Kmanna!
Gyógyulgassatok sürgősen, szeretnék még látni sok vidám Panka fotót!
Linocs!
A pincézésért nagyon írígy. Mi minden évben Tokajt látogattuk, meg így őszelején, de már tavaj se voltunk.
A mondókázást negyon szeretem, ismertem is jónéhányat, de volt köztük új is, azt felveszem a listámra. Nagyon jól lehet velük már bolondozni. Minap sehogy se tudtam megnyugtatni Zsombot, és a Csenge elkezdett neki bábozni, és láss csodát, hangosan kacagot.
Mona!
Nektek is mielőbbi gyógyulást.
Az esküvőt sajnálom, a munkának örülök. A külföldi munka tudom megterhelőbb lesz nektek, de hátha utána bejön valami hazai is...
A féléves növekedési ugrás, még egy utolsó erőpróba szokott lenni az anyáknak, már kezdünk fellélegezni, hogy itt a hozzátáplálás, kisegít egy- egy éhesebb napon, de hát aki ekkor kezdi az még nem eszik mennyiségeket, kell még bizony a tejcsi, az utolsó kis hurkák begyűjtéséhez, de ezt az édes testalkat soha nem fog visszatérni...
Kicsit elhamarkodottan mondtam múlthéten, hogy a fog nemzavar be a szopiba, de bizony, most, hogy nagyobb az a két fogacska bizony karistolnak.
És a rosszabik mellem, elég rossz állapotba is került. Az elején is az volt nagyon sebes, a gombás felülfertőzés is azt támadta, mert min dig voltak rajta apró sérülések. Valahogy azon nem jó a technikája a fiatalembernek. Valahogy máshogy éri a mellemet a fog miatt az inger. Sajna már egy jókora fájdalmas keménység is van benne, onnan nem ürül ac tej, valahogy így fogasan nem tudja kiszopni Zsomb. Lázam még nincs, de azért aggódom. Masszírozom, melegítem. De sz...r a kedvem nagyon.