Új privát üzeneted érkezett!

Mona: jók a képek! Irigylem a gardróbszobátokat... De jóindulattal ;) Megérdemlitek! Végiggüriztétek a nyarat az átépítéssel! Annyira jók a dédis fotók! Szerencsére nekünk is van mindkét oldalról egy-egy dédink. Még az én kemény nagyanyám is el tud lágyulni, és tud gügyögni a mi lányunknak (az én drága nagyanyám nem igazán akarta elfogadni azt, hogy én együttélek egy pasival - 6 év után tudta meg, aztán nem nagyon akarta elfogadni, hogy nem házasodunk meg, aztán nem nagyon akarta elfogadni, hogy nem házasodunk templomban, aztán nem nagyon akarta elfogadni, hogy ebből a kapcsolatból még egy "zabigyerek" is születik... Éljenek az "egyszerű" családi kötelékek ;) )

Pumperka: juj, egy pillanatra megijedtem, mikor nem láttam a gyermekeid vonalzóit a hozzászólásaid alatt, hogy valamire készülsz, mondjuk eltűnni... Ugye, csak én kombináltam túl a dolgot????

Kacika: hihihi, én is rájöttem pár elalvás miatt elmaradt program után, hogy előbb a gyermeket öltöztetem fel, és rakom a hordozóba, kocsiba, aztán jövök én (főként a nyári melegben még a nagy készülődésben bele is izzadtam az elmenős ruhámba) De hogy most hogy legyen a nagy hidegben, mikor már több réteg ruha van a gyereken??? Mindesetre gyorsan kell készülnöm ;)

Melinda: tessék-tessék már jönni!!! Hiányoznak a hosszú hozzászólásaid (is)

Mni: ha ezeket nem adtad, akkor miket Lillának? én épp azon gondolkodom, hogy milyen gyümölcs van még, amit adhatnék a lánynak kóstolni, mert hogy volt már: őszibarack, alma, szilva, sütőtök (kakukktojás :) ), banán. Mi lehet még??? Vagy kezdjem el keverni őket, ha úgy láttam, hogy nincs semmilyen káros reakció? Vagy emeljem az adagokat? Vagy hogy is kell ezt csinálni? :shock:
linocs

Linocs, én eddig almát és barackot adtam Lillának. Frutapurából kapott alma-banánt és alma-körtét. Körtét még lehet adni meg állítólag meggyet is, de azt nem tudom pontosan hogy... :( De keverheted is őket. :) Lilla most már megeszik egy egész barackot, (azt szereti legjobban) (pedig most már ilyen vacak grízes a barack, de neki az ízlik :() és Frutapurából is egy egészet megevett egyik nap. Amúgy a picik monotónia tűrők, szóval nem kell nekik minden nap mást adni. :) Nálunk a káros reakció eddig a büdös pelus! :D
Kacika, én nem hiszem, hogy azért mentek el sokan, mert 0Bea0 írt a fórumba... csak így adódott... biztos soknak nincs ideje a gyermek mellett... :( ha meg mégis 0Bea0 miatt mentek el, akkor úgy kell nekik. :( (na ezzel engem is kiutálnak innen...)
Lusie, aranyos a spenótos kép! Tényleg kis Popey! ;)

Ezt meg mindig elfelejtem:
Boldog hófordulót Mindenkinek! :) Kinek hatodikat, kinek hetediket. :)

KépKép
KépKép
mni

ERDÉLY ÜDVÖZLETÉT KÜLDI NEKTEK!!! (= visszajöttünk!!!)

Túl vagyunk egy keresztelőn, és 1400 km.-en. Az út hosszú volt, és szerencsére bonyodalommentes. Nagyfőnök ismét tenyerén hordozott, mert az autószerelő szerint hihetetlen, hogy az autó 4 keréken kibírta a Királyhágó szerpentinjeit, annyira el voltak kopva egyes alkatrészek!! No de, hogy ne kísértsük direkt - hisz akad dolga enélkül is bőven-, kicseréltettük a bibis dolgokat.
Menet Váradon szakítottuk félbe utunk (Királyhágón O fok volt!!!!!), jövet Szatmáron éjszakáztunk. Enyém kisebb kölök NEM igazán ALSZIK AUTÓBAN. Tolmácsolom őlordsága üzenetét: TALÁLJA VÉGRE MÁR FEL VALAKI AZT A FRÁNYA HASONÜLŐ AUTÓS ÜLÉST!!!!

Egy pillanatkép otthonról: Fanni a nyakánál fogva hurcibál egy kölyökmacskát innen oda. Másik pillanatkép: Fanni a fejénél fogva rángatja jobbra a mecsekot "enyém macska", egy 6 éves srác meg a két hátsó lábánál fogva balra ugyanazt a macsekot "nem, az enyém". A macseknek tuti, hogy 2 oldali gyerek undora lett!!!

Monácska: egy tipp: menj el a fiaddal a Bodies kiállításra: nem tom mennyire érzékeny lelkületű az ifjúr (ezt te tudod), de ott többek között van egy egészséges és egy cigis tüdő is kiállítva!! Hát ha én cigis lennék, és azt meglátnám.........
Monaaaa:most olvasom: aranyos vaaaaaaaagy!!!

Petramama: ne tessék má lebuktatni engöm!!!!!!!!! Méghogy kukkolóóóó :!: :!: :lol: :lol: És igeeeeeeeen. Tényleg Erdélyben (is) voltunk.

kölyök: dejó a rapülők!!!!!

bosek: Böbécs a golyó vagy a dákó a billiárdnál????

pumperka: gyú az új zavatarod :lol: Teccik!!! És azok a zöldségek!!!!!!!!

Zsu: olyan érdekes, hogy a képeken Vikó olyan Zsus, Martin meg olyan Jimes!!!

Biribon: aranyos vagy földi!!!!!!

Linocs: ahogy kiteszem a la lában, ti azonnal lebetegedtek!!! :shock: A múltkor is ezt csináltátok!!! ejsze többet nem megyek el!!!
Olyan linocsosan írsz!!!!!! :lol: :lol: :lol: Diplomatikusan, velősen, lényegretörően!! Első kiállítás érdekel.

Habtapi: ha alulról leragasszátok, akko hogy veszitek fel, ha ki kell pórszívozni a betük közé beszivárgott sok-sok-sok szöszmöszt??? Ma és ha a kölök az összeragasztott részre bukkant, akko hogyan szeditek fel és mossátok meg???? Mert az szerintem jó büdi tud lenni!!!!!

Jim: ha már annyit beszéltetek róla, bekukkantottam én is a fogyis topikba. Hát az utóbbi oldalak nem igazán Norbiról szólnak. :lol: :lol: :lol: Na persze, ez nem baj.

És nem fenyegetésként, de ezentúl gyakrabban jövök!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Enyém kölök felül, feláll, ha van mibe kapaszkodnia. Szilvánusz: ha kapaszkodik, akko az most igazi felállásnak számít???

Miko futunk össze csajok???? Expora tervezek menni - néköm is küldtek jegyet.

Kép Kép Kép
fanetta

Kölyök, igen Péterem dec. 16-án született, 21-én mehettünk vele haza.Nem volt egyszerű karácsonyunk.

Bosek, hátulról is édes Fruzsi!
Ja, és én nemes egyszerűséggel ki szoktam rakni az ajtón kívülre a már felültötetett gyermeket, hogy ne melegedjen rájuk.
:lol: :lol: :lol:
És végül megbékélt a mámmi?

Mni, lehet hogy igazad van....

Fanetta, üdv újra. Keresztelős képek...esetleg? Szegény macsek...
Szerintem a kapaszkodással felállás, az igazi felállás. Kapaszkodás nélkül még nagyon sokáig nem fog, bőőőven 1 éves kor után...szerintem.
Vendég

Ja, Kölyök, a Peti volnalzója, az nem ír napokat, csak évet és hót. Ez tévesztett meg, de azért köszi :lol: :P És nem sokat tévedtél karácsony ügyileg.

Na megyek mert még pizsiben...

Ma vennem kell új cumikat a cumisüvegre, mert kettőt (a háromból :? ) szétrágott a csaj, pedig még nincs is foga. :shock: :shock:
Vendég

[quote="linocs"]
írta:
linocsKacika: hihihi, én is rájöttem pár elalvás miatt elmaradt program után, hogy előbb a gyermeket öltöztetem fel, és rakom a hordozóba, kocsiba, aztán jövök én (főként a nyári melegben még a nagy készülődésben bele is izzadtam az elmenős ruhámba) De hogy most hogy legyen a nagy hidegben, mikor már több réteg ruha van a gyereken??? Mindesetre gyorsan kell készülnöm ;)

Én most is Borót öltöztetem elsőnek és vagy ablakot, vagy ajtót nyitok rá, míg én elkészülök.

Fanetta! Üdv itthon! Bocs, hogy lebuktattalak! :oops:

Kép
Kép
Kép
petramama

heeeeelllloooo Fanettta ;) naggyon hiányoztál!!!
mi is üdvözöljük Erdélyt ;) de most ezért nehogy visszamenjél!!!!! :lol:
szivemből beszéltél a hasonülős autósüléssel!!!! naggyon... m
szegény Macsek... végül kié lett? ;)
ugye a rapülők? ;) amikor rátaláltam véletlen.... hááát, bevallom kivülről fújtam... ha nem is ment olyan gyorsan, mint régen ;)
kééérünk képeket ;)

Linocs, nekem is változtatni kellett a laptopom helyzetén szopi közben. oldalkarfáról már simán lerugja ;) az ikeas laptopalábigyo sokat segit ;)
látom Fruzska is kedveli a biliárdot :D gyakran kimarad esténként? ;)
akartam már irni, nektek sem lehetett egyszerű a családdal... szerencsére, hogy Fruzska ilyen csudaaranyos ;)

Mni, mi az a Frutapura?
én sem hiszem, hogy 0Bea0 miatt mentek el a többiek, csak szegényBea kezdhette azt hinni, hogy Jimmel egyetért mindenki...
ezért bátorkodtam írni. köszi a véleményeket!

Kvaszévi, lgyszi, bármi infot kérünk Eszterxxről!!!!

jaj, Kacika, ezzel a hónapos dologgal mindig beugratsz ;)
még én is piszsiben. most lett vége az első szopinak. végre süt a nap, Máté meg csodálkozva nézi a napsugarak játékát a mozgo faleveleken...;)

Petramama, én is úgy szoktam, Máté teljes harci szuerkoban, ajto kinyit én meg gyorsan öltözöm ;)

vidám napot mindenkinek ;)

Kép

Kép
kolyok28

Szia Fanetta!!! Örülök Neked, gyere gyakrabban de EBBE a topikba! :) Várjuk a képeket! :)
Kacika, 7:39.kor még pizsiben??? Ejnye! :lol: Én még ágyban voltam! ;)
Bosek, tegnap elfelejtettem, de nagyon jók a képek, Blanka is már olyan nagy! Az a biliárdos kép nem semmi! ;)

KépKép
KépKép
mni

Jim, jobbulást!

Kép

Kép
kolyok28

KépKép
KépKép
mni

aahhh köszi Mni. látszik én más országban még anyatejezem. de ezt a milupat asszem itt is lehet kapni. ;)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Itt vagyok, nagyon aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok!
Úgy nem szeretek jönni, ha lemaradok, mert szeretem tudni, hogy kivel mi történt, mi a helyzet. De jelentem, végeztem a visszaolvasással. :)
Nem lesz teljeskörű a reagálás, ezt nézzétek el nekem!

Eszterxx-ékre nagyon sokat gondolok, drukkolok, hogy Andriska minél előbb meggyógyuljon!!! +++++++++++++++++++++++++ Ha valaki tud Róluk infót, ne tartsa magában! Izgul értük az egész topik!

Zsu,
kikerekedett szemekkel néztem Vikó mászását, felállását, elképesztő! Nagyon ügyes a kissrác! Tetszett, ahogy rányomult a telefonra! :) Dórinak is egyből felkelti az érdeklődését, ezen kívül a távirányító is. :)

Pati,
én is megkaptam az új dm-es kuponfüzetet, szerintem úgy két hete.

Judit18,
Jesszus, úgy betörtek hozzátok, hogy otthon aludtatok??? Nem semmi lehetett átélni. :( Hogy vettétek észre, hogy történt? Csak ha nem kavar fel, akkor írd le!
Barátnőm kislánya is felébredezett korábban, mígnem kipróbálták a cumiszalagot. Azzal nagyon könnyen megtalálta a kislány éjjel a cumiját. Tudom, hogy Eszter az éhség miatt is ébred, de hátha segítene, hogy a cumikeresés miatt nem kellene felébrednetek hozzá.

Linocs,
örülök a negatív vizeleteredménynek! :)
Fruzsi nagyon ügyesen ette a banánt, ahhoz képest, hogy először kapott. Ez Dórinál is tuti befutó! :) Ezen kívül a körtét, szilvát és az őszibarackot eszi szívesen.
A papucsra startolós kúszás se kutya! :)

Márti,
Dóriról igyekszem képet feltenni, de nem nagyon készült róla friss. :oops:

Kvaszévi,
jaj, ma engedik haza Apukádat, nagy öröm ez! :)
Botika is nagyon ügyes, hogy már így áll! :)

Mona,
Nektek is drukkoltam a munka miatt, örülök, hogy összejött!!! :)

Pumperka,
remélem hamar elmúlik a ciciproblémád!
Szuper, hogy Áron nem lisztérzékeny! :)

Juditkecskeméti,
nagyon köszönöm a kifőzéses infót! :)

Isten éltesse azokat a szüli- és névnaposokat, hófordulós csemetéket, akiket nem köszöntöttem idáig!

Mimi abbahagyta a babanetezést, nem fér bele az idejébe. Köszöni a Máté névnapi köszöntéseket! Kisfia nagyon mozgékony, mellette épphogy el tudja végezni az ottoni teendőit, sajna már nem marad ideje közénk jönni. :(

Obeával kapcsolatban pedig ugyanaz a véleményem, mint Kölyöknek. Szerettem az írásait, remélem visszatalál hozzánk újra!

Dóri kétszer eszik mást a tápszeren kívül. A gyümiket tízóraira szívesen bevállalja, de a főzelékek nem mennek. Inkább az édes ízeket szereti, mint a sütőtök. Ha krumplival keverem, már nem jó. Védőnő tanácsára kipróbálom majd, hogy a krumplit gyümivel keverem. De most egyelőre próbálkozom a különféle a főzikkel, hogy melyikre kap rá. Idáig egyedül a spenót iránt mutatott kicsi érdeklődést.

Na, majd még jövök, csak felkelt a Csöppöm! :)

Melinda

Kép
melinda80

jaj, de jó, hogy ennyien újra jöttek!!

Fanetta, Szilvánusz még azt hiszem Erdélyben van....
Habtapi - én csak az ábrák kis darabkáit ragasztottam le, hogy ne essenek ki állandóan, a négyzeteket nem, így porszívózáskor felszedegetem azokat. meg úgy mosható is
most vettem új szettet a Corában nagyon gáz minőségű..nem ajánlom senkinek

kár, hogy nincs fotó a macskás sztoriról :) szegény macsek ....

Melinda, nálunk is ez a helyzet a főzelékkel...nagyon kis krumplit tegyél bele először, fokozatosan Eszter is megszokta. most már megeszi a sütötököt krumplival

A cumiszalag jó ötlet... de sajna Eszter nem is ébred fel éjjel csak csukott szemmel nyög, hogy hol a cumi - annyira nem éber, hogy visszategye magának...ha éberebb akkor visszarakja már

A betörésnél tulajdonképp bátyámékhoz törtek be és az volt a mázli, hogy mivel horkol kiküldte a sógórnőm az előszobába aludni ezért nem mondjuk rögtön a gyerekszobába mentek be a betörők...a bátyám észrevette őket és elrohantak. csak addigra már a papámnál kirámoltak pár dolgot - ő ott aludt tőlük kb 1 méterre...na a slusszpoén az volt, hogy a papám egy olmosbottal elkezdte kergetni őket és még be is verte a szélvédőjüket ahogy próbáltak elmenekülni. mondtam neki máskor meg ne próbálja,
komolyan...és ha van náluk kés vagy ilyesmi...mit hősködik...

Kölyök, nálam nem látszik a link amit megadtál a fotókhoz (ha jól értettem volt egy ahol vannak Máté fotók....) felrakod majd még egyszer?
Máténak hogy tetszett az úszás? ott hogy néz ki egy ilyen?

mi történik amúgy egy ilyen expo-n ami hétvégén lesz? nekem is ajánlgatott egy barátnőm jegyet. érdemes kimenni?

KépKép
judit18

ja, Kölyök, most vettem észre, hogy az "itt" más színű és ott az album....vaksi vagyok

KépKép
judit18

Judit18!

Kölyök hsz-ban az itt szóra klikkelj és akkor jön fel az oldal. :lol:

Melinda! Szia!!!!!!!!!!!!4 Légysz csinálj Dóriról friss képeket!!!!!!!!!!!4

Kép
Kép
Kép
petramama

Judit18 huuu én vszínű átugrottam véletlen korábban a betörést.... iszonyú lehetett... :? :shock:
igen, cselesen elrejtettem a képeket :lol: de azért látom megtaláltad :)

sziaaaa Melinda!!!! már úgy hiányoztál. sajnálom, hogy Mimi elment :(
várjuk a további beszámolót Dóriról!!!

na megyek, pakolni és mosni :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Ha már megint témánál vagyunk, muszáj megjegyeznem, hogy teljes mértékben Kacikával értek egyet:

[quote="kacika"]B írta:kacikaeás kérdés....engem nem zavar, de az viszont nagyon meglepett, hogy a cirkusz után mégis "visszajött".
Ha engem ért volna ilyen attrocitás, 100 hogy nem írtam volna többet. De ez meg az ő dolga...
Az is tény, hogy ezzel egyidejűleg elég sokan meg elmentek :cry:

Ettől függetlenül, Kölyök, nagyon bírlak, és örülök, hogy maratonilag :wink: visszajöttél, és Nikivel sincs semmi problémám. Csak más véleményen vagyok.
Vendég

Szép jó Napot Mindenkinek!!!

Akkor jövő héten ki jönne a word press photo kiállításra? Javaslom a keddet, vagy a pénteket!
linocs

Linocs! Nem lehetne szerda???? Addigra talán meggyógyulunk, kedden tornánk van, pénteken meg Petrával van koncert bérletem. Úgy mennénk mi is!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

:!: Most kaptam az infót, hogy péntek, szombat, vasárnap nagy akció van a NEXT-ben. Pontosan nem tudom, hogy ez mit takar...

KépKép
KépKép
mni

KépKép
KépKép
mni

Üdv a nagy visszatérőknek: Kölyök, Fanetta, Melinda! Kicsit újra felélénkült a topic!
Vendég

[quote="mni"]E írta:mnizt láttátok?
http://www.mommo.hu/media/Reszeg_Megasz ... ucor_Agnes

Láttam - húúúú, nagyon égő volt..., és láttam másnap józanul. Nagy kár érte, mert nagyon jó hangja van (szerintem).
linocs

Üdv Fanetta! Valszeg megyünk a vásárra, de még szörcsögünk, úgyhogy nem tudom, mennyire vagyunk vírusgazdák, és mennyire se, de jó lenne találkozni!!!
És igen, ne tessék már össze-vissza kóricálni a nagyvilágban, állandóan belebetegszem ;)
Új melléknév: linocsos :)
Lenne még hozzászólnivalóm a "Jim kontra 0Bea0 kontra kihalatopik" témában, de az nem lenne olyan "linocsos", és arra most nincs szükség, és nagy részét már anno kifejtettem...
linocs

Linocs, nekem a péntek lenne jobb, kedden vszínű még anyósoméknál leszünk. szerdán úszás, csütörtökön meg Almafa vszínű

Jim megint törölte magát? most kerestem valamit pár oldallal lejjebb és már Névtelent ír ki a neve helyett....

KépKép
judit18

Na de Linocs!!!! Ha csak az eleje lenne, akkor égő lenne.
DE: Ez egy tévedés beismerésének és felvállalásának ragyogó példája!!!!!! Szerintem ez (IS)az emberi nagyság!!! Azé valljuk be őszintén, kevés ember menne vissza a "tett" színhelyére, és ismerné el, hogy tévedett, és fogadná el azokat a kioktatásokat, amikkel immár ő maga is tisztában van (ráadásul erősítőként is emlegetik a magyar nyelvben az alkoholt -szóval még látszólag mentsége is lenne)

Kép Kép Kép
fanetta

Judit18: igen, nyilvánvaló volt a visszatérte után, hogy egy másik módon fog távozni, azaz kikopik a topikból (pedig én szeretem a fajtáját - hallod Jim!!! (azt a forrófejű, lendületes és szenvedélyes megnyilatkozásait :D ) Már nem igazi Jimesek voltak a hozzászólasai sem. De most legalább tudjuk, hogy hol lehet elérni.

Kép Kép Kép
fanetta

Üdv az üdvözlőknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu: már eccer írtam, de nem reagáltál, - és így lebuktál, hogy engem átugorgatsz :lol: - hogy mennyi közös van bennünk: 1 kölyök lány, 2,8 éves, második "márciusi" és fiú, polgári augusztus, és mindketten kirángattuk már egyszer a nagyobb lánygyermekünk karját :D . Szój, ha valami történik nálatok, hátha mi mi tudjuk kerülni, vagy legalább felkészülhetünk rá! :lol: :lol: :lol: .

Kép Kép Kép
fanetta

Judit18, igen!
Fanetta, bocsi, ha nem reagáltam. De általában mindent végig szoktam olvasni.
Különbség, hogy Alexának már háromszor ugrott ki a karja. :? Ebben egyszer az apja segített, egyszer én, harmadszor esés volt.
Mi is történik mostanában? Alexa imádja az öccsét, és vigyáz is rá (ha ráér :D ), pl. ha feláll, akkor mögé térdel és kiabál nekem, hogy menjek be. A játékaira viszont féltékeny, Öcsike nem nyúlhat hozzájuk. A múltkor az összes játékát felszórta a franciaágyra, hogy Vikó ne férjen hozzájuk. :roll: :roll: :roll:
Vendég

Képzeljétek, tegnap ideköltözött anyósom.

Ez akár a vicc kezdő sorai is lehetnének, de nem, ez a valóság. :shock: :lol:

Eladták a házukat, a másikba még nem mennek, de építkeznek is a tanyán, szóval összetett. Nálam is kicsit Márti effektus lesz. :lol: :lol:

Képzeljétek, Monácskáék villámlátogatáson voltak nálunk, Nóri csodajófej volt. Mindig mászott Zsomborra, meg simizte, Zsombor leginkább csak rácsodálkozott a dolgokra. T nagyon jófej.

Monácska!
Jólesett nagyon. :wink: :wink: :wink:
Ahhoz képest, hogy egy nagy raktár lettünk, alig láttál dobozokat. :wink:

Fanetta!
Mi is üdvözöljük Erdélyt, de vissza ne menj most egy kicsit! :wink:
Az autósülést mi is egyre jobban utáljuk, mi lesz téli overállban. :shock:

Bosek, Linocs!
Hozzatok már össze a lányoknaqk egy billiárd partit. :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki!
Köszönjük a fülest. :wink: Lillácskának hogy tetszik a gyümölcsözés?

Judit!
Jó az avatarotok! :wink:

Melinda!
Itt a suli, férjed tanít, tessék gyakrabban jönni. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Petramama!

Fényképeztem, hogy nálunk, hogy van a tetőtérben gardrobszekrény, meg a ruhafeldolgozó birodalmamam,t is lefotóztam.
Pedig a gyerekeim szebbek. :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="kiszazsu"][ írta:kiszazsub]Fanetta,...De általában mindent végig szoktam olvasni....

Jó szöveg!! Én is ezt mondanám!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

pumperka: kettő mosógép!!! És még nekem mondja a szomszédasszony, hogy nagyipari üzemmódban mosok!!! :D :lol: :D
Nemtom mért, de nem féltelek téged anyós pajtitól!!!

Elfogyott Nimi tápszere!!!!!!!!Mit eszek ezután???????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép Kép Kép
fanetta

Pumperka!
Nagyon köszi.
Nálunk annyival rosszabb a helyzet, hogy a ferde sík szélesebb a vizszintesnél, tehát valamit csalni kell az ajtók elosztásánál, vagy a szekrény nem lesz teljes szoba magasságú...

Most éppen pakolok, mert megyünk Sopronba. Ott max olvasni fogok, talán annyi időm lesz. :D

Mindenkinek jó hétvégét!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Fanetta!
Az egyik szárító! Csak még az őskorból amikor még az egybeépített készülékek ritkák voltak. Kétszer bemondta az unalmast, de férjem megszerelte, igaz néhány csavar kimaradt, de működik. :lol:
Miként etted a tápszert?? :shock: Csak úgy natúr? :shock:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Azért az első akadály megvolt:Anyóspajti a székelykáposztából a fele húst otthagyta ebédnél, túl sok van benne címszó alatt. Na a gyerekeimnek ilyenkor a világ éhező országairól szoktam litániát mondani, most tátogásig jutottam. :lol:

A sültalmára viszont azt mondta finom nagyon. Jövőre nézve: a sültalma sokkal könnyebben elkészíthető, mint a székelykáposzta. :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.09.26 14:38-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Petramam!
Lehet, hogy ezt csak már Sopronban olvasod.Nálunk se túl magas az egyenesfal, ezért van a kép jobb oldalán egy rész, ahol nem nyitható, oda csak benyúlni lehet az ingekért (van úgyis kevésbé (vagy soha) nem használt ruhadarab, azok bújnak ott páran. Onnan ahol az ajtó kezdődik, meg már elég magas az egyenes rész. Ez jó ötlet volt a készítőtől. :wink: Bár, ha nálatok nagyon sok a ferde rész, akkor akkorát benyúlni nem praktikus, nálunk kb 50-60 cm az a zárt rész.
Bocsi!
Tudom senki nem kiváncsi a gardrobunkra, mehetet volna priviben is.
:oops: :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Monácska!

Hazajöttek az iskolások a suliból, és egyből rázizzentek a gumicukor kígyóra. :lol: Köszönik szépen. :wink:

Linocs!
Képzeld Zsombnak a sült sütőtök sültalma kombináció jött be. Külön a sültalma múltkor nem. De ha túl sok sütőtököt adok neki (ha csak ez kell neki), akkor igencsak besárgulunk. Fruzsi vágott szeméhez lehet, hogy jól állna. :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, Lillának nagyon tetszenek a kanalas kaják, nyitogatja szépen a száját. :)
Az alma-krumpli főzit ki hogy főzi? Raktok bele valamit? Vagy csak natúr? Nekem azt mondta a védőnő, hogy egy csipet sót és pár szem szegfűszeget tegyek bele a főzőlébe...
Én örülök, hogy itt beszéltétek meg a gardrób dolgot, ha most nem is aktuális, de megjegyzem és jól elraktározom az ötletet. :)

KépKép
KépKép
mni

Közkívánatra készítettem ma Dóriról képeket. :)

Kép Csupa bűbáj :)

Kép Ha a süti süti pogácsát éneklem Neki, a siker nem marad el :)

Kép Mostani mánia: zoknilehúzás és rágcsálás :)

Melinda

Kép
melinda80

Melinda, nagyon cuki Dóri! :) hol vettetek borostyánláncot? és tényleg használ
hogy is van a süti-süti pogácsa?
ja, a zoknilehúzás nálunk is nagy sztár. de ma megvicceltem - harisnya volt rajta, csak húzogatta szorgalmasan, de nem jött le :)

akit érdekel - nem voltam rest le is csekkoltam a Next leárazást - főként még nyárias cuccok vannak féláron nem is túl sok, de azért találtam pl egy jó kis farmert meg egy farmerruhát ami egy éves méret de vélhetőleg belenő :)

mindenkit irigylek akinek bármilyen gardróbja van egyáltalán! szupi lehet. nekem a tárolóban dobozokban van a "gardróbom" a lakásban alig fér el valami.
bár pont ma állapítottam meg én is (Szilvánusz után), hogy valahogy elvesztettem az érdeklődésemet a ruhákkal kapcsolatban (kivéve persze a babaruhák). régebben brutál (beteges...) mennyiségű ruhát vásároltam (meg cipőt) ... ma meg -tornacipő poló farmerdzseki azt viszlát...(ja meg gatya is van rajtam :) )

jut eszembe, anno elpakoltam egy halom főként 42es tök jó kis ruhát mondván ha majd terhes leszek jó lesz még és persze már csak újakat akartam venni - szóval most vacilálok, hogy Vöröskereszt vagy ha valakit érdekel akkor szóljon mert tényleg nagyon szépek csak most már valahogy más fazonokat hordok. van nyári-téli-kabát miegymás. egy csomó alig volt rajtam. arra nincs energiám, hogy felrakjam vaterára vagy ilyesmi

és a mai újdonság - Eszter tapsol!! cukimókus tényleg

KépKép
judit18

sziasztok! ;)

nem tudom más is szokott-e kacagtatni ;) csikizésnek is mondhatnánk, de nem az :) amikor már a szeme se áll jól Máténak és látszik, hogy kibuggyan belőle a kacaj odahajolok fölé és a pocoján megborzolom a fejem. néha belekapaszkodik a hajamba, de közben hangosan kacag!!! annyira édes! receptre irnám fel a buslakodoknak ;)

a részeg énekesnőről nekem az a véleményem, hogy az a gáz, hogy igy engedték felmenni!!! miért kelllett????
szegény... :(

Pumperka.... sok erőt az anyóshoz :( remélem azért neked nem lesz asarkadban és tudsz majd jönni ;) télleg, a gyerekek szeretik, nem? akkor hátha segít ;)
túl sok húúús? küldhette volna nekem, székelykáposzta sok hússal nyammnyammmm ;)
a villámtaliért irigy, jó lenne végre Monácskát is megismernem ;)
ne gondold már, hogy nem érdekel minket más gardróbja ;) :lol:
főleg engem, akinem a közös mosógép a lépcsőforduló aljában van a száritó meg a forduloban. mondjuk azt nem használo, mert szöszös... :roll:

Fanetta, szerintem irass fel még neki tápit, vagy lassan megkezdheted az önhozzátáplálást egy kis tejpéppel vagy bébiétellel ;) de csak kizárólag 6hóssal!!! :lol: :lol: :lol:

Petramama jó pihit Sopronba ;)

Melinda, Dória nagyon édes ;) a zoknilehúzás és evés nálunk is nagy sláger ;)

télleg a borostyánnyaklánc bevállik? Monácska?

Judit18, taaaapsol??? woow édes lehet ;)

Kép

Kép
kolyok28

Judit18,
köszi a hozzátáplálásos tanácsot!
Ejha, stramm papád van, hogy így utánament a betörőknek, de tényleg jobb nem hősködni...
Süti süti pogácsát, anyának, apának, meg a kicsi babának. :lol: Lehet, hogy majd levideózzuk, hogy mit csinál ilyenkor Dóri. Egyből mosolyog és néha olyan, mintha tapsolna. Eszti csodaügyes, hogy már tapsikol! :)
Barátnőmtől kaptuk kölcsön a láncot, Ő nem tudom, hol vette meg mennyiért. Majd megkérdezem. Nekünk úgy tűnik, bevált, mert mióta hordja Dóri, csak nagyon ritkán kell bekennem az ínyét. Egyszer pedig észrevettem, hogy akkor volt iszonyat nyügi, mikor reggel elfelejtettem ráadni (éjszakára leveszem azért, mert sokat mocorog Dorka).
Ja, hát a ruhavásárlással én is így vagyok. Alig vettem magamnak, mióta megszületett Dóri, ha vettem is, nem csinit, hanem praktikus, sétálós rucikat, farmer, póló. Egyedül mielőtt esküvőre mentünk, akkor vettem egy felsőt meg egy ruhát. Inkább én is a babaholmikat nézegetem, veszegetem. :)

Pumperka,
igyekszem sűrűbben jönni. :oops: :)

Petramama,
azért remélem pihenésre is jut idő Sopronban! Jó időtöltést! :)

Niki,
na, ezt még nem is hallottam, hogy szegfűszeget lehet tenni a krumpli vizébe, jó ötlet! Még nem csináltam főtt krumplit almával, de úgy fogom, hogy összeturmixolom őket egy kis főzővízzel.

Melinda

Kép
melinda80

Judit: hihihi, mi sem voltunk restek, és átsétáltunk a WE-be megnézni, mit kínál a Next. Kicsit csalódtam... meg jól fel is húztam magam, mert megnéztük az új ruhákat, meg kabátokat, és egy 6 hóstól 9-ig jó kabát 14000 ft volt. Hogy képzelik, de tényleg????? Szóval, marad a turkesz, meg a szezonvégi 70 %-os kiárusítás ;)

DE: a nap híre, aki még nem tudta volna: megnyílt a Nordsee a WE-ben. Nyami :)

(a jó anya mit állít be nap hírének: kaját :) )

Szóval az igazi hír pedig az, hogy Fruzska lapátfogaiból az egyiknek már érzem az élét. Máshol sehol semmi, de ez jön kifele. Hm, miért nem azzal kezdi, amivel a többiek???

Pumperka: a gardrób engem is érdekel, mert egyszer lesz majd gardróbom. Hogy hol, és mikor, az még a jövő zenéje ;) Jó kis izlése van a babódnak: sült alma, sült banán... Hm, lehet, holnap mi is kipróbáljuk!

Részeg csaj a megasztárban: az a gáz (már megint pongyolán fogalmaztam), hogy mit csináltak belőle a tévénél, hogy evvel reklámozták a műsort... De igaza van Fanettának, hogy láttunk másnap egy bátor, okos lányt.

Kölyök: imádom a kacagását a lányunknak, úgyhogy el tudom képzelni, milyen Máté! Annyira, de annyira jóóóóóóóóóóóó!!!!!
linocs

Pumperka,
kitartás anyóshoz! Ledöbbentem én is, hogy sokallta a husit! :shock: :) Az szerintem jobb, ha több, mint kevesebb...

Kölyök,
Dórit én is szoktam így "csikizni" és Ő is hangosan kacag. :lol: Olyankor könnybe lábadnak a szemeim az örömtől! :)

Melinda

Kép
melinda80

Linocs,
hallottam már valahol, hogy valamelyik babának felül jönnek először a fogacskái...hogy miért? Rejtély...

Mit lehet enni a Nordsee-ben? Nem ismerem ezt az éttermet, étkezdét, vagy minek hívjam.

Melinda

Kép
melinda80

Folytatom, csak a kisasszonykát lefektettem (remélem nem ébred hajnalban, mert most a betegsége miatt minden hajnalban 5-kor kel :( )
Pumperka: jaj, anyós! Akkor ő olyan "igazi"-féle :( Pedig be akartam jelentkezni Hozzátok az elmaradt "nyuszisimogatásra", vagy ez nem akadály?

Melinda: de jó, hogy raktál fel képeket! Látom, Nálatok is van nyaklánc! A Nordsee nekem azért nagy szám, mert (most megy a rongyrázós szöveg ;) ) amikor Bécsben szoktunk vásárolni (de most rongyrázás nélkül: komolyan néhány dolog jobban megéri, mint itthon), akkor ott a Nordsee-ben szoktunk enni: halat, rákot - szóval tengeri herkentyűket. Nagyon szeretjük! Nem a legolcsóbb kategória, de nagyon finom! http://www.nordsee.de/en/flash.jsc

Petramama: hát, az a helyzet, hogy szerdán ha minden jól megy, akkor mi is megyünk Juditékkal úszni. :( Sajnálom, ha nem tudtok jönni!

Judit: gratulálok a tapsikoláshoz!!! Fruzska nem csinál még semmilyen produkciót, de most biztos a fogával volt elfoglalva (de mikor jött ki??????? :shock: )

Akkor jövő hét pénteken, 13 óra környékén találkozunk a Millenáris Fogadónál a World Press Photo Kiállítást megnézni. Aki akar, jöjjön!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára linocs 2008.09.26 21:28-kor.
linocs

Sziasztok!
Elektrolux mosogatógépe van valakinek??
Bosch egyetlen db volt egy üzletben...
Holnap még az Aushan-ban megnézzük...
Az elektropontban meg Bosch-t nem tartanak...

Melinda!
Dóri gyönyörű!!!

Fanetta!Üdv!

És akkor Nimó overállban...Rájöttem hogy az még meleg és csak egy kis pufi mellényben szoktunk kimenni..
Ja utál öltözni :(
Kép
Kép
Kép

Monácska!
Mindkét gyermeked gyönyörű....
Cigi :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Linocs!
Borospince, kocsma :wink: Kicsit korán kezdi a kiscsaj!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

igen, Nordsee!!! én isujjongtam amikor észrevettem. egy garnéla-dobozt be is termeltem rögtön...

ja, a Next teljes áron rohadt drága. Akartam Eszternek valami kis csajos rucit venni, de azok 7000 körül voltak....

Judit, hát igen az öltözés nagyon gáz téma. jól áll Niminek az overaall :) mondjuk most tényleg meleg lehet még
Fagor mosogatógépet nem néztetek? nekünk az van és nagyon jó...

KépKép
judit18

JuditK, Nimike olyan kis aranyos itt is. Az öltözés pedig szerintem mindenhol gáz, én még nem láttam öltöztetést jól tűrő babát. Péterem lassan 4 lesz, és még ő is útálja.

Amúgy szerintem az Elektrolux jó. Egyesültek az Aeg-gel ami szerintem a legjobb. A mosogatógépünk éppen nem az,--mert az már korábban megvolt, nem az építkezéskor vettük-- hanem Whirpool, nem is annyira szeretem, rajta marad az edényeken a tabletta fehét pora ....aztán meg együk azt...

Ki mit főz? Én mézes mustáros csirkecombokat próbálok, vegyes zöldségkörettel. Meglátjuk milyen lesz.

Amúgy apa Pesten, este jön csak 8 körül, tehát egész nap egyedül leszek .... :cry:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?