Új privát üzeneted érkezett!

manna:
oltások
asszem, hogy még Solya vagy Szeles csinálta, de nem emlékszem pontosan :oops:

Kép

Kép
gabilany79

Betti, nagyon sajnálom, a hideg futkosik a hátamon, hogz 2x kell átélned a szörnyűséget, de biztos vagyok benne, hogy Neked is megadatik majd hogy babázz, kivánom, hogy mielőbb teljesüljön.

Andy, mi konduktor nénihez lettünk irányitva, aki gyogytornász. Hétfőn voltunk, szuper aranyos volt, kis Laja mosolygott végig, tanultunk gyakorlatokat, mert mi jobboldalasak vagyunk, ezeket kell csinálni. Az egyik pl uaz mint Szeleséknek. Itt van pesten, nekünk volt beutalonk, és egy fillérbe sem került. :D

Ma kaptunk 3 hós oltást, egy hang nem volt, csak mosoly utána, láz sehol. Rota cuccot is nagyon ügyesen lenyelte, nem volt buki. :D

ja, és az adatok. 65oo gramm (283oal jöttünk haza), 63 cm. :D Megdupláztuk a születési sulyt.
Mondjuk durva, mert egy honap alatt 1,5 kilót hiztunk, pedig olyan sokat nem eszünk.
Annyit mondott dokinéni, hogy a koponya még nem elég csontos, de ez lehet a hirtelen növekedéstől. Ezért mától 2 csepp Vigantolt kell adni. Zöldi, hallottál már ilyet?
Cili, nálatok is szép suly van :D Pici fiad mennyivel született?

Manna, taliban partner vagyok maximálisan. Asszem ugy beszéltünk hogy jövö hét Westend vagy Szt István park :D

Kép
Kép
zsiraf8

zsiráf: ezt nem értem h nekünk mért nem mutatott gyakorlatokat itthonra? vigyem vissza két hét mulva hátha javul. de mitől javulna ha nem csinálok vele semmit?
hát ez az, h mikor letettem levetköztettem még mosolygott is szegénykém pont mint mikor vért vettek tőle aztán meg megint bántották és sirnia kellett. ez már nem az első ilyen és mindig ugy érzem h elveszem a gyerek bizalmát. bnőm kisfia is 3 nap kórház után tök félős meg bizalmatlan lett. azt nemtom h megér-e ennyit. mármint minket régen nem nézegetett semmilyen dévény terapeuta mégsem lettünk bénák v vmi. a mérlegen a lelki tényezők is ott vannak azért.

eszter: a kezelés miből állt? nem értem regi mért sirt ennyire ha más baba nem. tuti h fájt neki hallottam rajta.

Kép
andy30

[quote]Z írta:öldi, hallottál már ilyet?
Persze. Barátnőm bébije is duplát kapott emiatt.
M
[quote]o írta:ndjuk durva, mert egy honap alatt 1,5 kilót hiztunk, pedig olyan sokat nem eszünk.

...kell még az a tápi? Ez feleslegesen sok hízás szerintem!

Kép
zölddisznó

Huuuu mennyi téma

előszőr is betty naggyon sajnálom ezeket a megpróbáltatásokat de én hiszek abban hogy minden mindig okkal történik. És hidd el hamarosan a pocidban fog rugdalózni egy édi babó.

andy sajnálom hogy ennyire megijesztettek de szerintem túlzottan is eltúlozzák ezt a dolgot mert nincsen standart baba. Mindegyik másképp fejlődik.

tejci
hála az égnek nálunk csak szopi van. Van mikor kettőből de elég neki bőven.

súlygyarapodás
Iza sem túlozza el még sem parázok. ő heti szinten 50-80 vagy 90-et hízik. Most ma 3 hónapos és 55 centi meg 5 kiló kereken.

Kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Zöldi, sajna tejet alig tudok neki adni, szinte csak tápit kap :?

Mitévő legyek? Ha azt vesszük, hogy testsuly x 15o, akkor kb annyit eszik...

Nem tudom hogy lehet a mennyiséget csökkenteni, mert hihetetlen evőkéje van, ha elveszem az üveget, üvöltés van... :shock:

Jövö héttől almázunk, igaz csak levet egyenlőre próbaképp.

A szomszéd kicsi 3 hetes, és napi 8oo-at eszik, ja mondjuk az anyatej.

Egyébként kicsikém nem duci baba, mini pocak, és kis toka...
Kép

Vagy csak én nem látom rajta hogy duci, mert elfogult vagyok? :shock:
Inkább olyan strammnak mondanám..Olyan vasgyuró...
Mondjuk apával mindketten 3 számjegyű sullyal rendelkezünk, 185-19o centivel.. :shock:

Tiszta jó, én azért ugrabugrálok itt , mert tul gyorsan nő, más meg azért mert tul lassan :? de jo lenne az az aranyközépút..

Kép
Kép
zsiraf8

Jó reggelt!

Manna! Az oltási naplót én tettem fel, a 444. oldalon megtalálod némi szöveges kiegészítéssel.

Zsiráf! Laja gyönyörű és tényleg nem duci! Nagyon csinos fiú!

Én még mindig csak szoptatok, és egyelőre még mindig elég neki egyszerre egy cici. A fagyasztóba már nagyon ritkán kerül és éjszaka is eszünk. Tegnap este is próbáltam kínálni neki a másik cicit, meg cumisüveget is, de egyiket se kérte, jóllakott. Zalán kereken 1 kilóval nehezebb volt ilyen idősen, de én se látom Hunit vékonynak. Van kaka, pisi, nincs sírás, napközben 2,5-4 óránként eszik.

Kép
Kép
szeles4

sziasztok

betty:nagyon sajnálom amin átmész..sok erőt kivánok neked és kitartást.

mi ma megyünk a 2 honapos oltásra...már előre sajnálom...viszont nem fogjátok elhinni...Vivinek látszik az also 2 foga.teljesen kivagyok...ez még nagyon korai..állandoan tömi a kezét és rágja..nyálzik össze vissza.
Viszont egyre szerelmesebb vagyok belé.annyit gügyög meg sikitozik nevetés közben..igazi boldog kisbaba.

hizás:mi is csak szopizunk és meg sem fordult a fejemben a potlás.van nap amikor kevesebbet eszik,de olyan kis helyesen gömbölyödik pedig csak 5 kg.de ma megtudom a pontos sulyát a drágámnak.Van tokánk és mindenki azt mondja hogy duci de szerintem nem az...bár én mindig vele vagyok.

Vera:Iza nagyon csini csajszi:D

Kép

Kép
nikianya21

Sziasztok!

Már magam sem tudom mit csináljak.
Azt mondja a dokim, hogy Rékának 150ml.t kell ennie,de a cicibe csak 110-130 van, és hogy ne adjam neki oda cumisüvegből, mert akkor le fog szokni a ciciről.
Van amikor a pótlást egy az egyben kibukja, van amikor megissza a cumisüvegből és utána még megy a replika, de hamar megnyugszik, ha éhes lenne nem mosolyogna és aludna el 1 órával etetés után.
Most adjak vagy ne adjak?
Meg ha adok akkor miből?
Akik adnak +-ba lefejt anyatejet azok miből adják?

Kezdek elveszni sok információ között,mást mond a védőnő, az orvos,az anyám stb....
Réka ezen a héten (vasárnap óta) 40gr-ot hízott.tudom 100 lenne a minimum.

Ha két cicit adok estére kimerül mindkettő,kipróbáltam, abból csak az lett, hogy estére kimerült Réka én meg kikészültem.

Most akkor mit csináljak?

KépKép

Kép
orsimorsi

andy: nem hiszem , hogy a 6 hetes ugrás lenne, mert ma vagyunk 10 hetesek, ennyit késne?

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Betty: nagyon sajnálom! A barátnőmnek is meghalt a babája, őt is holnap műtik... :cry: :cry: :cry:

Remélem mindenki jól van!

Mi kicsit nyűgösek vagyunk, nem nagyon bírja a melegfrontot... :? :?

Zsiráf: Dani 3700-el született és 3630-al hoztuk haza, szóval majdnem megduplázta a súlyát... :D :D

Kép

Kép
dcili81

Betty: nagyon sajnálom ami veled történik! Borzalmas lehet!! Én egy babát vesztettem el a is rettenetes volt! Sok-sok erőt és kitartást kívánok! :cry: :cry:

Orsi: próbáld meg pohárból. Nekem anno a kórházban úgy mutatták! Amúgy Marcinak is 110 körül van az átlag evészete! Igaz tegnap délelőtt 170-t evett alig hittem a szememnek! Ki is bírt 4 órát, utána meg 70-et szopizott! Én nem adnék neki pótlást a helyedben!
Vendég

eszter: mennyibe kerül egy kezelés?

zsiráf: milyen gyakorlatot kell a féloldalasságra csinálni?

Kép
andy30

most meg elkezdett a jobb kezével repülőzni hason pedig eddig olyan szépen rákönyökölt:(ez mitől lehet?

Kép
andy30

Betty: Istenem, annyira sajnálom :cry: :cry:

Orsi: én a már sokat emlegetett Haberman etetőt használom, de ha nem rendszeresen kell, akkor tényleg jó a pohár :) Szerintem várd meg, hogy kövi héten menyi lesz a hízás, egy hétből még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Abból meg pláne nem, hogy egyszer mennyit eszik. Vagy mindig csak ennyit eszik? Az is számít, hogy hányszor, mert ha többször, akkor elég lehet a 110-130 is. Az meg szerintem baromság, hogy annyit KELL ennie. Neked se mondja meg a háziorvos, mennyit egyél. Pont mindegy mennyit eszik, ha elég neki. Ráadásul nem is mindig ugyanannyit esznek a babák, ahogy mi sem...

Ma voltunk 3 hós kontrollon, 5780 g és 65 cm. 14 centit nőttünk 3 hónap alatt :shock: :lol:
Szokás szerint baromi sokan voltak, hiába mentünk időpontra, mire bejutottunk, elszakadt a cérna, és nagyon sírt, mert fáradt volt. Annyira belelovalta magát, hogy a szuri már fel se tűnt neki. Hazaértünk 10-re, azóta alszik.

És jövő héttől mehetünk úszni, éééééééjjjjjen! Csak a dévényeshez nem kapok időpontot, de felmérgelem magam és jövő héten keresek másikat, ha akkor se.

Kép

Kép
gabilany79

sziasztok.
mi tok betegek vagyunk. Sophinak tobb, mint 48 oraja megy a hasa.minden pelusban van kaka.van, hogy fel orankent cserelni kell. a doki neni ma azt mondta, hogy ne adjak neki tapszert, csak anyatejet.
mi ma nem megyunk sehov, setalni se. apa dolgozik, en meg elkaptam ezt a virust, igy klotyora rohangalok. en meg hanytam is az ejszaka. mivel egyszerre jott az aldas, Sophie kiskadja volt az aldozat. azota a hatam, kezem, labam faj. alig birom el a 6kgjat.

betty. nagyon sajnalom!!! :cry: :cry: :cry:

haj. Sophienak hatul egy csomo haja van. elol meg kopaszka volt, de most mar no neki vissza.majd teszek fel kepeket.

anyjegy. a jobb laban van egy ket hetes kora ota.

gabi,trombi. hol vettetek a dontheto szeket?

erika. remelem gergo jobban van.

gabidani. en imadom az allatokat, de nem dijjaznam, ha egy macska igy Sophie melle fekudne.

zsiraf. laja nem kover!

most akkor lehet ultricat szedni es teat inni egyszerre???

orsimorsi. belinkelned ujra a moremilkes oldalt? koszi
mi haberman etetot hasznalunk.
ha adsz egy kis potlast nem hiszem, hogy leszokna a cicirol, de gondolom ezt babaja is valogatja.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Betty:iszonyatosan sajnálom ami veled történt!Sok erőt kívánok neked!!!!!

Haj:nekünk is egyre kevesebb a hajunk,és most már észre is veszem h hullik neki,a ruhácskákon egy csomó szokott lenni.

Anyajegy:nekünk még nincs,pedig Rékának már volt születése óta.

Szopi:eddig még nálunk is elég az egy cici egy évsnél,de múltkor amit írtam jól beijesztett h nem akart szopizni.Azóta úgy tűnik h minden ok(kopp-kopp)

Zöldi:köszönöm a válaszodat a szopis kérdésemre

Van egy dolog ami most nagyon-nagyon idegesít.Olivér kb egy hete elkezdte szopni a hüvelykujját,de olyan szinten h csak azt szopizza ha éhes,ha álmos(azzal alszik el)a cumit el sem fogadja.Kicsit aggódok h milyen lesz így majd a fogzás,teljesen eldeformálódik e tőle????Lehet vagy kellene vmit csinálni ezzel,vagy hagyjam?????????????????????????????

És szeretném a véleményeteket kérni.Tudom már sokszor volt téma a kenguru vétel,de most én is nézegettem és tennék fel képet h ezek jók lennének e.köszi

Kép

Kép

solya051020
Káld

Egyáltalán ezek meg fogják tartani eléggé a fejét?

solya051020
Káld

Sziasztok! Aki szoptatási gondokkal küzd, potolnia kell és esetleg sszoptanittal szeretné, nekem van egy, kb 2 hete vettem, éppen csak kipróbáltuk, de mivel a fiam a cicit egyáltalán nem hajlandó elfogadni 7000 Ft-ért továbbadnám (9000-ért vettem). Minden papírja megvan! Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

mar megint valtozott a kaki. tok ragados lett. ez oke?

KépKép
KépKép
mush589

sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni légzésfigyelővel kapcsolatban.

Melyik márkát, tipust ajánljátok, illetve egy vagy kétlapost?
csurimuri

eniko. eppen kerdezni akartam, hogy miert nem szopizik Milan? hanyszor fejsz egy nap? igy is megprobalod cicre tenni minden evesnel?

KépKép
KépKép
mush589

orsi
mi az hogy KELL!!! 150-et ennie. A baba tudja mennyi fér a gyomrába. PL Iza ha többet eszik 100-nál a maradék a pelusra érkezik vissza.

csuri
tutira ajánlani a baby sense-t tudom az nem riaszt tévesen.

harivera
Budapest XXI. kerület

Én nem tudom mi volt éjszaka Noellel, de este 9kor evett, kb. 10re elaludt és 5kor (!) már én mentem megnézni, hogy él-e még.. :shock: Nagyon régen nem aludtam ennyit egyhuzamban. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida tegnap Dani 10-kor evett, bealudt, gondoltam milyet jót fogok szunyálni..., aham 3-kor már kukorékolt, és követelte a kaját, 5 volt mire visszaaludt.... :evil: :evil: :evil:

Mostanában eléggé szarul alszik vissza, cicn bekómál, de a pelenkacserénél felébred... :? :? :? :?

Kép

Kép
dcili81

Mush! Én sem tudom pontosan miért nem cicizik. A szoptatási tanácsadók szerint cumizavar. Amikor a nagyobb fiam nem alszik mindig etetés előtt megpróbálom cicire tenni, de már 4 napja csak üvölt, ha a cici közelébe kerül. Korábban volt pár hét, amit végigszenvedtünk, hogy addig cicizett, amig ömlött a tej. Így fejek, amikor van időm, de a másik gyerek mellett ez nem mindig jön össze, ráadásul pár napja 180-200-akat igényel, ezt meg nem tudom követni. :( Attól félek, hogy lassan teljesen elapad a tejem.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote="dcili81"]
írta:
dcili81Mostanában eléggé szarul alszik vissza, cicn bekómál, de a pelenkacserénél felébred... :? :? :? :?

Miért mikor cserélsz pelenkát? Nem evés előtt?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Solya: én is Chicco Go-t vettem nagyon jóó legalábbis szerintem.
ime: Kép Kép

Andy: egy kezelés 4000 ft volt.
miért nem jelentkezel be a másikhoz is h mit mondd? a vizsgálat ugyis ingyenes.. :roll:

Csurimuri: nekem 3 lapos Álomvirág van. nem volt téves riasztás.. max akkor kapok frászt ha merül az elem... :?

Kép
eszterke24

Jaa. : és még a néni azt mondta, h szoktassam le minél gyorsabban a babakocsiban alvásról..
olyan ügyesen aludt ma a kiságyban napközben is! :D

Mush: én szedem az Urticát és a teát is iszom, azt mondták h a kettő között teljen el legalább egy óra..
Sajnálom h betegek vagytok.. jobbulást nektek !

Andy: kezelés: nekem úgy tűnt mintha egy masszázs lett volna, holott nem az.. tiszta piros volt utána, de azt egy pillanatig sem láttam rajta h fájna neki,,,

Kép
eszterke24

Voltunk oltásni, meg státuszni. 6 kg, 65 cm!

[quote]a írta:zt nemtom h megér-e ennyit. mármint minket régen nem nézegetett semmilyen dévény terapeuta mégsem lettünk bénák v vmi. a mérlegen a lelki tényezők is ott vannak azért.

Andi! Te pneumo oltást sem kaptál, mégsem betegedtél meg...szóval ez rossz megközelítés.

Vera! Muti Iza fülbevalójáról egy közelit!

Tuti cuki a kis Zsiráf!

[quote]A írta:zt mondja a dokim, hogy Rékának 150ml.t kell ennie,

Áááááá! Orsi! És azt is megszabta, hogy hányszor KELL ennie? :twisted: Az én kis 6 kilósom 80-akat eszik. Igaz, hogy mostanság kb. 10*
[quote]R írta:éka ezen a héten (vasárnap óta) 40gr-ot hízott.tudom 100 lenne a minimum.
...ja. De egy hét alatt. És most csütörtök van!

Kép
zölddisznó

Cili: na most lehet megkövezel/megköveztek de én a védőnő tanácsa alapján éjjel nem cserélek pelust. :oops: :oops: Persze vannak kivételek: ha kakis (de mindig délellőt kakil) vagy ha kifolyik (nagyon ritkán). Nincs is gond éjjel a visszaalvással!!! :lol: :lol: :lol:

Zsiráf: a bébizsiráfod nagyon édi bédi. Szerintem nem pufók!

Legújabb szórakozásom, repülők apával!!! :lol: :lol:
Kép
Vendég

Zöldi: szép kis paraméterei vannak Hannának!!!

Orsi: csatlakozom Verához, hogy akkor baromság ez hogy KELL ennyit meg annyit ennie. Marci sem eszik ANNYIT és mégis rendesen hízik. Legutóbb 1200grammot hízott egy hónap alatt!!!! Ha van rendesen kakis-pisis pelus és kibír 3 órát a két evés között akkor nincs gáz. Persze ez kivétel ha éppen növekedési ugrásban van!!!!
Vendég

Hú Zöldi! micsoda nagylányod van! :lol:

Hunor mostanában 7-szer eszik egy nap. A bal cicimből szerintem max. 80-at eszik, a jobból korábban is evett 120-130-at, így átlagban jók vagyunk, bár csak 1 hónapos koráig mértem, azóta csak a védőnőnél van mázsálás.

Bocika! Én se pelenkázok éjszaka! Általában a reggeli szopi alatt szokott bekakálni. Éjszaka megszoptatom, nem büfizik, akármeddig próbálkozom, beteszem a kiságyba és már alszik is tovább a következő kajcsiig.

Kép
Kép
szeles4

Az a legnagyobb bajom, hogy kaja közben szokott kakilni, éa szarosan nem teszem le...
A másik bajom, hogy neki a pisi is gáz, rendre tele van a pelus pisivel éjjel is, kénytelen vagyok kicserélni, mert sír, és nem alszik vissza...

Senkit nem kövezek meg ezért...

Kép

Kép
dcili81

Zöldi: egyforma "magasak" a gyerkőceink :lol:

Ma kicsit "kényeztettem" az oltás miatt (is), olyan édesen aludt rajtam, és kopp-kopp, de eddig semmi jele, hogy megviselte volna (mármint az oltás, nem az, hogy rajtam kellett aludnia... :lol:).

Légzésfigyelő: Baby Control most már hibátlanul működik, de a kókuszmatrac "merevsége" miatt amíg nem lett 4 kiló a gyerkőc, addig folyton beriasztott. Nálunk muszáj volt a két lap már az elejétől, mert Kristóf kb. egyhónapos kora óta "közlekedik" az ágyában. De az elején egy lappal is próbálkozunk, és úgy is riasztott.

Ja, és meg akartam mutatni nektek, hogy reggelente így fogad. Pedig hálózsák van rajta. Micsináljak, kötözzem le? :twisted: :P :oops: :D El se fér már így. Mindig azon parázok, hogy beszorul valamije....

Kép

Kép

Kép
gabilany79

Gaby mintha a fiamat látnám! Rajta is hálózsák van, és ugyanígy elmászik... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Cili: :lol: :lol: :lol: ennél már csak az a jobb, amikor a fejére húzza a takarót, aztán begurul rá, mert lehúzni nem tudja. Mindezt hajnalok hajnalán. Ha szerencsénk van, csak kicsit nyekereg miatta, ilyenkor átmegy valamelyikünk és betakarja rendesen, és alszik tovább, de van amikor felriad a takarótól a fején, és pillanatok alatt ordít, mint a sakál.

Kép

Kép
gabilany79

Hahó

Eszter: ezek egymás mellett vannak ismerik egymást meg minden nem hiszem h jó ötlet lenne a másikhoz is elmenni. Amugy az ismerőseim is ennél a csajnál voltak és dicsérik. Reginek is tök piros lett azokon a pontokon ahol megnyomta meg mivel annyira sirt tök ellilult a háta (mikor hason volt) tök ijesztő volthihetetlen h dani nem sirt eddig mindenki azt mondta h sirt kivve szelest meg téged. Amugy lehet azért nem sirt dani mert neki nincsenek olyan problémái amik miatt kellemetlen vagy fájdalmas lett volna. Pl. dani elvan hason? Mert regi már attól üvöltött h hasra tette még hozzá sem ért. Mondta is h ez is azt jelzi h vmi nem norma mert hason uugy el kéne lennie mint háton uugy kényelmesnek kéne lennie de nyilván azért sir mert nem kényelmes neki ami meg vmi problémákat jelez.

Amugy ma voltunk babamama jógán és ott megerősitettek h vigyem el kezelésekre mert hatékony meg minden meg látták h téleg mennyire féloldalas meg nem emeli a fejét ha felhuzom stb. és volt két csaj azok is hordták és mondták h nekik is mindig végig orditott és h ki kell birni az ő érdeke stb. na mind1 még van 2hét addig. De hason amugy ma se tudtam tartani csak vagy 5x 5percet. A nő aszonta h legyen folyamatosan hason!hát azt lesheti meg én is. Felhuzgálást gyakorlotuk meg az a pár hason levés azt annyi. Ja meg támasztgatom ki a fejét de hiába mindig visszatornássza magát. Azt is mondták a jógán h eleinte még fáj nekik azért sirnak nagyon aztán a kezelések hatására ah javul már nem fáj ugy és nem fog annyit sirni.

Különben jógára még nem megyünk egy darabig mert minden baba 8-10 hós volt ott mászkáltak mi meg csak nézelődtünk igaz nekem jó volt kimozdulni meg dumcsizni. És olyan büszke voltam megint a lányomra annyira jól viselkedett! Nagy hangzavar a többi kisgyerek meg minden meg csak nézte őket egyszer elfáradt akkor ölbe vettem és elaludta többi babát mind meg kellett etetni az alatt a másfél óra alatt mert volt hiszti ja egy 4hós baba volt még aki ilyen kicsit vele tiz percig tudott maradni az anyukája mert ugy üvöltött és se szopi se semmi nem használt szal haza kellett vinni regus meg tök nyugodtan édesen mosolygósan csinálta végignézték is a többiek. De egyébként már rég ezt csinálja társaságban. Meg is lehet fogni nem sir stb.

Két napja meg ugy alszik el h beteszem a kiságyba kicsit simizem a homlokát és a fülecskéjét és már alszik is olyan zabálnivalónappal is éjjel is igy. Csak éjjel 2x kel továbbra is ugy láccik ez megmarad. 1kor meg 4kor. Utána 7kor. Ez kezd beállni plusz mínusz félóra.

Na megyek aludni én is, holnap bnőzök előtte még takaritok is jóét mindenkinek

Zsiráf: gyakorlatokat lécci!köszi

andy

Kép
andy30

Gabi! Kristóf nagyon édes! Ne aggódj nem szorul be! Ma már minden apró részletre figyelnek az ágyak gyártásánál. Elég komoly a követelmény!
Próbáltál vastag hálózsákot adni rá? Egyrészt nehezebben mozog benne, másrészt nem kell takaró (fulladásveszély).

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

enikő: mennyire vastag hálózsákra gondolsz? nekünk polárok vannak. az gondolom nem elég vastag h csak az legyen takaró nélkül. mert miota nem bugyolálom nekem is takarozgat ki-be:)

rács: sógornőmék kislányának a lába ugy beszorult h el kellett fűrészelni mert nem tudták kiszedni. de ő már nagy volt akkor egy év körüli tehát vhogy kilógatta és kicsavarta h nem fért ki vissza nem ilyen pici de azért van ilyen is.

na téleg mentem remélem ma többet alszok tegnap már fél éjfélkor fent volt fél8tól:)

andy

Kép
andy30

Enikő: köszi :)! A biztonság oké, de ez a kiságy 30 éves, még az enyém volt :D
Sajna vastag hálózsákban ugyanezt csinálja, volt neki egy ujjatlan, csak kinőtte, ami az elején még jó volt, de egy idő után már abban is tudott jönni-menni... ezért jött a lekötözős ötlet... :idea: 8) :P :oops:

Kép

Kép
gabilany79

Cili: Szerintem nekünk egy anyagból van a babónk! Ma nyűgös… és este én is kivételesen 3-kor keltem az esti 10-es fektetés után.

Bocika: Dehogy kövezlek, én sem cserélek!!!!!!!!

Gabi! Én a takaró végére rá szoktam tenni egy macit, hogy ne tudja a fejére húzni.

Ma voltunk a vásárcsarnokban! Tele vagyunk friss gyümivel! :) Megyek csinálok egy kis salátát.

manna
mannababoca

Sziasztok,

2008. decemberében született az első babánk. Ezidáig csak olvastalak Benneteket, próbáltam "összeszedni a bátorságom" hogy írjak, tekintettel arra hogy itt már egy nagyon jó kialakult csapat van én pedig beesek ide ismeretlenül.
Kérdésem az hogy ér e akkor egy topiknak a részese lenni ha nem a kezdetektől hanem csak utólag jelentkezem , mondjuk most ?

köszönöm

kubuspace
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.12.13 14:53-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!!!!

Kubuspace:
Üdv a csapatban!Miért ne jöhetnél???Neked is decemberi babád va! Gratulálok Marcell babához!Majd ird le milyen volt a szülésed ! :lol:

Andy:
mi is ugyanigy kelünk éjszaka, mint ti ! :lol:

Zöldi:
Anett is 6 kg, csak a centi 62,5 :lol:
Nagyon édibédi a képeken.

Mi is voltuk oltáson szerdán. Sirt egy keveset, de nem volt vészes. A dokinéni azt mondta, ne adjak lázcsillapitót, mert eddigi visszajelzések szerint még egy vbabának sem lett láza .De tényleg nem is volt.Mire hazaértünk igy kidőlt a drágám:

Kép

Susy:
ha, gondolom mennyire megijedtetetk!!!Mond meg Vinzentnek, hogy azt üzeni Anett, ne ijesztgesse az anyukáját, vegye szépen a levegőt!! :lol:
Ja és még mindig ő az első a listán :lol: :lol: (megkukucsáltuk a másik topicban a képeit, hát zabálnivaló!!!Az a huncut mosoly, meg a isze orrocska cukiiiii!!!!!)
Ezeket Anett küldi neki :wink: :
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

kubuspace:naná...:Dstory és döbbenet:tegnap voltunk a 2 hos szurin minden jol ment.Vivike 5 kg és 57 cm....azt mondsták ez igy nagyon jo.-mondtam nekik hogy szerintem látom a fogát...erre ááááá az nem lehet..erre benézett a dr.nő és sikitott a védőnőnek hogy gyere gyere Dori ennek a gyereknek kint van szinte 2 foga.:D:D
hát én is ledöbbentem rendesen..este nem lázasodott be azt megusztuk..csak egy kicsit nyügi volt.

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt!

Rég nem aludtam ilyen sokat! Hunor az esti 1/4 10-es evés után 3/4 4-kor kelt, evett, majd 4 órától aludt tovább fél 7-ig. Nem tudom mitől, de olyan,mintha megint több tejem lenne. Eddig sem panaszkodtam, de este megint 60-at tudtam még fejni.

Kubuspace! Köszöntelek kis csapatunkban, örülök, hogy csatlakozotl. Írj minél többet magatokról!

Niki! Ez a fog story nem semmi! Hová siet a lányod? :lol:

Kép
Kép
szeles4

Hu Niki! Már bujik a foga??? :lol: És nem volt nyügi, meg nem fájt neki???

Kép
Kép
Kép
f.marti

cili. miert nem szakitod meg az etetest amikor kakil, csereled ki a pelust, es aztan esztek tovabb?
akkor felebredne, de a kajatol/cicitol visza is aszik.

en olyan rosszul voltam tegnap este. haza kellett hivnom apat focibol. remegtem, mint a kocsonya (tisztara, mint a csaszar alatt), nagyon faztam. azt hittem van vagy 40 fokoz lazam, de 36.9 volt. aztan meg rohadt melegem volt. szerencsere most mar jobb.

niki :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Uff!

Hanna kicsit belázasodott (37,7), de egy fél kúp levitte, mára már kutya baja.
...ám anyának vesegörcse van :( Sajna a szedhető gyógyszer eddig nem múlasztotta el, várom, hogy elérjem a "gyógyszeres tanácsadót" a Szent Istvánban, hogy mit kaphatok be még.
Szerintem mentsétek el ti is:
Dr. Sarlai Katalin, az újszülött osztály vezetője, 455-57-00. Minden ilyen szoptatás alatti problémákkal kapcolatban ad tanácsot telefonon is. (Sajna ilyen téren tesóm tudomány nem elég)

Kép
zölddisznó

...ja, és hasmenés. Jeee!

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?