Új privát üzeneted érkezett!

Vivi! Kis aranyos Barni! Tenyleg aranyos meglepi volt a ferjedtol :wink:

Suzy! Jo szepulest! en is kivancsi vagyok a babakocsira :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Sziasztok!

Na itt az ígért 12 hetes pocak fotó! mint mondtam, nem túl nagy, de azért szerintem látszik! :P

Kép

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Jaj,de kis aranyos a pocid! :lol:
Az oldaladon fogyási csíkok vannak?Vagy csak rosszul látom?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Sajnálom h nem tudtam hamarabb jönni,de ma is annyi dolgom volt...meg aztán pihente 1-2 órát és megint csináltam a dolgom.Egy kicsit fáj a pocakom,gondolom a sok járkálástól :( .Holnap délelőtt meg korán kelés lesz megyek a nőgyógyászomhoz uh-ra...már alig várom...csak ne kéne órákig várakozni :roll: .

Suzy!Sajnos a férjem nem szokta simogatnia pocakom eleinte még meg-meg simogadta...jól esne ...nem érzem úgy h törődne velünk...lehet h fáradt és azért.
Én is nagyon várom a képet a baba kocsiról,bisztos szép lehet.
Milyen volt a fodrásznál :?: mesély.

Hencsi!Sajnálom h így kitolt veled a házidokid...és még ő magyarászkodik :evil: .Örülök h minden rendben van a v.v-el.

Vivi!Édes a pofikája nagyon.Légzésfigyelő:lehet h mi nem veszünk,bár jó lenne...nyugodt lennék...nem tom h nálunk mennyibe kerül,de szerintem elég drága lehet.

Evita!Sajnos az alvással Én is így vagyok nem mindég alszom jól.
Aranyos pocid van :!: Szép a Norina név is,de nekem jobban be jön az Emma.Megy a Drukk az uh-hoz++++++++++++++++++++

Gabi!Nem fáradtál el a járkálásba :?: Én el fáradok mikor sokat járkálok :( .Anyós:nem is halgatok rá...még az autósülés huzatot
kell ki mosnom.Köhögés és torokfájás:az nagyon nem jó,sajnálom :( ...gyógyulj meg mihamarabb.

Most már be fejezem...megyek lepihenek egy kicsit aztán meg letusolok és alvás.

Szép álmokat kívánok mindenkinek és a pocaklakókank :!:

Kép
erika12

Köszönöm szépen! :lol:

Gabi
Jól látod, azok striák! :cry: De nem fogyástól, hanem tinikoromban kétszer gyorsan nőttem 10-10 cm-t és striáim lettek tőle! A trédemen is vannak! :cry: Hát ez van, úgyhogy nemsokára veszek krémet, és kenegetem majd magam nagyon!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok lányok! :D

Visszaolvastalak titeket nagyjából,mert kicsit lemaradtam.Nem volt netünk tegnap
:?

Vivi
nagyon rendes a férjedtől hogy ilyen meglepit okozott neked!és hát a képek egyszerűen tündériek! :D Tényleg nem igazán akarta megmutatni magát a kis huncut :D Én már alig várom a 18 heti ultrhangot,remélem majd látni lehet hogy fiú-e vagy lány!
Ezentúl én is meg fogom 2xer is nézni a beutalót hogy mit is írt rá a doki.Engem csak az bosszantott fel hogy még neki állt feljebb.na mindegy már megnyugodtam :wink:

Suzy
Hogy sikerült a fodrász? :D :wink: Kicsit kikapcsolódtál legalább!
Aranyosak lehettetek a pároddal ahogy tologattátok a babakocsit! :D

Evita
Nálam is inkább az Emma név jön be.Nálunk is porondon volt,csak a párom elvetette.Nálunk a Hanna maradt lánynévnek,fiúnévnek pedig a Kevin vagy a Dominik.Mindkettő annyira tetszik,úgyhogy ezt még el kell majd dönteni!De hát arra még van időnk! :D
Nem tudom lányok én nagyon jól alszom éjjelenként,igaz hogy legalább 3-4szer ki kell mennem pisilni,de azon kívül semmi problémám az alvással.
Nagyon helyes kis pocakod van! :D :wink: nem kell aggódni megnő az hamar! :wink:

Gabi
Igen én is így jártam a vizelettel!Eszméletlenek a mai orvosk egyébként!
Jobbulást kívánok neked! :wink: Reméljük hamar rendbe
jössz!

Erika
Sajnálom hogy a férjed annyira nem foglalkozik a pocakoddal! :( De lehet téynleg mert fáradt.Sokat dolgozik gondolom!
Az én párom olyan aranyos szokott lenni,minden reggel amikor megy dolgozni a pocakomnak is ad puszit :D Meg így éjjelenként alszik és egyszer csak így fogja és megsimizi a hasam! :D
Remélem a te párod is majd változik azért!

Ma olyan fejfájósan ébredtem,meg ilyen letört vagyok.Lehet az időváltozás miatt.Jó lenne ha már hétévége lenne és lehetne pihizni.

Puszi

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Jó reggelt Kismamik!

Gabi!
Remélem mindent megvettél, amit szerettél volna!
Ekg: Majd a szülés utáni kontrollon kiderül minden.... :shock:
Torkod? Na, úgy látszik ez mindenkit utolér előbb utóbb....szegénykém!
:? :)

Evita!
Szép Poci! :wink:
Nyugi, Mi látjuk, hogy ott bent lakik már valaki!Hajajj! :D :lol: :oops:
Striák: Ha hajlamosabb vagy réjuk, akkor minél előbb kezd el kenni, mert még a végén végigfutnak Neked mindenhol! :wink: :) Olaj! :wink: :)

Erika!
Sajnos a férfiak, kicsit másképpen gondolkoznak, mint Mi...sok példa mutatja ezt...de talán idővel...ha ténylegesen hozzászokik a gondolathoz, hogy Édesapává válik.../Bár szerintem már a fogantatás pillanatában Anyák és Apák lettünk...de ez csak az Én véleményem!/, majd akkor fogja igazán megérinteni a dolog...ez lehet abban a pillanatban lesz amikor előszőr a karjaiba fogja majd... :oops:
Ne dolgozz sokat Erika, pihenj! :!:

Hencsi!
Nemsokára hétvége, pihizhetsz!!!!! :wink:

Hát Csajok!
Rossz éjszakám volt.....
23 óra körül elkezdett görcsölni a hasam...amolyan menzeszes görcsökkel...nem voltak erősek, de azért elég kellemetlenek voltak, mert lefelé sugároztak a combomba....
Na, gyorsan be a tus alá...melegviz...nem múlt el...
Már kezdtem parázni,Sopronban vagyok..ne itt induljon már meg...
Meg hát...naaaaaaaaa...
Aztán mégegyszer be a tus alá....de szerencsére kezdett fokozatosan elmúlni! :)
Hát azt hiszem ezek azok az emlegetett jóslómizék....
Szóval.....
Ma reggel viszont semmi különös, Dalma mocorok a megszokott tempóban és ritmus szerint....
De éjjel olyan patáliát cspott, miközben jöttek ezek a görcsöcskék, hogy azt hittem kiszabja a hasfalamat....
Na kicsit beszartam éjjel...bevallom! :oops: :cry: :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok!

Orsi
Ahogy olvaslak, az elején jól megijesztettél! :shock: De most már jobban vagy/vagytok? Meddig maradtok Sopronba?

Gabi
Mielőbbi gyógyulást! Tényleg szépen végigmegy mindannyiunkon ez a torokfájásos mizéria.
Mi mindent vásárolgattál? Neked lassan teljes lesz a babapakk! :D :) :wink:
Diákcsemege: az-az!!! Mazsola, dió, kesudió, mandula...Nyamm-Nyammm....:D :D :D :D :D :D

Hencsi
Én is rosszul alszom mostanában. Rendszeresen felkelek éjjel 1-2körül pisilni, aztán megébredek 5kor, mikor a Párom felkel, és 7körül már mindenképpen kikelek az ágyból. Nagyon furi.

Evita
Milyen vékony vagy te is! :shock: De ne aggódj, én is látom, h már látszik a Pici! :D :) :D :D

Erika
Bizzunk benne, h a férjedben is felébrednek majd az apai érzések, amikor már megszületik a kisfiatok! De szerette volna ő is a Picit ugye? Lehet, h tényleg csak kimerült és fáradt.

Elintéztem az első táppénzes papírkámat. De olyan furi, mert csak 16.-tól 23.-áig adta... Ezek szerint ez a hónap egy teljes héttel rövidebb lesz fizu ügyileg.... :( Bár mondjuk a jövőhéttől csak helyreáll a rendszer. És azt is mondta, h egyenlőre csak így tudja adni, majd 2hét múlva jön a kövi papír. És azt is mondta, h mindenképpen értesítsük, ha meglesz a pici, mert, h onnantól lesz valami visszaszámolva(?) és másképpen elbírálva(?), vagy máshogy kategorizálva(?)...
Nem egészen értettem, de Ők úgyis tudják, nekem meg csak a papír kell. :) :D :) :)

Most elkezdtem ezerrel babaruhát mosni. Annyira jó már nézegetni is a ruhácskákat! :D :)
Ha minden igaz, akkor hétvégén jön az apósom, és elkészíti/összerakja Barni szekrényt. (Apósom bútorasztalos. :) )
Már alig várom, akkor lesz is hova pakolnom! :D :wink:

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Persze, minden okés! :? Gondolhatod Én is megijedtem.... :roll:
Ma megyünk Pestre és már végleg maradok, nem ingázok többet szerintem igy is sokáig húztam.... :)
Csak hát ugye Apa még szeptember végégig Bécshez kötődik munkaügyiéeg...igy nagyrészben ott is egyedül leszek...hétfőtől- csütörtökig....még pár hétig... :shock: :(
De riadólánc megszervezve...Apa meg 2,5 óra alatt talán hazaszáguld Bécsból és ha beindul a szülés úgy sem lesz villámgyors....remélem a legjobbakat!!! :wink: :!:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Orsi
Örülök, h jól vagytok!
Nagyon jó ez a riadólánc! :) Akkor az is megvan, aki be fog vinni majd a kórházba? (Bár állítólag a szülések beindulása hétvégén és éjszaka gyakoribb :) )
Biztos, h oda fog érni a "lényegre" a Párod! :) :wink: (Bár nem tudom, h mihez drukkoljak inkább... Mert ha Dalmus 2,5h alatt kinn van, az sem biztos, h olyan rossz verzió... :wink: :) )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Nevetni fogsz...Nekem is pont ezen járt az agyam...mivel járok joban egy több tizórás vajúdással vagy egy 2,5 órással, de akkpr Apa...lemarad...
Mondjuk ezt nem akarnám...azt hiszem a középút megfelelne....
Hihihihi! NA persze...még azt is miiii??? :lol: :D :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Nálunk a "családi hagyománynak számító" koraszülések miatt, ha hívom anyut, vagy a Páromat mindenki úgy veszi fel, h ugye nincs baj?!?!... (Pedig még a kritikus hétig is 3hét vissza van...)
Gondolom nálatok mekkora lehet a nyomás már...
Miket tervezel az utolsó hetekre? :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Megbeszéled Dalmussal. Hátha szófogadó kiscsaj lesz! :wink: :D :)
Sosem lehet tudni! :D :D :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Ha van rá lehetőség, akkor nálatok a köldökzsinórt Apa vágná?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Hát elég rossz éjszakám volt,nagyon kapart a torkom meg köhögtem 1000-el :twisted: Mézes citromos kamillateát ittam,de nem hatott.Ma elmentem a gyógyszertárba és kaptam homeos köptetőt,mert a doki se írt fel semmit.Akkor kapok gyógyszert,ha belázasodok.
Hát ez van,remélem elmúlik hamar,mert egyébként nincs semmi orrfolyás meg ilyenek,csak a torkom sz@rakodik.

Vásárlás már majdnem kész,most már tényleg csak 1-2 dolog hiányzik. :lol:

Orsi!
Húúúú gyertek gyorsan haza,mert azért itt gyorsan taxival is eljutsz a kórházba,de onnan............ :roll:
Meg ugye itt vagyok én is és szívesen segítek,csak szólnod kell.

Evita!
Minél előbb kezd el kenni magad,mert akkor ezek szerint hajlamos vagy rá,hogy csíkosodj. :wink:

Erika!
Mászkálás után már nem csináltam semmit,jól elfáradtam. :(

Vivi!
Popsitörlőt,betét magamnak,elemet a fényképezőbe.....hú most hirtelen nem is jut eszembe más :oops:
Apa tegnap előtt kiválasztotta a cumisüveget,olyan szép!Nagyon tettszik.2 db-osat vettünk és világos kék. :lol: Remélem szeretni fogja Roli.

Na megyek,mert még nem főztem meg a kaját se,bár apa úgyis csak este jön. :cry: :twisted: :?

Mindenki vigyázzon magára!

Suzy merre vagy?

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi!
Mi szeretnénk,ha apa vágná el a köldökzsinórt,lehetőség van rá,de természetesen csak sima szüléskor. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi!
Miket tervezek....hát véglegesitem a Dalma-sarkot... :D
Szépitgetem...
A ruhák rendben, pelusok rendben és a hét elején kész vannak a csomagok is a kórházba...szóval..ezen kivül várakozással teli majd az idő és Veletek! :wink: :P
Persze azért bepunnyadni sem szeretnék itt az utolsó időben, ezért kisebb túrákat tervezek barátokhoz..és hátha végre az egy köpésre lakó Gabinkkal is összejön egy cukistraccsolós találkozó! :lol: :D

Apa nagyon el szeretné vágni a köldökzsinórt, főleg miután megnyugtattam, hogy abból sem Én sem a Baba nem érez majd semmit!Igy, igen az lesz! Apa nyisszant el minket egymástól.... :oops: :P

Folyamatosan beszélek Dalmával....várjon még egy picit, meg hogy ne nyagasson meg annyira, az neki sem jó. Sorolhatnám még....de ki tudja mi lesz..... :wink: , hallgat.e az Anyucijára vagy sem....majd utólag nyilatkozom! :D :shock: :D

Gabi!
Nemsokára indulunk fel, ma már nem jelentkezem, csak holnap a doki után!!!! :? :D Nagyon kiváncsi vagyok mit mond nekünk.... :?: :!: :wink:

Csajok!
Nnoémi nagggyon eltűnttttttttttt................tud valaki vmit Róluk????
:shock: :shock: :( :?
Izgulós vagyok érte is.... :!: :!: :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok Csajok!

Jajjj Orsi! Ahogy olvastalak,radobbentem,hogy Te mar tenyleg hamarosan kezedbe tartod Dalmust.... :D :D :D A 4-5 oraba kiegyezhettek a kisasszonnyal :wink:

Gabi! Remelem hamarosan elmulik az a gonosz torokfajas. Biztos,hogy csak 1-2 dolog hianyzik :P :P :P

Erika! a pasik 85%-a sajna ilyen..... Majd ha megszuletik a baba,csak megvaltozik,habar egy pocisimogatast nem lehet bepotolni :(

Evita! Nalam a Norina a nyero

Jajjjj Lanyok! Itt meg mindig 40 fok koruli a homerseklet. Szornyu,es semmi nem enyhiti a meleget......egy kiados zuhe,egy kis vihar......
Teljesen el vagyok punnyadva,semmi kedvem megmozdulni. Pedig annyi munkam lenne :oops: :oops: Pedig muszaj ravegyem magam,hogy menjek el vasarolni,hiszen meg rengeteg dolog hianyzik. Van egy baby-center valahol a vilag-vegen,ezt ajanlottak,oda szeretnek elmenni,remelem jovoheten :oops: :oops: Ma megleptem magam 2 kismamanadraggal,remelem hogy lehul novemberig annyira az ido,hogy viselhessem :roll: :roll:
:wink:

nomi77

Sziasztok Csajok!

Ma húzós, de szuper napom volt! Végre itt vagyok! Reggel mentünk az Uh-ra. Férjem is bejött és végig viedózta, úgyhogy van egy 6,5 perces videónk Babócáról! A doki azt mondta nem ad képet, már 15 éve :twisted:, mert vannak ennél fontosabb dolgok is. Mondjuk inkább legyen jó gépük, de ne legyen fénykép! Viszont mivel fényképezőgéppel vettük fel, bármelyik képkockából lehet képet csinálni, úgyhogy majd elszórakozok vele! egy jót már sikerült csinálnom, azt fel is teszem! Nagyon cuki volt!! Laci most látta először, folyamatosan vigyorgott! :lol: Lehetett látni mindenét, kezét lábát, ujjait, még a bokáját is, sőt az agykamráit, és szopta is az ujját! amikor le akarta mérni a doki a nyaki redőt, folyamatosan felén fordult nem háttal! :P Nagyon huncut volt! Erre a dokim elkezdte püfölni a hasam! A monitoron úgy nézett ki, mintha a babánál földrengés lenne! Szegényt sajnáltam nagyon! :cry: Ezt 4x-er játszottuk el, mire megfordult és sikerült lemérni! 1,7 a nyakiredő! Szupi!! CRL 47,2, TH: 15, 4! Nektek milyen méretek voltak??? Úgy örülök az 1,7-nek! :lol:

Ma már látta a videofelvételt az anyósom, anyukám, és még az apósom is beugrott hozzánk, hogy megnézze, még ki is írtuk dvd-re neki! :lol:

Megvettem a DM-es stria elleni krémet! Ma este már kenegetem is magam! :lol:

Erika
Sajnálom, hogy nem simogatja a pocakod a férjed, de vannak olyan férfiak, akik ilyenkor még nem érzik magukat apának, majd ha megszületnek, ami szerintem kicsit érthető! Hisz nekünk közvetlen kapcsolatunk van velük. Nekik nem nagyon van! Esetleg mond neki, hogy igényed lenne erre, szerintem megértené!

Orsi
Kicsit megijesztettél, gyorsan gyere fel Pestre!!!! Jó, hogy van riadólánc!!! Nálunk is lesz majd, főleg, hogy nincs most autónk!
:?

Hát nem örülök neki, hogy mindenki krákog, fáj a torka! mindenki hamar gyógyuljon meg! Ez parancs :!: :!: :!: :P

Suzy mi van veled? Anna most nyaral, hogy nem jelentkezik be ő sem!

Na itt a kép Babócánkról! Kép Babóca 12 hetes

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!!!!
De Édes!!!!!Istenem...nagyon durva Dalmus is nemrég ilyen picurika volt...Istenem..... :cry: :oops:

Jaj, bocsi azt hiszem Rám most jöttek rám a bőgős napok...nem is érteeem.... :) :shock:
Mindegyikőtök Uh felvételén ugyanúgy pityergek, mint a miénken....
Lehet azért van, mert mindegyikőtök Manóját a magaménak érzem valahol, mert itt, egymás "monitora" előtt fejlődtek...fejlődnek... :wink: :)

Megyek már, indulok Pestre...kicsit szomi vagyok, mert itt a Családom...és most itthagyom Őket, várva életem egyik legfontosabb,legmeghatározóbb pillanatát...nélkülük....!!!
És kicsit mérges vagyok...vagyis nem mérges, nem is tudom milyen vagyok, hogy Apa Anyukája, tesója...rokonai lesznek a közelben....pfff...hülye vagyok, ugye????
Na de akkor is..nem tudom mi ez az érzés ezzel kapcsolatban Bennem.... :roll: :? , de nem jó...!!!
:cry: :)
Valahol pedig már egyre izgatottabb vagyok, hamarosan kopogtat Dalmusom.....és egy Család leszünk, Mi hárman! Egy külön Család...akkor kezdődik csak igazán az Életünk!!!
:idea:
Huhh, abbahagyom...nagyon filozófikus, melankólikus, szomcsis hangulatba keveredtem...pedig igazából...nem is! :wink: :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Nomi!
Átadom Kisasszonynak az üzenetet....4-5 óra...yesssssssss! :)

Szegény Te.....durva ez az idő nálatok, Én nem birnám, megmondom őszintén....nem tudsz valami hűvös medencét a közeledben....bár gondolom ennyire tartós melegnél...azok is felforrnak!
Nincs még vizkorlátozás, ott Cipruson azért ez jellemző szokott lenni, tudom egyszer utánaolvastam a szigetnek, mert felvetődött egy odautazás lehetősége....
Ilyenkor a nyári időszakban kiszáradnak a folyók...bár azt hiszem egy jelentős hosszúságúra emlékszem közülük....
Télen az esős időszakban, meg tárolókba gyűjtik a vizet..tartaléknak!

Törökországban jártam már, az van közel hozzád....de éghajlatilag azért már, mert Ti a tengeren vagytok...

Nem irtál mostanában Apáról, jól van? És a rokonság ott az Afrikai kontinensen, várják a babát???És a Te családod itthon...

Uhhh, Nomi most jövök rá...Neked sem könnyű.....Családod itt .....párod családja ott......hajajj!
:? :shock:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok Kismamik!

Evita
Nekem nagyon tetszik az Emma név...a mellett szavaznék :!: :wink: Nálunk a lány név Janka lett volna :!:
Nagyon örülök a jó eredményeteknek, az 1,7 nucha nagyon szuper valóban...nekem 2,2mm lett, de ez is jó még hál istennek...ja és láttuk az orrcsontot így megnyugtató volt a helyzet :!: :wink:
Nagyon édi a kép a kis babócáról :!: :lol: és a férjed oda van :?:
Szép a poci fotó is, azért már kezd ám látszódni :roll: :wink: vékony van Te is, mint Orsi, van szép izmos hasad, gyorsan vissza fogod nyerni majd eredeti alakod :!: :wink:

Gabi
Nem tudom, hogy milyen még nem voltam megnézni...tudom, hogy nem olcsó hely, de az ajándékkártyát le szeretném vásárolni, igaz 2 évig érvényes, de egy-két dolgot beszerzek majd ott :!: a neten néztem meg, hogy milyen kiszerelésben van és, hogy mennyiért :!:
Te hol vetted :?:
Jobbulást neked :!: hogy vagy ma :?:

Vivi
De jó, hogy apósodnak ilyen szakmája van :!: :wink: hát ez szuper, akkor egy csomó dolgot meg tud majd csinálni nektek :!: :wink:
Tudtad, hogy a táppénz nem is 60%, hanem 70% kismamáknak :?: én tegnap tudtam meg :!: :roll:

Orsi
Húúú, Én már azt hittem, hogy elérkezett a napotok :!: :roll: :wink: örülök, hogy még 2in1 vagytok :lol: akkor most már maradj Pesten...sose lehet tudni :!:
Beszéld meg Dalmussal, várjon még a kis drága :!:
Holnap doki ugye :?:

Erika
Sajnálom, hogy apácskádnak kevés ideje marad Rátok...na de majd, ha megszületik :roll: :wink: mi volt a dokinál :?:

Noémi
Kitartás drága a nagy hőséghez, Én tuti meg sem bírnék mozdulni, nem lenne kedvem nekem sem semmihez :!: :roll: jól bírod még azt hiszem, minden elismerésem a Tiéd :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Suzy!
Auchan-ba vettem a t pelust,baby bruin márkájú :arrow: barátnők mondták,hogy ezt vegyem.
Kicsit jobb éjszakám volt,de azért még köhögök.Ma folytatom a teázást és kanalazom a köptetőt. :?
Babakocsi képet nem felejtettük ám el. :wink:

Evita!
Nagyon kis édes a babátok :lol:
Nekünk 1.8 volt a nyakiredő. :D

Nomi!
Hát le a kalappal!40 fok :shock: nagyon durva,én már meghalnék. :roll:

Orsi!
Gyere majd a hírekkel! :wink:
Fúúú nked már nagyon közel van a szülés tényleg. :)

Kép
cukigabi
Budapest

Na és akkor jövök a beszámolómmal... :lol:

Tegnap nem dolgoztam, mert a házi védő nénim felhívott szerdán, hogy ha lenne kedvem és lenne időm elmennék-e hozzá tanácsadásra, mondtam örömmel :arrow: így nem jöttem dolgozni :!:
Vittem az összes papírkámat, jót beszélgettünk és megdicsért, hogy milyen szép rendben tartom a dolgaimat...én már csak ilyen vagyok, hogy mindent feljegyzek, leírok és mappába szedem, csak is a jó magam érdekében :!: :wink: 7 kg híztam az Ő mérése szerint az eddigi idő alatt :arrow: azt mondta tökéletes, ne foglalkozzak, hogy a centrális védőben mit mondanak a súlyomra, egyáltalán nem sok és kész :!: a pulzusom szokásosan meleg időben 107 volt, de tudjuk, hogy miért ilyen magas :!: nézett vizeletet, tiszta volt, Én oda is viszek magammal pisit, mert nem szeretek ott elmenni WC-re, innen a laborból meg tudok vinni steril csövet :!:

A férjem nem dolgozott tegnap, mert ma mentek Bajra annak a rendőr motoros fiúnak a temetésére, így egy kicsit csavarogtunk a délutáni alvás után a városban :!: :wink: voltunk a Tescoban és vettünk hosszú ujjú bodykat, mert most 2db nagyon édi volt 850ft, sztem nagyon jó áron van és olyan aranyos színekben, hogy nem tudtam nekik ellenállni, de nem is nagyon kellett, mert még olyat nem vettem :wink: :!: vettem még sima fehéreket is 3db-ot :!: :wink: otthon lefotóztam már, meg a baba kocsit is, amit nem felejtettem el, de még nem töltöttem fel nektek, bocsika, pótlom :!: :roll: :lol:

Cipike ezerrel mocorog :lol: boldoggá tesz :lol: tegnap mondta a védő néni, hogy nem is 60% a táppénz, hanem 70 :arrow: így nagyon át fogom gondolni, hogy meddig fogok dolgozni :!: :roll: :wink:

Nagyon jól telt a napunk, jó, hogy ma péntek van :!: :wink:

Legyetek jók :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Kép

Hencsi
Örülök, hogy megnyugodtál már a "kedves" házi doktor miatt :shock: :!:
Nagyon szép neveket választottatok :!: :wink:
Hogy vagy ma :?: fejed, közérzet :?: jön a front egyébként...

Egyébként már akartam írni Nektek, hogy annyira sokat gondolok án Én is Rátok :lol: tegnap is többször mondtam a férjemnek, hogy nem tudom a Csajok hogy vannak, milyen volt Evita uh-ja...és stb.
Mindent tud Rólatok :D

Tegnap megjött az Avent sterilizálóm is, nagyon szép állapotban van, ez eredeti dobozban és nejlonban :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok Lányok!

Elkövetkező pár napban keveset tudok fent lenni, ha nem is írok, azért igyekszem olvasni Titeket!

Noémi
Szörnyű lehet az a meleg, én tuti nem bírnám ki!
Te vagy egyetlen, aki a Norinára szavazott! Amúgy valószínűleg maradunk az Emma mellett, mivel a család nevünk is nehéz, és mellé még egy nehéz keresztnév is nem túl nyerő! :lol:

Orsi
Nem lehet egyszerű a családod nélkül, de kitartás nemsokára Dalmus veled lesz, és az milyen szupi lesz!

Suzy
nekem az orrcsontjáról nem mondott semmit, és annyira el voltam varázsolva, hogy elfelejtettem rákérdezni :lol: , de nem aggódom, mert úgy is minden rendben van :D
Remélem is,hogy gyorsan visszamegy a hasam. anyum, nem egy vékony alkat, viszont ő is mindkét szülés után, vékonyabb lett, mint terhesség előtt! Ennek én is örülnék.
Megkérdezhetem, hogy hogy jött, hogy a Babátokat Cipikézitek? Olyan aranyos! Olyan vicces, hogy valahogy mindenkinél ki alakul valamilyen becenév, míg nem tudjuk a nemét! :lol:

Nektek vérzett az orrotok amióta terhesek vagytok??? Nekem tegnap és tegnapelőtt is vérzett eléggé! :?

ti fogtok inni málnalevél teát? Vagy, aki már ott tart, pl: Orsi iszol?
Tesóm és egy barátnőm is elkezdte inni! Asszem csak 36. héttől szabad.(nem tudom pontosan mikortól) Könnyíti a tágulást! Tesóm és barátnőm is 5 óra alatt megszült! Én biztos fogok inni! :lol:

Olvastam, hogy egymást bejelöltétek iwiw-en! :D Engem is bejelöltök! Dráviczki Éva :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
Hát persze, hogy minden rendben van nálatok is, csak azt ezért írtam, mert először nagy nyaki bőrredő vastagságot mért és azonnal megijedtem, nem akartam amniont csináltatni :shock: de aztán, hogy orrcsont látható volt :arrow: egyből megnyugodtam :!: :wink:
Nálad is biztosan így lesz, mert a genetika "dolgozik" :!: :wink:
Kedves vagy :wink: ez csak úgy jött első pillanattól kezdve, mert Én a férjemet Cipnek hívom, Ő engem Cupinak :arrow: apa nevéből Cipike :D

Az orrvérzés egy tipikus terhességi tünet ill. az íny vérzés még ilyen :!:

Én még nem tudom, hogy mit fogok inni vagy szedni...majd mindent a megfelelő időben :arrow: én ilyen vagyok, így szoktam :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi! sajnalom,hogy ilyen a hangulatod (hangulatunk)..... A hormonok teszik,de azert ne legyen lelkiismeretfurdalasod,hogy szivesebben tudnad a sajat anyukadat magad mellett.
En is eleg hulye passzban vagyok,egyik percben happy,masik percben bogok,hogy haza akarok menni a Mamimhoz.
Hala az egnek amiota itt elek nem volt vizkorlatozas,de hideg viz sincs. A csapviz meleg,a tenger vize meleg,az ivoviz a fagyasztoban van :roll: :roll:
De sebaj.......a nagy oromom,hogy erik a granatalma,kielegitem a gyumolcsigenyunket.... :wink:

Suzy! Edesek a becenevek! En azt hittem a Cipike a Picike reformvaltozata.....

Gabi! Gyogyulj meg!!!!

Evita! Ari a pocid :D Szep az Emma nev is :wink:

Lanyok! En most bajban vagyok a nevekkel.... :roll: :roll: :roll: Eddig 100% ra vettem,ha kislany Amara. Eric allandoan modta,hogy legyen masik,vagy mellette egy mas nev,de en nem. Most meg valahogy tudatosult bennem,hogy az Amara roman nyelvben (es azt hiszem a tobbi latin nyelvben is) keseru. Az meg nem valami szep :roll: Soha nem lehet tudni,hol fogunk megallapodni,es akkor szegeny gyerek allandoan magyarazkodjon,hogy a szuleinek o nem Keseru,mert az o neve nem latin eredetu,stb. Ugyhogy most toprengek .....mi is legyen

nomi77

Csajok!!!! Holnap belepek aaaaaa 30. hetbe!!!! Te JOEG!

nomi77

Sziasztok!

Jó hírem van...tegnap este apácska meg simizte a poakom... :) nagyon örültem neki...azelőtt nagyon fáradt volt és azért nem foglalkozott velünk.

Hencsi!Hogy vagy :?: fáj még a fejed :?: nagyon rossz a fejfájás volt már részem benne,sajnos :( .

Orsi!Én is megijedtem mikor olvastam soraid.És ma h vagy :?: jobban vagy :?: és a hasi görcsök el múltak :?: .Azt elhiszem h megijedtél...Én is el gondolkozom h milyen lesz és h lesz.

Vivi!A picivel kapcsolatba szerintem akarta a férjem...egész idáig nem maradtam terhes pedig a magán dokim régebben azt mondta h lehet gyerekem...2 éve nem szedtem tablettát.A férjemnek írt egy beutalót h vizsgáltassa ki magát,lehet-e gyereke,de ne akarta azt mondta akkor nekem a párom h még várjunk egy kicsit...ekkor kérdeztem tőlle h meddig akarsz még várni?majd mikor késő lesz nem lehet gyerekünk vagy nem fog össze jönni.Nagyon vigyázot h ne maradjak terhes.
Ugye milyen jó nézegetni a baba cuccokat...Én is is vagyok tegnap is ki szedegedtem a baba cuccokat nézegedtem és fére raktam amit majd be viszek a korházba.

Gabi!Sajnálom h még mindég fáj a torkod és h nem alszól jól éjszaka...Én javasolnám neked h a mézet naponta reggelenként 1 kiskanállal egyél meg ne rakd bele a teába...Én így csináltam mikor meg voltam fázva és fájt a torkom...nekem be vált.Jobbulást :!:

Evita!De jó h a férjed fel vette a picit videóra,nagy élmény az biszti.És mit mondott még a doki :?: .Örülök a jó eredményednek...nagyon édi a Babócád :!: Nekem idáig még nem vérzett az órrom.

Suzy!A dokim azt mondta h minden rendben van a picivel...jó pozicióba van és már 1499 g-os...még kérdezte h a családba ki nagy :?: ,mondtam h a páromnem sokkal magasabb mint Én apukám magas.Anyósom mesélte h a párom kb 3400 g-al született...nagy volt és nagyon nehezen szült úgy kellett nyomják a hasát.Elbizonytalanodtam...nem tom eldönteni h melyiket válasszam a természetes szülést vagy császárt...a barátnőmet császározták és azt mondta nekem h sokkal jobb,mert a természetes szülésnél több komplikáció felléphet.A dokim kérdezte h szeretném és mondtam h természetes szülést választanám,erre azt mondta hogyha lehetséges majd kiderül a jövő hónapba.Irt fel Kálciumot naponta 3-at kell szedjek.

Most már befejeze,mert már sokat írtam....elnézést kérek.

Szép napot kívánok mindenkinek!

Kép
erika12

Sziasztok!

Jó hírem van...tegnap este apácska meg simizte a poakom... :) nagyon örültem neki...azelőtt nagyon fáradt volt és azért nem foglalkozott velünk.

Hencsi!Hogy vagy :?: fáj még a fejed :?: nagyon rossz a fejfájás volt már részem benne,sajnos :( .

Orsi!Én is megijedtem mikor olvastam soraid.És ma h vagy :?: jobban vagy :?: és a hasi görcsök el múltak :?: .Azt elhiszem h megijedtél...Én is el gondolkozom h milyen lesz és h lesz.

Vivi!A picivel kapcsolatba szerintem akarta a férjem...egész idáig nem maradtam terhes pedig a magán dokim régebben azt mondta h lehet gyerekem...2 éve nem szedtem tablettát.A férjemnek írt egy beutalót h vizsgáltassa ki magát,lehet-e gyereke,de ne akarta azt mondta akkor nekem a párom h még várjunk egy kicsit...ekkor kérdeztem tőlle h meddig akarsz még várni?majd mikor késő lesz nem lehet gyerekünk vagy nem fog össze jönni.Nagyon vigyázot h ne maradjak terhes.
Ugye milyen jó nézegetni a baba cuccokat...Én is is vagyok tegnap is ki szedegedtem a baba cuccokat nézegedtem és fére raktam amit majd be viszek a korházba.

Gabi!Sajnálom h még mindég fáj a torkod és h nem alszól jól éjszaka...Én javasolnám neked h a mézet naponta reggelenként 1 kiskanállal egyél meg ne rakd bele a teába...Én így csináltam mikor meg voltam fázva és fájt a torkom...nekem be vált.Jobbulást :!:

Evita!De jó h a férjed fel vette a picit videóra,nagy élmény az biszti.És mit mondott még a doki :?: .Örülök a jó eredményednek...nagyon édi a Babócád :!: Nekem idáig még nem vérzett az órrom.

Suzy!A dokim azt mondta h minden rendben van a picivel...jó pozicióba van és már 1499 g-os...még kérdezte h a családba ki nagy :?: ,mondtam h a páromnem sokkal magasabb mint Én apukám magas.Anyósom mesélte h a párom kb 3400 g-al született...nagy volt és nagyon nehezen szült úgy kellett nyomják a hasát.Elbizonytalanodtam...nem tom eldönteni h melyiket válasszam a természetes szülést vagy császárt...a barátnőmet császározták és azt mondta nekem h sokkal jobb,mert a természetes szülésnél több komplikáció felléphet.A dokim kérdezte h szeretném és mondtam h természetes szülést választanám,erre azt mondta hogyha lehetséges majd kiderül a jövő hónapba.Irt fel Kálciumot naponta 3-at kell szedjek.

Most már befejeze,mert már sokat írtam....elnézést kérek.

Szép napot kívánok mindenkinek!

Kép
erika12

Hupssszzzzzzz...2x küldtem el véletlenül bocsi mindenkitől,úgy látszik lassú a netem megint.
Baba mozgás:nagyon aktiv néha úgy rugdalódzik h fáj a pocim,de nem vészem jó érzés nézni h mozog a pici. :)

Nomi!Grat 30-dik héthez :!: .Hogy repül az idő,úgye?És ma milyen az idő feléd :?: Remélem nem lesz nagy meleg mert az nem jó.

Kép
erika12

Sziasztok lányok!

Gyors leszek mert nem otthon másnál netezek!

Evita
nagyon aranyos a babócád!Az én párom most fog először bejönni hozzám a 18.heti uh-ra.Kiváncsi leszek mi lesz a véleménye. :D

Suzy
Köszi a névdicsit.Szerintem is nagyon jók! :D :wink:

Hát lányok ez a fejfájás nagyon nem akar múlni.Nagyon érzi a feejm a frontot.Ennél rosszabb nincs is!

Nagyon szép hétvégét kívánok nektek!Vigyázzatok magatokra és persze a babákra!

Hétfőn jövök!

Puszillak Bennneteket! :D :*

hencsi25

Helló Csajok!

Gyors leszek....

Minden rendben van, megvolt az első NSTnk....de azt hiszem Dalmának ez sem tetszett...két tappancs....az egyik a méh összehúzódásait nézi a másik a magzatmozgást és szivverést....
:)
Nekem meg jeleznem kellett mikor mozog a baba egy gombbal....
Jó lett a görbénk! Vannak enyhe méhösszehúzódások...és az Uhon a doki a méhlepényen talált két picike meszesebb foltot, de azt modta ez ebben az időben normális...
Dalmusommal minden rendben van, de azt mondta maradunk az eredeti időpontunknál....ami nem 19.e volt ugye, hanem szeptember 26., tehát egy héttel több...igy Nnémi az esélyesebb a következő szülésre....valami méhszájérettséget magyarázott...
Teljesen zárt vagyok még...a görcsök amiket éreztem viszont lehettek jóslüfájások, szóval...azzal fejeztük be a beszélgetést, hogy ha lehet még birjunk ki 2 hetet....és akkor is időbe szóljak, mert vidéken van.....ja és felhivta a figyelmemet, a hétvégén érkező hidegfrontra, Ő hosszú hétvégére számol.... :P :lol:
Minden héten NST....
3.-án nagylabor is, és a genetikai Uh 4. lépcsője.....
És egy találka a laboreredményekkel az aneszteziológussal.,...ha esetleg császár vagy epi lenne!

Ennyi Csajok!
Dalmával minden okés, szép hosszú lányka lesz....most 2650 gramm...átlagos súlyú, szóval szerencsére nem lesz 5 kilós mint Anyukám... :lol:

Főzők, mosok, takaritok, ruhátrendezek.....

Puszillak Benneteket!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Helló!

Csajok csak gyors életjel!1.000.000 dolgom van.Kedden temetésre megyünk,fogalmam sincs mit veszek fel,így ma ruhát kell vadásznom,ja meg cipőt,mert papucsom meg lenge ruhám van,de ha rossz idő lesz akkor mit veszek fel? :? :roll: Szóval nagy a gond!

Torkom alakul,de még eléggé köhögök :twisted: Tegnap volt egy kis hőemelkedésem,lefeküdtem és magától lement. :twisted:

És itt szakad az eső!Igaz,hogy lehülést akartunk,de az esőnek nem örülök!

Mindenkinek nagy cuppanós!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Csajok :!:

Örülök, hogy jól vagytok és a babók is aktívkodnak :wink: :!:

Gabi
Gyógypuszik mennek Neked drága :!: nálunk csak lehűlés van, eső nincs még, de nem bánom egyáltalán, mert azért így kint lehet még lenni a jó levegőben :!:
Nem irigyellek a temetés miatt se így se úgy, nem lesz jó idő, az biztos melegebb ruhával kell készülnöd :!: :roll:

Orsi
Szép NST eredmények így elsőre azt hiszem :!: szuper, hogy zárt vagy, a meszesedést nézik már ilyenkor, hogy nehogy legyen, mert akkor a baba veszélybe kerülhet :!: :roll: örülök, hogy Dalmus jól van és a súlya sztem a legmegfelelőbb :!: :wink: akkor minden héten mehettek NST-re...most már ez a program lesz nálatok :!: :wink: szorítok, hogy minden rendben legyen :!:

Hencsi
Sajnálom ezt a makacs fejfájásodat, nem vettél be semmit :?: nem jó az, ha ennyire kínoz már régóta :!: :roll: jobbulást a fejednek, lassan sztem el fog múlni, hiszen megjött a hidegebb idő :!: :roll:

Erika
Örülök, hogy rendben vagytok, szépen alakul a kis Ádámka :!: :lol: pihizzél drága :!:

Noémi
Gratulálok a betöltött 30. héthez :!: :wink: telik, telik... :wink:

Rólam:
Nem volt egy jó éjszakám :cry: a tegnapi nagyon meleg engem teljesen megvisel, a szívem majd kiugrott, újra küszködök a nagy dologgal :shock: :evil: vettem be széklet lazítót, de nem akart sikerülni még úgy sem, a férjem csinált este 11-kor szeder turmixot, semmi hatása nem volt, de vízszintesbe feküdni nem tudtam, sőt állva sem volt jó, mert egyfolytában éreztem, hogy nagyon ott van, csak nem jön ki...eszembe jutott, hogy van glicerines kúpom :roll: hajnali 2-kor sikerült, de nagyon megszenvedtem vele (bocsika Csajok, hogy ezt így leírom, de nagyon nagyon megviselt :!: :oops: :roll: )a vastablettától van tudom, meg, hogy régi bajom, de már azt sem tudom mit egyek, hogy könnyebb legyen :?: :roll: erőlködni meg végképp nem akarok, mert nagyon félek nehogy bajt csináljak :!: :roll: jóval könnyebb volt utána és most is már :!: :roll:

Ma szülinapozunk, sógorom,nővérem, unokaöcsém névnapja...sütögetés, játszás, baba ruha válogatás :!: :wink: jó kis nap lesz :!: :wink:

Szép hétvégét kívánok mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a babókra :!: :wink:
Az Én Cipikém nagyon aktív :!: :lol:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Suzy!Sajnálom hogy nem tudtál aludni az éjszaka ezzel sajnos Én is így voltam :( csak forgolódtam és ki-ki járkáltam.Az éjszaka nagyon fujt a szél,de nem volt eső...ma viszont borongós idő van és egy kis eső is volt nincs az a nagy meleg ami jó...de ma valahogy nem érzem túl jól magam...nem tom h miért,lehet h az időváltozástól.Egy kicsit fáj az alhasam jobb oldalt...neked is volt már ilyen tünet :?: .
És ma h érzed magad :?: .Jó szórakozást és sütögetést :!:

Gabi!Örülök h alakul a torkod,gyógyulj meg mihamarabb.A hőemelkedés az nem jó,sajnálom és ma h érzed magad :?: .

Kellemes hétvégét mindenkinek és a pocaklakóknak :!:

Kép
erika12

Sziasztok!

Evita! Ugy latom az elozo bejegyzesem nem ment el... Ari nagyon a pocid. A labacskas foto a kedvencem,nekunk is van ilyen.... Es a keresztlanyod gyonyoru!!!

Orsi,Erika! Fantasztikus,hogy minden ok :lol: :wink:

Gabi! Sajnalom ezt a temeteses dolgot :( Meg ne fazz !!!!

Kellemes hetveget Nektek! Pussssssssz............

nomi77

Sziasztok!

Nálunk is nagyon borult az idő, vihar készül. Azt mondták, h mától vége a nyárnak és megszűnik a nagy meleg!
Meglepő módon én jól aludtam. Viszont ami furi, h éjszaka szivárgott nekem is egy kis előtej. Meglepődtem pedig ez már a második alkalom volt!
Ha nem lesz nagyon rossz idő, akkor lehet, h ma megyünk moziba! :D :)

Suzy
Sajnálom a pocifájás és nagydolog problémákat... Mióta szedem a Maltofert nekem is sokkal nehézkesebb! Próbáld ki a szilvát, nekem az segíteni szokott.
Jó szórakozást a délutáni programhoz! :D

Nomi
Gratula a 30.héthez!!!!! :D :D :D

Orsi
Én is így vagyok ezzel a szülő kérdéssel! :? Olyan jó lenne anyumat a közelembe tudni, amikor én is anyuka leszek. Főleg az hiányzik, h beszélgessünk és biztasson. Így telefonon nem az igazi... Teljesen megértelek, engem is hasonló érzések kerülgetnek.... :? :? :? :roll:
Örülök, h minden rendben volt az első NST-n! :D :) :)

Erika
Nekem a pocim alja szokott húzódni nagyon. Ekkor viszont ha beveszek egy Magne B6-ot, és lepihenek, akkor el múlik.

Gabi
Mielőbbi gyógyulást!
Nekem a torkomra a TantumVerde nagyon jó volt, amit a lányok ajánlottak. Hátha...

Hencsi
Neked is mielőbbi gyógyulást! Remélem elmúlik a fejfájásod! (Talán már innentől állandó hűvös idő lesz...)

Evita
Nagyon cuki a babud!:D Gratulálok!
Szerintem én fogom inni a málnalevél teát, majd a 36.héttől.
Megkereslek iwiw-en. :D
Orrvérzést még nem tapasztaltam, de nekem a vérnyomásom mindig alacsony.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Jó reggelt! :D

Ilyen még nem is volt, h a tegnap délelőtti hozzászólásom még mindig az utolsó! :roll: :?
Remélem jól telik a hétvégétek és azért van mindenki csendben, és a pocaklakók is jól vannak és mocorognak! :D :)

Titeket nem viselt meg a hidegfront?

További jó hétvégét és pihit!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok kismamik!

Ma jó idő van nincs se hideg se meleg pont jó.
Tegnap mozgalmas napom volt sütögetés és főzés és persze takarítás...közben pihentem is amikor éreztem h fáradok.

Vivi!Köszi kérdésed elég jól telik a hétvégém a szombati napot nem szeretem a vasárnapot igen,mert többet pihenhetek...délelőtt a konyhába segítek anyósomnak aztán pihi...a párom ma be ment a városba a piacra...annyit gondoskodtam h menjek-e,de mégsem mentem jobb itthon,mert pihenhetek...járkálni meg nem szeretek sokat elfáradok. :roll: .A hideg front engem is megviselt,tegnap jobb oldalt fájt az alhasam...lepihentem aludtam 1 órát és utána jobban éreztem magam,aminek örülök.És h aludtál az éjszaka :?: .
a pici is jól van és sokat szokott mocorogni.

Többiek jól vagytok :?: és a pocaklakók :?:

További szép vasárnapot és pihenést :!:

Kép
erika12

Sziasztok!

Minden okés!
Pakolás, takaritás...rendezés...tegnap volt az asztalos...Dalmasarok Project.... :wink: :D
Holnap is!

Puszi Nektek!
Pihi, nyugi, inni! :P :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Csajok!

Most beszéltem a dokimmal,mert hőemelkedésem van megint. :twisted:
Algopirint mondta,hogy vehetek be,csak felet :roll:
Torokfájásra nem tudott konkrétat mondani,mert nem látja,hogy milyen jellegű,ami a babának nem ártalmas azok a penicillin származékok.

Hát egyenlőre algopirint veszek be,mert a fejem is kezd fájni. :cry:

Jó lenne ezen már túl lenni! :twisted:

Legyetek jók,én nem tudom mikor jövök,mert apa holnap is itthon lesz,kedden meg temetés.(Vettem ruhát,hosszú ujjú térdig érő,meg vettem egy fekete kis cipőt,ami egy számmal nagyobb,hogy tutira beleférjen a lábam :lol: és ha hideg lesz akkor harisnya)

Pusz mindenkinek,vigyázzatok magatokra!!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Megérkezett a hideg front, azért jó hűvös lett és reggel is olyan sötét van már és este is korán kezd sötétedni, olyan furcsa, főleg, hogy pénteken még olyan nagyon meleg volt :roll: engem is megviselt, érintett a front, tegnap alig mozgolódott Cipike, remélem nincs semmi baj, mert ilyenkor mindig megijedek, ha nem érzem mozgását :!: :roll: de gondolom ezzel Ti is így vagytok :!: :roll:
Nagyon kemény egészen alól a hasam :roll:

Erika
Jól tetted, hogy nem mentél, addig is pihiztél :!: :wink:

Vivi
Hogy telnek a napjaid most, hogy már nem kell menned dolgozni :?: a sima szilvát :?: vagy a lekvárt :?:

Orsi
Várjuk a fotót a Dalma sarokról :!: :wink: biztosan csodaszép lesz :roll: :wink:

Gabi
Sajnállak nagyon, makacs ez a megfázásod :cry: ahogy Vivi is írta próbáld meg a Tantum Verde-t :!: jó apácskázást, kúráld magad, vigyázz magatokra, hogy meg ne fázz még jobban a temetésen, nagyon hideget mond holnap reggelre :!: :roll: még egyszer jobbulást drága :!: :roll: házi dokihoz nem mész el :?:

Gyorsan és jól eltelt a hétvégénk, szombaton elég rossz idő volt, esett az eső, de kint voltunk egy teraszon, jókat ettünk, beszélgettünk, nagyon elfáradtam az üldögélésben, nem jó egész nap ülni, azért még ha kicsi is a baba súlya, de nehéz a hasamnak alól :!: :roll:

Nektek hogy telt a hétvége :?:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok! :wink:

Kinek hogy telt a hétvégéje?

Remélem mindenki jól van! :D :wink:

Az én hétvégém nagyon gyorsan elment,a párom megint dolgozott délelőttönként,úgyhogy nagyon semmit nem csináltunk,délutánonként pihiztünk.Viszont szombat reggelre annyira megijedtem,még most is kétésgbe vagyok esve.Összement a hasam,és fogytam is.pedig már nem hányok,annyit eszek hoyg csak na.Most kb akkora hasam van mint 10 hetesen.teljesen oda vagyok!Ja és néha fáj alul a hasam.Meg az lenne a kérdésem,hogy amikor a párotokkal együtt vagytok,utána szokott nektek is kicsit fájni a hasatok?remélem nincs semmi baja a picinek.

Puszi nektek!

hencsi25

Sziasztok!

Suzy
Örülök, h jól telt a hétvége! Sikerült babaruhákat is válogatni? :)
Ne aggódj, Barni is nagyon nyugodt ma. Szinte nem is érzem...
A sima szilva nekem használni szokott. (Bár lekvárral kombinálva egész biztos.)
Nagyon furcsa, h nem kell munkába menni... :? :? :?
Bár unatkozni még nem volt időm. Elkezdtem kimosni-vasalni Barni ruhákat, rendezkedni a szobájába, és intézni az ügyes-bajos dolgokat, amire eddig nem volt időm. (A szekrény összerakás sajnos tolódott egy héttel, mert apóst behívták dolgozni egész hétvégére, úgyhogy majd jövőhétvégén. És akkor azt is elkezdhetem dekorálni.)

Gabi
Mielőbb gyógyulj meg!
Nagyon öltözz fel a temetésre! Itt nagyon hideg lett hirtelen. (Reggel mindig én sétálok el a pékségbe friss árúért, és pulcsiba majd megfagytam.)
Betegen is el fogsz menni a temetésre? :? Csak azért kérdem, h nehogy belázasodj!

Hencsi
Nem az lehet, h elmúlt a felfújódásod, és azért érzed kisebbnek a pocid? :? Ne aggódj, nincs baj! (Azért majd említsd meg a dokinak, bár a kritikus időszak a 12.hétig tart.)
Sajnos ez nálam is van. Amikor együtt vagyunk minden orgazmus után fáj a pocim. :( De a doki azt mondta, h akkor van baj, ha egy-két perc után nem múlik el magától. (És persze a vége felé már megindíthatja a szülést, akkor már nem tanácsolt.)

Orsi
Jó pakolást! :) És várjuk a fotókat! :) :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok Csajok!

Én úgy élvezem, hogy ilyen idő lett! Olyan jó! Hétvégén kicsit hisztis voltam! Szerintem a hidegfront miatt! De most már jól vagyok!
Már úgy várom, hogy érezzem a mozgását Babónak! Nincsenek már tüneteim sem, így olyan megfoghatatlan, hogy babát várok! Ha végre érezhetném, hogy ott van bent, olyan jó lenne!!!

Gabi
Gyógyulj meg hamar! Nem jó, hogy beteg vagy! Pihengess sokat! Nagyon öltözz fel a temetésre! Harisnya tuti kelleni fog, mert hideg van nagyon!

Hencsi
Szerintem se aggódj. Nekem is kevesebb a súlyom, és a hasam is kisebbnek tűnik, főleg reggel! Szerintem is csak annyi, hogy már nem vagy felfújódva! Ne aggódj!
Gratula a 15 héthez!!!

Suzy
Valószínűleg az én figyelmemet kerülte el, de lehet tudni, hogy Cipike kislány v. kisfiú? És hogy fogják hívni? Bocsika, ha már mondtad, de nem emlékszem! :oops:

Tegnap kaptunk utónévkönyvet! Végig néztem a fiúneveket, hát... Nem nagyon van, ami tetszik! :( A legszebb a Barnabás! Meg kell győznöm Lacit erről! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
:D Szerintem a Barnabás jó választás! :D
Teszek fel táblit, amibe mindenki benne van.
(Ha majd kiderül, h milyen nemű a picid akkor színezem a sorodat. :) )

- Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wivianne 2010.08.30 17:15-kor.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szerintem is jó a Barnabás!
Milyen jó így egyben látni a táblát!!
Ó már látom Suzyt is! :D Látom én vagyok a sereghajtó! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Helló Lányok! :)

Ez az idő valami fantasztikus.... :!: :!: :wink:

Gabi!
Jaj :? , jaj Szegénykém....nagyon sajnállak! Vigyázz Magatokra! Öltözz fel jól tényleg, mert nincs jó idő...és nehogy jobban megfázz Nekem!
Algopirin...tudod Én is azt kaptam, amikor felment a lázam 40 fokra...bár injekcióban...segitett is! A torokfájás meg jól megmakacsolva, maradt vagy 2-3 hétig....
Suzy jól mondja, Tantum-verde....azt hiszem Vivinek is segitett annakidején!?Ugye?

Suzy!
Sajnos elérkezett az idő, amikor már Nekem sem jó sehogyan sem...sem fekve, sem ülve, sem állva....ugyhogy készülj, mert az utolsó hetek...azok ténylegesen a terhesség jegyében zajlanak...
Amikor teljesen átveszi az URALMAT a tested fekett a Kisbabád...
Tegnap délután...nem hagyta békén bal oldali vesémet....jobb oldalon meg a bordámba döfött bele folyamatosan...pfffff...elég rossz érzés volt...kb. kiguvadt és könnyes szemekkel ültem-álltam-feküdtem..kerestem a megfelelő pózt amikor nem ér el semmi olyat ami ilyesfajta fájdalmat okozna...hát...nem találtam... :)

Hencsi!
Ne izgulj! Ez természetes jelenség....jön megy a puffadás...kisebbnak-nagyobbnak tűnik a pocakod! Ebben a terheségi korban mág ez a jellemző és még a Babád sem olyan nagy, hogy valóban kitöltse annyira a medenceüreget.....szóval ez egy ilyen időszak! Nyugalom, megnő a pockod idővel...akkor majd úgy jársz, mint Mi mindannyian....a levegő nehézkesen jön-megy, mozgás pingvines....lábad elefántos....pisikényszer állandóan...szóval....ne sürgesd az időt! :wink: :)
Szexuális élet: előfordul, hogy fájhat utána....mert amikor orgazmusod van a méhed is összehúzódik....az elején a megfelelő megtapadás miatt óvatosságra intenek, a végén meg...megindithatja a szülést....és a spermiumok is rossz hatással lehetnek a méhszájra az utolsó időben....Nekem ezt most mondta el a dokim...mert kérdezte, hogy élünk-e még szexuális életet....ha igen akkor óvszerrel tegyük, vagy Apa vigyázzon, hogy mielőtt elélvez, hát kapja ki... :D
Hát....Mi már megoldjuk máshogy a dolgot...de szerintem ha úgy áll hozzá a Párod/Párotok semmi baj nincs ebből...

És megsúgom, ekkora hassal már nem is kivánom annyira, vagyis ez igy nem igaz...kivánom, de....már féltem Dalmát...!

Vivi!
Köszike, alakulunk....bár tegnap nem sokmindent tudtam tevékenykedni, mert már délelőtt a lábfejem és a bokám....kb 4szerese volt az eredetinek...és a kezeim is folyamatosan fájnak...
Ma meg még a hiányzó cuccokat rakom bele a szülőszobás-csecsemős csomagokba....és lefőztem a málnalevélteát....

Evita!
Idő klassz!!!!! :D
Hiszti megszokott, tombolnak a hormonok Evita!
Ez van!!!! :wink: :D Apa, hogy viseli???
Utónév, nekem is nagy dilemmákat okozott, mint mindannyiunknak......Én már fiúnevet nem is nézek, mert eldöntöttem, ha kiderülne, hogy Dalma rejtegette eddig a kukacát és csak a szülésnél derül ki, akkor Norbert lesz! Apuci után...ennyi!
Bár Apa nincs kibékülve ezzel, de sajna nem tudott Ő sem jobb nevet kitalálni....
Az ismerősömnél a kisfiú Apor lesz, nekem némileg furcsa a néc, de a kislányuk is a Bibor nevet kapta szóval...:-)

Huhh...ezer dolgom van....
Lefoglaltam az utolsó nagy UH-t is....13.-án 13 órára....
3.-án nagylabor és NST...
17.-én NST és doki....
Szombaton voltunk szülőszobán...Apának is tetszett, tudjátok a múltkor nem tudott Velem jönni/meló!/....igy egy gyors látogatásra berohantunk.....Apa tök pozitivan jött ki!
Ja és ont a szülésznőnk a dokinkkal volt egy műszakban, és Én tényleg teljesen megnyugodtam, mert ott álltak mindketten mellettem és néztem jobbra, néztem balra és tudtam, hogy jó kezekben leszünk.... :P :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?