eszter: látod nekem meg ilyet nem mondott h 100%osan javitható meg időben jöttünk meg akármi! pedig annyira próbáltam kicsikarni belőle vmi ilyesmit de nem! sőt mikor rákérdeztem h tuti javitható-e a kezelésekkel arra is azt mondta h az majd kiderül
pedig iwiwen választottam ki ezt a csajt a kettő közül
de lehet csak én vok tulérzékeny bár tény h nekem regi végig üvöltött és annyira h igy még tán sose
és ez csak 20 perc volt el sem tom képzelni mi lesz ha 50percig fogja ezt csinálni vele. pedig én is aszittem majd igy jövök haza h megnyugtatnak h jó helyre jöttem időben és szerencse h eljöttem.. ja és mondtam neki h akkor kezelje mert mondta h az lenne a legjobb ha már most meg is kezelné de h neki nincs ideje mert jön vki más mindjárt:(pedig jó lett volna letudni.
azért örülök h nektek meg ilyen jól sikerült. mikor mentek legközelebb?
ezért is irtam h bántom vele mert az nem árt egy babának ha egy órát kinozzák üvölt? lelkileg biztos. nem?
mondjuk most örülök mert jobbra forditva kitámasztottam a fejét h ugy aludjon és nem volt ellene kifogása. bár dévény néni szerint ez nem segit rajta. mondjuk érdekes, mert az a bnőm aki nem vitte vissza és uez volt neki, állitja h ilyen kitámasztással pár hét alatt megszűnt neki a féloldalasság. a dévényen meg aszonták h semmilyen gyakorlat v otthoni támasztás tartás stb nem használ max a hasratevés annyit csináljak vele
csak jól felzaklattak!
holnap megyünk babamama jógára majd ott is kipanaszkodom magam:) először megyünk kiv leszek. kenguruval megyünk mert soka lépcső nincs akadályment. de lehet autóval megyek és ugy fel a kengurut mert a parkolótól is van még séta itthonról meg soknak érzem a távot nem vok vmi erős. ti mennyit turáztok mennyit birtok kenguruval? csak énvok ilyen gyenge? folyton fája hátam főleg estére de nagyon.
andy