Új privát üzeneted érkezett!

puszia csajok, repülünk Londonba ;)
aztán jók legyetek ;)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Nagyon jó volt Alsópáhokon,Megaszuper :lol: :lol: :lol: :wink:

Köszi Márti,Kacika a hiányolást!!

Már csütörtökön megjöttünk,csak azóta mosok meg pakolok,meg stb..most volt egy kis időm azóta jönni.Nekem sem egyszerű az élet...a nagyfiam minden nap jár valahova különórára az ovi után,a középső még mindig beszokó fázisban(sokat kell vele törődni extrán)és itt van Olika aki már egy hete durván náthás...orrszívás napi5x :shock: .

Köszi a féléves köszöntést,viszon kívánom én is az illetékeseknek!!

Sajna nem tudok visszaolvasni..csak átfutottam,bocs ha nem reagálok valakire.

Kölyök!!

Nem értem a felém irányuló szemrehányásodat??? :shock: :shock: Már eltelt egy hónap....nem is emlékszem :? :shock:
Ne csináld már!! :wink:

Látom Jim törölte megát...nagyon sajnálom :( :( :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panny, raksz fek képeket?
Örülök, hogy jó volt az üdülés!

Hááát, nem sok élet volt ma itt :cry: :cry: :cry: :cry: :?
Vendég

Sziasztok!

Szia Panny, örülök, hogy jó volt a nyaralás! Szóval jó volt Alsópáhok... mi is mennénk majd egy hosszúhétvégére valahova, lehet megnézem ott mik a lehetőségek! :)
Juditkecskemét, sikerült mosogatógépet vennetek? Szegény Nimi, nem csodálom, hogy üvölt ennyi ruhától. :( Lilla szerencsére nem üvölt, de tök sértődötten szokott nézni és alig hajlandó megmozdulni, ha beöltöztetem. :(
Én sem voltam még Nordsee-ben, de a tengeri herkentyűket nem is szeretem... mi viszont a Subway-t szoktuk szeretni, de már itthon is profin utánozzuk a szendvicseiket. :)
Linocs, a World Presst még nem tudom... :(
Kacika, hazaért már a férjed? Mosogatógépbe én a Calgonit Quantum-ot szoktam rakni, tuti nem marad az edény fehér poros. :) Egy email címet kérhetek Tőled?
Judit, Solymáron van egy biobolt, ott elvileg van borostyánlánc. Lehet egyik nap megnézem Neked, vagy erre jársz és elsétálhatunk oda. :)
Melinda, köszi az új képeket Dóriról, zoknievés nálunk is menő! ;)

Mi ma délután szüreti felvonuláson voltunk. Olyan aranyos szokott lenni, rengeteg régi traktor van a faluban, azokat szokták szépen feldekorálni és mindegyik traktor egy óvodás kiscsoportot szokott húzni utánfutón. :) Pár év múlva már Lilla is ott fog az egyikben ücsörögni. :)

KépKép
KépKép
mni

Mni, férj hazaért , még hamarabb is. :D
Pü ben küldtem a mail címem!
Vendég

Pumperka,
akartam már régebben írni, hogy nagyon köszi a gasztroenterológustól az infót glutén ügyben!!! Bocsi, eddig elmaradt :shock:

Monácska,
édi-édi a bukós fotól!! Köszi (magamra vettem a motorosoknak címzést :wink: )

Juditk,
sikerült venni végül mosogatógépet??? Én is voltam ma az Auchanban (mivel itt lakunk mellette...), iszonyú, ami itt van közlekedés-ügyileg!!!

Mni,
nem, nem vagy gonosz (mármint, hogy felébreszted Lillát, ha indulni kell valahová), sőt!! Csak én másképp csinálom...mások a gyerekeink, mi is különbözőek vagyunk, valószínűleg másként élünk és neveljük őket, és ez így van nagyon jól...Biztos sok mindent elrontok (főleg, hogy Pankó első gyerkőc és amatőr vagyok csomó mindenben), de rajta vagyok a dolgon.. :)

Főzelékhez gyümölcsökhöz én semmiképp semmilyen fűszert, sót cukrot nem tennék, kb egyéves korig, aztán fokozatosan...Amúgy én a Tefal párolóját használom főzésre. Belepakolom a zöldséget, husit - de van hogy az almát is, mert úgy könnyebb pürésíteni, ha picit puhább - és 10-20 perc alatt mindent vajpuhára párol, és a lényeg: benne marad minden fontos vitamin, stb. Aztán jöhet a botmixer és kész!

Next-es cuccot én még soha nem vettem újonnan, pedig Pankának a fél ruhatára ilyen, az angol turik tele vannak velük potom árakon!!!!! Mondjuk ha Kecskeméten lenne Next, én is biztos elcsábulnék!

KépKép
kmanna

Niki!

Sztem ha babával vagy kicsi(nagyobb)gyerekkel akar menni az ember valahova kikapcsolódni akkor az egyik lehető legideálisabb Alsópáhokon a Kolping:)

Kmanna!

Nálunk is a srácok ruháinak a 80%-a NEXT,de én sem újonnan veszem,én is turkászom nekik.

Kacika!

Rakok képeket(csak meg ne und :shock: :)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Tegnap voltunk kinn a börzén, és jól bevásároltunk: vettünk két téli overált, az egyiket 500 ft-ért, a másikat 2000 ft-ért, meg vettünk egy steppelt kabátot 600 ft-ért, meg egy bélelt nadrágot 1200-ért, meg egy pulcsit 600-ért, meg egy harley-s farmert és egy harley-s pólót és egy Ralph Lauren pulcsit 2500-ért, meg még egy nadrágot 600-ért, szóval bevásároltunk, de szerintem hasznosan :) (ja, és nekem is vettünk egy cipőt)

Szóval, aki gondolkodott rajta, megéri kimenni!!! Ráadásul 1 óra után mentünk, és akkor már ingyenes volt a belépés.

Panny: húúú, mi is gondolkodtunk Alsópáhokon, ráadásul van náluk egy egyhetes babaúszás tanfolyam, de borsosnak tűnt az ár...

Kmanna: én is turkeszből szerzem be a nextes cuccokat, minden angol turi tényleg tele van vele. (én sem ébresztem a lányt - tán eddig kétszer tettem meg, mert dokihoz kellett mennünk) Ez a Tefál dolog jól hangzik!

Kölyök: jó utat Nektek!!!
linocs

Sziasztok!

Linocs,
az jó, hogy észrevétlenül jött ki a fogacska! Nálunk tegnap nyügi volt miatta, keveseket evett Dóri, meg mindent az ég világon tömködött a szájába és hevesen ráharapott. Már nagyon várom, hogy kibújjon az első fog, mert néha nagyon tud szenvedni. Mi lenne, ha nem lenne rajta a lánc? :roll: Én hiszek benne, hogy segít Neki.
Nagyon jó vásárt csináltál a börzén ezekkel a rucikkal! :)

Judit18,
megsütöttem a túrós pogit, a Te recepted alapján, de nem juhtúróval, hanem tehéntúróval. Nagyon fincsi lett! :) Tegnap látogatóban volt nálunk párom keresztanyuja, azért sütöttem, ezenkívül készítettem csokimorzsás muffint is, az is jól sikerült, hamar elfogyott az összes (bár nem csináltam túl sokat, de látszott mindenkin, hogy jó lett). :)

Juditkecskeméti,
Dorka is utál öltözni, néha annyira rossz, hogy mire kimennénk a lakásból, leizzad, mert úgy sír. :( Úgyhogy próbálok gyors lenni a kimenetellel, ahogy rajta a ruha, spuri kifele a lépcsőházba.
Nimi nagyon édi, ahogy mosolyog (idáig nem írtam, nehogy sértődés legyen, de csak kikívánkozik, hogy nekem ő a kedvencem a kispasik közül itt a fórumon :) ).

Kacika,
te jó ég, Petike még mindig utál öltözni? Azt hittem, előbb elmúlik ez...

Panni! Szia újra itt!!! :)

Niki,
ha készítettetek képeket a szüreti felvonulásról, légyszi tegyél fel párat!

Melinda

Kép
melinda80

Látom, a szokásos hétvégi punnyadás van. :? :roll:

Linocs, nem volt tömeg a börzén? Mi akkor voltunk először (és utoljára), mikor Alexával terhes voltam, de mozdulni alig lehetett.
Tök jó, hogy így be tudtatok vásárolni!
Megnéztem a sarki turit. Gyerekcuccot nemigen találtam, ellenben teli van felnőtt farmerrel, tök jó gatyákkal, olcsón. :lol: Ha lesz időm próbálgatni, beszabadulok újra a boltba. :P

Szilvánusz, régen voltál!!!
Vendég

Legjobb, apa helyén a nagyágyban:
Kép

Finom falatok:
Kép

Tegnap szüreti mulatságon voltunk:
Kép

Kép

Ma Pilisszentivánon voltunk egy keresztelőn:
Kép

Utána Táton ebédeltünk ennél a kis tónál (Ti is laknátok itt?):
Kép

Séta közben:
Kép

Na szóval ilyen vidáman és kellemesen telnek napjaink - én a babanetet már csak nagyon hébe-hóba olvasgatom, de azért Niki elég "up to date" szinten tart engem mindenféle infókkal :) Mindenkinek cuppantás! ;)

feri (mni)

Helló!

Nem jövök pár napig és erre kell visszajönnöm!
Jimm!
Ne törődj olyan emberek véleményével akik nem méltók arra hogy figyelembe vedd őket!

Ha már ott tartunk, érdekes módon amig poci topik voltunk egyáltalán nem volt konfliktus, sőt még csak egy rossz szó sem a másikhoz, és imádtam jönni.
AKKOR EZT MONDJÁK MEG A NAGY OKOSOK HOGY MIÉRT VAN MOST EZ!? Hát nem az őslakosok miatt mert akkor régebben is lett volna,hanem a kiközösítő topikuszítók miatt akik piócaként tapadnak, és pár nagyon jó ember nem jön miattuk!!!!!!!
ÉSZREVEHETNÉK MAGUKAT!

pepike

Kép

Kép
pepike

Harag és megbocsátás

"Két barát ment a sivatagban. Kirándulásuk alkalmával összevesztek, és az egyik barát megütötte a másikat. A megbántott megsértődött és anélkül hogy szólt volna bármit is, beleírta a homokba:
„Ma a legjobb barátom megütött engem!”
Mentek tovább a sivatagban. Egy oázishoz értek, ahol elhatározták, hogy megfürödnek. Az a barát, aki kapott egy pofont, fuldokolni kezdett, de a másik kimentette. Magához térvén, kőbe véste:
„Ma a legjobb barátom megmentette az életemet!”
Az a barát, aki megsértette, majd megmentette a másikat, megkérdezte:
- Mikor megütöttelek, homokba írtad, hogy megbántottalak. Most meg kőbe vésted amikor megmentettelek. Miért?
A másik azt válaszolta:
- Mikor valaki megbánt, csak homokba szabad írnunk, hogy a megbocsátás szele eltörölje a szavakat. De ha valaki jót tesz velünk, véssük kőbe, hogy senki se törölhesse el."

Kedves babanetes anyukák, ideje lenne már észhez térni és nem egymást szidni, avagy isteníteni, hanem inkább egy picit az ennél fontosabb dolgokkal foglalkozni. Annyira tipikusan magyar ez az egész sztori, hogy az valami hihetetlen. És egyben vicces! :) Sok-sok dulifuli, meg kukkoló, meg kitagadott, meg megsértődő, meg újraregiszrtáló, meg mittomén... De ha Ti így jól érzitek magatokat, hát hajrá! :roll: :wink: Olyan, mintha nem huszon-, vagy harminc éves családanyák, hanem 4-5 éves kislányok társasága lenne, akik folyton azon vitatkoznak a homokozóban, hogy na most akkor kié legyen a pöttyös labda, meg a kislapát. :D Aztán jól összevesznek és keresnek másik homokozót. Aztán meg egy harmadikat. A végén lesz negyvennyolc homokozó külön-külön negyvennyolc kislánnyal. Na az lesz a legviccesebb 8)

feri (mni)

drága ferenc,
a nikoletta megint a hátad mögött bujkál? Bökdösött, hogy te feri vazze, menjél bénetre, be kell szólni! Te hátad, kölyök háta… van neki amúgy olyan véleménye amit mer vállalni egyedül? Tudom, hogy nulla közöm a márciusihoz, de ha már beleszőttél a roppant elmés levélkédbe, mint kukkolót (amiről honnan is tudhatnál anélkül, hogy a nejed meg a fogyisba kukkolt volna..), úgy érzem van jogom írni… olvasd már végig a hozzászólásodat: egy könnyfacsaró, elgondolkodtató történet, ahh, majd szítás ezerrel, lenézés, nagyképűség… nagggyon fasza gyerek vagy. Azonnal itt teremsz, ha osztani kell… ugyan milyen jogon? Szerinted ez a csajokat lehülyéző hozzászólásocska majd kibékíti őket? És miért nem a kedves feleséged adja elő a véleményeteket? A remekbe szabott katolikus álláspontot is te tolmácsoltad, bár szerintem a te véleményedre voltak a legkevésbé kíváncsiak a lányok, sőt, én mint kukkoló úgy látom, hogy a te véleményed szította itt a legjobban a hangulatot… nullabea csak elindította a vitát, olyan csúnyaság pont miattad lett belőle… szállj már magadba, hallod? Amúgy igazad van, már két homokozó van itt. Az egyikben homokozzatok csak ti, a mi zárt fórumunkat szerencsére már nem tudjátok olvasni. Ott isteni a hangulat, ricky martin a háttér :D :D 8) 8) , röhögés megy egész nap…. Itt meg...
Ui: Egy ember meghal, és Szent Péter a kapuban fogadja őt: Jól van, megérkeztél, menj végig a folyosón és menj be a nyolcas szobába. De kérlek az ötös szoba előtt halkan menj el. Miért? - kérdezi az ember. Mert ott a katolikusok vannak, és ők azt hiszik, hogy egyedül vannak.
(na ilyen vagy te ferenc. Ezt a nagyszerű viccet jim barátom küldte nekem pár napja, bemásoltam, ideillik.)
Ui2: ja, jim azt üzeni f@sz vagy. Jól fogalmaz a csaj.
Vendég

:) Hát ez no comment! :)

Ennél jobban nem is fogalmazhattál volna - ebből a hozzászólásodból minden kiderül - kultúrált beszólás, abszolút. További jó kukkolást, Jimnek is! :) Én szeretlek titeket ;) Lesz megint téma, vaóóó :)

feri (mni)

cöcö... megint csak a lenézés... az önelemzés, ne adj isten önkritika szikráját sem sikerült elindítanom benned?... hát, no comment, részemről is.... 8)
Vendég

Feri!

Most sincs igazad. Mindenkinek szive joga elköltözni, ha olyanok miatt, mint Te nem érzik már jól magukat ebben a topikban. Ezt a márcuisiak kábé nyolcvan százaléka meg is tette.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Én is így gondolom!
Mindenki oda és azt ír amit akar..senkinek nincs joga a másikat kritizálni csak mert nem ír már ide!!

És ez a kioktató stílus bántó nekem is.Senkinek nincs joga se egy,se 10,se 20-30 anyukát így kikotatni és" viccesen" becsmérelni.És ráadásul mindezt férfiként egy kimondottan NŐI topicban.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kezditek elvenni a kedvem a fórumozástól. Ennek nem erről kéne szólnia. Mikor felejtjük már el azt az ominózus vitát???
Tovább kéne lépni és a gyerekekről diskurálni!

Melinda

Kép
melinda80

Az én tegnap esti kis történetem és a feszültséget viccesen oldani próbáló rövidke beírásom szerintetek tehát (idézek): szító, lenéző, nagyképű, osztó, lehülyéző és egyben bántó. Egyébként én hol támadtam bárki ahhoz fűződő jogát, hogy oda ír, ahova akar?

Miattam nem jöttök ebbe a topikba? De miért? Az elmúlt hónapokban szinte nem is írtam be semmit, maximum fotókat töltöttem fel és útibeszámolót készítettem.

Mrs. Foster beszólása pedig baráti, békülékeny és támogatandó? Az, hogy hozzám milyen kedves szavakat intéz, az számomra teljesen mellékes, de hogy az én szeretett feleségemet szánt szándékkal bántja, illetve jó szokás szerint ismét nyíltan gyaláz egy vallást, az már kicsit több a soknál. Amikor az érvek elfogynak, akkor jönnek az indulatok. És a kettős mérce. A liberalizmus egyeseknek maga a Kánaán (mindent lehet, mindent szabad), de ha valaki esetleg másképp gondolkodik, az már diktatórikus kicsapongás, amit üldözni kell?

Könyörgöm, a Niki ennyit ártott Nektek? Nagyon-nagy szomorúsággal tölt el, hogy régi topiktársaiként így bántok vele. :cry: Nemcsak akik bántják, hanem azok is, akik ilyenkor nagyban hallgatnak. (ha nincs más megoldás, akkor engem, mint outsidert nyugodtan tegyetek pihenőpályára, de a Niki akkor is többet érdemel)

feri (mni)

melinda80: ott a pont! Maximálisan egyetértek Veled! (tegnap este én is ezt írtam: "nem egymást szidni, avagy isteníteni, hanem inkább egy picit az ennél fontosabb dolgokkal foglalkozni" - és aztán erre jött a baráti reakció) :)

feri (mni)

[quote="melinda80"]K írta:melinda80ezditek elvenni a kedvem a fórumozástól. Ennek nem erről kéne szólnia. Mikor felejtjük már el azt az ominózus vitát???
Tovább kéne lépni és a gyerekekről diskurálni!

Szívemből szóltál...
linocs

Igazad van Feri, Niki érdemel annyit, hogy ne menjek el szó nélkül a bántása mellett, csak én, mint konfliktuskerülő ember, mint idáig látszott, nem szoktam belemenni a vitákba, de ezt most le kell írnom:

Mrs. Foster,
ha már régebb óta olvasnál bennünket, feltűnne, hogy Niki meg szokta mondani a véleményét, tömörebben, mint Feri. Néha egy mondatában benne van minden. Feri meg külön is leírja, hogy mit gondol.
Ferit anno mi tiszteletbeli topiktársnak nyilvánítottuk, úgyhogy szerintem nyugodtan megírhatja, mit gondol, mint bárki, ahogy Te is. Akinek nem inge, ne vegye magára. Ennyi.

Sajnálom, hogy olyan sokan elmentek innen a topikból. De talán ennek köszönhetően nem lesz akkora széthúzás, ha csak azok maradnak, akiknek semmi bajuk a másikkal. Bocsánat, ha valakit ezzel a hozzászólásommal megbántottam.

Melinda

Kép
melinda80

Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok....Át kell ugorni azt aki nem érdekel és kész....

Aki ír ide az ír, aki nem az nem, aki olvas az olvas, aki nem az nem...
ÁMEN

Én speciel mindkét topikba írok, mert itt is vannak szimptatikus emberkék.

Melinda!
Köszi, a Nimi nevében is... :)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

LÁNYOK!!!!!!
MIÉRT KELL EZT CSINÁLNI???????
Tegyünk már pontot a végére és legyünk felnőtt emberek!!!!
A Nikis dologgal én sem értek egyet, mert nem volt probléma eddig, ha meg akarta mondani a véleményét.

A Feri véleménye a Ferié, akinek nem inge.....

Konkrétan nálunk a családot kifektette Lujzánk, fáradtak vagyunk, de lesz jobb is és szeretném még megbeszélni a lányunk és gyerkőceitek dolgait veletek, ha nem baj.
Puszilunk Mindenkit és gondolunk Rátok!

Kép
Kép
tündérmanó27

Elképesztőek vagytok, nincs elég probléma otthon,vagy a környezetetekben?
Nekem nincs időm cirkuszolni, nektek hogy van? Természetesen az vegye magára aki úgy érzi...
Nikit meg szerintem sem kéne bántani, engem ő volt az egyik legkedvesebben fogadó ember!!
Vendég

Hellóka lányok no meg feri!
Sok dologban teljesen igazatok van. Én nem kerülöm a konfliktust (bár nem is keresem általában), feri volt nekem nagyon nem szimpi régóta, úgyhogy igaz, hogy a nikit talán nem kellett volna ennyire nyomatnom. Csak nekem ők olyan összenőttek, és annyira tipikus, hogy ha valamiről karakán vélemény kell, niki vissza, feri elő… régebben olvasom a topikot, kábé azóta amikor szülni kezdtetek, csak olvasmányélmény gyanánt, fejés, szoptatás közben (nekem idősebb kicsit a kisebbik fiam)… azért ragadtam le itt, mert isteni volt a hangulat, teljesen más volt mint a többi topik, sokkal érdekesebb, viccesebb… néhány ember vitte a prímet (ők már sehol, vajon miért?..), és ők a többiekből is a legjobbat hozták ki, iszonyat jókat röhögtem benneteket olvasva…. Egészen addig az ominózus vitáig, ahol is egy ostoba erre tévedt lányka nagyon butus vitát nyitott, de ha már megtette, egy emberként le kellett volna állítani, mivel mindenki meggyőződése a sajátja, de ez a topik a tiétek, ki kellett volna állni a mellett, hogy gondoljon a jim is amit akar, beát meg villámgyorsan eligazítani (egy emberként!), hogy kiscsillag, itt ez nem pálya…de ekkor színre lépett feri (niki ezzel párhuzamosan eltűnt) és osztogatta itt az észt… továbbra is fenntartom a jelzőimet, nagyképűen, lenézően, uszítóan… legalábbis nekem nagyon úgy jött le, természetesen más láthatta ezt másképp. Én innen eredeztetem ennek a topiknak a haldoklását, hogy feri hirtelen úgy érezte be kell szólnia, neki a katolikus egyház fontosabb, mint a jim, vagy akár az egész topik… követték egymást az események, én nem csodálom, hogy a jim lelécelt innen, hagyjuk is ezt az egészet, csak azt akartam elmagyarázni, hogy miért a ferit gondolom hibásnak mindenért ami itt szar mostanra. Ő volt az első régi topikos (mert a bea véleményén mindenki túllépett volna pikkpakk) aki egyértelműen széthúzást gerjesztett. Mert ő viszont konfliktuskereső. Most újra itt van, hiszen újra balhé van.
Feri!
Továbbra is úgy érzem, hogy ha tényleg pusztán jó szándék vezérelt volna, akkor ott küldöd el a leveled ahol végetért a homokba-kőbe vésős sztori… úgy akár elgondolkodtató is lehetett volna a lányoknak, nekem pedig eszem ágában sem lett volna írni… de nem hagytad ott abba, és iszonyat béna volt az a homokozós fikázás utána…
Én képes és hajlandó vagyok az önkritikára, meg is teszem most. Gáz voltam, mert:
1. először is tényleg és igazán és vastagon semennyi közöm a dologhoz.
2. fene tudja, lehet igazatok van, én ugrottam át a niki véleményeit, bocs niki, a férjed beszólása húzott fel, nem téged kellett volna csesztetnem, bár az is igaz, hogy nőttél volna a szememben, ha ezek után te küldesz el melegebb éghajlatra és nem a feri megint.
3. tényleg sokkal jobb dolgunk is lehetne ennél…. Mondjuk én akkor nyomom a netet mikor alszik a gyerek, csakis és kizárólag, szóval úgy is vehetjük, hogy belefér… de akkor is…
4. vannak itt még nagyon-nagyon szimpatikus emberek, akiket szintén nem akartam volna megbántani, vagy rossz szájízt okozni nekik a topikkal kapcsolatban, tőlük extra bocs.
5. tudom, hogy nagyon sok az előítéletem a katolikus egyházzal kapcsolatban, és igenis nekem is el kell fogadnom, hogy én így, te úgy… még akkor is, ha minden észérv valamint a történelem tényei teljesen alátámasztják az én véleményemet. Van akinek nem az a fontos ami nekem, van akit nem érdekel a katolikus egyház múltja. És ezt is tiszteletben kell tartani.
Na, több nem jut eszembe, de simán lehet, hogy van még egy csomó, szóljatok, soha nem sértődök meg, az tök béna szerintem…. Elgondolkodni viszont fogok rajta, megígérem. Most te jössz feri, nézz te is magadba, a hozzászólásaidba, az igazi szándékaidba, őszintén.
Vendég

Sziasztok!

Régen nagyon szerettem ide jönni. Vártam, hogy aludjanak a gyerekek, és jöhessek közétek. A fotóalbumot is azért csináltam, hogy legyen valami közös rólunk, hogy örömet okozzak nektek (és magamnak). Már néhány hete abbahagytam a képfeltöltést, egyrészt azért, mert már nem változnak annyira a gyerekek, másrészt, mert nagyon sokan nincsenek itt és így képek sincsenek, harmadrészt, nem tudom, egyáltalán nézi-e valaki. Na mindegy.

Aki konfliktus kerülő és inkább hallgat, mint hogy veszekedjen az pl. én vagyok. De a tények:

1. Kölyök (nem tudom miért) elővette a nyári témát, amin már nagy nehezen túllépett a topic.
2. Ezt néhányan lereagálták (köztünk én is).
3. Utána megint ment a téma gyerekekről, hozzátápiról, stb.
4. S akkor jött Feri aprócska megjegyzése: "Na szóval ilyen vidáman és kellemesen telnek napjaink - én a babanetet már csak nagyon hébe-hóba olvasgatom, de azért Niki elég "up to date" szinten tart engem mindenféle infókkal ."
Ez az "up to date" megjegyzés (utalva Jim fogyis topicjára) nekem inkább ironikusnak és gúnyolódónak tűnik, mint viccesnek.
A Harag és megbocsátás című történetet én is ismertem, tanulságos, de egyetértek Mrs. Foster azon véleményével, hogy magában kellett volna elküldeni. Mert az utána következő sorok tényleg nem viccesek.

Hozzá kell tennem, mielőtt bántónak éreznétek, Nikivel semmi bajom, anno segített nekem az albumban is, saját képeimet is szerkesztett nekem........

Még egyvalami, úgy gondolom, Mrs. Foster kívülállóként nagyon jól megfogalmazta, hogy 0bea0 felbukkanásától indult a feszültség (először a helyesírás, aztán a vallási téma).

Juditkecskemét, röviden, velősen megfogalmaztad a lényeget!
Vendég

:( :( :( :( :( :( :( :(

nem tudok mást most, annyira elegem van már ebből!!!!!

Kacika, tök egyetértek!

Hogy a francba van ennyi időtök a fenébe is?????? Hagyja már mindenki abba ezt a ki-kit szeret-nemszeret-mért ír-mért nem ír témát! áááááááááááááááá!!!!

nincs kedvem jönni, ez az őszinte igazság :( :( :(

(bocs, tudjátok, én is max. konfliktus kerülő ember vagyok, de ez most kibukott, nagyon szomorú vagyok, hogy ez lett ebből a jó kis topikból)

KépKép
kmanna

Feri ha van kedved, erre pillants rá, érdemes!!!!
http://www.hirszerzo.hu/cikk.jo_szivu_s ... 39138.html
Vendég

mrs. foster: nem tudom miért kell ezt a dolgot még tovább ragozni, jó lenne már véglegesen lezárni.

1. a vallás-keresztelő témát nem én, és nem is Bea hozta fel
2. én magamtól semmiképp sem szerettem volna az egyházi dolgokkal előhozakodni - ez mindenkinek a magánügye
3. ha viszont már valaki felhozta a témát (és abszolút durva, általánosító és sértő módon), akkor kötelességemnek éreztem kinyilvánítani az én véleményemet (Te nem így tennél, ha valaki nyíltan sértené a Te közösségedet?)
4. talán helyesebb lett volna hallgatni és belenyugodni a jól ismert kijelentésekbe? Egy vita általában két félről szól, és nem arról, hogy csak az egyik osztja az észt.
5. ha valaki azt mondja, hogy mondjuk rossz ízű az eperfagyi, akkor azzal már nem is lehet vitatkozni, hogy de mondjuk én szeretem az eperfagyit? Innentől kezdve már szent, hogy az eperfagyi kerülendő, aki pedig nem ezt vallja, az uszít és lenézi a többieket?
6. az egész hétvégén nagyon jó kedvem volt, mert csodálatos perceket tölthettem el a kis családommal, este pedig néhány vidám fotó feltöltése után gondoltam, hogy egy-két smiley-s mondatka révén rávilágítok a topic-ban zajló, már-már vicces (tragikomikus) dolgokra - erre jött a Te maximálisan kulturálatlan beszólásod, remek jelzőkkel teletűzdelve.
7. aki személyesen is ismer (ebből a topicból is nem kevesen), abszolút tudja, hogy én bizony konfliktuskerülő vagyok, tehát nagyon tévedsz. Ez viszont nem jelenti azt, hogy hagynom kellene, hogy a vallásomat, vagy a feleségemet szidják, vagy pedig azt, hogy egy-egy új topiktársat egyből a darálóba küldjünk.
8. mindenkinek joga, hogy oda írjon, ahova akar - kívánom, hogy mindkét társaság (ami egyébként tulajdonképpen még mindig egy) olyan hangulatú topicot építsen, amilyet szeretne!
9. mikor lesz már vége ennek az értelmetlen viszálynak? Mint már említettem, én tényleg csak egy outsider vagyok - nem magamnak akarok jót, hanem egyszerűen csak nekem is jól esne, ha ebben a topikban helyre állna a rend. (és a Nikinek nem olyan világvége hangulata lenne, mint amilyen ma van)
10. világbéke :)

feri (mni)

http://www.babavilag.com/pictures.php?g ... 0783#20783

Sziasztok csajok!

Hétvégén keresztelő volt, most meg rohanok, de ígérem még ma visszjövök és vissza is olvasok!!!!!!!!!

És most.... Szóval izé, lehet Nórira szavazni, rendben is van a kép! Köszi mindenkinek!

Puszi addig is, jövök!!!
Vendég

b.márti77: nem tudom, hogy ez a cikk hogyan passzol a babanetes topicba, és már előre félek, hogy ha ki merem fejteni a véleményemet, akkor megint én leszek gonosz. De mivel konkrétan megkérdeztél engem, szívesen válaszolok.

Kosaras Péter Ákos egy minden bizonnyal zavarodott elmeállapotú emberke, hiszen aki SS ruhában tiszteleg, az vagy nem normális, vagy nincs tisztában azzal, hogy ennek az egyenruhának az árnyékában hány millió embertársunknak kellett szenvendie néhány évtizeddel ezelőtt. A tanárurat bíróság elé kell állítani, és tettének megfelelő büntetést kell kiszabni rá, ezenkívül pedig az iskolában is vizsgálatot kellene indítani. Engem egyébként roppant módon zavar, hogy a butikokban és a városban járkáló fiatalokon is egyre többször látni sarló-kalapácsos, vörös polót. Mintha itt is a kettős mérce jelei bukkannának fel...

Ha már megszólítottál, én a következő cikkről kérném ki a Te véleményedet:
http://index.hu/politika/belfold/vcshk3853

(Hangsúlyozom, hogy ez a téma sem éppen ebbe a topicba való, nem tudom miért itt kell megtárgyalni, lehetne priviben, vagy akár személyesen is, mondjuk egy következő babanet talin) :)

feri (mni)

Jééé, hogy felpörgött a topic :) Mondjuk kár, hogy ilyen apropó miatt :( Foglalkozzatok légyszíves inkább egymással és gyönyörű babáitokkal - én most eldugultam, nem ártana végre dolgoznom is... :lol:

feri (mni)

Szia Mona!

Ez díjnyertes fotó Nóriról! Szavaztam! :)

Melinda

Kép
melinda80

feri írta:
[quote]J írta:ééé, hogy felpörgött a topic Mondjuk kár, hogy ilyen apropó miatt Foglalkozzatok légyszíves inkább egymással és gyönyörű babáitokkal - én most eldugultam, nem ártana végre dolgoznom is...

ez bölcs döntés volt részedről!

És én nem kérdeztelek, hanem kértelek, hogy pillants rá, semmi más...
az hogy reagáltál, az a te döntésed volt, mert persze ezt sem hagytad szó nélkül......
Vendég

Pumperka: hát natúr is, meg vegyítve vízben is íííííííírtóóóó
fincsi!!!!

Kölyök: na de mit szól a doktornő, ha magamnak iratok fel tápit?? :shock: vagy inkognitóban intézzem??? :lol: :lol: A bébikaják is fincsik...nyám, nyám....

Linocs: mi is voltunk a börzén, és én is vettem overált is Niminek :D Tényleg tök jó volt!!!

Niki (Feri): már épp kezdtem hiányolni a csini fotókat!!!!! (már mondtam vagy százszor, de hihetetlenül szépek!!!!)

Pepike: ahol egy embernél több van, ott szerintem mindig vannak konfliktusok. A kérdés, hogy hogyan kezejük a konfliktusokat ( bár nem engem kérdeztél, hanem az okosokat :lol: :lol: )

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mi van itt má megint :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:shock:

Kedves mrs. foster!!!! A stílusod valahogy nagyon elüt a topik megszokott hangvételétől!!!
"Gáz voltam, mert:
1. először is tényleg és igazán és vastagon semennyi közöm a dologhoz. "
IGAZAD VAN!!!! ÉS A KAVARÁST IS ABBAHAGYHATOD!!!!!! KÖSZÖNJÜK!!!!!!

Szerintem nyissunk egy "mondja ki mindenki ami a begyét nyomja" napot, mert úgy látom, időről időre előbukkannak régebb elfojtott dolgok. Majd 24 órán belül zárjuk is le, és azon túl azokat már ne lehessen felemlegetni.
Pl. akit zavar írja le, hogy mikor mit nem írtam helyesen ( :!: )

Kép Kép Kép
fanetta

[quote="mrs. foster"]. írta:mrs. foster.. egy ostoba erre tévedt lányka nagyon butus vitát nyitott, de ha már megtette, egy emberként le kellett volna állítani...

Mennyire igazad van!!!!!!!! De tanultunk a hibánkból, és most megtesszük!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

A vitát nem foster nyitotta.
Vendég

[quote="mrs. foster"]& írta:mrs. foster#8230; nullabea csak elindította a vitát, olyan csúnyaság pont miattad lett belőle… szállj már magadba, hallod? a mi zárt fórumunkat szerencsére már nem tudjátok olvasni. Ott isteni a hangulat, ricky martin a háttér :D :D 8) 8) , röhögés megy egész nap…. Itt meg...

Ui2: ja, jim azt üzeni f@sz vagy. Jól fogalmaz a csaj.

...
"egy ostoba erre tévedt lányka nagyon butus vitát nyitott"
....
"hogy feri hirtelen úgy érezte be kell szólnia, neki a katolikus egyház fontosabb, mint a jim, vagy akár az egész topik…"

EZT NEM HISZEM EL!!!!!

Mégis ki vagy Te???
Azért, mert kb. fél éve olvasod a hozzászólásainkat egy "heló" nélkül, azt hiszed jogod van ehhez??? Ne így szállj magadba, hogy leírsz pár mondatot a véleményedről, ez mind csak kiskapu.

Azért, mert neked az a fontos, hogy jóót röhögj, mi azért írhatunk komolyabb témákról. Nem???
Szépen megkérlek, írj oda, ahol jó kedved lesz, és ne itt rombold a hangulatot. Van elég bajunk, nem kell a sértő, gusztustalan, jogtalan véleményed!

A másik amit egyáltalán nem értek:
Jimet egy extra erős egyéniségként ismertük meg, már másodszorra dobbantott innen, mert neki így volt jó, ő tudja. De hahó lányok!!! A gyengéket és elesetteket szoktuk ám így élesztgetni, hivogatni, megvédeni, sajnálgatni!!! Ha velem valaki így bánna, tuti leállítanám, de úgy látszik ez neki tetszik. Hát csak rajta! És még hogy üzenget is egy "kukkolóval" ez a fő szenzáció!

Beáról meg főleg le lehetne szállni. Szerintem az égvilágon senkinek nem ártott. Talán a legszelidebb lány köztünk, pont vele kezdtek ki??? Ez olyan, mint mikor egy felnőtt megpofoz egy gyereket, hogy megmutassa milyen erős! Nem???

Livi
Kép
Kép
lusie

fanetta, lusie :D tsókotskák nektek
csak annyit gyorsan, ha már benéztem és ilyen szimpi vagyok :D , hogy több privit kaptam más kukkolóktól (vagyunk ám páran, ez nyilvános fórum), miszerint király vagyok, ugyanígy látják... ti meg nem... aztán ennyi 8) szerintem az én stílusom sem volt sz@rabb a tiéteknél... és nem kavarok, a márciusi topik nagy része értem szorít ott a másik fórumon, azt hiszem ők is számítanak. Nekem feltétlen. 8)
na, nem írok többet, feriből sem hoztam ki semmi önkritikát, elküldtek az anyámba is, brühühühü... :cry: :cry: :cry: 8)
Vendég

lusie írta:
[quote]B írta:eáról meg főleg le lehetne szállni. Szerintem az égvilágon senkinek nem ártott. Talán a legszelidebb lány köztünk, pont vele kezdtek ki???

talán nem ártana egy kicsit visszalapozznod, mert szerintem átsiklottál egy-két oldalon!!!

És Jim nem üzenget itt senkivel, hanem van valaki aki kiáll mellette...... mert itt nem sokan tették ezt meg
mindenki csak hallgatott......
és foster csak leírta a véleményét, nem más, kinek nem inge.... mindig mindenki ezzel jön
Vendég

És még valami: én még mindig szeretek ebbe a topikba járni!!!! Nem érzem a topik, annyit emlegetett haldoklását sem (jelzem, én magamból indulok ki), bár hiányolok egy jó pár emberkét (pl. Jimet, Boribont,.....). Szeretek egy csomó embert itt, és ezért szívesen jövök ide - még ha épp vita is dúl itt!!! A Juditoktól kezdve Mni-ig, van egy csomó jófej emberke, akiért szívesen jövök ide.

Bea: valóban bekavartál(érzéseimben is). Tévedtem valóban, de ki nem szokott???
Úgy tűnt egy ideig, mintha nem akarnád valamiért megérteni, hogy mi a baj a házbarontós sílusoddal. De aztán mintha változtál volna - és bár én is azt vártam hogy végleg eltűnsz a színről, visszajöttél. Nem mondom, hogy a neved láttán, nem keletkeznek bennem most is ambivalens érzések, de szerintem mindenki megérdemel egy második esélyt ( és idézem önmagam: ki nem hibázik????).

Kép Kép Kép
fanetta

ok. foster!!! akkor priviben osztogassad a király véleményedet tovább, annak, aki kéri!!!!!! csá

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Nem tudom, hogy elkezdeni a hozzászólásomat... nehogy valakiket megbántsak... bár már nincs is itt senki. Talán az volt a baj, hogy a kezdetektől fogva mindig nagy szeretettel beszéltem a fórumról és tagjairól, épp ezért Feri is kedvet kapott megnézni. Neki is nagyon tetszett, és úgy vettem észre, hogy szívesen fogadtátok az írásait, sőt, buzdítottátok, hogy írjon még, hiszen érdekes volt, hogy leendő és kezdő Apukaként, hogy látja gyermekét. Rengeteg képet töltött fel, azt hiszem ez nem volt probléma. Aztán jött az ominózus vallás téma, legyen-e keresztelő. Ezt sem Ő kezdte, viszont őszintén reagált, ami sokaknak nem tetszett és elindította a széthúzást... nem akart Ő senkinek sem rosszat, csak a véleményét leírni, amit ezek szerint a mai világban ismét jobb, ha magunkban tartunk. :( Július óta nem nagyon követte az eseményeket, csak amennyit én elmondtam neki. Szóba került, hogy alakult egy új topik, majd onnan, mint egy fekete lyuk, mindenki eltűnt. :(

Én elhiszem, hogy az itteni márciusi topik sokaknak unalmas, hiszen nem a bulvár téma volt a menő, hanem a babák és a kezdő anyukák aktuális problémái. Ez csak egy darabig tudott érdekes lenni, de ebben a topikban sem volt soha megtiltva a vidámság. Saját magunk kovácsoltuk a témákat, ide is simán beleilleszthető lett volna a fogyókúra, meg a kedvenc zenék is. És akkor ez a topik is pörgös lett volna. :( Én nem egyszer írtam üziket az eltünteknek, hogy mi van velük, szeretnénk róluk tudni, akik utána pár mondat erejéig jelentkeztek is. Valószínű csak én vagyok ilyen kis kiváncsi, mert később többen is írták, hogy nem kíváncsiak az újakra. :(

Én sajnos sose voltam a szavak embere, nem tudtam olyan frappáns, humoros írásokkal feldobni a topikot, mint itt jópáran, de mindig mindenki hozzászólását elolvastam és szépen reagáltam is a dolgokra. Most nagyon bánt, hogy egy idegen, ilyen jelzőkkel illeti a Ferit. Egyáltalán nem ilyen, egy kezemen meg tudom számolni hány haragosa és rossz tulajdonsága van. Bosek (meg a többiek) Te is találkoztál Ferivel, sőt még beszélgettél is vele... akkor is bunkó volt, mint ahogy most látod? Vagy ha esetleg leírtad volna, hogy hééé csajok, én beszéltem Vele, jó fej volt, akkor kitiltottak volna az új topikból? Vagy bárki aki találkozott vele, esetleg mellé(nk) állt volna. Nem tudom, ha én írtam volna Jim vagy Foster férjéről, hogy f@sz... szerintem egy emberként felakasztottatok volna. Az egyiknek bármit lehet, míg a másik tűrjön el mindent?

Érdekesnek találom, hogy mindenki Ferit okolja a két külön topikért és Jim törléséért. Jim pénteken törölte magát és Feri vasárnap este írt be. Talán Jim a következő Uri Geller, mert előre látta, mi lesz itt vasárnap? ;) Most épp miért is törölte magát? Én például múltkor írtam, hogy a Kútvölgyi kórházba menjen be, mert nagyon rendesek az ottani dokik, ha a János kórházból már elege van... észre sem vette. :( Pedig nem rosszat akartam Neki és kívánom, hogy mielőbb meggyógyuljon.

Most egyenlőre ennyi, pedig még vannak dolgok amiket leírnék, de most már tényleg vár az ebéd utáni romhalmaz a konyhában.

KépKép
KépKép
mni

[quote="mrs. foster"]U írta:mrs. fosteri2: ja, jim azt üzeni f@sz vagy. Jól fogalmaz a csaj.

Márti! Ezért írtam, hogy Jim üzenget. Itt ez áll.

foster, ez nagyon gyermeteg volt: "a márciusi topik nagy része értem szorít ott a másik fórumon" :lol: :roll: :lol:

Nikinek tök igaza van, hogy van ez, hogy valaki lazán f..szozhat, mást meg üldöztök, mert le meri érni az őszinte, kulturált véleményét???

Én is szeretek még mindig itt lenni! És jövök is!

Na lapozzunk....
:

Niki! Nagyon tutik a képek, jó lehetett a felvonulás, az pedig külön tetszik, hogy az ovisokat szállítják. Hogy élvezhetik a pöttömök! Úgy sajnálom, hogy alig van már ilyen rendezvény.

Szilvánusz szavaival élve, álomszuszék Petikémet elvitték az ufók. Éjjel háromszor kelt sírva és csak ringatva aludt vissza. Reggelre be is lázasodott szegénykém és köhög. Mindjárt viszem a dokihoz, pont ma csak háromtól van :x Remélem nincs nagy baj.

Betegeskedő Babócák hogy vannak???

Pumperka: Rendbejött a melled???

Menjetek sétálni! Gyönyörű az idő!!!

Mindenkinek puszi! :P

Livi
Kép
Kép
lusie

Foster, szerencsére olyanok is vannak, akik nem Neked adnak igazat, hanem Beának, meg Ferinek. És topikon belül is sokan nekünk adnak igazat, csak nem merik nyiltan leírni.

KépKép
KépKép
mni

E heti Hófordulósaink:

Sok-sok Boldog Hófordulót Nekik!

kikó70 Zalán 2008.02.29
beuska75 Alexa Gréta 2008.03.31
enikoe182 Noémi 2008.03.31
tcis Christian 2008.03.31
Kvaszeva Botond Mátyás 2008.03.01
norco Brúnó 2008.04.01
Linocs Fruzsina Tamara 2008.03.02
livike Lilien Hanna 2008.03.02
arizona Gréti 2008.04.03
marla singer Hanna Nóra 2008.03.05
Kölyök Máté 2008.04.05
linocs

Anna, múlt héten Panka volt beteg, pár napja meg Petrám lett taknyos. 2 napja még elég gáz volt a helyzet, csak éjszaka 8!!!! szor szívtam az orrát, de elmúlt éjszaka már csak 1 szer kellett, és nem is ébredt fel, csak 2-3 szor.
Szóval erősen a javulás útjára léptünk, és gyógyszert is kap szerdáig.

Remélem Juditk, Nimi nem beteg. Tényleg jól vagytok?

Óvatosan teszem fel a kérdést, Anna, JuditK esetleg a héten tali???

:D
Vendég

Linocs, ez legalább egy szép laptető! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?