt jópáran, de mindig mindenki hozzászólását elolvastam és szépen reagáltam is a dolgokra. Most nagyon bánt, hogy egy idegen, ilyen jelzőkkel illeti a Ferit. Egyáltalán nem ilyen, egy kezemen meg tudom számolni hány haragosa és rossz tulajdonsága van. Bosek (meg a többiek) Te is találkoztál Ferivel, sőt még beszélgettél is vele... akkor is bunkó volt, mint ahogy most látod? Vagy ha esetleg leírtad volna, hogy hééé csajok, én beszéltem Vele, jó fej volt, akkor kitiltottak volna az új topikból? Vagy bárki aki találkozott vele, esetleg mellé(nk) állt volna. Nem tudom, ha én írtam volna Jim vagy Foster férjéről, hogy f@sz... szerintem egy emberként felakasztottatok volna. Az egyiknek bármit lehet, míg a másik tűrjön el mindent?
Érdekesnek találom, hogy mindenki Ferit okolja a két külön topikért és Jim törléséért. Jim pénteken törölte magát és Feri vasárnap este írt be. Talán Jim a következő Uri Geller, mert előre látta, mi lesz itt vasárnap?
Most épp miért is törölte magát? Én például múltkor írtam, hogy a Kútvölgyi kórházba menjen be, mert nagyon rendesek az ottani dokik, ha a János kórházból már elege van... észre sem vette.
Pedig nem rosszat akartam Neki és kívánom, hogy mielőbb meggyógyuljon.
Most egyenlőre ennyi, pedig még vannak dolgok amiket leírnék, de most már tényleg vár az ebéd utáni romhalmaz a konyhában.