Új privát üzeneted érkezett!

Hát Csajok, köszönöm a jó tanácsokat pro és kontra. :-D Már megint ott tartok, hogy meghallgatom mindenki véleményét, de döntenem nekem kell.

De ahogy elnézem, itt a társaság nagy része már ad pótlásként tápot...

Nálunk a legdurvább az, hogy Zsófi jó kislány módjára tudomásul veszi, hogy kevés a tejci. Ő ugyanúgy mosolyog, gügyörészik, kalimpál, játszik a játékaival... ezért is bizonytalan vagyok: ha éhes lenne, üvöltene.

Gabi!
IQ: nekem 150 felett van és nem szopiztam, tápos voltam. :-D A gyerekem meg azért lesz baromi okos, mert szedem az Omega3-at. Viszont allergiám meg ekcémám van, no ez meg lehet a táptól...

Kép
Kép
lbernuska

lyelenttem, én ís ókos és intteligens lejány vagyok, oszt mégis Orizán és Robébin nötem fell.... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lányok valami ebédötletet adjatok holnapra, mert a mit főzzek - ebédet, mit süssek - sütemény már nagyon unom... :? :? !!!!

Kép

Kép
dcili81

Beszéltem a bőrgyógyásszal, azt mondta, hogy bármilyen HA táp adható, mert ezek kezelve vannak, így ekcémás babáknál sem okoz gondot. Hozzátette, hogy a gyerekorvosok ezt tudják...

Eldöntöttem: Még néhány napot adok a súlygyarapodásnak, aztán ha továbbra sem mozdul, akkor jön a táp, meg a Habermann etető és kész.

Kép
Kép
lbernuska

Cili! Esetleg bolonyai spagetti? Nálunk az van most gyümölcslevessel

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gyümölcsleves most volt a hétvégén :D
A bolognait az a baj, hogy a párom nem nagyon szereti.

Most vacilálok a stefánia vagdalton, de még nem tudom... ááá ezt úgy utálom, agyalni mit főzzek!

Kép

Kép
dcili81

Nekem az egész történetben az a legfurább, hogy mennyire mást mondanak egyik vagy másik helyen a védőnők, orvosok. Nem ugyanazt tanítják az egyetemeken meg főiskolákon? Vagy ez korfüggő, Az idősebbek nem fejlődnek? Nem értem! Szegény Berninek is nagy segítség lehet egy ilyen védőnő! :evil:

Úgy tűnik, ma Hunornál is alvós nap van. Nemrég már 1 órája aludt, amikor sírva felébredt, majd amikor ölbe vettem, erősen keresett némi táplálék után. Szopizott (8 perc), majd kómázott, így visszatettem a kiságyba és alszik tovább. Lehet, hogy nem is baj, mert ahogy elnéztem a légszennyezettségi adatokat, nem biztos, hogy jó ötlet lenne kivinni (www.idokep.hu).

Cili! Nálunk holnap apa kérésére (nekem sokszor "mindegy"-et kellene főznöm, ha felteszem a bűvös kérdést) krumplifőzelék lesz fasírttal.

Kép
Kép
szeles4

Nálunk tökfőzelék csülökpörivel

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hát igen az én emberemnek is mindegy mi a kaja csak hús legyen. Na ja, csak a rántott hús, pörkölt, meg pecsenye kombinációtól már herotom van. :? :?

Most a netet bújom, hátha találok valami ehetőt.

Kép

Kép
dcili81

Találtam!

Stefánia vagdalt majonézes krumplival. Hétvégén meg töltött dagadó paradicsomos krumplival. A süti még nem tudom, de még agyalok...

Ja igen a találkát hol akarjátok megejteni? Ugye nem Pesten? Én is mennék, de Pest city nekem messze van.... :( :(

Kép

Kép
dcili81

hahó

most nincs időm visszaolvasni tegnap se volt ugyh csak annyi h ma megyünk fél2re dévényre nagyon szoritsatok annyira izgulok! félek h sirni fog rossz lesz neki fájni fog v akármi meg stb tudjátok ti is anyák vagytok :roll: meg attól is h talál vmit. ez a fej balra forditás napok óta egyre rosszabb :( mintha érezné h megyünk ma. örülök is emiatt h megyünk. tegnap már a babakocsiban is ugy aludt h balra fordult teljesen pedig ilyet még sose csinált. a kiságyban is csak ugy fordul :? remélem meg lehet könnyen oldani és nem fogják "kinozni" vele. este beszámolok! eszter neked is szoritok. akkor pont nem talizunk mert állitolag ez egy óra és akkorra már mi végzünk meg mi amugy a másik csajhoz megyünk a fiatalabbhoz kissnéhez. kiv vagyok!

na megyek pakolászni kihasználom h most alszik

andy

Kép
andy30

Andy! Egyáltalán nem biztos, hogy sírni fog! Huni 3/4 órán keresztül vigyorgott a hölgyre, láthatóan nem voltak fájdalmai. A vége felé már kicsit unta, de akkor is inkább csak kiabált, reklamált. Ha sírni fog, gondolj arra, hogy mindent a kislányodért teszel!!!

Kép
Kép
szeles4

szeles: igen köszi én is arra gondolok még ha közben én is elsirom magam :oops: apa szerint addig vizsgáltatom amig találtaok nála vmit (uh dévény vérvétel stb) pedig sztem ez nagyon fontos h amire lehet arra vigyük el főleg h eddig mind ingyen volt akkor meg? na jó megyek felkeltem mert még meg akarom etetni előtte neh aztán amiatt legyen nyűgös most megyek is

Kép
andy30

Két kép, hogy mit alakultunk a tornával. Korábban Huni nem seretett hason lenni - mint azt azóta megtudtam azért, met nem volt stabil -, és kibillent jobbra. Kép Nem is olyan rossz ez!
Kép Stabilan fordítom jobbra a fejem és nem billegek!

Kép
Kép
szeles4

Andy: Drukkolok nektek!
már én is nagyon izgulok! amiatt is h ez lesz az első hosszabb utunk Manócskával, kíváncsi leszek h tetszik majd neki.
Már mi is lassan készülünk, szép nyugisan lesz egy másfél óra az út.

Csodás idő van!

Szeles: Nagyon ügyes fiú Hunor! nektek nem is kell menni többet?

jaj nagyon izgulok.

szép napot!

Kép
eszterke24

Eszterke! 1 hónap múlva javasolt kontrollt, addig nem kell mennünk, csak itthon csinálni a gyakorlatokat. A 3 hónapos csípőszűrésre, ami március 4-re esne, április 15-re kaptam időpontot, majd még annak az eredményét szeretné látni.

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Volt nálunk nagy riadalom éjszaka! :cry: Beriasztott a légzésfigyelö!! Ami máskor nem volt nagy baj,mert Vinzent teljesen az ágy szélén volt és az érzékelö lap ezért nem érezte e mozgást. De most teljesen az ágy közepén feküdt. Elöször két alkalommal csak egyet csippantot (ezt olyankor teszi ha 15 mp-ig nincs mozgás), de utánna rendben volt, tehát lélegzett tovább és nem indult be a folyamatos riasztás. Aztán párom már odament az ágyhoz, és pont akkor riasztott megint, de akkor már a rendes ,ami 20 mp után indul be. Azt mondta,hogy Vinzent meg se moccan, nem is látszik, hogy vesz e levegöt. Kipattantam én is az ágyból,meg mondtam férjemnek, hogy valahogy keltse fel. Nem is sikerült egyböl, úgy kellett a kis pofiját megpaskolnom, és felébredt. Szerintem tuti annyira mélyen aludt, hog ynem lélegzett. Mondanom se kell fél óráig nem tudtam elaludni, olyan ideges voltam. :( :(
Lehet, hogy magátol felriadt volna ha már kellett volna neki levegö, de mi van ha nem... Bele se merek gondolni!!!! :roll: :cry:
susy75

na megjöttünk

nagyon rossz volt :cry: szegény úgy sirt és a nőci ugy megijesztett! azt mondta h oxigénhiányos lett szüléskor mert a 10 óra nagyon sok és a korházban tehetnek rola meg a doki stb

azt mondta h csökkent izomtónusú nyaka nincs amit tokának hiszek az vmi bevágódás ami nem normális a farizma le van csuszva a hasizma túl kemény egyetlen jo h még nem kötött semmije de semmit se jol csinál nem tartja a fejét ha felhuzza pedig azt már ujszülöttkorban kéne meg utál hason lenni pedig ilyen korban már 24 órát is ki kéne ugy birnia meg ugye balos amit én is észrevettem meg még nem is tom. én hazafelé bögtem. azt mondta várjunk két hetet h mi változik még de semmi olyat nem javasolt mint szelesnek otthonra pedig kérdeztem meg azt is mondta h tuti nem javu addig sőt meg h olvassam a dévény honlapot amit irnak a sirásról mert látja rajtam h rosszul viselem és gondoljam át h kibirom e ezt 1órán keresztül most 20perc volt csak de amugy kedves csaj meg buztos igaza van meg mondtam h jol megijesztett és mondta h nem kell megijedni még várjunk mondtam h ha kell kezelés én hozom de azt mondta várjunk még.

bocs de muszáj ventillálnom :(

Kép
andy30

ja és h fektessem altassam mindig hason pedig tuti nem fogom emlékeztek mit irtam és kérdeztem h ha most nem hozom el mert sokan azt se tudják h van ilyen akkor milyen felnőtt lesz féloldalas fejű és azt mondta h igen de akkor mért nem mindenki az meg sztetektéleg 10 óra olyan sok szülésnek én azt olvastam h első szülés 10-14 óra simán szokott lenni meg már többről is hallottam akkor most h van ez szolnom k ellett volna h hamarabb inditsák be az én hibám?mert én kértem h ne avatkozzanak be amig nem muszáj. jajj nemtom mit gondoljak. kérdezi h mennyi lett az apgar mondom 9-10 erre nem szolt semmit.

kérdeztem h a kezelések tuti kijavitják-e azt mondta nem tudni előre meg azt se h hány kezelés kéne hihetetlen azért ennél jobbra számitottam:(

Kép
andy30

suzy uristen és látod még azt mondja a dévényes nő h altassam hason na persze!

Kép
andy30

Hoztam pár képet a fiaimról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Andy, sajnálom, hogy ilyen rosszakat mondtak, de hidd el, hogy a kezeléssel majd mindent korrigálnak.

Susy, hű, gondolom mennyire megijedtetek!
Itt találtok egy videót, arról, hogy mit kell tenni, ha beriaszt a légzésfigyelő, szerintem nagyon klasszul elmagyarázza lépésről-lépésre.... (Letöltések/Videók)
http://www.babycontrol.hu/

verzso

Andy! Jaj annyira sajnálom, hogy ilyeneket mondtak! Én ezt azért nem tudom egy az egyben elfogadni. Van még az a másik módszer, aminek nem jut eszembe a neve én a helyedben oda is elvinném. Nekem Levente szintén balos volt, persze ez számomra csak most derült ki, mert korábban nem tudtam erről a forumról, így arról sem, hogy ezek problémák, amiket itt leírtok. Aztán 4 hósan átfordult, 7 hósan felállt és 10 hónaposan már ment. Az egyetlen, ami megmaradt az egészből, hogy egy picit laposabb a feje az egyik oldalon (mert mindig arra fordította a fejét).

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

lányok,a zöldi féle teát, hogyan kell elkészíteni?
mármint meddig kell áztatni a növényeket?

Andy nagyon sajnálom, hogy ilyeneket mondtak nektek.

nekem se marad hason sokáig Réka, féloldalasan támaszkodik csak a másik kezét nem teszi le,nekem is fel kell hívnom a gyógytornászt.

KépKép

Kép
orsimorsi

Verzso!
Köszi,megnézem!

Andy!
Nem hangzik túl jól ,amiket mondtak.
Bár nálunk is vannak ilyen gondok, hogy nem szeret hason stb.
Nem is tudom,hogy itt hova lehetne menni megnézetni Vinzentet,hogy rendben van e. :roll: :roll:
susy75

enikő orsi: hát ez az h amugy minden anyukátol azt hallom h nincs el hason annyit a babája meg még nem fordul át meg stb ezért is csodálkozom h ilyen komolyra vette a figurát a gyógytornász. meg eddig kb minden ismerősömnek mondtak vmit olyat még nem is hallottam h mindent rendben találtak. enikő neked is mindig balra tette meg forditotta a fejét? regi egyre inkább:(

most mennem kell majd jövök még de köszi

Kép
andy30

azt senki nem mondta, hogy ennek a teának bűn rossz keserű ize van...... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

majdnem visszafordult a pohárba és még csak 2dl-nél tartok, hogy fogok ebből meginni 2 litert?

KépKép

Kép
orsimorsi

Körülbelül egy hete halott a kisbabám, nincs szívhang, 8-9 hetesnek felel meg.
Holnap este lamináris tágítás és pénteken altatásban megműtenek.

Betti
Kép
betti0412

Uff!

Voltunk mi is nyúzónál - most végig ordította kismacskám szegény. Nagy séta után most alszik, mint a bunda.
Mindjárt ideér barátném a vejemmel.
És fáj a fejem.

Kép
zölddisznó

Betty!
Nagyon sajnálom, tudom mit érzel! :cry: :cry: :cry: Sok eröt kívánok neked!!!!!!!! (kisértetiesen hasonlít a történetünk. Az elsö babám beteg volt, a másodikat én is 8-9 hetesen vesztettem el... nem folytatom) :cry: :cry:
susy75

Andy!
A Dévényes vizsgálaton Pesten voltatok vagy Egerben is csinálják? Ha igen lehet mi is lemennénk, mikor otthon leszünk!

Verzso!
Sajna nem tudom letölteni a videot. :( :(
susy75

Betti! Mindannyian veled érzünk! Kegyetlen a sors, hogy másodszor tesz próbára, de légy erős és NE ADD FEL!!!

Andy! Most megint megkérdőjeleződik bennem, hogy ugyanazt a módszert hogy lehet kétféleképpen megtanulni. Nekem azt mondta, csak akkor rakjam hasra, ha ébren van, nem szabad hason altatni. Ne sírj, az nem használ se a babának, se neked! És főleg ne okold magad! Te szüléskor is azt akartad, hogy a babádnak minden jó legyen. Most elvitted jó helyre, ahol segítenek, ennél többet egy anya nem tud tenni!

Hunor 3/4 3 óta alszik kint.

Kép
Kép
szeles4

Jaj Betti! Annyira sajnálom! De ne adjátok fel! Meglátod sikerülni fog és én szorítok nektek, hogy mielőbb babázhass!

Andy! Igen! Mindig balra fordította! Én itt az egyik topikban hallottam olyat a Dévényesekről, hogy pénzre is mennek. Elég draga egy-egy alkalom náluk és ez is jó üzlet már. Én tényleg mindenképp elvinném máshová is a gyereket!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Én is dobtam egy hátast a dévényes vizsgálattól, az 1 órás állapotfelmérés 4.800 Ft volt, igaz adott számlát. A kontroll, illetve egy-egy torna ára olcsóbb. Viszont nem éreztem azt, hogy pénzre menne, hiszen nem rendelt vissza pl. heti tornára, mert a gyereknek nincs rá szüksége. Az biztos, hogy több szem többet lát. A másik módszer a Katona-módszer, viszont nem tudom, hogy alapjaiban tér-e el a két dolog, vagy csak egy-két részletben.

Kép
Kép
szeles4

betti: nemtom mit mondjak. nagyon nagyon sajnálom de én is azt mondom h semmiképp ne add fel nagyon drukkolok neked!

dévény: itt ingyen volt a vizsgálat meg nem igazán beszélt rá egyelőre akezelésre két hét mulva megint csak megnézi és akkor dönthetem el h akarom-e. amugy aszem 3000 egy kezelés.

suzy: www.deveny.hu és itt vannak a nevek van két egri én a kissnéhez vittem az a fiatalabb. amugy kedves csaj csak hát amiket mondott..
na amugy beszéltem két bnőmmel azota akik uitt voltak most 1 éves kisfiaikkal és uezeket mondta nekik is! mármint h oxigénhiány :roll: meg kötöttség itt gyengeség ott stb. egyik hordta másik nem. aki nem neki a fejformája nyomott féloldalt a másiknak nem de különben mindkettő szépen jár meg minden és egyik sem tartja már félre a fejét. biztos javulna magától is de ki tudja inkább elviszem mert a lelkiismeretem nem engednmé h ne de igy meg azért van bűntudatom h igy szenvedtetem szegényt. amugy én ismerem a gyerekem sirását és hallottam mikor fájt neki és mikor csak zavarta a dolog mondtam is a csajnak h ez most fáj neki mire ő á nem. na mind1 majdcsak meglesz ez is. azért én próbálom a fejét forditva kitámasztani alváshoz meg ilyenek meg hasra teszem de tuti csak nappal és ha ébren van hátha javul vmi. amugy meg ha kezelés kell majd jön apa is, ő jobban birja meg nekem is támasz most az is rossz volt h egyedül mentem vele.

majd még eldöntöm azt is h elvigyem-e máshova v máshoz. csak az aggaszt h pár hete egyre rosszabbnak látom. de majd kiderül mi van.

ennyi sírástól h elviszem ezekre a kezelésekre ugye nem bántom lelkileg? ettől félek. bnőmkisfia tüdőgyuszit kapott 3 napot voltak kórházban és azóta tök félős lett :?

na próbálok visszaolvasni

andy

Kép
andy30

Zsiráf: ti milyen gyógytornára jártok?

Trombi: nekem is csak kb egy hete van igy az alvás mióta rájöttem h tudom elaltatni. Lényeg h mindenképp az ágyában legyen és két dolog jött be egyik az h picit mozgatom ringatom vagy h simizem a kis fülét amig megnyuxik előtte persze sir eddig 10 perc a rekord aztán egyre lassabban sir egyre halkabban és egyszer csak bealszik ez persze ugy tünik h elfárad de pár ilyen után már sirás nélkül is bealudt megjegyezte h kiságy ringatás simi plusz uazok a tárgyak mellette az alvást jelent. Ja és ágybatevés előtt leteszem a pelusozóra lehuzom a redőnyt mondom neki h most alvás jön és kap egy puszit. Ezt mindig uigy és egy pár nap alatt bevált! Még az is segitett h már szájba veszi a kezét és amikor sir én ringatom közben beveszi és azzal is nyugtatja magát már rájött. Ha cicin alszik el nekem is felsir mikor felébred és már nincs ott a cici. Ezért fontos h ne ugy aludjon el. De amugy higgy benne mert egy hete még nekem is uez volt mint nektek emléxel? Csak kitartottam. Sokat sirt de már jobbés jobb igy neki is mert a kiságyban jobban alszik mint a kezemben.
Milyen az az indiai babamasszázs? Én azt csinálom amit zöldi tett be az nem jó?

Cili reginek se nagyon van haja de ő nem is kopaszodott még csak uannyi mint mikor született ja és nekünk is szőkül meg olyan mintha vörösödne

Szeles: én is szomoru lennék a bölcsi miatt de örülj mert nálunk tuti fel se vennék még és leshetnék! Itt bölcsihiány van én már jövő héten iratom be h kétévesen mehessen és mindezt protekcióval

Galzsuzsi: nekünk is van a hasán ilyesmi pont ahol apának is ugyh én is arra gondoltam h az anyajegy lesz ja és a köldökében még mindig feketéllik vmi hiába alkoholozom nem szűnik nekem van a köldökömben anyajegy ugyh apa szerint neki is az lesznemtom. Legközelebb megkérdezem védőnénit.

Manna nekem csak akkor alszik a babakocsiban ha mozog szal erkély nem jön be sajna

Gabriell a két macskás kép nem uaz a gyerek? Nagyon édesek

Kép
andy30

Sziasztok!

Elöször is Betty :( :( :( Ez nem lehet igaz!!!! Itt ülök és le vagyok döbbenve...Nem tudok mit mondani, csak azt, hogy nagyon szoritok, hogy jobb napok is virradjanak rád!!!!

Andy:
nagyon édi a fejpánttal Regi!
Ne idegeskedj, nem olyan vészes a probléma mint ahogy felnagyitják, mert általában szeretik egyesek felnagyitani! Ahogy irtad is, a két ismerősöddel...Engem is megijesztettek anno,de durvábban. Azt mondták vizfejű, béna, nyomorék lesz a gyermekem, és mindez azért mert volt egy hematoma a fején,(Robinak) kb. mint egy nagyobb szilva...A dokinéninek mai napig megvan a papirja, amibe leirta a diagnózist.Elvittem másikhoz és azt mondta helyemben beperelné. Kezemben a papirral, simán megtehettem volna, mert annyira megijesztett, hogy tejem elapadt, tiszta ideg voltam.A torna nem árt, azt csináljad vele, nekem megvannak a tornák amiket csináltunk akkor Robival és csináltam Hunival és Anettel is, de NE IDEGESKEDJ!!!!! :) nem lesz Reginek semmi baja!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Betty! :cry: :cry: :cry:

Kép
zölddisznó

Betti: Nem is tudom mit mondjak, annyira drukkoltam. Le vagyok törve. Nagyon sajnálom. Ha bármiben segíteni tudunk, írj!!!

Andy: Sajnálom a Dévényes élményt. Esetleg vidd el egy kontrollra valaki máshoz. Nekem itt Budapesten a Hegyalja úton nagyon kedves volt a hölgy. Ha ennyire eltört nálad a mécses, akkor ne egy ember véleményét hallgasd meg! Még egy kontroll, és ha kell akkor utána torna...

manna

Kép
mannababoca

Andy!!!!! Dehogy bántod, hát nem pont érte csinálod? Hogy gyerekként és felnőttként is egészségesen éljen?

Akkor le sem merem írni, hogy nálunk ha Domi bealszik a babakocsiban, akkor ha beülök egy kávézóba ráalszik még egy másfél órát, amíg anya kibeszélgeti magát... :D

Talizzunk mááááááááááááááááááááááááááááááááá!

manna

Kép
mannababoca

Aida: nem lehet h cumizavaros lett a bébid?

Orsi és aida: nem csak 6hetes ugrásotok van? nekem is akkortájt volt tejcsiproblémám de aztán rendeződött kb egy hét alatt v kettő.

Berni: a fejésről sokáig én is igy gondolkoztam mint te hiába mondta mindenki h serkentené a tejet. Aztán amikor jött a tej para csak elkezdtem. És segitett! Azért biztos mert utána abbahagytam a fejést és megint kevesebb lett aztán ujrakezdtem és megint több. Ugyh én a helyedben fejnék. Akkor is ha nem jön csak pár csepp előbbutóbb fog jönni több is. Legalábbis nekem igy volt és van h minél gyakrabban fejek pár nap és egyre több jön le. Próbáld ki annyit megér! És rájöttem h nem fáradtság mert kb ugy ráállsz pár nap alatt mint evés előtt a kézmosásra! Vegyes táplálás meg ilyenkor régen már rég volt! Ugy értem h én két hetesen már kaptam meggylevet öszilevet stb és tessék itt vagyok. Persze ma már mást mondanak de neked az allergia miatt más a helyzeted. Ugy értem tápszerileg. de tudom h ma nem javasolják 4 hó előtt a gyümit. A lábai lehet alkat is. Pisis kakis pelus van elég? Az is számit.

Verzso: én is kelek már magamtól hajnal egykorés addig fent vagyok amig nem ébred mert néha csak fél kettőkor szokott.
enikő: annyra szépek a fiaid büszke lehecc rájuk!

andy

Kép
andy30

Andy, remélem nincs cumizavar.. :? :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Mi is hazaértünk Dévényezésből.
Néni szuper aranyos, Manócskám szuper ügyes volt. Végig mosolygott meg dumált.. no jó azt utcsó 5 percben már unta..

Andy: Fel a fejjel! Nekünk szinte ugyanezeket mondták, azzal a különbséggel, h mi már túl vagyunk az első kezelésen.. :D
Nálunk is szóba került az oxigénhiány, mivel ha a baba szívverése 100 alá megy , akkor ez szinte biztos, és ugye nekem emiatt volt császár. :(

teljesen időben mentünk, 100%-san kezelhetőek..! azt mondta néni, h ilyen kicsi baba ritkán kerül hozzá, mert sokan 8-9 hónaposan mennek, mikor már nagyobb a gond.
Engem nagyon megnyugtatott.

És azt mondta h tényleg nem fáj nekik... :roll:

Betti: nagyon sajnálom... :cry: :cry: sok erőt kívánunk neked!

Kép
eszterke24

Betti, iszonyatosan sajnálom, nagyon szorítottam, de imádkozok érted és erőt küldök hogy ne add fel mert úgyis valóra fog válni az álom!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

eszter: látod nekem meg ilyet nem mondott h 100%osan javitható meg időben jöttünk meg akármi! pedig annyira próbáltam kicsikarni belőle vmi ilyesmit de nem! sőt mikor rákérdeztem h tuti javitható-e a kezelésekkel arra is azt mondta h az majd kiderül :shock: pedig iwiwen választottam ki ezt a csajt a kettő közül :? de lehet csak én vok tulérzékeny bár tény h nekem regi végig üvöltött és annyira h igy még tán sose :( és ez csak 20 perc volt el sem tom képzelni mi lesz ha 50percig fogja ezt csinálni vele. pedig én is aszittem majd igy jövök haza h megnyugtatnak h jó helyre jöttem időben és szerencse h eljöttem.. ja és mondtam neki h akkor kezelje mert mondta h az lenne a legjobb ha már most meg is kezelné de h neki nincs ideje mert jön vki más mindjárt:(pedig jó lett volna letudni.
azért örülök h nektek meg ilyen jól sikerült. mikor mentek legközelebb?

ezért is irtam h bántom vele mert az nem árt egy babának ha egy órát kinozzák üvölt? lelkileg biztos. nem?

mondjuk most örülök mert jobbra forditva kitámasztottam a fejét h ugy aludjon és nem volt ellene kifogása. bár dévény néni szerint ez nem segit rajta. mondjuk érdekes, mert az a bnőm aki nem vitte vissza és uez volt neki, állitja h ilyen kitámasztással pár hét alatt megszűnt neki a féloldalasság. a dévényen meg aszonták h semmilyen gyakorlat v otthoni támasztás tartás stb nem használ max a hasratevés annyit csináljak vele :roll:

csak jól felzaklattak!

holnap megyünk babamama jógára majd ott is kipanaszkodom magam:) először megyünk kiv leszek. kenguruval megyünk mert soka lépcső nincs akadályment. de lehet autóval megyek és ugy fel a kengurut mert a parkolótól is van még séta itthonról meg soknak érzem a távot nem vok vmi erős. ti mennyit turáztok mennyit birtok kenguruval? csak énvok ilyen gyenge? folyton fája hátam főleg estére de nagyon.

andy

Kép
andy30

eszter: pontosan miket mondott miket talált nálatok? nektek is van féloldalasság? és nem nyomkodta nem üvöltött? csak regi birta ilyen rosszul? igaz zöldi is azt mondta ma h sirt neki.

Kép
andy30

aida. a haberman etetot robaltad? nekunk is van olyan, hogy rangatja a cicit es visit is hozza, de en megnyomom akkor jon belole.
na, de mi mar regota tudjuk, hogy lusta a kisasszony.

nalunk a hizassal nincs gond. muolt hetfon 5510gr, ma 5940. gondolkodom, hogy csokkentem a tapit, mert ha igy folytatjuk, akkor nagyon ducik leszunk.

megyunk furdeni, majd folytatom.

KépKép
KépKép
mush589

Képzeljétek találtam baba-mama tornát a MOMParkban. De csak 3 hónapos kortól lehet vinni... :shock: :shock:

Tudom, hogy már volt téma, de oltási rendet merre találok?

manna
mannababoca

Andy: az elején én is kétésbeestem.. de utána megnyugtatott, h jókor vagyunk a legjobb helyen.
hetente egyszer megyünk, meglátjuk h meddig,, lehet h 1-2 alkalom, lehet h több.. attól függ h reagál..
lehet h másodszor más lesz, nekem az volt a benyomásom h élvezte.. :roll:
féloldalasságról nem esett szó, csökkentebb az izomtónusa,.
De kb fél óra után olyan szépen támaszkodott magától és teljesen egyenes volt :D

Kép
eszterke24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?