Helló Lányok!
Ez az idő valami fantasztikus....
Gabi!
Jaj
, jaj Szegénykém....nagyon sajnállak! Vigyázz Magatokra! Öltözz fel jól tényleg, mert nincs jó idő...és nehogy jobban megfázz Nekem!
Algopirin...tudod Én is azt kaptam, amikor felment a lázam 40 fokra...bár injekcióban...segitett is! A torokfájás meg jól megmakacsolva, maradt vagy 2-3 hétig....
Suzy jól mondja, Tantum-verde....azt hiszem Vivinek is segitett annakidején!?Ugye?
Suzy!
Sajnos elérkezett az idő, amikor már Nekem sem jó sehogyan sem...sem fekve, sem ülve, sem állva....ugyhogy készülj, mert az utolsó hetek...azok ténylegesen a terhesség jegyében zajlanak...
Amikor teljesen átveszi az URALMAT a tested fekett a Kisbabád...
Tegnap délután...nem hagyta békén bal oldali vesémet....jobb oldalon meg a bordámba döfött bele folyamatosan...pfffff...elég rossz érzés volt...kb. kiguvadt és könnyes szemekkel ültem-álltam-feküdtem..kerestem a megfelelő pózt amikor nem ér el semmi olyat ami ilyesfajta fájdalmat okozna...hát...nem találtam...
Hencsi!
Ne izgulj! Ez természetes jelenség....jön megy a puffadás...kisebbnak-nagyobbnak tűnik a pocakod! Ebben a terheségi korban mág ez a jellemző és még a Babád sem olyan nagy, hogy valóban kitöltse annyira a medenceüreget.....szóval ez egy ilyen időszak! Nyugalom, megnő a pockod idővel...akkor majd úgy jársz, mint Mi mindannyian....a levegő nehézkesen jön-megy, mozgás pingvines....lábad elefántos....pisikényszer állandóan...szóval....ne sürgesd az időt!
Szexuális élet: előfordul, hogy fájhat utána....mert amikor orgazmusod van a méhed is összehúzódik....az elején a megfelelő megtapadás miatt óvatosságra intenek, a végén meg...megindithatja a szülést....és a spermiumok is rossz hatással lehetnek a méhszájra az utolsó időben....Nekem ezt most mondta el a dokim...mert kérdezte, hogy élünk-e még szexuális életet....ha igen akkor óvszerrel tegyük, vagy Apa vigyázzon, hogy mielőtt elélvez, hát kapja ki...
Hát....Mi már megoldjuk máshogy a dolgot...de szerintem ha úgy áll hozzá a Párod/Párotok semmi baj nincs ebből...
És megsúgom, ekkora hassal már nem is kivánom annyira, vagyis ez igy nem igaz...kivánom, de....már féltem Dalmát...!
Vivi!
Köszike, alakulunk....bár tegnap nem sokmindent tudtam tevékenykedni, mert már délelőtt a lábfejem és a bokám....kb 4szerese volt az eredetinek...és a kezeim is folyamatosan fájnak...
Ma meg még a hiányzó cuccokat rakom bele a szülőszobás-csecsemős csomagokba....és lefőztem a málnalevélteát....
Evita!
Idő klassz!!!!!
Hiszti megszokott, tombolnak a hormonok Evita!
Ez van!!!!
Apa, hogy viseli???
Utónév, nekem is nagy dilemmákat okozott, mint mindannyiunknak......Én már fiúnevet nem is nézek, mert eldöntöttem, ha kiderülne, hogy Dalma rejtegette eddig a kukacát és csak a szülésnél derül ki, akkor Norbert lesz! Apuci után...ennyi!
Bár Apa nincs kibékülve ezzel, de sajna nem tudott Ő sem jobb nevet kitalálni....
Az ismerősömnél a kisfiú Apor lesz, nekem némileg furcsa a néc, de a kislányuk is a Bibor nevet kapta szóval...
Huhh...ezer dolgom van....
Lefoglaltam az utolsó nagy UH-t is....13.-án 13 órára....
3.-án nagylabor és NST...
17.-én NST és doki....
Szombaton voltunk szülőszobán...Apának is tetszett, tudjátok a múltkor nem tudott Velem jönni/meló!/....igy egy gyors látogatásra berohantunk.....Apa tök pozitivan jött ki!
Ja és ont a szülésznőnk a dokinkkal volt egy műszakban, és Én tényleg teljesen megnyugodtam, mert ott álltak mindketten mellettem és néztem jobbra, néztem balra és tudtam, hogy jó kezekben leszünk....