Új privát üzeneted érkezett!

hello, mindenkinek - akit érint - jobbulást!!

Évi, sziaa! örülök, hogy újra vagy. nagyon cuki Boti! gondoltam, hogy majd ő lesz az egyik első ácsorgó-járkálónk...max holtversenyben Vikóval

Pumperka - Ghána, hú de izgi, majd mesélj milyen volt (mármint amit a férjed mesél....)

Linocs, akkor gondolom ma nem jöttök az úszásra, kár, remélem jövő héten már jól lesz Fruzsi és jöttök. Addigra azt hiszem már Szilvánusz is visszajön, bár még nem nyilatkozott, hogy hogy tetszett nekik az úszás.
Pont most olvastam egyébként Vekerdy Tamást a Nők Lapjában az Elveszett boldogság nyomában-ból idézett - annak kapcsán, hogy miért fontos, ne hagyjuk sírni a babát... érdekes könyv lehet

Beus, csak összejön még egy ilyen jó árú autó....kemény lehet neked ezzel a túrázással. még szerencse, hogy Alexa jól bírja a strapát.....

Niki, képzeld most voltam a Keletinél a turkálóban de nem találtam semmit, valahogy a 6-12h méret nagyon pang, csak kisebb vagy nagyobb cuccok vannak. meg Eszterrel a kenguruban kicsit macerás volt, nem is volt türelmem turkálni így igazán....

mi is szívunk éjjelente, de nálunk az a gond, hogy valószínűleg mióta kúszogat Eszter megnőtt a kaja-igénye, de mindent nem nappal hanem éjjel szeretné magához venni...szuper...nappal alig bírok belepaszírozni valamit, éjjel bezzeg 3 óránként enne (és eszik is, lévén nincs sok választásunk....

KépKép
judit18

Judit18: akartalak is hívni, hogy ma nem megyünk úszni, meg holnap nem megyünk almafába, meg mammutba - szóval sehová ;)
De a kiscsaj vagy alszik, vagy eszik, szóval most nagyon nem tudok telefonálni. Meg tán a hangomat sem ismernéd fel ;) Viszont jövő héten tuti, hogy megyünk!!!

Kérdezted a múltkor, milyen turkeszek vannak itt a környéken:
1. a tuti a Váci út és Gogol sarkán
2. Mi a manó turkáló Pannónia u. 24.
3. és van még egy a Tátra u. és a Katona József u. sarkán
linocs

Ja, és én is voltam Fruzskával csütörtökön a Rákóczi uti turkeszban. Hááát, sokan is voltak, meg kellőképpen erőszakos kismamák :( , meg Fruzska sem bírta olyan nagyon, szóval mindenképpen kétszülős feladat az a turkesz, viszont én találtam egy-két bélelt gatyót a lánynak, amúgy is azt kerestem. Meg iszonyatosan sok rugdalózó volt (persze arra nincs szükségünk)
linocs

Ezt most találtam, szerintem nagyon-nagyon jó!!! www.egyszervolt.hu (persze lehet, h már ismeritek)

Judit, Kacika,
ha összejön a holnapi tali, az jutott eszembe, hogy ha nincs túl jó idő, mehetnénk a Jákóba egyet sütizni :wink: plusz mögötte van az a jó kis játszó, szóval Levivel átmehetnénk oda, ha igényli (gondolom :) ). Hmm??

most rohanok, mert egy éhes kisfarkas habtapit akar ebédelni, este jövök!!

KépKép
kmanna

Anna, nekem oké. Megvárjuk mit ír JuditK.

Az e heti hófordulósoknak sok boldogságot.

Évi, Boti nagyon nagyon aranyos.

Nekünk ma van a 3. házassági évfordulónk. Gyerekekre vigyáz a férjem 2 kolléganője, mi meg mozi, kaja, vagy majd meglátjuk. Egyelőre ezt terveztük.
Vendég

Betegeskedőknek jobbulást :!:

Pumperka, remélem javul a cickó! :wink:

Lusie, Én is ezt akartam írni, hogy anyatej nélkül lehet hogy többször lennének betegek a gyerekek, vagy súlyosabb lenne a nátha.
Vendég

Sziasztok!

Jaj Istenem olyan rossz olvasni, ezt sok sok betegecske emberkét!
Mindenkinek gyógyulást kívánok!

Linocs!
De azért lázatok nincs ugye?

Pumperka!
Jaj...... hát hogy történt ilyen veled?? Szorítok, hogy gyorsan múljon el!
Zsombi komám hogy van? :D

Biribon!
Köszönjük a köszöntést, és mi is kívánunk nektek
Boldog Félévet !!!!!!!!!!!

Monácska!
Nórinak is kívánunk Boldog Félévet!

Panny!
Olikának a mai napra:
Boldog Felediket!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Anna!
Holnap 9.40-re kell mennem az orvoshoz. Nem tudom meddig tart, de remélem hogy hamar végzek...Szóval talizzunk ott (Jákó) és majd sétálunk egy kicsit stb.
Ez a cuki a szalagházak alatt van? Ott ahol a komforttéka fenyőbútorüzlet?
Szerintem legkésőbb fél 11-re ott tudok lenni...
A linket mindjárt teszteljük...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kacika!

Boldog Házassági Évfordulót!!!!!
Kép
Vendég

Panny!
Ti meddig lesztek vajon oda????
Vendég

még bátorkodnék pár új képet feltenni...

ismerkedem Marcipánnal
Kép

pizsipocak
Kép

na meg is van... (a gyengébb idegzetűek megnyugtatására - nem hagytam, hogy megfogja...)
Kép

KépKép
judit18

Judit!
Gyönyörű Eszter! Komolyan...de szerettem volna egy ilyen kislányt...

Kacika!
Boldog házassági évfordulót! Nem olyat mint a miénk volt :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Anna, te mikor tudsz ott lenni a Jakónál? Csak hogy hányra menjek?

Judit 18, Eszti tündéri!

Évforduló jó volt, kaja, meg miegymás, és még ha a gyerekek végre elaludnának, akkor..... :oops: 8)
Vendég

Én akkor megyek amint sikerül. 10.30 körül gyere Kacika, vagy ahogy Annával megegyeztek...

Jó éjszakát :wink: :lol: !

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditk,
igen a Jákó ott van a szalagházak aljában, a Komfortékával szemben. Mögötte a játszótér. Szerintem talizzunk ott, hacsak nincs farkasordító hideg, aztán meg jöhet a sütizés!!!!

Kacika,
Pankánál az indulás mindig nagyon hektikus sajna, így nem tudok pontos időt mondani, bocsi!!!! Írjak sms-t, ha már látom mikorra érünk oda? Jó évfordulózást! :wink:

Judit,
úgyis tudjuk, hogy Eszti összevissza nyalogatja a cicafarkát. Kár tagadnod :wink: :D Nagyon édi, mint mindig, és ez a vagesz pizsi!!! Valami hasonlót vadászok, de mindenhol autós/macis kollekció van...

Kvaszévi,
Botinak ezek a kék szemek! nagyon igéző!!! :)

Mindenkinek, akire ráfér jobbulást és gyógypusz!!!+++++++++++++

KépKép
kmanna

Nekem elveszett a telóm, jut eszembe. Nem tudom egyikőtök számát sem...Írjátok meg légyszi

az enyém átmenetileg: 30/2968302

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pumperka, nagyon remélem, hogy végre teljesen rendben leszel! Megy hozzá a sok ++++++++++++! :wink: :D

Judit18! Eszter nagyon kis szép! Nem fél a cicától? Vagy a cica tőle??? :shock: :wink: :lol:

Kacika! Sok boldogságot Nektek! :D

Köszönjük a dícséreteket! Tényleg kis komisz bestia a babaszagú! :wink: :lol:

Kmanna, általában mindenki beleszerelmesedik a szemeibe, és képzeld, mindkét nagyapjának ilyen színű. Hihetetlen! Panyókáról újabb sztárfotók???

Kecskemétiek! Holnapra jó időt és szuper talit kívánok Nektek! :wink:

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSS! Apunak ma kivették a szondát az orrából, mert megtanult újra enni és inni is. Na jó, még nem a régi, de legalább nem nyel félre semmit. És pénteken hazaengedik! Nagyon vártam már. Kicsit fárasztó volt már a sok rohangálás Szeged és Bp. között.

Évi

KépKép
kvaszeva

Anna, igen tedd már meg légyszi, hogy dobsz egy sms-t ha elindultok. Akkor indulunk mi is. Mi olyan 15-20 perc alatt vagyunk ott.

JuditK, megy a számom priviben. És mentem a tiédet.

Pussz
Vendég

Köszönjük a sok köszöntést! :D Igazán jól esik!

Évi, szuper. hogy apukád jobban van, minden oké lesz.
Vendég

Óóóóóó Évi!
Végre....... A múltkor mikor olvastam, hogy tanulgat enni, csak még vannak gondok, azóta sokat gondoltam rátok!!!! Hurrrráááááá!!!!!
Boti fantasztikus!!!!

Mindenkinek köszönjük a féléves köszöntéseket (Biribon neked külön is!!!!! Lucának is boldog felediket!!!!!!!) A fél-szülinapjára kapott csőrös pohárkát lányka!!!! :) Hehehehe nem is bír belőle inni! :)

Ki írta, Judit18 te asszem, hogy a gyerek éjjeli ébredései összefüggenek a napi mozgás növekedés és nem evés tárgyával. Nos, Nóri két hét alatt elérte a napi két kanalas adagot....... Csak hümmögtem, mikor remegő kezekkel vetette rá magát délután a tejpépre, miután nyűglődött már kb. 40. perce, de előtte egy órával cicizett...... Hiába eszik meg 120-130 ml anyatejet, nem elég neki, annyit mozog, hogy kell a kanalas....... Nem akartam még neki adni délután is, de egy fenyő (by Linocs.......... :lol: :lol: ), gondoltam legyen!

És megint megölelhetem Pumperkát, mert nekem is bedurrant a mellem ennek örömére, ugyanis így csak reggel este van teljes szopis etetés, délben csak alváshoz veszi igénybe, vagy még ahhoz sem. A lányom készül magát elválasztani................ :(:(:(:(:(:(:(
De akkor a kishamis éjjel se szopizzon!

Tegnap csak kétszer ébredt fel éjjel, 8-kor lefeküdt, éjfélkor és hajnali 4-kor rámdörrentett, hogy "cicit muter", aztán reggel 7-kor vigyorgózott nekem kifele az ágyból, mint a vadalma!!!! Annyira szeretem................ Tudom, hülyeség, hiszen mindenki a magáét, de nap mint nap rádöbbenek, hogy micsoda iszonyatos forró szeretet önt el sokszor, ha ránézek.

Apácska az első nemzetközi fuvarját viszi ma................... Remélem a határon sem szívóznka majd vele, és simán megy az ügy! Holnapra, kb. délutánra már itthon is van! Alig várom. Hiányzik.....

Kicsit nem vagyok összeszedett.

Holnap gyüszök, és a héten még sokat, mert Ákosomat tiltás alá helyzetem gép ügyileg!!!! A kisnemnormálsi szaktanárit hozott. Dumált az órán..... És még ő van felháborodva! :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: Bolond kamasz!

Na lépek, fejek......................... És visszaolvasok, mert tutira kifeledtem nem is egy dolgot!
Vendég

Mert egy izé vagyok!!!

Bmárti Bencéjét is éltesse istenke sokáig!!!

Akik a héten ünnepelnek, azoknak boldog fordulót!!!!!

Linocs!
Próbáld ki a homeót!!! Hétfőn kezdtük, mára tökéletesen meggyógyultunk!!!!
Vendég

sziasztok!
bocsi az eltűnésért.
vendégeink voltak majd két hétig. 2ésfél fiúval egy család.
egy háromgyermekes kommuna lettünk erre az időre, nagyon jó volt. Máté nagyon élvezte a gyermektársaságot, bár idősebbek voltak, másfél és 3 évesek.
De egy csöpp szabadidőm nem volt és este mint egy hulla dőltem ágyba.

hiányoztatok.

köszönjük a köszöntéseket. jól esett :) a hiányolás is.

igérem a héten még írok magunkról, de most is hulla vagyok.

csak egy életjelet akartam adni, hogy nincs semmi bajom és sokat gondolok rátok.

egyvalakit muszáj külön említenem, mert személy szerint nagyon izgulok érte, értük:
Eszterxx!!! +++++ mi van majdnemubul Andrisunkkal????

mindenkinek jóccakát, szép álmokat és akkor majd igyekszem holnap. de lehet hogy csak estefelé. Délután babaúszásra megyünk ;) első alkalom. ;)

Kép

Kép
kolyok28

Jó reggelt!

A kecskemétieknek szebb időt, mint ami itt Pesten van. :?
A Mammutosoknak jó talit!
A betegek gyógyuljanak meg!
Kölyök, de jó, hogy újra itt!!! :P Reméltem, nem tűntél el végleg! Hiányoznak az írásaid!

A tegnapi Jim-Zsu tali tök jó volt, Jim zserbója KIRÁLY! :D Martin még mindig nagyon cuki és nyugis baba! Szemben az én pörgős Vikómmal! :roll: A két nagyobb gyerekről ne is beszéljünk. Ölték egymást egész nap, aztán este egy nagy csókkal búcsúztak el egymástól. :lol:
Kép
Kép
Vendég

Jó Reggelt!

kölyök!
de jóóóóóóóó képeket rakj fel!!!!!!!

mona!
köszi! :wink:
akkor reggel, este van cici nálatok? és napközben ti mit esztek?
pl. 10-kor 12-kor és délután?

pumperka!
hogy vagy????
Vendég

hahó, megy ma valaki a Mammutba ?
még vacilálok, mert én is elég pocsékul vagyok - néha még kiköpöm a tüdöm meg szortyogok

KépKép
judit18

Sziasztok!

Nálunk sajnos Mamut lefújva! :(
Boróka estére belázasodott, most meg újra tele van az orra. Pedig már vagy 4 napja semmi baja sem volt. :twisted: Lázát még nem mértem, mert most ébredtünk egy újfent kaotikus éjszaka után. (Boróka mellett Petra 2x fosott az éjszaka, így ma ő is itt tombol a fejemen. ) :twisted: :twisted: :twisted:

Puszilok inden talizost! Remélem most már kilábalunk a bajokból. :?

Jim, Zsu! Aranyosak a gyerkőcök. Vikónal olyan kiskópés feje van!

Kölyök! Szia. És igen kérünk képet Mátéról!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Isten éltesse Blankát, Borókát, és Ötöskét a kicsi Danit!!!!!!!!!
Kép
Vendég

gyors reggeli, közben írás..........

Zsu!
Ezek a fotók!!!!! Halálosan jól néznek ki a picik!!!!!!!! Méééééég!
Jim zserbójából is dobhatnál....... :wink:

Szia Kölyök! Na végre már!!!!!! Várunk nagyon!

Márti!
Reggel 8-kor kaja, az cicike. Aztán egy nagy alvás, kb 11 körül a következő etetés! Én ilyenkor adok főzit, ilyenkor kipihentebb sokkal a lányka, elfogadja szívesebben az új ízeket, és az olyat is, ami nem annyira édes.
1 körül alvás van, aztán 2-3 közt eddig volt egy szopi, aztán játék. Most tejpép és/vagy gyümi a menű. Aztán este 7-kor egy cicizés, fürcsi, és megint egy cicizés!
Ennyit eszik a lányom. Persze ebbe nem számoljuk bele, hogy éjjel is kiköveteli a magáét....... :roll:
Vendég

Ünnepelősöknek, fordulósoknka milliónyi ölelés!!!

Petramama!
Boróka egyikből ki, a másikba be szegény................. :( Gyógyuljatok hamar!!!!!!!!

Talisoknak jó mulatást!!!!
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Úgy tűnik, hogy javulófélben vagyunk, de még mi csajok szörcsögünk, meg köhögünk...

Kölyök: De jó, hogy itt vagy!!! Hiányzol ám nagyon sokunknak!!!

Petramama: gyors, és végleges gyógyulást Nektek!!!

Zsu, Jim: helyesek a fiúk!!! Láttam a másikon, hogy dögönyözte meg Vikó Martint. És hogy milyen békésen tűrte!!!

Kvaszeva: de jó hír apukádról! És hogy a kis Boti milyen ügyes! Pikk-pakk már állni fog magától, aztán vigyázhatsz! Amúgy meg az egybentérnek a nagy előnye, hogy mindig látod, mit csinál a gyermek :)

Judit18: hihihihi, szegény Eszternek nem adtok kaját, így a macskát kergeti ;) Tök jó, hogy így elvan a cicussal, meg a cicus is vele.

Mona: azta, jó sokfélét eszik a lánykád már! Milyen volt a főzelékre szoktatás? Köszi a homeós ajánlatot, egyelőre úgy néz ki, hogy a porszívózás elég, és mintha ma már azt sem kellene.

Pumperka: mi újság???????????

És most én is hoztam két videót:
Az első banán:
http://www.youtube.com/watch?v=y3Hh1TbMRIk&feature=user

És az egyedi technikájú helyváltoztatás (ezt érdemes hanggal, mert nagyon rápörgött a papucsra):
http://www.youtube.com/watch?v=2ai0LgKEVGY
linocs

Linocs!
nagyon jóóóóóó! de a banánosat valahogy lassabban tölti be
Vendég

Linocs!
Milyen? Gyors!!!! :) Bejön neki nagyon a répa, a cukkini. A krumplit keverni kell valami gyümivel, csak úgy eszi meg........ Borsót, hüvelyeseket még mutatóba sem merek adni neki, az is megvislei nagyon, ha én eszem ilyesmit, azzal várok még.

A héten elkezdem a húsféléket is kóstoltatni vele. Kíváncsi leszek!

A glutént én is hagyom még jó ideig. Viszont a joghurton nagyon szánt az agyam, hogy adjam-e neki!
Vélemények?
Vendég

mona!
Értem, és akkor 2.szer eszik mást??? nem azért kel fel éjszaka, mert éhes marad?
Azért kérdezem, mert nálunk is így van, csak azzal a variációval, hogy Bence reggel szopi, 10 óra v.milyen gyümi, délban főzi, du.-án tejpép, este szopi 7 körül, és 5-6 ig alszik
Vendég

háááát joghurt, én még nem adnám, de ze csak én vok.... :?
Vendég

nekem adhatna valami tippet valaki
Eszter már 3x ébred éjjel (enni, a cumikidobálást már nem is említem)....nappal nem bírok több kaját belepaszírozni
pedig nappal kb ugyanazt kapja mint Mártiéknál Bence, csak szopi helyett tápszer....

joghurtot a hivatalos álláspont szerint csak 8 hónapos kortól
a szomszéd kislánynál nemigen jött be- nem bírják a natúrt mert savanyú, még gyümölccsel is. cukrost meg ugye nem...

ja, tényleg elvan a macsekkal Eszter. macskánk diplomatikus, egyszerűen lelép ha már sok neki az érdeklődés. Eszter felpörög ha meglátja és rástartol. Marcipán ekkor lécel

Linocs, jól belejött a banánozásba Fruzsi...és a rejtélyes papucs effekt. nem is kell narancssárgának lennie, nálunk is az a sztár...nameg a macskakaja...mondjuk nagyjából csak ezek vannak a földön

tényleg egyéb ötleteket is várok - nálunk kő van a nappaliban-konyhában és most, hogy lemászik a szőnyegről hideg a kő. nem tudom az egész nappalit beborítani habtapival....

KépKép
judit18

Hajatmostam, felöltöztem, előbányásztam a kafa bőrjakómat, még a szempillámat is kifestettem, hogy tetszek Niminek és Petrabébinek, és mire kész lettem mi történt???? Pankalini édesdeden bealudt!!! :evil: :evil: :evil: Annyira mérges vagyok! Ne haragudjatok csajok, hogy már megint mi nem megyünk!!! És a jákós sütik!!!!! Úgy ég a pofám!!! Ugye nem utáltok meg végleg????? (smst megkaptátok?) MOst itt ülök menésre készen és dúlokfúlok.....

KépKép
kmanna

Judit18: kő ügyben: én azt csináltam, hogy hálózsákot terítettem le a földre, mert ugyan nálunk parketta van, de lenn a földön azért hideg van. És a hálózsák melegíti a lánykát. Nem tudom, hogy a kövön mennyire hatékony, de én kipróbáltam, a hálózsákon ültem én is, míg Fruzskával játszottam, és tényleg melegített.
linocs

Kmanna: hogy ez mennyire ismerős :) Fruzska is ezt szokta előadni, amikor indulni kellene, akkor alszik a legjobban... vagy addig nem, és indulás előtt egy órával alszik el... Jó kis érzékelőjük van ezeknek a porontyoknak ;)
linocs

judit!
kérdés:- mennyi a gyümi mennyiség
Bence ( 2 alma 4 babapiskóta hipp-es nagyon szívesen eszi)
nem nyomom belé, de ez így nagyon fini

- a főzit én leszoktam mérni, és az 240 gr körül van

- tejpép teljes adag... 7 ek 120 ml víz
Vendég

Kép
Kép
ez a keksz, v. babapiskóta
Vendég

Bence ezeket a tejpépeket eszi szívesebben.... meg a kekszes piskótásat
Vendég

Márti, én is tervezek Jó éjszakát tejpépet venni. Te este adod? És alszik tőle? Nem bánnám, ha lenne már legalább néhány átaludt éjszakánk.
Vendég

Márti,
hát igen, a mennyiség nem azonos.... Eszter kb feleennyit eszik -

és én még nem mertem kekszet adni , mert gabonát is csak 7-8 hónapos kortól ajánlotta a doki. tejpépből is csak a receptes hypoallergént eszi egyelőre gyümölccsel.
de lassan feladom az elveimet és bármit kipróbálok...már nézegettem ezt a milupa jó éjszakát is

a kekszet csak bele lehet morzsolni a gyümölcsbe és akkor megpuhul?

köszi a képeket is!!

Linocs, jó ötlet de sajna nincs hálózsákunk (nem vagyok nagy túrázós...) de majd pokrócozás lesz azt azért fel tudom szedni könnyen takarításkor, csak félek azon nem tud olyan jól kúszni...
előre kellett volna gondolkodni és egy jó kis padlófűtést beszereltetni

KépKép
judit18

igen bele szoktam morzsolni, és 5-10 perc múlva puha....
ezt lehet adni 6 hónaptól ( házi orvos ajánlásával!!!! )
rá van írva!!!
figyu ez akkora hülyeség, amit a dokit mond.... én véleményem
tejpépet is adhatsz egész nyugodtan...

Zsu!
Én nem este adom, hanem 5 óra körül, és 7-kor cici!
de ő alszik 5-ig, utánna meg 7 kor keltem, mert visszük Marcit suliba!

most sütőtököt főzök krumlival, és marhahusit rakok bele....
Vendég

és én így főzöm a sütőtököt, nem sütöm....
Kép
Vendég

Linocs, meg akartam kérdezni, hogy a Váci-Gogol sarkán jó az az angol turi? Már nézegettem, de két gyerekkel nem mentem be, de ha érdemes, akkor lepasszolom a gyerkőcöket Apának, és megnézem. (Régebben sok jó cuccot vettem ott, ami a helyén volt, a Félárú Áruházban.)
Vendég

Zsu: aha, egészen jó cuccok vannak, habár csak egyszer voltunk... Van egy rész, ami csak gyerekcucc.
linocs

Bocsi, csak egy életjel. :D
Jobban már. :D
A hólyag kipukkadva, de még fáj...de alakulunk.
Jólesik az érdeklődés.
Minden betegeskedőnek jobbulást! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Hoztam egy csomó fotót!!!

Kép Dédivel

Kép még dédivel

Kép apa bohóc

Kép motorosoknak

Kép elkészült a gardrób

Kép papáékkal

Kép nóriszunya

Kép papa törkölyt tapos :)

Kép egy ritka reggel
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.25 12:34-kor.
Vendég

Sziasztok!

Végül ment valaki a Mammutba? Mindenki lebetegedett? Sajnos én is bedeg vagyok... csak Lilla ne kapja el!!!

Kmanna, sajnálom, hogy nem mentetek, én tuti óvatosan átraktam volna Pankát a babakocsiba, azt spuri. Én ki szoktam venni Lillát... óvatosan átrakom a babakocsiba vagy a hordozóba és megyünk. Ilyenkor vagy felébred vagy alszik tovább. :) Én vagyok gonosz? ;)
Márti, én még ilyeneket nem merek adni Lillának, tegnap főztem neki alma-krumplit először. :)
Linocs, köszi a videókat, nagyon ügyi Fruzsi, valami trükkel már nekem is rá kellene vennem Lillát a mászásra (beszerzek egy ilyen narancssárga papucsot :D)... az első falatnál látom Nálatok is megvan az öklendezés. :) Érdekes, én még pont ezeket nem adtam Lillának...
Kiszazsu, köszi a képeket, az első kép olyan, mintha fekvőtámaszokat nyomnának egyszerre. :) Édesek! ;)
Szia Kölyök! :) Gyere lécci, mert teljesen széthúz a topik!
Mona, hogy áll a hinta? Örülök, hogy sikerült valami munkát szerezni. :) Melyik óra nem érdekelte Ákost? ;)
Kacika, utólag is boldog házassági évfordulót! :)
Judit18, cuki a macskaüldöző Eszter! Barátnőm kisfia rendszeresen megtépte a macskákat, nem győztek folyton menekülni. :) Zsuzsi barátnőm is tegnap volt a turiban, nem találkoztatok? :wink:
Kvaszeva, nagyon ügyes Boti, édes ez a kép Róla. :)
Pumperka, örülök, hogy jobban vagy, tetszik az új kép. :) Gyorsan összejött ez a Ghánai munka a férjednek! ;)
Beuska, nagyon sajnálom, hogy nem jött össze ez az autó, de remélem mielőbb találtok egy másikat!

KépKép
KépKép
mni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?