Új privát üzeneted érkezett!

:oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kvaszeva 2008.09.25 09:12-kor.

Évi

KépKép
kvaszeva

apropó, Beuska, mikor randizzunk csütrötökön? úgy 11 körül jóm mindenkinek?

nekem Martin az ágyról repült le párszor, mondjuk én voltam a hibás, de mellettem fekszik, hiszen éjjel 5-6 szor szopik, nem bírnék felkelni a kiságyig.... :oops: napközben a kiságyban alszik természetesen. cuki a kis botitarka, távpuszi a fejére. na zúzok.

ja petramama és a telki suli milyen? a budakeszieket is szidják, de én helyben oldanám inkább meg, egyikőnk sem melózik a városban. Általánosban én is a gettóba jártam, aki akar, ott is tud tanulni. Gondolom a telki sili nem lehet olyan gáz, ha a pátyi az. vagy mondj vmi bíztatót!
Vendég

És pénteken volt nálunk Patti meg Norton. Boti itt nyomult a kúszás-mászás-üléssel, Norti bébi meg lesett. Azóta Ő is négykézlábazik, tegnap nekiállt kúszni is. :wink: :lol: Legalább elmondhatom, hogy az én gyerekemtől is tanult valaki!!! Bibibííííííí :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Jim! A telki suli nekünk nagyon bejött. Petrát is oda szeretném vinni, de lehet, hogy nem fogják felvenni, mert rengeteg helybeli gyerek van. A budakeszi suli viszont egyáltalán nem gáz. Én nem vinném a gyereket ilyen kiskorban be Budára, főleg nem Pestre. Tudod mekkora dugó van reggelenként Budakeszin és a Budakeszi úton? Ahhoz, hogy 8-ra beérjen min. f7-kor indulni kell. De lehet, hogy az már késő. :twisted:

Kép
Kép
Kép
petramama

Akkor mától a nagygyerekeim csak négykézláb közlekedhetnek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Bár én még nagyon bírom, hogy nem mozog el messzire, max1,5 méter sugarú körben.)

Kép
Kép
Kép
petramama

Néha én is nagyon bírnám. :oops: :lol: Valamelyik nap a cipőktől szedtem össze. Kellett nekem egybetér meg 105 négyzetméter... :roll: :? :wink: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Jim!

Nekem jó az időpont, fél 2-re kell mennem a gyerekekért!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Na megyek, majd beszámolok a hosszú túráról.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Mátéknak boldog névnapot kívánunk!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Évi, Botka is nagyon ügyi!
Az etetőszék magasából esett le? :shock: :shock: :shock: Még jó, hogy nem lett baja!
Nem tudom, hogy a férfiak mit gondolnak. :evil: Az én férjem is fent hagyta a nagyágyon a gyereket, amíg kiment wc-re (én a konyhában voltam), aztán csak arra figyeltem fel, hogy ész nélkül rohan befelé. :roll: Szerencsére időben beért, még az ágy szélénél elkapta.
Azt nem értem még, hogy bírnak ennyit ezek a csöppségek :?: Akkorákat koppan a feje és miután felveszem, két perc múlva semmi baja, sőt, újra megy felállni... :roll:
Beuska, nem tudok mást mondani, csak hogy minden elismerésem! Kép
Vendég

Jim, 5-6 szopi éjjel? :shock: Én megborulnék! Nekem már az betett, hogy ma háromnegyed ötkor kelt a kissrác, és nem volt hajlandó visszaaludni, csak negyed hétkor. :roll: Addig szórakoztattam, hogy ne verje fel a családot.
Vendég

zsu, Martin mikor újszülött volt, nem kelt fel ennyiszer.....de nem cicizik, eszik. Csak odafordulok, szerintem előbb elalszom, mint ő. Amúgy nem sír, meg rögtön visszaalszik, de akkor is felébreszt minimum 4-szer éjszakánként. Anyafüggő. Vagy csöcsfüggő???
Vendég

[quote="jim"]A írta:jimnyafüggő. Vagy csöcsfüggő???

Reszkessetek, csajok! (Bármelyik variáció is igaz.) :lol:
Vendég

Beuska, nem semmi egy napod! Jó nagy távolságokat teszel meg naponta, de a metró szerintem az egyik leggyorsabb jármű a városban! Autóval amúgy ez mennyi időben? Persze tudom, hogy könnyebb és kényelmesebb autóval meg én sem mennék tömegközlekedéssel, de az a hülye dugó mindenhol. :(
Petramama, még mi is csak a gyümölcsöknél tartunk, épp ezért kerestem főzis recepteket. :)
Kvaszeva, Boti is nagyon-nagyon ügyes!

KépKép
KépKép
mni

Kvaszévi!
Botitarka szuper ügyes!!!!!! Ihaj.............. CSak lesek!

Jim!
Nóri is ennyiszer kel. Én már annyira zombi vagyok, hogy azt el sem hiszed. Félek, sosem fog rólam leválni így........ És tutira nem elég neki a tej, mert minap délután remegő kézzel vetette rá magát a kanalasra, annyira éhes volt! :( Felnőnek..... ((((((hiányzol te is!! Patti is nagyon. De még nem fogyózom......)))))

Potyka, Patti!!!!
A jó Istenke áldjon meg mindekettőtöket az intézkedésért!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm! Jobban van Nóri!

(Magyarázat: Nóri náthás lett! Homeos dolgokat szeretem, de sajna nem ismerem elég jól és saját kútfőből nem mertem okoskodni. Írtam Pattinak sömit, aki írt Potykának, aki írt nekem! Nóra lányom jobban van!!!! Annyira hálás vagyok!!!!)

Niki!
Sajna mint fennebb írtam, Nóri ennyiszer ébred. Így nem merem itthon hagyni! Mit kezdenének vele????? Még mindig csak én tudom megnyugtatni igazán. Néha az apja! Szóval jó volt ez így! Ráadásul már akkor is betegecske volt, szóval nyügice volt a szentem! Ma is, de estére egészen jól lett, pedig ez fordítva van inkább, estére lesznek igazán rosszul a baetegecskék! Éljen a homeo!

Más:
Van melónk!!!!! Végre ki tudjuk fizetni a gázszámlát is. Sajna nemzetközi munka, így rengeteget leszünk egyedül Nórival. De valami kellett, mert a fejünk fölül viszik a házat lassan.......
De munka! És fizet! Talán majd végre én is tudok jól aludni és megnyugodni!
(Dejavu...... Anno ennyi idős volt Ákos, mikor a voltférjem kamionozni ment! De T-mel sosem fogunk elválni!!!! Ez már más!)

Most megyek fejni!!!
Aztán aludni!
Holnap remélhetőleg többet vagyok, mert Nóri jól lesz!!!

MINDEN ÜNNEPLŐSNEK SOK BOLDOGOT!!!!!!!!!!!
Vendég

Jaj, MONA, szívből kívánok Nektek mielőbbi teljes gyógyulást!
És nem lesz gáz a külföld! Most biztos nem! :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Bocsi, hogy nem jöttem - Pöttöm Panka még rosszabbul lett, ráment a vírus a hasára, és jött szegénykémből minden :( Féltem nagyon a kiszáradástól, hétvégén ügyelet, stbstbstb.. Ma már úgy néz ki jobban van, remélem helyrerázódunk, mert már 2hete benne van ez a szemét vírus!!!!!!
Judit, KAcika,
ha bevállaljátok, hogy ezen a héten (mármint nemtom mennyi a lappangási idő és nem akarunk összefertőzni senkit), ha rizikós szerintetek, akkor legyen jövőhét. Nekünk most a csüt. délelőtt jónak tűnik, hmmm?

Ne haragudjatok, de most a többiekre nincs erőm...csak annyit: nagyon-nagyon hiányoznátok, ha nem lenne ez a topik, nekem sok segítséget, vidámságot adtok/szereztek, és ahogy Juditk is írta: életünk legszebb és legfontosabb pillanataiban voltunk együtt...szóval én kíváncsi vagyok mindenkire a továbbiakban is, és aki csak teheti és van kedve, ideje, írjon, plííízzzz!
Pusz,jócakát!

KépKép
kmanna

Kmanna!

Gyógyulgassatok sürgősen, szeretnék még látni sok vidám Panka fotót!

Linocs!
A pincézésért nagyon írígy. Mi minden évben Tokajt látogattuk, meg így őszelején, de már tavaj se voltunk.
A mondókázást negyon szeretem, ismertem is jónéhányat, de volt köztük új is, azt felveszem a listámra. Nagyon jól lehet velük már bolondozni. Minap sehogy se tudtam megnyugtatni Zsombot, és a Csenge elkezdett neki bábozni, és láss csodát, hangosan kacagot. :D

Mona!
Nektek is mielőbbi gyógyulást.
Az esküvőt sajnálom, a munkának örülök. A külföldi munka tudom megterhelőbb lesz nektek, de hátha utána bejön valami hazai is...

A féléves növekedési ugrás, még egy utolsó erőpróba szokott lenni az anyáknak, már kezdünk fellélegezni, hogy itt a hozzátáplálás, kisegít egy- egy éhesebb napon, de hát aki ekkor kezdi az még nem eszik mennyiségeket, kell még bizony a tejcsi, az utolsó kis hurkák begyűjtéséhez, de ezt az édes testalkat soha nem fog visszatérni...

Kicsit elhamarkodottan mondtam múlthéten, hogy a fog nemzavar be a szopiba, de bizony, most, hogy nagyobb az a két fogacska bizony karistolnak. :roll: És a rosszabik mellem, elég rossz állapotba is került. Az elején is az volt nagyon sebes, a gombás felülfertőzés is azt támadta, mert min dig voltak rajta apró sérülések. Valahogy azon nem jó a technikája a fiatalembernek. Valahogy máshogy éri a mellemet a fog miatt az inger. Sajna már egy jókora fájdalmas keménység is van benne, onnan nem ürül ac tej, valahogy így fogasan nem tudja kiszopni Zsomb. Lázam még nincs, de azért aggódom. Masszírozom, melegítem. De sz...r a kedvem nagyon.
:cry:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kacika, Anna!
Csüt. délelőtt?

Addig még Panka tovább gyógyulgat...

Több időm nincs sajna írni...

Ja Linocs köszi a mondókákat, elmentettem, Levinek nagyon tetszik, gondolom Nimónak is fog...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pumperka: nagyon-nagyon sajnálom, hogy egy újabb szoptatási nehézség... Vigyázz Magadra nagyon!!!

Juditkecskemet: örülök, hogy tetszettek a mondókák

Ezt a kútvölgyis topikon találtam, szerintem nagyon szép képek:

http://www.flickr.com/groups/ethnicbabycarriers/pool/
linocs

Sziasztok!

Pumperka!
Úgy sajnállak annyira de annyira megteszel mindent a tejciért. Továbbra is kitartást. Zsombi fiú te meg ne karistold anya ciciét!

Nekünk még nincs fogunk. Bezzeg a két nagynak ilyenkor már vagy 4 volt.

Linos!
Köszi a mondokákat. Csatlakozom Pumperkához! Mint három gyerekes anyuka nekem is jól jöttek, van egy két kevésbé ismert köztük.

Kamanna!
Pankának jobbulást.

Mona!
Jobbulást. És örülök a munkának, hisz jön a tél. Brrr utálom.

Mni!
Szerintem az ember a gyerekeiért mindent meg tesz. Én ezért nem akarok elköltözni a belvárosból, pedig még így is óriási távolságok vannak.
A lényeg, hogy a metro tényleg gyorsabb, csak az a baj, hogy nem visz háztól házig, így ha gyalogolsz az már nem buli. A kocsi háztól házig szállít, még, ha dugó van akkor is. Melyik rövidebb? Pl. ha az iskolát nézzük, az autó. Legjobb esetben 10-15 perc legrosszabb 25 perc. Metró 15 perc PLUSZ 20 perc gyaloglás az az 35 perc, és még cipekedsz, furakodsz és taktikázol, hogy felférj a metróra.
Szóval 3 gyerekkel igen is autó a jobb.

Szóval tegnapi hosszú túra 80 km. És nem voltam elfáradva estére, időm annyi volt mint a tenger, pedig volt dugó délután.

És most a rossz hír!
Tegnap találkozott a férjem a kollégájával kocsi nuku. Megvette az ujjat és úgy döntött, hogy mégsem adja el a régit nekünk. Ez gáz. Ennyi pénzért nem fogunk kapni megbízható ÓTÓT.
Ezek után a drága uram felajánlotta, hogy a meglévőt használjuk ketten. Na de ennek nem lesz jó vége, mert már ma reggel is neki kellett ezért dolgoznom, illetve mindjárt indulhatok neki anyagért, majd fel Hidegkútra a város szinte utolsó utcájába, azért, hogy délután nálam legyen az autó, hogy Lilit el tudjam vinni edzésre, majd este 3 gyerekkel ismét mehetek fel a világ végére. Megéri?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Most csak a kecskemétieknek, nekünk is jó a csüt. délelőtt.
Hol és mikor?
Vendég

Megy valaki a bababörzére?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Mi igen, ha nem lesz tök defektes a bal cicim!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Linocs!
Úgy felvidítottál képekkel. Vasárnap mi is elmentünk kendős sétára, és olyan klassz volt, ahogy a csípős hidegben, ott szuszogott nekem a kendő alatt. Sajna, mostmár muszáj lesz megtanulnom hátrakötni, mert elöl már terhelő a majd 9 kilója. :D
A Föld 2/3-án hordozzák a babákat.
Apa okt 8-án megy Ghánába, kiváncsi vagyok mit tapasztal ott ezen a téren. Hozhatna valami ottani hordozókendőt. :lol: Remélem nemcsak a luxusnegyedet lesz alkalma látni... :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Beuska! Küldtem privit.

Mi tuti nem megyünk börzézni, mert Sopronban leszünk, meg megyek Osztrákiába shoppingolni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Mona, gyógyulást Nórinak! Örülök, hogy van munka, rendeződnek a dolgaitok!
Neked sem egyszerűek az éjszakáid.

Enyim fiam "csak" 4-től fél 6-ig csinálta a műsort :roll: , felvert mindenkit. Nem volt éhes, a cici nem kellett neki, csak a seggét cipeltette, de még csak le sem ülhettem vele. :? Már sírtam, olyan ideges voltam (tegnap ugyanezt művelte), végül apa mellé raktam a nagyágyba, hogy csináljon vele, amit akar! (Nem mintha nem tudnám, hogy ha valakinél megnyugszik, az én vagyok. :roll: ) Hatkor aztán elfogadta a cicit, és elaludt. De negyed nyolckor már boldog vigyorral a képén álldogált az ágyban.

Kmanna, Pankának is gyors gyógyulást most már!
Pumperka, jobbulást neked is! (Ez ma egy ilyen nap? Mindenkinek ++++++ ra van szüksége!)
Beuska, :cry: :cry: :cry:
Vendég

Lusie!

Ha esetleg olvasol, hogy is volt az a fehérpöttyöty kipukkasztás, mert nekem is van egy olyanom. Bizti ott tömítődött el a tejjárat nekem is.
Sajna én még a szálkát is mással szedetem ki a kezemből, annyira nem bírom az önsebészkedést.... De, ha muszáj lesz. :(

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Már megint elmaradt :oops: (tudjátok be annak, hogy ágynak estem: a torkom, mintha megnyúzták volna, tüsszögök, köhögök, hőemelkedés...)

Szóval, e heti hófordulósaink: Sok-sok Boldog Hófordulót Nekik!!!
fanetta László Nimród 2008.02.23
b.márti77 Bence 2008.03.23
biribon Luca Sára 2008.03.23
mimi80 Máté Benjamin 2008.03.23
monácska Nóra 2008.03.23
panny Olivér Levente 2008.03.24
bosek Blanka 2008.02.25
kiszazsu Vilmos 2008.03.25
Petramama Boróka Kincső 2008.03.25
Potyka Dániel 2008.07.25
bnesz.eva Bianka 2008.03.26
driakk Sári 2008.03.26
erika1 Martin /Kira 2008.02.27
Mni Lilla 2008.02.28
ajsa Sarolta 2008.03.28
rima Leon 2008.03.28
linocs

Linocs, előre köszönjük! :wink: :)
Hát akkor neked is mi mást, mint jobbulást kívánok!
Vendég

Pumperka: irigylem a férjedet!!! bármikor elindulnék utazni bárhová! habár Potyka által ajánlgatott Elveszett boldogság nyomában című könyvben azt olvastam, hogy aki folyamatosan utazgatna, az épp az elveszett boldogságát keresi... na mindegy fenyő, én azért bármikor bárhová :)
És lesz valami az afrikai munkából? és mentek Ti is? vagy ennyire ne rohanjak előre az időben?
Nem irigyellek az önműtét miatt, én ugyan nem vagyok félős e tekintetben, de azért... Szóval még mindig: +++++
Amúgy lehet, hogy mi is megyünk a börzére, majd meglátjuk.
linocs

Lionocs!
Először én is irigységet éreztem, (hát ember vagyok), de mostmár ugyanúgy tudok örülni, hogy megy, mintha én magam mennék. Én is mindig távoli tájakra vágyakozom. Itthon Pesten nem vagyok annyira jövős menős, de ha valami utazásról van szó nekem is felpezsdül a vérem. :D
Egyenlőre egy alkalomról van szó. 8 napot lesz ott. Továbbiakról semmit nem tudunk. Csak elkalandoztam amikor odaképzeltem magam hátamon Zsombbal. Biztos találnék ott valaki aki megtanítaná a hátamra felkötni. :lol:

Kmanna és mindenki!
Gasztroenterológus azt mondta, hogy a glutén bevezetését a 8. hónapra javasolják, tehát 7. hónapos kortól. Azért hallok mindenfélét, mert elég sok volt a variálás ebben az elmúlt években, mert sok gyerekről derült ki, hogy lisztérzékeny, de ha semmi kockázati tényező nincs(család), akkor mehet 7 hónapos kor után. No nem a babapiskótával kezdve.... :D

Ami számunkra a legfontosabb, Áronnál is letisztázódott, hogy nem lisztérzékeny. :D :D :D Csak lassabban nővő fajta. :D

Közben szopis tanácsadóval is bszéltem, javasolt egy olivaolajos húzópakolást, és ha holnap se javul, vagy hirtelen rosszabbodik a helyzet, akkor kell kiszúratni (na, ha odajutok, akkor én is megcsinálom házilag, semmi orvos) :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

pumperka: nekem is volt kétszer, nem lyukasztottam, olívás vattát raktam rá, aztán magától kipukkadt. Azért volt, mert nem jól kapta be. Nem tudom, én egyre nehezebben bírom, úgy érzem már magam, mint egy fejős tehén. (a testem is megvan hozzá), egész nap a csöcsömön lenne.

Betegeknek jobbulást, minket is elkapott a nátha, de már kijövőben vagyunk.

Mona, potyka már elmehetne homeós dokinak, nekem is segített az állatgyógyász segéd :wink:

zsu, most meg nekiállok takarítani, csak nem kupiban fogadlak holnap :wink:
Vendég

Pumperka, én már adtam babapiskótát. :? Gáz?
Jim, azért ne törd kezed-lábad! :wink: Mint odaát mondtam, hozzá vagyok szokva a rumlihoz. :roll: Na oké, azért ha vendég jön, én is összeszedem magam (és a lakást). :)
Vendég

zsu: oké, nem viszem túlzásba, de még jó, hogy van mosogatógép, itt a sütés főzés miatt ma már 3-szor bekapcsoltam..... :shock:

babapiskóta: a tojásfehérje miatt nem lehet adni, csak 1 éves kor után, csak mondjuk minek írják rá, hogy 6 hótól adható? de szerintem, ha allergiás lenne, rá, már észrevetted volna. Enyém eddig csak sütőtököt, barit, almát evett. Pár napja egyiket sem, csak a cici kell, fúj anya, ne adj nekem kanalat :evil:
Vendég

Eddig még csak 3 darabot evett meg. De akkor többet nem adok. Bár Alexa is ette anno és szerencsére semmi baja nem lett.
Vendég

Boldog 7 hót Fanetta Nimródjának!
És boldog fél évet b.márti77 Bencéjének mimi80 Mátéjának és Monácska Nórájának!

biribon

Kacika, Anna!
Nem tudok nyilatkozni, mert közbejött vmi. Mennem kell dokihoz egy papírért és nem tudom hogy eljutok e holnap du. vagy csak csüt. délelőtt. Péntek nem jó. Szóval holnap du. tudom megmondani, hogy jó e a csüt. délelőtt.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

FÉL ÉV!

Kép

biribon

BOLDOG FELEDIKET, AZ ILLETÉKESEKNEK! :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Köszönjük mindenkinek a drukkokat, Pankó ma már csak kétszer tömte teli a pelust :shock: :shock: szóval megcsillant a remény az alagút végén!

Juditk, oks, akkor holnap írd meg jó-e a csüt. Ha szép idő, menjünk az arborétumba??? Kacika mitszólsz?

KépKép
kmanna

Anna, nekünk okés, JuditK , várjuk az infót, hogy jó e a csüt.

Jó éjt!
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek! Szebbet, mint a miénk. :( éjjel többször elgondolkodtam azon, hogyha valaki nekem mégegyszer azt mondja, hogy az anyatej minden ellen véd, akkor... Na jó nem, de egyre jobban nem hiszek ebben a "misztikumban"... A gyermek éjféltől 3 óránként kelt, öklendezett a torkán csordogáló váladéktól, úgyhogy orrporszívózás, szoptatás. Mindez éjfélkor, 3-kor, 6-kor. Most aludt el újból. Szegény szörcsög, nagyon.
Úgyhogy csak elkapta, a fenyő rúgja meg! Megtudom, mikor van a dokink, aztán megyünk hozzá.
De legalább a kedve jó a kisasszonynak: a pillepalackot látván felhördült, majd rávetette magát, és lerágta Figot ;)
linocs

Szép jó reggelt!

Először is szeretnék minden eheti hófordulósnak nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánni!

Linocs! Nektek még mindig jobb éjszakátok volt, mint nekünk. :( Boróka kb. óránként fent volt. Hogy mi a fene kínozza???? Én már csak a fogára tudom fogni, vagy újra visszajött a betegsége? Petra is taknyol, anyám is (aki most itt van velünk, mert apa Londonban van). Basszus most hallom éppen köhög a lánykám. :twisted: Ezt nem hiszem el!!!!!!! És én sem hiszek már az anyatej csoda hatásában!!!!!!!! Nálunk már 2x volt beteg Boróka.

Kép
Kép
Kép
petramama

Szasztok!

Most erőt veszek magamon és megpróbálok visszazökkeni Közétek! Az utóbbi napokban kicsit visszaesett a kedvem, vajh miért??? :cry:

Pumperka: remélem tegnap óta javult a helyzeted! Szerencsére nálam bejött az önműtét, azóta kipp-kopp semmi gond. Egész egyszerűen bal kézzel összenyomtam a hólyagocskát úgy, hogy kidudorodjon és két körmömmel kilyukasztottam, utána többször Garmastan-nal bekentem, szerencsére nem fertőződött el, de kellett másfél hét mire rendbejött. Előtte én is mindenfélét kipróbáltam, hogy elinduljon a dugesz, de nem segített semmi. Első körben a doki azonnal Augmentint adott, de ahogy vége lett a kúrának visszatért a gyulladás, ezért kínoztam inkább meg önmagam.

Én is reméltem, hogy hordozókendővel de jó lesz, de én egyszerűen derékilag nem bírom el Petikét.

Zsu: Vikó nagyon ügyi! Lökd csak nyugodtan a videókat! Meg mindenki! Olyan jó nézegetni!

Beuska: Le a kalappal előtted! Nem semmi élettel bírkozol nap, mint nap.

Hófordulósoknak gratula!

Betegeknek gyors gyógyulást, nyügősöknek hatékony vígaszt és sok-sok álommanót a szemecskékre!!! Anyuciknak meg százszor több türelmet (magamból indulok ki)!

Livi
Kép
Kép
lusie

Anyatej gyógyító hatásáról annyit, hogy mikor kételkedni kezdek benne, arra gondolok, hogy egyik gyermeknél sem volt még szövődményünk, náthával megúsztuk a fertőzéseket.
Ki tudja, ha nem lett volna hányszor és milyen szinten lettek volna betegek???
Pl. Olcsi hazahozott most egy vírust, amiből középfül-gyulladása lett, Peti már másnap elkapta, egy hétig volt taknyos, de sima vízszínű nátha, se köhögés, se láz. Szerintem most is az anyatej segíthetett, hogy nem lett durvább. Persze ezt soha nem fogjuk biztosra megtudni.

(az egész hozzászolást lekopogom!!! kipp-kopp-kipp-kopp)

Livi
Kép
Kép
lusie

Pumperka, hogy vagy??? Javulsz???

Beuska, nem semmi ez a kocsi ügy nálatok. Sajnálom. :( Bababörzére mennék, mert kaptam jegyet is, de még nem tudom, hogy mikor.

Isten éltesse az e heti hófordulósokat! Sok boldogságot Mindnyájuknak! :D

Betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok! Átérzem. Nálunk két hete volt ez. Volt olyan éjszakánk, amikor két órát aludtunk összesen, azt is 3 részletben. :? :roll: :(

Botka tegnap este úgy döntött, hogy márpedig Őurasága nem hajlandó tovább a kádban ülve fürdeni, ezért felállt és végig a kád szélébe kapaszkodva kellett mosdatnom. Ábra.

Kép

Ha megpróbáltam beültetni magam mellé, akkor éktelen üvöltésbe kezdett, inkább hagytam. :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Lusie!

Köszönöm. :wink:
Egyébként milyen orvoshoz mentél?

linocs!
Jobbulást!+++++++++++++

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Évi!

Köszönöm kérdésed.Kicsit jobb szerintem, de még van kemény rész, de mintha valamennyi ürülne onnan, és még fáj, de nem lettem lázas pl, már ez is jóhír... ma még olivázom, aztán meglátjuk. :?

Csak ámulok a kis huncuton, mellesleg a pofija is tiszta bűbáj. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?